29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínekMágusfalvak és városok

Oldalak: « 1 2 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22 23 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
offline
RPG hsz: 218
Összes hsz: 696
Írta: 2017. június 20. 19:30 | LinkHa el lehetne mondani egy szóval, mi a legjobb a nyárban, az biztosan a fesztiválélmény lenne Keve számára. Imád csak úgy kimenni és lazulni bármilyen típusúra, ráadásul az sem áll tőle messze, ha bele kell magát vesse a színpadi életbe. Nem az első és nem is az utolsó táncos bulija volt Kirillel a Bogolyfalva Csillagán való fellépés, de ma nem erőltette a dolgot, szigorúan támogatóként van jelen a színpad előtt. Megnézte a kis havercsajék fellépését, mert Maja rendes lány, aztán egyből tovább is libbent a tőle szerzet kis VIP pass-szal a cirkuszosok felé. Bizony-bizony, célja volt. Hatalmas vigyorral dörzsölgette az állát, miközben rákacsintott az egyik ácsorgó fiatal lánykára, aki láthatóan valakit nagyon el akart a backstageből csípni. Nem volt benne biztos a volt navinés, hogy szerencséje lesz.
- Kikbe nem botlik az ember csaaak úúgy. - Szavait elhúzva vigyorgott,
 ahogy Anne mögé lépve a lány hajába egy csókot nyomott, aztán hátrált egy fél lépést mielőtt a gyomrába könyököl ijedtében a hölgyike. Na, vannak tapasztalatai.
- Te nem pusztulsz meg odafent ebben az időben?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 464
Összes hsz: 10597
Írta: 2017. június 20. 20:40 | Link

Maga a szörnyeteg

Elsőként a kezébe vette vizespalackját, majd kellő felfrissülést követően a ruhái között kezdett keresni. Nem akarja túlzásba vinni, farmer sortot és egy sima trikót készít elő, aztán mivel a kutya se látja, öltözésbe fog.
Nagyjából a derekáig csupasz, amikor szemei elkerekednek és lendületből szeretné leütni azt az őrültet, aki jelzés nélkül a háta mögé settenkedik és veszi a bátorságot, hogy meg is puszilja.
- Mi a...?! - emeli fel a hangját miközben lendületből fordul meg szépen eltakarva magát kezei segítségével.
- Komolyan mondom Keve, meg foglak etetni Noakkal - hüledezik Anne. - Szerinted? Esküszöm a tüllszoknya mintája rá fog égni a combomra.
Lassan visszafordul a cuccaihoz, aztán egy szempillantás alatt átvedlik. Annyira nem foglalkoztatja a közönség most, hogy a barátja családfő lesz.
- Mit keresel itt? Nem kellene pelenkát cserélned és büfiztetned?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Draskovits Amélia Léda
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 27
Írta: 2017. június 20. 21:26 | Link

Kisfiú
önkénteskedjünk! - csókstand - fesztiválozós


Életem egyik legjobb döntése volt, hogy engedtem magam rábeszélni erre a fesztiválozásra. Már nem is tudom, hol hagytam el Hannah-t, és igazából jelenleg nem is nagyon izgatom magam azon, merre lehet a Szőke, elvagyok magamban is. Vagyis... magamban, hát igen.
Úgy éreztem javítanom kell a karmámon, valahogyan kiegyensúlyozni a sok gonoszságot, amit tettem az elmúlt hónapokban - meg az elmúlt körülbelül 16 évben -, így beálltam önkénteskedni a gyerekekért, aminek hála most is egy deltás barna áll előttem a jutalmára várva. Az egész helyzet akkor lenne csak jobb, ha fizetnének is azért, hogy puszival vagy csókkal háláljam meg a jótékony adományozást, de ettől el tudok tekinteni, meg az már egy másik szakma lenne... Szóval nem is kell jelenleg ennél több, napsütés, Balcsi, jó hangulat, és még körbejárnom sem kell a fesztivál területét ahhoz, hogy szórakozást találjak magamnak egy férfiú személyében. Az előbb említett delikvens, akinek pipiskedve épp a nyakát karolom át, hogy csókot nyomjak a szájára, éppen megfelelő lenne ahhoz, hogy elkísérjen a következő koncertre, meg talán tovább is...
Jobban belegondolva ez eléggé öncélú cselekedet a részemről és nem is érdekel a promóció valódi célja, de csak érzékeli karma asszonyság, hogy mélyen legbelül törődöm a jótékonykodással... ő csak látja, na.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
offline
RPG hsz: 218
Összes hsz: 696
Írta: 2017. június 20. 21:40 | LinkValahogy a meglepetésekhez eléggé ért és nem is sok alkalmat tud,ami a fiatal nőhöz kötné, és nem volt benne valami Keve kreálta csavar. Mondjuk az ünnepekben elrabolgatni szerencsétlent lehet kicsit erős volt, de minden perce megérte, az egyszer biztos. Most mondjuk csak szimplán hívatlan, de kellemes meglepetés akart lenni, amikből inkább előbbihez áll közelebb. Próbálja elfojtani a röhögést, ami kikívnkozik belőle az első reakcióra.
- Ugyan, miattam igazán ne vegyél fel ruhát, kárba vész... - Nevetve támaszkodott meg a sátor szélénél, aztán összefűzve a kezeit maga előtt nézett végig a lányon. Látványosan lebiggyesztette a száját Noak hallatán. A szívéhez kapja a kezét és még rá is játszik kicsit. - Most mééélységesen megbántottál ezzel, hogy a legjobb haverommal etetnél meg!
Nem kifejezetten tudta az elején a sárkányt hova tenni, sőt, kifejezetten fura volt és fújtak is egymásra, de mióta valószínűleg fogta a lény is, hogy ártalmatlan a csávó, teljesen jól eléltek egy légtérben, ha úgy adódott. Azért reménykedett Keve, hogy ez csak vicc. Tényleges vicc.
- Téged. De már nem kereslek mint az ábra is mutatja. Éés nem. Ami azt illeti, az még odébb van egy kicsit. Talán beszállnál a buliba, ha úgy adódik?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 20. 21:57 | Link


Mit keresek én itt? Kinéznek.


Hát megtörtént. Életem eljutott arra a szintre, hogy a tömeget követve, megjelentem egy agyon ajnározott és felkapott fesztiválon. Azt hiszem ez mutatja meg a leginkább, hogy mennyire elvesztettem az eszemet. Scarlett azt hiszem a legjobbkor vette észre, hogyha nem mozdít ki valamerre, akkor valakiben kárt fogok tenni. Legutóbbi találkozásom az emberrel addig fajult, hogy inkább megfogott és hazahozott, aztán se szó se beszéd eltűnt. Azt hiszem így tette ki a szűrőmet. Hát istenem, mindenkivel megesik a dolog, de nem gondoltam volna, hogy ennyire padlóra fog tenni. Mert aztán én, amikor láttam a szőkeségen, hogy ő rá milyen hatással volt, megfogadtam, hogy engem így senki se fog látni. Erre tessék.
Kétségbeesetten állok egyedül, lakótársam elment, hogy hozzon italt. Ő valahogy sokkal otthonosabban mozog ebben a környezetben, mint én. Mondjuk alapból bárki otthonosabban mozog, mert hogy Csizmazia Hajna még egyetlen egyszer sem fesztiválozott. MAximum cirkuszolt otthon, ha valamit nem kapott meg, de hát ugye az teljesen más.. Nézem az embereket, itt mindenki gondtalannak tűnik, pedig aztán biztos, hogy nem azok.
- Nekem is kell abból, amit szívtak, mert egyelőre nem érzem az életérzést, amit kellene - a visszaérőre nézek. Hála az égnek, nem sokáig tartott neki, hogy visszataláljon. Éppen időben jött, mert ha még egy percet kellett volna várnom rá, akkor képen törlöm a nyálát csorgató, részeg tagot, aki nem hajlandó tágítani a közelünkből, amióta megérkeztünk.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 20. 22:07 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Révay Franciska Veszna
INAKTÍV


FrinciFranci
offline
RPG hsz: 119
Összes hsz: 385
Írta: 2017. június 20. 22:21 | Link

Cam, Lola, Lexa, Ráhel, Álmos, Ervin
Fesztiválozunk
Kinézetem

Óóó te jó ISTEN! Hát itt vagyunk! El sem hiszem. A szívem úgy zakatol, mintha önálló vasúttársaságom kicsi vonatocskái egyszerre indultak volna el. Amióta tudom, hogy lesz ez, izgulok, és amióta tudom, hogy jövünk, azóta pörgök, mint a búgócsiga. Fel vagyok csigázva egészen, és imádom a ruháimat, amiket erre az alkalomra vettem, vagy újítottam fel, és imádom a fellépőket, és a hangulatot, és jesszusom, ha már most ennyire pörgök, épp csak a kapun belépve, hát akkor mi lesz velem később? Mindent ki akarok próbálni, mindenhol ott akarok lenni, és nem akarok lemaradni semmiről.
Heten jöttünk, mint a gonoszok, van, aki a rokonom, van, aki a barátom, van, aki meg az ő barátjuk, és így összeverődtünk. Nem baj, amúgy is jót tesz új ismeretségeket szerezni, rám fér az új benyomások megszerzése és elraktározása.
- Merre kell menni?
Fordulok Lexa felé, mert az ilyenekbe ő sokkal profibb. Legalábbis ha eltévedünk, azt ő sokkal magabiztosabban csinálja. Ash is úgy volt, hogy jön velünk, de mint lenni szokott, a dolgok nem jönnek össze egyszerűen, így megbeszéltük, hogy bent találkozunk majd. Remélem tényleg, mert olyan nagy a tömeg, hogy még, de azért remélem, nem kell kiállnom a színpadra majd este és megkeresni őt, mint valami játszóházban ragadt gyereket.
- Itt amúgy mindenki kavar valakivel?
Ez a kérdést már lehalkítva teszem hozzá, mert nem akarom, hogy hülyének nézzenek. Azt vágom, hogy Ráhel legutolsó pasiját Danténak hívták, de hogy megvan-e még csórikám vagy dobták azóta, azt nem tudom megmondani. Velem ellentétben mindenki másnak olyan nagyon gyorsan pörög az élete, én meg csak lebegek Ash-sel, és ez jól is van így.
Utoljára módosította:Révay Franciska Veszna, 2017. június 20. 22:35 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 464
Összes hsz: 10597
Írta: 2017. június 20. 22:41 | Link

Maga a szörnyeteg

Egyébként imádja Kevét, de az ilyen meglepetéseitől feláll a szőr a hátán. Még jó, hogy ezzel a srác is tisztában van és kisétál Anne személyes teréből mielőtt a veséje, vagy más testrésze, szerve bánná.
- Ismeretségünk alatt még nem sikerült leimádkoznod rólam - vigyorodik el megvonogatva a szemöldökét. Ez most se változik, az biztos. Ami azt illeti, legközelebb már csak felöltözve fordul meg, azért mindent nem tesz közszemlére.
- Na megnézem, mikor vagytok legjobb haverok - piszkálódik. Látszik a arcán, hogy nem hatja meg a lebiggyesztett száj, de miután magához veszi a táskáját, megengeded egy kedvesebb mosolyt.
- Bagolyban értesíts. Nem megyek látogatóba. Kizárt - ingatja meg a fejét, aztán lassan átöleli Keve derekát és lábujjhegyre nyom puszit az arcára. Szigorúan az arcára.
- Szóval miattam? Átbulizzuk a hétvégét? Mint férfibúcsúztató? - igyekszik elfojtani mosolyát, míg felpislog barátjára.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
offline
RPG hsz: 218
Összes hsz: 696
Írta: 2017. június 20. 23:21 | LinkÉgnek emelte a tekintetét és megrázta a fejét is mellé, ő maga se érti hogyan futhat még mindig ezután a nő után. De igen, mélységesen egyetért hallgatólagosan a tényekkel. Bár ehhez hozzá tartozik az is, hogy Annevel nem voltak jössz-mész céljai, valamiért megfogta őt a rellonos és ezt sosem tagadta előtte.
- Hát ő határozottan kedvemre valóbb, mint mikor te vagy sárkány... - Ugyan, nem bántaná soha, csak szurkálódik egy kicsit, ha már ő is megkapta az adagját. Képtelen lenne a lányt egy állatra cserélni, pláne arra a veszedelemre. Ez egyszerre wow és jaj. Érthető szempontok egy leendő apánál, nem? Felvonta a szemöldökét kicsit a kijelentésre, amit hallott, de az ölelésre a befeszült vonásai megenyhültek.
- Pedig azt hittem te olyan támogató barátnő típus vagy a csajok között, lehet félrenéztem, és kitakartad előlem a használati utasításodat. - Végül azonban elvigyorodott és bólintott párat, hogy biztosítsa igen, ez a terv. ellökte magát a sátor szélétől, aztán a kezét Anne irányába tartotta, hogy kivezesse őt innen, ha készen van.
- Mi az első kívánságod mára?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antoinette Myra Blackburn
Független boszorkány, Végzett Hallgató, Előkészítős tanár


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5644
Írta: 2017. június 20. 23:25 | Link

#halfiú #apasimisnyaral #bulizzunk

Kellően feltankoltak már így a nap folyamán, Ricsinek a rosszkedvét kell elmulasztani, Myra pedig a visszatérését ünnepli. Kolosnak nehéz volt beadagolni, hogy ők ketten együtt mennek a fesztiválra, ha már ő Tányával lép le családiaskodni. Végül csak elengedte, még ha kicsit duzzogva is, de az asszony megígérte, hogy ezt még jóvá fogja tenni.
- Gyere, siess, szedd a lá... a zuszonyod! Kezdődik! - kiabál hátra Ricsinek, miközben gyors, de kacsázó léptekben halad a tóhoz közeli színpad irányába. Egyik kezében poharat tart, a másikat a fiú felé nyújtja amint sikerül lelassítania.
- Tudod! Szoktuk ezt hallgatni nálad - vigyorogva próbálja elmagyarázni, mégis mi az, vagy ki az a fellépő, akinek a bulijára éppen tartanak. Egész nap azon izgult, hogy erre épségben odaérjenek, mert mondhatni, a kedvence. Két pohár között az asztalon szokott rá táncolni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Denis A. Brightmore
Egyetemi hallgató, Elemi mágus, Legilimentor, Okklumentor, Végzett Diák, Független varázsló


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 466
Összes hsz: 3547
Írta: 2017. június 20. 23:28 | Link

Adél
#nem_vagyok_kisfiú #smaci #széplányok #outfit

Terveim szerint csak benézek a fesztiválra és már itt sem vagyok. Ha mázlim van talán összeszedek egy lányt és együtt távozunk ugyanazon vágyak reményében, de nem hinném, hogy ekkora szerencsém lenne. Ami nemrég egy este történt, azt teljesen a véletlennek tudhatom be, semmi másnak. A vonzerőm oda és akkor nem kellett, a lány szó szerint a karjaimba vetette magát.
Körbe járva mindent és konstatálva, hogy számomra semmi érdekes nincs kifelé indultam, de mégis... muszáj voltam venni egy jégkását, így egy partmenti lánynál álltam meg. Kikértem, fizettem és el is jöttem. Szerencsétlen már a köszönés utáni mosolyomnál elalélt majdnem, nem szeretnék még szívinfarktust is okozni neki. A part felé fordulva pillantom meg a sok sorban álló lányt és fiút. Az én kíváncsiságomat is felkeltve indultam el arra, hogy felfedezzem mégis mi az isten folyik ott. Beállva az egyik fiú sor mellé, kicsit lábujjhegyre állva néztem körbe a fejek felett. És megláttam.
Nem foglalkozva a rosszalló vagy éppen az elismerő pillantásokkal töröm előre az utat, hogy a mellette ülő srácot egy kézmozdulattal elküldjem onnan.
- Tipli - mondom nyomatékosításképpen a - most már - előttem ülő srácnak, aki meglepődötten akar mondani valamit, de csak felvonom a szemöldököm és máris elhallgat, majd sietősen távozik. A lányok tekintetében felfedező csillogást ignorálom.
- Mennyire hiányoztam egy 10-es skálán? - rontok bele a meghitt pillanatba, amiben Amélia éppen benne van az idegen sráccal.
Utoljára módosította:Denis A. Brightmore, 2017. június 21. 10:27 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 464
Összes hsz: 10597
Írta: 2017. június 20. 23:36 | Link

Maga a szörnyeteg

- Ugyan Keve, imádod, mikor tüzet okádok. Valld csak be - neveti el magát, ennyi, idáig bírta tartani. Most jól esik a lánynak a kis törődés, már ami az ölelést illeti. Arról nem is beszélve, hogy Keve immár sokadszorra jelent meg nála bejelentés nélkül, ami lehetne gyanús is, de inkább nagyon is kedves.
- Támogató barátnő? - még a szemöldöke is felszalad, majd egy pár másodperc elteltével megrázza a fejét. - Teljesen igazad van. Legközelebb mellékelem az orvosi utasításokat.
Bólintva húzódik el, ezzel teret adva a férfinak. Még utoljára hátranéz, hogy elrakott-e mindent, aztán kezét a felajánlott kézbe csúsztatja. Természetesen, mintha az lenne.
- Koktél. Valami erős, és amúgy éhen halok - nem gondolkodik szinte semit, mielőtt kimondaná vágyait. Csak aztán eszébe jut, hogy mindig így van, neki vannak kívánságai és van körbeudvarolva. - Tudod mit? Mi a te első kívánságod?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hannah Schwarz
INAKTÍV


Blondie° | Német Barbie°
offline
RPG hsz: 184
Összes hsz: 352
Írta: 2017. június 20. 23:52 | Link


külcsín


Hazudnék, ha azt mondanám könnyen és egyszerűen teltek az elmúlt hetek vagy éppen hónapok, ennek ellenére képes voltam a leglehetetlenebb helyzetekben is bűbájost mosolyt varázsolni az arcomra, ragyogni és tenni a dolgom. Ez a munkám, amit bárhonnan nézek imádok. Lehet azért, mert ebbe nőttem bele, vagy mert mást nem is nagyon ízleltem meg, de őszinte kell legyek, imádom. Szokták mondani, hogy az utazás és a napi lóti futi az én drogom, még akár igazuk is lehet. Viszont egyáltalán nem pihentető és kikapcsoló, pláne ha az ember lelke se kattant a helyére túl sokszor az utóbbi időben. Nem mondanám, hogy elsőre nagy volt a lelkesedésem, de Améliával mióta nem öljük egymást, szívesebben adtam az ötleteire, így arra is, hogy ide kimozduljunk. Meg akkor már egyből rám akadt két tervező, hogy egy pre-fesztivál szettet egyik nap, egy másikat meg másikon promózzak már be.
- Nem tudsz figyelni?! - Rivallnék rá a csávóra, aki nekem ütközött, kilöttyent tőle az italom, szépen vagyunk. Csípőre vágom a szabad kezem úgy fordulok felé, de ahogy látom nem egészen van képben, visszafordulva meg majdnem belém kapaszkodik, inkább kigyalogolok a zónából. Észleli két srác, hogy nem vagyok oda ezért a közeledését, az egyik arrébb is tessékeli a csávót. Egy hálás mosollyal aztán távolodni kezdek és a halvány fényekben az egyik színpad felé veszem az irányt, meg sem nézve jobban elsőre, kik voltak ezek, inkább az italomat pusztítom, ez még úgyis csak a harmadik lesz, semmi gond nincs itt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Draskovits Amélia Léda
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 27
Írta: 2017. június 21. 00:25 | Link

Kisfiú
de nekem igen - csókstand - fesztiválozósEléggé élvezem a helyzetet, ugyan eddig sem volt vele gond, de ezzel a sráccal talán jobban is, mint elvárnák. És nagyon remélem, hogy Pécsre jár. Vagy megfordul Szentendrén. Vagy kiderül, hogy éppenséggel bagolyköves csak még nem láttam. Belemosolygok a csókba a gondolatra, mi mindent tehetne azért, hogy hasznosan teljenek a mindennapjaim... Fejleszthetnénk a barkóba tudásomat, például. Meg megnézhetnénk, hogy ő mennyire ügyesen találja ki én mire gondolok.
Ám ennek is vége szakad. Alapvetően sokáig húztam vele, még a végén a többiek is elvárnák ezt a fajta - mondjuk úgy - odaadást, meg amúgy is valaki hozzám intézett egy kérdést. Kissé csalódottan pillantok félre a csókból Denisre, majd egyik kezemmel eltolva a srácot vetek véget az intim közelségnek, és egy sokat ígérő mosollyal útjára eresztem. Talán nem fut messzire, legalábbis erre enged következtetni a rosszalló kivagyteitt tekintet, amit a megzavaró felé, és a kacsintás, amit felém küld távozásakor.
- Ebben a pillanatban gondolod, vagy úgy általánosságban? - fordulok a rellonos felé és teszem fel a költői kérdést ártatlanul pislogva rá, mert hát teljesen egyértelmű, hogy ebben a pillanatban nem hiányoltam senkit sem. Az, hogy eszembe jutott-e a találkozásunk óta, már más lapra tartozik.
- Adakoztál már? - biccentek az adományokat gyűjtő srácok felé, jelezve, hogy ez ám nem akármilyen sor és ha már ilyen szépen az elejére tört, és nem mellesleg fel is tartja azt, lehet nagyobb összeggel illik segíteni a gyerekeket. - Mert anélkül nem kapsz, sajnálom.- fűzöm hozzá azért jelezve, mire is gondoltam, félmosolyra húzódó szám sarkában némi huncutsággal. Jó napom van, meg kell hagyni.
Utoljára módosította:Draskovits Amélia Léda, 2017. június 21. 00:32 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 21. 09:34 | Link

Schwarz kisasszony


A történetben az lenne a logikus, ha most az jön, hogy én voltam az a szánalomra méltó egyén, aki a szőke leányzónak neki ment. Ám szerencsére nem így van. Káté, az egyik legjobb haverom tette magát máris lapátra, pedig maximum fél órája érkezhettünk. Én vagyok az, akinek esélye nem volt odaköszönni a rég látott ismerősének, mert az úgy elviharzott, mint a pesti gyors. Ez pedig nekem kifejezetten nem tetszik. Értem én, hogy régen futottunk össze és a megszokott babapofimat most szőrzet fedi, s ruházatom sem a megszokott, na de kikérem magamnak.
Kezemben a sörrel, szívemben az elhatározással, na meg a Káté irányába kialakult haragommal felpakolva, megindulok a szőke hurrikán után, s mikor sikerül beérnem egy laza mozdulattal vonom magamhoz és átölelem.
- Hmm darling, még ebben a tikkasztó hőségben is édes az illatod - halkan búgóm a szavakat fülébe, majd eleresztem, mert valami olyasmire számítok, hogy hiába fogtam le, s akadályoztam meg a támadását, valószínű kapok egy jó nagy pofont a viselkedésemnek köszönhetően.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 21. 09:34 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Arlen Leon Loveguard
INAKTÍV


Frontember ¤ Királyfi
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 974
Írta: 2017. június 21. 13:06 | LinkJa, az én csajom. Rá se merj nézni, öreg.
Hosszú másodpercekig ezt sugallja nézésével a csávónak, aki vele szemben, Luca mögött halad el, alaposan szemügyre véve az ő nőjét. Az ő nőjét! Erre még a szemüvegét is leveszi, hogy hatásos legyen az a nézés.
- A cikeszt azért még megtalálod a pályán? - cukkolja pimaszul elvigyorodva mielőtt átkarolná a vállát. Azért a biztonság kedvéért míg Luca a látványról és trambulinról beszél, szépen a bódé irányába vezeti, ahol a sort kikerülve - ugyanmár, hát sztárok - szerez maguknak egy okos mágustérképet, aminek ha megmondják, hová akarnak eljutni, elvezeti őket oda.
- Látványos. Mármint... Inkább aludnék veled kettesben egy sátorban... - utóbbit már a füléhez hajolva suttogja. Még rá is kacsint kedvesére és folytatják útjukat a nagyra nőtt gyerekek játékai felé. Nincs Arlennek ellenére, hogy kipróbálják.
- Fogadok, hogy van aki a körhintáról elengedte már a gyomra tartalmát...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hannah Schwarz
INAKTÍV


Blondie° | Német Barbie°
offline
RPG hsz: 184
Összes hsz: 352
Írta: 2017. június 21. 13:55 | Link


külcsín


Mondanám, hogy túl könnyen megúsztam, de egészen hamar döbbenek rá, hogy ez kicsit sincs így. Nyilván megszoktam már, hogy tömegben, fesztiválon és nagyobb nyílt eseményeken az embernek nekimennek, ne adj isten ráakadnak irritáló delikvensek is, ahogy rám is szoktak. Kezelni még mindig nem tudom ennek ellenére valami kedvesen, sőt. Ilyenkor a leggyorsabb távozások mellett szoktam dönteni, anélkül, hogy az alkohol miatt lassabban működő agyam felfogná, mit vagy éppen kit láttam. Éppen nagy vidáman mozognék a zenére, mikor megérzem magamon a kart. Ledöbbenek, a szemeim is elkerekednek, aztán félrenyelve az italom köhécselek. Teljesen befeszülök az ölelésre, az arcom grimaszba ugrik és a korábban szívószálat szorongató kezem egyből lendül is a "támadóm felé", pláne a megszólítást halva, majd csattan is az arcán, talán kicsit az állán, ha elmértem azt. Nincs kis erőm, ha szándékom van, de ezt nagyon is megérdemeltnek érzem adni. Hát mit képzel egy pasi...ó, Bálint!
- Krisztusom, te komolyan szeretsz viperafészekben nyúlkálni? - Eltolom magamtól, még felfogja a pofont, meg a grimaszom, aztán végig is mérem Mr. Ősembert. ennek szülési szabin van a borbélya? Vagy ellopták a borotváját? Akkor veszem észre mögé pillantva a korábbi incidensem résztvevőit, innen ár kapcsolok, hogy esetleg ő volt az egyik "segítő".
- Áh! Bocs, az előbb nem ismertelek meg, nem tudtam, hogy medvebundában jársz fesztiválozni...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
offline
RPG hsz: 218
Összes hsz: 696
Írta: 2017. június 21. 14:32 | LinkJót röhögött, ahogy elképzelte a nőt, amint szárnyakat növeszt, tüzet okád és vigyáz a tojásaira... oh, wait. Ezt inkább elengedte elég gyorsan, mielőtt itt elég retardált módon röhögi végig az elkövetkezendő negyed órát.- Szeretem, ha tüzes vagy, nem hibáztathatsz ezért igazán. - Vágott mindehhez kikutyaképet, és a lehető legszánnivalóbb hangjával adta elő. Hát, ilyen az, mikor a figyelemért megküzdve élvezkedik annak fényességében. A visszakérdésre csak megrántotta a vállát, mintha nem is ő mondta volna ki a szavakat, aztán csak lemondó sóhajjal vette kezébe az apró és törékeny nőit.
- Vettem, akkor innen balra. - Jelentette ki tömören, mert bizony ennek már jól utána járt itt mi és merre van, ezzel nem nagyon szeret sokat szórakozni fesztivál közben. A fölösleges kevergés elveszi az ember idejét remek lehetőségektől. Egy sátorban, vagy erre arra. Khm, sok itt a szabadidős tevékenység, no. Aztán felszökik a szemöldöke a visszakérdésre, majd felnevet.
- Az már teljesült. - Rákacsintott, aztán közelebb húzva homlokon csókolt Neliet. Apró lépésenként, szigorúan, ahhoz meg már itt volt mellette a rellonos. - A második meg valami hideg és erős, szóval megyünk, nézünk valamit, aztán ehetünk. Vissza kell még jönnünk és lebegsz odafent, vagy egyelőre sajnálhatom az első sorban nyálcsorgató fiúrajongóid?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 464
Összes hsz: 10597
Írta: 2017. június 21. 16:10 | Link

A szörnyetegem

Nem tudja hová tenni Keve különös viselkedését. Az is meglehet, hogy mindig is ilyen volt, de... Nem, nem tud felidézni ennyire aranyos pillanatokat, még ha volt is. Betudja az apaságnak az egészet, semmi többet nem lát bele. Talán emiatt nem zavarja az sem, hogy kézen fogva sétálnak az etető-itató felé.
- Furcsa vagy - jegyzi meg, de kénytelen elmosolyodni a puszira. Talán még bele is pirul - ki tudja, a napsütéstől egyébként is pirospozsgás az arca.
- Tiéd vagyok ameddig akarod - rázza meg a fejét, mivel mára végzett a táncikálással. Ő valami főszám, vagy mi, ezért nem kényszerítik rá, hogy egész hétvégén rója a köröket és szórakoztassa a népet. Napi egy bemutató az elemével ott fent, és kész.
- Ja, és ingyen kapunk mindent, csak úgy szólok - villantja meg a nyakába akasztott fellépő kártyát. - A DÖK-re ránézhetnénk a hajón, ha van kedved. Van csókstand, támogatást gyűjtünk a gyerekeknek. Fizetsz valamennyit és lekaphatod az egyik csajt.
Meséli lelkesen, kerítőnőként, és közben megérkeznek a kiszemelt helyre. Van némi sor, ezért itt Anne szembe fordul Kevével és kíváncsian néz fel rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 21. 16:37 | Link

Schwarz kisasszony

S a csattanás előbb érkezik, mint azt vártam volna. Egyetlen egy nőtől vagyok képes elviselni az ilyesfajta érintést, az pedig Auróra. Természetesen tőle is csak abban az esetben, ha tudom, hogy kis kacsója jogosan lendül felém. Szerencsére ilyenre talán egyszer volt eddig példa, de azt megérdemeltem. Hannah szerencséje is az, hogy most is tisztában vagyok azzal, miért kapom az ütést. Máskülönben.. Már kapnám is fel a hátamra, aztán elcipelném egy félreeső placcra, hogy helyre pofozzam a kis pofikáját és gondolatmenetét.
- Csak élvezem az életet - széttárom a karjaimat egy vigyorgás közepette. Más lánnyal / nővel nem tettem volna ezt meg. Őt már ismerem elég régóta, voltak már együtt bulijaink és a srácok is képben vannak vele. Sőt talán még le is kellett vakarnom őket róla párszor. Mert hát lássuk be, jól néz ki, a két kanos dögnek pedig ez éppen elég ahhoz, hogy nyálukat csorgatva loholjanak utána. Főleg, ha ittasak.
- Azért ennyire nem nagy a szőrzetem, lehet sokat ittál és már rosszul látsz - tény, hogy nem vagyok megborotválkozva, de azért nem nézek ki úgy, mint egy ősember. - Ezzel komolyabb üzletembernek nézek ki, állítólag - ezt is csak apám és anyám állítja. Én meg már annyira unom a siránkozásukat, hogy rájuk hagytam.
- Te meg miért riszálsz itt egyedül? Hát nem félsz, hogy valami barom állat jön és neki áll taperolni? - közben a srácok is megérkeznek, aminek nem tudok önfeledten örülni. Ha nem lesznek idejében lekezelve, akkor még a végén ki is kergetik szegény szőkeséget a világból, kár lenne.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 21. 16:38 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Denis A. Brightmore
Egyetemi hallgató, Elemi mágus, Legilimentor, Okklumentor, Végzett Diák, Független varázsló


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 466
Összes hsz: 3547
Írta: 2017. június 21. 17:37 | Link

Adél
#de_ne_legyek_az #smaci #széplányok #outfit

Egyáltalán nem tetszett az, ahogy a csávó az eltávozásánál Améliára néz. Az hagyján, ahogy rám, de ahogy a lányra... olyan balsejtelmű. Ráadásul a pasi egyáltalán nem szimpatikus. Mintha nekem kéne, hogy az legyen, de ez most itt részletkérdés. Ha én itt vagyok, ne nézzen rá úgy, mint aki felakarja falni elevenen, mert nem állok jót magamért. Úgyis régen verekedtem végül is.
Ahogy elküldte a pasit, ahogy az rákacsintott... legszívesebben beküldeném meglepetésből az öklöm az öntelt képébe, de nem tehetem. Kérlek... itt jótékony célra adakoznak.
- Is-is - mosolyodok el a kérdésre, de nem nézek Améliára. Tekintetemmel végig a lassan - túl lassan - elmenő srác hátát vizslatom. Amikor hátra-hátra pillant összeszűkült tekintetem semmi jót nem ígér a csávónak, szóval gyorsan tiplizzen, amíg jót állok magamért.
- Adakozni? Neeeem - nevetek fel és elindulok a szerencsétlen csók-osztogató srác helyére. - Miattam jönnek adakozni - jelentem ki, mintha ez lenne az élet legegyszerűbb dolga. Pedig nem az, főleg, hogy rólam van szó. Mindent utálok, ami sok emberrel kapcsolatos és mégis önkéntesen önkéntessé avanzsáltam magam az elkövetkezendő órákra. Az elküldött szerencsétlenre pillantva látom csak, hogy vigasztalják a többiek, de nem küldenek el. Egyem meg őket... még ők is tudják, hogy velem több esélyük van.
- Amúgy meg már így is kaptam, ha emlékeim nem csalnak - vágok egy elgondolkodó képet, mintha nem tudnám, hogy így is sokkal többet kaptam már a lánytól, mint az itt sorban állók többsége fog valaha. A srác sorát elnézve elég sokan kedvelték, vagy csak sajnálatból álltak a sorába, így is nagyon megnőtt a lányok száma, amióta ide álltam.
Egy szőkeség topogott türelmetlenül előttem, csípőre tett kezeivel. Nemes egyszerűséggel rántom magamhoz egy csókra, közben még a tarkóját is megcirógatom, hogy kicsit kiengeszteljem, amiért ilyen sokat kellett várnia.
- Vigyázz avval a csávóval - nézek Améliára őszintén, szinte már kérlelve, majd folytatom az osztogatást.
Utoljára módosította:Denis A. Brightmore, 2017. június 23. 11:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sárközi Alexandra Anna
INAKTÍV


Az ördög másik arca
offline
RPG hsz: 96
Összes hsz: 791
Írta: 2017. június 21. 19:05 | Link

Cam, Lola, Franci, Ráhel, Morci és Bazsám ♥
Kinéztem | Csapassuk *-*

- Vigyééééél át a kapuuuuuuun - huppanok is Ervin hátára, átkarolva szépen a nyakát, és imádkozva, hogy ne lökjön le. Nem egy vézna srác, volt alkalmam ezt alaposan megfigyelni, így szinte biztos vagyok benne, hogy elfog bírni, mert hát nem nyomok ám annyit. Tömeg van, a zene jó, én meg egyszerűen imádom az ilyen helyeket, mert akkora a pezsgés. Ráadásul a vigyor se törlődik le az arcomról, még annak ellenére se, hogy eszembe jut, hogy ezt otthon elfelejtettem említeni, na nem mintha mostanság beszámolnék arról, mit, mikor és hol csinálok. Egyszerűen úgy érzem, vannak dolgok, amikről jobb, ha a család még mindig nem tud. Pedig rajta voltam, hogy változzak, talán két hétig is kitartott az a késztetés, bizony.
Amint meghódítjuk a területet, leszállok ám Ervinről, mégse kárhoztathatom arra, hogy végig cipeljen, meg így is pengeélen táncolunk, nem kellene ezt tovább húzni. Tudom én, teljesen tisztában vagyok vele, épp csak vannak pillanatok, mikor ez úgy elfelejtődik.
Nem tudom, a többiekkel mi van, de engem teljesen átjár a hangulat, így pörgök valószínűleg helyettük is.
- Gyorsan keressünk jó helyet, ahol felverjük a sátrat - felállok a mellettünk lévő terméskőre, hogy valamivel többet lássak a placcból, aztán le is libbenek.
- Arra - mutatok balra, majd határozottan meg is indulok, persze ügyelve arra, hogy Franci tartsa velem a lépést, mert ahogy figyelem, van, ami őt nagyon érdekli.
- Én igen, a többiekről fogalmam sincs - kuncogva nézek mögénk, még a vállam is megvonom, tekintetem meg talán többet elidőzik Ervinen.
- Tudod mi az igazán szívás? Akivel szeretnék lenni, az így bevágott friendzoneba - karolok szobatársamba, és én is halkan mondom ezt neki, még csak az hiányzik, hogy Ervin kiszagoljon bármit is. Annyira jól megy, hogy úgy csináljak, az a pizsiparty nem változtatott semmin, hogy egyszerűen már van mikor én is elhiszem. Pedig nincs így, nagyon nincs, de nagyon félek attól, hogy a hülyeségem miatt elveszítem.
- Na srácok - csapom össze a tenyereim, megállva egy nagyobb szabad terület közepén, és a társaság felé fordulok.
- Hány sátrunk van? És hogy legyen az elosztás? Velem bárki is lesz, nem fogom a haját fogni hányás közben, és morcos leszek, ha a sátorban adja ki magából a dolgokat, csak szólok - még grimaszolok is, hogy lássák, az valahogy tényleg nincs ínyemre. Az meg egyenesen lerí rólam, hogy imádom, hogy én vagyok az, aki szervezkedhet.
Utoljára módosította:Sárközi Alexandra Anna, 2017. június 21. 19:10 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- Vallj színt! rivallják.
- Szivárvány... suttogom.


Narnia hercegnője: #amerész | Ervin tartozéka
Czettner R. Luca
KARANTÉN


Törpe° | Frau Liebhart | Valcsi trénerlánya°
offline
RPG hsz: 721
Összes hsz: 6627
Írta: 2017. június 21. 19:44 | Link


- BULIVAAAAN -
fest-fit


Jobban belegondolva, mikor azt az egy évet ellógta és végig fesztiválozta annak idején, akkor sem veszett el, hiszen most is itt van, nem lehet senkinek egy szava sem. Vagy legalábbis nem azzal kapcsolatban, hogy ne vágná ki magát egy kritikusabb helyzetből is. Ahogy körülnéz már attól egészen fel van dobódva. Imádja azt a pezsgést és energiát, ami az ilyenekkel jár, és őszintén örül, hogy ezekben a napokban az egyetlen dolga, hogy mindig megtalálja nap végén Arlennel a jó sátrat és kész is.
- Most szabi van, cssss, most el szabad hagyni a fejet és a cikeszt is.  - Bökte oda felhúzott nózival, na, azt nem szereti mikor kétségbe vonják, mert kihívásnak veszi és mindjárt valami olyan helyen találják magukat, ahol fog egyet neki. Vagy helyből kettőt. - Egyébként meg mikor átbuliztam egy évet a kviddics mellett, a sulit hanyagolva, minden kontinensen jártam és itt vagyok ma is, szóval durván elveszni nem tudok. Meg tudod, úgyis visszajövök hozzád, mint a bumeráng.
Persze ettől még inkább bízza magát a barátjára és a térképre, sokkal biztosabb mindenkinek ez a helyzet. Még a végén éjjel lát egy világító bogarat és nagy kergetésben belegyalogol a Balatonba csak úgy, észrevétlenül.
- De nagyon vicces is, tuti. Ah, de az messze vanmég, csak a nap zárása sátrazás, Booboo. Bár nem csak sátorban lehet jót aludni. - Vigyorgott rá a kis megjegyzés után, aztán csókot nyomott az ajkaira, majd a lába elé kapta a tekintetét és gyorsan átlépett egy gödröt. Hát ebben jó nagy hasast eshetett volna. - Fúúj, undi eső lehetett a lent várakozóknak… ugye te nem vagy ezeken rosszul? Később fürcsizhetnénk is egy, hm?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bayern Münchener Drachen cikeszkergetője | Mancs-hely
Hannah Schwarz
INAKTÍV


Blondie° | Német Barbie°
offline
RPG hsz: 184
Összes hsz: 352
Írta: 2017. június 21. 20:22 | Link


külcsín


Kezdek kételkedni abban, hogy akivel valaha szakmailag hozott össze elsőre az élet, azok normálisak. Legyen szó itt szó szerinti kollégáról, vagy egy partin felkarolt tehetősebb emberről. Bálint nem különösebben tartozott azon férfiak sorába, akik már érzékelhették fizikai ellenszenvemet jobb horog vagy pofon kíséretében, de úgy tűnik, hogy ami késett, az csak nem jött időben. De komolyan, mit várt, hogy hagyom boldog-boldogtalannak, hogy csak úgy átkarolgasson meg a fülembe duruzsoljon?
- Én is próbálnám, de most miattad megfájdult a kezem. - Látványosan forgatom a csuklom és pillantok a bizsergő tenyeremre, még egy szúrós pillantást is kap, bár azt egy sóhajjal elengedem aztán csak megrázva a fejem próbálok elmosolyodni újra. Most kerülve a kötelező műmosolyt, azt ő úgyis remekül ismeri, szóval nem erőltetném a dolgot még nem jön az úgy igazán.
- A legutóbbi babapofid után, ami olyan kis tapiznivaló volt határozottan kellemetlen és bundás változás. De én aztán elfogadom a bizarr divatot, tudod jól. Amíg nem fonod be és fested zöldre, hiszen most az a divat és az élénk sárga a férfiaknál. - Gyorsan érkezik a kéretlen tanácsom, de azt gondolom, ezekre lehet nálam számítani. Aztán viszont megjött a valódi öröm az arcomba, ami egészen határozott röhögésben öltött testet. - Elég nagy bajban lennél, ha ettől válnál igazán komoly üzletemberré. Pedig már azt hittem az egyik legjobb vagy a szakmádban.
Még a mellkasát is megpaskoltam jelezve, hogy én bizony szimpatizáltam a dolgaival, mert tényleg. Nem azon nemtörődöm és tanácsadókra szoruló parasztok közé tartozott, akiknek az egyetlen önálló gondolata az volt, hogy minél fiatalabb szeretőt fogjon egy adományozó partyn. Na, nem mintha Ő és a fiatalabb generáció ne szedték volna fel, aki arra érdemes volt, de volt eszük mellé.
- Mármint, hogy jön újra Ő? - Mutatok a háta mögött közeledő páros valamivel magasabbik példánya felé és a szemeim is megforgatom. - Dolgozom, pár rucit meg kell mutatni a népnek, hogy ezt kajáld be, fesztiválszezon kezdődik. Meg lazítok, most jöttem vissza Mallorcáról ki kell pihenni.
Sanyarú sorsom van, bizony, más tuti epekedne az odaútért és vissza se akarna jönni egy ilyen egyszerűbb lehetőség miatt. Én azonban még más terveket dédelgettem a napokra nézve, mondjuk egy szőke pandát is megnéznék, ha már hazajöttem. Mást meg egyelőre nem tartottam fontosnak közölni.
- És te? Hogy-hogy nem két dinamikus és dekoratív barna támogat éppen a sátrak felé?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 21. 21:59 | Link

Schwarz kisasszony

Félszeg mosoly ücsörög szám szegletében. Vitába kellene szállni, hogy kinek is köszönheti sajgó kezecskéjét, de egyszerűen nincsen ehhez most semmi hangulatom. Mert a nők.. képesek egy apró állításból fél órás kiselőadást produkálni, amelytől még maga Lucifer sem ment meg. A hangulatom pedig most éppen nem ehhez van megalapozva, szóval inkább magamra vállalom eme hatalmas vétket, amelyért minimum egy ejnye bejnye jár.
- Ha tudnád, milyen jól lehet a borostával a női vágyat fokozni.. - panasz még nem volt rá, csak ezért nem válok meg tőle. A hülyeséget meg lepereg rólam, nem áll módomban felvenni a fonalat, mert tudom, hogy megint csak valamit keresett, amibe beleköthet. - Ha már kifikáztad magad, minimum egy italt vagy egy rendes ölelést adhatnál, hogy kiengesztelni - nem vagyok ám vérig sértve, de azért az ember örül, ha egy régi ismerős legalább képes megjátszani, mennyire boldog a viszontlátásnak köszönhetően. - Bár azt hiszem, szegény Kátét jobban megsértetted, lehet hogy ő még egy csókot is szívesen fogadna - végén még felcsapok kerítőnek. Természetesen mondandómat folyamatos vigyorgó arc kíséri, mert már bennem is van némi löket, igaz közel sem annyi, mint kedves barátaimban.
- Ne bántsad szegény embert, hát már évek óta epekedik utánad, te meg csak cicázol vele - kezemet kinyújtom ezzel megakadályozva azt, hogy az említett egyén elinduljon Vannak felé. Én értem, hogy nem szeretne tőle semmit, de ez a szerencsétlen annyira odáig van tőle, hogy akárhányszor összefutunk mindig képes valami ostobaságot véghez vinni. - Tudod mennyi energiám ment arra, hogy végül lemondjam a házat, amit részegen megvett, azért, hogy térd lenyűgözzön?- ,kevesebbe, mint gondoltam, de azért ember.. részegen kimagyarázni, hogy miért is nem kell az ingatlan.. művészet.
- Legfőképpen azért, mert két szőkével élek egy fedél alatt - büszkén húzom ki magamat, s még mielőtt bármi rosszat gondolhatna, gyorsan kiegészítem a mondandómat. - Beleszerettem egy anyuciba.. szóval vigyázz mert közeleg a világ vége - elnevetem magamat, majd a maradék sört magamba döntöm.
- Szóval, ha már a sors volt oly kegyetlen, hogy összehordott minket egy kupacra - kezemmel még szemléltetem is a jelenlévőket,ezt a kemény négy embert -velem az élen-. - Mit szólnál, ha egy kicsit élveznénk együtt a fesztivál hangulatot, pofonok és egyéb negatív dolgok nélkül?
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 21. 22:01 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Draskovits Amélia Léda
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 19
Összes hsz: 27
Írta: 2017. június 22. 00:12 | Link

Kisfiú
bizonyítsd be. - csókstand - fesztiválozósSzemöldökömet felvonva figyelem reakcióját az általam eléggé megkedvelt delikvensre, és egyelőre nem tudom mire vélni azt. Nem mondom, hogy nincs ínyemre, amiért tesztoszterontól túlhajtva szúrós tekintettel méregetik egymást, de Denis valamilyen szinten birtokló féltékenysége nagy kérdőjelet hagy bennem még úgy is, hogy tudom, nagy hatással voltam rá. Főleg úgy, hogy utána ő áll be önként csókokat osztogatni. Jó, tudom, a férfiakat nem érteni kell... többnyire nem.
- Miattad? Most versenyre hívsz? - jó nyilván nem, és ezt tudom is és kedvem sem lenne most már tényleg válogatás nélkül mindenkinek adni magamból egy keveset, de a túlzott magabiztossága kihozza belőlem a versenyszellemet. Kihívóan tekintek rá, kicsit meg is döntve a fejemet, miközben egyik kezemet csípőmre rakom.
- Ha már úgy is kaptál - kicsit megnyomom célzásértékűen ezt a félmondatot - akkor gondolom nem is kérsz többet. Szóval más tétben kell megegyeznünk - összegzem tehát a dolgot, de egyelőre csak mímelem, hogy jobban elgondolkodnék azon, mi is lehetne a verseny tétje, mivel pillantásom kénytelen vagyok az újonnan elém állt jótét lélekre emelni. Mosolyogva lépek közelebb a fiúhoz, ujjaim közé fogom az állát és magamhoz húzva leheletnyi puszit nyomok a szája szegletébe. Nem is érdemel többet, mert annyira nem az esetem, szóval hiába is kap utánam, elhúzom a fejemet a további kontaktust elkerülve.
- Ugyan miért vigyáznék? - tekintek kérdőn újfent az immár ténylegesen is önkéntessé avanzsált srácra (- szívesen, egyébként.) Szokták mondani, hogy ugye nem bánt a farkas, csak megkóstol. Hát engem az előbbi barna kóstolgathat. - Akkor én is mondjam, hogy vigyázz az ilyen szőkékkel?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Nikolai Weißling
Bogolyfalvi lakos, Vendéglátós


Csárdavezető
offline
RPG hsz: 274
Összes hsz: 2117
Írta: 2017. június 22. 21:00 | Link

Álmaim nője

Nem olyan régen érkeztek a vörössel a fesztivál helyszínére. Rájuk fér a bulizás, a lazítás. Az itt eltöltött idő alatt már meglátogatták a büfét, ahol Nikolai rendesen kibélelte izmos hasát sült kolbásszal annak érdekében, hogy a hűsítő sör fogyasztása meg legyen alapozva.
Kézen fogja kis feleségét, aztán miközben a hajó felé terelgeti, a fülébe súg valami olyat, amit bőven elég Annának hallania. Sötét szemeiben megcsillan a vágy, de mielőtt a nő reagálna, maga elé engedi a felvezető lépcsőn. Na persze nem pusztán udvariasságból, ki is használja az alkalmat és szemügyre veszi a kilencven-hatvan-kilencvenet.
- Még egyszer ránézel haver, de betöröm az orrod - morogja közelebb lépve a sráchoz, aki úgy gondolta, hogy az ő kedve biztos kapható különböző dolgokra.
Legalábbis a nézéséből Niko ezt szűrte le, azt pedig nem tűri, hogy valaki így néz Annára. Az övé. Az ő felesége, nézzenek csak az ujjára.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- De a szövetséges sose árt.
- Abban nem sok köszönet van. Én azt vallom, hogy amit akarok azt egyedül szerzem meg.
Anna Weißling
KARANTÉN


*Weißling(n)é
offline
RPG hsz: 345
Összes hsz: 2026
Írta: 2017. június 22. 22:33 | Link

A legjobb

 Néha attól félt, hogy Ádám ki fogja rúgni, annyiszor kellett már szabadnapot kérnie tőle. De nem tehetett róla, mindig izgatott lett, ha Niko előrukkolt valami új ötlettel, hova menjenek és mit csináljanak.
 Első utuk persze a büfébe vezetett, amit Anna is nagyra értékelt, tekintve, hogy aznap még egy falat sem ment le a torkán. A hajó felé embert ember után kerülgetve jutottak csak el. Kellett neki a biztos pont, Niko, akit ha elvesztett volna a tömegben, bizony nem kis pánik kapta volna el.
 Szélesen elvigyorodott a mondatra, és már szándékában állt a bejárat előtti sort feltartva megállni, mikor a másik utat engedett neki a lépcsőn. Kissé kelletlenül, ám felindult a hajóra. Lesz még bőven alkalmuk a fesztiválon, ha minden úgy megy, ahogyan tervezték. És hát miért ne mehetne úgy?
 - Odanézz - ragadta meg Niko kezét meg sem hallva a figyelmeztetését és kezdte befelé húzni a tömegben. Valahol messzebb szappanbuborékokat fújt a levegőbe. De nem olyan normál méretűeket. Óriásokat. Akkorákat, hogy ha nem pukkanna szét, akár egy ember is elférne benne. Körülöttük meg kicsinyített másokként keringtek a kisebbek, akár a bolygók a nap körül.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Nikolai Weißling
Bogolyfalvi lakos, Vendéglátós


Csárdavezető
offline
RPG hsz: 274
Összes hsz: 2117
Írta: 2017. június 22. 22:50 | Link

Álmaim nője

Már azt is elfelejtette, hogy a napokban valami olyasmit intézett, amiről Annának se számolt be részletesen. Pedig illene, tudnia kellene róla, hogy lassan nem kell szabadnapot kérnie, sőt, dolgoznia sem kell, ha nem akar.
Akár a kis söröcskéje nélkül is tökéletesen jól érezné magát így, hogy látja Annát mosolyogni és gondolatai bejárják a helyszíneket elképzelés szinten. Lesz néhány napjuk arra, hogy mindent körbe...járjanak. Persze, csak ez jár a fejében amikor a nő fülébe beszél.
A hajón elég rámorrannia a srácra és az már húzza is fülét-farkát, Niko pedig ellazítja arcizmait és követi Annát a buborékok felé. Nos hát vannak dolgok, amik egyiküket érdeklik, a másikukat kevésbé. Lassan felvonja szemöldökét és körbenéz, megpillantja a medencét. Kaján vigyor terül el arcán.
- Inkább te nézz oda - szólal meg.
A következő pillanatban pedig egyik kezét a neje combja alá, a másikat a hátára csúsztatja és felkapja. Néhány lépéssel a medencénél terem, ahol vigyorogva dobja bele a vízbe kedvesét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- De a szövetséges sose árt.
- Abban nem sok köszönet van. Én azt vallom, hogy amit akarok azt egyedül szerzem meg.
Anna Weißling
KARANTÉN


*Weißling(n)é
offline
RPG hsz: 345
Összes hsz: 2026
Írta: 2017. június 22. 23:14 | Link

A legjobb

 Teljesen lekötötték a buborékok, ahogyan átnézve rajtuk eltorzult a világ. Már megfordult a fejében, hogy megpróbál belelépni az egyikbe, mikor Niko másra irányította a figyelmét. Ahogyan odakapta a fejét, copfja az arcába csapott, így nem látott semmit még akkor sem, mikor férje váratlanul felkapta. Aprót sikkantott, és a nyakába kapaszkodott. Nem talált kellő fogást, így mire a medencéhez értek, Niko könnyedén bele tudta dobni.
 Teljesen elmerült a víz alatt, átáztatva rövidnadrágját és világos pólóját. Egy pillanat múlva kint volt a vízből, és nézett fel vigyorogva a másikra.
 - Nikolai! - Elkezdett a medence széle felé gázolni. Teljesen libabőrös lett a hűvösebb víztől. - Vállald a felelősséget! Ha már bedobtál, gyere utánam.
 Szélesen mosolygott, mikor odaért a peremhez. Kissé felnyomta magát, ahogyan egyre halkabban beszélt. Reméltem, hogy Niko leguggol majd hozzá, hogy aztán maga után tudja húzni a vízbe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Nikolai Weißling
Bogolyfalvi lakos, Vendéglátós


Csárdavezető
offline
RPG hsz: 274
Összes hsz: 2117
Írta: 2017. június 22. 23:31 | Link

Álmaim nője

Könnyedén emeli fel kis feleségét és viszi a medencéhez. Mázli, hogy a legtöbben épp koktéloznak és a csókstandnál állnak sorban, így nem dobja rá az emberekre. Vigyorogva nézi végig ahogy elmerül és felbukkan, meg is nyalja ajkát a felbukkanó látványra. Pontosan ilyet szeretne látni egész hétvégén.
- Az volt a tervem - vonja meg a szemöldökét, és még rá is kacsint a nejére mielőtt egy laza mozdulattal ledobná magáról a pólóját.
Érzi magán a pillantásokat, de ő csak a vörös tekintetét keresi. Nem olyan hülye, hogy simán leguggoljon mellé, ugyan. Kicsit távolabb lépve beugrik mellé. Csurom vizesen, meztelen felsőtesttel bukkan fel, majd lassan megközelíti.
- Ez például egy helyszín... - mormolja a nő fülébe amint a háta mögé ér és átöleli.
Kis időre megállapodik a fülénél, aztán belecsókol a nyakába, és a felső pántját odébb húzva a vállára is nyom egyet. Kettejük közül határozottan Anna az, aki figyel a határokra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- De a szövetséges sose árt.
- Abban nem sok köszönet van. Én azt vallom, hogy amit akarok azt egyedül szerzem meg.

Oldalak: « 1 2 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22 23 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínekMágusfalvak és városok