29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! 🖋️
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 20 ... 28 29 [30] 31 32 ... 40 ... 56 57 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Légrádi-Manó Zselyke
INAKTÍV


Dimi lánya
offline
RPG hsz: 47
Összes hsz: 424
Írta: 2018. július 20. 13:34 | Link

Kolosom
naplementézős


Ha tudna figyelni, még talán észre is venné azt a pillantást. Tudják, hogy néz, bár Zselyke inkább zavarba jön tőle, mintsem kihasználja a pillantot és esetleg elcsábítsa, ahogy azt más, magabiztos lányok tennék. Ő ehhez még kicsi. Éretlen. Tapasztalatlan a fiúkkal szemben, hisz eddig csak olyanokkal akadt össze, akik hozzá hasonlóan lököttek voltak. Ők pedig nem néznek úgy, mint egy szőke herceg.
Felpattanna és szaladna, hogy átöltözzön, megfelelően nézzen ki mellette és ne gondoljon olyanra, amire amúgy nem akarna. Ehelyett fenékre csüccsen, megszeppenve a fiúra néz. Némán keresi a választ, amit pontosan olyan válaszként kap meg, mint ahogy a kérdést feltette - szavak helyett cselekedettel.
Ideje sincs reagálni, mert mikor Kolos felé hajol, ő lefagy. Teljes egészében, nem érzi egy porcikáját sem, a szíve kihagy egy-két ütemet. A szemét csak a csókot követően hunyja le, és lassan érezni kezdi testrészeit. Mély lélgezetvétellel hajol közelebb és támaszkodik meg a másik combján.
Fogalma sincs róla, mit és miért csinál, de úgy érzi, hasonló már történt. Egészen biztos benne, hogy végre a hercege lépett, ezután boldogan élnek majd együtt, míg meg nem.
Szemeit kinyitva megáll a fiú arcától nem messze. Foltos íriszei csillognak a boldogságtól, amit érez, furcsa lebegés járja át. Egészen biztos benne, hogy az aurája is úgy ragyog, mint ahogy a szíve. Kíváncsian néz Kolosra, finoman elmosolyodik. Játékos, semmi komolyság nincs benne, de mintha a köztük levő üvegfal összetört volna, apró darabokra hullott a képzeletében.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Antoinette Myra Blackburn
Független boszorkány, Végzett Hallgató, Előkészítős tanár


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2018. július 23. 16:07 | Link

Az én Kolosom
kinézet

Azóta sem megy ki a fejéből az eset, amikor Kolos betört hozzá. A betört persze erős szó arra, ami történt, de az ajtót majdnem rátörte a dörömbölésével. Akkor még nem értette az egészet, de ismét a lánynak estek le hamarabb az összefüggések. Sokáig hitte, hogy elmúltak az érzések és könnyen barátok lehetnek. Hitte a buliig, de csak addig. Két év. Ennyi telt el a búcsú óta.
Most pedig két év elteltével megint sokszor kapja magát azon, hogy jegyzetei felett elmereng, lebeg csak úgy a semmiben és a gondolkodást is elfelejti.
Ugyanez történik vele a pécsi taverna teraszán üldögélve. Ujjai között mozog a kanál, mellyel már teljesen elkeverte a jeget a kávéjában, s a tejszínhabból is csak egy apró fehér folt látszódik.
Észrevétlenül megrázza fejét, visszatér a valóságba és napszemüvegét visszatolva orrnyergére a könyöke alatt levő könyvbe fordul. Elolvasott két fejezetet azóta, hogy beült a tavernába, de épp annyira tudja, miről szól maga a könyv, mint amennyire azt meg tudná mondani, eddig merre járt gondolatban.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Maximillian Liebhart
KARANTÉN


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. július 23. 18:30 | Link


A Maxy | Kevénél


- Otthon minden a legnagyobb rendben van a szőnyeggel - vetette oda foghegyről Max, mert tetszett neki, vagy sem, Keve nem akarta őt komolyan venni, a dühöngése ellenére sem. Vagy éppen ezért, ez egy nem tisztázott kérdés egyelőre.
Keve még ki is javította őt, elég higgadtan, amire Max agyvize még inkább a plafont verdeste és nem is értette, hogy nem látja be a barátja, hogy ő csak jót akar neki, meg meg akarja kímélni egy nagyon nagy pofára eséstől. Éppen ezért az Ohana dolog is egy nagyon érzékeny pont volt neki az életében, még ha nem is tolta mindenki orra alá. Az eredeti családjából csak a nővérét szerette már, így szerette volna, ha az új családjába tényleg csak az tartozik bele, aki megérdemli és oda való, nem pedig minden... jöttment.
- Leszarom, mit gondolnak a többiek, ha őszinte akarok lenni. - És miért ne lenne az? Ő volt Liebhart, megrögzött hazudozó, de nem volt kedve azért hazudni, hogy azt higgyék a többiek, kedvel egy nőt, akit nagyon nehezére esik még csak elviselni is. Eleget hallott már róla.
- Mi nem fog megtörténni? Nem csinálsz hülyeséget, nem kéred meg vagy nem döntök helyetted? Hold my beer - fújtatott nagyot Maxi, de aztán csak megpróbált lehiggadni és az arcát a kezébe temette. - Csak gondolkozz el ezen Keve. Kérlek. Nem jó ez így.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2018. július 23. 20:38 | Link

Myra
Pécsett

Nem tudott aludni, nem tudott koncentrálni. Nem érezte magát jobban attól, hogy akkor meglátogatta Myrát. Olyan volt, mintha eltüntették volna a szemellenzőt a fejéről, és mosta teljes képet látva összezavarodott. Minden olyan zavarosnak tűnt, mintha az egész világ egy hatalmas káosz lett volna.
Pécsen volt és órán kellett volna lennie. De ehelyett ő Myra lakását kereste. Kopogott, csengetett, még üzenetet is próbált írni a papíron, amit régen adott neki. Hátha még magánál tartja. Hátha elöl van neki valahol, hogy láthassa. De nem kapott választ, semmilyen feleletet, így zsebre dugott kézzel kezdett el a környéken sétálni. Olykor felsóhajtott. Néha-néha nekiment a járókelőknek, akik káromkodások közepette küldték el melegebb éghajlatra. A teraszon tanuló Myrát sem vette volna észre, ha nem pillant fel az éppen felé rohanó varázsló miatt.
Még csak nem is gondolkodott, két lépéssel szelte át verandát és az asztalok és kérdés nélkül ült le a vele szemben lévő székre.
- Oké, tudom, hogy ez így most váratlan meg minden. De kerestelek a lakásodon, persze nem voltál ott. Hogy is lettél volna, ha itt vagy? Szóval beszélni akartam veled, merthogy gondolkodtam meg minden. És aztán mondtam Zselykének a dolgokat. Tökre megértette. Tényleg. És tudom, hogy nem érdemlem meg a dolgot, de... - Vett egy nagy levegőt és Myrára nézett. Elhallgatott. Nem igazán tudta, hogyan kellene folytatnia a mondandóját.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
Független boszorkány, Végzett Hallgató, Előkészítős tanár


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2018. július 23. 20:52 | Link

Az én Kolosom
kinézet

Amikor szerelmes az ember, merengése közepette mosolyognia kellene. Myra arcán viszont semmi sem látszik, csak az eltűnés. Az könnyedén felfedezhető, meg hát elég gyakran is. Egyszerűen csak nincs a testében, gondolatai sincsenek. Talán nem is szerelem az, amit érez? Furcsa, mert haragszik is, de kezdi elengedni a dolgokat és mindezzel együtt Kolost is. Neki ott az új barátnője, és Myra nem akarná, hogy miatta hagyja el.
Felsóhajt miközben egy pillanatra sem veszi le tekintetét az előtte pihenő lapokról. Valószínűleg rossz könyvet olvas, nem is azt, amit akarna, de ez kit érdekel? Belekortyol a kávéjába, most ez a két dolog amire koncentrál. Próbálja távol tartani tolakodó gondolatait, de mintha csak megidézné velük a benne szereplő személyt.
Hirtelen meglepődik, felkapja a fejét és a szíve azon nyomban nagyobbakat kezd dobbanni. A gond csak, hogy fájdalmasan, mert pont olyasmi mászik a fülébe, amit nem akart volna tudni. Kolos hadar, sokat beszél, mint mindig és eltart egy percig, hogy ezt a szemben ülő lány értelmezze. Egészen addig mozdulatlanul ül, csak a haja mozdul meg a szellőtől.
- Szia, Kolos - szemöldökét megemeli és lassan feltolja napszemüvegét a fejére.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2018. július 23. 21:41 | Link

Myra
Pécsett

Elhallgatott, mert nem tudta megfogalmazni a gondolatait. Azok túl gyorsan száguldottak, és nem tudta felvenni velük a versenyt. Egy ideig csak az éppen neki köszönő Myrát figyelte, és azon tanakodott, vajon mikor fogja elküldeni őt a fenébe. Ráfért volna, amennyiszer mostanában zaklatta szegényt.
- Tudod... Azt hiszem, igazad volt. - Lesütötte a szemét egy pillanatra. Halkabban beszélt és lassabban. Mondhatni átfontoltabban. - Azt hiszem, még nem sikerült ezt lezárnom. Vagy lezárnunk. A múltkor, amikor... - Felsóhajtott. Sokkal nehezebben ment neki, mint ahogyan erre ő számított. Minden, amit korábban a nagyapja tanított az udvarlás, most feleslegesnek és hasznavehetetlennek tűnt. Mert hiába próbálta már ő otthon megfogalmazni fejben, most, hogy itt van előtte és mindezt Myra hallja is, Kolos fejéből minden gondolatot kiürített.
- Tudom, hogy meg van a saját életed, és elhiszem, ha minden után már nem akarnál velem lenni, de... - Beletúrt a hajába és felsóhajtott. Az igazat akarta mondani, de annyi ideig hazudott mindenkinek és magának is, hogy az igazság sokkal nehezebbnek tűnt, mint előtte.
- Szeretlek, Myra! - Egyszerűen csak kibökte. Mintha egy egész nagy kőszikla gördült volna le a mellkasáról. - És nem szeretném, hogyha átmegyek hozzád, kigyúrt csapattársak nyissanak ajtót. Vagy a kviddicses bulidon Balázsok vigyenek haza.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
Független boszorkány, Végzett Hallgató, Előkészítős tanár


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2018. július 23. 22:03 | Link

Az én Kolosom
kinézet

Elkalandozó gondolatai most ott vannak mind, kitöltik a fejét és szemben ülnek vele. Egyszerre sok, rengeteg, hisz a napok során átgondolt, ki nem mondott lehetőségek halmozzák el. Szó nélkül ül és nézi Kolost, szemöldökét felhúzva, de érzelmek kifejezése nélkül figyel. Olyan, mintha egy szobor lenne, aki nem is érti, mit beszélnek neki. Persze érti, csak nehezen jut el a tudatáig mindaz, amit hall.
Várja. Megvárja amíg beszél és issza minden szavát. Egyre jobban érzi, hogy a bordái kezdenek összeroppanni és nem tudja, mitől. Mert egyszerre bántja a dolog és egyszerre olyan boldog, mint régen, akkor amikor még ez a kimondott szó természetesnek számított.
Hosszú pillanatokra tekintetét ismét a könyvbe nyomott betűkre szegezi, szája szegletében pedig megjelenik az egyre szélesedő mosoly. Mély levegőt vesz mielőtt felnézne.
- Akkor ezentúl csak te vihetsz haza? - ártatlan mosollyal néz a másik szemébe. Talán nem kell konkrét választ adnia ahhoz, hogy Kolos tudja; úgysem mondana nemet.
Úgy tesz, mint ez nem lenne nagy dolog, mintha pontosan ezt várta volna. Hátradől a széken és szájához emelve a poharát beleiszik a kávéjába. Nem kellene, hogy ez ilyen egyszerű legyen.
- Nem tudom, általában nem adom könnyen magam... Még randira sem hívtál el, de már szeretsz... - színészkedik direkt drámai, cicás hangon.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2018. július 23. 22:29 | Link

Myra
Pécsett

Összeszorult a szíve, ahogyan Myra lenézett a könyvébe. Nem akarta hallani, még csak látni sem a nemet intő Myrát. Elnézett a másik asztal felé. Egy férfi és egy nő éppen megkapta a rendelésüket. Randevú. Kolos elhúzta a száját.
A hangra fordult megint vissza. Myra egyáltalán nem intett nemet és nem küldte el sehova. Egy pillanat alatt jelent meg a jól ismert vigyor Kolos arcán, ahogyan Myra feltette a kérdést.
- Senki más. - Az asztalra könyökölt és teljes figyelmével Myrára koncentrált. Minden szavára odafigyelt.
Nyugodt volt és mégis izgatott. Mint mikor még a Bagolykő falai között jártak kéz a kézben. Érezte, amint mellkasából ki akart törni a szíve, olyan hevesen vert.
Azóta a buli óta nem volt az igazi. Semmi sem volt az. Először Fanni, aztán Zselyke, de senki sem tölthette ki a benne tátongó űrt. Mert az egyetlen egy személynek volt fenntartva. Ő pedig pontosan itt ült előtte.
- Randira? - vonta fel a szemöldökét, miközben folyamatosan vigyorgott. - Azt hittem, ismersz. A romantika a véremben van. - Egy teátrális mozdulattal lökte hátra a széket, és nyúlt Myra kezéért. - Ms. Blackburn, megtisztelne, ha hátrahagyná azt a fránya könyvet és velem tartana a délután folyamán. - Alig bírta nevetés nélkül, annyira távol állt tőle ez az emelkedett stílus. De ha Myra drámai, akkor bizony Kolosra sem lesz panasz. Amúgy sem bírna ki még több időt nélküle.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
Független boszorkány, Végzett Hallgató, Előkészítős tanár


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2018. július 23. 23:03 | Link

Az én Kolosom
kinézet

Míg az arca rezzenéstelen, odabent viaskodik magával, keresi a megfogható gondolatait, próbálja összerakni a képet és mindeközben nem akarja beleélni magát. Mindent egyszerre. Kolosnál sosem lehet tudni, mit és meddig gondol, de Myra vakon hisz neki. Addig azonban belefér egy kis játszadozás.
Jó ideje nem vitte semmiféle Balázs haza, nincs oka a féltékenységre, de ezt azért nem köti az orrára. A múltkori beszélgetés során már elég világosan kifejezte, hogy a hülye pletykák nem is lehetnek igazak.
- Van egy rossz hírem, tudod, vannak olyanok, hogy barátok. Ki szeretnéd tiltani Ármint a lakásomból? - elhúzza a száját, aztán rámosolyog. Érdekes, hogy a bizalommal addig nem volt problémájuk, amíg együtt voltak. Aztán a szakítást követően jöttek elő ezek az apróságok, amik miatt ott tartanak most, ahol.
- Hát persze - neveti el magát miközben mellkasa felszabadul, mintha az összes kő legördülne róla és a bordái nem roppannak össze alatta. - Gyertyafény, rózsák, hintó - sorolja az igényeit hercegnőket megszégyenítő módon. Aztán feláll és miközben átsétál Kolos oldalára, végig fogja a kezét, majd közel húzódva hozzá átöleli a derekát.
- Akartam már mondani, szerintem nőttél. Mondjuk úgy tíz centit. Mit csinált veled anyukád, bezárt az üvegházba? - vigyorog rá miközben felnéz a szemeibe. Valójában teljesen úgy érzi, az a két év semmi sem volt. Talán Kolos szőrösebb és magasabb, mint volt, de ugyanannyira, ha nem jobban vonzódik hozzá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2018. július 23. 23:20 | Link

Myra
Pécsett

Nem tudta abbahagyni a vigyorgást, még akkor sem, mikor Myra előhozakodott a rossz hírrel. Az előbb éppen igent mondott neki, innentől kezdve pedig nem tudhat olyan rossz hírt mondani, ami kedvét szegné.
- Barátok! - felhorkantott, ahogyan kimondta a szót. Nincsenek gondjai a barátokkal, amíg ismeri őket. Igaz, Balázst is ismerte. Vagy legalábbis addig azt hitte, ismeri.
- Még szép, hogy kitiltanám Ármint a lakásodból! - felnevetett a kijelentésre. Mindenki odavolt a nagybácsiért, a nők főnyereménye. Kész szerencse, hogy nem egy korosztályhoz tartoztak Kolossal, mert a végén még féltékeny lett volna rá. De így, azért nem vetélytárs. - De tudod mit? Majd átjöhetsz hozzá, ha nincs otthon. Majd vigyázunk Pankára.
Két évet kibírtak egymás nélkül. Két évet, ami most többnek tűnt az örökkévalóságnál is, mégis olyan volt, mintha meg sem történt volna. Kicsit mindketten változtak, kicsit eltévedtek az úton, de mégis olyan, mint azelőtt.
- Akartam már mondani... - kezdett bele a mondatba pontosan úgy, ahogyan Myra, pontosan olyan vigyorral az arcán, mint ő. - szerintem szebb vagy, mint valaha.
Magához húzta, egészen közel, hogy megcsókolja. Másként és mégis ugyanúgy, mint azelőtt.

// Love//
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 703
Írta: 2018. július 24. 17:46 | Link


csakígy | nálam

Nem igazán volt tökéletes pillanat talán felhozni azt, mik is a terveim a  jövőre, de egyiket se gondolom ehhez annak. Érdektelen, lényegtelen és teljesen kizárható tényező, legalábbis számomra. Ahogy a puha ajkakba feledkeztem, aztán a selymes bőrét szántotta a borostám egészen mást éltem éppen, mint holmi válaszokat. De rá kellett jönnöm, hogy én sem véletlenül említettem meg. Ezen át akartam esni, én sem tudom pontosan miért, de ha másnál nem is, itt úgy voltam vele, hogy tiszta lapokkal játszunk, ahhoz egy ilyen is hozzátartozik. Azt hiszem, nem igazán volt hasonló.... akármihez szerencsém ilyen kitartóan.
- Már az állatok? Várj, most jön a, te is egy vagy közülük? - billentettem el a fejét kicsit, ahogy elé emelkedve aprót haraptam az ajkába. - Nem mintha ellenkeznék - nevettem el magam, hogy aztán éppen csak pár levegővételnyi szünettel a támlának dőljek a kezem végighúzva az oldalán. Már majdnem kiszaladt egy vagy nem csak én? kérdés is, de végül magamban tartottam és csak a tekintetét keresve néztem vele szembe.
- Pedig nem túl érdekes, szerintem - vontam meg a vállam egyszerűen, ahogy teljesen hátradőlve kényelmesedtem el, hagyva, hogy helyezkedjen, ahogy neki tetszik, még meg is mosolyogtam a dolgot a lábaira pillantva, mielőtt kissé meglepetten felnéztem volna rá ismét.
- Igen? Ezesetben erről és erről, na meg erről - adtam csókot előbb a nyakába, majd a kulcscsontján haladtam lefelé, ahogy a tenyereim elindultak az oldalán fel egy sokat sejtető vigyor kíséretében. - Mit is mond a házirend? Skippelnünk kell majd?
Utoljára módosította:Mikola Keve Áron, 2018. július 24. 17:46 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 703
Írta: 2018. július 25. 19:08 | Link


now | nálam

Nem teljesen jó kedvemből, de csak kiszakadt egy rekedtes nevetés, amibe csak jobban belefájdult a fejem, de megérte. Senkit nem érdekelt a szőnyege, egyszerűen nem értettem minek kell itt lennie és miért tesz úgy, mintha köpeny nélküli szuperhős lenne, aki abba is beleteszi a kezeit, amihez semmi köze. Ez most leginkább az angol és az én kapcsolatom. Vagyis valamim. Ez nem olyan lényeges.
- Megválaszoltad ezzel azt is, engem mennyire érdekel mások véleménye a kapcsolataimról - közöltem flegmán, egyenesen neki szegezve. Azt hiszem mióta jóban vagyunk, bár voltak vitáink hülyeségeken, ez magasan vert mindent. A hangsúlyom után még a szemöldököm is felkúszott várva, hogy most még inkább az arcát akarja letépni, vagy felfogja, hogy őt a nő nem érdekli, engem meg az, hogy neki vagy másnak mi a véleménye erről. Akkor is, ha ez nem volt teljesen igaz. Nekem igenis számított mit gondolnak ők, nem véletlenül adtam az ő vagy Lewy szavára sok dologban, de nem ez volt a jó időpont ebben visszaigazolást adni neki.
- Ebben a sorrendben? - kérdeztem oldalra billentve a fejem, tisztában voltam azzal is, hogy ezzel olajat öntöttem nem a parázsra, egyenesen a kib*szottul égő házra. Megesik, megcsúszott a kezem. Egy nagy fújtatással húztam végig a tenyerem az arcomon, hogy aztán a térdeimen támaszkodva üljek tovább és nézzek rá fel csak a fejem csóválva megállás nélkül.
- Gondolkoztam eleget, de úgy látom, te nem akarod észrevenni, vagy ha sikerült is, olyan simán ignorálod, mint a tényt, hogy Grace se neked, se nekem, se itt másnak nem ártott. Gondolkodtam Max, nagyon sokat - néztem rá, hogy aztán fel is álljak és elé sétáljak. - De hidd el, nem akarod tudni, pontosan mire jutottam. DE ez jó, a lehető legjobb - veregettem meg a mellkasát barátian, hogy aztán kikerülve kivegyek a hűtőből két sört, mikor odaértem és felé tartottam az egyik üveget.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Grace Erin Green
KARANTÉN


Assassin | Gracie
offline
RPG hsz: 367
Összes hsz: 2187
Írta: 2018. július 27. 09:50 | Link


Somethingjustlikethis | a Kevénél

Képtelenek voltak a dolgokat normális, várt mederben tartani. Mert ugye az ilyesmit illett volna megbeszélni, mondjuk jóval korábban, vagy legalábbis civilizált emberek módjára egy kávé vagy tea mellett. Ehelyett jóformán épp csak a nő szájába nem lihegte a választ Keve, Grace pedig köszöni, tökéletesen megvolt ezzel így is.
- A lényekre gondoltam, és nem pont ezért, de magas labda, lecsaptad magad elől - nevette el magát tehetetlenül megemelve a kezeit, hogy bizony ez nem rajta múlott, Keve jött, látott és meggyőzte saját magát is. - De igen, van benne valami, egy valódi görény vagy.
Kicsit türelmetlenül tolta lejjebb a férfi kezét, a csípője környékére, viszonozva a pillantását, mert rajta nem fog ki ennyivel, nem egy szégyellős lány, ha arról van szó, ő elnézegeti egy darabig.
- A jövőd? Majd meglátjuk - közölte sokatmondó pillantással, miközben a keze Keve pólójának aljához csúszott és egy kicsit feljebb húzta, hogy végigsimítson a hasizmain. Látta, hogy a lengyelszármazék elbámészkodott kicsit azon, ahogy ő helyezkedik, de nem bánta különösebben. Kicsit rajta volt a sor a vigyorgásban, ahogy az ujjait a barna tncsekbe futtatta, csak hogy finoman megrágcsálhassa Kevu fülcimpáját. Halkan felkuncogott, mielőtt válaszolt volna.
- Lehet, hogy kéne... De ettől lesz izgalmas, nem? - érdeklődött a nő, mert nem bánta a dolgot, ha az alatta terpeszkedő sem. - Mióta is érdekelnek a szabályok?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 703
Írta: 2018. július 28. 14:48 | Link


csakígy | nálam

Lényekre, persze, a velem való kommunikáció során ha felmerül az állat szó, inkább egy melléknév, jelző, ha pontosak akarunk lenni, mintsem főnév. Ezt meg sosem tagadtam ami azt illeti, sőt, erősen hajtottam a címre néha józan észből is, és ennek nem sok köze volt az animágiához. Az csak egy kis plusz.
- Csak tisztán látom a dolgokat - söpörtem ki egy tincset az arcából, hogy a tenyerem a puha bőrére simuljon két csók között, amit a bőrére hintettem. Nem nagyon ment az, hog most a beszélgetésre vagy annak tárgyára koncentráljak, amúgy se éltem a témát. Tanár leszek. Kész és pont, nincs ezen mit ragozni. Oké, értem, hogy senki nem nézi ki, de láttuk már kiket alkalmaznak mondjuk a Bagolykőn? Hozzájuk képest kiemelkedő és okleveles jótevő vagyok. Én nem veszek el nálam 20 évvel fiatalabb nőket. Eleve senkit, nem hiszem hogy ezen aggódni kéne. Meg már kinőttem és letudtam az életemben a becsúszó gyerekek dolgot is. De még mennyire fiam.
- Meg - mondtam oda szinte lényegtelen hangsúllyal, ahogy egészen a látványba felejtkeztem. Kiszélesedett a vigyorom is, túlságosan is éltem a pillanatot, még azt is, amikor csak a kezei mozdultak. Túl jól, túl sokáig tudtam volna ezt elviselni minden kizökkenés nélkül. Max erre mondaná, hogy ideje a vészcsengőnek azt hiszem, de nem értem a gondjait.
- Izgalmas, igen, határozottan az - nevettem bele kissé rekedtesen a nyakába, ahogy közel húzva ki is szívtam két három helyen, mielőtt egy nem túl finom harapással elhajoltam volna. - Az milyen pokémon? egyébként... szeretem tudni, mit kell megszegni - és tényleg így volt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2018. július 30. 19:37 | Link

Dwayne

Van az a pont, amikor már otthon se bír az ember meglenni, hiába a légkondi. Elkezd olyanokat beképzelni, hogy a nyaka fáj a hidegtől. Ilyenkor pedig elkezd gondolkozni, például olyanban, hogy miért nem mennek el vízpartra. A legnagyobb baj pedig, hogy ilyenkor a ház ura dolgozik, és nem tudja megakadályozni, hogy szervezkedjen. Vagyis mire pénteken Dwayne hazaért, már egy összecsomagolt családdal találta szembe magát, az életét irányító asszony pedig közölte, hogy irány a Balaton. Mert ott van ismeretsége, és ott tudott gyorsan szállást intézni, és amúgy is jó lesz, ne izéljen. Szó szerint ezt mondta neki. Bőrönd meg ezer apró cikk, mint a jó magyar családoknál szokás, kocsiba be, irányba álltak ők is a legnagyobb forgalomban, és most itt vannak kutyástól, gyerekestől.
A férfi az árnyékban, a nyaraló egy utcára a parttól, a nő meg a vízben a gyerekekkel. Alice is már nyolc hónapos, és most már abban a korban van, amikor Sean szemében is vicces. Azt mondta, Alice olyan, mint egy kutya, és valóban, hiszen elég sok megmozdulása olyan, mint poopyface-é. Sean, bár ezt mindig tagadja, néha csak úgy megböki kicsit, mert tudja, hogy attól eldől, és olyan lesz, mint a Keljfel Jancsi. Szóval végre ő is megtalálta a maga hasznát a húgában.
- Apa!
Kifelé jövet az érkezésüket előbb egy kiáltás, majd egy érkező labda jelzi, és csak utána Sean, aki tiszta vizesen eldobja magát a férfi mellett, és nagyfiúsan még a napszemüvegét is feltolja az arcára. Csak aztán az asszony és a legkisebb Warren.
- Biztos, hogy nem jössz be? Kellemes a víz.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2018. július 30. 19:56 | Link

Dr. Warren-Mácsai Zója


Az összecsukható horgásszékből a lába egy skótkockás plédre lóg, ő pedig, mint a Balatonlellei Napfény Strand ura, a Plázs Királya, nyújtózkodik el a fűzfa árnyékában. Jobbjában jogarként egy újkorában behűtött, mostanra langymeleg Soproni, ölében pedig királyságának hamburger-országalmája, az a fajta hagymás-rántotthúsos-ketchupos, aminek láttán a gyönyörtől összefacsarodik minden mélymagyar szív. Körülötte a családi strandolás kellékei, szíves vackok heverésznek, gumi bizbaszok meg felfújható kurvaanyja, mintha nem is egy hétre, hanem területhódításra érkeztek volna.
Először a vizes labd, majd a gyerek puffan mellette a pléden. Ő legyűri a hamburger utolsó falatját is, az összegyűrt papírtányért ledobja maga mellé.
   -  Ehh... én elvagyok itt, meg még van egy csomó minden a hűtőládában.
Sör. Sör van a hűtőládában, illetve fagyi volt, nagyjából tíz perccel ezelőttig. Eleve nem érti különben, Zója miért pakol ilyesmiket, hiszen büfé is létezik, neki pedig nem kell többször modnani, ha a gyereke fagyit akar, akkor azt is fog kapni.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2018. július 30. 19:56 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2018. július 30. 20:07 | Link

Dwayne

- Pedig olyan szép tudsz lenni csapzottan.
Van olyankor benne valami, amitől Zójában feltámad a gondoskodási vágy, és mostanában ez az anyáskodás vált ki belőle minden egyéb ingert is. Mondjuk ma, megfeszített munkájának eredményeként, bikinit húzott, és meg is érte, mert három pasas fütyült is, egészen addig, amíg meg nem látták a gyerekeket, akkor valahogy már nem voltak olyan bátrak.
- Jövő nyáron lejövök lángos árusnak. Rablás, amit egy nyolcvan forintos tésztából ki tudnak hozni.
Mert valljuk be, a lángos tészta nem a világ legdrágább dolgainak egyike, kivéve, ha forrón, olajtól tocsogó szalvétán egyensúlyozol vele a Balatonon. Alice eldőlve játszik, de már látszik rajta, hogy fárad, hamarosan el fog aludni, és mintha Sean se lenne olyan aktív, ahogy a képregényét lapozgatja. Most éppen Amerika kapitány az Isten otthon.
- Gondolkoztam, Dwayne, de mielőtt döntést hozok, megbeszélném veled.
Tele van meglepetésekkel ez a nő, főleg miután úgy döntött, hogy azt nem beszéli meg vele, hogy ide lejönnek. De azért egyre fejlődőképesebb, néha egészen megérdemli a dicséretet.
- Egész jó volt ez a tanév úgy, hogy otthon voltam a gyerekekkel.
Plusz majdnem mindig rendes és egészséges ételt ettek, rend volt, és minden számla be lett fizetve, nem egy hosszú káromkodással lett nyugtázva, hogy nincs például melegvíz.
- Mi lenne, ha felmondanék? Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem akarok dolgozni, csak nem a kastélyban. Hanem csak, mint pszichológus. Én osztanám be az időmet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2018. július 30. 20:26 | Link

Dr Warren-Mácsai Zója


   -  Téged se viszlek Floridába, ha a lángos árán akadsz ki...
Négyszer járt ott összesen - az egész állam pedig, amellett, hogy egy turisztikai Disneyland, valóságos pénzmáglya. Ő pedig egy ideje nem tartozik a rosszul keresők közé,és látogatásai során sem a turisztikailag felkapott desztinációkat célozta, mégis, az élmény után egész más szemmel nézi az itteni, ezerkétszáz Forintos sajtos-tejfölöst.
Előredől addig, amíg eléri a kisebbik, rózsaszín, fodros fürdőruhás Warrent, hogy az ölébe vegye. A fehér kalapot, amit az anyai féltés nyomott a fejére, nyomban le is húzza róla, hogy felszabadítsa azokat a rövid, hullámos és olyan idiótán göndör fürtöket, amitől a gyerek jelenleg olyan, mint egy félrenyírt bárány.
Fölpillant a nőre - némileg hitetlenül.
   -  Te. Felmondani. Ezt nagyon nehezen képzelem el rólad. Mer' történt valami? Nem vagy olyan, aki otthon marad főzni meg babázni...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2018. július 30. 20:51 | Link

Dwayne

- Pedig oda szívesen elmennék.
Pontosabban tizenhat évesen, amikor jobb dolga nem akadt, mint a bakancslistája tervezgetése, akkor Florida igen hamar a lapra került. Végül elég kevés helyre jutott el, mert közbeszólt az élet, meg Mina. Viszont most, hogy a férfi említette, kicsit közelebb húzódik hozzá, és kezét végigfektetve a combján, ráhelyezi az állát, onnan néz fel rá udvarolva-szempilla rebegtetve.
- Csak nem hiányoztam. És ez olyan furcsa. A tárgyamat megoldotta a húgom meg a tanársegédem, a másik pszichológus, akit felvettek, elég jó. Még arra se kértek meg, hogy legalább a toronyomlás után bemenjek segíteni. Pedig Alice már elég nagy.
Oké, ez az, ami a leginkább aggasztja, nem is a felmondás volt az első és a döntő, amire gondolt, hanem a tény, hogy pótolható, hogy meg lehet oldani nélküle. Ez olyan kellemetlen, főleg, ha az ember ezt tanulta. Saját magán a pszichológus képes halmozottan észrevenni, hogy baj van.
- Vagy mondjuk lehetnék csak beugrós vagy csak pszichológus. Nem tudom, olyan rossz érzésem van, ha arra gondolok, hogy visszamegyek tanítani. Vagy ez butaság?
Tényleg nem tudja, viszont úgy érzi, hogy Dwayne ezt megérti, jobban, mint Tati, aki utoljára talán tíz évesen vette a lelkére azt, hogy a kisujjkörme letört. Neki hiába mondta, ő azt javasolta, hogy menjen fizetésnélkülire és menjen el görkoris pincérnőnek egy fél évre, aztán majd utána el tudja dönteni, hogy mi a jó neki. Ez nem egy segítőkész ötlet.
- Minden gyerekünk úgy néz ki, mint egy kisbirka ezzel a hajjal.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2018. július 30. 21:09 | Link

Dr. Warren-Mácsai Zója


Alice eddig a maga imbolygó, bizonytalan módján ült az ölében, most azonban a háta a mellkasának dől. Még nem alszik egyelőre, azzal a sörösüveggel játszik, amit Dwayne előzékenyen a kezébe adott, rázogatja és döntögeti, mint a normális gyerekek a csörgőt.
A férfi gyerekei közel sem normálisak ebben a tekintetben.
   -  Senki sem pótolhatatlan, Sunshine. Sajnos ez ilyen. Az meg mindegy, hogy Alice mekkora, amíg gyereked van, mindig le leszel írva, hogy az elfoglalt szülő, akire nem lehet számítani. Engem azóta tartanak a kispadon, hogy Sean megszületett pedig...
Pedig ahhoz, őszintén szólva, az azt követő időszakban nem sok köze volt. Mégis kiérdemelte a kispadoztatást vele, legalább is azt, hogy ne tekintsék maximálisan feláldozhatónak. Akinek családja van, nem halhat meg - azonnal. Így ő a frontvonalból, nos... továbbra is a frontvonalba került, de legalább már nem őt küldik előre, mint a tacskót a kotorékba.
   -  De ha fosul érzed magad tőle, ne menj vissza. Nekem tökmindegy, mit csinálsz, nem fogunk a híd alá kerülni se. De szerintem megbolondulsz, ha otthon maradsz, neked kell ez a... izé. Ezek az emberek.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2018. július 30. 21:17 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1058
Írta: 2018. július 30. 21:24 | Link

Dwayne

- Szóval, ha mondjuk meghalnék, akkor lenne új feleséged?
Na nem mintha a férfi ezt az egyet olyan nagyon akarta volna, de hát van egy jó hosszú múltjuk, és valami csak rávette. De ez a mindenki pótolható, most elindított benne egy féltékenységi folyamatot, amiért úgy érzi, hogy meg kell jegyeznie a követezőt:
- Csak szívesebben foglalkoznék olyanokkal, akik nem csak meg akarják úszni a bájitaltant, mint például Dávid.
A kedves Lasch fiú, aki vagy virággal, vagy csokival, vagy - és ami a nőnél aduász - kávéval lepi meg. Ha tíz...enöt évvel fiatalabb lenne, akkor biztos, hogy nagyon imponálna neki, bár valljuk be így is. Kicsit olyan, mintha két férfi lenne az életében. Mintha szeretőt tartana. A múltkor ezen gondolkozott, és nagyon tetszett neki a gondolat, de persze azért szörnyen kínosnak is érezte, hogy tetszik neki. Imponál, ha egy férfi udvarol egy nőnek.
- Mondjuk tény, hogy jól esik, ha ott vagyok, emberek között.
Igaza van. Egy olyan dologra világított rá, ami lényeges. Neki kell, hogy emberek vegyék körül, felnőttek és fiatalok. Azért akarta ezt, mert szeretett volna segíteni, és persze mert mellette rajta is segít az, hogy emberek között van.
- Köszönöm.
Nézi a gyereküket, ahogy igyekszik minél inkább kideríteni, hogy mi van abban az üvegben.
- Ha betölti a hatot, veszek unicumot, és megkóstoltatom vele, hogy elmenjen a kedve az alkoholtól. Sean is megbolondul, ha leihatja a habot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Maximillian Liebhart
KARANTÉN


Maximus | Luca férje
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 386
Írta: 2018. augusztus 3. 01:41 | Link


A Maxy | Kevénél


Max a mai nap során úgy érezte magát, mint Don Quijote, aki a szélmalmokkal harcol, mert Keve hajthatatlannak tűnt a maga igazát illetően. Kicsit reálisabban is látta a tényállásokat, mint a német. Tudta, hogy neki ez így jó és egyelőre boldog vele. Míg Liebhart csak a potenciális veszélyforrást és azt látta a nőben, hogy el fogja törni a Teamet.
- Azt hiszed, vicces vagy ugye?! - fakadt ki a méregkeverő, mert Keve ezzel most semmit nem segített az ügyön, sőt, leginkább csak azt érezte, hogy most azonnal fog felrobbanni és ezen semmi nem segít. Szinte érezte, hogy belerándul az arca a lüktetésbe, ami a halántéka bal oldalán jelentkezett. Le kellett üljön, mert ha még magasabbra szökik a vérnyomása, biztosan belepusztul.
- Megint hülyeséget fogsz csinálni, igaz? Látszik az arcodon. - Megint elengedte a füle mellett, hogy mit is magyarázott az ügyeletes főgörény neki a nőről, nem akarta hallani, megérteni vagy feldolgozni, csak rossz érzés fogta el tőle, ha a közelében volt. - Mire jutottál, Keve? Csak azt ne mondd, hogy megint olyan baromság, mint a múltkor a kiakadásod, hogy miért nem laktok együtt! Légyszi, ne már...
Inkább le is ült a kanapéra, a kusza, mogyoróbarna tincseket egy laza mozdulattal hátratúrva az arcából. Pár pillanatig meredt a fiatalabbra, majd egy morranással elvette a sört és lepattintotta a kupakját a karikagyűrűjével. Hasznos cucc.
- Nem akarok veled veszekedni...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 703
Írta: 2018. augusztus 4. 16:23 | Link


now | nálam

- Én mindig - közöltem szélesen elvigyorodva, de sajnos még ez is fájt. Rendesen ahogy az arcizmom bemozdult, abból a fejem robbanásnak akart indulni. Most tehetném az ígéreteket, hogy soha többet nem iszom, de nem vagyok hülye. Ó, de mennyire nem és mennyivel rosszabb is lesz még ennél. Bár az már egészen érdekelne, hova tűnt a Nő. De a szobában egyedül voltam azzal a ténnyel, hogy érdekelt, pláne azzal mióta.
Elég hamar kiderült számomra, mikor Maxi tudomást szerzett Grace tényéről, hogy sok minden lesz, de elégedett nem tőle. Erre nagyjából a második héten kellett eszmélnem, mikor picsogó kislányként jött az üzenet tőle, hogy "Keve, te mikor küldtél utoljára képet nekem?". Erre kapott egy selfiet a gyerekeimmel rólam. Nem erre várt, szerintem a telefonja repülhetett is eget. Sejtem miért van neki új, nekem nem magyarázza be, hogy ezen jobbak a képek.
- Ha nem akarnék szétesni, elsétálnék egy tükörhöz, hogy is nézek ki. Én még sose láttam előre - morfondíroztam el megvakarva az állam, hogy aztán hunyorogva fel is keljek, nem volt ez így jó és az odaszúrások ellenére szarul viseltem, hogy így állunk. Eszem ágában se volt Max lelkébe taposni, pedig úgy csinált, mint akinek kitéptem a szívét, megrágtam, majd kiköptem és megtapostam. Nem is értettem mikor költözött belé ilyen érzelemáradat és óvási szándék. Meg ez a család dolog. Fájt a fejem még felfogni.
- Maximillian - kezdtem bele hatalmas sóhajjal, ahogy a hűtőben álltam, ott éppen remek idő volt, ki is sikerült venni, amikért indultam. Mondjuk valami meg is döglött odabent, ahogy nézem és érzem, de ez úgy marad. Nincs gyomrom hozzá. - Együtt élsz egy nővel, akiről ezt sosem jelentetted ki, elvetted úgy, hog senki nem tudta előre, felbukkant egy lányod, akiről nem tudtál... és szerintem tuti titkoltok valamit mert múltkor is sunyított Luca. Ennek ellenére még te háborodsz fel azon, hogy valakivel, akit sze... szeretnék magam mellett tudni, több időt töltök?
Saját magam kellett egy pillanatra javítani, de próbáltam úgy tenni, mintha ez meg se történt volna. A konyhaszekrény szélén lepattintottam a kupakot, aztán visszavonszoltam magam a kanapéra.
- Én sem akarok. De leírod a nőt, anélkül hogy engem például egyszer is megkérdeztél volna... mit élek, vagy mit akarok, esetleg mi jó nekem ebben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Grace Erin Green
KARANTÉN


Assassin | Gracie
offline
RPG hsz: 367
Összes hsz: 2187
Írta: 2018. augusztus 8. 16:07 | Link


Somethingjustlikethis | a Kevénél

- Végül is a kettő majdnem ugyanaz - grimaszolt a nő kicsit, mielőtt még szélesebben elvigyorodott volna. Szerette, ahogy Keve hozzáért, csak olyan könnyed és fesztelen volt a mozdulat, amivel odébb söpörte a nő haját az útból. Más kérdés, hogy volt épp elég ideje rájönni, hogy és mi is az, amitől nem akad ki teljesen a zöld.
A beszélgetés amolyan háttérszálként futott a történetben, mint mikor a filmben hozzávágnak egy plusz történetet, ami csak mellékes hangsúlyt kap, így nem az érdekelte első sorban az angolt. Helyette inkább Kevére koncentrált, minden egyes idegszálával.
- Vedd le ezt a göncöt... - jelentette ki, már-már parancsoló hangsúllyal, kicsit rá is segítve, hogy mire gondol, feljebb húzva ismét a piros pólót. Ő szerette, meg tudta, hogy Majás cucc, de abban a pillanatban útban volt és kérlelni nem szeretett. Persze, dominancia-harcot sem szeretett volna indítani, egész egyszerűen a férfi tudtára adta, hogy az most nincs ott jó helyen.
Talán Keve nem figyelt néha arra eléggé, mit és milyen intenzitással csinál, de erre még sosem érkezett panasz. Legalábbis, abban a pillanatban nem, ahogy most sem, egy apró szisszenéstől eltekintve, ahogy a vörös foltok ott maradtak a nő porcelán-fehér bőrén, afféle emlékeztetőként, hová is tartozik.
- Mit nem? - érkezett a visszakérdés, apró nevetéssel, mielőtt még Keve pillantásába felejtkezett volna pár pillanatig, apró mosollyal. Határozottan boldog volt így. - Majd segítek, nehogy aztán legyen olyan, amit betartasz...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 703
Írta: 2018. augusztus 10. 00:02 | Link


csakígy | nálam

- Nem egészen, nem ez az egyik skillem - mert a látásom görényként minden, csak nem jó. Legutóbb olyat zakóztam egy lépcsőről, mint a huzat. Még nem jöttem rá a mélység-magassággal ők mit kezdenek, hogy ne kék-zöld legyen az ember a végére. Jó, annyira nem fáj, de mégis, ezt nem tudom kiszagolni vagy meghallani, hiába állok azokkal elég jól.
Párszor végigsimítottam a nő oldalán és csak hallgatagan, de széles vigyorral figyeltem, ahogy a kezei járnak vagy éppen türelmetlenül a felsőmre szorít. Elhúzva a szám elgondolkodóan fogtam az államon a mutatóujjam és a hüvelykujjam közé majd az alsó ajkába kapva ragadtam hozzá teljes elánnal, mielőtt egy nagyobb levegőnyire elhajolva a kékjeibe néztem volna.
- Olyan türelmetlen vagy, szépségem - húztam végig a kezem a combján - valamit valamiért.
Ahogy a tekintetem végigjárta őt azt hiszem többet is mondott, mint kellett, de nem az vagyok, aki meggátolja a legnagyobb vágyában. Így a felső szerepe és fontossága ide vagy oda kibújva dobtam a kanapé végébe a hajamba túrva, hogy valamennyire visszarendezzem a helyére. Bár mertem volna fogadni, hogy a végső halálig nincs már két perce sem. - Szóval, mit kapok érte?
A kérdést egész mélyen búgtam a füléhez, hogy a borostámmal végigkarcolva a a puha bőrét arcán rá figyeljek megint. Mondjuk nem igazán kötöttek le már se a tanórák, se a szabályok.
-Hát, engem mondjuk a diákok nem vonzanak, de úgy hallottam ezt majd más pipálja - jegyeztem meg nagy vidáman, hogy aztán elégedett vigyorral dőljek a támlának és egész kicsit lejjebb is csússzak még jobban magamra húzva a nőt a seggére markolva.
- Reméltem. Tudod, ha az első mesteréved után futsz neki, még taníthattál is volna - haraptam rá a kissé kint felejtett nyelvemre hogy aztán a dús tincsekbe fussanak az ujjaim. Imádom a haját.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Catherine Shayleen Black
INAKTÍV


kalitkába zárt madár
offline
RPG hsz: 229
Összes hsz: 750
Írta: 2018. augusztus 18. 12:03 | Link

Tányuska
valahol a Bükkben | tourtime

Nem is gondolta volna korábban, hogy végül egy olyan egyszerű dolog hozza majd össze Tányával, mint a kirándulás. Tudva levő, hogy bár Shayleenre rámondták az áment és csak kontroll miatt jár vissza a pszichológushoz - illetve ha ő úgy érzi, szüksége van egy beszélgetésre -, az anorexiájának lettek következményei. Most nem feltétlenül biológiai és szervezeti dolgokra kell gondolni, sokkal inkább a beidegződések és rutinok. A sport örökké az élete része marad és az egészséges étkezést is képtelen lenne elhagyni egy hamburger csábításának engedve.
Éppen ezért nem meglepő hát, hogy mikor barátnője épp egy magazint nézegetett azokról a helyekről, ahová érdemes ellátogatni, ő pedig pont hegyi és erdős túrákat böngészett, megakadt rajta a szeme. Shayleen a maga szerény módján sündörgött oda és kiderült, mindketten a kirándulás szerelmesei, s ha már így alakult, miért ne mehetnének együtt?
Így esett meg, hogy jelenleg a Bükkben hagyják maguk mögött a sok lejárt kilométert, s veszik nyakukba a még előttük állókat. - Hihetetlen, hogy míg be nem értünk az erdőbe, azt hittem megsülök, itt meg már szinte fázni lehet - hiába, a fák árnyai remek hűs klímát biztosítanak a túrázni vágyóknak, elvégre itt fokokkal kevesebb a hőmérséklet, mint akár egy alföldi tisztáson, pláne a városban. Mintha másik dimenzióban lennének. Arról nem beszélve, hogy lehetőség van a túraútvonalról letérve bejárni a területet, és így találkozni az erdő sürge népével.
Ahogy haladnak előre, a lány balra fordítva a fejét két őzet pillant meg. Hang nélkül kap Tánya keze után, hogy megállítsa, majd a vadak felé bök. Ha nem tesznek hirtelen mozdulatokat vagy csapnak zajt, bizonyosan figyelhetik őket egy ideig.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Tánya
Házvezető-helyettes Navine, Tanár, Végzett Diák, Előkészítős tanár


Örök főnix
offline
RPG hsz: 246
Összes hsz: 1115
Írta: 2018. augusztus 19. 11:38 | Link

Shayleen


Mélyet szippantottam a tiszta levegőből. A fákkal körülvett térben mindig sokkal dúsabb volt az oxigén. Jól esett a tüdejének, szinte belülről ciógatta. Lehúzta karján a ruha ujját, és megigazította táskája pántját. Nézte a mellette lépkedő lányt, ahogy óvatosan, szinte súlytalanul mint egy macska teszi egymás után a lábait. Sose gondolta volna, hogy Koloson kívül más emberrel is élvezni fogja a túrázást. Habár Tobival is jó volt, az mégis más volt.
Már az egymásra találásuk is különleges volt. Nem mindennap veszi észre az ember, hogy más valaki más is az ő újságát olvasgatja. Mármint hogy pont ugyanazt.
- Igen, ezért a rövidgatya, hosszú ujjú kombó
- mutatottam a rajtam lévő ruhadarabokra. Azon kívül csak egy tértágítóval ellátott táska volt még a hátamon, meg a kedvenc barna bakancsom, melyet direkt az ilyen utakhoz vettem még régebben.
Hagytam, hogy a lábam vezessen a fejem helyett, hiszen biztos voltam benne, hogy jó irányba vezet. A túraútvonalról már egy ideje letértünk, de nagyjából még mindig tudtam merre járunk, pedig már jó pár éve, hogy betettem a bükk erdeibe a lábam. Akkor még nem is jártam a Bagolykőbe, mostanra meg már ott is tanítok.
Gondolataimból társam rántott ki, mikor megragadta a karom, és a fák közé mutatott. Mosolyogva néztem a vadon élő állatokat, ahogy legelésznek, mintha az égvilágon semmi dolguk nem lenne. Imádtam a természetet, és ahogy Shayleen arcára pillantottam, hasonló érzelmeket tudtam róla leolvasni.
Nem akartam elkergetni a szarvasokat, és valószínűleg nem is vették volna jó néven, ezért intettem a lánynak, hogy inkább kerüljük meg őket.
Mikor már hallótávolságon kívülre kerültünk, még egyszer hátrapillantottam, majd Shayleen felé.
- Mond csak, gyakran jársz el?
- kérdeztem, hiszen kíváncsivá tett ezzel a nagy lelkesedéssel. Én is szerettem túrázni, de az utóbbi időben sem időm, sem párom nem nagyon volt hozzá. Reméltem, hogy ő másképp van ezzel, mégis egy kis részem szerette volna, ha a mi kis közös túrázásunk nem egyszeri alkalom lenne.
Utoljára módosította:Ardai Tánya, 2018. szeptember 15. 10:21 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

K  E  R
|Narnia hejcegnője #anemes|2016 tavasz legszimpatikusabb újonca|2017 Legszebb neve (Szombat Annával)|2017 Legszebb főnixlány|2017[
Catherine Shayleen Black
INAKTÍV


kalitkába zárt madár
offline
RPG hsz: 229
Összes hsz: 750
Írta: 2018. augusztus 23. 09:07 | Link

Tányuska
valahol a Bükkben | tourtime

Szerencsére egyiküknek sem kell ontania magából a szót ahhoz, hogy teljes és tökéletes összhangban, nyugalommal átitatva barangolják be a Bükköt. Ami azt illeti, nem igen szólalnak meg, elvégre a természet szépsége és az állatok megfigyelésének lehetősége valamivel izgalmasabb, mint az Edictum legújabb hamis pletykája.
Shayleen is nagyjából hasonlóan öltözött, mint Tánya. A feltűrt hosszú ujjút lehajtogatta és mint mindig, ismét ellenőrizte túrabakancsának csomóját. Egyszer megesett vele, hogy figyelmetlen volt és kioldódott a fűző, ő meg olyat taknyolt, hogy öröm volt nézni. Vagy legalábbis valaki biztos jól mulatott. - Télen volna még érdemes kijönni ide. Na nem ebben a ruházatban - egy aprócska mosoly bujkál ajka egyik szegletében, ahogy diktálja a tempót továbbra is. Bár teste vékonyka még mindig, erőnléte és állóképessége szinte verhetetlen, elvégre ő harmincnyolc kilósan is lazán végigedzett órákat, olyan lábai vannak, hogy ihajla hej.
Egy mit sem sejtve legelésző őzpár azonban elérte, hogy még ő is megálljon, s robottempóját csendes megfigyelésbe fordítsa át. Hogy Tánya nehogy lemaradjon, egy határozott mozdulattal állította meg, bízván abban, hogy őt is legalább annyira megragadja a látvány, mint Shayleent. Végül aztán tovább indultak, ügyelve arra, hogy a szarvasokat véletlenül se zavarják meg. Mások talán közelebb merészkedtek volna, megijesztve a vadakat, de ebbe a két lányba sokkal több ész szorult, mint más túrázókba. Lassan olyan messze értek, hogy már egyáltalán nem láttak rá az állatokra, ekkor érkezett meg a kérdés levitásunk felé.
- Nem kimondottan gyakran, de azért eljárogatok. Általában egyedül, mert hát... A betegségem alatt mindenkit elkergettem magam mellől - egy szomorkás mosoly játszik arcán, ahogy eszébe jutnak a kórházban töltött napok, a csövek, orvosok, az a rengeteg szenvedés és fájdalom. Megrázza fejét, hogy elűzze ezt a sötét gondolatot. Nem, most nincs itt az ideje, hogy újra a múlton kezdjen rágódni: jól van, megmondta a pszichológusa is, hogy egészséges és ez a legfontosabb. Más nem számít. - No és te? Elég rutinosnak látszol.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Grace Erin Green
KARANTÉN


Assassin | Gracie
offline
RPG hsz: 367
Összes hsz: 2187
Írta: 2018. szeptember 4. 00:56 | Link


Somethingjustlikethis | a Kevénél

- Szomorú - bár ez a nő hangján egyáltalán nem érződik, ő jól szórakozott azon, ahogy Keve néha szerencsétlenkedett görényként. Bár nem vallaná be, a failvideókat is azóta kezdte el nézni görényekről, hogy volt szerencséje a chillebb megmozdulásokkal.
Nem volt különösebben türelmes, főleg nem akkor, mikor a lengyelről és annak ruháiról volt szó, így most sem a legjobb oldalát mutatta, ahogy ingerülten szorított a felsőre. Ő csak egyszer szól. Még halkan a másik ajkai közé is morrant, mikor megérezte a harapást a sajátjain.
- Nem értem miről beszélsz - jegyezte meg szinte sóhajnyi idő alatt, miközben a keze végigsimított Keve mellkasán. Hagyta, hogy a férfi a  borostájával végigkarcolja, ami halvány, rózsaszínes nyomot hagyott maga után. Hajlamos volt rá, hogy a felsőt is a padlóra száműzze egy fekete kupacba. Nem igazán volt így útban semmi, olyan luxuscikkekkel, mint melltartó, elég ritkán élt.
- Szeretnél még érte valamit? - hangzott el a kérdés, kissé az ajkába is harapott, mielőtt halkan felnevetett volna. Ajánlotta is Kevének, melegen, hogy ne igen szedjen fel random tinilányokat, de ez természetesen nem hangzott el hangosan soha. Ő nem szeretett figyelmeztetni, csak utólag tenni róla, hogy a másik tudjon róla, mekkora baklövést is követett el. A lengyel nem sokkal később kissé lejjebb is csúszott, egy határozott mozdulattal még inkább magára húzva Gracet, aki erre halk nyikkanással felelt.
- Tetszett volna, hm? - nevette el magát kicsit, mielőtt még a tenyere Keve tarkójára csúszott volna, hogy egy szenvedélyesebb csók erejéig közelebb kerüljön hozzá. - Azért szerintem így sem volt olyan szar.
Aztán kicsit elvigyorodott, még a másik tincseibe túrva, hogy helyreigazítsa - teljesen szétzilálja - azokat, majd oldalra biccentette kicsit a fejét, mielőtt elgondolkozva a hálószoba felé pillantott volna.
- Mi lenne, ha ott folytatnánk? - intett az állával arrafelé.
Utoljára módosította:Grace Erin Green, 2018. szeptember 5. 13:30 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mikola Keve Áron
KARANTÉN


#kewy #daddycool
offline
RPG hsz: 223
Összes hsz: 703
Írta: 2018. szeptember 4. 23:27 | Link


csakígy | nálam

Láttam lelki szemeim előtt a mélyenszántó aggodalmat és bánatot, amit éppen érzett. Miért volt ez könnyű? Mert nem volt mit keresni. Gyakorlatilag ahogy egy pillanatra mély levegőt vettem és lehunytam a szemem, pont annyit láttam, mint amit érzékeltem. Sötét semmit. Nem mintha ezért különösebben felkapnám a vizet, vagy bármiért, tényleg meredek vagyok mondjuk görényként. Más kérdés, hogy ezt próbálom nem reklámozni, de a csapat már elég jól képben van.
- Fogalmam sincs - emeltem meg a szemöldökeim egy pillanatra, mielőtt mindkét kezem lassan a csípőjére szorult, majd apránként lopta felfelé a távolságot a csók közben, amiből se én, se ő nem akartunk kiszakadni. Inkább csak tehernek éreztem ebben a percben mindent, ami jövőbeni terv vagy latolgatás. Kinek van erre ideje? Meg leginkább kedve. Gracie mellett amúgy is akadtak gondjaim az addigi túlórahajlamom megszűnésétől a több szabadnapigényig mindennel. Kénytelen voltam kicsit átütemezni a találkáim a melóban, de minden megoldható ugyebár. Egész széles vigyorral talált a szemeire a tekintetem, majd kalandoztam lejjebb, ez a látvány nem olyan volt, amit megszoksz és elunsz, ó, de mennyire nem. Pont olyan gyönyörű volt, amilyennek korábban csak elsőre láttam maximum bármelyik nőt. Nem múlt el valahogy az a varázsa és ez húzott vissza hosszú ideig, még ide kerültünk. Talán kicsit akaratosan is rántottam közelebb a kulcscsontjánál harapva meg, talán erősebben is, mint terveztem. Hoppá?
- Mindent - közöltem rekedtesen felnevetve, mert a kérdés megvolt, de éppen igencsak elfoglalt minden más, főleg, ahogy a fehér bőrén végigsiklott a tenyerem. Előbb csak az oldalain, majd a nyakához érve az ujjam hegyeivel fogtam és vontam közelebb egy egészen futócsókra, mielőtt a kulcscsontján át indult volna tovább az érintésem, teljesen belefeledkezve. - Segítettem volna bepakolni a szertárban - dörmögtem leginkább a választ, ahogy hasonló türelmetlenséggel kaptam újra és újra az ajkai után.
- Amit csak szeretnél - mosolyodtam el, majd a térdhajlatával közelebb húztam őt, hogy az egyik kezem a dereka köré fonva szorítsam meg, a másikkal meg még előrébb csúsztam ellökjem magunkat a kanapéról álló helyzetbe. Az túlzás hogy ez könnyű, meg megvannak a korlátaim, de ez éppen kicsit sem zavart. Batman mindig Batman marad. Még az állába mélyesztettem finoman a fogaim mielőtt elindultam volna vele a hálóba.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 20 ... 28 29 [30] 31 32 ... 40 ... 56 57 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek