34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Ami a hírből kimaradt: Ha van olyan családotok, mely szorosan köthető valamelyik faluhoz, dobjatok egy baglyot Lizinek, és beteszi a leírásba.
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek
A fővároson kívül - Dwayne Warren hozzászólásai (9 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1641
Összes hsz: 3679
Írta: 2014. augusztus 2. 18:18 | Link

Projektmunka - Turnman Katalin


A tisztás közepe felőli tompa puffanásra néhány madár riadtan rebben fel a fák csúcsáról. Dwayne egynedvűen megrázogatja a karóráját, nyugtázva, hogy az a használhatatlan vacak már megint öt percet késik. A reggelijéül szolgáló szendvicset, amit egy barna zacskóból fogyasztott eddig, visszacsomagolja, majd ledobja maga mellé a legközelebbi fa törzsékez, összedörzsöli a tenyereit, lenyeli a falatot. Megvárja, amíg a lányka szeme és térérzékelése alkalmazkodik a helyváltoztatáshoz, aztán int neki, hogy jöjjön közelebb.
Kedves kolléganője nem kísérte el erre a gyakorlatra, így teljesen egyedül várakozott a kihalt erdőben kora hajnal óta, a gyakorlópálya utolsó ellenőrzésén ügyködve. Sötétszürke szolgálati egyenruháját viseli, ami sajnos ilyen alkalmakkor kötelező számára, különben a kezdeti ellenérzéseivel ellentétben meglepően kényelmes is.
   -  Remélem nem izgulsz.
Egészen kedélyes kedvében van, a jó idő és az erdő kellemes hűvöse jót tesz a lelkének az egész hetes városi fogságot követően.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1641
Összes hsz: 3679
Írta: 2014. augusztus 2. 18:33 | Link

Projektmunka - Várkonyi ArnoldPuff.
Kinyitja a szemét, feltápászkodik a mohával befuttatott farönkről, amit az elmúlt pár percben ülőhelyéül választott. Előtte apró, mágikus tűz lobog, ahol a füvet kis körben előzőleg kikoptatta, azzal tartotta távol a szúnyogokat és kíváncsi vadállatokat eddig. A tűz elvakítja kissé, hunyorogva pásztázza a sötétséget, mire kiszúrja a magas fűben álldogáló srácot. Int neki, amíg az közelebb ér, ő leporolja magát a mohától és kosztól.
   -  Jó hideg van ma, mi?
Nyárhoz képest mindenképp. Előző éjjel vihar tombolt erre, így a növényzet erősen nedves és csúszós még, a levegő pedig hűvös, de legalább friss és kellemes. Nem valószínű, hogy a fiúnak különösebb baja akadna majd ezzel.
   -  Na. Pálca megvan, gatya felkötve?
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1641
Összes hsz: 3679
Írta: 2017. október 19. 13:25 | Link

Adam Kensington és Sean WarrenŐ csak kicsatolja a gyerekülés biztonsági övét, azt már hagyja, hogy a fia egyedül másszon ki az autóból. Nem mozgássérült és nem is túlságosan kicsi, ő nagyjából, mióta Sean járni tud, azóta nem bajlódik ezzel a dologgal. Teljesen lényegtelen, hányszor kellett a járókelők megvető pillantásaitól övezve felszednie a gyereket a járdáról, aki a fejével tompította a járműből való kiesést.
   -  Ne menj messzire azér'.
Behajol a kocsiba, a fluoreszkáló zöldre bűvölt, héliumos lufi madzagja után nyúl, ami eddig bénán és meglehetősen balesetveszélyesen lebegett a hátsó ülés fölött, majd a gyerek kezébe adja. Indulás előtt, a biztonság kedvéért és, hogy a barátnője ne teremtse le a sárga földig, egy követő bűbájt is szórt a tárgyra, így, ha Sean el is engedné, a lufi a feje fölött marad majd. Innentől pedig, úgy véli, nincs az az Isten, hogy elveszítse a gyerekét egy több száz fős rendezvényen, egy réten, az éjszaka közepén.
Közben szerencsére háttal áll a rájuk mosolygóknak. Csak meg ne tudja, mit gondolnak róluk ilyenkor - a büszkesége biztos nem emésztené meg.
   -  Szóvalakkor... mehetsz.
Ennyivel pedig útjára is engedi az ötévest. Hadd menjen, amerre kedve van.


Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1641
Összes hsz: 3679
Írta: 2017. október 20. 12:30 | Link

Adam KensingtonMég futólag összekócolja a sráca rendezetlen haját, a fiú pedig már indul is, a reflektorokkal kivilágított réten pedig a továbbiakban a kék léggömb jelzi a nyomát. Ha baja esne, arról úgyis tudni fog, különben pedig, ugyan már, mi veszély leselkedhet az ő vérére? Szívósabb az annál.
Zavarban helyezi a súlyát néhányszor a másik lábára, míg Adam az idegeneknek magyaráz. Az itt töltött, majdnem tíz év távlatában kijelenthető, hogy valamennyire, cseppet sem irodalmi kiejtéssel, ám töri a magyart, így felületesen érti, mit magyaráznak a vámpírnak és viszont. Ám annak rettentő hálás, hogy őt senki sem kérdezi, így csöndben álldogálhat, amíg a bámészkodók el nem kotródnak a francba.
Tehát, megbűvölt, robbanómotoros gépjárművek. Mintha a Mad Max díszletén sétálnának végig, a mágikus steampunk talán összes kelet- közép- európai képviselője megjelent ma este. Bár ő nem igazán a tapogatás híve, szívesen nézegeti ezeket a vackokat, amikre a gazdáik olyan büszkék.
A lába mellett, rozsdás kerekein eldöcög egy megbűvölt szemetesvödör, tele sörös dobozokkal. Apropó.
Megtorpan. Mintha szükséges lenne, tapogatja végig a nadrágja zsebeit. A pénz megcsörren benne, szenvedő felmorranása jelzi, hogy elhagyott valamit. Eleve ideggörcsöt kap tőle, hogy újfent nem gyújthat rá a gyerekével egy autóban (mert krupja van vagy mi a bánat, nem figyelt, amikor Zója mondta), de, hogy elhagyja a dobozát és már a szabadban se?
   -  Nincs nálad egy... - a mondata félbe marad, rájön, hogy egy marha - Ja nincs.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1641
Összes hsz: 3679
Írta: 2017. október 31. 09:08 | Link

Adam Kensington és a MesélőMindösszesen hat perc szükséges ahhoz, hogy a zajos, szagos és néha túlontúl csillogó tömegben a mellkasa szorítani kezdjen. Ha teheti, általában mindennemű forgatag perifériáján marad, legyen az iskolai bál - amin kötelező a megjelenése és eleve irtózik a küldetéstől -, vagy motoros fesztivál. Így cseppet sem ellenkezik akkor, amikor Adam a fejével az asztalok felé bök.
A maszatos asztalhoz leülve, lehajtott fejjel veszi elő a telefonját, röviden nyomkod rajta valamit, míg egyetlen, halványkék folt nem kezd el pulzálni a képernyőn, fekete mezőben.  Végül üveggel lefelé dobja le maga elé a fára. Ő különben egyáltalán nem ért a mugli eszközök mágikus tulajdonságokkal faló felruházásához - ám milyen szerencse, hogy Adam- en keresztül talált valakit, aki hajlandó volt, nyilvánvalóan pénzért néhány hasznos funkcióval ellátni a jobb napokat látott telefont. No de lényeg a lényeg: a kölyök még egyben van és nem is messze.
Zója büszke lehet rá, milyen felelős apává fejlődött.
Egy lány tolakodik az asztalhoz, mikor ő épp szólásra nyitná a száját. A hosszú, szőke hajszálak közvetlenül az arca előtt libbennek meg, ahogy a pincérlány már-már háttal állva neki, Adam- hez intéz szózatot. A röhögés és a horkantás keverékével forgatja meg a szemét, majd fonja össze a karjait. Csak adja az Ég, hogy ez a csitri rámozduljon a vámpírra.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1641
Összes hsz: 3679
Írta: 2017. november 11. 21:21 | Link

Adam Kensington és a Mesélő


Kaján vigyora másodpercek alatt olvad le az arcáról: hiába a hely szelleme, a várt műsor elmarad. Adam keresztülnéz a lányon, aki ettől megszeppenve inkább sietve felveszi a rendelését (egy tequila és sör kísérőnek), majd tovalibben. Dwayne szórakozottan néz utána, összefont karokkal könyökölve az asztalra, a szemét akkor veszi le a tovaringó, passzos farmerről, amikor az eltűnik a pult mögött, illetve a vámpír is megszólítja.
   -  Jópofák. Végre megcsináltuk azokat a bűbájokat, amik marhára kellettek már. Kip*csáztuk a fiúkat a lányok szobáiból meg ilyenek és azóta csak csendben lázadoznak. Különben kevesebb baj van velük, mint hittem, eddig nem halt meg és nem is próbált meg lefizetni senki.
Amennyire húzta a száját kezdetben a kinevezés miatt, őt is meglepte, mennyire nem hány be a munka gondolatától manapság. Nyilván ehhez hozzásegít Magnus derék helytállása, illetve az, hogy nem átall csicskáztatni a prefektusokat, ha nincs kedve dolgozni.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2017. november 11. 21:22 Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1641
Összes hsz: 3679
Írta: 2018. július 30. 19:56 | Link

Dr. Warren-Mácsai Zója


Az összecsukható horgásszékből a lába egy skótkockás plédre lóg, ő pedig, mint a Balatonlellei Napfény Strand ura, a Plázs Királya, nyújtózkodik el a fűzfa árnyékában. Jobbjában jogarként egy újkorában behűtött, mostanra langymeleg Soproni, ölében pedig királyságának hamburger-országalmája, az a fajta hagymás-rántotthúsos-ketchupos, aminek láttán a gyönyörtől összefacsarodik minden mélymagyar szív. Körülötte a családi strandolás kellékei, szíves vackok heverésznek, gumi bizbaszok meg felfújható kurvaanyja, mintha nem is egy hétre, hanem területhódításra érkeztek volna.
Először a vizes labd, majd a gyerek puffan mellette a pléden. Ő legyűri a hamburger utolsó falatját is, az összegyűrt papírtányért ledobja maga mellé.
   -  Ehh... én elvagyok itt, meg még van egy csomó minden a hűtőládában.
Sör. Sör van a hűtőládában, illetve fagyi volt, nagyjából tíz perccel ezelőttig. Eleve nem érti különben, Zója miért pakol ilyesmiket, hiszen büfé is létezik, neki pedig nem kell többször modnani, ha a gyereke fagyit akar, akkor azt is fog kapni.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2018. július 30. 19:56 Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1641
Összes hsz: 3679
Írta: 2018. július 30. 20:26 | Link

Dr Warren-Mácsai Zója


   -  Téged se viszlek Floridába, ha a lángos árán akadsz ki...
Négyszer járt ott összesen - az egész állam pedig, amellett, hogy egy turisztikai Disneyland, valóságos pénzmáglya. Ő pedig egy ideje nem tartozik a rosszul keresők közé,és látogatásai során sem a turisztikailag felkapott desztinációkat célozta, mégis, az élmény után egész más szemmel nézi az itteni, ezerkétszáz Forintos sajtos-tejfölöst.
Előredől addig, amíg eléri a kisebbik, rózsaszín, fodros fürdőruhás Warrent, hogy az ölébe vegye. A fehér kalapot, amit az anyai féltés nyomott a fejére, nyomban le is húzza róla, hogy felszabadítsa azokat a rövid, hullámos és olyan idiótán göndör fürtöket, amitől a gyerek jelenleg olyan, mint egy félrenyírt bárány.
Fölpillant a nőre - némileg hitetlenül.
   -  Te. Felmondani. Ezt nagyon nehezen képzelem el rólad. Mer' történt valami? Nem vagy olyan, aki otthon marad főzni meg babázni...
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Házvezető-helyettes Navine, Animágus, Auror, Defenzor


officer friendly
offline
RPG hsz: 1641
Összes hsz: 3679
Írta: 2018. július 30. 21:09 | Link

Dr. Warren-Mácsai Zója


Alice eddig a maga imbolygó, bizonytalan módján ült az ölében, most azonban a háta a mellkasának dől. Még nem alszik egyelőre, azzal a sörösüveggel játszik, amit Dwayne előzékenyen a kezébe adott, rázogatja és döntögeti, mint a normális gyerekek a csörgőt.
A férfi gyerekei közel sem normálisak ebben a tekintetben.
   -  Senki sem pótolhatatlan, Sunshine. Sajnos ez ilyen. Az meg mindegy, hogy Alice mekkora, amíg gyereked van, mindig le leszel írva, hogy az elfoglalt szülő, akire nem lehet számítani. Engem azóta tartanak a kispadon, hogy Sean megszületett pedig...
Pedig ahhoz, őszintén szólva, az azt követő időszakban nem sok köze volt. Mégis kiérdemelte a kispadoztatást vele, legalább is azt, hogy ne tekintsék maximálisan feláldozhatónak. Akinek családja van, nem halhat meg - azonnal. Így ő a frontvonalból, nos... továbbra is a frontvonalba került, de legalább már nem őt küldik előre, mint a tacskót a kotorékba.
   -  De ha fosul érzed magad tőle, ne menj vissza. Nekem tökmindegy, mit csinálsz, nem fogunk a híd alá kerülni se. De szerintem megbolondulsz, ha otthon maradsz, neked kell ez a... izé. Ezek az emberek.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2018. július 30. 21:17 Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
A fővároson kívül - Dwayne Warren hozzászólásai (9 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek