37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] 12 13 14 15 16 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Révay Lili Athalie
INAKTÍV


A halálosztó kiskedvence :3
offline
RPG hsz: 511
Összes hsz: 1049
Írta: 2018. június 30. 22:07 | Link

Eliza

Kérlek, küldj csokit!
A levelet már ugyan egyszer megírtam, szépen, szinte művészi pontossággal le is ragasztottam, és már indultam is felfelé, sőt a lépcsők alján voltam, amikor eszembe jutott, hogy elfelejtettem valamit, méghozzá a legfontosabbat: Szeretnék csokit. Imádom a csokit, és olyan jó lenne más országok csokijait is enni. Apa pedig már kint van Olaszországban, így nekem most már adott a lehetőség, hogy kapjak finom olasz csokit, csak mondjuk ehhez jó lenne, ha nem felejteném ki a levélből ezt a lényeges részt.
Először arra gondoltam, hogy az üzenetet ráírom a borítékra, de itt rögtön két szomorú kép úszott az elmémbe. Az egyik, hogy megkapja a levelet és ahogy kibontja, ki is dobja a csomagolást, vagyis oda az üzenet, és ha csak nem úgy esik a papírkosába a boríték, titkát magával viszi az örökkévalóságba. Vagyis nekem nem lesz csokim. A másik opció, mely szerint észreveszi, hogy mit írtam oda, de elszomorodik, mert ő abban reménykedik, hogy egy "szeretlek"-et vagy egy "hiányzol"-t kap a lányától, erre én, a hálátlan kis bocs a pénzét kérem édesség formájában. Ő pedig ha küld is csokit, mégis szomorú lesz. Nem akarom, hogy az legyen, hiszen most minden oka az örömre van meg.
Így hát, mielőtt még nekiindultam volna a csúszós útnak, megálltam a kanyarban, óvatos mozdulatokkal felnyitottam a borítékot, szétnyitottam a papírost és kérésemet az utolsó lap aljára, utóirat formájában rögzítettem. Ezután visszacsúsztattam, majd a pálcám után nyúlva már majdnem fixáltam, amikor lepillantva észrevettem az aprócska, de számomra kellemetlen színű fényt. Tele van az erőmet korlátozó kis gömb, vagyis, ha most megpróbálom leragasztani, akkor egészen biztosan berobbantom a fél környéket, azt pedig nem szeretném, jobb ötlet híján várok hát, remélve, hogy valaki szembejön.
  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018
Iskolaelső 2019 tavasz
Reissner Eliza
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2018. június 30. 22:26 | Link

Révay Lili


Tudta jól, hogy anyját kirázta a hideg, ha bagollyal küldött neki levelet, de most nem akart telefonálni. Ha csak egy pillanatra is, de normális boszorkány akart lenni, plusz tényleg szüksége volt arra a füzetre, amit otthon hagyott. Év eleje óta azt hitte, csak úgy simán elhányta valahol a szobában az életvitel füzetét, ezért össze vissza lapokra írta a tananyagot, de ez már tarthatatlan volt. Gondolt rá, hogy lemegy Bogolyfalvára és vesz magának, hisz mióta a Czukorvarázsban dolgozik, még van is rá pénze, de valami nagyobbra gyűjtött. Szeretett volna egy igazán márkás öníró tollat venni, ahhoz pedig még kell a következő havi fizetése is. Szóval nincs mese, kell neki az a füzet.
Megírta a levélben, hogy megy a sora, meg a szokásos szöveg. Mióta kiderült, ki is az apja, elhidegültek az anyjával. Nem veszekednek, nincs folyamatos feszültség, csak valahogy nem találják a közös hangot. Meglepő, de ez nem érintette annyira rosszul.
Elgondolkozva sétált felfelé a lépcsőn, amíg bele nem ütközött egy társába.
- Nem túl szerencsés itt csak úgy álldogálni - jelentette ki. Most még morogni sem volt hangulata, csak tudatni akarta, hogy ne az út közepén nézelődjön a lány.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
INAKTÍV


A halálosztó kiskedvence :3
offline
RPG hsz: 511
Összes hsz: 1049
Írta: 2018. június 30. 22:52 | Link

Eliza

~ Hűűű, mekkora pokróc valaki! ~
Mondanám, de szerencsére nem mondom, csak gondolom, és nem is lenne szép dolog ilyet mondani, csak nekem néha nagyon gyorsan elnyílnak az ajkaim és csak úgy beszélek bele a nagy világba. Nem szép dolog, tudom, de mégis eléggé gyakran elő szokott fordulni.
- Bocsi.
Végül azért megpróbálok olyan lenni, mint a kultúremberek, hiszen ez a lány lehet a megoldás a problémámra. Sőt, ahogy így rápillantok, biztos vagyok benne, hogy így van.
- Te Reissner Eliza vagy, ugye? Az iskolaelső.
Ki ne tudná, ki ő, de persze nem mindenki tudja azonosítani, mert mondjuk inkább azon gondolkozott az évnyitó beszéd alatt, hogy miért éheztetnek minket, és elképzelhető az is, hogy a szomszédjával minisakkal játszott, vagy azt leste, honnan szerzett Adrian Black magának ennivalót. Szóval számos ok miatt nem tudhatják, hogy ki ő, de mint mondtam, én bizony igen.
- Figyi, állatira fontos lenne a segítséged. Nem tudnád visszaragasztani nekem a borítékot? Elfelejtettem valamit odaírni a levél végére, és most eléggé ciki, hogy nem tudom visszaragasztani.
Azt nem akarom elmondani, hogy miért nem, mert a pálcám nyilván nálam van, és azért azt sem szeretném, ha éppen egy ilyen menő lány szemében lennék béna, meg azt sem, ha mondjuk járna színházba és beskatulyázna, hogy én csak egy buta kis színésznőcske vagyok. Az erőfogó sárgás színe előbukkan ugyan, de mivel ritka holmi, így nem feltétlenül biztos, hogy ismeri, én sem ismertem, amíg a varázslataim nem kezdtek el robbanni meg túllőni a célon. Viszont ez nem is olyan dolog, amivel élből eldicsekednék.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018
Iskolaelső 2019 tavasz
Reissner Eliza
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2018. június 30. 23:22 | Link

Révay Lili

Sóhajt egy aprót, mosolyt varázsol az arcára.
- Semmi baj, végül is nem történt semmi - felelte már nyugodtabban.
Valahogy nem tudott haragudni az aranyos navinésekre, ami kiderült, ahogy a lány szembefordult és meglátta a sárgás színeket rajta. Sosem lesz a kedvence - hogy is lehetne, mikor ő a rellonban van -, de azért kedveli az ottani diákokat. Talán az őszinteségük miatt, de ezen még nem gondolkozott.
Felvont szemöldökkel bólogat, ahogy meghallja a nevét. Nem gondolta volna, hogy ennyien megismerik, csak azért, mert többet tanult.
- Aha. És te? Navinés vagy, igaz? - Egyértelmű volt, de nem akart bunkónak tűnni, márpedig az 'és te' kérdés után mindig nagyképűnek érezte magát.
Annyira azért nem izgatta magát, már a belépője sem volt valami kedves. Nem halad túl jó irányba a sztereotípiájának a lerombolásában, mi tagadás.
Elmosolyodik a kérésen, nem kezd kérdezősködni. Ő maga is elég szétszórt volt, ezért sosem tudott volna elítélni senkit.
- De, persze - Előkapta a pálcáját, majd a Lili kezében lévő papírosra irányította és kimondta a varázsigét.
- Én is mindig kifelejtek valamit belőle. Mondjuk nekem könnyű, ha elfelejtem, akkor még azelőtt fel tudom hívni anyut, hogy megkapná a levelet.
Gyors a bagolyposta, de azért a telefonhívás még mindig gyorsabb. Ha mást nem is, de ezt lehet értékelni a mugli technológiában.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
INAKTÍV


A halálosztó kiskedvence :3
offline
RPG hsz: 511
Összes hsz: 1049
Írta: 2018. június 30. 23:43 | Link

Eliza

- Igen.
Büszkén simítom meg a házam hímzett jelvényét. Sokan nem értenék, hogy miért vagyok büszke a "maradék" házára, de szerintem ez egy rossz felfogás, mert mi nem a maradék vagyunk, még ha például nem is alkotunk akkorát, mint az Eridon vagy a Rellon. Én szeretek ide tartozni, mert mindig a megfelelő időben tudok láthatatlan lenni, és csak akkor jegyeznek meg, amikor én akarom.
- Révay Lili vagyok és egy bunkó, be sem mutatkoztam a kérdés előtt.
Csapok a homlokomra, persze nem olyan nagyot, de azért érezhetőt. Vicces a helyzet, mert most már tudom mondani, hogy ne haragudjon a másik, de szőke vagyok, és íme, egyből az összes szőke nős poén értelmet nyert és vált sértővé.
- Én is csinálhatnám így, csak apukám most házasodott újra, meg most költözött össze a feleségével és meg szeretném lepni ezzel a levéllel, de ha felhívom, azzal így tönkre teszem az egész hangulatát. Meg aztán ez olyan kicsit, mintha teret is hagynék neki, nem?
Nagyon kedvelem Olive-ot, és biztos vagyok benne, hogy sem ő, sem apa nem úgy értelmeznék, hogy én most akkor mindenáron be akarok furakodni az életük minden percébe, de szeretném, ha úgy éreznék, van életük, még mielőtt gazdagabb leszek egy kistestvérrel.
- Szoktál színházba járni? Bármelyik előadásra be tudlak vinni a Bogolyfalviba, hogy megháláljam a segítséged.
Komolyan is gondolom, nem szoktam ingyen kérni, és nem tudom, hogy mi mást adhatnék neki, ami különleges, de ezt nagyon szívesen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018
Iskolaelső 2019 tavasz
Reissner Eliza
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2018. július 1. 00:18 | Link

Révay Lili


Felnevet, ahogy Lili a homlokára csap. Hihetetlen, mennyire különbözőek - Liza kérdés nélkül, a legrosszabb időpontban szokta elhadarni azt a részt, míg a navinés el is felejti. Már kezdett kialakulni benne az a felfogás, hogy a bemutatkozás még a kínos kézfogásokat is felülmúlja.
- Révay? Mármint a színész rokona?
Végre! Kicsit lifegoal volt számára, hogy ő is eljátszhassa ezt a szituációt, amikor valakit felismer a felmenői miatt. Vele értelem szerűen számtalanszor megtörtént, Pestseholse egyik üzletében be sem kellett mutatkoznia, a boltos a kinézete alapján felismerte. Az idősebbek szerint pont olyan rideg szemei vannak, mint az apjának. Amit azért nem is fog megérteni, mert szerinte a barna meleg szín, még akkor is, ha nem néz kedvesen az illetőre.
- Igen - bólogatott. - Meg nem is tudom, nekem valahogy kellemesebb megírni egy levelet, mint telefonálni - vont vállat.
Ahogy kimondta, rájött, hogy tényleg nagyon eltávolodott az anyjától. Régebben szerette hallani a hangját, még ha nem is élőben, de ha fontos dolog történt, azonnal várta a választ.
Még mielőtt elszomorodott volna, vagy valami hasonló, Lili bedobta a színházas dolgot, amitől azonnal felcsillantak a szemei.
- Az nagyon jó lenne! Mármint nem ezért segítettem, a jutalom nem érdekel. De az is király lenne, ha valakivel el tudnék menni, egyedül olyan rossz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
INAKTÍV


A halálosztó kiskedvence :3
offline
RPG hsz: 511
Összes hsz: 1049
Írta: 2018. július 1. 00:44 | Link

Eliza

- Igen, a lánya vagyok.
Bólogatok lelkesen. Régebben hozzátettem, hogy nem a vérszerinti, meg elkezdtem magyarázkodni, hogy igazából nekem van szülőanyám meg apám is, csak nekik nem kellettem, mert boszi vagyok, és aztán jött az árvaház meg a sikertelen örökbefogadások és végül meg úgy alakult, hogy két apukám lett. De mostanában már nem mondom ezt a nagy körítést, mert sokak szerint még külsőre is jobban hasonlítok rá, mint Franci, ami igaz, hiszem ő szegény teljesen olyan, mint az anyukája, akit nem kedvel.
- Végig lehet gondolni. A telefonban, meg élőben sokszor kibuknak az emberből olyan dolgok, amiket nem akar elmondani a másiknak, vagy nem úgy, ahogy végül elmondja.
Belőlem is volt már, hogy olyan dolog bukott ki, amit nem akartam elmondani, mint például, hogy tizenhat évesen nem igen vagyok olyan ártatlan, mint lennem kellene. Nem, ezt nem szerencsés apával vacsora közben közölni. Azt mondják az ilyen hírek nem segítik elő sem az emésztést, sem a kellemes családi légkört, de csak úgy kibukott belőlem, szóval szívás.
- Szívesen elmegyek veled. Én ott dolgozom, ilyen átmeneti állapotban, már nem vagyok ifjúsági tagozatos, de még gyúrnom kell, hogy a felnőttek között megálljam a helyem.
Viszont az már valami, ha a Rómeó és Júliában én játszom a címszerepet az első szereposztásban. Kicsit le is sokkolódtak, amikor meglátták a hajamat, de azt mondtam, hogy a nyári szünetben csak szabad nekem ilyet csinálni, ők pedig megnyugodtak, hogy majd lesz ez még így sem. Pedig nem tervezek visszaváltani.
- Bármelyik darabra elmehetünk, de ha javasolhatok, van egy új, az Időnyerő, nemrég jött ki könyvben, ezt a darabot még apa igazgatta, mielőtt elment, szerintem zseniális lesz, a premierje a szezon első előadása lesz. Ha gondolod, oda elmehetnénk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018
Iskolaelső 2019 tavasz
Reissner Eliza
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2018. július 2. 12:37 | Link

Révay Lili

Elgondolkozott a telefonos véleményen. Nem tagadta, volt benne valami, de semmi sem tudta felülmúlni a szabadságérzetet. Ha este beszéltek, mindig olyan érzése volt, mintha ellenőrizné az anyja.
Azon viszont meglepődött, hogy a máguscsaládoknál is megtalálhatóak a mugli készülékek. Tény, hogy nincs túl sok barátja, de ők általában nem értették, hogyan működnek ezek a kütyük, illetve meg voltak elégedve a varázsló társadalom által nyújtott lehetőségekkel.
Mondjuk azokat, akik mindkettővel éptek, különösen imádta. Instán például rengeteg kviddics sztár fent van, ami...
Kicsit mintha vakvágányra tért volna át.
Mikor újra a beszélgetésre figyelt, Lili már a színházról mesélt.
- Nagyon király lehet ott dolgozni. Felpróbálhatod a jelmezeket is? - Kihagyhatatlan kérdés volt, muszáj volt megtudnia. Ha ő dolgozna ott, tuti a parókák felpróbálásával kezdené.
- Jól hangzik. Mondjuk a könyvet nem hiszem, hogy el fogom olvasni, de jó lenne látni - bólogatott lelkesen.
Meg is bánta, hogy nem volt túl kedves az elején. Na nem mintha bárki a nap minden percében képes lenne mosolyogni ismeretlenekre.
- Egyébkent te tudod mi volt az a nagy robbanás múltkor? Csak annyit hallottam, hogy a levitásokkal volt valami - kérdezte csevegve. Ha másért nem is, emiatt várta az Edictumot, hogy kiderüljön.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
INAKTÍV


A halálosztó kiskedvence :3
offline
RPG hsz: 511
Összes hsz: 1049
Írta: 2018. július 21. 07:02 | Link

Eliza

- Igen, felpróbálhatom, sőt, van olyan, amit nekem készítettek.
A múltkor, amikor kiderült, hogy túl magas vagyok a korábbi Júliákhoz képest, illetve a váltótársamhoz viszonyítva is, akkor történt meg, hogy kell egy újat csinálni. Annyira gyönyörűt találtak ki, és szépen lassan most elkezdték a jelmezek felfrissítését is, ami szintén egy nagyon jó kezdeményezés. Persze mostanra hiányzik már apu jelenléte rendesen, de remélem, azok, akik most jöttek, nem tesznek majd tönkre mindent.
- Ha szeretnél jelmezeket próbálni, azt is el tudjuk intézni, sőt, ha szeretnél, szerintem munkát is tudok neked szerezni ott.
Nem tudom, hogy a színészethez mennyire lenne kedve, de jegyellenőröket, öltöztetőket, nézőtéri felügyelőket mindig szoktak keresni, és az a legjobb, hogy a darabokat ingyen nézheted meg, és még pénzt is kapsz érte. De ha meg szeretne színészkedni, azt is meg lehet oldani. Én is úgy kezdtem, hogy csak töltelék voltam, aztán gyerekszínész, majd ifjúsági, és most, hogy eljátszhatom Júliát, így lettem tagja az állandó színészcsapatnak. De nem bánom, hogy végig kellett járnom ezt az utat, mert pont ez mutatja azt, hogy nem számított, kinek a nevét viselem, meg kellett dolgoznom a sikerért.
- Nem, de nagyon ijesztően hangzott. Lent voltam a faluban, amikor történt, odáig elhallatszott a hangja. Nem is tudtam mi az, csak amikor kellett visszajönnöm, akkor láttam. A legjobb barátnőm, ő levitás, és nagyon féltettem, de szerencsére nem esett komolyabb baja. Még mindig nem tudni akkor, hogy mi történt?
Több pletyka van a robbanással kapcsolatban, mint, amikor egy lehetetlen párt boronálnak össze az emberek. A kis semmiségtől a nagyon durva kitalációig minden megfordult, de ennyi idő elteltével az igazság talán sosem fog kiderülni.
- Gyorsan feladom ezt a levelet, utána nincs kedved valami kevésbé csúszós és "illatos" helyre elmenni?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018
Iskolaelső 2019 tavasz
Reissner Eliza
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2018. július 26. 18:37 | Link

Révay Lili

Valamiért egyáltalán nem gondolt bele abba, hogy színészként dolgozhat ott a lány. Pedig elég evidens, tekintve hogy családban maradna a jó szokás. Valentin is mesés színész volt, bármelyik szerepben zseniálisan teljesített.
- Ja, hogy te is szerepelsz előadásokban? Az eszméletlen király lehet. Melyik volt eddig a kedvenced? - Félig hangosan is szóvá tette, megint nem gondolkodva el, hogy mit kéne kimondani, és mit bent tartani.
Lili kérdésére, vagyis inkább ajánlatára csak legyintett egyet.
- Most a cukrászdában dolgozok, amit amúgy szeretek. Nagyon sok pletyka van ott, én meg imádom hallgatni. De a ruhapróbálásban benne vagyok, szívesen megnézném magam mondjuk egy vikingként.
Ahogy elképzelte magát, azonnal kuncogni kezdett. Viszont csak így mókázás szintjén. Sosem lenne képes emberek előtt szerepet játszani. Nincsenek gátlásai, sem lámpaláza, csak már megtalálta azt a hobbit, amit a munkájaként is tud majd űzni. Semmi esetre sem hagyná abba az írást, még akkor sem, ha már eléggé eltávolodott a pletykáktól. Persze, szerette hallgatni, de mostanában elgondolkozott egy sportriporteri álláson.
A robbantásra áttérve bólogatni kezdett.
- Ja, nagyon rémisztő volt. Én még nem tudtam meg semmi olyat, amire azt mondanám, hogy tuti. De majd akkor talán az Edictumban lesz szó róla - de azért még mindig reménykedett benne, hátha hamarabb megtud valami jót. - Ja, persze, tényleg - mondta nevetve.
Ha belemerül egy témába, sokszor elfelejti, hol is van éppen. És hiába volt egész jó idő kint, a toronyban mindig fújt a szél, ő pedig pulcsi nélkül jött. Felkullogott Lili mögött, közben boldogan nyugtázta, mennyire jól alakult végül a találkozásuk, ahhoz képest, hogyan nyitott.

//Köszönöm Love
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Adam Sheridan
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2018. október 4. 17:24 | Link

Ebédszünetben, első utam a Bagolyházba vezetett. Útközben egy árva lélekkel sem találkoztam. Mikor odaértem a lépcsőhöz, leültem rá majd kivettem a táskámból egy pergamenlapot és egy kis üveg tintát. Megírtam a szüleimnek az első heti történéseket, ezután borítékba tettem és lezártam. Az egyik iskolai bagolyra bíztam a feladatot hogy elvigye a szülőfalumba. Miután felszált, letelepedtem az egyik padra, ami a bagolyház előtt ált, és olvastam egy kicsit. Aztán egy aranyos kisbagoly odaszált és lopott egy kicsit a szotyolámból.
Egyél még, vigyél még! -mondtam neki mosolyogva.
Legalább negyed órát üldögéltem olvasgatva. Megnézvén a karórámat, összepakoltam a cokkmokomat és viszabaktattam a kastélyba.
Hozzászólásai ebben a témában
Bathilda Elphick
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 37
Írta: 2019. február 24. 16:53 | Link

Matthew a titkos levél

Gondoltam feljövök a bagolyházba hátha érkezett levelem, besétálok ott ül egy bagoly csőrében egy levéllel.
Elveszem tőle: Matthewnak írták, de valyon kitől?

Elmegyek megkeresem Matthewt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar
Isaac Matthew Philips
INAKTÍV


Melankolikus emo-punk, éjféllovag pálcikaember
offline
RPG hsz: 192
Összes hsz: 2385
Írta: 2019. február 24. 17:20 | Link

Bathilda Elphick
Soundtrack


A mai nap egész jól indult. És ezt nem csak azért mondom, mert nem kellet retek korán felkelnem, hanem mert ha az emlékezetem nem csal (ami azért elő szokott fordulni) ma jön meg a levelem egy kedves zenész ismerősömtől. Hosszú story, honnan ismerem, a lényeg, hogy ő is zenész és van, hogy elküldjük egymásnak a dalainkat kritika gyanánt. Lényeg a lényeg, hogy reggel meglepően képben voltam, de azért a szokásos, ahogy én hívom "the walking dead statiszta" ábrázat megvolt, pláne hogy még nem fogyasztottam el, a reggeli kávémat. De ezt gyorsan le akartam tudni, szóval gyorsan beleugrottam egy farmerba, a bakancsomba, és póló helyett a bőrkabátomat vettem magamra, mert akármennyire ragaszkodom a hobo kinézetemhez, mégiscsak tél van, és nem szeretnék bekapni egy náthát. Szóval így, kilátszó mellkassal bandukoltam a cél felé. Már épp megragadnám a kilincset, amikor valaki kicsörtet rajta, egyenesen nekem rohanva. Kissé megijedek, s mialatt megnyugszom, végig is nézek rajta. Nem túlzottan ismerős az arca, biztos valami elsős, nem tudom megmondani, melyik házból. Ami viszont kicsit felbosszantott, hogy a kezében lifegő levélen a saját tulajdon nevemet láttam. Túl fáradt voltam ahhoz, hogy különösebben mérges legyek, szóval csak kérdőn nézve megkérdeztem:
- Bocsi, de mit is keres nálad a levelem?
Utoljára módosította:Isaac Matthew Philips, 2019. február 24. 17:30 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aki nem ismer, azt hiszi, őrült vagyok. Aki ismer, az tudja is...

Bathilda Elphick
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 37
Írta: 2019. február 24. 17:26 | Link

Matthew a titkos levél

Néztem rá nagy szemekkel először nem is tudtam mit mondjak majd, kicsit szégyeltem hogy felbontottam nem szabadott volna.

SZIA elmentem a bagolyházba megnézni jött-e levelem és megláttam ezt, kíváncsi voltam megnéztem és elindultam hogy megkeresselek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar
Isaac Matthew Philips
INAKTÍV


Melankolikus emo-punk, éjféllovag pálcikaember
offline
RPG hsz: 192
Összes hsz: 2385
Írta: 2019. február 24. 17:43 | Link

Bathilda Elphick
Soundtrack


Kezdett egyre inkább kitisztulni a fejem és az értetlenség (a csaj szerencsétlenségére) mellé egy csipetnyi indulat, majdhogynem harag is betársult. Néztem is rá kerek szemekkel. Ez melyik bolygóról jött? Nem vesszük el és nyitjuk fel a másik levelét, és "huh, levél, mi lehet benne" és felnyitom. És egyébként is, honnan tudta volna, hogy ki vagyok? Végigkérdez minden tetves lelket a kastélyban? Ez a gólya nagyon el van varázsolva, még ahhoz képest is, hogy itt van.
- Ahm, már bocs, de ez egy privát levél, nekem, személyesen. Láthattad, hogy a nevem is rajta van és ha valamilyen k**va nagy véletlen folytán nem egyezik piszkosul a nevünk és elolvastad, akkor szerintem nincs kifogás arra, mi a p***áért túrod fel a személyes holmim? - emeltem fel picit a hangnememet. Mi van, ha J. pont meg akart osztani valami felettébb személyeset, ami semmilyen formában nem tartozik erre a kis szőke gólyára. Kíváncsian, csípőre tett kézzel vártam a válaszát, még fázni is elfelejtettem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aki nem ismer, azt hiszi, őrült vagyok. Aki ismer, az tudja is...

Bathilda Elphick
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 37
Írta: 2019. február 24. 17:50 | Link

Matthew a titkos levél

Néztám rá tátott szájjal gondolkodtam mit mondjak nem akartam vele összeveszni egy levél miatt, kicsit meg is ijedtem mikor felemelte a hangját.
- Ne haragudj hogy felbontottam a leveled,és igen láttam hogy nem az enyém csak nagyon kíváncsi voltam mi van benne, elnézést.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar
Isaac Matthew Philips
INAKTÍV


Melankolikus emo-punk, éjféllovag pálcikaember
offline
RPG hsz: 192
Összes hsz: 2385
Írta: 2019. február 24. 18:12 | Link

Bathilda Elphick
Soundtrack


Ezen a ponton kicsit belém hasított a bűntudat, láttam a félelmet a szemében. Nem akartam, hogy szegény itt van pár hónapig, aztán sírva írjon haza, hogy valami paraszt punk letámadta a semmiért, szóval megpróbáltam kicsit visszavenni a hangom erősségéből.
- Ahhh... - dörzsöltem meg a szemeimet, utána a fejem hátuljához kaptam, még nagyobb gubancot kreálva a hajamból - ...oké, én ezt értem, ha valaki, én aztán egy kíváncsi lény vagyok, de ilyet akkor sem csinálunk. És mázlid van, hogy az én levelemet vetted el, nem valami izomagyú parasztét, aki még el is gyepál, tetejébe annak, hogy leüvölti a fejed. - wow, még magamon is meglepődtem, hogy reggelhez képest milyen intellektuális magyarázatot letoltam itt neki. "Ezért megérdemlek egy szál cigit" gondoltam magamban.
- Szóval, itt vagyok, megtaláltál, megkaphatom a retkes levelemet? - tettettem nyűgösséget és egy fáradt mosollyal kinyújtottam a kivarrt kezem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aki nem ismer, azt hiszi, őrült vagyok. Aki ismer, az tudja is...

Bathilda Elphick
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 37
Írta: 2019. február 24. 18:18 | Link

Matthew A titkos levél

Végig hallgattam csöndben amit mondott közben néztem rá és vártam hogy most mi következik.
- Tessék itt van, beszélnél róla egy kicsit hogy ez mi pontosan ami benne van, ha szabad tudni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar
Isaac Matthew Philips
INAKTÍV


Melankolikus emo-punk, éjféllovag pálcikaember
offline
RPG hsz: 192
Összes hsz: 2385
Írta: 2019. február 24. 19:06 | Link

Bathilda Elphick
Soundtrack


Ami tetszik ebben a lányban az az, hogy képes elismerni, hogy hülyeséget csinált és végighallgatja a szentbeszédet. Amúgy sem vagyok egy haragtartó egyén, de ennek hatására még a szokásosnál is hamarabb elfelejtettem az egészet. Átnyújtotta nekem a kis kalamajka tárgyár, én pedig lágy mosollyal, de izgatott gyorsasággal olvasni kezdtem a boríték külsejét. Igen, J. küldte. De a mosolyt egyből letörölte a képemről a lány kíváncsiskodása. Komolyan kérdezte ezt? Ránéztem felvont szemöldökkel ránézem, aztán mosolyogva megcsóváltam a fejem.
- Jaaj, te is az a "sose tanulok a történtekből"-féle vagy? - sóhajtottam - Legyen elég annyi, hogy egy nagyon fontos személytől jött, valami számomra fontossal kapcsolatban. - néztem rá a szemem sarkából, miközben óvatosan begyűrtem a levelet a belső zsebembe, ekkor jutott eszembe, hogy a kabátom nélkül félmeztelen vagyok a tél derekán és mellesleg retkesmód hideg van.
- By the way ne légy ekkora ostoba, mint én és télen mindig öltözz rétegesen. - húztam jobban magamra a ruhadarabot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aki nem ismer, azt hiszi, őrült vagyok. Aki ismer, az tudja is...

Bathilda Elphick
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 37
Írta: 2019. február 24. 19:14 | Link

Matthew A titkos levél

Elvette a levelet utána elolvasta,közben magamban mondtam " biztos jó ötlet volt megkérdezni tőle mit kapott " szégyeltem magam és elpirultam de szégyenemben.
Gondoltam ha már így összefutottam vele megkérdezem.
- haragszol rám? Megbeszélhetnénk?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar
Isaac Matthew Philips
INAKTÍV


Melankolikus emo-punk, éjféllovag pálcikaember
offline
RPG hsz: 192
Összes hsz: 2385
Írta: 2019. február 24. 20:15 | Link

Bathilda Elphick
Soundtrack / zárás


Kérdőn néztem a lányra.
- Áh, ugyan, nem vagyok az a haragtartó fajta, úgy vagyok vele, hogy a negativitás túl sok energiát emészt fel, ezért próbálok minél inkább távol maradni tőle. - mondtam, megvakarva a kócos fejemet, utána ugyan úgy visszasüllyesztettem a kezem a zsebembe, aztán elkezdtem remegni. A testem gondolom így jelezte, hogy "idióta, légyszi legközelebb tornászd fel az IQ-d legalább 2 számjegyűre és ne egy szál kabátban flangálj, tél van, hogy csapjon le rád a ménkű" szóval gondoltam, hogy ideje lenne rövidre zárni a beszélgetést, különben hasonló sorsra jutok, mint a srác a titanicban.
- Hallod, én szerintem megyek, mielőtt idefagyok. Ahm, kösz, hogy nem olvastad el előttem a levelet, cső! - indultam vissza a klubhelyiségbe, zsebemben a levéllel. Út közben vissza néztem és intettem egyet a csajnak, akit nem is tudom, hogy szeretnék-e valamikor újra látni.
Utoljára módosította:Isaac Matthew Philips, 2019. december 11. 20:47 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aki nem ismer, azt hiszi, őrült vagyok. Aki ismer, az tudja is...

Zayday Hudson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
A rosszCSONT bagoly.
Írta: 2019. július 1. 13:55
| Link

Nagy unalmamban, lesétáltam meglátogatni a macskabaglyom. Örömömre hűvös szellő kísérte utam. Amikor beléptem a Bagolyházba, nem láttam a helyén a kis mákvirágot, hanem inkább az ablakban pihengetett. Valami nem volt rendben vele, olyan hangokat adott ki mintha a vesztén lett volna. Persze én nagyon megrémültem, és gondolokoztam hogy mi lehet a baja. Amikor még jobban, még keservesebben csipogott, eszembe jutott hogy mielőtt beléptem láttam egy létrát a ház falának támasztva. Kiszaladtam, és nagy nehezen bevittem, majd szétnyitottam és erősen kapaszkodva elkezdtem mászni. Tériszonyomra való tekinttel, félig csukott szemmel másztam, hogy megnézzem hogy szeretett kedvencemet mi lelte. Felértem, és meg is láttam hogy miért csipogott oly kétségbeesetten. Egy egér csontváz beleragadt a csőrébe! Gyorsan belenyúltam hát, majd pár másodperc múlva sikerült kiszabadítanom a csontdarabot. Ervis nagy hálásan huhogott, és visszaszált a helyére. Rám pedig várt egy igazán szuper dolog: Lemászni a létrán..
Hozzászólásai ebben a témában
Erdőhegyi Merse
INAKTÍV


they call me Mister Fahrenheit®
offline
RPG hsz: 61
Összes hsz: 197
Írta: 2019. július 26. 06:43 | Link

pösze Petya
az elveszett pergamen | „titkos üzenet, száll a széllel”Mintha kissé komolyodott volna az elmúlt másfél évben, amióta a tanodába jár. Nem kell szívhez kapni; annyira azért nem. De amikor idekerült, egyáltalán nem ez a fiú volt. Az öltözködése még mindig polgárpukkasztó tud lenni, de már mégsem az a borzasztóan bohókás jellem párosul hozzá. Kifinomultabb és érettebb. Kissé nagyobb az arca, és mintha – ha egyáltalán lehetséges – még femininebb volna, mint ezelőtt. S ami mind ezek mellett fontos; a varrást kezdi egyre profibb módon művelni. Néha órákat vesz Méreynétől, aki hihetetlenül jó tanár. Tud bánni Mersével, tudja hogyan kell ösztönözni és kihozza belőle a legjobbat. Nagy hatással van a fiú jellemének fejlődésében. Ő is javasolta neki, hogy beszéljen azzal a bizonyos illetővel, aki ennyire megmozgatta a fantáziáját. Így Merse meg is írta a levelet, azonban az utolsó pillanatban vissza akarta vonni, de a bagoly már a csőrbe kapta, és elrepült vele a bagolyházba.
Merse levegő után kapkodva jelenik meg az ajtóban, és máris fürkészni kezdi fekete szemeivel, hogy merre lehet Pitypang. Pitypang az a bagoly, akinek szinte ősznek ható tollai olyan bölcsességet és diszkréciót sugallanak, hogy a fiú mindig őt bízza meg a levelek ügyével.
De ez most más; nem juthat el a levél… hozzá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Csepreghy Péter
INAKTÍV


a Pösze Petya
offline
RPG hsz: 235
Összes hsz: 646
Írta: 2019. július 26. 07:02 | Link

II.

A bagolyházból figyelve egy száguldó alakot pillanthat meg a nagyközönség; helló! Én vagyok az. Petya. És természetesen velem tart Fénysebesség is, a bringám. Dühösnek tűnhetek, pedig nem vagyok az, csak egy kisebb baleset történt, amit mihamarabb a helyére kell állítani, mert… látod? Látod már? Nincsen a fejemen a csapkám. Hogy miért nincsen? Egek, de jó, hogy megkérdezted. Elvitte egy bagoly. Komolyan! Nem hazudok. Igaz, hogy piszkáltam egy faággal, de aludt, én meg azt hittem, hogy megdöglött. Nem tudom, hogy miért kell mindig mindenbe beleütni a lapos kis orromat. Tényleg nem. Egyszerűen ilyen vagyok, és kész. A bagoly pedig nem bírta az arcomat, mert felébresztettem mély álmából és megtámadott, ellopta a sapimat. Az ilyenekre mondta mindig apa, hogy el kell altatni. Ami az emberre veszélyes, az hulljon. Aztán ő lett veszélyes egy medvére, és tudjátok hogy’ megy ez. Már két éve, hogy nincsen velünk a Nagy Vadász.
A toronyhoz érve ledobom a bicajt a fűbe, és eszeveszettül kezdem szedni a lépcsőket egymás után, amíg lihegve fel nem érek a telejébe. Ott magam előtt színpadi majmot játszva dőlök az ajtófélfának, majd egy másik srácot pillantok meg.
- He-helló – szólítom meg pihegve. – Nem láttál egy baglyot?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


„Petya és én barátok vagyunk,
Csak egy kicsit furcsa a kapcsolatunk”


Erdőhegyi Merse
INAKTÍV


they call me Mister Fahrenheit®
offline
RPG hsz: 61
Összes hsz: 197
Írta: 2019. július 26. 07:17 | Link

pösze Petya
az elveszett pergamen | „titkos üzenet, száll a széllel”A fekete szemek egyre csak azt a bizonyos bölcs baglyot keresik, de mindenféle bagoly van itt, és csak Merse arcába bámulnak értetlenül, hogy mégis mi a fenét keres itt. Szinte hajnal van még. Alig múlt reggel fél hét. Vajon mi lehet ilyen fontos neki? A kétségbeesés kezd eluralkodni rajta, miközben egyik bagolykabintól a másikhoz szaladgál, és a madár nevét mondogatja. Kissé zakkantnak tűnhet, de mikor is tűnt normálisnak…  
Egy bézs pólóinget visel, barna rövidnadrágot, fehér zoknija majdnem térdéig ér, piros sportcipője pedig csak úgy rikít a neutrális színek között. Fejébe egy szinte bézs kalapot húzott, s ha jobban belegondolok, teljesen úgy néz ki, mint egy állatkerti gondozó. Egy újabb nyerő szett, úgy gondolom.
Az ide-oda szaladgálásában egy ismeretlen fiú hang zavarja meg. Megfordul, majd szemeit kissé összehúzva vizsgálja meg az érkezőt. Kéne az a szemüveg, de túlságosan hiú ahhoz, hogy hordja. Különben nem látszódnak a gyönyörű fekete szemek. Persze, hogy nem hordja. A másik ismerősnek tűnik egy picit. Mintha a héten már találkoztak volna. Mindenképpen új diák. Így int is neki egyet mosolyogva köszönésképpen. De a göndör hajú fiú kérdésére az érdeklődő arc egy kissé unottabb formáját mutatja meg.
- Egy baglyot? – kérdi tagoltan, miközben jobb dús szemöldöke a magasba reppen. A hangsúly leginkább az egyen van, hiszen ez egy bagolyház. Nézzen már szét. Itt csak bagoly van. Meg ők ketten.
- Hahó – kapálózik színpadiasan. – Ez a bagolyház. Rengeteg van belőlük itt. Nézd – mutat néhány bagolykabinra jobb keze hosszú mutatóujjával, majd visszafordítja kreol arcát a srác felé.
Utoljára módosította:Erdőhegyi Merse, 2019. július 26. 07:18 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Csepreghy Péter
INAKTÍV


a Pösze Petya
offline
RPG hsz: 235
Összes hsz: 646
Írta: 2019. július 26. 13:22 | Link

II.

- Aha – válaszolok  a legnagyobb természetességgel hangomban. Nem látom, hogy hol vagyok, és még soha nem jártam erre. Csupán annyit láttam, hogy a bagoly errefelé repül, ezért döntöttem úgy, hogy utána szaladok. Kell a sapkám. Anélkül nem megyek innen sehova.
Apró szemeimet összehúzom a másik gunyorosságán és a színpadias mozdulatokon. Nem szeretem az ilyet. Mondhatott volna annyit is, hogy „igen”. Aztán biztosan észrevettem volna, hogy a baglyok területére tévedtem. Ellököm magam az ajtófélfától. Csiszolatlan felülete kicsit megcsikarja az ujjam hegyét, de nem szisszenek fel, csak gondolatban, elvégre nagyfiú vagyok. Kemény, mint a szikla. A megjátszott keménység mellett természetesen látszik, hogy valami nem oké. Olyan képet vágok, mintha citromba haraptam volna. Hogy ez mennyire látszik alapból érdekes arcberendezésemen, azt majd mindenki eldönti magának. Egy-két esetlenre sikerült lépéssel elindulok a fiú felé.
- Aha – mondom ismét, miközben zsebre vágom a kezem. – Menő – húzódik végig jellegzetes, kissé fogatlan érzetet keltő mosolyom az arcomon, miközben végig mérek egy, a közelben trónoló baglyot. Akkurátusan, mintha „beszkennelném” a memóriámba. Sötétkékszín aprócska szemeim végül visszakerülnek a másikra.
Utoljára módosította:Csepreghy Péter, 2019. július 29. 15:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


„Petya és én barátok vagyunk,
Csak egy kicsit furcsa a kapcsolatunk”


Zayday Hudson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Örömteli viszontlátás...
Írta: 2019. augusztus 18. 18:57
| Link

A rét után a bagolyház következett. Fürgén lépdeltem, a fűben, és egész gyorsan odaértem. Már nagyon régen voltam az én kis macskabaglyomnál. Nem tudom hiányoztam-e neki, haragszik hogy megfeledkeztem róla? Bizonyára nem, az én kedves madárkám nem haragtartó. Beléptem a házba, és észrevettem a drágámat.
- Szervusz mákvirág! - mondtam neki mosolyogva, és felemelte kis fejét.
Én mondom, ilyen örömteli fogadtatásra, nem vártam. Azonnal felreppent, és vidáman huhogva  körberepült a házban, és minden bagoly rémülten kezdett el süvíteni.
- Halkabban te, ide csődíted a kastélyt! - kiáltottam nevetve.
Leszállt, egy hozzám közel levő, rozoga kis székre, én pedig simogatni kezdtem. Tudtam, hogy az én kis mákvirágom, nem fog haragudni, és megfogadtam mostantól gyakrabban fogom őt látogatni. Megetettem őt, a kedvenc csemegéjével majd elbúcsúztam és ő felszállt a helyére. Én megindultam az ajtó felé, de visszafordultam és integettem neki, mit ő hálás huhogással nyugtázott.
Utoljára módosította:Zayday Hudson, 2019. augusztus 19. 10:43
Hozzászólásai ebben a témában
Dana Straw Berry
INAKTÍV


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
offline
RPG hsz: 622
Összes hsz: 1355
Írta: 2019. október 6. 02:25 | Link

Bence

Banyarablás


Megjelenés
- Wow, ez aztán a tökéletes csapatmunka! - lelkendeztem Bencének, miközben lepacsiztunk, megöleltük egymást és még meg is pörgetett. Egyszerűen szuperek voltunk, jobban nem is mehetett volna a dolog, ez volt számomra az év tökéletes bűnténye, avagy akciója.
- Ez rólad is elmondható ám, Zöld Lámpás! - nevetgéltem vele, miközben belé karoltam, aztán vígan lépkedtünk egyenesen a megkukult banya irányába.
- Bizony, szuper helyre fog kerülni, a fény és csillogás városába. Talán még kaszinózhatna is - vigyorogtam a portréra kedvesen, csak hogy érezze a törődést.
- Minden sínen van! - mosolyogtam a fiúra, miután elvégezte a kép zsugorítását, illetve a kezembe lebegtette azt. Így már semmi akadálya nem volt annak, hogy feladjuk postán a zsémbes banyát Las Vegas-ba.
- Naná, készültem! - feleltem Bencének egy cinkos pillantás kíséretében, majd elővettem egy piros színű csomagoló papírt arany masnival és megmutattam neki a címet is, ami egy jól menő kaszinóhoz tartozott. Minden adott volt, hogy a banya ott jól érezze magát, talán majd haza sem akar jönni, legalábbis abban reménykedtem.
- Szerintem remekül fogja érezni magát ott. Kicsit irigylem is, előbb járhat egy menőbb helyen, mint mi - néztem fintorogva a képre. Tényleg a jó ügy érdekében tettük ezt az egészet szó szerint, és most be is bizonyosodott, hogy igazunk volt. Egy kis idő eltelte után be is csomagoltam a banya miniatürizált portréját, majd megcímeztem azt, aztán az egyik szimpatikus bagoly lábára kötöttem, hogy vigye innen jó messzire. Nagy megkönnyebbülés ült az arcomra, miután a bagoly a kijelölt cím felé repült a pletykás banyával.
- Ez aztán valóban hatalmas sikernek számít, amit most csináltunk, ráadásul a "közjó" érdekében tettük - néztem Bencére hatalmas mosollyal az arcomon. Ennyire tökéletes akciót még sosem végeztünk idáig, minden simán ment, úgy, ahogy lennie kellett, ráadásul megszabadultunk egy olyan némbertől, aki feltehetően senkinek sem fog hiányozni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lóránt Bence
INAKTÍV


MT (marha tehetséges)
offline
RPG hsz: 581
Összes hsz: 1794
Írta: 2019. október 9. 22:01 | Link- Hát még szép. Nem hiába vagyunk ennyire jók, hát így születtünk Erica - nevetek és élvezem, ahogy a banya vergődik. Hát végre megszabadulunk egy időre ettől a pletykás vénasszonytól! Gyorsan leszedjük a falról és összezsugorítjuk, miközben eléggé sokat élcelődünk szegény banyán. De hát, így jár, aki pórul, ugye, ahogy a mondás tartja!
- Hát nem tudom meddig nem dobják a kukába, ha súgni fog, vagy rossz hírét kelti egy kaszinónak - morfondírozom és nagyon tetszik, hogy közben a banya láthatóan halálra rémül. Pedig nem fogják elégetni, meg semmi, ha jól viselkedik.
- Szebb lesz a csomagolás, mint a belbecs - dicsérem Danát, és örülök, hogy mindenre gondolt. Még a címet is kinézte, remek! Én ugyan nem tudom, hogy hol van ez pontosan, azon kívül, hogy Amerikában. Szegény bagoly, jobban sajnálom, mint a banyeszt. Kíváncsi lennék, hogy a baglyok messzire hogyan szállítanak? Talán van valami hopphálózatuk is, ami titkos? És akkor nem kell olyan sokat utazgatni, csak két knútba kerül. Bár, akkor már ráment volna a gatyánk, ha a baglyok pénzt kérnének. Közben átmegyünk a bagolyházba, jobb egy semleges állatot használni erre, még kiderülne, hogy mi voltunk ugye. Bár így is van rá esetleg esély, de bízom benne, hogy ez nem így lesz.
- Igen? Menőbb? Előbb szét kellett volna ott nézni, még a végén jobb lesz neki, mint itt. Mondjuk nekünk mindenképpen - nevetek egy nagyot és nézem, ahogy Dana felszerszámozza a baglyot a levéllel, majd huss - az integetésünk kíséretében elindul az Új Világ felé.
- Igen, hirdetni kéne, hogy mennyire jótét lelkek vagyunk. De majd csak később. ha elévül - vigyorgok rá, majd pacsira tartom a kezemet. Remélem veszi a lapot és én addig követem szemmel a banyát szállító baglyot, ameddig csak lehet.
- Szép munka volt bűntárs. Várom a holnapot, kíváncsi leszek, mit szólnak az emberek majd hozzá - leveszem a Zorro maszkot immár, nincs félnivalóm.
- Lehet tervezni a következő akciót, háháháá - nevetek vidáman és még egy kis táncot is eljárok csípőre tett kézzel. Nagyon örülök, hogy sikeresen eltanácsoltuk az iskolából a pletykás öregasszonyt.
- Elkísérhetlek egy darabon, drágám? - nyújtom felé a kezem vigyorogva, majd vagy így vagy úgy elindulunk a hálókörleteink felé. Ez egy igazán jó nap volt, újabb strigula kerülhet fel a nemlétező bűnlajstromunkra. Mert ugye nem is mi voltunk, tisztelt Iskolavezetőség!

//köszi a játékot! Smiley//
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A legjobb postairón a környéken.
Elijah Kearney
INAKTÍV


katasztrófamágus
offline
RPG hsz: 214
Összes hsz: 971
Írta: 2019. december 29. 01:14 | Link

Thomas
a bagolyház előtt toporogvaNem akarooooom.
Mármint betoji lenni. Meg ilyenek. Égő, égő, és még égőbb. Akármi. Az agyam pörög, egyelőre senki útját nem állom el azzal, hogy ide cövekeltem és agonizálok, vagy valami olyasmi. Végre eldöntöttem, hogy ezt a szünetet, a karácsonyt idebent töltöm. Biztos nem fognak nekem otthon örülni, meg minden, én se értem, de a bál miatt is szeretnék maradni, meg nemrég volt, hogy elkezdődött az év is és be kell vallanom, hogy most már nem akkora kényszer, hogy nekem itt kell lenni. Sőt, egyre jobb. Jobban megy a mágia, bár szerintem sose leszek ennek mestere és már a társaság is menő, mármint, nem mindig csak mutogatnak és röhögnek, hanem néha velem együtt. Nem vagyok én a világ közepe és nem is akarok, viszont jól esik, hogy be tudok illeszkedni valahova. Nekem nincs testvérem, így imádom a szobatárs dolgot is, tanulni meg amikor van ihlet. Szóval, minden faja. Megírtam a levelet, nagyon hosszút, hogy ami úgy van, küldjék csak el, én is ezt fogom tenni, már amúgy mellékeltem is nekik a karácsonyi apróságokat, amiket a faluban szereztem, a többit majd akkor, ha hazamegyek. Egyszer.
De most még itt vagyok, itt állok és várok. Nem tudom, hogy égi jelre, tapsra, vagy csak egyszerűen egy lökésre, hogy be is menjek. Végtére is, az lenne a normális, múltkor is olyan jól ment. Bár tény, hogy a madár, amit átváltozástanon kellett pohárrá alakítani, meg akart csípni és visítottam, nem tett jót se nekem, se a nevemnek. Azt hiszem, talán én vagyok az első, aki kegyelempatkányért könyörgött, mert amúgy nem ment volna neki. Egyre jobb, igaz?
Tüsszentek egyet, azt hiszem, ez azt jelenti, emlegetnek. Vagy csak elindult valaki ide és arrébb kéne állnom. Rászorítok a levélre, a kis csomagra, majd inkább leülök a lépcsőre. Inkább tűnök olyannak, mint aki meg akarja írni a bocsánatkérő levelet, de nem meri feladni. Ja, egy rakás kóc, meg remegő kéz. Miért ilyen nehéz?
Én tényleg félek ezektől a madaraktól, szomorú ténymegállapítás.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Amikor bajban vagyok, énekelek.
Aztán rájövök, hogy a hangom igazából sokkal rosszabb, mint a helyzetem.

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] 12 13 14 15 16 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony