33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidékA kastély

Oldalak: « 1 2 ... 11 12 [13] Le | Téma száljai | Témaleírás
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 755
Összes hsz: 805
Írta: 2022. május 21. 00:28 | Link

Marcsika|
SEGÍTSÉ' MÁ' GYÓGYÍTÓ VAGY BAMMEG!| 1
______________________________________________________


Megpróbálom elvenni a dobozt de nem adja. Felpillantok rá. Ajkamon most nincs ott a mosoly. Komoly, sőt a metamorfmágiámmal rá is játszok, hogy kicsit ijesztő is legyen ebben a félhomályban.
Közelebb lépek hozzá, így konkrétan szinte semmi sincs közöttünk a dobozon kívül. Csak egy kis erőfitogtatás az egész.
- Ugyan Marina, miket nézel ki belőlem? Nem úgy volt, hogy kedves embernek tartasz? Egy kedves ember biztos nem tenne ilyesmit. Add szépen ide a dobozt - csak néhány centit növelek magamon, hogy még picit fölé is tornyosuljak. Semmi nyomás.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Marina Darik
Mestertanonc Rellon (H), DÖK tag, Elsős mestertanonc


#Móriczcsaja
offline
RPG hsz: 334
Összes hsz: 590
Írta: 2022. május 21. 00:48 | Link


#nemvagyokdoktor
#miértpontén
#ikkegodt
#JúliaNem sok elve volt Marinának, legalábbis csak néhány, amiről tudott. És az egyik ilyen, az a mások birtokának elbecstelenítése volt. Dániában megbüntettek azért, hogy átmész a piros lámpán, mikor egyetlen autó se közeledik. Kint hagyják a bolt előtt a csecsemőket a babakocsiban, mert senki nem viszi el őket. Olyan mélyen gyökerezett ez az életérzés Marinában, hogy mikor a Roxfort első évében ellopták az egyik füzetét, képes volt az igazgatói irodáig feltrappolni miatta. Most ugyanazokat a vibe-okat vette fel Júliától, mint akkor Ashleytől.
- De... - nézett a lány ártatlanul fel Júliára. Hirtelen elfogytak a szavai. Már nem volt a szőke olyan kedves, talán aludnia kellett volna még egy picit. De végérvényben Mae keze engedett, és szó nélkül hagyta, hogy a másik kisajátítsa a kis dobozkát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ORIGINAL FAMILY
DISAPPOINTMENT
Vattai Júlia
Prefektus Navine, Animágus, Elsős mestertanonc


Porcica
offline
RPG hsz: 755
Összes hsz: 805
Írta: 2022. május 21. 01:06 | Link

Marcsika|
SEGÍTSÉ' MÁ' GYÓGYÍTÓ VAGY BAMMEG!| 3
______________________________________________________


Marina túl gyenge ahhoz, hogy szembe szálljon velem. Érzem ahogy megenyhül a szorítása és már csak én tartom a dobozt. Átveszem tőle, ajkamra derűs mosoly siklik.
- Jókislány, köszöntem! - intek szabad kezemmel és elindulok kifelé, retkes kezem a kilincsre markol. Halkan kattintom el a zárat, hogy pici résnyire tudjam nyitni az ajtót. Csekkolom van-e valaki a folyosón. Senki. Remek.
Most kellene kilépni, hogy aztán meg se álljak a szobámig. A kezemben tartott pálcák igazi kincsecskék. Hozhatnak a konyhára, ha pedig mégse, hát hallhatom milyen egy pálca sikolya, ha ölik.
Mégis, hirtelen belém hasít valamiféle rossz érzés. Lelkiismeret furdalás, I guess. Tudom, hogy Marina most is engem néz, azokkal a nagy, megszeppent kiskutya szemeivel. Lehet megint sírni fog ha elmentem, vagy tán már most krokodilkönnyek kígyóznak le az arcán. Hogyan lehet valaki ennyire naiv és életképtelen? Mélyet sóhajtok.
- Akkor most jössz az udvarra kipróbálni ezt a sok szart, vagy mi van? - pillantok vissza. Fasznak kell ennyi redvás bot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 11 12 [13] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidékA kastély