37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: « 1 2 ... 47 ... 55 56 [57] 58 59 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Szécsi Dominik
Prefektus Eridon, DÖK elnökhelyettes, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 436
Összes hsz: 513
Írta: 2024. március 11. 16:11 | Link

Bazsi

- Hát ne vérezd össze - biztos, ami biztos, előhúz a zsebéből egy nejlon zacskót és abba dobja a papírokat, így adja csak oda Markinak a Boginak szánt anyagokat. A srác megjegyzésén felröhög. - Ja, hülye vizsgaanyag Kakasihoz. De el ne szórd, mert Bogi nyakon fog cseszni - értékes cucc, nagyon részletes kidolgozás, szóval tényleg kár lenne érte.
- Kösz Balázs! Kapsz érte sört legközelebb - int a haverjának, aztán elindul a másik irányba sietős léptekkel, de még visszafordul, s már a túloldalról kiabál.
- Ha rámész a nőmre, agyonverlek - vigyorog, persze ezt nem tenné meg, de így jól jön ki, ha az előzményeket vesszük alapul, a szerencsétlen Bálintos esettel, na meg a listás vallomással.  
- Milyen sör? - kérdi még, mielőtt elfelejtené, aztán int és elsiet, mert várja őt a meló.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Markovits Balázs
Diák Rellon (H), Ötödikes diák


Markovits 2.1 | Bazsarózsa | Bazsola
offline
RPG hsz: 163
Összes hsz: 165
Írta: 2024. március 11. 18:31 | Link

Domi
fy

Vágjátok, vannak azok a gifek, amikre ha úgy kerestek rá, hogy "what" akkor kiad vicces és értetlen fejeket. Na, képzeljétek ide az összeset arra a mondatra, hogy ne vérezze össze. Köszi. Erre igazán nem gondolt a mi Balázsunk, Domi. A legjobb, hogy veled futott össze.
- Téged maximum. Simán azt mondanám, hogy nem adtad oda őket - feleli faarccal. Ha mentheti a saját bőrét Bogi előtt, akkor megteszi, még akkor is, ha ez miatt Dominik szív. Ez van. Ő az idősebb - és értelmesebb - idősebb báty, példaképnek kell maradnia.
- Nem vagyok válogatós, csak ne alkoholmentes! - kiabál vissza, int, majd elvéve a zsepiket orráról indul haza, azzal a tudattal, hogy Levi már a szobájában fogja várni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


If you say FUCK OFF backwards, it still says FUCK OFF but in an irish accent.
Your welcome.

Szentesi Lilla Kamilla
Diák Navine (H), Könyvtáros, Ötödikes diákonline
RPG hsz: 333
Összes hsz: 382
Írta: 2024. március 16. 13:58 | Link


ruhácska| kérdezgetős

Tudom, hogy valamit kezdenem kell ezzel a helyzettel, csak azt nem tudom, akarok-e. Furcsa dolgok ezek. Az ember lánya csak egy jót akart szexelni, aztán azon kapja magát, hogy nem hogy nem tűnik el a partner, de még találkozni is akar vele. Megint. Nem lenne nekem semmi problémám alapjáraton, hát természetes, hogy már tizennyolc évesen randizok, csak az illető aggaszt. Nem hazudtam, mikor állítottam, hogy ha elhangzik a Krise név, egyből követi a "csak tőlük óvjon Merlin" is.
Akármennyire kicsi a város, és akármennyire szoktak a pletykák túlzóak lenni, ha mindenki... és tényleg mindenki így hivatkozik rájuk, az azért egy redflag. Amire lehet nekem nincs szükségem, még akkor sem, ha Damian... Damian. Sokat sétálok mostanában, így ma se teszek kivételt, csupán annyi a változás, hogy a kutyáim nincsenek velem. Büntetésbe vannak.
Adélt meglátni valami égi jel is lehet, még ha látható is rajta, hogy nem én hiányzok az életéből. Viszont két választásom van, Ő vagy Will, és bármennyire szimpatikus volt az utóbbi, a pubban történtek után lettek aggályaim, mert nem... nem tudok dűlőre jutni az események felett.
- Szia. Feltarthatlak? - mit veszíthetek alapon ragadom meg az alkalmat, és sietek az ex-bagolyköves mellé. Maximum elküld a francba.
Utoljára módosította:Szentesi Lilla Kamilla, 2024. március 16. 14:01 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ne beszéljünk a boldogságról, elég, ha nem szenvedünk


Év navinése - 2023. ősz-tél Love
Machay Adél
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - ex-Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1646
Összes hsz: 1667
Írta: 2024. március 16. 14:07 | Link

Szentesi Kamilla


Az előző nap történtek mélységesen megrázták, de olyannyira, hogy még most is egy fura, félig fagyott állapotban, részben kicsekkolva járja sorra megint a lényeges pontokat: az elsők között értesítette a Krise-család ügyvédjét, az egyiket a sok közül, akihez kontaktja volt még a legutóbbi incidensből. A második lépés volt Madlent felhívni és idegenül csengő, gépies hangon tájékoztatni, hogy Willel mi történt. Nem várta meg, hogy mit reagál a nagymama, amilyen hirtelen hívta, olyan hirtelen búcsúzott is el. Végül felhívta Médit, mint bástyáját; tudta, hogy a szülei most szárnyra kapnának az uszításban és a lelkesedésben, hogy végre minden a helyére kerül, végre Willtől megszabadulnak ténylegesen, válás is van, keményebb intézkedések is. Pont ezért döntött úgy, hogy szívességet kér a lánytól, hadd hagyja nála Lucient a mai napon. Médi persze repesett az örömtől, Damien feltételezhetően már kevésbé, de pont nem érdekli, hogy az érdekházasság másik kirakati elemének mi a véleménye, amikor a legjobb barátnője több, mint készséges a témában.
Mi van hátra? Igen, megint beszélnie kell az ügyvéddel, Will a Zengőben nem maradhat, segítség kell neki... és miközben ezen pörög az agya, erőnek erejével próbálja még mindig elnyomni magában a sikítási kényszert, hogy idáig jutottak, a csalódottságot és a dühöt. Túl sok, ez egyszerűen most már túl sok lett a gyomrának. Lobbizni fog a kezelésért, ha lesz bármiféle beleszólásuk az ügybe.
Éppen rányomna Médi számára, hogy felhívja, mikor elé toppan a...
- Ismerjük egymást? - Machay Adél híresen nem figyelt oda soha az iskolatársaira, csak a saját drámájára. Egyáltalán nem meglepő, hogy fogalma sincs, egy bagolyköves áll előtte, akivel még ő is egy tető alatt tanult két évvel ez előtt.
Utoljára módosította:Machay Adél, 2024. március 16. 14:29 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szentesi Lilla Kamilla
Diák Navine (H), Könyvtáros, Ötödikes diákonline
RPG hsz: 333
Összes hsz: 382
Írta: 2024. március 16. 14:31 | Link


ruhácska| kérdezgetős

Egyre inkább tartom én ezt rossz ötletnek. Látszik a nőn, hogy valami nagyon, de nagyon nincs rendben, így csak óvatosan vizslatom. Fogalmam sincs, mit kellene tenni. Megkérdezni, hogy minden rendben van-e irtó nagy hülyeség úgy, hogy láthatói jelei vannak annak, hogy nincs. Fordított esetben meg, ha nekem szegezné egy idegem a kérdést, hogy segíthet-e valamiben, élből küldeném el a francba, szóval arról is lemondok.
- Nem - ezt legalább határozottan tudom állítani. A nagytermes incidenstől eltekintve, talán egyszer segítettem neki a könyvtárban, amit ő szépen meg is köszönt. Érthető, hogy nem hagytam benne maradandó nyomot. Amúgyis kínosan figyeltem... figyelek is arra, kikkel barátkozom, ha csúnya szavakat alkalmaznék, azt mondanám, tudom, hol a helyem. És ez teljesen rendben is volt. Leszámítva azt, amiért most mégis kényszerülök segítséget kérni.
- Igazából csak... nem is tudom - sóhajtva próbálom megtalálni a megfelelő szavakat.
- Megtennéd, hogy megmondod nekem... miért nem jó ötlet Damian Flaviuval randizni? - igen, a hangom is kétségbeesett, tekintve, hogy elnézve Adélt, kismillió okot fog kirántani a farzsebéből, másodpercek alatt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ne beszéljünk a boldogságról, elég, ha nem szenvedünk


Év navinése - 2023. ősz-tél Love
Machay Adél
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - ex-Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1646
Összes hsz: 1667
Írta: 2024. március 16. 14:37 | Link

Szentesi Kamilla


Olybá tűnhet, mintha fogyatékos lenne, mert jó húsz másodpercig csak bámul a nőre, mint aki nem biztos benne, hogy jól értette, amit hallott.
- Elnézést... tessék? - A Damian Flaviu nevet tökéletesen értette, az az unokatestvére. Ennek ellenére az agya szabályos konfliktust él meg, hogy értelmezze a pofonegyszerű mondatot, így újra nekiveselkedik, míg végül értelmezi és megemészti a rém egyszerű kérdést.
- Talán először indítsunk a neveddel, és hogy miért érdekel a kuzinom ennyire? - Mert, ha ez a lány egy aranyásó, nagyon de nagyon hamar ki kell ábrándítsa. A családja, egyik családja sem díjazza a piócákat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szentesi Lilla Kamilla
Diák Navine (H), Könyvtáros, Ötödikes diákonline
RPG hsz: 333
Összes hsz: 382
Írta: 2024. március 16. 14:49 | Link


ruhácska| kérdezgetős

Tudom én, hogy lenne itt pár kör, amit le kellene futnom, de túl kétségbeesett vagyok én ahhoz, hogy formalitásokkal törődjek. Ezért sem akadok fent Adél reakcióján, ha nagyon bele akarok gondolni, még azt is hihetné, épp az ELME-ből ugrottam ki, de... ezt azt hiszem most elengedem.
- Bocsánat. Kamilla - mosolyodok el, aztán kicsit megszeppenek. Hogy érdekel-e? Fogalmam sincs, de a telefonom határozottan megcsörren a zsebemben, és kivéve azt, Adél még el is kaphatja rajta Damian nevét. De. Kinyomom.
- Elhívott randizni. De. Jószerével alig ismerem, és... csak nem kell ecsetelnem, mi a közvélemény a Krise családról. Tudni szeretném, mibe ártom bele magam, ha tényleg elmegyek... csak ennyi - hatalmas szemekkel pislogok rá, arcom is arról árulkodik, hogy őszinte vagyok, és épp készülök lábon kihordani egy kisebb pánikrohamot, mert... nem ennyire egyszerű az.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ne beszéljünk a boldogságról, elég, ha nem szenvedünk


Év navinése - 2023. ősz-tél Love
Machay Adél
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - ex-Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1646
Összes hsz: 1667
Írta: 2024. március 16. 15:12 | Link

Szentesi Kamilla


Láthatóan a titokzatos megszólítója képben volt, kit keressen, ő viszont koránt sincs ennyire felkészülve élete egyik masszív krízisében, hogy idegeneknek tartson felvilágosítást az unokatestvére kapcsán.
- Értem, szóval Kamilla... - Egy családnév sem ártott volna, de mit is vár a nem aranyvérűektől? Kizárt, hogy ez a lány az legyen, másként kapott volna rendes alapnevelést, de ha mégis kiderül, hogy közéjük tartozik, erősen megkérdőjelezi, hogy a felsőbb kategória tagja. Ezért olyan fontos a helyes bemutatkozás, hölgyeim.
Mondanám, hogy a megfelelő viselkedés és a "gondold meg, minek mikor van itt az ideje" is, de úgy tűnik, újdonsült ismerősét ettől a jó tanácstól is megóvták.
- Remélem, elnézed, hogy nem egy rakat fogatlan, pletykás, gonosz vénasszony susmusait tartom szem előtt, mikor a Krise-családról alkotok véleményt, hanem a tényeket. Azok szerint pedig az irigyeik egyre hangosabbak, még sincs több gerincük. - Az ő nyelvét is felvágták, a cinizmusa pedig néha-néha még mindig előbukkan, mint négy évvel ez előtt, főleg, ha a férje és a fia családjára tesznek abszolúte kéretlen megjegyzéseket. Elvégre attól, hogy elválik Willtől, Lucien még a Krise-család tagja marad, Madlen egyik új üdvöskéje, ha minden jól alakul.
- Édesem, attól, hogy randira hívott, nem fog azonnal gyűrűt is az orrod alá tolni, nem igaz? Hacsak nem Andrássy grófnő egyik kegyeltje vagy, vagy más házasságközvetítőé. Mi is a családneved? - Annyira abszurd ez a helyzet, hogy már tényleg autopilotban válaszol, mintha az egész tegnapi cirkusz meg sem történt volna, mintha "csak" a válása súlya nyomná a vállát és mintha ezt a lányt több ideje ismerné, mint öt perc. Ettől még semmi olyat nem mond, ami ne lenne köztudott, az is, hogy Andrássy Amália az aranyvérűek rendkívül sikeres kiházasítója Magyarországon, vagy hogy egy randi nem jár együtt lánykérésekkel. Általában.
Utoljára módosította:Machay Adél, 2024. március 16. 15:13 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szentesi Lilla Kamilla
Diák Navine (H), Könyvtáros, Ötödikes diákonline
RPG hsz: 333
Összes hsz: 382
Írta: 2024. március 16. 15:30 | Link


ruhácska| kérdezgetős

- Hidd el... egészen idáig engem is hidegen hagyott. Az emberek beszélnek, és irigyek - tisztázom tágra nyílt szemekkel, hogy engem a pletyka része tényleg nem érdekelt. Annyit hallottam már, hogy leperegnek rólam, és mivel nem voltam érdekelt, hát mit foglalkozzak vele? Ez a baj. Most érdekelt vagyok, és teljesen ijedt, mert tudom, ha Márkot vagy Aurélt keresném meg ezzel, ugyanúgy lebeszéltek volna, mint a lakásomról.
- Merlinre. Remélem, nem. Mármint ne érts félre... de.. nem akarok férjhez menni... nagyon nem. Egyáltalán nem - pillanatok alatt sápadok le, és csak élek a reménnyel, hogy a Flaviu férfi fejében ez a gondolat még csak meg sem fordult. Ugyanakkor, szépen lassan rájövök én magamtól is arra, hogy nem... nem kellene nekem vele randizni, csak... miért ilyen nehéz szót fogadni saját magamnak? Francba.
- És igen, ez a bonyibb része. Nem akarsz leülni? - mutatok az egyik pad felé, remélve, hogy leül velem.
- Vizsgaidőszak van. Két barátnőmmel lent voltunk a puban, és... én csak szexelni akartam egy jót, aztán reggelre felszívódni... szóval.. lehet, nem voltam vele túl őszinte - és mennyire utálom magam azért, hogy ezek elhagyják a szám.
- Holt biztos, hogy nem én vagyok az az ember, akinek az ujjára gyűrűt fog húzni... nem vagyunk mi egy világ, nagyon nem... de... érdekel, és tetszik, és... - beletúrok a hajamba, mert semmit nem tudok, amivel ki tudnám menteni magam. Nem is igazán akarom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ne beszéljünk a boldogságról, elég, ha nem szenvedünk


Év navinése - 2023. ősz-tél Love
Machay Adél
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - ex-Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1646
Összes hsz: 1667
Írta: 2024. március 16. 17:10 | Link

Szentesi Kamilla


- Aha... - Továbbra sem érti, mi ez a komédiából kiragadott bizarr jelenet, amibe belecsöppent. Csak fel akarta hívni a barátnőjét, hallani, hogy van a fia, erre belecsöppent egy bizarr, Damianhez kötődő csevejbe. Ezt még számon kéri az unokatestvérén, az biztos.
Rövid biccentéssel követi Kamillát a közeli padhoz, és ahogy leült, már-már megszokásból kiegyenesíti a tartását, átveti egyik lábát a másikon, megadja a módját a tökéletesség vékony álcájának. Most minden, csak nem tökéletes.
- Ne haragudj, de továbbra is próbálom megérteni, hogy nekem mi közöm van a magánéleted részleteihez, vagy eleve a Damiannel folytatott kis... incselkedésedhez? A szavaidból ítélve alig ismered, játszadoztok. Ha le akarsz vele feküdni, csináld azt, ha nem, akkor állj tovább, ilyen egyszerű. Nem kell komplikálnod a saját és az ő életét. - Megteszi azt a családjuk helyettük, de ezt nem teszi hozzá hangosan. A helyzet bizarrsága, ha másra nem is, arra kiváltképp megfelel, hogy egy pillanatra elvonja a figyelmét a Will körüli tébolyról.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szentesi Lilla Kamilla
Diák Navine (H), Könyvtáros, Ötödikes diákonline
RPG hsz: 333
Összes hsz: 382
Írta: 2024. március 16. 17:19 | Link


ruhácska| kérdezgetős

Persze. Teljes mértékben megértem, hisz ha engem támadnának le így, én is csak néznék. Én csak akartam valaki szájából hallani valamit, aki nem az ismerősöm, és aki nem élből vágja rá, hogy ne. Fel is csillan a szemem, mikor megkapom azt amit szeretnék.
- Teljesen igazad van. Nem kell ez senkinek. Köszönöm. Tényleg... segítettél - fel is pattanok, de a pánikot hamar átváltja a nyugodtság. Ha még Adél is azt mondja, nem kell bonyolítani, akkor az biztos úgy van. Neki meg csak nem fogom megkérdőjelezni a szavait.
- Nem is kell megértened semmit, nekem csak erre volt szükségem. Felejtsük el, és nagyon köszönöm - tényleg hálásan pislogok rá, és meg is indulnék, de azért megtorpanok.
- Remélem, jól van a kis fiad - eresztek el egy halvány mosolyt, mert arról a pletykáról legalább tényleg tudom, hogy igaz. Láttam már őt babakocsival.
- Nem is tartalak fel tovább, örülök, hogy... találkoztunk - ami aligha nevezhető találkozásnak, szabályosan lerohantam szegényt, de mit számít. Hamarosan úgyis mennem kell dolgozni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ne beszéljünk a boldogságról, elég, ha nem szenvedünk


Év navinése - 2023. ősz-tél Love
Machay Adél
Egyetemi hallgató, Művészetis tanonc, Végzett Diák


Gucci Vanilla - ex-Mrs. Krise
offline
RPG hsz: 1646
Összes hsz: 1667
Írta: 2024. március 16. 18:00 | Link

Szentesi Kamilla


- Én nem ezt mondtam. - Kissé türelmetlenné válik az arckifejezése, miközben a túlpörgött lányt vizslatja. - Azt mondtam, ha le akarsz vele feküdni, csináld, ha nem, akkor nem. A kettő nem ugyanaz. Ha érdekel, akkor a randi kézenfekvő alkalom kielégíteni azt az érdeklődést. - Komolyan, a válási válsága és a már harmadjára börtönbe vitt férje mellett párkapcsolati tanácsadást tart Damian lotyójának? Komolyan? Ha hazamegy, iszik egy pohár bort, eddig tartott az absztinencia.
- A fiam remekül van, köszöni. - Ezt már sokkal kevésbé barátságosan teszi hozzá, mert a gyerekkel előhozakodnia egy vadidegennek semmikor nem túl okos ötlet.
- Szeretném én is ugyanezt mondani, de még mindig nem tudok rólad többet a szedett-vetett információkon túl. A családneved sem. - Ezt nagyon céltudatosan szúrja oda, csak hogy éreztesse, nem siklott el ezen apróság felett, hogy végül nem hangzott el a családnév.
- Figyelj, a legkézenfekvőbb javaslatom: menj el, nézd meg, mit akar, ha pedig nem tetszik, állj fel és távozz. Lehetőleg fogyasztás előtt. - Damiant elnézve nem épp egy pizzázóba vinné azt, akit tényleg randevúra akar vinni és nem csak megdugni. Még Will is képes volt néhanapján normális éttermekbe vinni őt évfordulóra, vagy bármire.
- És, ha végre hajlandó vagy normális beszélgetést folytatni, kérd el a számom Damiantől. Úgy sokkal könnyebb. További szép napot! - Ha ezek ketten a kuzinjával ténylegesen összegabalyodnak, majd a férfi ellátja ezt a Kamillát a megfelelő infókkal, ha pedig nem, volt egy bizarr mai napi találkája egy bizarr lánnyal, és ennyi.
Még biccent a lánynak egyet, miközben feláll, s ha nincs egyéb hozzáfűznivalója, tényleg otthagyja. Jelenleg sokkal égetőbb problémákat kell átrágjon, mint Damian Krise-Flaviu szerelmi élete.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. március 28. 17:46 | Link

- A kávétárs -

- Parancsolj. - Ez már a... hányadik is? Nem számolja, szóval valahányadik ilyen alkalmuk ez, hogy leruccan Nárciszhoz ebbe a tanyasi világba, és összefut a fura idegen nővel.
Először csak viccnek indult, leültek a padra és percek alatt felhozta, hogy amúgy de ocsmányak a bogolyfalvi galambok, meg en bloc a galambok? Repülő patkányok, nem komálja őket. Akárhogy is, sikerült szóra bírnia a falusi környezethez képest túl jól öltözött nőt, de arra egyikük sem vette a fáradtságot, hogy bemutatkozzon. Minek azt? Viccesebb csak így, anonim módon néha összefutni.
- Mióta ideköltözött az a zengős pasas, Krise, végre nem olyan borzalmasan unalmas a falutok, de az a nemrégeni jelenete, hát az pazar lehetett. Kár, hogy nem láthattam élőben. - Nárcisztól tudja ezt is, a legtöbb bogolyfalvi pletykát a majdnem mostoha húgának köszönheti, és a kis közösségnek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -
Halty Lianna
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 197
Írta: 2024. március 29. 13:22 | Link

Névtelen kávébarát

Biccentve, széles mosollyal köszöni meg a kávét, amit a névtelen nyújt felé. Többedik alkalommal van egymáshoz szerencséjük már, hol egyikük, hol másikuk hoz kávét a másiknak - névtelenül. Az újságot még nem teszi le keresztbe tett lábairól, ám a mondat végére érve csukja össze bosszúsan és teszi maga mellé. A férfire néz.
- Nem volt szerencsém látni nekem sem, de hozzám is eljutott. Szegény férfi - ismeretlenül is képes empátiát mutatni mások felé, ehhez nem kell hatalmas érzelmi intelligencia. - Katasztrófaturista vagy, ugye? - itt azért elmosolyodik szélesen, érezhető, hogy csak hecceli a másikat. A kapcsolatuk kívülről elmélyültnek, sőt mi több, barátinak tűnhet, pedig tényleg mindössze két idegen egy kávé mellett beszéli meg az adott nyűgjeit.
- Most olvastam el egy cikket a vélákról. Hihetetlennek tartom, hogy vannak még olyan mágusok, akik nem a társadalmunk rendes tagjainak hiszik őket.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Rögtől szívig, minden dalol;
nem ésszel, lényével válaszol,
mint egy nő, vagy egy költemény.

Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. március 29. 15:20 | Link

- A kávétárs -

Bemutatkozhatnának már, -mondhatnád- de minek? Vicces és izgalmas egy kicsit, hogy csakis akkor futnak össze, ha a véletlen úgy hozza. Tudom, tudom, szerinted nincs véletlen és mindenre van magyarázat. Szerinte van, szerencse legalábbis biztos, neki pedig már párszor összejött ez a mutatvány.
- Ízig-vérig. - Abszolúte büszke vigyorral bólint a helytálló megállapításra. - Tudtad, hogy a felkapott turisztikai helyeket merényletek után érdemes meglátogatni? Sokszorosan jobb a közbiztonság, egy halom ember visszamondja az útját, tehát nem kell tülekedni a tömeggel, és a hely maga olcsóbban fogja kínálni a szolgáltatásait ideiglenesen, hogy visszacsábítsa a bevételét jelentő embereket. A katasztrófaturizmus megérős biznisz. - Ő pedig soha nem utazott még így, de eladni az elméletet annál nagyobb elánnal képes.
- A vérőrültekre gondolsz? Akik még mindig ebben a tiszta mágusvér szarságban hisznek? - Azok tényleg piszok őrültek, nem is érti, hogy van ennyi idejük és energiájuk totál felesleges dolgokkal foglalkozni. Miért nem választanak valami kellemesebb elfoglaltságot, mondjuk a szélhámosságot, mások átverését, valamit?
- Sosem értettem, hogy van egyeseknek ennyi szabadidejük, hogy másokat cseszegessenek a származásuk miatt. - Nem mintha tehetne bármelyik kölyök is róla, ha vélának, félvélának, negyedvélának, sőt bármiféle keveredésnek születik.
- A végén kiderül, hogy aktivista vagy, aki a diszkrimináció megszüntetéséért lobbizik. - Ami nem elképzelhetetlen tekintve, hogy intelligens válaszokat szokott kapni a könnyelmű felvetéseire a kávétársától.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -
Halty Lianna
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 197
Írta: 2024. március 29. 15:58 | Link

Névtelen kávébarát

Érdeklődően hallgatja a férfit, mert őszintén szólva, ebbe még így, ilyen formában soha nem gondolt bele. Kötve hiszi, hogy merényletek után olyan vidám lenne meglátogatni bármilyen látványosságot is, de nem tagadja, a logikai érvelést nem tudja megbuktatni.
- Még nem közelítettem meg ilyen szempontból, ha minden kötél szakad, akkor mennék el ilyenek után bárhova is. Ne akard, hogy kikövetkeztessem, esetleg ilyesmikkel foglalkozol - incselkedve emeli fel orrát. Leszedi a papírpohár tetejét, hogy kávéja habját fújja kicsit arrébb, majd kortyoljon belőle aprót.
- Nekem teljesen mindegy miben hisznek, amíg nem kevernek bele egy teljesen kívülálló csoportot. Komolyan, mintha 600 évvel ezelőtt lennék ugyanúgy, pedig azt hinné az ember, már felnőtt a társadalmunk annyira, hogy ne bélyegekkel nézzünk egymásra - csóválja meg fejét rosszallóan. A legjobban az bosszantja fel, hogy vannak olyan gyerekek, akiket ebben nevelnek fel, és azok a gyerekek teljesen elhiszik, hogy ez így van rendben. Mutogatni és kinevetni, kiközösíteni egy más fajból, akár nem aranyvérrel született valakit.
- Nem tehetem meg. A szerződésem nem engedi, hogy állást foglaljak, ha csak azt nem mondják, ami nem fog megtörténni - mosolyodik el sejtelmesen. - Ám véleményem attól még van, ami nem szokott tetszeni sokaknak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Rögtől szívig, minden dalol;
nem ésszel, lényével válaszol,
mint egy nő, vagy egy költemény.

Halty Lianna
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 197
Írta: 2024. március 29. 16:09 | Link

Ránki Magor
mood

A hűvös szélben dobja hátra haját, ahogy leül a már előre kiszemelt padra. Táskáját és a kávéját is maga mellé teszi, amíg az előbbiből túrja ki könyvét, azon pedig a heti újságot.
Keresztbe vetett lábain támasztja meg a vékonyka kötetet, támasztéknak használja egyelőre, amíg nem jut el odáig. Egyelőre a hírek sokkal jobban lekötnék. Kortyol, fél kézzel nyitja ki az újságot és kezdi el olvasni az őt érdeklő oldalakat. Természetesen számított arra, hogy eljegyzésének felbontása megjelenik, de nem gondolta volna, hogy ennyire hamar ott fognak virítani a sorok.
- Hiénák - morogja maga elé szemeit forgatva. Kávés poharát arrébb tartva, lefelé sandítgatva olvassa a következő cikket, halkan hümment. Nem akarja elhinni, hogy ilyesfajta cikkeket kiadnak: mégis ki hordana csíkosat kockással? Bár kár tagadnia, hogy remek modellt találtak a ruhához, aki könnyűszerrel elhiteti az emberekkel, hogy ez rendben van így. Majdnem, mint a szandál-zokni kombináció.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Rögtől szívig, minden dalol;
nem ésszel, lényével válaszol,
mint egy nő, vagy egy költemény.

Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. március 29. 16:19 | Link

- A kávétárs -

- Ahol a katasztrófa megterem, ott engem is megtalálsz. - Nehéz eldönteni, hogy épp bevallotta, terrorista, vagy valami homlokegyenest másra gondol? A jókedve töretlen és indokolatlan, főleg hogy tragikus eseményeket vázol úgy, mint más a káposztás tészta receptjét.
- Itt eleve az emberekkel vannak gyökeres problémák. Elárulok neked egy fun factet: engem például összeszedtek csecsemőként egy inkubátorból. - Ehhez képest nem tűnik rosszul, vagy rossz körülmények közt felnevelt embernek. - Ha már eleve akkora társadalmi gondok vannak, mint például hogy egy nő nem akarja vagy tudja felnevelni a gyerekét, előbb a legalapabb alapoknál kellene kezdeni a javítást, nem? A mentalitás és például a felsőbbrendű gondolkodás egy hozadék válasz a nagyon primer gondjainkra, mint a nevelés mai napig hézagos tudatossága. - Vannak, akik csak így csinálják bele a világba a dolgukat, többek között a gyereknevelésnek csúfolt elfoglaltságot, de valójában nem foglalkoznak a kiskorú mentális jólétével. Na azokból tevődik össze a társadalom rendszerint hangosabbik része.
- Óh? - Előredől a kávéval a kezében, rátámaszkodik alkarokkal a térdeire, hogy oldalvást pisloghasson fel a napszemüvege pereme fölött a nőre. - Folytasd csak. A vélemény csak akkor fáj, ha van benne igazság is. Kinek léptél a sarkára, hm? Szívesen segítek, hogy tovább fájjon az illetőnek. - Rossz és komisz, ez is igazán ízesen átjön a jelleméből, de nem eredendően gonosz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -
Halty Lianna
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 197
Írta: 2024. március 29. 16:55 | Link

Névtelen kávébarát

Halkan kuncog fel, rosszallóan csóválja meg a fejét mellé. Nem kenyere mások kárán jól szórakozni, de nem hibáztatja a férfit, hogy kihasználja az elé kerülő alkalmakat. Akkor sem teheti meg, ha igencsak kétes munkájára kerülhet fény ezzel a megszólalásával - ám nem ítélkezik ilyen gyorsan.
Elgondolkodva hallgatja a másik, és bár néhol bólint, szemöldöke ráncba szalad és úgy is marad a végére.
- Azzal egyet kell értenem, hogy a probléma már a kezdetektől jelen lehet, de nem várhatjuk el például a Minisztériumtól, hogy az egyéni problémáinkat oldják meg, minthogy nem tudok felnevelni egy gyermeket, akit világra hoztam - feleli végül. - Sajnálom, hogy elhagytak - fűzi hozzá, mert nem akar nagy feneket keríteni neki, mikor láthatóan a férfi sem teszi. A padon dől hátra, elgondolkodva nézi a kissé borult eget pár pillanatig.
- A nevelést nem befolyásolhatod, amikor a család azt intim körülmények között teszi. Nem szólhatsz bele, hogy neveljenek fel egy gyereket, akkor meg már majdnem mindegy, mikor kikerül a világba - most komolyan arra a konklúzióra jutottam, hogy végül is a legjobb megoldás lenne elvenni aranyvérűektől a gyermeküket? - nevet fel hitetlen. Sóhajt, mert nyilvánvalóan nem gondolja komolyan, hogy egy gyermeket is el kellene venni a családjától, ha az nem indokolt, csak szavaiból igencsak ez vehető ki.
- Ha ilyet tennék, nekem fájna - somolyodik el a pohara mögött. - Egyelőre minden sarok biztonságban van, esküszöm, de ha katasztrófa lesz belőle, te leszel az első, akinek elmondom - fogadja meg azonnal.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Rögtől szívig, minden dalol;
nem ésszel, lényével válaszol,
mint egy nő, vagy egy költemény.

Ránki Magor
Bogolyfalvi lakos, Elemi mágus, Defenzoroffline
RPG hsz: 49
Összes hsz: 66
Írta: 2024. március 29. 17:05 | Link

Lianna


Még nem sikerült megszoknom a kastélybeli helyem, és amíg nem kezdődik el a tanév, ki is használom a lehetőséget, hogy annyi időt töltsek a faluban - amit már csak a megszokás neveztet így, hiszen kinőtte magát -, amennyit csak lehet. Pedig rengeteg holmin kellene még áttúrnom magam, és a sok golfütőt már most nem tudom hová tenni. Sem fejben, hogy miért, sem térben, hogy tényleg, hová?
A téren áthaladva aztán meg is feledkezem minderről kissé, de arról is, hová tartottam. Talán nem is volt konkrét úti célom, de ha volt is, félreteszem, mert egész máson kezd el kattogni agyam. Megtorpanok, és mivel nem szeretném, ha valami szatírnak nézne a nő, akin megakadt tekintetem, óvatosan meg is szólítom:
- Bocsásson meg, amiért megzavarom - kezdek bele, összeérintve kezeimet -, de olyan ismerős valahonnan! Pedig ha találkoztunk volna már, arra egész biztos emlékeznék.
Nem csak, mert kivételesen jó a memóriám, hanem mert van valami benne, amitől az az érzésem támad, hogy nehéz figyelmen kívül hagyni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Halty Lianna
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 197
Írta: 2024. március 29. 18:06 | Link

Ránki Magor
mood

Érdeklődve néz fel az előtte álló férfire. Széles mosollyal figyel rá, még napszemüvegét is leveszi, hogy megadja a kellő tiszteletet és egymás szemébe tudjanak nézni.
- Maga zavarba ejtően illedelmes - feleli ugyanúgy mosolyogva, ahogy arrébb csúszik a padon, hogyha a másik le szeretne ülni, meglegyen a lehetősége rá. Az újságon pihenteti kezeit.
- És nagyon tudja, hogy kell körbeudvarolni egy nőt - billen félre feje kicsit, oldalra sandítva fürkészi a férfit. Csak szórakozik, bár ez nem feltétlen lesz egyértelmű a másiknak is, tudja jól. - Újságíró vagyok, ha ez esetleg segít, és elnézést kérem, de ön nem ismerős nekem - őszintén vall színt. Jobb, hogy még az elején derül ki, mintha később lenne kellemetlen. A férfi kisugárzása megnyugtató, és ha esetleg nem is lenne legközelebb, most élvezi ki - mert abban ő is biztos, hogyha találkoztak volna már, megjegyzi magának az illetőt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Rögtől szívig, minden dalol;
nem ésszel, lényével válaszol,
mint egy nő, vagy egy költemény.

Ránki Magor
Bogolyfalvi lakos, Elemi mágus, Defenzoroffline
RPG hsz: 49
Összes hsz: 66
Írta: 2024. március 29. 18:34 | Link

Lianna


Azzal soha senki nem vádolt még meg, hogy barátságtalan volnék, de viszonylag ritkán, szerintem egy kezemen megszámolhatóan kevésszer fordult elő, hogy csak úgy megszólítottam valakit az utcán. Engem gyakran elcsíptek így, de jómagam igyekeztem nem lenni tolakodó. Ha meg kellett ismerjük egymást valakivel, a sors úgyis úgy alakította.
Most mégsem tudok elmenni csak úgy mellette, és mikor a nő arrébb húzódik, egyértelmű jelet adva, hálásan elmosolyodva le is ülök mellé, persze illedelmes távolságban.
- Köszönöm! - mondom, és aprót nevetek. - Igazán, csupán őszinte voltam.
Tekintetem elidőzik kicsit arcán, aztán az újságon. Szóval ír. De nem, valamiért nem a neve az, ami megfog. Főleg mivel még nem is tudom. Illetve tudom, csak még nem tudom, hogy tudom.
- Az én nevem Ránki Magor, kedves...?
Aztán mielőtt még mondaná a nevét, ha megtisztel vele, beugrik, hogy hol láttam már. Az újság stimmel, de nem íróként emlékszem rá, hanem hogy elfoglalta az arca az egyik oldalát egynek. Sőt, többnek is, ami azt illeti, csak ritkán fordult meg a kezemben olyasfajta lap, ami nem csak betűk rengetegéből áll.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Halty Lianna
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 197
Írta: 2024. március 29. 19:20 | Link

Ránki Magor
mood

A régi önmagam arcát takargatva bújna el a férfi elől az újságja mögé, amiért ilyeneket mondd és ennyire közvetlen. A mostani Lianna azonban meglepően könnyedén fogadja a bókokat és még igyekszik is segíteni rájöjjön a férfi, honnan ismerheti. Szeretné hinni, hogy a WoMenben leközölt tavaszi kollekció egyik öltönye ragadt meg esetleg benne, de csalódnia kell.
- Halty Lianna - nyújtja felé jobb kezét egy kézfogás erejére, majd nevet fel csilingelően. - Látom az arcán, hogy sikerült beazonosítania. A Dior reklámarca vagyok többek között - vallja meg végül, honnan lehet annyira ismerős a férfinak. Ennyi elég volt, hogy elhiggye, tényleg az újság miatt ismerik a legtöbben, miközben tudja, hogy nem. A Diornak köszönhet majdnem mindent.
- Igen egyedi neve van, szinte már öltözteti magát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Rögtől szívig, minden dalol;
nem ésszel, lényével válaszol,
mint egy nő, vagy egy költemény.

Ránki Magor
Bogolyfalvi lakos, Elemi mágus, Defenzoroffline
RPG hsz: 49
Összes hsz: 66
Írta: 2024. március 29. 19:45 | Link

Lianna


Korábban sem jöttem zavarba, ha nőkkel kellett szóba elegyednem, de most kicsit kellemetlenül érzem magam, amiért látszólag csak a külseje miatt szólítottam meg őt. Nem szeretném, ha az lenne a benyomása rólam, hogy sekélyes vagyok.
- Teljesen igaza van, és ne haragudjon! - szabadkozom ismét, míg megfogom a kezét egy pillanatra. - Önben kétség kívül több van, minthogy csupán egy csinos arcként azonosítsák. Hol olvashattam írását?
Egyelőre nem tudhatom, legfeljebb sejthetem, hogy nem én vagyok a célközönsége, ellenben ő láthatja rajtam, hogy valóban legfeljebb a nevem öltöztet engem, hiszen bár könnyed elegancia jellemzi ruhatáram, az, hogy márkás volna, semmiképp.
- Gyakran mondják, igen - bólintok mosolyra húzva ajkaim. - Külföldön sokaknak a kiejtésével is meggyűlt a baja. De az ön neve sem mindennapi.
Mi több, igen szépnek is találom, de már így is valósággal letámadtam, szóval ezt egyelőre megtartom magamnak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Halty Lianna
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 197
Írta: 2024. március 29. 20:57 | Link

Ránki Magor
mood

A kézfogás után ejti vissza kezeit ölébe, pontosabban az újságra. Már annak idején is, mikor először költözött ide, meglepte, mennyire közvetlenek az itt élő emberek, és örül annak, ez nem változott.
- Ez igazán kedves öntől, de többet néz ki belőlem, mint ami vagyok - feleli őszintén. - Régóta nem írtam már, ami azt illeti. A WoMen divatmagazin igazgatója vagyok már egy ideje, az írást másra bízom azóta - ugyan néha hiányzik neki, hogy papírra vesse véleményét, de mióta a WoMen kinőtte magát, aligha van esélye megtenni ezt - csak örömét leli abban, hogy a divatnak szentelheti a mindennapjait.
- Maga tényleg tudja, hogy vegyen le egy nőt a lábáról. Már el is felejtettem, hogy a külsőm miatt jött ide - széles mosolya beteríti arcát, ahogy megajándékozza vele a férfit. Hallható a hangjából, hogy incselkedik és nem gondolja komolyan, legalábbis nem veszi magára, hogy csak a külseje miatt tűnt fel a férfinak. Akarva-akaratlan, de sokan belebotolhatnak az arcába itt-ott.
- Gyakran jár külföldre?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Rögtől szívig, minden dalol;
nem ésszel, lényével válaszol,
mint egy nő, vagy egy költemény.

Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. március 29. 20:59 | Link

- A kávétárs -

- Nem, azt tényleg nem, de elgondolkoztál rajta, milyen lenne, ha a pszichológia nem kezelné a már meglévő problémát, hanem megelőzné? Nem kell belenyúlni a család életébe, az az ő dolguk, de meg lehet tanítani az egyént felelősségteljesebben élni. - Mindez akkor hangozna igazán kétszínűen a szájából, ha a nő tudatában lenne a személyiségének. Eddie minden, csak nem felelősségteljes, azaz... nem akar azzá válni. Nagyon kényelmes a maga nomád, kifacsart és hiányos szabályai szerint játszani ezt a játékot, és még kényelmesebb osztani egy ideálizált világ idealizált tanácsait, amik sosem fognak megvalósulni.
A sajnálatra csak megrántja a vállát, de látszik rajta, hogy nem zavarja, elvégre csecsemő kora óta technikailag volt családja és nem vált deviánssá. Néha gátlástalan és morálisan megkérdőjelezhető döntéseket hoz, de ki nem?
- Ez néha az én fejemben is megfordul, de akkor nem lenne elég megfejhető aranyvérű kölyök a kártyaasztal mellett. - Már megint vigyorog, túlságosan vigyorog. Fejen kellene csapni.
- Helyes. - Néha éhes a drámára, máskor a szívatásra, megint máskor a szabályok kikerülésére. - De attól még ma sem árulom el, ki vagyok, és remélem, te sem. Sose tudni, mikor futunk össze megint. - Ez a helyzetük pikantériája, a random faktor.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -
Ránki Magor
Bogolyfalvi lakos, Elemi mágus, Defenzoroffline
RPG hsz: 49
Összes hsz: 66
Írta: 2024. március 29. 21:51 | Link

Lianna


Aprót nevetek és megrázom fejem.
- Távol álljon tőlem, hogy kétségbe vonjam a szavát, de nem hiszem, hogy tévednék - jelentem ki kedvesen, ügyelve rá, hogy ne hangozzak beképzelt mindentudónak. - Bár azt sajnos be kell vallanom, valószínűleg nem olvastam kegyedtől semmit, a divat nem tartozik az erősségeim közé.
Ezt valószínűleg egy ezzel foglalkozó lap igazgatójaként, és egykori írójaként elég jól látja rajtam.
Csipkelődik velem, és megint nevetnem kell, elismerően bólogatva szavaira.
- Touché. Remélem nem is jut eszébe többé, ennél jobb benyomást szeretek kelteni másokban.
Legalábbis, ha nem bűnözőkről van szó. Sok ellenséget szereztem magamnak, és valószínűleg még most, ennyi év után is akad olyan, aki nem szép gondolatokkal emlékszik vissza rám, de egyelőre nem avatom be ilyen szinten a múltamba Liannát.
- Már nem - felelem, és arra gondolok, talán mégis úgy fair, ha ő is tudja, mivel foglalkozom. Illetve, hogy már mivel nem. - A munkám miatt sokat voltam más országokban, ahol épp szükség volt rám, de azóta.. mondjuk úgy, kényszer-visszavonultam. Viszont az új tanévtől defenzor leszek itt, az iskolában.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Halty Lianna
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 197
Írta: 2024. március 30. 13:08 | Link

Ránki Magor
mood

Vidáman csóválja meg fejét. Egyáltalán nem érzi úgy, hogy a férfi illetlen lenne vele, sőt... olyan illedelmes, valóban zavarba ejtő, hogy vannak még ilyen férfiak.
- Ne bánja, most itt van velem és legalább személyesen tud meggyőződni arról, milyen vagyok - kicsit flörtölős, kicsit hetyke, ahogy a szavak elhagyják a száját. Az újságot csukja be és süllyeszti vissza táskájába a könyvvel együtt, így csak a kávét tartja gondosan manikűrözött ujjai között.
- Ígérem, elfelejtem - emeli fel jobb kezét. Nem hinné, hogy Magor valóban csak a külseje után érdeklődne, hiszen akkor nem jött volna ide, maximum messziről találgat. Ám Lianna legnagyobb örömére közeledett felé, hogy végül egymás mellett ülve, máris személyesebb vizekre evezzenek.
- Felkeltette az érdeklődésem, és ha csak nem érzi tolakodónak, igazán érdekelne mit hagyott maga mögött, hogy defenzor lehessen - fordul Magor felé a padon. - Amihez egyébként őszintén gratulálok - még emlékszik rá, milyen nehéz dolguk volt a defenzoroknak annak idején is. A kastélyt óvó bűbájok rendben tartása, a diákok és tanárok védelme - igen összetett munkakörről beszélünk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Rögtől szívig, minden dalol;
nem ésszel, lényével válaszol,
mint egy nő, vagy egy költemény.

Halty Lianna
Bogolyfalvi lakosoffline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 197
Írta: 2024. március 30. 15:47 | Link

Névtelen kávébarát

- Időbeni prevenció? - kérdez vissza elgondolkodva. - Nem erre találták ki az iskola pszichológusokat? Ember legyen a talpán, aki önmagától elmegy oda 14 évesen akár, vagy áldjuk meg a pszichológust, aki több száz diákot egyöntetű figyelemmel tud kísérni - sok megoldás lehetne erre, a köztük éppen felmerülő problémára, de mindegyikben van logikai buktató, vagy egyszerűen nem olyan egyszerű, mint most köztük, ahogy beszélnek róla. Ha itt, egy bogolyfalvi padon ülve meg tudnák váltani a világot, lehet Merlin-díjra kéne őket jelölni.
- Micsoda szenvedélynek adsz te teret? - felháborodva kérdezi meg, ám hamar kiderül, csak színészkedik. Mint mondta, nincs joga ítélkezni, és mindenkinek van hobbija. Ha a férfinek a kártyázás, akkor csinálj egészséggel, sok nyereményt kíván neki.
- Ó, nem-nem - csóválja meg fejét. Van valami kellemesen megnyugtató abban, hogy egyikük sem tudja a másikról, kicsoda valójában. Tényleg lehetnek akárkik. - Tartsuk meg jó szokásunkat, különben félek, elvész a könnyebbült hangulata az egésznek - mint amikor idegen embereknek sokkal könnyebben beszélsz a problémáidról, mint azoknak, akiket évek óta ismersz. Ugyanez a helyzet ezzel a szituációval is: sokkal könnyebb észt osztani egy még, több hét elteltével is, idegennek, mint a legjobb barátodnak. Bár akkor sem kellene az ítélkezéstől tartanod, így főleg nem kell.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Rögtől szívig, minden dalol;
nem ésszel, lényével válaszol,
mint egy nő, vagy egy költemény.

Tóth E. Krisztián
Minisztériumi dolgozó


Eddie | Amneziátor, Budapesti Divízió
offline
RPG hsz: 78
Összes hsz: 78
Írta: 2024. március 30. 17:17 | Link

- A kávétárs -

- És látod, el is érkeztünk a munkaerő hiányig. - Nagyon elégedett-tudálékos fejjel bólint, mint aki megfejtette minden probléma gyökerét. Valójában csak beleunt a témába, túl mély és túl kacifántos ahhoz, hogy huzamos ideig lekösse.
- Mindennek, ami izgalmas, micsoda kérdés ez? Te sosem engeded ki a gőzt? - Tény, nehezen tudná elképzelni ezt a talpig elegáns nőt egy romkocsmában iszogatni és játszani. Mondjuk a golf, na igen, azt kinézné egy ilyen felsőosztálybelinek tűnőből. Olyan, mint a Radetzky-lány, arról is üvölt, hogy apa pici királylánya azzal a különbséggel, hogy a mellette kávézgató már felnőtt nő.
- Nem tudnád kivel kivesézni a világmegváltó terveid, hm? Fúj, látom ezeket a repülő patkányokat megtartották. - A lába közelébe repült egy galamb, nos kösz neki, arrébb is terelte lábfejjel és rúgásszerű mozdulattal. A galambok sunyi dögök, erőteljesen rühelli őket.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

- M for mesmerizing -

Oldalak: « 1 2 ... 47 ... 55 56 [57] 58 59 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér