27. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!


Kedves kavicsok,
kérünk mindenkit, hogy a gyorsabb és félreértések elkerülésére okot adó karanténból szabadulás és bekerülés, emlékezés érdekében levében vagy a témában tüntessétek fel a neveket, amennyiben több karakterről van szó. (Leírásban is szerepel.)
Navigátorok
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] Le | Téma száljai | Témaleírás
Révay Lili Athalie
Diák Navine (H), Színjátszós, Előkészítős tanár, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 252
Összes hsz: 689
Írta: 2018. június 30. 22:07 | Link

Eliza

Kérlek, küldj csokit!
A levelet már ugyan egyszer megírtam, szépen, szinte művészi pontossággal le is ragasztottam, és már indultam is felfelé, sőt a lépcsők alján voltam, amikor eszembe jutott, hogy elfelejtettem valamit, méghozzá a legfontosabbat: Szeretnék csokit. Imádom a csokit, és olyan jó lenne más országok csokijait is enni. Apa pedig már kint van Olaszországban, így nekem most már adott a lehetőség, hogy kapjak finom olasz csokit, csak mondjuk ehhez jó lenne, ha nem felejteném ki a levélből ezt a lényeges részt.
Először arra gondoltam, hogy az üzenetet ráírom a borítékra, de itt rögtön két szomorú kép úszott az elmémbe. Az egyik, hogy megkapja a levelet és ahogy kibontja, ki is dobja a csomagolást, vagyis oda az üzenet, és ha csak nem úgy esik a papírkosába a boríték, titkát magával viszi az örökkévalóságba. Vagyis nekem nem lesz csokim. A másik opció, mely szerint észreveszi, hogy mit írtam oda, de elszomorodik, mert ő abban reménykedik, hogy egy "szeretlek"-et vagy egy "hiányzol"-t kap a lányától, erre én, a hálátlan kis bocs a pénzét kérem édesség formájában. Ő pedig ha küld is csokit, mégis szomorú lesz. Nem akarom, hogy az legyen, hiszen most minden oka az örömre van meg.
Így hát, mielőtt még nekiindultam volna a csúszós útnak, megálltam a kanyarban, óvatos mozdulatokkal felnyitottam a borítékot, szétnyitottam a papírost és kérésemet az utolsó lap aljára, utóirat formájában rögzítettem. Ezután visszacsúsztattam, majd a pálcám után nyúlva már majdnem fixáltam, amikor lepillantva észrevettem az aprócska, de számomra kellemetlen színű fényt. Tele van az erőmet korlátozó kis gömb, vagyis, ha most megpróbálom leragasztani, akkor egészen biztosan berobbantom a fél környéket, azt pedig nem szeretném, jobb ötlet híján várok hát, remélve, hogy valaki szembejön.
  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018 \o/
Iskolaelső 2019 tavasz
Reissner Eliza
INAKTÍV


Eliza, a bátor | Sárköziéknél csövező
offline
RPG hsz: 64
Összes hsz: 186
Írta: 2018. június 30. 22:26 | Link

Révay Lili


Tudta jól, hogy anyját kirázta a hideg, ha bagollyal küldött neki levelet, de most nem akart telefonálni. Ha csak egy pillanatra is, de normális boszorkány akart lenni, plusz tényleg szüksége volt arra a füzetre, amit otthon hagyott. Év eleje óta azt hitte, csak úgy simán elhányta valahol a szobában az életvitel füzetét, ezért össze vissza lapokra írta a tananyagot, de ez már tarthatatlan volt. Gondolt rá, hogy lemegy Bogolyfalvára és vesz magának, hisz mióta a Czukorvarázsban dolgozik, még van is rá pénze, de valami nagyobbra gyűjtött. Szeretett volna egy igazán márkás öníró tollat venni, ahhoz pedig még kell a következő havi fizetése is. Szóval nincs mese, kell neki az a füzet.
Megírta a levélben, hogy megy a sora, meg a szokásos szöveg. Mióta kiderült, ki is az apja, elhidegültek az anyjával. Nem veszekednek, nincs folyamatos feszültség, csak valahogy nem találják a közös hangot. Meglepő, de ez nem érintette annyira rosszul.
Elgondolkozva sétált felfelé a lépcsőn, amíg bele nem ütközött egy társába.
- Nem túl szerencsés itt csak úgy álldogálni - jelentette ki. Most még morogni sem volt hangulata, csak tudatni akarta, hogy ne az út közepén nézelődjön a lány.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Diák Navine (H), Színjátszós, Előkészítős tanár, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 252
Összes hsz: 689
Írta: 2018. június 30. 22:52 | Link

Eliza

~ Hűűű, mekkora pokróc valaki! ~
Mondanám, de szerencsére nem mondom, csak gondolom, és nem is lenne szép dolog ilyet mondani, csak nekem néha nagyon gyorsan elnyílnak az ajkaim és csak úgy beszélek bele a nagy világba. Nem szép dolog, tudom, de mégis eléggé gyakran elő szokott fordulni.
- Bocsi.
Végül azért megpróbálok olyan lenni, mint a kultúremberek, hiszen ez a lány lehet a megoldás a problémámra. Sőt, ahogy így rápillantok, biztos vagyok benne, hogy így van.
- Te Reissner Eliza vagy, ugye? Az iskolaelső.
Ki ne tudná, ki ő, de persze nem mindenki tudja azonosítani, mert mondjuk inkább azon gondolkozott az évnyitó beszéd alatt, hogy miért éheztetnek minket, és elképzelhető az is, hogy a szomszédjával minisakkal játszott, vagy azt leste, honnan szerzett Adrian Black magának ennivalót. Szóval számos ok miatt nem tudhatják, hogy ki ő, de mint mondtam, én bizony igen.
- Figyi, állatira fontos lenne a segítséged. Nem tudnád visszaragasztani nekem a borítékot? Elfelejtettem valamit odaírni a levél végére, és most eléggé ciki, hogy nem tudom visszaragasztani.
Azt nem akarom elmondani, hogy miért nem, mert a pálcám nyilván nálam van, és azért azt sem szeretném, ha éppen egy ilyen menő lány szemében lennék béna, meg azt sem, ha mondjuk járna színházba és beskatulyázna, hogy én csak egy buta kis színésznőcske vagyok. Az erőfogó sárgás színe előbukkan ugyan, de mivel ritka holmi, így nem feltétlenül biztos, hogy ismeri, én sem ismertem, amíg a varázslataim nem kezdtek el robbanni meg túllőni a célon. Viszont ez nem is olyan dolog, amivel élből eldicsekednék.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018 \o/
Iskolaelső 2019 tavasz
Reissner Eliza
INAKTÍV


Eliza, a bátor | Sárköziéknél csövező
offline
RPG hsz: 64
Összes hsz: 186
Írta: 2018. június 30. 23:22 | Link

Révay Lili

Sóhajt egy aprót, mosolyt varázsol az arcára.
- Semmi baj, végül is nem történt semmi - felelte már nyugodtabban.
Valahogy nem tudott haragudni az aranyos navinésekre, ami kiderült, ahogy a lány szembefordult és meglátta a sárgás színeket rajta. Sosem lesz a kedvence - hogy is lehetne, mikor ő a rellonban van -, de azért kedveli az ottani diákokat. Talán az őszinteségük miatt, de ezen még nem gondolkozott.
Felvont szemöldökkel bólogat, ahogy meghallja a nevét. Nem gondolta volna, hogy ennyien megismerik, csak azért, mert többet tanult.
- Aha. És te? Navinés vagy, igaz? - Egyértelmű volt, de nem akart bunkónak tűnni, márpedig az 'és te' kérdés után mindig nagyképűnek érezte magát.
Annyira azért nem izgatta magát, már a belépője sem volt valami kedves. Nem halad túl jó irányba a sztereotípiájának a lerombolásában, mi tagadás.
Elmosolyodik a kérésen, nem kezd kérdezősködni. Ő maga is elég szétszórt volt, ezért sosem tudott volna elítélni senkit.
- De, persze - Előkapta a pálcáját, majd a Lili kezében lévő papírosra irányította és kimondta a varázsigét.
- Én is mindig kifelejtek valamit belőle. Mondjuk nekem könnyű, ha elfelejtem, akkor még azelőtt fel tudom hívni anyut, hogy megkapná a levelet.
Gyors a bagolyposta, de azért a telefonhívás még mindig gyorsabb. Ha mást nem is, de ezt lehet értékelni a mugli technológiában.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Diák Navine (H), Színjátszós, Előkészítős tanár, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 252
Összes hsz: 689
Írta: 2018. június 30. 23:43 | Link

Eliza

- Igen.
Büszkén simítom meg a házam hímzett jelvényét. Sokan nem értenék, hogy miért vagyok büszke a "maradék" házára, de szerintem ez egy rossz felfogás, mert mi nem a maradék vagyunk, még ha például nem is alkotunk akkorát, mint az Eridon vagy a Rellon. Én szeretek ide tartozni, mert mindig a megfelelő időben tudok láthatatlan lenni, és csak akkor jegyeznek meg, amikor én akarom.
- Révay Lili vagyok és egy bunkó, be sem mutatkoztam a kérdés előtt.
Csapok a homlokomra, persze nem olyan nagyot, de azért érezhetőt. Vicces a helyzet, mert most már tudom mondani, hogy ne haragudjon a másik, de szőke vagyok, és íme, egyből az összes szőke nős poén értelmet nyert és vált sértővé.
- Én is csinálhatnám így, csak apukám most házasodott újra, meg most költözött össze a feleségével és meg szeretném lepni ezzel a levéllel, de ha felhívom, azzal így tönkre teszem az egész hangulatát. Meg aztán ez olyan kicsit, mintha teret is hagynék neki, nem?
Nagyon kedvelem Olive-ot, és biztos vagyok benne, hogy sem ő, sem apa nem úgy értelmeznék, hogy én most akkor mindenáron be akarok furakodni az életük minden percébe, de szeretném, ha úgy éreznék, van életük, még mielőtt gazdagabb leszek egy kistestvérrel.
- Szoktál színházba járni? Bármelyik előadásra be tudlak vinni a Bogolyfalviba, hogy megháláljam a segítséged.
Komolyan is gondolom, nem szoktam ingyen kérni, és nem tudom, hogy mi mást adhatnék neki, ami különleges, de ezt nagyon szívesen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018 \o/
Iskolaelső 2019 tavasz
Reissner Eliza
INAKTÍV


Eliza, a bátor | Sárköziéknél csövező
offline
RPG hsz: 64
Összes hsz: 186
Írta: 2018. július 1. 00:18 | Link

Révay Lili


Felnevet, ahogy Lili a homlokára csap. Hihetetlen, mennyire különbözőek - Liza kérdés nélkül, a legrosszabb időpontban szokta elhadarni azt a részt, míg a navinés el is felejti. Már kezdett kialakulni benne az a felfogás, hogy a bemutatkozás még a kínos kézfogásokat is felülmúlja.
- Révay? Mármint a színész rokona?
Végre! Kicsit lifegoal volt számára, hogy ő is eljátszhassa ezt a szituációt, amikor valakit felismer a felmenői miatt. Vele értelem szerűen számtalanszor megtörtént, Pestseholse egyik üzletében be sem kellett mutatkoznia, a boltos a kinézete alapján felismerte. Az idősebbek szerint pont olyan rideg szemei vannak, mint az apjának. Amit azért nem is fog megérteni, mert szerinte a barna meleg szín, még akkor is, ha nem néz kedvesen az illetőre.
- Igen - bólogatott. - Meg nem is tudom, nekem valahogy kellemesebb megírni egy levelet, mint telefonálni - vont vállat.
Ahogy kimondta, rájött, hogy tényleg nagyon eltávolodott az anyjától. Régebben szerette hallani a hangját, még ha nem is élőben, de ha fontos dolog történt, azonnal várta a választ.
Még mielőtt elszomorodott volna, vagy valami hasonló, Lili bedobta a színházas dolgot, amitől azonnal felcsillantak a szemei.
- Az nagyon jó lenne! Mármint nem ezért segítettem, a jutalom nem érdekel. De az is király lenne, ha valakivel el tudnék menni, egyedül olyan rossz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Diák Navine (H), Színjátszós, Előkészítős tanár, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 252
Összes hsz: 689
Írta: 2018. július 1. 00:44 | Link

Eliza

- Igen, a lánya vagyok.
Bólogatok lelkesen. Régebben hozzátettem, hogy nem a vérszerinti, meg elkezdtem magyarázkodni, hogy igazából nekem van szülőanyám meg apám is, csak nekik nem kellettem, mert boszi vagyok, és aztán jött az árvaház meg a sikertelen örökbefogadások és végül meg úgy alakult, hogy két apukám lett. De mostanában már nem mondom ezt a nagy körítést, mert sokak szerint még külsőre is jobban hasonlítok rá, mint Franci, ami igaz, hiszem ő szegény teljesen olyan, mint az anyukája, akit nem kedvel.
- Végig lehet gondolni. A telefonban, meg élőben sokszor kibuknak az emberből olyan dolgok, amiket nem akar elmondani a másiknak, vagy nem úgy, ahogy végül elmondja.
Belőlem is volt már, hogy olyan dolog bukott ki, amit nem akartam elmondani, mint például, hogy tizenhat évesen nem igen vagyok olyan ártatlan, mint lennem kellene. Nem, ezt nem szerencsés apával vacsora közben közölni. Azt mondják az ilyen hírek nem segítik elő sem az emésztést, sem a kellemes családi légkört, de csak úgy kibukott belőlem, szóval szívás.
- Szívesen elmegyek veled. Én ott dolgozom, ilyen átmeneti állapotban, már nem vagyok ifjúsági tagozatos, de még gyúrnom kell, hogy a felnőttek között megálljam a helyem.
Viszont az már valami, ha a Rómeó és Júliában én játszom a címszerepet az első szereposztásban. Kicsit le is sokkolódtak, amikor meglátták a hajamat, de azt mondtam, hogy a nyári szünetben csak szabad nekem ilyet csinálni, ők pedig megnyugodtak, hogy majd lesz ez még így sem. Pedig nem tervezek visszaváltani.
- Bármelyik darabra elmehetünk, de ha javasolhatok, van egy új, az Időnyerő, nemrég jött ki könyvben, ezt a darabot még apa igazgatta, mielőtt elment, szerintem zseniális lesz, a premierje a szezon első előadása lesz. Ha gondolod, oda elmehetnénk.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018 \o/
Iskolaelső 2019 tavasz
Reissner Eliza
INAKTÍV


Eliza, a bátor | Sárköziéknél csövező
offline
RPG hsz: 64
Összes hsz: 186
Írta: 2018. július 2. 12:37 | Link

Révay Lili

Elgondolkozott a telefonos véleményen. Nem tagadta, volt benne valami, de semmi sem tudta felülmúlni a szabadságérzetet. Ha este beszéltek, mindig olyan érzése volt, mintha ellenőrizné az anyja.
Azon viszont meglepődött, hogy a máguscsaládoknál is megtalálhatóak a mugli készülékek. Tény, hogy nincs túl sok barátja, de ők általában nem értették, hogyan működnek ezek a kütyük, illetve meg voltak elégedve a varázsló társadalom által nyújtott lehetőségekkel.
Mondjuk azokat, akik mindkettővel éptek, különösen imádta. Instán például rengeteg kviddics sztár fent van, ami...
Kicsit mintha vakvágányra tért volna át.
Mikor újra a beszélgetésre figyelt, Lili már a színházról mesélt.
- Nagyon király lehet ott dolgozni. Felpróbálhatod a jelmezeket is? - Kihagyhatatlan kérdés volt, muszáj volt megtudnia. Ha ő dolgozna ott, tuti a parókák felpróbálásával kezdené.
- Jól hangzik. Mondjuk a könyvet nem hiszem, hogy el fogom olvasni, de jó lenne látni - bólogatott lelkesen.
Meg is bánta, hogy nem volt túl kedves az elején. Na nem mintha bárki a nap minden percében képes lenne mosolyogni ismeretlenekre.
- Egyébkent te tudod mi volt az a nagy robbanás múltkor? Csak annyit hallottam, hogy a levitásokkal volt valami - kérdezte csevegve. Ha másért nem is, emiatt várta az Edictumot, hogy kiderüljön.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Diák Navine (H), Színjátszós, Előkészítős tanár, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 252
Összes hsz: 689
Írta: 2018. július 21. 07:02 | Link

Eliza

- Igen, felpróbálhatom, sőt, van olyan, amit nekem készítettek.
A múltkor, amikor kiderült, hogy túl magas vagyok a korábbi Júliákhoz képest, illetve a váltótársamhoz viszonyítva is, akkor történt meg, hogy kell egy újat csinálni. Annyira gyönyörűt találtak ki, és szépen lassan most elkezdték a jelmezek felfrissítését is, ami szintén egy nagyon jó kezdeményezés. Persze mostanra hiányzik már apu jelenléte rendesen, de remélem, azok, akik most jöttek, nem tesznek majd tönkre mindent.
- Ha szeretnél jelmezeket próbálni, azt is el tudjuk intézni, sőt, ha szeretnél, szerintem munkát is tudok neked szerezni ott.
Nem tudom, hogy a színészethez mennyire lenne kedve, de jegyellenőröket, öltöztetőket, nézőtéri felügyelőket mindig szoktak keresni, és az a legjobb, hogy a darabokat ingyen nézheted meg, és még pénzt is kapsz érte. De ha meg szeretne színészkedni, azt is meg lehet oldani. Én is úgy kezdtem, hogy csak töltelék voltam, aztán gyerekszínész, majd ifjúsági, és most, hogy eljátszhatom Júliát, így lettem tagja az állandó színészcsapatnak. De nem bánom, hogy végig kellett járnom ezt az utat, mert pont ez mutatja azt, hogy nem számított, kinek a nevét viselem, meg kellett dolgoznom a sikerért.
- Nem, de nagyon ijesztően hangzott. Lent voltam a faluban, amikor történt, odáig elhallatszott a hangja. Nem is tudtam mi az, csak amikor kellett visszajönnöm, akkor láttam. A legjobb barátnőm, ő levitás, és nagyon féltettem, de szerencsére nem esett komolyabb baja. Még mindig nem tudni akkor, hogy mi történt?
Több pletyka van a robbanással kapcsolatban, mint, amikor egy lehetetlen párt boronálnak össze az emberek. A kis semmiségtől a nagyon durva kitalációig minden megfordult, de ennyi idő elteltével az igazság talán sosem fog kiderülni.
- Gyorsan feladom ezt a levelet, utána nincs kedved valami kevésbé csúszós és "illatos" helyre elmenni?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018 \o/
Iskolaelső 2019 tavasz
Reissner Eliza
INAKTÍV


Eliza, a bátor | Sárköziéknél csövező
offline
RPG hsz: 64
Összes hsz: 186
Írta: 2018. július 26. 18:37 | Link

Révay Lili

Valamiért egyáltalán nem gondolt bele abba, hogy színészként dolgozhat ott a lány. Pedig elég evidens, tekintve hogy családban maradna a jó szokás. Valentin is mesés színész volt, bármelyik szerepben zseniálisan teljesített.
- Ja, hogy te is szerepelsz előadásokban? Az eszméletlen király lehet. Melyik volt eddig a kedvenced? - Félig hangosan is szóvá tette, megint nem gondolkodva el, hogy mit kéne kimondani, és mit bent tartani.
Lili kérdésére, vagyis inkább ajánlatára csak legyintett egyet.
- Most a cukrászdában dolgozok, amit amúgy szeretek. Nagyon sok pletyka van ott, én meg imádom hallgatni. De a ruhapróbálásban benne vagyok, szívesen megnézném magam mondjuk egy vikingként.
Ahogy elképzelte magát, azonnal kuncogni kezdett. Viszont csak így mókázás szintjén. Sosem lenne képes emberek előtt szerepet játszani. Nincsenek gátlásai, sem lámpaláza, csak már megtalálta azt a hobbit, amit a munkájaként is tud majd űzni. Semmi esetre sem hagyná abba az írást, még akkor sem, ha már eléggé eltávolodott a pletykáktól. Persze, szerette hallgatni, de mostanában elgondolkozott egy sportriporteri álláson.
A robbantásra áttérve bólogatni kezdett.
- Ja, nagyon rémisztő volt. Én még nem tudtam meg semmi olyat, amire azt mondanám, hogy tuti. De majd akkor talán az Edictumban lesz szó róla - de azért még mindig reménykedett benne, hátha hamarabb megtud valami jót. - Ja, persze, tényleg - mondta nevetve.
Ha belemerül egy témába, sokszor elfelejti, hol is van éppen. És hiába volt egész jó idő kint, a toronyban mindig fújt a szél, ő pedig pulcsi nélkül jött. Felkullogott Lili mögött, közben boldogan nyugtázta, mennyire jól alakult végül a találkozásuk, ahhoz képest, hogyan nyitott.

//Köszönöm Love
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Adam Sheridan
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2018. október 4. 17:24 | Link

Ebédszünetben, első utam a Bagolyházba vezetett. Útközben egy árva lélekkel sem találkoztam. Mikor odaértem a lépcsőhöz, leültem rá majd kivettem a táskámból egy pergamenlapot és egy kis üveg tintát. Megírtam a szüleimnek az első heti történéseket, ezután borítékba tettem és lezártam. Az egyik iskolai bagolyra bíztam a feladatot hogy elvigye a szülőfalumba. Miután felszált, letelepedtem az egyik padra, ami a bagolyház előtt ált, és olvastam egy kicsit. Aztán egy aranyos kisbagoly odaszált és lopott egy kicsit a szotyolámból.
Egyél még, vigyél még! -mondtam neki mosolyogva.
Legalább negyed órát üldögéltem olvasgatva. Megnézvén a karórámat, összepakoltam a cokkmokomat és viszabaktattam a kastélyba.
Hozzászólásai ebben a témában
Bathilda Elphick
Diák Navine, Elsős diákoffline
RPG hsz: 6
Összes hsz: 14
Írta: 2019. február 24. 16:53 | Link

Matthew a titkos levél

Gondoltam feljövök a bagolyházba hátha érkezett levelem, besétálok ott ül egy bagoly csőrében egy levéllel.
Elveszem tőle: Matthewnak írták, de valyon kitől?

Elmegyek megkeresem Matthewt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar
Isaac Matthew Philips
Diák Navine (H), Negyedikes diák


Melankolikus emo-punk, bal-balfal pálcikaember
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 2050
Írta: 2019. február 24. 17:20 | Link

Bathilda Elphick
Soundtrack


A mai nap egész jól indult. És ezt nem csak azért mondom, mert nem kellet retek korán felkelnem, hanem mert ha az emlékezetem nem csal (ami azért elő szokott fordulni) ma jön meg a levelem egy kedves zenész ismerősömtől. Hosszú story, honnan ismerem, a lényeg, hogy ő is zenész és van, hogy elküldjük egymásnak a dalainkat kritika gyanánt. Lényeg a lényeg, hogy reggel meglepően képben voltam, de azért a szokásos, ahogy én hívom "the walking dead statiszta" ábrázat megvolt, pláne hogy még nem fogyasztottam el, a reggeli kávémat. De ezt gyorsan le akartam tudni, szóval gyorsan beleugrottam egy farmerba, a bakancsomba, és póló helyett a bőrkabátomat vettem magamra, mert akármennyire ragaszkodom a hobo kinézetemhez, mégiscsak tél van, és nem szeretnék bekapni egy náthát. Szóval így, kilátszó mellkassal bandukoltam a cél felé. Már épp megragadnám a kilincset, amikor valaki kicsörtet rajta, egyenesen nekem rohanva. Kissé megijedek, s mialatt megnyugszom, végig is nézek rajta. Nem túlzottan ismerős az arca, biztos valami elsős, nem tudom megmondani, melyik házból. Ami viszont kicsit felbosszantott, hogy a kezében lifegő levélen a saját tulajdon nevemet láttam. Túl fáradt voltam ahhoz, hogy különösebben mérges legyek, szóval csak kérdőn nézve megkérdeztem:
- Bocsi, de mit is keres nálad a levelem?
Utoljára módosította:Isaac Matthew Philips, 2019. február 24. 17:30 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aki nem ismer, azt hiszi, őrült vagyok. Aki ismer, az tudja is...
Bathilda Elphick
Diák Navine, Elsős diákoffline
RPG hsz: 6
Összes hsz: 14
Írta: 2019. február 24. 17:26 | Link

Matthew a titkos levél

Néztem rá nagy szemekkel először nem is tudtam mit mondjak majd, kicsit szégyeltem hogy felbontottam nem szabadott volna.

SZIA elmentem a bagolyházba megnézni jött-e levelem és megláttam ezt, kíváncsi voltam megnéztem és elindultam hogy megkeresselek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar
Isaac Matthew Philips
Diák Navine (H), Negyedikes diák


Melankolikus emo-punk, bal-balfal pálcikaember
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 2050
Írta: 2019. február 24. 17:43 | Link

Bathilda Elphick
Soundtrack


Kezdett egyre inkább kitisztulni a fejem és az értetlenség (a csaj szerencsétlenségére) mellé egy csipetnyi indulat, majdhogynem harag is betársult. Néztem is rá kerek szemekkel. Ez melyik bolygóról jött? Nem vesszük el és nyitjuk fel a másik levelét, és "huh, levél, mi lehet benne" és felnyitom. És egyébként is, honnan tudta volna, hogy ki vagyok? Végigkérdez minden tetves lelket a kastélyban? Ez a gólya nagyon el van varázsolva, még ahhoz képest is, hogy itt van.
- Ahm, már bocs, de ez egy privát levél, nekem, személyesen. Láthattad, hogy a nevem is rajta van és ha valamilyen k**va nagy véletlen folytán nem egyezik piszkosul a nevünk és elolvastad, akkor szerintem nincs kifogás arra, mi a p***áért túrod fel a személyes holmim? - emeltem fel picit a hangnememet. Mi van, ha J. pont meg akart osztani valami felettébb személyeset, ami semmilyen formában nem tartozik erre a kis szőke gólyára. Kíváncsian, csípőre tett kézzel vártam a válaszát, még fázni is elfelejtettem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aki nem ismer, azt hiszi, őrült vagyok. Aki ismer, az tudja is...
Bathilda Elphick
Diák Navine, Elsős diákoffline
RPG hsz: 6
Összes hsz: 14
Írta: 2019. február 24. 17:50 | Link

Matthew a titkos levél

Néztám rá tátott szájjal gondolkodtam mit mondjak nem akartam vele összeveszni egy levél miatt, kicsit meg is ijedtem mikor felemelte a hangját.
- Ne haragudj hogy felbontottam a leveled,és igen láttam hogy nem az enyém csak nagyon kíváncsi voltam mi van benne, elnézést.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar
Isaac Matthew Philips
Diák Navine (H), Negyedikes diák


Melankolikus emo-punk, bal-balfal pálcikaember
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 2050
Írta: 2019. február 24. 18:12 | Link

Bathilda Elphick
Soundtrack


Ezen a ponton kicsit belém hasított a bűntudat, láttam a félelmet a szemében. Nem akartam, hogy szegény itt van pár hónapig, aztán sírva írjon haza, hogy valami paraszt punk letámadta a semmiért, szóval megpróbáltam kicsit visszavenni a hangom erősségéből.
- Ahhh... - dörzsöltem meg a szemeimet, utána a fejem hátuljához kaptam, még nagyobb gubancot kreálva a hajamból - ...oké, én ezt értem, ha valaki, én aztán egy kíváncsi lény vagyok, de ilyet akkor sem csinálunk. És mázlid van, hogy az én levelemet vetted el, nem valami izomagyú parasztét, aki még el is gyepál, tetejébe annak, hogy leüvölti a fejed. - wow, még magamon is meglepődtem, hogy reggelhez képest milyen intellektuális magyarázatot letoltam itt neki. "Ezért megérdemlek egy szál cigit" gondoltam magamban.
- Szóval, itt vagyok, megtaláltál, megkaphatom a retkes levelemet? - tettettem nyűgösséget és egy fáradt mosollyal kinyújtottam a kivarrt kezem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aki nem ismer, azt hiszi, őrült vagyok. Aki ismer, az tudja is...
Bathilda Elphick
Diák Navine, Elsős diákoffline
RPG hsz: 6
Összes hsz: 14
Írta: 2019. február 24. 18:18 | Link

Matthew A titkos levél

Végig hallgattam csöndben amit mondott közben néztem rá és vártam hogy most mi következik.
- Tessék itt van, beszélnél róla egy kicsit hogy ez mi pontosan ami benne van, ha szabad tudni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar
Isaac Matthew Philips
Diák Navine (H), Negyedikes diák


Melankolikus emo-punk, bal-balfal pálcikaember
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 2050
Írta: 2019. február 24. 19:06 | Link

Bathilda Elphick
Soundtrack


Ami tetszik ebben a lányban az az, hogy képes elismerni, hogy hülyeséget csinált és végighallgatja a szentbeszédet. Amúgy sem vagyok egy haragtartó egyén, de ennek hatására még a szokásosnál is hamarabb elfelejtettem az egészet. Átnyújtotta nekem a kis kalamajka tárgyár, én pedig lágy mosollyal, de izgatott gyorsasággal olvasni kezdtem a boríték külsejét. Igen, J. küldte. De a mosolyt egyből letörölte a képemről a lány kíváncsiskodása. Komolyan kérdezte ezt? Ránéztem felvont szemöldökkel ránézem, aztán mosolyogva megcsóváltam a fejem.
- Jaaj, te is az a "sose tanulok a történtekből"-féle vagy? - sóhajtottam - Legyen elég annyi, hogy egy nagyon fontos személytől jött, valami számomra fontossal kapcsolatban. - néztem rá a szemem sarkából, miközben óvatosan begyűrtem a levelet a belső zsebembe, ekkor jutott eszembe, hogy a kabátom nélkül félmeztelen vagyok a tél derekán és mellesleg retkesmód hideg van.
- By the way ne légy ekkora ostoba, mint én és télen mindig öltözz rétegesen. - húztam jobban magamra a ruhadarabot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aki nem ismer, azt hiszi, őrült vagyok. Aki ismer, az tudja is...
Bathilda Elphick
Diák Navine, Elsős diákoffline
RPG hsz: 6
Összes hsz: 14
Írta: 2019. február 24. 19:14 | Link

Matthew A titkos levél

Elvette a levelet utána elolvasta,közben magamban mondtam " biztos jó ötlet volt megkérdezni tőle mit kapott " szégyeltem magam és elpirultam de szégyenemben.
Gondoltam ha már így összefutottam vele megkérdezem.
- haragszol rám? Megbeszélhetnénk?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar,
Bölcsõd az 's majdan sírod is,
Melly ápol 's eltakar
Isaac Matthew Philips
Diák Navine (H), Negyedikes diák


Melankolikus emo-punk, bal-balfal pálcikaember
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 2050
Írta: 2019. február 24. 20:15 | Link

Bathilda Elphick
Soundtrack / zárás


Kérdőn néztem a lányra.
- Áh, ugyan, nem vagyok az a haragtartó fajta, úgy vagyok vele, hogy a negativitás túl sok energiát emészt fel, ezért próbálok minél inkább távol maradni tőle. - mondtam, megvakarva a kócos fejemet, utána ugyan úgy visszasüllyesztettem a kezem a zsebembe, aztán elkezdtem remegni. A testem gondolom így jelezte, hogy "idióta, légyszi legközelebb tornászd fel az IQ-d legalább 2 számjegyűre és ne egy szál kabátban flangálj, tél van, hogy csapjon le rád a ménkű" szóval gondoltam, hogy ideje lenne rövidre zárni a beszélgetést, különben hasonló sorsra jutok, mint a srác a titanicban.
- Hallod, én szerintem megyek, mielőtt idefagyok. Ahm, kösz, hogy nem olvastad el előttem a levelet, cső! - indultam vissza a klubhelyiségbe, zsebemben a levéllel. Út közben vissza néztem és intettem egyet a csajnak, akit nem is tudom, hogy szeretnék-e valamikor újra látni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aki nem ismer, azt hiszi, őrült vagyok. Aki ismer, az tudja is...

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony