27. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Candyland fesztivál még tart, eredetileg szeptember 15-ig lenne lehetőségetek, de a sok futó játék és érdeklődő miatt arra kérünk titeket, hogy szeptember 30-ig zárjátok majd a játékaitokat!

Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] Le | Téma száljai | Témaleírás
Mérey Nárcisz Mara
Diák Rellon (H), Világalkotó, Karácsonyi Manó, Bogolyfalvi lakos, Harmadikos diák


love of your life, the killer queen. RamiDaminé
offline
RPG hsz: 25
Összes hsz: 523
Írta: 2019. január 27. 14:22 | Link

Lóránt Bence


Megpróbálhatnád rendesen megcsinálni végre, nem egy olyan bonyolult mozdulat ám, hogy hatodszorra is valami teljesen más, a koreográfiába nem illő akármit produkálj helyette. Gyerünk Nárcisz! Hiába fújsz a fejedet fogva, Freddie így nem lenne rád büszke.
Újból próbálom, forgok, csúszkálok, riszálok ahogy azt kell. Ahogy a zene egyre jobban a fülembe mászik, az agyam minden kis részét betölti és ösztönösen pörgök a színpadon. Remélem azért tudod, hogy nincs senki a nézőtéren, csak te képzeled hatalmas közönség elé magad. De nem baj, dobálj csókokat is nyugodtan két gyakorlat között.
Sokadszorra játszódik le a dal a megbűvölt hangszórókon át, nem tudom, mennyi ideje gyakorlom ugyanazt, de szomjas vagyok. Pihegek, mint egy kismadár a halálán, a lábam viszont még mindig nem bír magával. Néhány lassú korty között is forgok és egy finomabb verzióban csinálom a mozdulatokat. Na de...mi van? Ki az, aki be mer jönni előzetes bejelentkezés nélkül és még meg is mer szólítani?
- Nem hallottam jól amit mondtál - válaszom rideg és szúrós pillantással az idegent szuggerálom. Már bocsánat, de hogy jön ez ahhoz, hogy megjegyzéseket tegyen a világ legcsodálatosabb férfiára és zenéjére? Nyugodj le Nárci, az üveged nem bántott, nem kell szorongatni a nyakát...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Lóránt Bence
Diák Eridon (H), Red Squadron csapattag, Legilimentor, Harmadikos diák


Birdie
online
RPG hsz: 220
Összes hsz: 920
Írta: 2019. február 10. 10:21 | LinkÉn nem értem, hogy hogyan lehet ilyesmit élvezni. A nő-férfi hang továbbra is felállítja a szőrt a hátamon, a kezemen és odapillantva látom is, hogy nem csak beképzelem magamnak az egészet. Emiatt érzem úgy, hogy ki kell kapcsolnom, amikor meglátom a próbateremben a lányt, aki ilyen táncosruhaféleségben van. Ráadásul még táncol is  erre. Oké, hogy szinte mindenre lehet táncikálni, na, de erre? Ez valami rockzene féleség lehet, de az énekes teljesen elrontja az egészet. Persze, ha a zenére koncentrál az amúgy csinos csajszi, akkor úgy-ahogy meg tudom érteni őt, pedig az sem olyan kiemelkedő. Talán valami szorgalmi projekt lehet, mert magától élő ember ilyet nem hallgat. A lánynak nem egyezik a véleménye az enyémmel, bár a tekintetéből kiindulva nem süket. Ja, de, mert ilyeneket hallgat.
- Vagy csukd be az ajtót, vagy vedd halkabbra ezt gyenge zenét. Rosszul lesznek mások tőle, még ha neked ilyen kifacsart is az ízlésed. Lelked rajta - állok bele, mert, ha venné a fáradságot és ránézne a karomra, még mindig lúdbőrözik. Egyébként nem kiabálok, meg semmi, úgyis meghallja, tök nyugodt vagyok, pedig legszívesebben magam végezném el a feladatot, és ha lehet egy kalapács segítségével. Csak állok vele szemben lúdbőröző karba font kezekkel és értetlen képet vágok továbbra is, hogy miért nem engedelmeskedik azonnal, sőt, miért is van kezdete ennek a történetnek egyáltalán.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A szegedi őzike, ő-zik e?
Dana Straw Berry
Diák Navine (H), Uralkodó Unikornisok csapattag, Színjátszós, Másodikos diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
online
RPG hsz: 117
Összes hsz: 301
Írta: 2019. szeptember 9. 17:51 | Link

Charlotte Elisabeth Felagund


MegjelenésMindig is érdekelt a színház és világa, hiszen színház volt az egész világ, s színész benne minden ember, ahogyan a mondás is tartotta. De ettől függetlenül is érdekelt ez a szabadidős tevékenység, ezért is jelentkeztem a színjátszós próbakörbe, élveztem a különféle szerepeket, amelyeket időnként magamra ölthettem. Egyik nap megbeszéltem Charlotte-val, hogy csinálunk egy közös színjátékot, hiszen gyakorlásnak is remek időtöltés meg egyébként is jó móka. Kényelmesen fel is öltöztem az alkalomra, megetettem, megitattam Hápit, majd elindultam a próbaterem felé. Én értem oda elsőként, hiszen kicsivel a megbeszélt időpont előtt indultam el. Türelmesen vártam a lányra, közben fel-alá sétálgattam a teremben. Szerencsére a vizsgák nagy részét sikerült letudnom, de még mindig volt néhány, amelyre tanulnom kellett volna, de egyszerűen nem vitt rá a lélek - egyelőre. Reméltem, hogy azért sikerül átevickélnem a megpróbáltatásokon, aztán a következő évfolyamba léphetek. Nem szívesen hallgattam volna anyámék rosszallását bukás esetén. Kicsit sajnáltam, hogy idén nyáron nem jutottunk el nyaralni, mert más elfoglaltsága volt a családnak, de megígérték, hogy jövőre mindenképpen elmegyünk valami egzotikus helyre. Persze ha nem megyek át a vizsgákon, akkor tutira nem mennénk semerre, vagy ők mennének, csak épp nélkülem. Ebbe bele se akartam gondolni, szóval azon voltam minden erőmmel, hogy átcsusszanjak azokból a fránya tárgyakból, aztán egy ideig nyugi lesz végre.
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 3 4 [5] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium