37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet

Oldalak: « 1 2 ... 24 ... 32 33 [34] Le | Téma száljai | Témaleírás
Rónaky Atala Kamilla
KARANTÉN


Tala
offline
RPG hsz: 31
Összes hsz: 36
Írta: 2024. március 7. 15:54 | Link

László

Nagyon megviselte a telihold, és erre valószínűleg rátett egy lapáttal a Stephennel való váratlan találkozás ijedtsége is. A gyógyítók legalábbis úgy néztek rá, mint aki halni készül, mikor beesett az ajtón. És kivételesen igazából nincs is ellenére a pihenés és hogy körbeugrálják. Bár szívesebben lenne otthon, de talán ma már hazaengedik, és akkor végre ismét a saját ágyában alhat. Félig ülő, félig fekvő pozícióban mered jelenleg a verses füzetére, amit a beszélgető füzetével együtt első dolga volt felhozatnia. Mégsem töltheti kizárólag alvással ezeket  anapokat! És bár okosabb lenne, ha inkább a tanulásra koncentrálna így a vizsgaidőszak alkalmából, de az túl megterhelő lenne.
Teljes bambulási állapotban van, amikor valami, vagy inkább valaki megböki. Riadtan rezzen össze és kapja körbe a fejét, míg meg nem látja maga mellett az évfolyamtársát. Füzetet cserél, hogy megértsék egymást. - Halálra ijesztettél. Egyáltalán hogy csináltad? És miért? - mindemellé igyekszik igencsak szúrós pillantásokat vetni a fiúra, mert tényleg rettenetesen ráijesztett ami azt illeti.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Löwenherz Zsanna
Diák Eridon (H), Animágus, Harmadikos diák


neveletlen hercegnő | napraforgó
offline
RPG hsz: 281
Összes hsz: 402
Írta: 2024. március 21. 10:52 | Link


sulimóka |gyengélkedősTudom, hogy le kellene lépnem, és hagyni a rellonost, had szenvedjen csak magának. És tényleg. Sokkal szívesebben ecsetelném Bálintnak, hogy Blair miért menőbb, mint Serena, és Georgina Sparks miért akkora red flag. Szavam nem lehet, mert a fiú tisztességesen szenved mellettem, mostanában egyre gyakrabban. Barátok vagyunk.
Nem veszem fel a gúnyt, inkább elkönyvelem, hogy Sallow tényleg nincs jó passzban. Egy ilyen kijelentés után az ember lánya, minimum azt várja tőle, hogy pálcát ránt, erre meg... és még a hangja is szar.
- Nem érdekel, csak nem vagyok egy rohadék - széttárom a karom, nem kell itt komoly lelki vívódásokra gondolni. Gondolhat rólam bárki bármit, azért egy embert, aki láthatóan alig áll a lábán, csak nem fogok egyedül hagyni. Már ha ugye észreveszem, mert az akarva-akaratlan megesik velem, hogy átsiklik rajta a figyelmem, hát most is annyi minden kavarog a fejemben, hogy kész mission impossible Sallow szurkálódására koncentrálni.
- Tessék. Meg bírod inni normálisan is? - nyújtom neki a forró csokit, de kapok az alkalmon, hogy egy kicsit én is gúnyolódhassak. Annyit megér az két pohár.
- Nagyon szarul csinálod, ugye tudod? - töprengek ám, mielőtt egy nagy sóhaj kíséretében, elhúzva a szám, de leguggolok mellé. Nem, ülni nem fogok. Bőven elég, hogy az undi falnak kell vetnem a hátam, azt nem tudnám benyelni, hogy a fenekem a padlóhoz érjen. Tökre nem higiénikus.
- Mármint.. ez a... Sün. Ideig-óráig működik. Hogy élből löksz el mindenkit. Eleinte még ott a kihívás, főleg egy eridonosban, hogy majd ő megmutatja, és bejut a falak mögé. Tényleg. De ha folyton visszapattan, egy idő után fel fogja adni. Mások talán még sokkal előbb. És akár hiszed, akár nem.... egyedül lenni piszok szar és félelmetes, nem tudod... mert mázlid van, és mindig akad az utadba valaki, aki felül a vonatra - nem nézek rá, és halkan is beszélek. Nem mintha tudnám egyébként, miről beszélek, csak... gondolom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Év prefije <3
Év eridonosa <3
Sadie Sallow
Prefektus Rellon, Ötödikes diák


a sallow hallow in the shallow also, a pixie
offline
RPG hsz: 400
Összes hsz: 483
Írta: 2024. március 21. 18:48 | Link

Löwenherz

Időnként szeretek direkt rá is játszani a fekete bárány szerepre, amit a családom rám aggatott. Szeretném azt hinni, hogy lázadok ellenük, hogy ha már ők így állnak énhozzám, akkor én is úgy rúgjak beléjük, ahogy tudok, de aztán valahogy mégis mindig azon kapom magam, hogy próbálok megfelelni nekik. A jegyeim kifogástalanok, prefektus vagyok, dolgozom is (igaz, alantas munka, de akkor is), és nem okozok bajt. Nem csinálom a fesztivált, ahogy errefelé mondani szokás.
És valahányszor próbálom megfejteni, hogy miért is igyekszem megfelelni azoknak, akiket nem érdeklem, arra jutok, hogy ezt én akarom. De hiába bizonygatom, valahogy hamisnak tűnik.
És már kezdek belefáradni. Akárcsak abba, hogy mindenkivel harcolok. Nem érzem magam jobbnak, többnek tőle, hogy valakit megalázhatok, ha pedig visszanyal a fagyi, csak még nyomorultabb vagyok. De aligha javítana a helyzeten, ha elismerném a szőkének, hogy igaza van.
- Nem, így szeretem csinálni - vágok gúnyos képet, de mégis elfogadom a másik felkínált italt is.
Belekortyolok, ezúttal óvatosabban, de a mellém guggoló csaj persze csakazértis kötekszik, így muszáj felhúznom magam. Mielőtt azonban magamból kikelve, a forrócsokit a ruhájára vagy a hajába öntve megkérdezhetném, hogy na akkor mégis hogy kell inni, folytatja, és így már egyértelművé válik, hogy valamivel továbbgondolta, hogy mit is csinálok annyira szarul.
- Nem akarom, hogy bárki felüljön. Mert csak lelök róla, mikor nem figyelek - mondom néhány pillanat hallgatás után. - Gondolod jó nekem egyedül? Egy szart jó! De még mindig jobb, mint elhinni, hogy nem vagyok egyedül, és aztán pofára esni, mikor mindenki ellök magától!
Eléggé felemelem a hangom, alig egy kevésen múlik, hogy nem kiabálok, de nem is maga a hangmagasságom, inkább az lep meg, hogy egyáltalán ilyen őszinte vagyok ezzel a... csajjal.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


“You will never see things as they are; you will only see things as you are.”

Gergelyfi László
Diák Eridon (H), Negyedikes diák


A metamor fia
offline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 302
Írta: 2024. április 10. 10:11 | Link

Tala
Öltözék

Ha nem is teljesen úgy sikerül a hadművelet, ahogy a nagykönyvben meg van írva, azért láthatóan észleli, hogy megbökdösöm egy kicsit. Valahol egy kicsit szórakoztató is, hogy mindenkit meglep egy ilyen, de mivel az ujjam közben már normálissá zsugorodott, így teljesen megértem az értetlenségét.
- Woow - szólalok fel nagy bölcsen a kéznél lévő iratnál, hogy ez nekem sosem jutott volna eszembe, hogy legyen nálam valami, amivel tudok kommunikálni azokkal is, akik engem nem értenek. Nyilván azért, mert nem vagyok rászorulva. Lehet, hogy ezek után tartok majd magamnál valamit, amire lehet írni. Feltételezem, hogy tud szájról olvasni, meg szerintem hall is, szóval felé fordulva mondom, kicsit lassabban, hátha rólam nehezebb olvasni. Mindegy.
- Egy pohár vizet tudnál adni, szomjan halok - kérem meg, de majdnem lefelejtem a kérést. - Légy szíves - még egy mosolyt is dobok felé, de ha már úgysem szoktunk igazán beszélgetni... kommunikálni, akkor itt az alkalom, hogy egy kicsit jobban megismerjem őt.
- Neked mi bajod? - mutatok az ágyra, aztán rá, mert nekem egyértelmű a hányótál mellettem, ha nem lenne egyértelmű, hogy miért is fekszem itt.


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Várffy-Zoller vándordíj 2023 tavasz/nyár

Oldalak: « 1 2 ... 24 ... 32 33 [34] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet