37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint

Oldalak: « 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 ... 43 44 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1645
Összes hsz: 3684
Írta: 2013. március 21. 18:25 | Link

Lyra Castle

Most sem sikerült visszaérnie a kastélyba vacsorára, bár ez sosem zavarta igazán. Valahogy nem kenyere a gyerekzsivaj, sem pedig a drága kollégák fecsegése körülötte. Senkit sem érdekel a vizsgák javítása, pláne őt, aki konkrétan még nem kezdett el tanítani. Mivel azonban jelenleg más feladata nincs a szülőhazájában sem, időzhet a kastélyban nyugodtan, ismerkedésképp.
Az éhség azonban nagy úr, így a kötelező esti futás után az útja egyenesen a konyhai manók főhadiszállására vezet. A sportruházatot, ami a Mágiaügyi Minisztérium jelvényét hirdeti, le sem cserélte, elégre minek, úgysem divatbemutatóra jött.
Az ajtóban megállva szét sem néz, nincs is rá ideje, az egyik ráncos kis manó már rohan is, hogy a szolgálatára legyen.
 - Wellington stake-t kérek, közepesen. A köret legyen meglepetés, csak ne valami magyar... izé.
Egy picit el is fintorodik, ahogy a manó elsiet, helyet foglal az asztal legközelebb eső helyén. Reméli gyorsabbak lesznek, mint tegnap.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Lyra Castle
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 21. 18:45 | Link

Dwayne Warren

Mostanában már nyugodtabb voltam, lassan lecsendesült bennem minden, ami nemrégiben történt, ha éjszakánként egyedül a sötétben még mindig kísértett is néha. Kívántam olykor, hogy bár lennék érzéketlen, akit nem érdekel ez az egész, de tudtam, hogy érzések nélkül kár lenne élni is. Na igen.
Aztán nyílt az ajtó, és egy férfi jött be a konyhába, amivel először nem is foglalkoztam, hiszen bizonyára csak vacsorázni jött, és teljes nyugalomban eszegetettem tovább, aztán amikor leült megláttam a ruháján a címert, és azzal a lendülettel félrenyeltem az ételt.
Köhögve próbáltam nem megfulladni, aztán mikor úrrá lettem a dolgon, inkább elkezdtem a pizzát bámulni, miközben mindenféle gondolatok cikáztak a fejemben. Mit keres itt a minisztérium embere? És vajon milyen pozícióban dolgozik ott? Akaratlanul is az volt az első gondolatom, hogy egy auror, aki valahogy a nyomomra akadt, de aztán rögtön kapcsoltam, hogy akkor nyilván nem vacsorázna itt nyugodtan. Ettől függetlenül a félelem kígyója lassan körbefonta a lelkem, és valahogy már nem is volt kedvem enni. Viszont az feltűnő lenne, ha csak úgy felpattannék, amint meglátok valakit a minisztériumból, úgyhogy inkább haraptam egy újabbat, és lassan elkezdtem rágni a falatot. Mi legyen, mi legyen? Néha lopva a férfira néztem, hogy mit csinál, de azért nem túl gyakran, nehogy felhívjam magamra a figyelmet. Miért is nem maradtam szépen nyugton az Üvegházban, vagy inkább Kahlil szobájában?!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1645
Összes hsz: 3684
Írta: 2013. március 21. 18:58 | Link

Lyra Castle

Várja a vacsoráját, közben egy valaki, minden bizonnyal diák által ott hagyott újság címlapját nézi. A nyugalmát azonban pillanatokon belül a szinte fuldokló lány hangja töri meg, amire természetesen azonnal felkapja a fejét.
 - Jól érzed magad?
Szól át fennhangon a terem túloldalára. Ha baj van, természetesen közbelép, de csak azért, mert valami félrenyelt, nem fog egyből odarohanni.
Egy manó érkezik az asztalához, tojásfejét a tálat egyensúlyozva a gőzölgő fogással, egy másik az italt, harmadik az evőeszközöket hozza, hogy lepakolják elé. Ezt azért meg tudná szokni, bármennyire sem szereti ezeket a házi manókat.
 - Máskor azért ajánlanám a hivatalos vacsorát.
Szól ismét a terem másik végében kuksoló lányhoz. Az ő régi iskolájában tilos volt, hogy a hivatalos étkezéseken kívül egyenek, ez így inkább egyfajta reflex nála, mint valódi figyelmeztetés.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Lyra Castle
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 21. 19:09 | Link

Dwayne Warren

- Igen, jól... - válaszoltam sietve, talán túl gyorsan is a feltett kérdésre, miközben próbáltam elérni, hogy ne szúrjon a torkom. Remek, ennél jobban fel se hívhattam volna magamra a figyelmet. Ügyes vagy Lyra, felettébb ügyes.
Miközben figyeltem és folytattam az evést a férfi is megkapta a vacsoráját, úgyhogy kezdtem lassan megnyugodni. Nem vagyok normális, hogy ennyire megijedtem, igazán lehetne több eszem is ennél... Azonban alig sikerült elkalandoznia a gondolataimnak a jövevényről, az újból hozzám szólt.
Felkaptam a fejem a hangra, és bólintottam egyet.
- Rendben.
Nem volt szokásom ilyen csöndben beletörődni dolgokba, de komolyan, ha ezen múlik a nyugalmam, akkor tényleg fent fogok enni. Különben is, örülök, hogy végre múlik a méreg rossz hatása, és nem vagyok rosszul minden falattól.
Ennek ellenére a helyzetet jónak találtam arra, hogy megtudjam, hogy mit is keres itt valójában ez az ember.
- Ön esetleg... egy új tanár? - kérdeztem végre egészen felemelve a fejem, a férfire nézve. Volt, hogy minisztériumi dolgozók órákat tartottak nekünk, és ilyenkor az új év előtt könnyen lehet, hogy egy ilyen emberbe futottam bele. Talán jobb már most tisztázni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1645
Összes hsz: 3684
Írta: 2013. március 21. 19:19 | Link

Lyra Castle

Finnyásnak hathat, ahogyan a tányérjára öntött párolt borsót és burgonyapürét kavargatja, pedig nem volt ez mindig így. Vidéki gyerekként mindent megevett ő, amit elé tettek, az új és felettébb irritáló szokását a pár hónappal ezelőtti mérgezéses incidens alakította ki benne. Addig idiótának nézte az idősebb, tapasztalt aurorokat, akik minden alkalommal ellenőrizték az ételt, azonban kellemetlen ispotályban töltött hét után már nem tűnik annyira ostoba ötletnek. Mindenesetre ezt a vacsorát látványra legalább is teljesen méregmentesnek ítéli. Már csak az ízével van némi problémája.
 - Aurorkiképző.
Válaszol könnyedén. Kifejezetten közlékeny hangulatban van, talán, mivel ma még nem beszélt senki mással. De hát van ez így, ha az ember egy olyan idegen országba keveredik, ahol a helyiekkel nem igazán érteti meg magát.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2013. március 21. 19:20 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Lyra Castle
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 21. 19:33 | Link

Dwayne Warren

A választ hallva kedvem lett volna belefejelni a tányéromba. Aurorkiképző. Hát ennél jobb ember keresve sem ülhetett volna be ide, ez igazán remek. Azonban mivel szinte nem is foglalkozott velem, már nem féltem attól, hogy utánam kutat, ami rendkívül pozitív fordulat volt számomra, ráadásul azt is megmagyarázta, hogy miért nézegeti az ételt, mielőtt megenné. Paranoia, teljesen ismerős, Seren mellett jócskán ragadt rám belőle.
Egy darabig azon méláztam, hogy micsoda fordulat volt az így hirtelen számomra, hogy végül mégsem auror szakra mentem, annak ellenére, hogy Seren tökéletesen felkészített rá, ráadásul az utóbbi egy évben az SVK tanórák zömét is én tartottam, amíg ő távol volt. Persze tisztában voltam vele, hogy az aurorság innen még sok-sok kilométerre volt. Egy kicsit azért sajnáltam, hogy végül nem tartottam ki a szándékom mellett, de nem kenyerem a rablóból pandúr módi.
Viszont hogy lehet a legjobban védekezni? Úgy, ha megismerjük az ellenséget. Ezt pedig úgy tehettem meg most, hogy beszélgetni próbáltam.
- Mondja csak, az óráit csak a leendő aurortanoncok látogathatják? - kíváncsiskodtam végül, jobb ötletem nem lévén. Ráadásul, ha ereklyekutató is leszek, attól még akadhat olyasmi az aurorok óráin, ami hasznos lenne számomra. - Nem baj, ha közelebb ülök? Kényelmetlen kiabálni - mondtam aztán, felszedve a földről a szatyrot, és ha engedték, akkor valamivel közelebb ültem le.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1645
Összes hsz: 3684
Írta: 2013. március 21. 20:38 | Link

Lyra Castle

Nyugodtan lát neki a stake-nek tehát. Mindig olyasmit rendel, ami az otthonára emlékezteti, esze ágában sincs valami olyasmivel próbálkozni, amit nem ismer.
 - Persze, gyere.
Felel, udvariasságból (amit Isten tudja, hol vertek belé) ki is húzza a mellette lévő széket. Ő sem szeretne így kiabálni, különben se nem harap, se nem szenved kóros antiszociálisságban.
 - Némelyiket igen. A különfoglalkozásokat nem. De más miért is szenvedné végig?
Teszi föl a teljesen költői kérdést. Amikor ő diák volt, meg sem fordult volna a fejében egyszer sem, hogy olyan órán vegyen részt, amihez semmi köze. Plusz foglalkozás, plusz kötelesség, ugyan már.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2013. március 21. 20:38 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Lyra Castle
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 21. 20:53 | Link

Dwayne Warren

Leültem hát a férfi mellé, egy mosollyal megköszönve, hogy a széket is kihúzta, aztán a szatyor újból a földön landolt, én pedig vártam a választ, ami csakhamar meg is érkezett. Persze jogos volt a kérdés, miért is akarna valaki plusz órákat is bevállalni a sajátjai mellé? Azonban még ha költői is volt a kérdés, akkor is volt rá egy tökéletes válaszom.
- Ereklyekutatónak fogok tanulni jövő évtől, azonban mellé átoktöréssel is foglalkozni akarok. Serent, vagyis Weaver profot már megkértem, hogy ebben segítsen - helyesbítettem, hátha nem ismerik még egymást. - Azonban ha az ember terepre akar menni, akkor úgy vélem, vannak olyan dolgok, amiket nem biztos, hogy tanítanak az ereklyekutatóknak, de hasznosak lennének, és lehetséges, hogy van ilyesmi az aurorképzésben is - fejtettem ki az álláspontom, miközben a férfi reakcióit figyeltem. Így közelről mást mutatott az arca, nem láttam ellenségesnek, de biztos voltam benne, hogy éles a szeme, és kiszúrja a gyanús dolgokat. Korántsem voltam benne biztos, hogy valóban szándékomban áll-e valaha is betenni a lábam egy auroroknak szóló tanórára, de beszéltetni szerettem volna, hogy rájöjjek, miféle ember ő. Mondja bárki, hogy túlzottan óvatos vagyok, de még ha a hatóságok nem is tudnak a gyilkosságról, koránt sem biztos, hogy ez így is marad, hiszen mit tudhatom én, hogy Iwan nem akar-e újra ellenemre tenni? Márpedig most közel és távol ez a férfi volt az egyetlen auror.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1645
Összes hsz: 3684
Írta: 2013. március 21. 21:11 | Link

Lyra Castle

Még a végén kíváncsi lesz, ki az a Seren. Hallotta ezt párszor, minden bizonnyal be is mutatták neki, de nem igazán érdekelte a dolog. Valószínűleg azért, mert SVK-t tanít - ez ugyanis olyan tantárgy, amit, érdekes, de Auror létére az iskolában teljesen feleslegesnek tart. Össze-vissza oktatnak mindent, semmi koncepció, semmi értelme. Ha párbajozást tanítanak, az legyen Párbajtan. Ha veszélyes lényekről, SVK. Egy ilyen katyvasz csak összezavarja a gyerekeket.
 - Akkor biztosan lenne valami, ami hasznodra válik - bólint, miután végighallgatta a lány beszámolóját - Szóval sírrablónak tanulsz. Oda nem árt néhány ütősebb átok és rontás.
Ez végtére is mindent elmond arról, mit gondol a történelemről és az értékekről, amiket képez. Talán múzeumban sem járt sosem. Az ereklyéknek legfeljebb akkor van hasznuk, ha varázserővel bírnak, illetve, ha el lehet adni őket. Különben nem sok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Lyra Castle
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 21. 21:27 | Link

Dwayne Warren

Miközben beszéltem, jött a manó az üres tányéromért, amit oda is nyújtottam neki, aztán a felelet közben újra a férfire néztem. Beletelt pár másodpercbe, mire feldolgoztam, hogy épp le lettem sírrablózva, de a pislogás után akaratlanul is felnevettem.
- Na igen, ez a szó igen jól összefoglalja a tanulmányaim célját - jegyeztem meg, aztán igyekeztem moderálni az arcom, hogy abbahagyjam a vigyorgást. - Bár őszinte leszek, nem a szervezett része vonz.
Ez nagyjából azt akarta jelenteni, hogy nem fogok régésznek menni, és nem fogok csapatban dolgozni, mert arra röviden és egyszerűen: nem vagyok képes. Tulajdonképpen valahol ez a szak csak afféle mentőöv volt számomra, mivel nem tudtam, hogy mit kezdjek magammal az után, hogy eldöntöttem, hogy nem leszek auror. Hát igen, akkor menjünk arra, ahol a képességeim ki tudom használni, de nem kötelező a hivatalokkal együtt működni, és pláne nem kell senkit sem üldözni. Ez volt a legfőbb érv.
- Egyébként én Lyra Castle vagyok - nyújtottam kezet, hogy az illendőségnek is adjak némi helyet. Egy kastélyban összezárva úgyis könnyen megtudhatta volna a nevem és én is az övét, ha egyszer úgy hozza az élet, szóval akár most is meg lehet ezt ejteni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1645
Összes hsz: 3684
Írta: 2013. március 21. 21:38 | Link

Lyra Castle

Kissé elmosolyodik ő is. Becsülendő, hogy a lány nem kezdett el majrézni, amiért így degradálta a szent hivatását. Bár, valahogy úgy sejti, nem is tartja annyira szentnek ezt.
 - Megértem. Engem sem a szervezett vonzott, de abból nem lehet megélni, hogy konzervdobozokra lövöldözök az erdőben.
Íme, ennyi Dwayne nagy története. Nincs különösebb tragédia vagy fordulat, ami miatt bosszút esküdött volna, hogy aurornak áll. Mindössze ez az, amiben jó: élő pajzsként vagy fegyverként funkcionálni. Mivel pedig a családja sem különösen nagy múltú, neki pedig sem felesége, sem hivatalos gyermeke nincs, a szerveknek különösen jól is jött: teljes mértékben feláldozható.
 - Dwayne Warren. Auror és jelenleg tanár.
Viszonozza a kézfogást egészen derűsen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Lyra Castle
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 21. 21:59 | Link

Dwayne Warren

- Hát igen, ebben is van valami - bólogattam szórakozottan. - Igazából az is lehet, hogy végül valahol egészen máshol kötök majd ki.
Sok lehetőségem volt, hiszen a jegyeim jók voltak, és sokféle dologhoz értettem, ráadásul a melodimágiám még egy löketet adott a dolognak. Igazából bármi lehettem volna, aminek nincs nagy köze az emberekhez és a kommunikációhoz.
- Nagyon örülök - mosolyodtam el a bemutatkozás után, bár még ha szimpatikusnak is találtam a tanárt, odabent mélyen azért még mindig ott világított a félelem és a gyanakvás egy szikrája. Valójában talán épp ebben láttam a férfi legnagyobb veszélyét. Ugyan elsőre riasztó, de mégis valahogy képes volt majdnem elaltatni a figyelmem, márpedig ha ennek az ismerkedésnek most tétje lenne, akkor pórul is járnék. Talán nem szép tőlem ez a lavírozás, de valahogy nekem is túl kell élnem, és nem vagyok egy naiv kislány, aki nem látja meg, ha valaki egyszer még ellenség lehet.
Noha reméltem, hogy nem lesz az.
- Látom önnek sem jön be a magyar konyha - jegyeztem aztán meg a tányérjára pillantva. - Én az első hetem a gyengélkedőn töltöttem - idéztem fel ideérkezésem emlékét. Ugyan voltak időszakok, amiket idehaza éltem előtte is, de akkor már olyan régen Londonban voltam, hogy a visszaérkezésem után a gyomrom felmondta a szolgálatot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dwayne Warren
INAKTÍV


officer friendly
offline
RPG hsz: 1645
Összes hsz: 3684
Írta: 2013. március 21. 22:07 | Link

Lyra Castle

 - Ilyenkor még úgysem tudhatod.
Vonja meg a vállát. A kelleténél kissé agresszívabban vágja fel a húst, melynek következményeként pár borsószem pattogva gurul szét az asztalon. A mozdulatain, a vonásain látszik, hogy nem olyan közegben nőtt fel, ahol bárki sokat adott volna a külsőségekre vagy a viselkedésre.
Szórakozottan nézi végig, ahogy egy manó kétségbeesetten siet, hogy eltakarítsa az imént előidézett szemetet. Milyen kis hasznos állatok.
 - Nem kockáztatok. Különben... ez olyan, mint otthon. Más pedig úgysem érdekel.
Lerí róla az amerikai öntudat. Talán túlságosan is, inkább egyfajta arrogáns mániának is lehetne nevezni, ahogy szeretett hazájához viszonyul. Ami onnan származik, szent, ami rajta kívül, legfeljebb puszta utánzat, bóvli vacak lehet. Talán ez a legfőbb oka, hogy nem tud és nem is próbál ebbe a közegbe beilleszkedni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

ISTP-T: a virtuóz
Lyra Castle
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. március 21. 22:27 | Link

Dwayne Warren

Az étel kapcsán érkező válaszból újabb következtetést vontam le - a férfi nem szívesen van itt. Mondjuk valahol meg tudtam érteni, hiszen aurorként valószínűleg nem az minden vágya, hogy gyerekeket pesztráljon, mikor ennél sokkal érdekesebb és élvezetesebb feladatokat is elláthatott volna, ráadásul otthon, nem pedig egy idegen ország földjén.
- Na igen, még jó, hogy itt mindent megfőznek... - feleltem kissé elkalandozva, aztán úgy döntöttem, hogy elég is lesz mára az ismerkedésből, jobb, ha elhúzom a csíkot, mielőtt véletlenül valami gyanúsat kotyogok ki. Azért milyen ironikus az élet, a tanár nem tudhatja, hogy épp egy köztörvényes bűnöző mellett vacsorázik. Na nem mintha büszke lettem volna a címre, sokkal jobban éreztem volna magam, ha nem kell ilyesmikkel törődnöm. De kellett.
- Nos, engem várnak, úgyhogy megyek is - álltam fel aztán az asztaltól, felkapva a többiek leendő vacsoráját. - További jó étvágyat, és a viszont látásra! - köszöntem el egy halvány mosollyal, és elindultam, hogy a lehető legrövidebb úton lejussak az üvegházba. Ez a találkozás azért egy kissé felzaklatott, jó lesz a békés zöldségek között ücsörögni, míg a többieket hallgatom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 25. 05:38 | Link

Noel <3

Újabb büntetőmunkán túl. Ez most kivételesen tényleg nem volt jogos. Két lány cicaharcba keveredett a könyvtárban, valami csalfa fiú miatt és valaki megátkozta őket, hogy most már hallgassanak. Mást is zavartak, nem csak őt, de hogy azonnal őt vegyék elő az előítélet, vagy hírnév, még nem döntötte el. Mindenesetre a könyvtár takarítás közben lenyelt port muszáj leöblítenie valamivel, és ha már itt tartunk, rendesen ebédet is enne, mivel ez is elmaradt. Ezeket a büntetéseket mindig a legrosszabb időpontra tudják időzíteni.
A már szürkére vált talárját leveszi, kiporolja, de csak annyit ér el vele, hogy ő is és a mellette elhaladó szellem is prüszkölni kezdenek, igen, még a szellem is. Utánakiáltanak, hogy lehet nem is halt meg annyira, de az nagyon nagy bunkóság lenne. Összehajtva a táskájába gyűri a csodadarabot, majd az egyik közeli ablakhoz lép és kiengedi kontyba fogott haját. Szegény konty már inkább szénakazal, mint haj. Ujjaival kicsit átfésüli és két felé szedve, előre fésülve összefonja őket két fonatba, így a köldökéig ér a haja, melyekbe egy-egy zöld szalagot fűz. A művét megcsodálva kihúzza magát, megigazítja a pulóverét, és így indul tovább a folyosón énekelve, egy-egy festménynek címezve a mondandóját.:
- Give me a second I need to get my story straight My friends are in the bathroom getting higher than the empire state my lover she is waiting for me just across the bar My seat's been taken by some sunglasses asking 'bout a scar...
Pördül egyet, táncikál egy kicsit jobbra, majd balra is, megint forog és egy újabb képet választ ki magának, akinek énekelhet.
- And I know I gave it to you months ago I know you're trying to forget but between the drinks and subtle things the holes in my apologies you know I'm trying hard to take it back...
Megállva a keretnek dől, mielőtt még belépne a konyhára, és úgy fejezi be ezt a részt:
- So if by the time the bar closes and you feel like falling down I'll carry you home...
Benyitva a sürgő manók tömegébe kiáltja bele a következő sorokat, több manót megállítva, ami majdnem csúnya következményekkel jár:
- Toniiiight...We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the suuuun...
Közelebb lépve felkapja a legközelebbi manócskát, akit megpörget és táncosan mozog vele kicsit. Ismeri, ő egy kislány, aki nem fogadhatta el tőle a masnit, amit neki szeretett volna adni.
- Tonight we are young so let's set the world on fire we can burn brighter than the sun... Éhes és szomjas vagyok, szeretnék egy nagy pohár áfonyalevet, rizses húst és madártejet, azt mondták ezek ma voltak ebédre, maradtak belőle?
Érdeklődik a manótól, akit úgy tart a kezében, mintha kisgyerek lenne. A kislány igennel válaszol, így leengedi, hogy elszaladhasson ebédet hozni. Addig magához vesz egy narancsot, és a pulcsiját levéve, folytatja a dalolászást, csak már halkabban, a refrént elhagyva.
- Now I know that I'm not all that you got I guess that I...I just thought maybe we could find a ways to fall apart But our friends are back So let's raise a toast Cause I found someone to carry me home ...Carry me home tonight Just carry me home tonight Carry me home tonight Just carry me home tonight...
 


Ruci

Daloljatok ti is!
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 25. 05:46 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Noel Rainsworth
INAKTÍV


cheap freakshow
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 1258
Írta: 2013. március 27. 02:13 | Link

Bia ^^

Húga mindig is mondta, hogy azzal a mennyiséggel, amennyit Noel képes eltüntetni, ha egy mamutcsorda nem is, de egy falunyi afrikai kisgyerek biztos jóllakna, mire a fiú többnyire kedélyesen harapott egyet az aktuálisan előtte lévő valamiből. Amennyit fut, meg úgy általánosságban mozog, az elhízás veszélye körülbelül annyira fenyegeti, minthogy másnap rázuhan egy csapat rinocérosz.
Bár lehet, utóbbi jobban.
Ezen a gondolaton felbuzdulva, ebéd után két-három órával már ismét a konyhában ül, ezúttal egy szendvics szeme közé nézve fenyegetőn. A manók már megszokták a jelenlétét, bár Noelt földöntúli módon irritálja a sipítozás, és hogy úgy körbeugrálják, mintha egy spanyol főnemes jött volna látogatóba, holott mennyivel jobban érezné magát, ha arra lenne kötelezve, hogy lopkodja az ennivalót a konyháról? Legalább nem csökevényesedne el a vadászösztön.
Kihasználva közkedveltségét, eleinte random pillanatokban ruhákat adott szerencsétlen iskolai dolgozókra, akik nem tudtak menekülni Noel orvtámadásai elől, de a fiú kénytelen volt kelletlenül konstatálni, hogy bizony nem azért dolgoztatják a manókat, mert beszűkült a munkaerőpiac, úgyhogy minden egyes felszabadított lény után egy újabb szervilis manó jött, tehát erőfeszítései arra, hogy konyhásnénikkel népesítse be a területet, teljesen feleslegesek voltak.
Merengését egy hangosan énekelve és táncolva érkező lány szakítja félbe, akiben gond nélkül ismeri fel Biancát. Ahány büntetőmunkát a lány kapott, Noel akkor is ismerné, ha kézzel-lábbal tiltakozna ellene.
Háztársa szemmel láthatóan nem veszi észre őt, úgyhogy a fiú szendvicsét rágcsálva hallgatja a valószínűleg sok fürdőszobapróbát megélt produkciót.
 - Mindjárt segítek felgyújtani a konyhát, de előbb befejezem a szenyám - közli olyan hangon, mintha a holnap esti járőrözést tervezné, visszautalva a So let's set the world on fire sorra, miután a lány befejezte a házi áriáját.
Végül is, a prefektusi manuálban nincs szóról szóra leírva, hogy "ne gyújts tüzet a kastély semelyik pontján", úgyhogy...akár meg is teheti, nem?
A magyartanára mindig is mondta, hogy hajlamos sajátos értelmezésekkel előállni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 27. 07:28 | Link

Noel *-*

A megszólításra csodálkozva pillantott fel, nem hitte volna, hogy más is lesz itt, de ezek szerint tévedett. A tekintete összeakadt a fiúval és egy cicamosoly kíséretében feltápászkodott, hogy átsétálva a másik asztalhoz megölelje a szendvicsével viaskodó fiú nyakát, és puszit nyomjon az arcára.
- Noel!
Szegény manók, akik a sok ételt és italt automatikusan oda vitték, ahogy a lány ült, most éles kanyarral változtatnak helyszínt és indulnak el a másik asztalhoz, ahol már a lány helyet foglalt a fiú bal oldalán. Furcsa a kapcsolata vele, olyan közvetlen és őszinte tud lenni az első pillanattól fogva. Vannak, akik megbámulják a fiút az arca miatt. Az ilyeneket nem szereti, ő egyszer észrevette, aztán na bumm, ha ilyen az arca ilyen, neki meg például túl vastag a felső ajka, és az egész arcát összevetve így néha úgy néz ki, mint egy kacsa.
- Tetszett? A kedvenc számom. Úgy döntöttem a gyújtogatás után meglépek a környékről, szerencsét próbálok a világ legelismertebb színpadán, férjül veszlek és leigázzuk a világot, persze csak ha éppen ráérsz. Amúgy a szendvics sokkal finomabb, ha van benne chips is, mondjuk hagymás-tejfölös, az nagyon király tud lenni.
Ezt még Alexától tanulta, amikor kicsi volt, ő is ezzel borzolta a szülei idegrendszerét. Egyszer megkóstolta ő is, és azóta nem volt megállás, ha volt rá alkalma, tett a szendvicsébe. Nagy vigyorral nézi a fiút, majd kortyol egyet az áfonyaléből. Teljesen finom még mindig. Gyomorfájásig tudja inni ezt a csodaitalt.
- Ha ez nem jön össze, akkor viszont itt kell sztárnak lennem. Megbeszéltem egy lánnyal, hogy járok majd színjátszóra, erre puff, nem feloszlanak? Totál szívás.
Miközben beszél, maga elé húzza a madártejet, mert még csak véletlenül se tudná sorba enni a kajákat, és a kis fehér gombócokkal kezd el játszani, egymásnak ütköztetve őket.
- Ez volt a bűvös tizenharmadik büntetésem. Most már nyugodt szívvel lehetek elsős. Már csak hasznos tárgyakat kell összeválogatnom. Apa azt mondta nem tanít méregkeverést, de ha nem veszem fel a tárgyát megsértődne, pedig gőz fölött begöndörödik a hajam.
A végére látványosan rájátszik és hátradobva a haját a plafonra tekintve pillog párat.
- Láttam egy ilyen csajt, nem Rellonos, valahova felfelé ment, de már a bőröndjét is úgy fogta, mint egy kis nebántsvirág. Az ilyenektől fog kihullani a hajam. Komolyan, ha eltanulod valakitől ezt a stílust…
Megáll, felnézve csücsörít egy kicsit, látványosan végigmérve a fiút, majd visszafordulva bekap egy gombócot és miután lenyelte teszi hozzá a "végső csapást".
- Akkor köztünk mindennek vége.
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 27. 07:28 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Noel Rainsworth
INAKTÍV


cheap freakshow
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 1258
Írta: 2013. március 29. 00:20 | Link

Bius

Tetszik neki Bia közvetlensége, és ő is hasonlóan viszonozza a lány köszönését; ez a vonás nagyon megfogta a háztársában, kevés rellonos van, aki képes ilyesmire, és még kevesebben, akik nem tesznek meg mindent, hogy a másiknak sejtése se legyen erről a tulajdonságukról. Arról nem is szólva, hogy a lány tekintetébe pillantva nem kell folyamatosan szembesülnie sajnálkozással vagy undorral, ami egyébként nem zavarja túlságosan, de egy idő után fárasztó és monoton, utóbbival pedig soha nem volt kibékülve.
Bólogatva nyugtázza Bia terveit.
 - Hasonlókon járt az agyam, azzal a különbséggel, hogy előbb szeretném stoppolva körbeutazni a világot, és csak aztán férjül menni bárkihez is, de a világ leigázására szerintem tudok majd szakítani időt mindenképpen - gondolkozik el látványosan. - Kivéve szerdánként, az egyszerűen nem alkalmas ilyen tervek megvalósítására - teszi még hozzá, elvégre a szerda olyan semmilyen. Nem lehet utálni, mert a hét elején van, de szeretni se, mert még nem a hét vége; a szerda a legátlagosabb nap a héten, egy átlagos napon pedig hogy lehetne meghódítani a földet? Ugye.
 - Legközelebb kipróbálom - vigyorog Biára, és bár elsőre hihetetlenül agyament és ehetetlen ötletnek hangzik, a keretek nem nagyon zavarják Noelt, az csak még vonzóbbá teszi a lehetőséget. Ez a mentalitás hajlamos belevinni hülyeségekbe, de az esetek nagy többségében sikerül ki is kaparnia belőle magát valahogy, úgyhogy egyelőre nem érzi, hogy változnia kellene.
 - Nem bírták el a lehetőséget, hogy egy ilyen tehetség érkezik. Most képzeld el, milyen gáz lenne nekik, évek óta ezt csinálják, van tapasztalatuk meg minden, erre jön egy újonc, és asztal alá színészkedi őket. Halál gáz lenne. -
Harap még egyet a szendvicséből, ami ezzel a végszóval el is tűnik, úgyhogy a teája felé fordul, amiben a kanál is megáll függőlegesen a temérdek cukor miatt, de nem zavartatja magát túlzottan - az ő életvitelével a diabetesnek nem lesz ideje kialakulni, annál valószínűleg hamarabb sírba viszik a képtelen ötletei.
 - Igen, ez volt a tűzkeresztség. Valahogy én hamarabb lettem prefi, minthogy ezen átessek, de szavamat adom, soha nem leszek szabálytisztelő - jelenti ki hivatalos hangon, elvégre ez a minimum. Jó dolog a prefektusság, ha jogok mögé bújva akar szívatni valakit, de egyébként ez sem igazán tántorította el attól, hogy biztostűvel nyitogassa a tanárok fiókjait, vagy viszketőport öntsön egy gólyalakos srác tusfürdője helyére. Valahogy élvezi hallgatni a sikoltozást, zene füleinek.
A megjátszott plázacicát tettetett rosszallással figyeli, zord arccal csóválva a fejét, ahogy a göndörödő haj gyötrelmei kerülnek szóba. Ó, fájdalom, hogyan is lehetne elviselni egy ilyen borzalmat?!
 - Pedig meg sem csaltalak Karennel, Dorisszal, Melisszával, vagy a legjobb barátoddal, Kimmel - sóhajt, idézve egy reklámszöveget, bár fogalma sincs, hogy Biának mennyi jártassága van a mugli világban, de régen ez nagy sláger volt arrafelé.
 - Hát ajánlom is neki, hogy ne legyen rellonos. Ha a pincében látok egy ilyen lányt, biztos, hogy soha többé nem fog tudni bejutni a klubhelyiségbe - jegyzi meg, és feltett szándéka beváltani a fenyegetését, ha esetleg ilyen helyzet állna elő. Még nincs kifejezett terve, de ez nem gátolja semmiben, nyilván.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 29. 02:05 | Link

Noelem <3

- Elviszel magaddal? Annyira jó lehet. Én még csak Pesten voltam, meg Varsóban. Ennyi. Illetve, nem is, egyszer voltam Görögországban, amikor a szülőanyám férjhez ment, meg kisebb koromban a családi birtokon Angliában, de onnan csak képek vannak, kicsi voltam még, nem maradt róla sok emlékem.
Talán jobb is, mert ha emlékei maradnak, fennáll az esélye, hogy maradna. Petrét például nagyon megszerette és a kisebb testvéreit is, de nem akar erre gondolni, mert akkor rosszul érzi magát otthon, ahol csak Milan hisztije van, ha valami nem tetszik neki, és egy jó ideje már nem érzi odavalónak magát, főleg mióta tudatosult benne, hogy semmilyen vérkapcsolat sincs közöttük. Azért is költözött fel, hogy ne érezze magát lent kényelmetlenül.
- Szegény szerda. Rossz lehet neki, ő olyan unalmas. Nem utálod, de nem is szereted. Nincsenek érzéseid iránta. Kellene csinálnunk valamit szerdára. Valami pozitív programot. Én szeretném, ha a szerda egy pozitív nap lenne. Semmi komolyabb, szóval a világ meghódítására másik napot kell keresni, de mondjuk, szerdánként tömhetnénk magunkat sütivel. Mit szólsz?
A sütit mindenkit szereti. Neki jöhet minden, legyen szó sütiről, fagyiról, vattacukorról, bármiről. Az a lényeg, hogy ne piszkálja senki, miközben fogyasztja, mert a süti szent és sérthetetlen, és mikor fogyasztja, az már rituálé, amiben ha megzavarják, akkor az illető nem fogja megérni a következő percet.
- Ha nem ismernélek, még a végén azt hinném, udvarolsz nekem.
Színpadias sóhajt hallat, kezét felemeli és a homlokára téve, az égre emeli tekintetét, épp csak a dicsfény hiányzik a képből.
- A nagymamám színésznő és ő amúgy tényleg jó. Láttam már szerepelni , saját színháza van, és eléggé ismert is, mert mindig jelen van, tudod, ő ilyen arc, vagy nem is tudom mit mondhatnék rá…celeb.
Furcsa számára, hogy ezt a szót használja. Ő megkedvelte a nagymamáját, viszont a celeb szó elég sok negatív érzést vált ki az emberekből, és belőle is. A madártej végeztével rátér a rizseshúsra, hiszen ez volt a fő ok, amiért idejött ma, erre nagyon vágyott.
- Nagyon helyes. Nem lóghatnék veled, ha szabályszerető lennél. Amit azért sajnálnék.
Az első pillanattól jóban van a fiúval, így nagyon nehezen viselné, ha nélkülöznie kellene, mert hirtelen eminens gyerek lesz belőle. A szíve szakadna meg.
- Addig élnél. A csalást nem viselem el. Kinyírnálak téged is és Kimet is… meg a többieket is, mert tuti tudnának róla, és hallgatnának. Bár lehet, téged megtartanálak. Unatkoznék nélküled.
Iszik egy kortyot és hümmögve megállapítja, hogy régen nem szórakozott olyan jól, mint amikor Noellel van.
- Szerinted hogyan lehet megakadályozni, hogy valaki bemehessen a saját klubhelyiségébe?

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Henry Dalgaard
INAKTÍV


Mr. "Szőkeség"
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 53
Írta: 2013. március 29. 18:33 | Link

Glyniss Clarkson

Kihasználván a szünetet, a maratoni semmittevést megszakítva, Henry úgy dönt, hogy az éhség oltárán fog áldozni. Az ágy millió tonnás súllyal húzza vissza, de az akarat győzedelmeskedik. Már tökélyre fejlesztette az a képességét, amivel úgy tud szundikálni, hogy egy gyűrődés sem marad a ruháján. Ezért - még mindig kicsit kótyagosan az alvástól - kettőt igazít a haján, és kilép a szobából. Egy pillanatra elgondolkozik.
~Hol is találunk kaját ilyenkor?~
Rögtön a konyha jut az eszébe. Hát persze!
Unottan slattyog le a lépcsőn, közben odabiccent pár ismerősnek.
Egyáltalán nem siet, kihúzza magát és szépen lassan a konyha felé veszi az irányt. A nagyobb ablakokon keresztül lesi közben az időjárást. Tavasz van, dalolnak a madarak és újra szakad a hó.
~Kaja után ki kéne menni hóembert építeni.~ gondolja a fiú.
 Ekkor már majdnem a konyha ajtaja előtt van, és egy kicsit megijed. Egy élénkvörös folt tűnik fel előtte, nem is annyira a távolban.
~Ég valami?~ gondolja hirtelen, de ahogy közelebb ér, meglátja, hogy nem ég semmi, csak egy lány ácsorog szintén a konyhaajtó előtt.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2013. március 31. 21:04 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Glyniss Clarkson
INAKTÍV


Csillagszemű Vadóczka
offline
RPG hsz: 31
Összes hsz: 35
Írta: 2013. március 29. 19:12 | Link

Henry Dalgaard

Épp a faluból ért vissza a kastély ódon falai közé, és még nincs kedve visszamenni a hálótermébe, így bóklászásra adja a fejét. Nincs kimondottan célja, csak sétálgat, amúgy sem tud megülni a hátsó felén hosszabb időre. Kora még az este, hogy pihenésre kerüljön sor. Inkább; amerre csak jár, behallgatózik az ajtókon, hátha meghall valami érdekeset. Sok minden nem üti meg a fülét, főleg érdekes nem. Ám egyszer csak édességillat lengi be a teret, és motoszkálást hall az egyik ajtó mögött. Ha édességről van szó, akkor nincs mese, szerezni kell neki belőle. Ez Glyniss mottója.  Odalopakodik, óvatosan bekukucskál az ajtó résén. Sokat nem lát elsőre, csak a színes nyalánkságokat sorban a pulton. Mikor indulna a terembe, hogy megszerezzen belőle legalább egyet, váratlanul lépteket hall a háta mögül. Ijedtében ugrik egyet, ám erősen koncentrálnia kell, nehogy felsikkantson, hisz ha lebukik nincs süti. Próbál ártatlan fejet vágni, majd nekidől az ajtófélfának és fúj egy nagyot, mikor látja; csak egy fiú az. Nem véletlen az ilyesmi, így magához inti őt és halkan suttogja.
- Kérsz sütit? Van bent egy halom. Gondolom nem fog hiányozni az illetőnek, ha pár darabot elkobozok. -mutogat az ajtóra.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2013. március 31. 21:09 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Néha, nagy ritkán magamban beszélek. Remek tanácsokat adok magamnak. Időnként még meg is fogadom őket.
Henry Dalgaard
INAKTÍV


Mr. "Szőkeség"
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 53
Írta: 2013. március 29. 20:55 | Link

Glyniss Clarkson

-Nem félsz, hogy lebukunk?- mondja Henry vigyorogva. Ekkor odalép a lány mellé és bekukkol a résen. Szebbnél szebb színes muffinokat lát, amelyeknek minimum öt centi szivárványszínű hab van a tetején, és színes cukorkákkal vannak meghintve. Alig bírja levenni a szemét róluk. És az a mennyei illat. Henry úgy érzi, ezekért a "drágaságokért" bármit megtenne. Hirtelen megérti a lány veszélyes elhatározását.
- Ezt muszáj lesz megszerezni!- mondja határozottan. Gyorsan körbenéz, senki sincs a folyosón. Óvatosan tágabbra nyitja az ajtó rését.
- Csapok egy kis zajt, elterelem a bentiek figyelmét, addig te kobozz el pár darabot. - suttogja a lánynak.
Ekkor Henry fogja magát, becsusszan az ajtón és macskaügyességgel még bentebb lopódzik a konyhában. Már tisztes távolságban van a süteményektől, amikor lever egy doboz tojást.
- Szaladj, van pár másodperced! - utasítja a kissé megszeppent lányt.
Henry-t épp észrevették a bent szorgoskodók. Ekkor pedig felemeli a kezét, az "ártatlanságot" mutatva, és mentegetőzni kezd. Közben pedig igyekszik minél jobban takarni a háttérben történő dolgokat.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2013. március 31. 21:18
Hozzászólásai ebben a témában
Glyniss Clarkson
INAKTÍV


Csillagszemű Vadóczka
offline
RPG hsz: 31
Összes hsz: 35
Írta: 2013. március 29. 21:43 | Link

Henry Dalgaard

-Még, hogy én félni? Viccelsz?-vigyorog vissza magabiztosan. Azért magában nyel egy nagyot, bár nem a félelemtől, inkább az izgatottság pulzál az ereiben. Látja a fiú is társul mellé, sőt felvállalja az elterelő szerepet. Majd felbuzdulva a kettős hadműveleten; Glyniss belelkesül.
-De még mennyire, megszerezzük a kis finomságokat!-derül fel a lány arca és szemében elszántság tükröződik.
-Remek ötlet.-ért egyet a fiú tervével. A lány kint várakozik a jelre a folyosó árnyékában, de amint hallja a fiú zörgését bentről görnyedt háttal némán masíroz az asztalhoz, remélve; épp egyik konyhamanó sem akar hátranézni. Leemel három-három muffint, és magához szorítva rohan kifelé az ajtón, meg sem áll az egyik fal bemélyedéséig, nem messze a konyhától. Ki-ki kukucskál jön-e a fiú, vagy üldözőbe veszik-e a manók őket, mert ha mégis, akkor a futásra készen áll. Bár a muffinok, ki tudja, hogy mennyit bírnak hosszú- vagy rövidtávon. Valószínűleg nem túl sokat.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2013. március 31. 21:23 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Néha, nagy ritkán magamban beszélek. Remek tanácsokat adok magamnak. Időnként még meg is fogadom őket.
Henry Dalgaard
INAKTÍV


Mr. "Szőkeség"
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 53
Írta: 2013. március 30. 11:40 | Link

Glyniss

A manók észreveszik a bent történt zajcsapást, és kérdőre vonják Henry-t. Aki persze rögtön előadja a szegény eltévedt elsős című színdarabot. A manók szúrós szemmel tekintenek rá és a kezébe nyomnak egy felmosórongyot. Az adrenalintól felpörögve percek alatt feltörli a ragacsos tojást, és óvatosan sétál ki az ajtón. Visszacsukja maga után és körülnéz. Sehol senki, a lány nyomát sem látja.
~Talán elszökött a sütikkel?~
Ekkor megpillant egy tincset, ami kilóg egy falmélyedés mögül. Odasétál és látja, hogy a lány ugrásra készen áll.
- Nyugi, győztünk.- mondja halkabban a lánynak. - És amúgy mondták már neked, hogy nem vagy túl jó a bújócskában? - mutat a lány hajára. Vigyorogva arrébb áll, hogy a lány is összeszedhesse magát. Teljesen feldobja ez az eset, örül, hogy rászánta magát erre a konyhai kiruccanásra. Meg is lepődik egyben, hogy mennyire kizökkenti az eset a szokott komor, unott hangulatából. Szélesen mosolyog a lányra, aki teljesen össze van kenve sütihabbal. A kezében szorongatott hat darab süteményt, amelyeknek vagy nem volt hab a tetején - érthető okokból -, vagy már elég torz formát öltöttek. De Henrynek még így is tökéletesen megfelel.
- Szerintem illene bemutatkoznom egy ilyen akció után, Henry vagyok, Henry Dalgaard. - veszi hangszínét udvariasabbra. - Kereshetnénk pár fotelt, vagy valamit ahol elfogyasszuk a "drágaszágokat". Vagy előbb átöltöznél? - mutat a lány felsőjére.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2013. március 31. 21:28 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Glyniss Clarkson
INAKTÍV


Csillagszemű Vadóczka
offline
RPG hsz: 31
Összes hsz: 35
Írta: 2013. március 30. 15:13 | Link

Henry

Épp lelkesen hallgatózik a sarokban, el is felejtkezik a kezében tartott muffintokról, amikor a fiú mellé ér a győzelem hírével.
-Nem követtek?-kukkant ki a lány, de nem lát senkit közeledni, majd még hozzá teszi egy csíntalan és sejtelmes mosoly kíséretében a fiú megjegyzéséhez.
-Nem a bújócska az erősségem.
Aztán észreveszi magán a muffin foltokat és hangosan elneveti magát a komikus helyzeten. Ellensúlyozásképp a fiú kezébe nyom három kissé meggyötört szépséget.
-A nevem Glyniss Clarkson. Örvendek Henry.-mutatkozik be, majd kezével leszed a kabátjáról egy habfoltot és lenyalja az ujjairól.
-Semmi se vesszen kárba, nemde?-intézi el ezzel az átöltözést, majd beleharap az egyik sütibe, és hangosan felsóhajt a szájába szétterülő édes íztől.
-Igen, jobb lesz, ha leülünk ezekkel "dágaszágokkal"- utal mosolyogva a fiú jelzőjére.
-Nem messze innen volt egy pad az egyik ilyen bemélyedésben. Oda le tudunk ülni, persze ha az neked is megfelel.
Ha igen, akkor Glyniss mutatja az utat visszafelé a folyosón.-Szép munka volt tettestárs-mondja büszkeséggel a hangjában, hogy ma is tettek valami csínyt.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2013. március 31. 21:31 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Néha, nagy ritkán magamban beszélek. Remek tanácsokat adok magamnak. Időnként még meg is fogadom őket.
Henry Dalgaard
INAKTÍV


Mr. "Szőkeség"
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 53
Írta: 2013. március 31. 13:19 | Link

Glyniss

Henry furcsán nézte, ahogy Glyniss "megtisztítja" a kabátját, de utána vállat vont és követni kezdte a lányt. Nemsokára megpillantotta a padot, amiről a lány beszélt. Kényelmesen elhelyezkedett, már amennyire tudott egy ilyen padon.
- És Glyniss, sokszor szoktál ilyen dolgokat művelni? - kérdi érdeklődve. - Mert ha csak a sütikre pályázol, akkor inkább szólj; szerzünk valami legális helyről. - neveti el magát. Közben felfigyel egy srácra, aki hasra esik a jégen. Henry nem különösen gonosz lélek, de ezt különösen viccesnek találta.  
Utoljára módosította:Henry Dalgaard, 2013. április 2. 22:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Glyniss Clarkson
INAKTÍV


Csillagszemű Vadóczka
offline
RPG hsz: 31
Összes hsz: 35
Írta: 2013. március 31. 21:59 | Link

Henry

Lezuttyan Henry mellé a padra, felhúzza a lábát és úgy helyezkedik, hogy szembekerüljön vele. Falatozni kezdi az egyik kékszínű muffint, közben jut a megmaradt habból az orrára is. Glyniss érszrevétlenül eszik tovább, majd a fiú kérdésére nevetve válaszol.-Nem megy ritkaság számba, hogy valamit elkövessek  a saját szent célom érdekében.És nem csak süti van a listámon.-magyarázza. -A boltból vagy más legális helyről való sütiszerzés, ahogy te mondtad, abban mi a kihívás? Itt nem a lopásra gondolok, csak csináljunk olyat, ami izgalmas. Te még nem tettél soha rossz fát a tűzre?-kíváncsiskodik, majd meglátja, mit figyel Henry. -Elég rusnya egy csúszás volt a fiú részéről. Meg kéne mutatni neki, hogyan táncolnak a jégen a  profik.-"vagánykodik" félig az elesett fiún nevetve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Néha, nagy ritkán magamban beszélek. Remek tanácsokat adok magamnak. Időnként még meg is fogadom őket.
Henry Dalgaard
INAKTÍV


Mr. "Szőkeség"
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 53
Írta: 2013. március 31. 22:36 | Link

Glyniss

Érdeklődéssel hallgatja Glyniss mondandóját, tetszik neki, amit hall. Henry mindig is kedvelte azokat az embereket, akik képesek voltak tenni is azért, amit akarnak. Még akkor is, ha az a cél egy süti. Közben ő is elkezdi enni az egyik sütijét. A süti jobban néz ki (csak nézett) mint amilyen az íze. Henrynek túlságosan szokatlan volt ez a fajta íz, az enyhén kiszáradt tésztát, pedig rengeteg habbal kompenzálták. Fancsali képpel de tovább ette a sütit, nehogy úgy nézzen ki, mintha megbánta volna ezt a kalandot. Idővel végzett az első süteménnyel. - Szerintem még túl sok is volt az a rossz fa, amit a tűzre tettem. - válaszolta Glynissnek. - Amúgy meg néha nem árt, ha nyugi van, például ha cukrászdában esszük a sütit, akkor legalább nem kell feltörölni azt a tojásos szutykot, amit az "akció" közben magunk után hagyunk. - nézett tettetett morcossággal a lányra. - De azért tényleg kellenek az ilyenek is, én is szeretek rosszalkodni, szóval, ha ilyenre vetemednél, akkor előtte keress meg. - folytatta mosolyogva. Még egyszer kipillantott az ablakon, és a kinti hűvösben még mindig azt a szerencsétlen gyereket próbálják felkaparni.
- Ez egy felhívás keringőre? - nézett komolyan Glynissre. - Akkor szaladjunk, mutassuk meg nekik, hogy kik a jég királyai.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2013. április 19. 17:55 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Glyniss Clarkson
INAKTÍV


Csillagszemű Vadóczka
offline
RPG hsz: 31
Összes hsz: 35
Írta: 2013. április 1. 12:58 | Link

Henry

Örömmel hallgatja, hogy társra lelt rosszcsontkofásban és ez a műfaj, ha lehet így nevezni, a fiútól sem áll távol.-Hát igen, néha egy kis plusz munka összejön a feladat teljesítése közben. Bár ez is csak a móka része.-ért egyet a fiúval.-Nem felejtem el, és feltétlenül, ha bármi szokatlant szeretnék tenni. Egyedül egyébként sem olyan izgalmas.-fejti ki mosolyogva.-Na és ha szabad kérdeznem, mi volt a legrosszabb fa, amit a tűzre tettél?-kérdi sejtelmesen.
Eközben ki- ki tekinget ő is az ablakon, a fiúnak csak nem megy a jégen megállni, majd Henry kérdésére azonnal rávágja.
-De még mennyire! - majd felugrik a padról, maradék muffnijait a zsebébe süllyeszti, és a legközelebbi kijárat felé szalad. Útközben még visszanéz csillogó szemmel Henryre, nehogy lemaradjon, majd mikor mellé ér, kilöki az ajtót és nekiszalad a frissen kialakult jégpályának. A srác már többé- kevésbé kikászálódott a pálya szélére, így Glyniss nekifutásból végigcsúszik a jégen, egyelőre esés nélkül, majd a második kört fél lábon teszi meg szintén sikeresen. –Na, ezt csináld utánam!-kiáltja oda Henrynek a pálya túlsóvégéről.
ről.
Utoljára módosította:Ginnie Marrywather, 2013. április 19. 17:59 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Néha, nagy ritkán magamban beszélek. Remek tanácsokat adok magamnak. Időnként még meg is fogadom őket.
Henry Dalgaard
INAKTÍV


Mr. "Szőkeség"
offline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 53
Írta: 2013. április 1. 20:53 | Link

Glyniss

Henry is felpattan a padról, és követi a lányt. - Az maradjon az én titkom. -válaszolja. Ekkor ő is rámegy a jégre, és Michael Jackson híres Moonwalk mozdulatába kezd, utána tovább csúszkál. A fiú aki az előbb ugyanitt elesett, már sikeresen felkelt és eliszkolt a jég közeléből. Henry bemutatja Glynissnek az összes műkorcsolya mozdulatát, amit még kisgyerek korában tanult meg. Bár korcsolya nélkül nehezen, de elég felismerhetően kivitelezi őket.
- Remélem senki nem fog holnap felköszönteni. Egy ismerősömnek ma van a szülinapja, és hát... gondolhatod. Bár Április 2. nem olyan nagy cucc, de akkor is.- mondja Glynissnek csúszás közben. Henry egy pillanatra nem figyel és ő is hasra vágódik a jégen, és eléggé beüti a fejét. Szédelegve, de sikerül lemásznia a jégről, ahol egyszerűen fogja magát és lefekszik.(Kellett nekem holmi befagyott pocsolyán szórakozni.) -gondolta magában. Megpróbált felülni, kevesebb mint több sikerrel.
Utoljára módosította:Henry Dalgaard, 2013. április 2. 22:06 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 ... 43 44 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint