34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 25. 05:38 | Link

Noel <3

Újabb büntetőmunkán túl. Ez most kivételesen tényleg nem volt jogos. Két lány cicaharcba keveredett a könyvtárban, valami csalfa fiú miatt és valaki megátkozta őket, hogy most már hallgassanak. Mást is zavartak, nem csak őt, de hogy azonnal őt vegyék elő az előítélet, vagy hírnév, még nem döntötte el. Mindenesetre a könyvtár takarítás közben lenyelt port muszáj leöblítenie valamivel, és ha már itt tartunk, rendesen ebédet is enne, mivel ez is elmaradt. Ezeket a büntetéseket mindig a legrosszabb időpontra tudják időzíteni.
A már szürkére vált talárját leveszi, kiporolja, de csak annyit ér el vele, hogy ő is és a mellette elhaladó szellem is prüszkölni kezdenek, igen, még a szellem is. Utánakiáltanak, hogy lehet nem is halt meg annyira, de az nagyon nagy bunkóság lenne. Összehajtva a táskájába gyűri a csodadarabot, majd az egyik közeli ablakhoz lép és kiengedi kontyba fogott haját. Szegény konty már inkább szénakazal, mint haj. Ujjaival kicsit átfésüli és két felé szedve, előre fésülve összefonja őket két fonatba, így a köldökéig ér a haja, melyekbe egy-egy zöld szalagot fűz. A művét megcsodálva kihúzza magát, megigazítja a pulóverét, és így indul tovább a folyosón énekelve, egy-egy festménynek címezve a mondandóját.:
- Give me a second I need to get my story straight My friends are in the bathroom getting higher than the empire state my lover she is waiting for me just across the bar My seat's been taken by some sunglasses asking 'bout a scar...
Pördül egyet, táncikál egy kicsit jobbra, majd balra is, megint forog és egy újabb képet választ ki magának, akinek énekelhet.
- And I know I gave it to you months ago I know you're trying to forget but between the drinks and subtle things the holes in my apologies you know I'm trying hard to take it back...
Megállva a keretnek dől, mielőtt még belépne a konyhára, és úgy fejezi be ezt a részt:
- So if by the time the bar closes and you feel like falling down I'll carry you home...
Benyitva a sürgő manók tömegébe kiáltja bele a következő sorokat, több manót megállítva, ami majdnem csúnya következményekkel jár:
- Toniiiight...We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the suuuun...
Közelebb lépve felkapja a legközelebbi manócskát, akit megpörget és táncosan mozog vele kicsit. Ismeri, ő egy kislány, aki nem fogadhatta el tőle a masnit, amit neki szeretett volna adni.
- Tonight we are young so let's set the world on fire we can burn brighter than the sun... Éhes és szomjas vagyok, szeretnék egy nagy pohár áfonyalevet, rizses húst és madártejet, azt mondták ezek ma voltak ebédre, maradtak belőle?
Érdeklődik a manótól, akit úgy tart a kezében, mintha kisgyerek lenne. A kislány igennel válaszol, így leengedi, hogy elszaladhasson ebédet hozni. Addig magához vesz egy narancsot, és a pulcsiját levéve, folytatja a dalolászást, csak már halkabban, a refrént elhagyva.
- Now I know that I'm not all that you got I guess that I...I just thought maybe we could find a ways to fall apart But our friends are back So let's raise a toast Cause I found someone to carry me home ...Carry me home tonight Just carry me home tonight Carry me home tonight Just carry me home tonight...
 


Ruci

Daloljatok ti is!
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 25. 05:46
Hozzászólásai ebben a témában

Noel Rainsworth
INAKTÍV


cheap freakshow
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 1258
Írta: 2013. március 27. 02:13 | Link

Bia ^^

Húga mindig is mondta, hogy azzal a mennyiséggel, amennyit Noel képes eltüntetni, ha egy mamutcsorda nem is, de egy falunyi afrikai kisgyerek biztos jóllakna, mire a fiú többnyire kedélyesen harapott egyet az aktuálisan előtte lévő valamiből. Amennyit fut, meg úgy általánosságban mozog, az elhízás veszélye körülbelül annyira fenyegeti, minthogy másnap rázuhan egy csapat rinocérosz.
Bár lehet, utóbbi jobban.
Ezen a gondolaton felbuzdulva, ebéd után két-három órával már ismét a konyhában ül, ezúttal egy szendvics szeme közé nézve fenyegetőn. A manók már megszokták a jelenlétét, bár Noelt földöntúli módon irritálja a sipítozás, és hogy úgy körbeugrálják, mintha egy spanyol főnemes jött volna látogatóba, holott mennyivel jobban érezné magát, ha arra lenne kötelezve, hogy lopkodja az ennivalót a konyháról? Legalább nem csökevényesedne el a vadászösztön.
Kihasználva közkedveltségét, eleinte random pillanatokban ruhákat adott szerencsétlen iskolai dolgozókra, akik nem tudtak menekülni Noel orvtámadásai elől, de a fiú kénytelen volt kelletlenül konstatálni, hogy bizony nem azért dolgoztatják a manókat, mert beszűkült a munkaerőpiac, úgyhogy minden egyes felszabadított lény után egy újabb szervilis manó jött, tehát erőfeszítései arra, hogy konyhásnénikkel népesítse be a területet, teljesen feleslegesek voltak.
Merengését egy hangosan énekelve és táncolva érkező lány szakítja félbe, akiben gond nélkül ismeri fel Biancát. Ahány büntetőmunkát a lány kapott, Noel akkor is ismerné, ha kézzel-lábbal tiltakozna ellene.
Háztársa szemmel láthatóan nem veszi észre őt, úgyhogy a fiú szendvicsét rágcsálva hallgatja a valószínűleg sok fürdőszobapróbát megélt produkciót.
 - Mindjárt segítek felgyújtani a konyhát, de előbb befejezem a szenyám - közli olyan hangon, mintha a holnap esti járőrözést tervezné, visszautalva a So let's set the world on fire sorra, miután a lány befejezte a házi áriáját.
Végül is, a prefektusi manuálban nincs szóról szóra leírva, hogy "ne gyújts tüzet a kastély semelyik pontján", úgyhogy...akár meg is teheti, nem?
A magyartanára mindig is mondta, hogy hajlamos sajátos értelmezésekkel előállni.
Hozzászólásai ebben a témában

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 27. 07:28 | Link

Noel *-*

A megszólításra csodálkozva pillantott fel, nem hitte volna, hogy más is lesz itt, de ezek szerint tévedett. A tekintete összeakadt a fiúval és egy cicamosoly kíséretében feltápászkodott, hogy átsétálva a másik asztalhoz megölelje a szendvicsével viaskodó fiú nyakát, és puszit nyomjon az arcára.
- Noel!
Szegény manók, akik a sok ételt és italt automatikusan oda vitték, ahogy a lány ült, most éles kanyarral változtatnak helyszínt és indulnak el a másik asztalhoz, ahol már a lány helyet foglalt a fiú bal oldalán. Furcsa a kapcsolata vele, olyan közvetlen és őszinte tud lenni az első pillanattól fogva. Vannak, akik megbámulják a fiút az arca miatt. Az ilyeneket nem szereti, ő egyszer észrevette, aztán na bumm, ha ilyen az arca ilyen, neki meg például túl vastag a felső ajka, és az egész arcát összevetve így néha úgy néz ki, mint egy kacsa.
- Tetszett? A kedvenc számom. Úgy döntöttem a gyújtogatás után meglépek a környékről, szerencsét próbálok a világ legelismertebb színpadán, férjül veszlek és leigázzuk a világot, persze csak ha éppen ráérsz. Amúgy a szendvics sokkal finomabb, ha van benne chips is, mondjuk hagymás-tejfölös, az nagyon király tud lenni.
Ezt még Alexától tanulta, amikor kicsi volt, ő is ezzel borzolta a szülei idegrendszerét. Egyszer megkóstolta ő is, és azóta nem volt megállás, ha volt rá alkalma, tett a szendvicsébe. Nagy vigyorral nézi a fiút, majd kortyol egyet az áfonyaléből. Teljesen finom még mindig. Gyomorfájásig tudja inni ezt a csodaitalt.
- Ha ez nem jön össze, akkor viszont itt kell sztárnak lennem. Megbeszéltem egy lánnyal, hogy járok majd színjátszóra, erre puff, nem feloszlanak? Totál szívás.
Miközben beszél, maga elé húzza a madártejet, mert még csak véletlenül se tudná sorba enni a kajákat, és a kis fehér gombócokkal kezd el játszani, egymásnak ütköztetve őket.
- Ez volt a bűvös tizenharmadik büntetésem. Most már nyugodt szívvel lehetek elsős. Már csak hasznos tárgyakat kell összeválogatnom. Apa azt mondta nem tanít méregkeverést, de ha nem veszem fel a tárgyát megsértődne, pedig gőz fölött begöndörödik a hajam.
A végére látványosan rájátszik és hátradobva a haját a plafonra tekintve pillog párat.
- Láttam egy ilyen csajt, nem Rellonos, valahova felfelé ment, de már a bőröndjét is úgy fogta, mint egy kis nebántsvirág. Az ilyenektől fog kihullani a hajam. Komolyan, ha eltanulod valakitől ezt a stílust…
Megáll, felnézve csücsörít egy kicsit, látványosan végigmérve a fiút, majd visszafordulva bekap egy gombócot és miután lenyelte teszi hozzá a "végső csapást".
- Akkor köztünk mindennek vége.
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 27. 07:28
Hozzászólásai ebben a témában

Noel Rainsworth
INAKTÍV


cheap freakshow
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 1258
Írta: 2013. március 29. 00:20 | Link

Bius

Tetszik neki Bia közvetlensége, és ő is hasonlóan viszonozza a lány köszönését; ez a vonás nagyon megfogta a háztársában, kevés rellonos van, aki képes ilyesmire, és még kevesebben, akik nem tesznek meg mindent, hogy a másiknak sejtése se legyen erről a tulajdonságukról. Arról nem is szólva, hogy a lány tekintetébe pillantva nem kell folyamatosan szembesülnie sajnálkozással vagy undorral, ami egyébként nem zavarja túlságosan, de egy idő után fárasztó és monoton, utóbbival pedig soha nem volt kibékülve.
Bólogatva nyugtázza Bia terveit.
 - Hasonlókon járt az agyam, azzal a különbséggel, hogy előbb szeretném stoppolva körbeutazni a világot, és csak aztán férjül menni bárkihez is, de a világ leigázására szerintem tudok majd szakítani időt mindenképpen - gondolkozik el látványosan. - Kivéve szerdánként, az egyszerűen nem alkalmas ilyen tervek megvalósítására - teszi még hozzá, elvégre a szerda olyan semmilyen. Nem lehet utálni, mert a hét elején van, de szeretni se, mert még nem a hét vége; a szerda a legátlagosabb nap a héten, egy átlagos napon pedig hogy lehetne meghódítani a földet? Ugye.
 - Legközelebb kipróbálom - vigyorog Biára, és bár elsőre hihetetlenül agyament és ehetetlen ötletnek hangzik, a keretek nem nagyon zavarják Noelt, az csak még vonzóbbá teszi a lehetőséget. Ez a mentalitás hajlamos belevinni hülyeségekbe, de az esetek nagy többségében sikerül ki is kaparnia belőle magát valahogy, úgyhogy egyelőre nem érzi, hogy változnia kellene.
 - Nem bírták el a lehetőséget, hogy egy ilyen tehetség érkezik. Most képzeld el, milyen gáz lenne nekik, évek óta ezt csinálják, van tapasztalatuk meg minden, erre jön egy újonc, és asztal alá színészkedi őket. Halál gáz lenne. -
Harap még egyet a szendvicséből, ami ezzel a végszóval el is tűnik, úgyhogy a teája felé fordul, amiben a kanál is megáll függőlegesen a temérdek cukor miatt, de nem zavartatja magát túlzottan - az ő életvitelével a diabetesnek nem lesz ideje kialakulni, annál valószínűleg hamarabb sírba viszik a képtelen ötletei.
 - Igen, ez volt a tűzkeresztség. Valahogy én hamarabb lettem prefi, minthogy ezen átessek, de szavamat adom, soha nem leszek szabálytisztelő - jelenti ki hivatalos hangon, elvégre ez a minimum. Jó dolog a prefektusság, ha jogok mögé bújva akar szívatni valakit, de egyébként ez sem igazán tántorította el attól, hogy biztostűvel nyitogassa a tanárok fiókjait, vagy viszketőport öntsön egy gólyalakos srác tusfürdője helyére. Valahogy élvezi hallgatni a sikoltozást, zene füleinek.
A megjátszott plázacicát tettetett rosszallással figyeli, zord arccal csóválva a fejét, ahogy a göndörödő haj gyötrelmei kerülnek szóba. Ó, fájdalom, hogyan is lehetne elviselni egy ilyen borzalmat?!
 - Pedig meg sem csaltalak Karennel, Dorisszal, Melisszával, vagy a legjobb barátoddal, Kimmel - sóhajt, idézve egy reklámszöveget, bár fogalma sincs, hogy Biának mennyi jártassága van a mugli világban, de régen ez nagy sláger volt arrafelé.
 - Hát ajánlom is neki, hogy ne legyen rellonos. Ha a pincében látok egy ilyen lányt, biztos, hogy soha többé nem fog tudni bejutni a klubhelyiségbe - jegyzi meg, és feltett szándéka beváltani a fenyegetését, ha esetleg ilyen helyzet állna elő. Még nincs kifejezett terve, de ez nem gátolja semmiben, nyilván.
Hozzászólásai ebben a témában

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 29. 02:05 | Link

Noelem <3

- Elviszel magaddal? Annyira jó lehet. Én még csak Pesten voltam, meg Varsóban. Ennyi. Illetve, nem is, egyszer voltam Görögországban, amikor a szülőanyám férjhez ment, meg kisebb koromban a családi birtokon Angliában, de onnan csak képek vannak, kicsi voltam még, nem maradt róla sok emlékem.
Talán jobb is, mert ha emlékei maradnak, fennáll az esélye, hogy maradna. Petrét például nagyon megszerette és a kisebb testvéreit is, de nem akar erre gondolni, mert akkor rosszul érzi magát otthon, ahol csak Milan hisztije van, ha valami nem tetszik neki, és egy jó ideje már nem érzi odavalónak magát, főleg mióta tudatosult benne, hogy semmilyen vérkapcsolat sincs közöttük. Azért is költözött fel, hogy ne érezze magát lent kényelmetlenül.
- Szegény szerda. Rossz lehet neki, ő olyan unalmas. Nem utálod, de nem is szereted. Nincsenek érzéseid iránta. Kellene csinálnunk valamit szerdára. Valami pozitív programot. Én szeretném, ha a szerda egy pozitív nap lenne. Semmi komolyabb, szóval a világ meghódítására másik napot kell keresni, de mondjuk, szerdánként tömhetnénk magunkat sütivel. Mit szólsz?
A sütit mindenkit szereti. Neki jöhet minden, legyen szó sütiről, fagyiról, vattacukorról, bármiről. Az a lényeg, hogy ne piszkálja senki, miközben fogyasztja, mert a süti szent és sérthetetlen, és mikor fogyasztja, az már rituálé, amiben ha megzavarják, akkor az illető nem fogja megérni a következő percet.
- Ha nem ismernélek, még a végén azt hinném, udvarolsz nekem.
Színpadias sóhajt hallat, kezét felemeli és a homlokára téve, az égre emeli tekintetét, épp csak a dicsfény hiányzik a képből.
- A nagymamám színésznő és ő amúgy tényleg jó. Láttam már szerepelni , saját színháza van, és eléggé ismert is, mert mindig jelen van, tudod, ő ilyen arc, vagy nem is tudom mit mondhatnék rá…celeb.
Furcsa számára, hogy ezt a szót használja. Ő megkedvelte a nagymamáját, viszont a celeb szó elég sok negatív érzést vált ki az emberekből, és belőle is. A madártej végeztével rátér a rizseshúsra, hiszen ez volt a fő ok, amiért idejött ma, erre nagyon vágyott.
- Nagyon helyes. Nem lóghatnék veled, ha szabályszerető lennél. Amit azért sajnálnék.
Az első pillanattól jóban van a fiúval, így nagyon nehezen viselné, ha nélkülöznie kellene, mert hirtelen eminens gyerek lesz belőle. A szíve szakadna meg.
- Addig élnél. A csalást nem viselem el. Kinyírnálak téged is és Kimet is… meg a többieket is, mert tuti tudnának róla, és hallgatnának. Bár lehet, téged megtartanálak. Unatkoznék nélküled.
Iszik egy kortyot és hümmögve megállapítja, hogy régen nem szórakozott olyan jól, mint amikor Noellel van.
- Szerinted hogyan lehet megakadályozni, hogy valaki bemehessen a saját klubhelyiségébe?

Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint