33. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: « 1 2 ... 42 ... 50 51 [52] 53 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 69
Írta: 2022. június 1. 19:30 | Link

Borka
#kiscsillag

- Hallod... Hallod asszony, ne ringassadd már aztat a tutajt, hát mindjárt belezuhanunk a vízbe mindketten! - fújtattam nagyot, majd köhhentettem kettőt a füsttől, amit még mindig nem bírok, de ugye ha valamit ki kell próbálni, akkor ki kell. Inkább a lány felé tartottam a kézzel tekert cigarettát, amit a főnökömtől kaptam a  kávézóban, hogy ha gondolja, akkor szívjon belőle ő is. Nekem kaparta a torkomat, de amúgy nem volt nagy durranás, sokkal jobbra számítottam. Különben miért van érte mindenki ennyire megveszve? Semmi értelme, meg drága is. Már ránk sötétedett, ahogy a lopott hattyús vízibiciklin ringatóztunk. Elkötni a járművet nem lehetett akkora durranás, mert már nem is emlékszem a részletekre, de ugye ki tartja számon?
- Ugye tudod, hogy ha így megyek vissza a kastélyba, nekem szét fogják rúgni a seggem? Nézd meg a farmerom is elszakadt - mutogattam a tátongó lyukra a nadrágon, de aztán csak a hűtőtáskát közelebb húzva vettem ki belőle egy olyan színes, denevéres üveges dolgot. A piros egész finom. - Szerintem gyakrabban kéne ezt csinálnunk. Nyugodt. Meg emberek sincsenek. Ha csak nem kukkolnak a partról. Csak nem... Milyet kérsz inni? Van narancsos, meg ananászos, meg... dinnyés.
Utoljára módosította:Polaris Jomana, 2022. június 1. 19:35 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Orbán S. Bíborka
Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos


Borka
offline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 41
Írta: 2022. június 1. 21:59 | Link

Polli
Borcsa

- Meg sem mozdulok, kölyök - horkantok fel fintorogva. - Rinyálsz má' ennyit - még a szememet is megforgatom, na de mit lát ő ebből? Semmit. A józanságnak határait sem súroljuk, oszt még az ég is sötét. Kezd csípőssé válni az idő, úgyhogy félkézzel a vállamra húzom a dzsekim, míg a másikkal a cigiből slukkolok.
- Neked a pattintós kéne, mint Marikának - nem Marika, hanem...Mari...la? Na? Marica? Mindegy, mit érdekel. - De a koboldgyökér is tetszene, hidd el, fiam, attól unikornist látnál a szivárványon pisilve - a kezemmel nagy vonalat mutatok az égen, mutatva ezzel, mekkora nagy szivárványra gondolok.
- Csak akkor, ha meglátnak. Annyira béna vagy, hogy meglátnak? - fordulok felé a szemöldökömet megemelve. - Amúgy sem értem, az a lik nem volt eddig rajta? Láttam egy csajt, bafod, annak egészen a micsodájától a bokájáig szét volt szaggatva, cérnák tartották össze. Akkor meg már minek veszi fel? - kérdésem nyilvánvalóan nem vár valódi választ. Értem én, hogy divat, de tesó...nemá'.
- Én minden este ezt csinálom. Csak változatosabban, télen rohadt nehéz lenne elkötni egy hattyút - magyarázom a cigivel a számban. A cipőfűzőmet kötöm, aztán kinyújtom a kezem egy üvegért.
- Legyen az ananászos, az már majdnem pina colada. Szereted? Vagy a bloody mary az eseted? - nem lepődnék meg, ha egyik sem lenne és az lenne a következő lépcsőfok, amit megugornánk. Egy koktélest.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 69
Írta: 2022. június 2. 17:51 | Link

Borka

-Kamu - vágtam rá rögtön. Ha ő sem mozog és én sem mozgok, meg áramlatok sincsenek, fizikai képtelenség, hogy a hattyú dolongeljen jobbra-balra, mert a természet nem engedi. Most mégis úgy ingázott, mint egy rossz hinta.
- Pattintós? Hangot ad ki vagy ugrál? - kérdeztem látványos megrökönyödéssel az arcomon. Sosem láttam még cigarettát pattogni, az ember azt hinné, hogy nem is tud olyat. Ezek szerint meg mégis alkalmas rá, különben nem árulnák ilyen néven, gondolom. - Azt kipróbálnám, jól hangzik.
Még szélesen el is vigyorodtam, miközben azért még egyet szívtam a cigiből. Úgy hallottam a menők így csinálják.
- Hát nem tudom. Ritkán megyek vissza este, tudod, nem sok dolgom van erre - közöltem végül elgondolkozva, de meg is vontam a vállam, hogy összességében nem is lényeges. A társaság a fontos, nem az út maga. Azt hiszem. - Nem veszek olyat, ami lyukas. Mutatóba se. Lehet neki az anyukája nem mondta, hogy ne hordjon ilyen hülyeségeket...
Mindig tudtam, hogy Borka egy nagyon laza nő, de ennyire sose gondoltam volna, hogy király tud lenni. Én nagyon elragadtatott gyerek módjára figyeltem őt.
- Pina Coladat ittam, az finom. Mi az a Bloody Mary? - kérdeztem elkerekedett szemekkel. Miért inna valaki véres marit?
Utoljára módosította:Polaris Jomana, 2022. június 2. 17:51 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Orbán S. Bíborka
Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos


Borka
offline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 41
Írta: 2022. június 5. 10:57 | Link

Polli
Borcsa

- Hülye vagy - legyintek azonnal, hát ez a lány tényleg nem tudom, honnan jött. - Vágod, amelyikben van egy kis kapszula és ha szétnyomod, akkor gyümölcsös lesz tőle - magyarázom néha Pollira pislogva. - Majd hozok neked.
Sok emberrel vagyok jóban, de azt nem értem, vele hogy sikerült lespanolni. Megesett rajta a szívem talán, mintha egy kidobott kiscica lett volna, akit haza kellett vinni, különben ki tudja, mi lesz vele.
- Pedig baromi kényelmesek ám. Ha leguggolsz, nem feszül a térdeden - magyarázom azt a nagy tudományomat, ami a divattal kapcsolatban van. Én szeretek néha csinosan felöltözni, főleg ha alkalom van, de az esetek nagy százalékában azt is leszarom, ha festékes melegítőben szabadulok ki otthonról.
- Mivan?! - hüledezve fordulok teljes testemmel felé. - Ittál már? Jézi, esküszöm egyre büszkébbé teszel, fiam - még a szememből ki nem gördült könnycseppet is letörlöm és szipogok hozzá. Miért is nem színésznőnek mentem?
- Az? Egy szar - vonom meg a vállam. Elveszem az ananászos üveget, felpattintom a tetejét és beleiszok. Természetesen az elégedett "áhh" nem marad el a végén. - Paradicsomlé az alapja, vodkás és csípős, az a tipikus, amitől ha még nem voltál rosszul, már biztos mész okádni. Blöeh. Némmeg, máris feláll a szőr a karomon - mutatom a dzsekim ujját felhúzva, bár elég sötét van már ahhoz, hogy semmit ne lásson.
- Szerintem amúgy ebben a tóban még mindig élnek a vad sellők, vagy valami ilyesmit hallottam. Lehet ők mozgatják a hattyat - a semmiből jut eszembe, de legalább a frászt hozom rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 69
Írta: 2022. június 9. 12:07 | Link

Borka
#kiscsillag


- Abszolút nem vágom - világosítottam fel, hogy amúgy nálunk otthon nem voltak ilyen fura dolgok, mint itt a dohánybolt, hogy bemész, kérnek tőled papírokat, meg minden, azért, hogy egy fa maradványaiba csomagolt, szárított növényt vehess. Akkor a teázóban miért nem kellenek a papírok? Magyarázza már meg nekem valaki, hogy működik ez az egész. A hozok nekedre hálásan elmosolyodtam és megfogadtam, hogy legalább tizenöt percig nem vádolom meg vele, hogy billegteti a hattyút.
- Ha... az mondjuk nem hangzik rosszul - gondolkoztam el mélyen, még a homlokomon is elmélyedtek a ráncok, ahogy filozofáltam az esztétika és praktikum arányáról. Ha apa egyszer ezt meghallotta volna a számból, biztos, hogy arcon vert volna érte. Mint anyát. Szegény anya.
- Jaj ne sírj, ha baj, majd nem iszom többet... oh - realizáltam, hogy amúgy irónia, meg büszkeség, akkor biztos nem rossz, inkább az öngyújtóval lepattintottam a bacardi tetejét, ahogy a videóból tanultam. Az internet a tudás és állatos videók végtelen tárháza. Szép hely.
- Szóval... alkoholos...paradicsomleves - dolgoztam fel az infókat lassan, szavanként ízlelgetve, hogy most pontosan miről is beszélünk. Nem tetszett, amit hallottam, én nem fizettem volna ilyenért. Eleve a paradicsomért sem voltam annyira oda. A sötétség ellenére szemügyre vettem Borka karját, bár nem láttam semmit, de bólogattam.
- Hogy MIK élnek itt?! - csattantam fel, a lábam kihúzva a vízből, beljebb is csúszva a hattyún, akaratlanul is mozgatva azt. Elborzadva meredtem a vízre. - És mit csinálnak azok egész nap????
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 33
Összes hsz: 33
Írta: 2022. június 19. 15:15 | Link

Őfelsége


Meg-megrezzen a teste néha. A parton kiterülve szinte veszélyesen hideg a bőre, ruhátlanul fekszik a füves részen, teljesen kiütve a telihold után. Mindene sajog, de a tudata néha-néha már felkúszik az ébrenlét mezsgyéjére. Megint jótékonyan elzárta az éjszakáról szóló emlékeit az agya, mondván, nem kell tudjon róla, hogy mi történt, mert nem tudna vele mit kezdeni.
A haja füves-piszkosan terül szét a nyaka mentén, rálógva a földre. Az egyedüli megmaradt öltözéki rész a Jerrytől kapott szöges nyakörv, ami az átváltozása közben hozzáalakult a testéhez.
Nemsokára biztos felébred és eljut az agyáig, hogy ideje lenne visszakotródnia a gazdája oldalára, de egyelőre eléggé ki van még fáradva az egész éjszakás randalírozástól.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vadász Csenger Richárd
INAKTÍV


Bukott Király
offline
RPG hsz: 168
Összes hsz: 845
Írta: 2022. június 19. 20:14 | Link

Talált lány


Sokszor volt úgy, hogy a reggel és éjszaka közötti nyálkásan összetapadó átmenetet választotta a férfi a távozásra. Az ok nem az alkonyi fény, ami előfutára a nap felkelni óhajtó sugarainak, sem az a máskor nem érezhető illat, ami a pirkadatot jellemezni szokta. Nem, ez semmit sem jelentett Richárdnak. Az üresség sem, amitől súlyos volt az utca, vagy a harmatcseppek halk csilingelése, mikor elnyűtt patikája talpa a magas füvet taposta.
Egyszerűen csak bezárt a kocsma.
Feje nehéz volt, bár nem tudta, hogy a másnaposság húzza-e le, vagy a részegség. Talán nem is számított igazán. Az egyikből úgyis nemsoká át fog csúszni a másikba.
Lassan lépkedett, agyában épp semmi gondolat nem vetett lábat, üres tekintettel, halkan fütyörészve a tó felé haladt. Sokszor látogatott el oda, a régi napok emlékére. Szeretett visszacsúszni a múltba.
Most sem várt volna rá semmi egyéb, mint melankolikus délelőtt, ha nem pillant meg valami egészen szokatlant. Először azt hitte tévedett. A gallyak fura elrendezése játszott vele, vagy talán valami boszorkányság, amiből egy ilyen faluban bőven kijuthatna éppenséggel, de hiába sétált közelebb, a látvány csak ugyanaz maradt.
- Egy tök meztelen nő - motyogta orra alatt. Tenyerét végighúzta arcán, aztán ujjaival kócos, hosszú tincsei közé túrt. Kellett neki pár pillanat, hogy feldolgozza az információkat.  
Halvány lila gőze sem volt arról, a szituációt hogyan kellett volna rendesen lereagálni. Annyit tudott, hogy nem akart csak úgy elsétálni az eszméletlen test mellett, otthagyva fűnek-fának kiszolgáltatva. Azonban felkelteni sem igazán szerette volna, mert ő sem szerette ha valaki baszogatta álmában. Végül úgy döntött, hogy betakarja. Nyár eleje volt, igaz ilyenkor még egészen hűvös volt az idő. Viszont Richárdon nem volt más, csak egy halványlila ing. Úgyhogy azt az enyhén alkoholszagú és jócskán cigarettafüstös inget gombolta le magáról és leguggolva a lány mellé gondosan betakarta vele amazt, úgy, hogy legalább a melle meg a lába köze ne látszódjon.
- No, mindjárt más - állapította meg büszke fejjel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vadász Csenger Richárd
INAKTÍV


Bukott Király
offline
RPG hsz: 168
Összes hsz: 845
Írta: 2022. június 19. 20:35 | Link

Benett



Csak nevetett a válaszra tovább.
- Talán majd egyszer elmondom, ha kecsegtető a jutalom érte - somolygott tovább. Amúgy sem lett volna idő csencselni, sokkal fontosabb volt a bizonyítása annak, hogy ő nem őrült. Legalábbis nem azokért a kijelentésekért, amiket nemrég tett.
Az úton végig Richárd vezetett. Gondolkodás nélkül, szinte az utat nem is figyelve lépkedett, ha pedig Benett nem nyomta a hátához a pálcát, hát még fütyörészésre is rákezdett.
Kis idő múltán elkezdtek fogyatkozni a fák, végül előbukkant a tó is a bokrok mögül. A férfi egy pillanatra megállt, arcára boldog mosoly ült ki.
- Amúgy ebben laktam is legalább három évet. Kurva otthonos kis tó- jegyezte meg csak úgy mellékesen, mielőtt továbbindult volna a tó felé. Abba nem szólt bele Benett meddig menjen. Majd jön ameddig akar, vagy ameddig a kíváncsisága csalogatja.
A parton megállt a tó enyhén hullámzó tükre épp csak nem érintette cipője orrát.
- Jobb ha azért előtte tudsz bár dolgot. Az egyik, hogy a sellők rohadt ocsmány lények, ne lepődj meg. A másik, hogy érteni foglak, de a víz felett a hangom csak fülkárosodást okozna, úgyhogy a kérdéseket inkább utána tedd fel. - még tartotta a tájékoztatást addig megszabadult az ingétől meg elkezdte bontogatni a cipője fűzőjét is. Jobb ezeket az emberi motyókat szárazon hagyni.
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 33
Összes hsz: 33
Írta: 2022. június 21. 00:50 | Link

Őfelsége


Az kezdi visszahúzni végül a valóságba, hogy valaki matat felette. És valaki rárakott valamit... Na jó, lassan tényleg visszahúzza a tudatát a jelenbe. A szemei bántott nyűgösséggel fogadják be a hajnali világosságot, szinte undorodva hunyorog és fordul az oldalára, szembetalálva így magát egy pár lábbal. Ekkor realizálja, hogy a kezek épp távolodnak tőle. Hát lol már.
- Ha taperolni akarsz, fizess érte. - Ellenséges morgásként vakkantja a szavakat, nem mintha túl sokat kellene ugrálnia anyaszült meztelenül... ja nem, nost már van rajta egy büdös ing is, király. Bár a semminél tényleg jobb. Így amikor felül, összesen egy szöges kutyanyakörv, és egy alkoholszagú felső az egész ruhatára.
- Hány óra van amúgy? Meg ki vagy te egyáltalán? - Majdnem megkérdezte, hogy mi a faszt keres itt ez a pasas, de mérlegelve, hogy nem tud róla semmit, nem túl okos dolog lábbal berúgni az ismeretlen ajtaját.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vadász Csenger Richárd
INAKTÍV


Bukott Király
offline
RPG hsz: 168
Összes hsz: 845
Írta: 2022. június 21. 01:02 | Link

Talált lány


Úgy tűnt az ing olyan volt a lánynak, mint a hercegnőknek a csók. Kevésbé igényes választás, de kinek mi a zsánere ugyebár. Alig, hogy visszahúzta kezeit a férfi a nő máris megmoccant. Ettől amaz ha a reflexei nem lettek volna kiütve talán el is dőlt volna meglepettségében, így csak egy "hö" szavacskával hátrahúzta a nyakát.
- Nincs pénzem - motyogta zavartan. Tudta ám ő, hogy a fenti világban voltak nők akik pénzért voltak kaphatóak. Ez valami olyasmi volt, mint a pingvineknél a kő. Azonban azt nem vágta, hogy azóta már a segítségnyújtás is kiszámlázásra kerül olykor-olykor.
Közben azért letaperolta a zsebeit, hogy ellenőrizze, igazat mondott-e. Amikor pedig egyikben talált egy knutot, azt kihúzta és a nő felé nyújtotta. A többit elitta.
A következő kérdés előtt leült a fenekére a puha fűbe. Így gond nélkül fel tudott nézni, a virradó napra.
- Talán négy ha múlott - nem tudta megállapítani a pontos időt, a tudománya csak a tippeléshez volt elegendő. Aztán rájött, hogy volt még egy kérdés.
- Oh Richárd - nyújtotta ki kezét a lány felé. - A harmadik. Miért nincs rajtad ruha? - ha amaz kérdezhet, akkor ő is elven bátorodott úgy fel, hogy ne csak válaszolgasson.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 33
Összes hsz: 33
Írta: 2022. június 21. 01:25 | Link

Őfelsége


Nem gondolta teljesen komolyan ezt a fizetős dolgot, mert jelenleg agya se nagyon van hozzá, de az orra elé nyomott knutot azért zokszó nélkül elveszi. A pénz az pénz... Az őrült meg őrült. Harmadik Richárd, mi? Elég 'még nem ittam kávét' fejjel néz rá.
- Mert az éjjel letéptem magamról. - Megvonja egykedvűen a vállát. Apropó, a kulcscsontjától picit arrébb látszik is a ronda bemarásának összeforrt sebe. Ha Richárd király látott már ilyet, nem jelent nagy újdonságot a forradás.
- Van egy cigid, Felség? - Utoljára az árvaházi kis trollokkal olvasott Shakespeare-t. Rém utálta.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vadász Csenger Richárd
INAKTÍV


Bukott Király
offline
RPG hsz: 168
Összes hsz: 845
Írta: 2022. június 21. 01:53 | Link

Talált lány


Richárd nem látott még olyasmit, mint ami a kulcscsontnál volt. De ha látott volna is hasonlót, az agya akkor sem volt abban az állapotban, hogy ilyen bonyolult következtetéseket le tudjon vonni, talán ha valami felirat mutatott volna rá magyarázattal esetleg, bár ritka szarul olvasott. Narrátor kellett volna ide. Vagy Nari-tátor.
- Oh. Hát igen, mondták nekem is, hogy a hőséget mindenki máshogy kezeli - bólogatott végül. Letépte. Ezen azért csak megrökönyödött a férfi, de a varázslók mindig is más logikával működtek mint ő.
A kérdésre aztán felcsillant a szeme.
- Szóval hiszel nekem? - izgatottsága valami gyermeki élt kapott, s közben újra a zsebeit kezdte taperolni. Nem dohányzott. Ez viszont nem gátolta meg abban, hogy áttúrjon mindent. A kocsmapulton sokminden szokott heverni, lehet egy kevésbé józan percében bevágott valamit valahová. Azonban csalódottan húzott elő egy újabb knutot a zsebéből.
- Csak ez van...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 33
Összes hsz: 33
Írta: 2022. június 21. 02:17 | Link

Őfelsége


- Qué? - Nem vágja, milyen hőségről dumál a csávesz. A ruhái alapból eléggé szarrá mennek, ha átváltozik, és mindig ilyen nudiban ébred a fűben fekve a végén. Ja hogy... Ja. Hát ja. Nem olyan vagány a vérfarkassággal flexelni főleg, hogy nem akar tudomást venni róla, ha lehet, hogy havi egyszer kiszőrösődik.
- Hát... ja. Asszem. - Hiszi, hogy hibbant ez az amúgy csini pofijú kiscsávó. - Melyik országé vagy? - Ha már kamu, adjanak neki egy teljesen keretes szerkezetet, nem?
És egy újabb knut. Ez kész, itt már elrötyögi magát, mint egy tüdőbajos galamb.
- Azt vágod, hogy ebből már vehetnénk két vizes zsemlét? Az egy fél reggeli. - Apropó, éhes. Fázik is. Ejh, nem indul jól ez a nyomorult reggel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vadász Csenger Richárd
INAKTÍV


Bukott Király
offline
RPG hsz: 168
Összes hsz: 845
Írta: 2022. június 21. 02:55 | Link

Talált lány


- Kék? Mi kék? - vonta össze a szemöldökét a férfi. Tulajdonképpen elég sok mindenre lehetett azt mondani, hogy kék. Csak semmi értelmesre igazán. Talán valahogy kiszakadt fél mondat az életéből. Ekkor elkezdett gondolkodni azon, hogy vajon létezik-e másnapos filmszakadás, amiből csak a felség szó tudta visszarángatni a valóságba.
- Már egyiké se, tulajdonképpen király se vagyok többé. Bár enyém kellene, hogy legyen a trón, de elvették. A nagynéném. Kicsalt a Balatonból és átvette a helyemet - szomorúan kutatgatta a zsebeket, amiből előkerült egy újabb knut.
- Mit kérnél a zsemlére? - régen egészen jókat tudott főzni. Rántottát, pirítóst, mirelit kosztot, ezek mind rohadt jól mentek neki. De mára kijött a gyakorlatból.
- Amúgy nem zavar ez a nyaklánc téged? Olyan fojtogatósnak tűnik. Ez olyan emó stílus nem? - mutatott a lány nyakán a vastag nyakörvre. Feltűnt ám előbb is, csak elfelejtette vagy háromszor menet közben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 33
Összes hsz: 33
Írta: 2022. június 22. 00:09 | Link

Őfelsége


- Mi van? - Milyen kék? Miről beszél ez a tyúkagyú? Igaz, hogy úgy tűnik, a légynek se tudna ártani, de eddig baromi hülye benyomást tett.
- A Balatonból.. - Ezen a ponton dönti el, hogy ez a pasi komplett hülye. Nagyon helyes, de rémesen idióta. Ha nem beszélne, lehet, helyesebbnek találná. - És akkor m'ér nem mész vissza a... Balatonba és rúgod ki onnan? - Ezek az európaiak... hát nem tudja hova tenni őket, az tuti. Egyáltalán európai Őfelsége? Mindegy, el van szállva, ennyi a lényeg.
- Öhh... Nemt'om, guacot. Izé, guacamole-t. Vagy babot. Úristen, mindent megadnék most egy tál feketebabért, basszuskulcs. - Vagy machacaért, tökmindegy, csak kaja legyen. Éhesen megkordul a gyomra egyetértését adva az ötlethez. Jeremy tuti adna reggelit, csak hogy befogja a pofáját, vagy otthagyná azzal, hogy 'Intézd magad, bolhás'. Hát lol.
- Aaaahhh... - Hosszan, elnyújtottan mélázik, kissé előredől meg vissza, miközben az ujjai hegye végigfut néhány földes tüskén. Kicsit túrta a földet álmában velük. - De a gazdám adta. És bírom ezt a stílust. Most gondolj bele, valami fasz elkezd kötekedni vele, még a pálcám se kell, csak belevágni ezt a két szeme közé és elfutni. Lenne mivel pótolja. - Elégedett vigyorra húzódik a szája.
- Te hallod... Nem vagy éhes? - Elkezdi vakarni az üstökét, meg gondolkodni. Végül is a nyakörvébe bele van rejtve egy-két bankó, biztos, ami tuti alapon. A dupla belsőben olyan vagányul el lehet dolgozni némi pénzt, miután megmókolta az ilyen esetekre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vadász Csenger Richárd
INAKTÍV


Bukott Király
offline
RPG hsz: 168
Összes hsz: 845
Írta: 2022. június 22. 01:48 | Link

Talált lány


A kérdésre sértetten fújt egyet.
- Nem mintha az olyan egyszerű lenne. Odalenn egy majd kétszáz fős populáció van, én meg egyedül, megölnének mielőtt a városba betenném a lábam - jelentette ki méltatlankodva. Valószínűleg már azt megéreznék a határőrök, hogy bedugta a kis lábujját a Balatonba.
Közben úgy tűnt annyit beszéltek a Balatonról, hogy amaz babot kezdett kívánni. A férfi tényleg erősen elgondolkodott honnan szerezzen babot. Körbe kémlelt, hátha talál egyet elfekvőben valahol, mert ma már talált szokatlan dolgokat a fűben, úgyhogy meztelen nő után egy babkonzerv igazán semmiség is lehetett volna.
- Gazdád? Mármint a férjed? - ráncolta homlokát. Régen a gyűrű volt a divat, jól tudta, mert sokat gondolkodott anno, hogy Lottinak is ad egyet. Az tíz év mégiscsak tíz év, változhatott azóta a kétlábúak tradíció simán.
- Nem tudom, azt hiszem egy kicsit. Te figyelj csak, amúgy megnézhetjük mi van a hűtőbe. Mindig tök érdekes dolgokat szoktam találni ott. - a testőre szorgosan töltögette fel általában laktató, rendes ételekkel párnaponként, így a férfinak tényleg csak ki kellett nyitnia.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Yun Na-ri
Független boszorkány


Shewolf in the closet
offline
RPG hsz: 33
Összes hsz: 33
Írta: 2022. június 22. 13:08 | Link

Őfelsége


Lassú ébredésének a jele, hogy elkezdtek forogni az agytekervényei. Nem hülye csaj, csak túl lusta sokszor mélyebben beleásni magát bármibe, meg amúgy minek? Más baja, intézze más, csak most nincs egyéb dolog, ami elterelné a figyelmét.
- Lol akkor hagyd. Nem éri meg kinyíratni magad csak úgy. Meg amúgy is, mi vagy te, sellő? - Balaton, víz, víz alatti város, nem túl bonyolult asszociáció amúgy. Meg a legtöbb víz alatti élőlénynek nincs emberszerű teste. Mondjuk, ha ez a pali egy sellő, az elég brutál menő lenne. És kurva veszélyes, ha szökött király, hát kell a fenének, hogy belekeveredjen itt bármilyen trónnal kapcsolatos hülyeségbe. Bár lassan ő a hülye, hogy elhiszi ezt a mesét.
A következő kérdés azonban annyira kizökkenti, hogy egy hosszú pillanatig csak bambán bír bámulni a másikra. Jerry. A férje. Olyan öblösen röhög fel, ami egyáltalán nem illik a gizda kis vonásaihoz. Szabályosan visszadől a földre röhögni, hasát fogva.
- Neked elmentek otthonról, bakker. Hogy ő... A fé.. A FÉRJEM? Uuhuhuhúristen, még csak az kéne! - Addig izgalmas, míg kergetheti Jerry-t. Egy kölcsönösen nyálas kapcsolatba hamar beleunna, el sem tud olyan meghittséget képzelni önmaga és egy másik emberi lény között, mint az apja és az anyja közötti házasság volt egykoron.
- Nem, ő csak... a gazdám. - Vigyorog a rendes válaszok helyett. Nem fogja kifejteni, hogy Jerry hellyel-közzel keresi a vérfarkaskórjára az ellenszert, mert nem akar egy szörnyeteg maradni élete végéig, és egyben a férfinél bujkál a nővére elől is. Isten tudja, mennyire kattant el azóta Na-rae, hogy meglépett mindent is maga mögött hagyva.
Mindegy, ezekkel nem is érdemes most foglalkozni, inkább a hűtőre fókuszál át. Hiszen ennek van hűtője, akkor szobája is, ráadásul magától ad ide mindent. Oh geez, jackpot day!
- Akkor kár lenne nem megnézni, ma mi van benne, nem igaz? - Vállon veregeti Őfelségét, hogy aztán feltápászkodjon és minden szégyenérzet nélkül húzza magára a szagos ruhadarabot. Legalább eltakarja a felsőtestét és az alsó egy részét. Ha lehajolna, a feneke közszemlére kerülne.
- Egyedül laksz? - Ugyanis ennyiből még nem derült ki, hogy ha természetben kéne fizessen, egy vagy több személyt írjon fel a várólistára?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vadász Csenger Richárd
INAKTÍV


Bukott Király
offline
RPG hsz: 168
Összes hsz: 845
Írta: 2022. június 22. 23:50 | Link

Talált lány


Meglepődött, hogy valakit nem kellett győzködni, hanem rákérdezett a fajára.
- Igen, végre valaki felismert - Őszinte örömmel pillantott a lányra. Jó érzés volt tudni, hogy valaki nem nézte bolondnak őt. Sőt mi több, érdeklődött a téma felől.
- De ki van zárva, hogy annyiban hagyjam. Az az enyém, vissza fogom venni, csak még nem tudom hogyan, addig meg, hát sétálgatok meg ilyesmi - lassan fél éve sétálgatott meg ilyesmi. Már a feketepiacra sem járt ki, túl részeg volt hozzá, hogy egyáltalán eltaláljon oda, nemhogy fel tudja idézni miért is akart odamenni. Lassan el fog tűnni a gondolat szikrája is a fejében és belebolondul abba az átható, állandó mámorba amit az alkohol nyújtott neki.
A lány kitörő röhögésére ő is elmosolyodott, amolyan szimpátiamosolygással, de nem egészen vágta le mit kellett úgy kacagni. Igazán nem volt szégyen az ilyesmi, sőt, Richárd nagy támogatója volt ám a szerelmespároknak. Régen is mindig ingyen italokat adott a turbékoló törzsvendégeknek, amíg még az övé volt a pub.
A gondolattól is megborzongott, mikor eszébe jutott az épület. Mára egészen más lett. Az új tulaj teljesen kifordította. Talán nem is volt baj, ha ugyanolyannak hagyta volna, csak még nagyobb szomorúságot érzett volna a férfi, így viszont egyszerűen úgy hatott, mintha más épületbe ment volna inni. A plafon volt az egyetlen ami nem változott. Felnézve visszaidéződött benne a múlt. Csak anno ott repdesett Halszem. Sokszor gondolt a kis süket, négylábú bagolyizére.
- Vajon él még? - motyogta magába. Totál elkalandozott. A végszóra jutott eszébe, hogy nem volt egyedül.
- Gazdád...érdekes szerepjáték. Férj, gazda mindegy hogyan hívják, lényeg a szerelem - zárta le bölcsen.
Amint a lány feltápászkodott a férfi is követte nagyot nyújtózva. Az ég felé emelte kezeit, aztán kendőzetlenül ásított egy irdatlan nagyot. Ma még nem aludt. Elméje elfelejtette, teste kevésbé.
- A testőrömmel. Bár szerintem nem lesz otthon. Ilyenkor engem szokott keresgélni a kocsmákban. Na gyere mutatom merre kell menni - intett aztán elindult a panzió felé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Orbán S. Bíborka
Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos


Borka
offline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 41
Írta: 2022. június 23. 11:00 | Link

Polli
Borcsa

- Dik - szalad ki a számon és a szám lefelé görbül meglepetésemben. Tőle pont nem számítottam egy ilyen könnyed-laza-fiszemfaszom-csavarós mozdulatra, amivel kinyitja az üveget. Na ezért barátkozom vele. Mert bár totál fogyi, van benne potenciál, csak rendesen meg kell nevelni és megtanítani az életre.
Kezdve a véres maris koktélnál, át a tóban élő vérre szomjaz sellőkön egészen...hát majd meglátjuk, mi lesz még belőle.
- Hallod állj már le - förmedek rá, mert akkora hévvel ugrabugrál, hogy majdnem felborul az egész hattyú. A tyú mind a hat része. Megkapaszkodom a belső ívében és kitámasztom magam a lábammal, hogy legalább én a mozgásommal ne adja rá még egy löketet.
- Sellők - ismétlem el magam. - Hát honnan tudjam? Vadásznak a halakra meg a vízbe csábítják a varázslókat, biztos - tippelem meg. - De úgy tudom, a kedvenc hobbijuk, hogy a vízbe lógatott lábakat leharapják tőből - szépen elvigyorodom, amint ezt kimondom.
- Van egy csávó, az jár be a csárdába és azt mondja, ő a sellők királya, vagy mi a bánat - horkantok fel. - Hát én meg akkor Ariel vagyok és megbűvölt a csápos banya...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Polaris Jomana
Diák Eridon, Harmadikos diák


Polarbear, a rettenthetetlen
offline
RPG hsz: 36
Összes hsz: 69
Írta: 2022. június 23. 16:11 | Link

Borka
#kiscsillag


- Ez egy jó vagy egy rossz dik? - kérdeztem vissza azonnal, ránézve. Azonnal letettem az öngyújtót a hattyúra, ha szeretné, tartsa meg. Nem Borka, a madár. A lány csak a megbontott italt kaphatta meg, amit megígértem neki. Tanulok ám, most már tudom, hogy a dik lehet jó és rossz, meg hogy a gyászkoporsó az rossz. Bár a koncepció, hogy valakit egy nagyon drága dobozban raknak földbe, még mindig abszurd.
- Hova álljak? A vízbe, hogy a sellők lerágják a lábam? - horkantam fel, bizalmatlanul szemezve a vízzel. A hirtelen kerekedett enyhe szellő megborzolta a víztükröt, én meg nem tudtam nem arra gondolni, mi van, ha valaki egyszer csak kinyúl a habok közül.
- Ez tökre el van cseszve. Én azt gondolnám, hogy ők ilyen állatkaként tartják a halakat, mint az itteniek a kutyákat, de közben meg megeszik. Képzeld el, ha az öreg sellő belezavarodik, melyik a kutya, melyik az ebéd - fintorogtam, törökülésbe húzva a lábaim és nagyot kortyoltam az italomból. Kellemes az íze, bár olyan érzés aztán a tokromban, mint mikor sok csípőspaprikát eszel. Alaposan mérlegeltem a szavait, majd felnéztem az égre, mielőtt Borka felé fordítottam volna a fejemet.
- Hát ez nettó faszság. Miért lenne a sellőknek királya? Hogy kommunikálna az alattvalóival? Miről dönt? És akkor minek jár a csárdába? - Rengeteg kérdésem lett hirtelen, egyet sem tartottam magamban, a falu irányába is tekintek futólag, mintha innét is láthatnám a csárdát. - Borka, miért jó az, ha az ember jár valakivel? Mindenki olyan lelkes rá, de én nem értem az egészet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

finding friends with the same mental disorder?

Priceless.
Bánki Barnabás
Független varázsló, Előkészítős igazgatóhelyettes, Vendéglátós



offline
RPG hsz: 325
Összes hsz: 750
Írta: 2022. július 12. 21:33 | Link

Anna Love

– Na Annie, van itt alma, répa, lucerna meg mit tudom én mivel tömöd még azt a szerencsétlen nyulat. Neked hoztam a kedvenc pizzád, meg magamnak is egyet. Friss levegőn vagyunk, nincsen körülöttünk zaj, át tudjuk beszélni az órát, megnézzük a dolgozatot és közben én igyekszem nem kiabálni, jó? - néz a nőre, miközben kiteríti a plédet, amire letehetik a hátsójukat.
– De van a kosárban kávé meg üdítő is, meg gyümölcs nekünk is. Látod, igyekszem - megígérte, hogy rajta lesz az ügyön, csak kapjon teret meg időt. Kapott és gondolta, hogy itt az ideje egy kicsit kilépni a szabadba.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lorin Annie Brightmore
Bogolyfalvi lakos


Csiperke ^^ | Bánkiné <3
offline
RPG hsz: 368
Összes hsz: 788
Írta: 2022. július 12. 21:35 | Link

Barnim Love
Kinézetem

Szinte beleszédülök a felsorolásba, hogy mi mindent hozott. Mosolyogva nézek rá, de akaratlan is megérintem a hasam, nem híztam annyit, majd le a nyúlra, jó, hát ő elképzelhető, hogy kicsit sokat van etetve.
- Nagyon kedves tőled. Főleg a nem kiabálás rész.
Meg az egész, a pléd, a friss levegő, az idő, amit rám szán. Én pedig éppen ezért próbáltam úgy felöltözni, hogy ne akasszam ki. És nem fogok nyomulni, nem játszadozom, ez egyikünknek sem fog segíteni.
- Szóval, tudom, hogy már ismerik egymást, de kezdhetnénk egy lazább nappal, néztem játékokat, amik csapatépítők.
Utoljára módosította:Lorin Annie Brightmore, 2022. július 12. 21:39 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Barnabás
Független varázsló, Előkészítős igazgatóhelyettes, Vendéglátós



offline
RPG hsz: 325
Összes hsz: 750
Írta: 2022. július 12. 21:38 | Link

Anna Love

Nem teszi hozzá, hogy kiabálni végül is azért szokott, mert Annie olyan hülyeségeket produkál, amire másképpen lehetetlen reagálni. Csak mosolyog és mélyen szívja magába a friss levegőt.
– Öhm, te most miről beszélsz? - néz kissé meglepődve a másikra. Gyakori eset, hogy elveszik az Annie által megosztott rengeteg információban. - Kiknek akarsz te csapatépítőt meg ismerkedést? - kutat az elméje mélyén, hogy megtalálja erre a választ, de hiába.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lorin Annie Brightmore
Bogolyfalvi lakos


Csiperke ^^ | Bánkiné <3
offline
RPG hsz: 368
Összes hsz: 788
Írta: 2022. július 12. 21:38 | Link

Barnim Love

- Hát az újaknak. Miért, nem azt beszéljük át? Hoztam másikat is. A jövőhetit.
Igen, egészen biztosan megbeszéltük, hogy melyiket szeretné, de hát nőből vagyok, ami annyit tesz, hogy a piknikezés ténye felülírt minden józan gondolatot a fejemben, és a vége az lett, hogy ültem és nem tudtam, hogy mit is szeretne, de legalább csinosan nem tudom. Nem mintha ez sokat segített volna rajtam jelen pillanatban.
- A jövőhetire gondoltál. Én pedig előreszaladtam és már a jövő évet terveztem.
Egészen biztos, hogy ez volt, így teljes nyugalommal egy másik mappát veszek elő, és nyújtok felé. Rendben, alig vagyok ciki, ez eddig egészen jó.
- Az is kész.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Barnabás
Független varázsló, Előkészítős igazgatóhelyettes, Vendéglátós



offline
RPG hsz: 325
Összes hsz: 750
Írta: 2022. július 12. 21:41 | Link

Anna Love


– Miért beszélnék a tanév közepén a jövő évről? - neveti el magát zavartan. - Amúgy is, mondtam neked, hogy én nem a kicsiket szeretném, hanem a nagyokat, tehát nekik aligha kell ismerkedős játék - bár még nem tett az ügyért, de majd lassacskán bedobja Keserűnek, meg a két harmadikosnak, hogy adják már neki az osztályukat.
– Az órád Annie, az órád - emeli egy sóhaj kíséretében tekintetét az égre. - Megint azt hallottad csak meg, hogy piknik, igaz? - szelektív hallású a nő ezt már többször is észrevette, de mondjuk melyik nőci nem? Mindig csak azt hallják meg, ami nekik a lényeg, vagy ami éppen a sértőbb, lehet választani.
– Na, akkor nézzük. Dolgozatot is hoztad végül vagy azt nem?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lorin Annie Brightmore
Bogolyfalvi lakos


Csiperke ^^ | Bánkiné <3
offline
RPG hsz: 368
Összes hsz: 788
Írta: 2022. július 12. 21:41 | Link

Barnim Love

- Mert lelkes vagyok, és szívem szerint már most velük is foglalkoznék, de jó kislányként nem zaklattam meg egy gyereket se, hogy helló, jövőre a mi kölykünk leszel.
A végéhez még a hangomat is elmélyítem és megemelgetem a szemöldökömet.
- Nem kicsiknek van. Majd ha már nem bírsz elviselni és kiöregszem a segéd szerepből, akkor lesznek kicsikéim. Csinálhatnánk így, én elviszem az alsót, te átveszed őket felsőre, és akkor én közben megint kicsikkel kezdem.
Ez egy tetszetős gondolat, és szerintem teljesen működőképes is, én legalábbis látom, hogy ez mi kiválóan kiviteleznénk. Ő kitanít engem a saját szájíze szerint, vagyis a kezem alatt nevelkedő gyerekek olyanok lesznek, amilyeneket ő szeretne.
- A pizzát hallottam meg. Valójában, de most előbb úgy csinálok, mint aki nem egy falánk zabagép, és illedelmesen megvárom a kritikád. Pedig hoztam én is sütit. De látod, itt ülök, tök türelmesen.
Annyira nagyon, hogy közben az elénk heveredő nyuszi hasát simogatom, aki szerintem teljes csodálattal van Barni iránt, mert állandóan őt nézi. Nem buta nyuszi, annyi bizonyos.
- A kék mappában van. Nem felkészült vagyok, hanem túlkészült.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Barnabás
Független varázsló, Előkészítős igazgatóhelyettes, Vendéglátós



offline
RPG hsz: 325
Összes hsz: 750
Írta: 2022. július 12. 21:42 | Link

Anna Love

– Könyörgöm, ne is tegyél ilyet, mert ki tudja hány év börtönt kapsz ezért - ne emeld fel a hangod, ne emeld fel a hangod. Annienek olyan elképzelései vannak néha, hogy Barnabás mikor meghallja őket, nem mindig tudja, hogyan kellene reagálni. Még, hogy gyerek zaklatás.. Az kéne nekik.
– Jól van, majd megbeszéljük ezt akkor, mikor  aktuális lesz - nem rossz ötlet ez. Annie így is tökéletesen ismeri már a rigolyáit, illetve nem kellene másokhoz, csak is hozzá alkalmazni. Tuti bedobja ezt Keserűnek majd.
– Tudom, hogy mennyire vagy zabagép, szóval egyél csak - nem először találkoznak, így nem lepődne meg azon, hogy Annie mennyit tud enni. Hát nem véletlenül hozott ennyi mindent, még azt is látta maga előtt, hogy a nő rámegy a nyuszi kajákra, ezért hozott azokból kicsit többet.
– Lelkes vagy, reméljük, hogy nem kopik ki belőled - nyúl mosolyogva a mappáért és kiveszi belőle a jövő heti terveket, hogy gyorsan átfussa azokat. - Sokkal jobb, mint a legelső. Rájöttél, hogy kell ezeket írni - néz fel az egyik papír mögül a másikra. - Ügyes vagy.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lorin Annie Brightmore
Bogolyfalvi lakos


Csiperke ^^ | Bánkiné <3
offline
RPG hsz: 368
Összes hsz: 788
Írta: 2022. július 12. 21:43 | Link

Barnim Love

- Legalább lenne egy kis nyugtod. Habár a nénik tuti, hogy megzaklatnának, hogy micsoda egy nőt kellett elviselned. Hoznák a süteményeket, takaróba csavarnának és csipkednék az arcodat… ne kísértselek, mi?
Kuncogva pillantok fel rá, mert vicces lenne elképzelni a jelenetet. Néha megijeszt, hogy mindent annyira komolyan vesz, meg az is, hogy kinézi belőlem, hogy megtenném. Jó, az talán annyira nem, de nem szó szerint zaklatnék. Jobban meg kell válogatnom a szavaimat, hogy ne kapjon ideggörcsöt. Más biztos megsértődne a zabagépen, én viszont csak elnevetem magam, és közelebb húzom a kosarat, hogy kivegyem az én lángnyelv pizzámat extra csípősen, és az első falat után boldogan sóhajtsak egyet.
- Szeretlek.
Hogy egy Barnabásnak vagy a pizzának szólt-e, azt mindenki döntse el maga. Mind a kettejüknek, ha őszinték akarunk lenni, mert csak Barni tudja olyan jól és pontos arányokkal elkészíteni ezt a pizzát, ezer közül is megmondom, hogy melyik az övé, és olyan sokáig megvontam a szervezetemtől, de végre újra itt van, és ehetem.
- Köszönöm. Az adminisztráció egy kész rémálom volt az elején, olyan riasztóan sok mindent kell leírni, hogy alig marad idő tanítani. Viszont még mindig nem jöttem rá, hogy mit csináljak Erikkel és Petivel. Tegnap megint az összevont órán ugrottak egymásnak, és csak azért nem fajult verekedésig, mert Peti engem talált el, és megijedt. Ötletem sincs, hogy erre mi lenne a jó megoldás.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bánki Barnabás
Független varázsló, Előkészítős igazgatóhelyettes, Vendéglátós



offline
RPG hsz: 325
Összes hsz: 750
Írta: 2022. július 12. 21:44 | Link

Anna  Love

Úgy tesz, mintha nem is hallotta volna azt a bizonyos szót. Nem akad fent, nem veszi magára, csak egy mosoly kíséretében nyitja ki saját pizzás dobozát és neki áll ő is falatozni, míg Annie szavait hallva, majdnem a torkán akad a falat.
– Nem akarlak elkeseríteni, de ha saját osztályod lesz, akkor is többet papírozol, mint tanítasz - kifejezetten utálja ezt a részt, de sajnos ez van. Mindent le kell írni, hiányzás, jegyek, kirándulás, sport, stb. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne ezek nélkül.
– Mi az, hogy téged talált el? - tesz le mindent egyből és aggódva néz a másikra. - Mégis hol talált el? És mi az atyaúristen miatt voltál te bent másik pedagógus nélkül? Kinek az óráján voltál? - mit fog ezért kapni, aki helyett ott volt. Mi az, hogy egyedül van bent? Még tanul, kell, hogy valaki ott legyen vele, nem számít, ha tanár hiány van.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lorin Annie Brightmore
Bogolyfalvi lakos


Csiperke ^^ | Bánkiné <3
offline
RPG hsz: 368
Összes hsz: 788
Írta: 2022. július 12. 21:45 | Link

Barnim Love

- Ha lenne mindenkinek titkára, akkor jutna elég idő még kedv a tanításra.
A múltkor több oldalon ál kellett kitöltenem, hogy hova fogyott el két rúd kréta. Nos, tanítottam, oda. Így is csak annyit írtunk, amennyit kellett.
- Amikor közéjük léptem már lendületben volt.
Nem hiszem, hogy szándékosan megtette volna. A kérdése miatt háttal fordulok neki és lecsúsztatom a pántokat.
- A tükörben nem láttam jól, de ha felhúzod kicsit a felsőmet, a bal oldalon. Egy kicsit még fáj, elég nagy ütés volt.
Egy újabb falatot juttatok a számba, időhúzás céljából, de tudom, hogy meg kell mondanom.
- Zorka, de csak egy másik szivacsért ment el, meg egy könyvért, alig pár perc volt. De a fiúknak alig egy perc is elég lett a bajhoz.
Utoljára módosította:Lorin Annie Brightmore, 2022. július 12. 21:46 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 42 ... 50 51 [52] 53 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa