34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Sheela Lengrond
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 235
Írta: 2016. augusztus 21. 15:40 | Link

Sky

Eltelt már vagy tíz perc, de továbbra sem láttam őt. Úgyhogy időtöltés gyanánt előhúztam nadrágzsebemből A főpapnő lapját, és azt nézegettem. Amikor csak a kezemben fogtam, mindig átjárt egyféle különös melegség. Szerintem hülyének tartottak volna, ha hangosan kimondom, hogy szerintem védett is az a lap. Mintha csak egy pajzsot alkotna körülöttem... Olyan kellemes!
Elmosolyodtam. Az érzés után eszembe jutott néhány emlék a könyvtárból. Számomra az most is fergeteges élmény! Végre valakivel megosztottam a legfőbb bajomat. Ez a valaki komolyan megtanított arra, hogyan figyeljek magamra a jövőben.
Nem sokkal később megpillantottam Sky-t a távolban. A nosztalgiázás végeztével eltettem a kártyát, majd barátságosan intettem egyet neki.
- Hali, nem baj - rántottam vállat, elvégre még jó is volt... Árnyékban ücsörögtem ezidáig, és nem zavart senki.
- A lényeg, hogy itt vagy! - feleltem lelkesen, majd táskával együtt felegyenesedtem, megragadtam a csuklóját, s bevonszoltam az ajtón.
- Nem árt keresnünk egy öltözőt, mert én voltam olyan holdkóros idióta, hogy nem vettem át a fürdőruhát... - suttogtam zavartam - Szóval nem lesz gond neked se néhány perc, ugye?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2016. augusztus 21. 17:04 | LinkAhogy oda értem csak rám mosolygott majd megragadta a csuklóm, hogy bevonszoljon egy öltözőt keresni. Elég jó erőben volt vagy csak én voltam elfáradva a futás után, mert könnyű szerrel húzott maga után.
- Persze nem probléma. Ha meg van az öltöző öltözz át nyugodtan – feleltem mosolyogva. Démon kicsit megnehezítette a járásomat, mert izgatottan ugrált körülöttem és nem egyszer megbotlottam szegénykében. De sikeresen elértünk egy öltözőhöz hogy Ela felvehesse a fürdőruháját. Még a leányzó öltözködött addig én ledobtam táskámat az egyik padra és levettem a pólót meg a rövidnadrágot, hisz én reggelről elkészültem a fürdőzésre és eleve a fürdőrucimat vettem fel. – Démon adod vissza az-az én cipőm. – Szaladtam utána hogy elkapjam mikor rá jött a bolondéria és elvitte a fél pár lábbelimet. Kis kergetőzés után megszereztem tőle, és visszamentünk nehogy Sheela hiányoljon minket. Kicsit ma rajta volt az öt perc drága kiskutyámon és alig lehetett bírni vele. De nem bántam. Legalább ő is jól érezte magát. Mikor elpakoltam mindent leültem, hogy megvárja az öltözködő leányzót.

Utoljára módosította:Moondance Williams, 2016. augusztus 22. 08:07 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Sheela Lengrond
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 235
Írta: 2016. augusztus 21. 18:38 | Link

Sky

Miután beléptünk, a recepciót lerendezni gyerekjáték volt. Barátságos áron felkerült a zöld pecsét, majd azzal a lendülettel mentünk is balra, az öltözők és zuhanyzók irányába.
- Igen, itt vannak - szóltam vidáman, aztán ledobtam a kis táskám, amiben nem volt több a pénztárcámnál, a varázspálcámnál (vész esetére), a fürdőruhámnál, egy törcsinél, és A főpapnő lapjánál. Mielőtt ugyanis belefogtam volna az öltözködésbe, inkább kivettem a zsebemből, mélyebb, biztosabb helyre rejtve. Így biztosan nem kél lábad, gondoltam magamban.
A vetkőzés már néhány perc alatt megvolt részemről, akárcsak az, hogy fürdőruhára cseréljem át. Sokat nem kellett vesződnöm vele, egy részes kék darab volt, a mellektől a gyomorig fehér csipkedarabbal.
Egyedül a nyakán található madzagok jelentettek kihívást. Többször összecsomóztam őket, míg füleim szerint Sky a kutyáját kergette.
- Aztán el ne vesszetek! - kiáltottam utánuk. Mire pedig visszaértek, már végeztem is
- Látom meglett a cipő - nevettem barátnőm arcán, majd igyekeztem komollyá dermedni. Persze mellettük ez nem sikerült, és fél percen belül újra nevetésbe kezdtem.
- Különben most jókedvem van, aztán úgy hiszem, a pancsolás is dobni fog rajta - mondtam, s ha ők összeszedték magukat, csak akkor indultam el törcsivel az oldalamon a medencékhez.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2016. augusztus 21. 21:06 | LinkSheela bevonult az öltözőbe hogy átöltözzön. Addig én is megszabadultam felsőmtől, meg rövidnadrágomtól és elraktam őket a táskába, de Démon úgy döntött, hogy jó ötlet hogy ellopja a cipőmet. Egy ideig kergettem, de sikerült tőle visszaszereznem. Lerogytam a padra mikor Sheela megjelent.
- Meg-meg – mondtam, majd törülközőmet a vállamra dobtam. – Tessék hoztam reggelinek valót. Nekem kimaradt, de nem tudtam, hogy neked sikerült – e enni így hoztam neked is pék sütit. – Adtam a kezébe egy nagyobb papírzacskót. Majd elindultunk a medencék felé.
- Nos, mivel kezdjük? Szauna, vagy egy jó kis úszás? – Kérdeztem, ahogy ledobtuk törülközőmet, az egyik színes párnára a falban lévő bemélyedő kis partszakaszok egyikén. Szerencsére nem voltak túl sokan, hisz korán volt. De egyáltalán nem bántam.

Utoljára módosította:Moondance Williams, 2016. augusztus 22. 08:08 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Sheela Lengrond
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 235
Írta: 2016. augusztus 22. 20:03 | Link

Sky

Jókedvűen mosolyogtam Skyra, majd a kezében szorongatott zacskóra pillantottam. Ezután vissza tekintettem rá, szememben a kérdéssel: Valóban nekem hoztad? Édesnek találtam, mert annyira siettem, hogy tényleg nem ettem semmit sem. Úszás előtt percekkel viszont szerintem gondot okozott volna az evés. Úgyhogy átvettem a csomagot, le nem véve szemeimet az arcáról.
- Köszönöm, kedves tőled! Viszont csak a fürdés után kóstolom meg - jelentettem ki, miközben a medencékhez sétáltam.
- Szerintem pancsoljunk, utána lessünk be a szaunába - javasoltam, és ha jó volt így, ledobtam magam is a törcsim, épp az övé mellé, majd rátettem szépen a gondosan becsomagolt ételt.
Aztán belevetettem magam a vízbe, hagyva, hogy a gondjaim messze szálljanak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2016. augusztus 23. 07:28 | Link
Láttam a szemén a kérdést ás csak rá vigyorogtam. Sejtettem most már hogy ő sem reggelizett.
- Tényleg neked hoztam, ha ez érdekel – mondtam vigyorogva. – Nagyon szívesen. – Feleltem miután átvette és megköszönte. Igazat kellett adnom neki, úszás előtt nem lett volna jó ötlet enni.
- Benne vagyok.  – Tettem le a kajás zacskót, majd beugrottam én is a medencében. Démon csak lefeküdt a törülközőink, mellé mert nem izgatta a medence. Jobb szerette a szabad vizeket, pláne ha hal is volt bennük. Ahogy úszkáltunk úgy döntöttem megtréfálom Elát. A víz alatt maradtam és észrevétlenül mögé úsztam. Majd mikor nem figyelt megragadtam a bokáját és lerántottam a víz alá, majd iszkoltam is mert tudtam hogy ezért még csúnyán bosszút fog állni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Sheela Lengrond
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 235
Írta: 2016. augusztus 23. 17:48 | Link

Sky

Olykor képtelen voltam eldönteni, hogy ő vajon gondolatolvasó, vagy csak képes volt a szemeimen keresztül mélyre nézni? A kérdésemet elhallgattam, mert nem akartam megmutatni, mennyire hitetlen tudok lenni.
Ő mégis... Néhány perc alatt választ adott rá. Mire csak mosolyogtam egy jót. Hát oké. Aztán megköszöntem amit tett, és kiviharoztam a medencékhez. Egyből arra esett a választásom, amiben kellemesen meg lehetett mártózni, mert elég mély volt hozzá a víz. Amint biztos helyre pakoltam mindenem, egyszerűen beléptem, hagyva, hogy körülöleljen.
Kellemes volt, a gondolataim szinte azonnal csak erre irányultak, s valahol az agyam legtávolabbi zugába száműződött az anyám, aki iránt heves gyűlöletet tápláltam, az apám, aki csak nagyon hiányzott. Nagyapát közelebb éreztem magamhoz még így is, de perpillanat nem bántott a gyásza. Könnyedén úszkáltam vagy negyedórán keresztül, aztán Skyhoz fordultam.
- Hé, nekem bejön ez a meden...-ce.
Már, ha láttam volna. Hova tűnt? Szertenéztem a medence közepénél egy helyben lebegve, de sok mindent így sem láttam, pedig nyújtogattam a nyakam, ahogy tőlem tellett.
Később éreztem, miképp valaki a lábaimhoz ért. A meglepettségtől röviden felsikoltottam, majd ösztönösen levegőt vettem, mert éreztem, hogy víz alá fogok kerülni.
Valami húzott. A talpam kikerült alólam, s ezúttal a víz alatt szemlélődtem tovább. Túl hirtelen jött! Mozdulatlan pislogtam párat, ezután észrevettem a menekülő lányt.
Ezért tényleg elkaplak!, jegyeztem meg magamban, és lendületet véve utánaúsztam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2016. augusztus 23. 18:24 | Link
Miután Ela beugrott a vízbe én is bele vetettem magamat. Egy ideig csak úszkáltunk, de úgy döntöttem megtréfálom kicsit barátnőmet. Mikor mögé úsztam a víz alatt megragadtam a bokáját és lerántottam, mert tudtam, hogy csúnya bosszú lesz a tréfám jutalma. Egy ideig a víz felszíne alatt maradtam majd mikor végleg elfogott a levegőm, feljöttem a felszínre és gyorsúszásban haladtam tovább egy mély levegővétel után.
- Ela mi a baj? Csak nem lemaradtál? – Kérdeztem, ahogy meg álltam tőle nem messze és tapostam a vizet, hogy ne süllyedjek el.  Csak jót vigyorogtam mérges arcát látva, de nem tudtam megijedni tőle. Viccesen nézett ki szemébe lógó vizes hajától, mert olyan volt, mint egy pulikutya. Mikor közelebb én tovább úsztam és így kergetőztünk. Mindig is imádtam úszni, főleg mikor a tengerpartra lementünk nyáron.  
- Ne bírod az iramot? Lassíthatok, ha akarod. – Vigyorogtam rá hátúszás közben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Sheela Lengrond
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 235
Írta: 2016. augusztus 26. 07:50 | Link

Sky

Kellett pár perc, míg a szemem hozzászokott a vízhez. Óvatosan kinyitottam, körülnéztem, és még épp elcsíptem Sky-t, ahogy menekült, buborékokat hagyva hátra. Összevont szemöldökkel megfogadtam: még visszakapja! Majd felúsztam, mert elfogyott a levegőm.
A csipkelődés közben megütötte a fülem, és nem győztem kivárni a pillanatot, amikor utánaeredhettem. Oh, minden a legnagyobb rendben van!
 Erőteljes mozdulatokkal tapostam a vizet, a karjaimmal lapátoltam. Válasz helyett mutattam ezt, tettel kiváltva a szót, de igaza volt, lemaradtam. Előrébb járt, és a hosszú haj is akadályozott. Meg-megálltam miatta, hogy kisöpörjem az arcomból, szépen hátrasimítva. Utána továbbúsztam, habár nem sok esélyt láttam arra, hogy változni fog a felállás. Valaki nagyon sportos! Huh… Én örülök, ha még bírom vagy két percig. Ő meg most is röhög!
- Mondd csak a magadét! Addig, míg utol nem érlek! – szóltam utána.
Félretettem a dacot, és úgy úsztam, mint eddig soha. Nem csak az erőm, a lelkem is belevittem. Próbáltam a vízisiklóra gondolni, ami könnyedén szeli a vizet, mindig legyűrve az aktuális akadályt. Nekem az akadályt a saját határom jelentette, amit idáig nem teljesítettem túl, azonban Sky szavai hatottak rám. Nem akartam feladni, sem megfutamodni. A tempó növekedésével együtt nőtt az önbizalmam, és megfogalmazódott a fejemben az, miszerint meg akartam mutatni, milyen vagyok én valójában. Sokan félreismertek csillagjegy szerint, és elkönyveltek bunkónak, pedig szerintem szerető szívem van.
Percekkel később már ott loholtam mögötte, majd kinyújtottam a karom. Addig nyújtóztam, még végül elkaptam a bokáját.
- Ki is az, aki lassú? – kérdeztem végül.
Utoljára módosította:Sheela Lengrond, 2016. augusztus 26. 07:54 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2016. augusztus 26. 17:34 | LinkNem hiába sportos voltam, hisz odahaza minden a túlélésről szólt. Volt, hogy nyáron a tengerben úszkáltunk, és szörföztünk, bár nem volt trópusi meleg nálunk, de annál nagyobbak voltak a hullámok. És nagyon élveztük a dolgot. Pont, mint most is mikor Ela elől menekültem. Hátúszásban legalább lassabb voltam. Láttam, ahogy szenvedett a hajával, ezért is lassítottam. Érdekes volt látni, hogy összeszedte magát és elszántan a nyomomba eredt.
- Hajrá Ela, kitartást! – mondtam vigyorogva továbbra is hátamon úszva.  Hihetetlen. Akarat ereje az rengeteg van. Gondolkodtam mosolyogva. Figyeltem, ahogy gyorsított. Egyre erősebben taposta a vizet. Annyira elbambultam, hogy már csak akkor vettem észre mikor megragadta a bokámat.
- Ajaj! Nem beszélhetnénk meg? – Kérdeztem tőle, vigyorogva. Már nem tudtam elmenekülni, mert erősen tartotta a bokámat, így szabad lábammal, és karjaimmal próbáltam, fejemet a víz felet tartani. Nem tudtam mit tervezett de felkészültem arra hogy a víz alá fogok kerülni, hála az előző tréfámnak így azt figyeltem mikor akar a vízbe tunkolni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Sheela Lengrond
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 235
Írta: 2016. augusztus 26. 20:29 | Link

Sky

Az ő biztatása, és az én gondolataim kellően felspiláztak ahhoz, hogy mindent beleadjak. A kettő együtt olyan volt, mintha úszás előtt megittam volna vagy 20 doboznyi energiaitalt.
Ahogy haladtam előre, szinte vízisiklónak is éreztem magam.
Egyre erőteljesebb mozdulatokkal igyekeztem elérni a lányt, ami végül is összejött. Erősen rámarkoltam bal kezemmel a bokájára, nehogy eliszkoljon.
majd amikor rám pillantott, széles, fenyegető – ám nem ijesztő – vigyort ejtettem felé.
- Ha a szó mit sem ér, tett kell felváltsa – Vagyis esélyt sem adtam arra, hogy átbeszéljük a tréfa dolgot. Bennem volt a jókedv, a pörgés, innen pedig nem volt visszaút. Főleg, hogy külön biztatott minderre.
Lehúzás helyett mondjuk fröccsöt kapott, jó sokat, egyenesen az arcába. A vigyor az enyémen még szélesebbé vált, végül elengedtem a bokáját, s már két kézzel bombáztam.
- Nincs esélyed menekülni! – szóltam hozzá közben - Biztos vagyok abban, hogy kifáradtál ahhoz.
 
Utoljára módosította:Sheela Lengrond, 2016. augusztus 26. 20:42 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2016. augusztus 27. 18:06 | LinkMikor megragadta a bokámat tudtam, hogy bajban vagyok. De ahelyett hogy lenyomott volna a víz alá elkezdett fröcskölni.  Majd elengedte a lábam és két kézzel lapátolta rám a vizet. Kénytelen voltam elfordulni, ha hogy kapjak is levegőt. Megpróbáltam hátrafelé én is locsolni őt. Nagyon élveztem ezt a kis játékot. Ritkán éreztem ilyen jól magamat. Pláne nem az elmúlt két évben. Semmi esély nem volt rá hogy jól érezzük magunkat. Mások már rég feladták volna, de mi nem. Nome igazi harcos kisváros. A lakói bármire képesek voltak, ha összefogtak. Nem állhatott az útjukba semmi, még a viharok és a földrengések sem. Újjá építettük a városkánkat és az életünk újra a rendes kerékvágásban haladhatott tovább.  
- Jól van, feladom te nyertél! – mondtam nevetve, ahogy már nem bírtam sehogy sem védekezni ellene.  Közben meghallottam, hogy Démon a medence szélén izgatottan csaholt, mert azt hitte valami bajom van. Mikor egy pillanatra kinyitottam a szememet, láttam, ahogy fel leszaladgál és nem tudta eldönteni, hogy beugorjon utánunk vagy sem.
- Démon, ott marad! – Mutattam felé a tenyerem, hogy vegye az egyértelmű jelzést. Kénytelen volt ott maradni, mert szeleburdisága ellenére jól nevelt volt ő, csak néha megfelettkezett magáról.
- Szerintem menjünk ki, mielőtt démon is beugrik – mondtam mikor végre levegőhöz jutottam és megvártam Sheela válaszát.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Sheela Lengrond
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 235
Írta: 2016. augusztus 27. 19:04 | Link

Sky

Sky-nak hálás voltam azért, amiért mellette elfeledkezhettem minden gondomról Eszembe se jutott anyámon töprengeni, vagy azon, ahol az apám merre lehet. Inkább kiélveztem a jókedvet, mert bár újabban mellette remekül szórakoztam, ha visszavonulhattam a magányomba, nagyon egyedül éreztem magam a háztársaim között is. Emiatt még inkább ingadozott a hangulatom, s hol maga voltam a nyíló virág az ember kertjében, hol a púp a hátán…
El sem mertem képzelni, Alexet mennyire megbánthattam azon az összevont órán! Megkérdezte hogy vagyok, szerintem érdekeltem őt ennyire… De nem szóltam hozzá túl sokat. Mert féltem, a végén még elkotyogtam volna olyat, amire a legkevésbé kíváncsi.
Perpillanat viszont ez sem csüggesztett. A lány elfordult, kezeivel védte magát, ahogy elnéztem. Nemsokára aztán én is kaptam, így soroztuk egymást addig, míg fel nem adta.
- Tessék? – Azt hittem rosszul hallok, majd Démonhoz fordult – Hát… Oké. Amúgy is meg kéne ennem azt, amit nekem hoztál. Meg kevésbé vagyok arra kíváncsi, hogy ő miképp úszik!
A kutya izgatottan csaholt. Szerintem féltette a gazdiját, szóval jobb volt számomra is kijönni a vízből. Barát nélkül nem szerettem mókázni, meg éhes voltam.
Szóval ledobtam magam a kis „partunkon” egy párnára, az ölembe vettem a kajás zacskót, és enni kezdtem a péksütit.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2016. augusztus 27. 19:37 | Link
Nagyon jókat játszottunk és hangosan nevettünk, még locsoltuk egymást. Jóformán már alig kaptam levegőt.
- Nincs festék, te nyertél – mondtam vigyorogva és elindultunk a partra. Démon már nagyon aggódott így mikor a parton lehuppantunk egy – egy párnára egyből az ölembe vetette magát hogy megnyugodhasson.  Szabályosan a párnába döngölt úgy örült nekem. Végül megállapodott keresztben a combomon, és úgy figyelte ahogy enni kezdtünk. Én egy túrós rétest eszegettem és Démon érdekes és számomra fájdalmasnak látó pozitúrában hátrahajtotta fejét hogy kunyeráljon mint jó malamuthoz illik. Nem is bírtam megállni hogy ne adjak neki belőle. Mikor tőlem megkaparintotta a zsákmányát Elára pillantott farkcsóválva, és a pofiját nyalogatva, erősen szuggerálva a lányt hátha ad neki egy falatot.
- Ezt te sem úszod meg – mondtam nevetve és a kutya már szinte nyüszögött mint aki nagyon éhes.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Sheela Lengrond
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 235
Írta: 2016. augusztus 28. 20:22 | Link

Sky

Ahogy a péksüteménybe haraptam, rögtön megéreztem a remekül fűszerezett pizza töltelék ízét. Rágás közben aprón bólintottam egyet, ami egyféle elismerése volt Sky választásának. Le merném fogadni, hogy néhány perc után random választott valamit, amit jónak talált. Hmm, és mennyire beletalált a kosárba! A pizzás péksüti a kedvencem!
Jóízűen étkeztem, miközben Démon kutyus kunyerálásba kezdett a lánynál. Különféle pózokba állt be, kölyökszemekkel gazdája arcát vizslatva, míg nem kapott egy falatot az ő túrós réteséből. Ezután én következtem.
Az állat felült, felváltva bámulva engem és a kaját. A pofiját nyalogatta, a végén pedig még nyüszögni is elkezdett, csakhogy megkapja, amit akar. Próbáltam ellenállni, mert fogalmam sem volt, mennyire tenne be a kutyus gyomrának egy fűszeres étek, aztán nem akartam gondot okozni, ezért tartózkodtam az ötlettől a leginkább.
A kitartó vizslatás mégis eredményhez jutott. 5 perccel később megtörtem, mert már toporgott is azért, hogy enni kapjon.
- Na jól van. Tessék! – Sóhajtva törtem egy kis darabot a kaja érintetlen végéből, majd átnyúlva a lány felett a kutyusnak adtam. Ragyogó szemekkel végigkövette a kezem, majd a falat után nyúlt a nyelvével, s távolabb húzódott.
Később is próbálkozott, de nálam már nem ért el hatást, mert tényleg nem akartam megkockáztatni, hogy valami baja legyen. Sebesen eltüntettem a kaja maradékát, utána percekig csak bámultam a vizet magunk előtt.
Aaahw, ez olyan jó pillanat! Örülnék, ha nem érne véget ez a nap… Mert akkor ismét visszamehetek a kastélyba. Félreértés ne essék, szerettem a helyet. A szívemhez nőtt, amióta jobban megismertem. A legnagyobb bajom az volt, hogy más házba jártunk Sky-jal, pedig rá kellett jönnöm, megkedveltem eléggé, mint havert. Így viszont nehéz volt hosszabb ideig nyugodtan ücsörögni.
A szívem elnehezült, ahogy ezekre gondoltam, de aztán eszembe jutott: Lazulni jöttem, nem igaz? Akkor folytatódjék ez tovább! Nem akarom búslakodni, főleg előre nem!
- Mit szólnál, ha szaunáznánk egyet? Aztán kipróbálhatnánk így a csobbanást. Azt mondják, elég sokkoló, főleg, ha hirtelen megyünk a vízbe. De szerintem nem lehet rossz – mosolyogtam rá, érdeklődve várva válaszát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2016. augusztus 29. 11:57 | LinkMiután kipancsoltuk magunkat, kivonultunk a partra, mert egyikünk sem reggelizett még. Ahogy kiültünk és a hátamra terítettem a törülközőmet, majd a kajám után nyúltam. Ahogy elkezdtem enni Démon az ölembe feküdt és elkezdett kuncsorogni. Sajnos nem bírtam megállni, hogy ne adjak neki, így ő nyert a nagy boci szemeivel. Mikor engem sikerült meggyőznie jött a sorban, Ela, aki szerintem nagyobb kihívás lesz neki.  Egy ideig őt is csak erősen figyelte, majd jött a remegő orr és száj. Az elviselhetetlen hangok kiadása, mert ez se nem vonyítás se nem ugatás nem volt. Mikor ez sem vált be jött a földön hempergés. Ide - oda gurult trükközött, de semmi nem történt. Végül jött a végső csapás. Én már majd meg fulladtam, mert próbáltam nem nevetni, de nagyon nehéz volt megállni. Démon fogta magát és leült Sheelával szemben.  Majd felemelte mindkét mancsát és próbált úgy beállni, mint aki térden állva könyörög. Ezt már végképp nem bírtam tovább és nevetve eldőltem a párnán. Nagyon aranyos volt mikor így kínlódott, nagyon szerette a hasát akár csak én. Kajáért bármit megtett ez a kis vakarcs.
- Már azt hittem hagyod megmeredni, a nagy kuncsorgásban. – Nevettem, mert nagyon vicces jelenet volt.  Mikor befejeztük az evést kicsit ücsörögtünk még, majd Ela szólalt meg.
- Jól van, menjünk. – Egyeztem bele majd összeszedtük magunkat és a holmijainkat, és elindultunk a szaunához. Kint Démon vigyázott a dolgainkra, mi meg bementünk a forró helységbe.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Kaelyn Westfall
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 53
Írta: 2016. augusztus 31. 23:39 | Link

Anita

Gyönyörű szombat reggel volt. Hétágra sütött a nap és még augusztushoz képest is forróság volt. Nem is értettem miért kell nyár végén vizsgázni. Komolyan annak az idiótának kellene ilyenkor a könyvtárban, a tanulószobán vagy bárhol máshol magolni aki ezt kitalálta. Nekemis hátra volt még a vizsgáimnak legalább a fele, de ez zavar igazából most a legkevésbé. Annyira elegem van már a tanulásból, hogy muszáj volt kiszabadulnom a kastélyból. Mégha egyedül kell jönnöm, mert mindenkinek nagyon fontos tanulnivalója van akkor is. Végre valahára odaértem, jegyet vettem, megkaptam a pecsétemet és már bent is voltam. Lesiettem az öltözőkhöz, mert minél előbb csobbanni akartam. Igaz azért arra még szántam időt, hogy a vadiúj fürdőruhámban csodáljam egy kicsit a tökéletes alakom a tükör előtt.
A medencékhez érve kicsit elcsodálkoztam, hogy rajtam kívül nem is igazán volt fiatal a fürdőben, de aztán rájöttem, hogy rajtam kívül nyílván mindenki készül a vizsgáira. Nekifutásból ugrottam bele a legszimpatikusabb medencébe, nyilván tökéletes kecsességgel, és nem igazán érdekelt, hogy körülöttem ki lett vizes meg ki nem. Aki nem bír elviselni annak szívesen megmutatom a kijáratot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

You will search for me in another person. I promise.
- And you will never find me.
Nagy L. Anita
INAKTÍV


Nagy L. Anita
offline
RPG hsz: 18
Összes hsz: 19
Írta: 2016. szeptember 1. 00:00 | Link

KaelynMivel ma szombat van, úgy gondoltam felhagyok egy kicsit a magolással. Jó tudom vizsgaidőszak van, na de mindenkinek kell egy kis pihenő. Amúgy is már néhány vizsgán túl vagyok. Megreggeliztem, megittam az életet jelentő koffein adagomat. Ahogy kinéztem az ablakon megcsapott a nyári napsütés lehet, hogy utolsó sugara. Ahhoz képest, hogy mindjárt itt az ősz kánikula van. Mit is csinálhatna ilyenkor az ember mást mint lemenni a faluba a fürdőbe. Gyorsan előhorgásztam a fiókomból a fürdőruhámat. Belepakoltam egy táskába, majd lesiettem a faluba. Megváltottam a jegyemet, célba vettem az öltözőket és rá 10 percre már siettem is a medencék felé. Nem igazán vagyok az a strandolós típus, de ebben a rekkenő hőségben nincs mit tenni.Csak azt sajnálom, hogy nem akart senki sem lejönni velem. Ahogy ezen gondolkoztam éppen akkor ugrott be egy ismeretlen lány a medencébe a körülötte lévőket teljesen eláztatta, de láthatólag őt ez kicsit sem zavarta. Érdeklődve figyeltem egyes emberek felháborodását a viselkedésén. Máris szimpatikus lett ez a lány.
Elindultam a medence felé, hogy megismerjem őt......
Utoljára módosította:Lewy Bojarski, 2017. október 2. 23:56 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ancsa
Kaelyn Westfall
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 53
Írta: 2016. szeptember 1. 00:25 | Link

Anita

Ahogy ott ugráltam a medencébe a többi vendég legnagyobb felháborodására hirtelen átvillant egy gondolat a fejemen, hogy talán még sem kellett volna lejönnöm, hanem nekem is a kastélyban kellene lennem és készülnöm a vizsgákra. Azonban amilyen gyorsan jött ez a gondolat olyan gyorsan el is múlt. Ahogy kijöttem a vízből, hogy aztán egy újabbat csobbanjak majd bele, észrevettem egy lányt. Valamiért ismerős volt, de nem igazán tudtam, hogy honnan. Abban biztos volt, hogy a Bagolykőbe jár, de volt egy olyan sejtésem is, hogy Rellonos lehet. De nem is ez volt az igazán érdekes. Hanem az, hogy vajon mit keresett itt a vizsgaidőszakban. Valahogy szimpatikus is lett, mivel végre valaki aki szintén lázad egy kicsit és nem csak a kötelességeivel foglalkozik. Ráadásul úgy láttam, hogy ő is észrevett mivel elindult felém. Felé villantottam egy aránylag barátságos mosolyt. Legalábbis remélem annak tűnt mivel nem vagyok az a típus aki csak úgy ingyen adja a mosolyokat. Talán még össze is barátkozunk, igaz nem vagyok az a barátkságos típus, még ha sokan a rózsaszín hajam miatt arra is következtetnek első látásra. Csak miután belenéznek a hideg zöldeskék szempárba utána jönnek rá, hogy ez a csaj inkább csodálókat gyűjtő típus, és nem annyira barátokat.
Utoljára módosította:Kaelyn Westfall, 2016. szeptember 1. 00:26 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

You will search for me in another person. I promise.
- And you will never find me.
Sheela Lengrond
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 235
Írta: 2016. szeptember 6. 06:48 | Link

Sky

Nehezen fogtam vissza a magam. Nagyon szerettem az állatokat, különösen a nem csak küllemre jónak tűnőket, hanem akik lélekben is azok voltak. Démont így ismertem meg, és komoly lelki törést okozott minden perc, amiben megpróbáltam őt kímélni a péksüti ízétől. Ő közben amit tudott, bevetett: nézett mint egy kölyök, nyüszögött, hempergett, aztán még imádkozni is elkezdett.
Skyból össz-vissz annyit észleltem így, hogy eldőlve röhögött megállás nélkül, míg én még mindig a kutyáján dilemmáztam. Végül beadtam a derekam. Adtam neki valamennyit, a maradékot kíméletlenül befalva.
- Majdnem sikerült! – vágtam rá csüggedten, majd felmarkoltam egy párnát, és óvatosan rácsaptam vele hű barátnőmre.
Ezután bevonultunk a gőzfelhőkkel tarkított helyiségbe. Amint betettem a lábam Sky oldalán, megcsapott a meleg levegő, fél perc után érezni kezdtem a bent uralkodó hőség erejét, és eszerint foglaltam helyet a padok egyikén. Nem volt rám jellemző, hogy bármikor szaunáztam volna, vele viszont megtettem, mert úgy gondoltam, jó móka lesz. Főleg, ami később következik majd! Csak ne kapjunk szívinfarktust egy kis csobbanástól…
- No, te hogy érzed magad? - kérdeztem érdeklődőn.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Nagy L. Anita
INAKTÍV


Nagy L. Anita
offline
RPG hsz: 18
Összes hsz: 19
Írta: 2016. szeptember 6. 18:56 | Link

Kaelyn


Ahogy megindultam a medence felé, észrevettem, hogy a lány is felfigyelt rám. Elmosolyodott, bár kissé bizonytalanul, de vettem a célzást, hogy ő is örül annak, hogy nem csak ő az egyedüli diák a fürdőben. Meggyorsítottam a lépteimet, de amikor ép odaértem volna mellé hirtelen megcsúsztam. Elvesztettem az egyensúlyomat és beestem a medencébe. Szerencsére jók a reflexeim valamint jó úszó vagyok. Így nem történt nagyobb bajom, mint az ijedtség. Gyorsan rendbe szedtem az arcvonásaimat, majd megszólaltam.
- Szia! Anita vagyok. Bocsi a meglepő belépőmért. Te is egyedül jöttél le?
Utoljára módosította:Lewy Bojarski, 2017. október 2. 23:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ancsa
Kaelyn Westfall
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 53
Írta: 2016. szeptember 6. 19:24 | Link

Anita

A lány elindult felém, de abban a pillanatban, hogy mellém ért megcsúszott és nagy csobbanással beleesett a medencébe. Nem tehetek róla de abban a pillanatban kitört belőlem a röhögés. Tényleg nem akartam most kivételesen ilyen bunkó lenni, de nem tudtam mit csinálni, ilyen az alaptermészetem. Bár az igazat megvallva nem is akarok rajta változtatni. Még mindig fulldokoltam a nevetéstől amikor a lány bemutatkozott. Próbáltam én is összeszedni magam, hogy válaszolhassak neki. Ez több-kevesebb sikerrel ment is bár még így is megbicsaklott a hangom a nevetéstől:
-Szia! Kaelyn vagyok, de szólíts csak nyugodtan Kaenek. Egyébként igen egyedül jöttem, mert bárkit is kérdeztem mindenki csak a vizsgáival volt elfoglalva. Így hát úgy döntöttem lejövök egyedül. Te is a tanulás elől menekülsz? Mert akkor asszem bírlak.-villantottam felé a tökéletes mosolyomat.-Jössz úszni egyet? Mondjuk hiába próbálkozol úgyis megelőzlek.-mondtam magabiztosan és egy kissé talán gonosz hangon, aztán elindultam egy másik medence felé, amelyikben kevesebben voltak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

You will search for me in another person. I promise.
- And you will never find me.
Nagy L. Anita
INAKTÍV


Nagy L. Anita
offline
RPG hsz: 18
Összes hsz: 19
Írta: 2016. szeptember 6. 19:45 | Link

Kaelyn


A lány, mint arra számítottam is majdhogynem fetrengett a nevetéstől. Emiatt nem tudtam elítélni. A helyében én is ezt tettem volna. Relonos lévén nem szoktam gyorsan megsértődni ilyen kis apróságokon. Majd nagy nehezen bemutatkozott. Elmondta, hogy a vizsgák elől menekült le ide. Nem csoda már nekem is elegem van a vizsgákból.
-Igen én is a vizsgák miatt vágytam egy kis pihire. Mi lehet ennél jobb hely erre a célra? De nem gondoltam, hogy lesz még rajtam kívül diák itt.
Ahogy felajánlotta, hogy versenyezzünk úszásban. Nem tudtam megállni, hogy ne halljam ki a hangjából a magabiztosságot. Ennek pedig nem tudtam ellent mondani, hiszen vagyok én is olyan jó úszó, mint bárki más.
Elindultam utána egy másik medence felé. Még mielőtt Kae beugorhatott volna a medencébe megelőztem. Majd a vízből kihívóan megszólaltam:
-Na verseny a medence végéig? A vesztes fizet egy fagyit?  
Utoljára módosította:Lewy Bojarski, 2017. október 3. 00:04 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ancsa
Kaelyn Westfall
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 53
Írta: 2016. szeptember 6. 20:08 | Link

Anita

Mire odaértem a lány már bele is ugrott a medencébe. Sebaj, gondoltam magamban, ez még nem jelent semmit.
-Oké. De jól jegyezd meg, én sosem veszítek.-válaszoltam neki egy újabb magabiztos mosoly kiséretében. Belecsobbantam én is mellé a medencébe és elkezdtünk úszni. Sajnos a medence felénél rájöttem, hogy ez talán mégsem volt olyan jó ötlet, hiszen hiába voltam jó formában már nagyon régen nem úsztam és úgy éreztem kezdek fáradni. De azért nem adtam fel. Egy pillanatra felnéztem, hogy megnézzem melyikünk van előrébb...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

You will search for me in another person. I promise.
- And you will never find me.
Moondance Williams
INAKTÍV


Lily
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 548
Írta: 2016. szeptember 7. 18:12 | LinkLáttam, hogy nehezen állta meg hogy nehogy adjon a kutyának valami kis falatkát, de végül beadta a derekát az imádkozó manővertől. Ez volt Démon végső húzása. Végül mikor végre megreggeliztünk, elvonultunk a szaunába. Démon vigyázott a holminkra miközben mi majd meg főttünk. Én az egyik padon kiterültem, mert a meleg nem tartozott a kedvenceim közé pedig azt mondják, jót tesz. Ahogy a hasamon feküdtem fejem alatt összekulcsoltam a karjaimat.
- Jól vagyok, bár nem bírom a meleget. Te hogy vagy? – kérdeztem tőle, mert kíváncsi voltam, hogy érzi magát. Nem mindenkire hatott ugyan úgy a meleg. Valaki bírta valaki nem. Én a hideget jobban bírtam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ha az ember megszűnik harcosként viselkedni, megszűnik harcosnak lenni.
Christopher R. Wallace
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. szeptember 25. 11:45 | Link
Kezdem kicsit kiismerni magamat ezen a helyen, bár azt nem mondanám, hogyha elindulnék valamerre akkor biztosan nem tévednék el. Egyelőre még a felfedezés fázisban vagyok, de szerintem egész jól megy. Az első éjszakám sem volt olyan vészes itt, pedig általában új helyen borzalmasan alszom, de itt nem. Ezt már valamiféle jelnek tekintettem, talán a hely így próbál üzenni, hogy jó lesz itt nekem. Vagy csak simán idióta vagyok, azt hiszem ez a hihetőbb. A napjaim kezdenek egyformán telni, kezdtem unatkozni. Még jó, hogy mikor utoljára a faluban jártam, kicsit körülnéztem, végigjártam és ráakadtam egy fürdőre. Lehet, hogy most pont ez az ami kell nekem, egy kis kikapcsolódás, és nyugalom. A sok ember között itt, meg a zajok nem kedveznek az idegeimnek. Fogtam egy táskát, amibe belehajítottam pár cuccot, amire talán szükségem lehet, majd összeborzoltam a hajamat, szokásom szerint, és útnak indultam. A falu felé már ismertem az utat, talán ez az egyik olyan út, ahol nem tudok eltévedni. Idekint kicsit hűvös volt, érezhető már a levegőben, hogy lassan itt van a tél, meg a rossz idő. Furcsa lehet, de Én jobban szeretem a hűvös időt, nem szeretek egyre kevesebb ruhát felhúzni, plusz, a bőrdzsekik nekem állnak a legjobban ezen a világon, szóval ez is egy indok arra, hogy miért szeretem a telet. Hamar a barlangoknál találtam magamat, ahol lassan betoltam a kis faajtót. Egy kicsit még le is kellett hajolnom, nem tudom milyen magasságú emberekre tervezték ezt a bejáratot, de az biztos, hogy nem nekem. Megvettem a jegyemet, megkaptam a pecsétemet, majd beléphettem a fürdő területére. Hangulatos volt, azt meg kell hagyni, egészen megfogott. Átvedlettem ide illő öltözetbe, tehát egy egyszerű fürdőnadrággal és egy törölközővel a nyakamban indultam el, az egyik jó meleg vizes medence felé. Meglehetősen kevés ember volt ma itt, nem tudom mi van a többiekkel, hogy nincsenek itt mind. Így is lehet, hogyha a forró víz után kimegyek majd a hűvös szabadba, megfázom, de kit érdekel? Megérte. Egyedül voltam a medencébe, szépen bemásztam, majd kényelmesen elterpeszkedtem. Fejemet hátrahajtottam a medence szélére, és behunytam a szememet. Nem akartam elaludni, egyszerűen csak relaxálni, hiszen ezeket a helyeket pont erre találják ki. Hallgattam közben a víz csobogását, és a többi itt lévő ember hangját, de  beszélgetésükre nem figyeltem, hidegen hagyott. Egyszerűen csak próbáltam kiélvezni ezt a kis egyedüllétet. Mintha abból nem kapnék eleget..
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2016. szeptember 25. 12:42 | Link


A tükörbe nézve szipogva kötöm fel a hajam - aztán az anyajegyem kiszúrva le is eresztem. Még mindig nem tudom, hogyan viszonyulnak az emberek az elemi mágusokhoz, minden esetre nem akarok kockáztatni. Tüsszentek egyet, kifújom az orrom, ismét belenézek a tükörbe. Tulajdonképpen még Balázs sem tud róla - nagykorúként a Minisztérium nem szól a nevelőknek. Pedig én szeretném elmondani neki, tényleg, csak még eddig nem volt rá alkalmam. Oldalra húzom szőkés tincseim, most látszik mind a két tetoválásom. Szusszanva veszem hátamra a törölközőm, belebújok a papucsba, azért egy csomag zsebkendőt magammal viszek. Nem szeretek megfázni, bár már legalább tudok uralkodni az elememen, nem vandálkodik ahányszor tüsszentek.
Szemöldökeim megemelkednek, ahogy meglátom azt a valakit, aki így tök nyugodtan elfoglalta a helyem, amit én már olyan szépen kinéztem magamnak. Bár tény, hogy ő ezt nem tudhatta. Tény, hogy ez engem most nem igazán érdekel, de azért nem állok neki itt most rögtön jelenetet rendezni. Egy régi Kamilla bizonyára megkérdezné, hogy csatlakozhat-e, viszont most nem vagyok olyan hangulatomban - így nem is igazán mondok semmit. Törölközőm leteszem a nem messze levő napozóágyra, kibújok a papucsból, majd beereszkedem a vízbe, amitől egy kicsit ki is ráz a hideg. Szinte már kínosan ügyelek arra, hogy a fülem alatti részre rátapadjon a hajam, bár lehet, hogy csak én látom ennyire feltűnően a jelet, és más észre se veszi.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Christopher R. Wallace
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. szeptember 25. 13:45 | Link
Annyira ellazultam, hogy csoda, hogy még egyben voltam. Mindent kizártam magam körül, időbe telt ugyan, de sikerült, már csak a víz hullámzását és melegségét éreztem magam körül. Ezt az idilli helyzetet törte meg, mikor éreztem ahogyan a víz jobban elkezd mozogni körülöttem, ami kizökkentett, ezért felültem és mikor kinyitottam a szememet, feltűnt, hogy már nem vagyok egyedül. Végignéztem a tőlem nem messze üldögélő lányon. Kastélybelinek tűnt, de ezt nem mondhattam biztosra, még senkit sem ismerek, még csak arcról sem. Fiatal volt, de azért már nem kislány. Tekintetemmel igyekeztem felé azt sugallni, hogy igen, megzavart, de nem terveztem nekiesni mérgemben. Inkább csak kényelmesebb pozícióba helyeztem magamat, majd a véletlenre bízva a szituációt, hozzászóltam.
- Miért van itt egy hölgy egyedül? - kérdeztem, hangomban észrevehető volt a kíváncsiság. Karjaimat felhelyeztem a medence szélére, így támaszkodva tartottam meg magamat. Nem mintha fel akartam volna vágni külsőmmel, de valamiféle érzés még is csak ott motoszkált bennem, hogy Ő vajon az a fajta akit könnyen megbabonáz egy kidolgozottabb férfi test, vagy a ritkább kategóriához tartozik. Általában az utóbbiakat kedvelem meg, akikre senki és semmi nincs hatással, kizökkenthetetlenek. Arcomra rátelepedett a szokásos kis mosolyom, várva a lányt, hogy maga is megszólaljon, vagy ha nincs kedve beszélgetni akkor azt. Ki tudja, hogyan is viselném az elutasítását, de belerokkanni nem rokkannék. Csak, hogy megtartsam az udvariaskodást, és bebizonyítsam, hogy Én micsoda úriember vagyok, kicsit közelebb csúsztam a lányhoz, kezemet feléje nyújtottam, várva hogy az övét az enyémbe helyezze és kezet csókolhassak neki.
- Christopher - mutatkoztam be - Szolgálatára
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2016. szeptember 25. 14:16 | Link


Nem igazán zavartatom magam miatta, ha annyira zavarom, akkor egész nyugodtan mondhatja is. Néma gyereknek az anyja se érti a szavát, tartja a mondás. A kérdésére felemelem szemöldökeim, végigmérem, hogy azért lássam, kivel beszélek. Nem igazán hatnak meg az izmai, szerintem soha nem is voltam olyan, aki ilyenek miatt elkezdett volna visítani. Meg az is ott van, hogy Aiden valamiért előszeretettel produkálja magát az öltözőben - a többiekkel együtt -, lényegében elég rendesen hozzászoktam már a látványukhoz.
- Milyen hölgy? - oldalra biccentem fejem, valahogy nem értem a kérdését. Egyrészt fogalmam sincs mire gondol, másrészt meg miért ne lehetnék itt egyedül? Vagy közelítsük meg máshonnan a kérdés, van nekem egyáltalán olyanom, akivel el lehet jönni? Nem. meg is van oldva.
Ahogy mozdul, ösztönösen mozdulnék el, hogy megtartsam a távolságot. Érzem, ahogy megfeszülnek az izmaim, ahogy húznának oldalra, viszont maradok a helyemen.
- Kamilla - biccentek, viszont nem emelem azonnal kezem. Pillantásom lecsúszik ujjaira, egy pillanatra megfeszül állkapcsom, viszont még mielőtt túlságosan elhúzódna a perc, végül a saját, vékony kezem az övébe simítom. Többet nem is nagyon mondok, lehet ideillő lenne a "nem szolgálatodra", de most nem akarok szurkálódni, meg ellenségeskedni.
Igazából nem nagyon tudom, hova tegyem, furcsán lebeg a nevelt udvariasság és az idegesítő nőcsábász között, bár utóbbit lehet, hogy csak én képzelem be. Kezdek paranoiás lenni, lehet beszélnem kéne Balázzsal, de valahogy soha nem jutok el odáig, mert.. Mert nem. A legutóbbi magánszámával épp eleget mutatott magából ahhoz, hogy a bizalmam csökkenjen felé. Nyugodtan lehet hívni szigorúnak és szívtelennek, de a saját meglátásom szerint megvan rá az okom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Szofia Elena Chenkova
INAKTÍV


Ombozi Hunterné | BestBrideEver
offline
RPG hsz: 182
Összes hsz: 800
Írta: 2016. november 29. 13:45 | Link

Hajna
Megjelenés

Az előre megbeszéltek alapján pakolta össze a táskáját még előző nap, így ma már csak felmérte, hogy tényleg minden megvan-e, amire szüksége lehet egy csajos naphoz. Hajnával épp csak futólag találkoztak a klubhelyiségben, de mindkettőjüknek épp eléggé elege volt a tanulásból és a stresszből idén.
Szofi mindent összevetve nem panaszkodhatott. Mióta elkezdődött a tanév igencsak felgyorsultak az események körülötte és a majdnem esküvője óta sem állt le a Sors az ő kegyetlen, de minden tekintetben hatásos játékával, amikor Bojarskit az útjába lökdöste. Sohasem gondolta volna, hogy egyszer még újra találkoznak, azt pedig pláne nem, hogy a férfi még mindig ilyen hatással van rá. Ennek ellenére a kapcsolatuk éppen olyan volt, mint mielőtt letárgyalták, hogy jobb lesz nekik külön utakon.
Mintha semmi sem változott volna, egyszerűen csak visszatértek a startmezőre. A szőke szinte teljesen biztos volt benne, hogy ostobaságot csinál, de ez egy pillanatig sem tudta érdekelni, mert most jó volt. Lewyvel akart lenni és ebben az elhatározásában még az sem ingathatta meg, hogy tulajdonképpen egy kviddicssztárról beszélünk, aki bármikor, bárki mást megkaphatna. Egyáltalán nem voltak logikusak, vagy éppenséggel racionálisak a tettei, de most nem számított. A lelke egy kicsit megnyugodott.
Sietős léptekkel indult meg a fürdő felé, ahol a találkát megszervezték, majd a lehető leggyorsabb tempójával vedlett át a fürdőrucijába és csobbant bele a medencébe, hogy a vízben nyakig elmerülve várja meg a barátnőjét.
Tekintete végigsiklott a vízben időző embereken és megakadt két lányon, akiket már látott a kastélyban futólag. Éppen visítva csevegtek arról, hogy ki a legjobb pasi a házukban és a sárkánylány nem bírta ki, hogy ne vigyorodjon el.
Fiatalok vagytok még, drágáim...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa