34. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Grace Erin Green
INAKTÍV


Ms. Green | Gracie
offline
RPG hsz: 367
Összes hsz: 2187
Írta: 2015. február 26. 00:22 | Link

Kilián  Grin

Igen, totálisan lebukott azzal, hogy még vissza akar vágni, szóval igencsak figyeltem rá, amiben általában jó vagyok. Általában... Most is konstatáltam, hogy az éber pillantásom láttán igencsak megrándul a szája széle, de aztán sikeresen elfojtotta azt a vigyort, legnagyobb bánatomra. Minden esetre megkérdezte kit akarok megölni, én pedig nem éppen a legvidámabban és lelkesebben, de közöltem vele. Nem akartam belebonyolódni a témába, azt hiszem ő sem, de mindezek ellenére adott nekem tanácsot, amire kicsit felszaladt a szemöldököm. Mi a szösz? Mi van ezekkel a fiúkkal újabban? Mindenesetre nem firtattam a dolgot, legalábbis nem annyira, hogy rá is kérdezzek, mi van vele, mert volt szíves lelocsolni, legnagyobb döbbenetemre. Legközelebb megfogadom a tanácsát, akkor talán nem itat velem vizet... Mindenesetre gonoszkás vigyor terült szét az arcomon, sőt, a megjegyzésén még nevettem is, amivel még saját magamat is megleptem. Valahogy nem számítottam rá, hogy a mai nap még tényleg elkezdek valamin nevetgélni... Ez nagyon furi, de tényleg... Grace jóóól vagy? Persze hamarosan visszatért a szokásos félmosolyhoz, meg egy kissé öntelt megjegyzéshez, mire a szememet forgattam, majd ismét lefröcsköltem.
- Igen, Kilián, ezt már tudjuk, én is tudom, a recepciós is tudja, sőt szerintem még a sarokban ülő néni is - nevettem fel végül, a nyanya felé mutatva, aki éppen elmélyedt egy könyvben. Mármint szó szerint... belerakta a fejét és elaludt. Sosem akarok megöregedni... Persze, mikor ismét le akart fröcskölni, gyorsan elfordultam, majd miután elhárult a vész felé úszkáltam és cukin mosolyogtam, már-már ártatlanul... Aztán gonosz módon összekócoltam a haját és menekülőre fogtam a dolgot. Persze sejtettem, hogy utánam ered, de azt azért nem, hogy ennyire gyorsan utol is ér. Persze amint elkapott, már le is merültem a víz alá, de elég hamar fel is bukkantam. Az arcom előtt volt a hajam, szóval sikerült viszonylag feltűnésmentesen eltüntetnem a számból, illetve a szememből a vizet, majd hátragyűrtem a hajzuhatagot és felnéztem rá gonosz vigyorral, kissé hunyorítva.
- Ázott ürge, mi? - kérdeztem elfojtva a vigyort, majd közelebb mentem hozzá, egy icipicivel, majd átkaroltam a nyakát és lerántottam magammal a víz alá. Én persze szinte azonnal feljöttem, majd odébb is úsztam, mielőtt még rájönne, hogy én bizony fizikai kontaktusba léptem vele. Ha egyszer így tudtam a  legkönnyebben víz alá juttatni, akkor egy ölelésbe nem halok bele... meg talán ő sem. Én mindenesetre kicsücsültem a medence szélére és onnét néztem már a felbukkanó fiút, széles vigyorral.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
offline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2015. március 4. 09:31 | Link

A tavasz beköszöntött, ő pedig egyre nagyobb késztetést érzett arra, hogy szerelemmel borítsa el a kastély lakóit. Hiába, na, ez az ő évszaka, ilyenkor mindenkinek szerelemben kell úsznia, akit csak meglát.
Ezekkel a gondolatokkal indul felfedezőútra, azonban ez alkalommal elhagyja az iskolát, hogy a kastély falain kívül keresse meg a mai szerencsés párt. Tűnődve bolyong a faluban, amikor eszébe jut, hogy még meg sem látogatta a nem is régen nyílt Barlangfürdőt.
Amikor berepül a medencék fölé, már tudja, hogy jó helyen jár, élvezettel figyeli az összebújó párokat, a boldogan kacarászókat, amikor...
Amikor észrevesz két embert, akik messze nem úgy viselkednek, mint ahogy egy ilyen szép tavaszi napon elvárná tőlük az ember. A lány morcos, nem, nem is, sokkal inkább dühös valamiért, a fiúban pedig hiába van meg a szándék, hogy felvidítsa, valahogy nem úgy alakul a dolog, ahogy azt szárnyas kis barátunk szeretné. Birkóznak egymással, amitől aztán végleg elhatározásra jut: közbe kell lépnie!
Megvárja a tökéletes pillanatot, miután a lány felbukkan a víz alól és kiül a medence szélére, ő a már bekészített nyílvesszővel célba veszi. Gondosan céloz, még a szemöldökét is összeráncolja nagy koncentrációjában, majd amikor már kicsi kezei sem remegnek, kilövi nyilacskáját.
A vessző hibátlan pontossággal találja el a levitás mellkasának közepét, hogy amikor a fiú felbukkan a víz alól, már szerelmes érzések dübörögjenek a lányka szívében.
Elégedetten lebeg tova, a fiúra nem is pazarol nyilat, most már minden rendben lesz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Grace Erin Green
INAKTÍV


Ms. Green | Gracie
offline
RPG hsz: 367
Összes hsz: 2187
Írta: 2015. március 4. 20:41 | Link

Kilián-drága  Kiss

Miután a srácot lerántottam magammal a víz alá, menekülőre vettem a dolgot és másodpercek alatt kint is teremtem a medence szélén. Nem különösebben terveztem, hogy kint fogok csücsülni a parton, de aztán változott a tervem. A hajamba túrva nézelődtem egy kicsit, pásztázva a helyiséget, hogy kik is vannak itt, de nem nagyon volt sok ember, szóval oda néztem, ahol az eridonos vélhetőleg nem sokára fel fog bukkanni. Minden a legnagyobb rendben volt, aztán váratlanul megéreztem egy apró, szúró fájdalmat a mellkasom közepén, mindössze egy pillanat volt, nem több. Odakaptam a kezem, elsőre azt hittem, hogy talán darázs, vagy ilyesmi, de nem láttam semmit, így a legnagyobb lelki nyugalommal pillantottam vissza a fiúra, felvont szemöldökkel. Ahogy ránéztem, teljesen más érzés fogott el, mint eddig, valahogy nem volt minden okés teljesen, de nem tudtam eldönteni, mi is változott. Halványan elmosolyodva néztem az arcára, majd halkan felnevettem.
- Eddig fel sem tűnt, hogy milyen szép szemed van... - vigyorogtam, majd az ajkamba haraptam és visszacsobbantam a vízbe, hogy ússzak egy sort. Igen, azt is tettem, de attól még, hogy nem láttam a társaságom, egyszerűen nem akart kimenni a fejemből. Megdobbant a pici szívem, ha csak eszembe jutott, milyen aranyos volt tőle, hogy elhívott magával, elvégre nem az a társasági lény, szóval ez kifejezetten nagy lépés tőle. Pár kör úszkálás után a medence széléhez úsztam, ahol amúgy az előbb ücsörögtem és vízcseppeket alakítottam apró mintákká a parton. Eddig miért nem tűnt fel, hogy ilyen aranyos? És hogy milyen jó a haja, főleg így vizesen?
- Amúgy mik a további terveid? - kérdeztem érdeklődve, aztán abbahagytam a rajzolgatást is és felé fordultam érdeklődő pillantással, közben megigazítva a fürdőruhám, majd a hajamba túrtam. Atyám, de hülyén nézhetek ki!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Álmosvölgyi Kilián
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 160
Írta: 2015. március 10. 00:56 | Link

Grace
A szerelmes vad lány...

Amint felbukkantam a víz alól a csaj akit ismertem pár éve, egy 180 fokos fordulatot vett. A szememről tartott élódást, én meg néztem rá úgy, mintha minimum azt mondta volna, hogy menjek a tudjuk hova.
- Ha ez egy poén, akkor sürgősen fejezd be... Ha meg komolyan gondoltad, akkor szedd össze magad mert te ilyeneket mióta ismerlek nem nyögtél ki soha. - sóhajtottam és figyeltem ahogy visszacsobban a vízbe és felém úszott, de nagy szerencsémre nem hozzám jött oda. Figyelemmel kísértem, de még mindig nem tudtam hova tenni azt a megszólalást, ám úgy néz ki, hogy most már minden szuper vele és az csak egy véletlen baleset volt. Nekem aztán ne bókoljon egy jegyes csaj, pláne ne az, aki tudja hogy érzek az ilyenekkel kapcsolatban.  Míg ő  szelte a habokat, addig én próbáltam kategorizálni ezt a helyzetet. A kérdése tűnt csak fel, így felé pillantva magasba szaladt a szemöldököm. Most meg a vízzel játszik... Valami nincs rendben vele, az tuti...
- A pasid van a dologban? Ha ennyire fel*asz akkor hagyd ott a búsba. Jobbat is találsz bárhol. - mondom neki és kivetődöm a vízből és odanyújtom a törölközőjét.
- Arra gondoltam, hogy egy kicsit elterelem a figyelmed a nagy ő okozta stresszről. Mit szólsz egy piához... még egy forrócsokit is állok, ha az jobban csúszik neked. - Még mindig felé nyújtom az egyik kezemmel a törölközőjét, ám a másikkal a hajamat igazítom hátra, mert így előre lógva irritál.
- Na mit szólsz? Kirúgsz a hámból és végre egyszer jól is érzed magad a pasidat nagy ívben le*arva? - kérdezem. Nem fogok neki könyörögni, de talán jót tenni neki. Nekem mindig jól jön egy potya ital... Hátha neki is. Sőt még az édes löttyöt is felajánlottam, pedig ki nem állhatom. Mondjuk még az is jobb, mint a víz... Abból mára elég volt.
Utoljára módosította:Álmosvölgyi Kilián, 2015. március 10. 00:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Grace Erin Green
INAKTÍV


Ms. Green | Gracie
offline
RPG hsz: 367
Összes hsz: 2187
Írta: 2015. március 10. 01:21 | Link

Kilián-drága  Kiss

Persze a drága kifejezetten kiakadt a megszólalásomon, miszerint szép szeme van, de hát van ilyen, az emberek változnak, mint én is. Csak vállat vontam, majd elpiszkáltam egy tincset a szememből és a homlokom ráncoltam. Ez fura...
- Igen, totál igazad van, asszem velem ma valami nagyon nem oké... - közöltem, aztán inkább, hogy eltereljem a gondolataimat másfelé, úgy döntöttem, úszok pár kört. Hát, a gondolatelterelés csak részben sikerült, de legalább a napi testmozgással megvoltam, nem mondhatom, hogy most felszedtem hat kilót, mert mondjuk pocsék kedvemben fagyit kezdtem zabálni. Még... Volt egy olyan megérzésem, hogy ami késik, nem múlik, az a doboz vanília fagylalt még elő fog kerülni, nem ok nélkül ácsorog ott a hidegben. Végül feladtam az úszás gondolatát, visszaúsztam az iménti csücsülő-helyemhez és elkezdtem rajzolgatni a vízcseppekbe, ami megint nem volt túl természetes tőlem, ez komolyan még nekem is feltűnt! Lehet, hogy a nagy dühöngésben a fejemre esett valami és ezt most hallucinálom? Igazából csak akkor pillantottam fel az elrévedt alkotásomból, mikor megkérdezte, hogy Tony-e az oka annak, hogy ennyire fura vagyok. Igazából elgondolkozásra késztetett, miközben kimásztam a vízből és elvettem tőle a törölközőt.
- Hogy őszinte legyek, nem tudom... Amúgy meg kac-kac jó vicc... Nehéz ám kibírni velem, Kilián - mondtam, miközben kifacsartam a hajamból valamennyi vizet, de az ajánlatára felkaptam a fejemet. A szívem ismét hevesen dobogni kezdett, mire majdnem mellbe vágtam saját magamat, de inkább csak igyekeztem a tényt ignorálni, kizárni a tudatomból azt a tényt, hogy egy tök jó haveromat helyesnek találom. Végül mosolyt erőltettem az arcomra, ami 99%-ban valódinak tűnt, majd bólintottam.
- Asszem egy pia jó lenne... forrócsoki? Hülye vagy? Nem akarok tehén lenni - vágtam vállba finoman, de ez csak afféle Grace-es megmozdulás volt. Miért tiltakozik ellene az egyik felem? Fogd be, hülye lány... A derekam köré csavartam a törölközőt, majd kis vigyorral indultam az öltöző felé. Persze visszanéztem rá kétkedőn, mikor közölte, hogy szarjam le Tonyt.
- Hát... ha te mondod, lehet jót tenne... Ebből a szempontból hasonlítasz az kisöcsémre, szerintem jól kijönnétek - nevettem fel, majd bevonultam az öltözőbe és seperc alatt vissza is vedlettem, majd a hajam megszárítottam egy pálcasuhintással és kivonultam a portához, immár a fürdős-cuccom szorongatva.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Álmosvölgyi Kilián
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 110
Összes hsz: 160
Írta: 2015. március 10. 23:30 | Link

Grace
A szerelmes vad lány...

Csak feltűnt neki is, hogy nincs rendben ami jó. Akkor nem csak én érzem úgy. Átlagban ha valami efféle nyálas hülyeséggel élnénk egymás felé, akkor valamelyikünk válla bánná a dolgot. Most nem terveztem ezt tenni, mert még a végén elrontom a kedvét, vagyis annak maradványait. Ennél azért vidámabb szokott lenni a kiscsaj.
- Örülök hogy beismerted. Kezdtem parázni, hogy még a végén rózsaszín maszlagokkal fogsz dobálózni. Tudod mennyire nem bírom. - mondom és figyelem ahogy rója a köröket. Ezután jött az ötlet, hogy hagyja a fenébe a srácot, ha ennyire kiakasztja. Jó a csajszi szerelmes, szóval nem nagyon tudok mit kezdeni vele, de azért próbálkozom. Erre benyög valami ostobaságot, amin csak a homlokomat ráncolom.
- Hát ***** Grace, ekkora hülyeséget is rég hallottam a szádból mint ez. Nem vagy kibírhatatlan csak egyedi és nem sipítozol ha meglátsz pár cipőt és ez király. - mondom halál komolyan és a cuccaimhoz sétálok. Elég volt mára ebből, így felajánlom hogy igyunk meg valamit. Belement végül, sőt elég szórakoztató választ adott rá ahhoz, hogy vigyorogni kezdjek, pláne a vállba vágásom miatt.
- Mintha pár kilót híztál volna azóta, mióta utoljára elém toltad a képed... - piszkálódom, de azért nem gondolom komolyan. Mondjuk megeshet hogy hízott, a fene se tudja. Nem szoktam figyelemmel kísérni az ilyesmit. Miután az öltöző felé indultunk egy újabb szellemes megjegyzését hallhattam.
- Nem tudom, nem ismerem. De ha olyan mint te, akkor lehet. Mondjuk nem vagyok egy társaságigényes srác, de ezt tudod. - Mivel belement, így miután megtörölköztünk és átvedlettünk a csárda felé vettük az irányt, újra kettesben. Mind a kettőnknek jót fog tenni egy kis piálás... Abban nincs semmi rossz ha az ember fia kirúg a hámból. A csajnak sem fog megártani elengednie magát. Én meg már kezdtem hiányolni a helyet, szóval pont kapóra jött, hogy belement. Vele vagy nélküle, de itt kötöttem volna ki előbb-utóbb.
Utoljára módosította:Álmosvölgyi Kilián, 2015. március 20. 19:41 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kávássy A. Henrietta
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 34
Összes hsz: 178
Írta: 2015. április 12. 20:06 | Link

Állia Szipenni
Egy hétvégén
Bikini

Hát kezdetét vette a végzős évem is. Túl gyorsan jött el ez az év, igazán telhettek volna lassabban a percek, órák, holnapok. Félek a záróvizsgától, nem akarom egyszerűen, már most izgulok tőle. De még csak az elején járunk, épp hogy csak vége a szünetnek. Ezt igyekeztem tudatni magammal is, ezért barátnőmmel szerveztünk egy kis hétvégi kikapcsolódást. Én még úgysem voltam a barlangfürdőben, de azt hallottam róla, hogy nagyon jó hely, sokan szeretnek odajárni. Osztálytársammal az egyik órán beszéltük meg az időpontot és egyáltalán magát az ötletet.
El is érkezett a várva várt nap. Nem, nem esküvőm lesz, az még odább van. Sajnos. Megérkeztem a bejárathoz, majd azon bemenve rögtön meg is pillantottam a recepciót. Ha jól emlékszem, akkor bent találkozunk, mert így az elsőre érkező gyorsan le is tud foglalni két pihenőrészleget. Végigálltam a sort, ami ezen a napon átlagos méretű volt, majd sorra kerülve megvettem a belépőt.
A medencék a föld alatt voltak, mint ahogy arra számítani is lehetett. Lementem a lépcsőn és szembetaláltam magam az öltözőkkel. Nem volt meglepetés számomra, a fürdőkben ez így szokott lenni. Először az öltözők és utánuk a medencék. Már otthon felvettem a fürdőruhám, így nem kellett időt szánnom az átöltözésre, egyszerűen csak kibújtam felsőmből és nadrágomból, aztán magamhoz véve a törölközőm elindultam a medencék felé. A látvány fantasztikus volt, a medencék csodaszépen csillogtak kékségüktől, a vízfüggöny és a pihenőhelyek is szinte magukkal ragadtak. Egy jól látható helyen megálltam és lefoglaltam két heverésző helyet, ahol párnák voltak. Lepakolás után leültem és elkezdtem olvasni a magammal hozott divatújságot.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. április 12. 21:46 | Link

Kávássy A. Henrietta
Egy hétvégén

Bikini

Fintorogva cipelem azt nagy halom könyvet, amit a könyvtárosnő pár perce a kezembe nyomot, mivel voltam oly bátor és segítséget kértem az esszémhez.
A szobámba érve boldog sóhajjal az éjjeliszekrényemre ejtem a könyveket és kapom fel helyette a táskám. Kifelé menet még köszönök a szobában lévőknek, aztán elindulok a barlangfürdőbe. Enyhén füstölögve a rengeteg lecke miatt, de mérgem azonnal eltűnik, amit kiérek a suliból. Mosolyogva vissza nézek a sulira és elkezdek gondolkozni, hogy hogyan lógjunk majd be takaró után barátnőmmel.
Erről eszembe jut, hogy  mindjárt elfogok késni. Sietős léptekkel haladok végig az ösvényen, után pedig a falun.
A bejárathoz érve meg állok egy kicsit és meg igazítom a hajam, aztán nyugodtan besétálok. Enyhe fintorral állok be a sorba. Majd néhány perc után elindulok lefelé a lépcsőn. Az egyik öltözőben gyorsan magamra kapom a fürdőruhám és a törülközőmet a vállamra véve elindulok a medencék felé, hogy meg keresem a barátnőmet.
Néhány percnyi nézelődés után ,meg is találom egy magazinba mélyedve a medence mellet. Látva mennyire elmerült az olvasásban úgy döntök meg viccelem egy kicsit. A táskámat és a törülközőmet leteszem az egyik padra, aztán hangtalanul a vízbe csúszom. Mély lélegzetet veszek és lemerülök a víz alá. Az emberek között szinte észre vehetett lenül elúszom addig a pontig ahol a barátnőm olvas. Aztán egy hirtelen mozdulattal kiemelkedem előtte a vízből és mint ha mi sem történt volna köszönök.
-Helló.
Utoljára módosította:Állia Szipenni, 2015. július 14. 09:03 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kávássy A. Henrietta
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 34
Összes hsz: 178
Írta: 2015. április 16. 17:20 | Link

Állia Szipenni
Egy hétvégén
Bikini

Viszonylag gyorsan beértem a barlangfürdőbe. Eddig minden csodálatos és gondmentes volt, biztos vagyok benne, hogy ez így is marad a nap folyamán. Megérkezve a medencékhez kerestem kettőnknek egy jó kis helyet, ahová lepakolhatunk és ahol heverészhetünk. Ezen a viszonylag jól belátható helyen le is ültem és elkezdtem olvasgatni egy divatújságot. A legújabb francia darabokat mutatták meg benne, amik engem különösen érdekeltek. A nagy lapozgatás közben nem vettem észre a felém úszva közeledő barátnőmet, így eléggé megijedtem, amikor felbukkant mellettem a víz alól és köszönt. Megrezzentem, majd rögtön felkaptam a fejem a hang irányába, ami láttuk be, nem volt messze.
- Szia! A frászt hoztad rám! – Mondtam nevetve miközben becsuktam a magazint és a táskámba csúsztattam. – Jövök be hozzád. – Azzal felálltam és gyorsan bekontyoltam a hajam, mert nem szeretem, ha vizes lesz ilyen helyeken. Nyáron persze jól jön a kánikulában, de mivel beltéri, illetve földalatti ez a fürdőzőhely, ezért jobban véltem szárazon tartani fürtjeimet. Körbenéztem, hogy merre található a mellettem lévő medencébe vezető lépcső és mikor rábukkantam, elindultam felé. Nem volt messze tőlem, így nem papucsban tettem meg az utat.
Amint ráléptem az első lépcsőfokra, megéreztem a víz kellemes simogatását. Teljesen jó volt a hőmérséklete, így bártan lépkedtem tovább, amíg hasamig nem ért a víz. Nem volt mély a medence, azon a szakaszon ahol mi voltunk legalábbis. Aztán ki tudja, hogy ha elindulunk hátrébb, akkor milyen lesz. Odalépkedtem az osztálytársam mellé és belemártóztam nyakig a vízbe.
- Könnyen idetaláltál? – Kérdeztem tőle, mert én az idevezető úton többször is elbizonytalanodtam, hogy helyes irányba tartok-e. – Vagy már voltál itt?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Fodor Mihály
INAKTÍV


Milyen színű a tükör?
offline
RPG hsz: 34
Összes hsz: 39
Írta: 2015. augusztus 18. 20:22 | Link

Rebecca

Nyomorult vizsgaidőszak! Komolyan, ki az, aki kitalálta, hogy pont a nyár végén legyen, amikor az embernek mindenhez van kedve csak a könyveket bújni nincs?! Az egész iskola tele van morcos, idegeskedő, és leginkább a szabadba vágyó diákokkal, akiknek minden vágyuk az, hogy végre túllehessenek a megpróbáltatásokon, és visszatérhessenek a jól megszokott, szürke, de mégis nyugodt hétköznapokhoz. Misi nem egészen ezek közé tartozott. Ő nem túllenni akart a vizsgákon, nem maga mögött akarta tudni őket, hanem egyáltalán bele se akart kezdeni. Semmi kedve nem volt elpazarolni a drága idejét magolásra, jegyzetelésre, és állandóan megújuló gyomorfekélyre. Ezért ő feltűnően tüntetett is a rendszer ellen, és "csakazértse" alapon minden napra kitalált magának valami programot.
Volt már a faluban, órákat töltött repkedéssel a kviddicspályán, és gyakori látogatója volt a konyhának is. Szép sorban pipálta ki a helyeket, ahol már járt, közben folyamatosan keresgélte az újabb kalandokat, és lehetőségeket a szórakozásra.
Valószínűleg nem ez volt a legbölcsebb hozzáállás, amit a fiú ezekben a napokban kialakíthatott magában, de ez se különösen érdekelte. Mondhatottak neki bármit, ha valamit egyszer a fejébe vett, akkor azt onnan senki ki nem verhette. Hihetetlenül makacs, és céltudatos volt, amihez óriási igazságérzet kapcsolódott. Ez amúgy nem lett volna baj, csak voltak olyan (ilyen) helyzetek, amikor lehet, hogy a fafejűsége többet ártott, mint segített.
Minden esetre, a mai napra is megvolt Fodor úr terve, amit már egy héttel ezelőtt kitalált. A múltkori kirándulása alkalmával feltűnt neki, hogy a faluban különböző helyeken táblák hirdetnek egy bizonyos fürdőt, ami valahol a falu határában található. Misi el is határozta, hogy megkeresi ezt a helyet.
Így hát ebéd után fölszaladt a szobájába, összepakolt egy törölközőt meg némi pénzt, és elindult kifelé az iskolából. A fürdőnadrágját, előrelátóan, már reggel felvette, ezért ezzel se kellett bajlódnia, amikor megérkezett a Barlangfürdőbe. Érdeklődve nézett körbe, majd odalépett a recepcióhoz.
- Szép napot! Egy délutáni jegyet szeretnék kérni! -
A recepciós furcsálló tekintettel végigmérte őt. Biztosan meglepődött, hogy ilyenkor diákot is látni a fürdőben. Szerencsére hamar túltette magát a dolgon, és mosolyogva diktálta a tarifákat, majd egy pecsétet nyomott a fiú kezére, és megmutta, hogy merre találja az öltözőket. Misi gyorsan lezuhanyzott, majd ledobta a cuccát az egyik szabad placcra, és nekifutásból megcélozta a legközelebbi medencét. Hatalmas csobbanással landolt a vízben, aminek valószínűleg a szomszéd nénik is pont annyira örültek, mint a srác.
Utoljára módosította:Fodor Mihály, 2015. augusztus 18. 20:29 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Soha ne add fel! Csak ha elegendő bélyeg van rajta!
Rebecca Davison-Keis
INAKTÍV


Gyakorló anyuka
offline
RPG hsz: 54
Összes hsz: 709
Írta: 2015. augusztus 18. 22:14 | Link

Mihály

Nem irigylem a diáktársaimat. Szinte mindenki megvan feszülve a vizsgák miatt, én meg tök lazán tolom, a napjaimat mintha semmi más dolgom nem lenne a heverészésen kívül. Ami igaz is, mert én idén nem szándékoztam elmenni a vizsgáimra. Nem hanyagságból, csak szinte az egész félévet kihagytam egyéb okok miatt ezért alig vannak jegyzeteim, amikből biza nem igazán boldogulnék a vizsgákon. Elkérni másét pedig luxus, hát milyen Rellonos lennék, ha segítséget kéne kérnem valamelyik társamtól? Pedig biztos akadnának páran, akik segítetnének, de na, én már csak azért sem. Még szerencse, hogy a szüleimet már nem kell lenyűgöznöm a tanulmányi eredményeimmel. Nem mintha régebben annyira meg lettek volna feszülve azért, hogy jól tanuljak, hiszen a munkájuk mellett ránk alig figyeltek. Azért a normális családi hangulat megvolt, de ha ki is kapcsolódtunk mondjuk Görögországba ők, akkor se pihentek. Apám zenét ír, anyám, meg amit tudott lefestett. Szóval nem fogtak minket olyan szorosra. Nekik az volt a lényeg, hogy meg tudjunk állni a saját lábainkon a nővéremmel és az öcsémmel egyetemben, ami szerencsére sikerült is. A nővérem most fogházasodni ráadásul Franciaországban és, az öcsém valószínűleg követni fog ide, ami annyit jelent, hogy levegőnek nézzük egymást. Nem igazán vagyunk jóban sajnos.
Mindenesetre a mai napom tökéletes volt. A meghívó az ajándék muffinnal megérkezett már csak a banzáj van hátra. Plusz még egy Anonymussal is megismerkedtem, akinek szerencsére még segíteni is tudtam.
Ezekkel a gondolatokkal ballagtam vissza a szobámba. Ledőltem az ágyamra és azon tűnődtem mit lehetne még csinálni. Valami lazítósra gondoltam, de hirtelen semmi sem jutott eszembe. Aztán egyszer csak felvillant az a bizonyos lámpa a buksim fölött. Egy kis fürdőzés, az biztosan ellazítana. Nagy hévvel pattantam fel a matracomról. Hamar gyorsan összepakoltam a szükséges dolgokat. Aztán gyorsan átfutottam a saját készítésű térképemet. Rögtön ki is szúrta a szememet a tökéletes helyszín. Barlangfürdő. Már a neve is iszonyatosan tetszett. A táskámba dobva a térképet elindultam hát és próbáltam minél feltűnés mentesebb maradni.
A faluba érve elég lassan haladva, hiszen menetközben még egy kávét is benyomtam meg azért néha el kellett gondolkoznom merre is menjek. Végül odaértem. A recepciónál elrendeztem minden dolgomat majd egy pecséttel a kacsómon léptem át a mennyek kapuját. Igen számomra most ez volt a mennyország. Az öltözőbe érve hamar lekaptam magamról mindent majd a bikinimet magamra öltve léptem ki az ajtón.
A medencéhez érve először körbenéztem mennyien is vannak rajtam kívül. Tetszett az arány. A legszimpatikusabb üres placcra lepakoltam a holmimat kiszedtem a fonatot a hajamból és már mentem is a víz felé. Először csak a lábujjamat lógattam bele leellenőrizni a víz hőfokát és mivel elég kellemesnek éreztem ezért pikk pakk leültem a medence szélére majd beleereszkedtem. Nem számított, hogy ott a lépcső, nekem most így tetszett.
Utoljára módosította:Rebecca Davison-Keis, 2015. augusztus 18. 22:15 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Fodor Mihály
INAKTÍV


Milyen színű a tükör?
offline
RPG hsz: 34
Összes hsz: 39
Írta: 2015. augusztus 19. 11:39 | Link

Rebecca

Csak az a fránya bűntudat ne lenne, és máris nyugodtabbak lennének Misi napjai. Nem szívbajos ő, egyáltalán nem az, de azért mégis ott motoszkál a fejében az a kis hangocska, hogy azért mégiscsak foglalkoznia kéne egy kicsit a tanulással.
Lehet, hogy semmi nem múlik azon, hogy most vagy a következő félévben vizsgázik le, de azért mégiscsak jobb érzés lenne, ha már túl lehetne ezen, és többet nem is kéne vele foglalkoznia. Nagy dilemma volt ez a fiú számára, de egyelőre még hagyta pihenni a témát, és nyugodt szívvel indult el pancsikolni a falu egyetlen fürdőjébe.
Szerencsére nem volt nagy tömeg, így Misi kedvére szórakozhatott a medencékben. Egyáltalán nem zavartatta magát, hogy esetleg hülyének nézik vagy beszólnak neki. Ő jól érezte magát, és most csak ez számított. Már a harmadik nekifutásos bombára készült, amikor észrevett egy vele nagyjából egykorú lányt pontosan ott, ahonnan ő ugrándozott a vízbe. Nyilván feltűnt neki a dolog, mert ezen a napon körülbelül 65 év volt az átlagéletkor a fürdőben, ezért egy fiatalabb lány sokkal kirívóbb ilyenkor.
Misiben megszólalt a kisördög, hogy lökje be az idegent a vízbe, de aztán meggondolta magát, és úgy döntött, hogy egyelőre marad a fröcsköléses szivatásnál.
Megcélozta a lány melletti partszakaszt, majd lendületet vett, és hatalmas csobbanással zuhant a vízbe, ezzel totálisan lefröcskölve az idegent.
A fiú kikapta a fejét a vízből, majd bűnbánó, de azért egy kicsit huncut tekintettel nézett fel csuromvizes áldozatára.
- Hoppá...-
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Soha ne add fel! Csak ha elegendő bélyeg van rajta!
Végardó Erik
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 180
Összes hsz: 598
Írta: 2015. szeptember 11. 00:27 | Link

Lala

Két napja volt a zárómeccsük. Ott jól leharcolódott, a végén ki is lett ütve. A szerény fiú most próbál visszafogottan büszkének lenni arra, hogy úgy tartják, azért mentek rá a levitás terelők a végén, mert annyi gólt dobott. Azután amint magához tért a gyengélkedőn, a kupát ünneplő buliba invitálták. Mit invitálták? Parancsolták! Persze ki nem hagyta volna amúgy sem. Még ha mankóval kell is felbicegnie! Az eszméletvesztés és a parti között csak annyi ideje volt, hogy lezuhanyozzon. A bulin takaréklángon égett, pedig nagyon boldog volt. Egyszerűen úgy érezte, a tagjai ólomsúlyúak, és képtelen megmozdítani őket.
A buli miatt nem sikerült kialudnia magát, és az eridonos általános kviddicsőrületi hangzavar miatt most sem tud pihenni. Hát úgy döntött ezen a szép vasárnapon elmegy egy olyan helyre, ahol biztosan nem találják meg a gratulálók, és végre relaxálhat egy kicsit. Nemigen költi el amúgy sem a bérét, így nem fog problémát okozni a belépőjegy kifizetése.
A meccs után megkapta a győztes kvaffot. (Hogy engedéllyel vagy anélkül, azzal sem az ajándékozók, sem Erik nem törődtek.) Ezt most, indulás előtt a hóna alá csapta. Bár kockázatos volt - egy elsős azt hitte, edzeni megy, és magánórát kért tőle, amit Erik nagyon kacifántosan tudott csak hárítani, hogy ne törje le a gólya lelkesedését. Valahogy csak sikerült kisurrannia az eridonból, és csatlósokat nem, csak jópár vállon veregetést és ölelést kapott út közben, aminek nagyon örült. Bágyadt-vidáman sétált hát el a birtok határáig, és hoppanálva tette meg a maradék utat a barlangfürdőhöz.
Most itt van, komótosan fürdőnadrágra vetkőzik, és egy kupacba pakolja ruháit egy padon. Azután megfogja a kvaffját, majd bemászik a kellemesen csöndes és finom meleg vízzel teli medencébe. Megkönnyebbülten sóhajt egyet, miközben elhagyja a lába a talajt, és a fiú csukott szemmel, a labdát átölelve kezd lebegni a vízben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2015. szeptember 11. 16:26 | Link

Erik


  Amikor reggel fehér hajcsimbókjait félre seperte arca közeléből és kinézett az ablakon, már akkor elhatározta, hogy ma nem marad az akadémia kapuin belül. Az iskola könyvei és tollai már kezdték untatni őt, a sötéten magasodó falak pedig kezdtek összeszűkülni feje felett, és lassacskán bekebelezték ezüst palást kísérte testét. Túl szépen csillogott a nap odakinn ahhoz, hogy ismét egy teremben várja meg az estét, és semmiségekről fecsegjen azzal, akinek van néhány pillanata a leányra.
  Így visszadőlt ágya meleg karjába és csak gondolkodott és gondolkodott a plafont tanulmányozva, hogy mégis merre mehetne. Fejében emlékfoszlányok után kutatott, keresett egy szót, egy utalást, egy nemrég említett dolgot ami tetszene neki. És hirtelen beugrott. Egy plakát rajzolódott ki szemei előtt, melyet még a faluban látott. Akkor nem nézte meg igazán, csak gyors pillantásra méltatta, mielőtt tovasétált volna, ám most örült annak, hogy annó felfedezte.
  Fél óra, és máris tettre készen rohant kifelé elhagyva az akadémia területét. Hátán félvállra feldobott táskája dübörgött, teste körül vékony, térdig érő ruhácska táncolt. Hajába belekapott a szellő apró keze, kefeként húzva ki belőle a makacs gubancokat, és a friss levegő telt illata belekúszott a leány orrába. Fogalma sem volt merre lehet a fürdő ahová tartott. Pontatlan bemérései még akadtak, azokat követte, mint vakmerő róka egy idegen pillangó szárnycsapásait. Egyszer csak odatalál majd, ideje mint a tenger, egész napját rászentelte a kiruccanásra.
   Lihegve fékezett le, haja mind arcába zuhant, és lábai sajogtak. Nem gondolta volna, hogy ilyen messze van. A bejáratra meredt, és elégedetten vigyorgott, ahogy még vett egy utolsó mély levegőt, hogy normálisra kompenzálja lélegzetét, majd kifizetve a jegyet az öltözőbe sietett. Már rajta volt a két külön szettből összeállított fürdőruhája, mely csupa feketeségével még inkább fehérré varázsolta a leány bőrét. Hamar kontyba rendezte rakoncátlan fürtjeit és belebújva papucsába elindult a fürdő felé. Még utolsó tettként felmarkolt egy törölközőt, ha netalántán hideg lenne, amikor kimászik a medencéből, de már többre tényleg nem futotta, türelme itt véget ért, és minduntalan csak az uszoda felé lökdöste a leányt.
Odaérve egy padra ledobta törölközőjét és úgy határozta, hogy nekifutásból egy hatalmas "bombával " kezd. Onnan nem úgy tűnt, hogy bárki használná a  medencét, így még biztonságosnak is titulálta a maga nevetséges skáláján.
Beállt. Nekiindult. És a párkánynál ledermedt. Egy fejet fett észre a vízben, azonban ennél többet nem is látott az illetőből, mert a lendülete nem engedett, és előre dőlt a vízbe pottyanva. Alig volt ideje nagy levegőt venni, és befognia az orrát, hogy mégse szaladjon fel orrán a kéken csillogó meleg víz.
Utoljára módosította:Vér Lanetta, 2015. szeptember 11. 16:27 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Végardó Erik
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 180
Összes hsz: 598
Írta: 2015. szeptember 11. 23:52 | Link

Lalalala

Az izmai kellemesen elernyednek. Már nem is sajog ott, ahol belé ment a gurkó. A víz hangjai hatolnak csak fülébe, minden nyugodt, kellemes lágy boldogság. Úgy érzi, mindjárt elalszik, de emlékezteti magát, hogy ez nem tartozik a top 100 jó ötlet közé egy medencében. De még a top 1000-be sem.
Kinyitja a szemét, és azon tűnődik, eleget ázott-e már. Megérné visszamenni a kastélyba? Most legszívesebben bevetné magát az ágyába, és hétfő reggelig fel sem kelne. Ha nem legendás lények gondozása lenne az első két órája, - pedig a lógás igazán nem jellemző rá - talán még azt is kihagyná, hogy feltöltődhessen egy jó kiadós alvással.
Nyugalmát egy oldalról besuhanó arc zavarja meg. Összerándul, amikor felfogja, mi történik: hogy az archoz tartozó test éppen nekifutásból akart beugrani a medencébe. És hogy már késő változtatni az útirányon: a rémült lány - az idén felfedezett kis hajtója - rá fog esni. Erik kap egy gyomrost Lalától, és ezzel le is zuhan a vízfelszín alá. Hamar megtalálja a medence alját, visszarúgja magát, és legelőször egy nagy levegővétellel kényezteti tüdejét. Azután megrázza a fejét, hogy valamelyest kiverje belőle a vizet. Fél kézzel megütött hasát fogja, és beméri csapattársát.
- Öhm... jól vagy? - kérdezi aggódva, hiszen ő is jól megüthette magát. Ha lenne humora, talán azt kérdezte volna, "a következő meccsen gurkó leszel?" De sajnos Erik társaságának nem lehet ilyen sziporkákban része.
A kvaff magányosan úszik nem messze tőlük balra a vízen.


VB karácsonyi ajándékkereső
2018. december 23.
Utoljára módosította:Maja Bojarska, 2018. december 23. 22:15 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2015. szeptember 15. 18:02 | Link

Erik


  Lanetta mindig is felelőtlen volt. Akárhány kósza ötlet fogalmazódott meg csöpp fejében, mindig előbb lépett, mintsem alaposabban megfontolta volna a gondolat tartalmát. Ha mégis megtette volna, félő lett volna számára, hogy ötleteinek feléről le kellett volna mondania, mert biza veszélyesnek titulálta volna azokat, ha csak egy kicsit rágódik rajtuk.
Most sem volt másképp. Amint meglátta a medence kéken hullámzó vizét, szinte érezte, sőt, tudta mit fognak tenni lábai. Ha szerencséje lett volna, a medencében senkit sem talált volna. Az apró mutatványt pedig könnyűszerrel megúszta volna. Csakhogy a volna túl sokszor szerepelt hiába, mert a szerencse a leány pártját, még ha kergetnék se fogná soha.
 Amikor észrevette az arcot, már késő volt, a lendület átlökte a medence szélén,egyenesen a fiúra. Talán a másik gyomrát találhatta el lábaival, vagy esetleg bordáinak alját,  mindenesetre valamit igazán nagy erővel sikerült megrúgnia, azt maga is érezte. Azután, csak a kedvessége miatt, még magával is rángatta a mélybe, nehogy egy egyszerű alhasi rúgással le legyen tisztázva a dolog.
  Csak néhány másodpercig volt a víz alatt. Érezte ahogy tüdejére ráül a víz súlya, szemeibe azonnal belemartak a cseppek karmai. Nem értette hová tűnt a merülés pillanatában beszívott levegő, és hirtelen ki ment fejéből merre van a fenn és merre a lenn.
Lábujjai végre talajt érintettek, síkos, nyálkától ragadó aljat, amit hamar kihasználva Lanetta elrugaszkodott és hamarost áttörve a víz tükrének felszínét végre ismét kidugta orrát a kék habok alól.
- Sajnálom - suttogta elvörösödve a fiú felé sietve. Nem mozgott gyorsan, a körötte ringó hullámok nem engedték számára a sebes előrehaladást. Ha pedig mégis megpróbálta  megsürgetni lépteit, csak nevetséges botladozásba kezdett. - Tényleg nagyon sajnálom, nem láttalak, ne haragudj - heves kézmozdulatokkal állt meg csapattársa előtt, és szemeivel aggodalmasan nézegette Erik letakart gyomrát, amin a kárt okozta.
Igazán nagy lelkifurdalása volt, tudta, hogy az előző meccsből is csak most lábadozik a hajtó, és ő még egy lapáttal rá is rakott, hátha csak később lesz ismét jól a szerencsétlen fiú.
Amikor a másik a leány épségéről kérdezett, Lanetta csak megrázta a fejét izzó orcával,  jelezve, hogy neki semmi komolyabb baja nem esett a lelki sokkon kívül, hogy valakinek fájdalmat sikerült okoznia...megint.
Már épp ismét bele akart volna kezdeni újabb monológjába, hogy mennyire sajnálja amit tett, és hogy máskor tényleg vigyázni fog, mikor elúszott előtte a kvaff. Meglepetten nyúlt érte és emelte ki a vízből, alaposan áttanulmányozva azt.
- Kvaffot hoztál a fürdőbe? - pislantott fel Erikre Lala, miközben halványan elmosolyodott.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Végardó Erik
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 180
Összes hsz: 598
Írta: 2015. szeptember 17. 23:10 | Link

Erik szórakozottan masszírozza a rúgás helyét, de nem haragszik. Ezt rögtön Lanetta tudtára is adja, aki bűntudatosan jön közelebb hozzá, hogy többször is bocsánatot kérjen.
- Semmi baj - mondja. Hogy az olvasó ne unatkozzon, ezt a mondatot gondolatban folytatom, ha már Lanettának nem lehet része hosszasabb kommentárban Erik részéről. Tehát. Erik mondhatta volna ezen a ponton azt, hogy "teljesen megértem, milyen csábító lehetett a víz". De ilyet persze nem mondott a szófukar csapatkapitány, viszont a továbbra is aggodalmas Lanettát egy mosollyal ajándékozta meg szavait igazolandó.
- Történt már velem rosszabb is a héten - még szélesebb mosoly.
Erik, csak nem?! Viccelni próbáltál? Adj magadnak egy vállon veregetést! Jajj, mégse! Még hülyének néz a lány.
Hajtótársa nyitja a száját, de végül nem szól semmit. Erik csak áll, fürdőnadrágját a hullámok ringatják a vízfelszín alatt, hajából ütemesen csöpög a víz. Lalát nézi, aki a kvaffot nézi, ami nem messze tőlük úszik a vízen. A kérdés meglepi Eriket, és kicsit szégyenkezik is a dolog miatt. Miért is hozott kvaffot a fürdőbe?
- Öhm...igen... - mondja összeráncolt szemöldökkel. - De nem tudom, miért. Egyszerűen csak felkaptam...
Tényleg fogalma sincs, minek hozta magával a kvaffot. Talán csak megszokásból. Ki tudja, talán menőzni akart vele? Az nem vallana a srácra. Lehet, fejébe szállt a dicsőség.
A fiú csak ácsorog, és nem tudja, mit kezdjen magával. Valószínűleg szegény lány sem tudja, mit kezdjen vele.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2015. szeptember 24. 23:46 | Link

Erik  Erik tréfáján Lala halkan felkuncogott, és helyeslően bólogatott. Nem gondolta volna, hogy valaha csapatkapitánya szájából viccre emlékeztető szavakat fog kihallani.
De kifejezetten tetszett neki, hogy képes a másik viccelődni, miközben ki tudja milyen sérüléseket kapott néhány perccel ezelőtt az ezüst hajú lánykától. Csakhogy még egyszer el akarta mondani, mennyire sajnálja a dolgot. Mintha Erik nem hallotta volna elsőre, vagy másodjára, vagy ötödjére. Még egyszer el akarta mondani, mélyen a szemébe nézve, hogy a fiú lássa a bűntudatot Lala szemében.
   A víz lágyan ringott körötte, és a labda is felvéve ezt a víz alatti ritmust szambázott el előtte, a leányba fojtva a szót. Felhúzott szemöldökkel a vörös bőrért nyúlt, és félkézzel kiemelte a vízből. Gyémántként csillogtak a vízcseppek a labdán, ahogy életre kelve elkezdtek lekígyózni Lala karján, visszatérve a medencébe.
Egy pillanatra belebambult a látványra, és csak utána emelte fejét Erikre. Erik őt nézte, és a labdát.
Képtelen volt elrejteni vigyorát, amikor felmutatta a talált tárgyat, és megkérdezte a fiútól, hogy kinek a tulajdonában áll.
- Ez aranyos - hangjában gyengéd mosolyhoz párosuló szelíd él csengett. Nem akarta kinevetni a fiút, miért is tette volna. Elvégre pontosan tudta Lanetta, hogy Erik élete a kviddics. Legalábbis ő mindig is így gondolta. A kvaff pedig a kviddicshez tartozik. Ezen okból akárhová elvihetné a vörös labdát, normálisnak számítana, legalábbis a leány szemében.
- Ez a győztes labda igaz? - tovább forgatta, majd egy pillanatban a fiú szemébe nézett és elmosolyodott. - még nem is gratuláltam azt hiszem, legalábbis így személyesen nem. Igazán ügyes voltál.
A kvaffal játszott. Hol egyik, hol másik kezébe dobta, mintha csak gyors passzokat intézett volna saját magának. Néha a levegőbe dobta ilyenkor pillanatokon át azon izgult, vajon ha leesik elkapja-e, vagy lefröcskölve mindkettőjüket a vízben fog kikötni?
- kedvem támadt a játékhoz - hangja hangosabb volt egy picit mint az a hangszín amit eddig megütött. Ennek oka leginkább az izgatottságnak és a vidámságnak volt betudható. - kár, hogy se seprűnk, se semmink nincs hozzá. Ráadásul mindketten egész szegényesen vagyunk felöltözve - szabad kezével fürdőruhájára mutatott, mintegy illusztrálásképpen az elhangzott mondat mellé  - így meg is fázhatunk odafenn. - felsóhajtott megrázta fejét, mikor még egy indokot talált a saját maga ötletének leszavazására.
- És természetesen nem is várhatom el tőled, hogy fájó gyomorral legyen még kedved játszani is velem. No meg ott van a meccs, ott se bántak kesztyűs kézzel veled - felkuncogott, mintha csak saját magát nevette volna ki a bugyuta ötletért.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Végardó Erik
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 180
Összes hsz: 598
Írta: 2015. szeptember 26. 23:53 | Link

Lanetta a "mély szembenézés" trükköt választotta Erik lefegyverzéséhez, vagy ki tudja, mihez, mindenesetre elérte vele, hogy a fiú rémesen zavarban érezze magát. És ez egyre csak rosszabb lesz, mikor "rajtakapják", hogy kvaffot hurcibál magával egy fürdőbe. Nem ismeri a muglik szokásait, de fogadni merne, hogy ők sem hordanak labdát, amikor medencébe készülnek.
- Igen, az - a győztes labda. Erik a tarkóján birizgálja a hajat, és nem néz Lalára. De a lány nem neveti ki.
- Köszi - most már el is pirul a dicséretre, pedig a) megszokhatta volna már b) húsz évesen nem kéne úgy viselkednie, mint egy tinilánynak.
- Nem azért hoztam. Hogy mindenki lássa... - mondja, és ezzel valószínűleg még cikisebb helyzetbe keveri magát, mint amilyenben amúgy van. Vagy csak képzeli, hogy benne van. Az ismerős hangra azért mégis felemeli tekintetét. A kvaff kéznek csapódása még a visszhangos barlangban is kellemes és megszokott.
Lalának is ismerősen csenghet, vagy a labda tapintása, vagy ki tudja mi miatt jön meg a kedve ahhoz, hogy játsszanak. Erik pedig semmi jónak elrontója, bár a hiányos öltözetet felemlítve nagy kedve támadna, hogy magára húzzon egy pólót. Izmos vállai igazán imponálóak, de a pocakja már kevésbé az. Igazából nem szokta zavarni - amíg rajta van a felsője. Inkább leguggol, hogy nyakig ellepje a víz. Így is jó lesz.
- Már nem is fáj - mondja a lánynak a gyomrát illető megjegyzésre. - Mindig benne vagyok egy kis edzésben.
Merthogy ő már edzést csinált a játékból. Ki is találta: a vízben nehezebben fognak mozogni, gyakorolhatják azt, hogy minél jobb reflexekkel, gyorsan vetődjenek a labdáért.
Nyaka körül fodrozódik a víz, ahogy elhátrál Lanettától, kikerülve egy oszlopot, ami a plafontól a medence aljáig ér.
- Jöhet! - feltartja karjait.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2015. október 4. 00:14 | Link

Erik

  Lanetta nem vette észre Erik zavarát. Talán csak nem figyelt oda eléggé a társára, vagy az is lehet, hogy számára egyszerűen nem bizonyult szeszélyezettnek a hangulat.
Helyette folytatja az örökös csacsogást. Azonnal kiszúrta, hogy a győztes labda található markai között, és a fiú játékát hamar meg is dicséri, hogy nehogy később elfelejtse és csak idő múltán jöjjön rá, mennyire illetlenül hagyta elúszni a dicséretnek szánt időt.
Elmosolyodott a fiú elvörösödő arcán, és magyarázkodásának mondatfoszlányain.
- Tudom. - jelentette ki, még csak Erikre sem nézve. Minden figyelmét a labda foglalta le, ahogy vízcseppeket szórva repült egyik tenyeréből a másikba. A hang régi ismerősként köszöntötte fülét, és a labda érintése is kedves emlékeket ébresztett benne. Akaratlanul is bamba mosoly terült el arcán. És az ötletet is amint megfogalmazódott fejében rögtön ajkaira vette, csak utána gondolt bele, igazából mit is mondott. Azonnal a saját ötlete ellen fordult,  kitért az eszközök hiányára, a fiú új és régi sérüléseire, no meg a ruhák igazán kevés jelenlétére is, ami után Erik gyanúsan gyorsan a víz alá süllyedt egészen nyakig.
A fiú válasza meglepi Lanetttát, a leány szemöldöke fölszalad, és érdeklődve mered a másikra, várva, az mivel drukkol elő. Nem tudta, hogyan képzeli a fiú, hisz rendelkezésükre az égadta egy világon nincsen semmi sem, mely lehetővé tenné az edzést.
Amaz csak egyre hátrál, a medence széle felé úszik, kikerülve egy díszesen kanyargó oszlopot. A lány is hasonlóképp cselekszik; nyakig elmerül a lágyan simogató vízben, és picit hátrál, hogy Eriknek ne kelljen olyan messzire elúsznia.
  Amikor társa elkiáltja magát, és még kezét is az égbe lendíti, Lala meglendíti karját, és a lehető legpontosabb dobással indítja meg a kvaffot a fiú felé, remélve, hogy az majd nagyjából a fiú kezei körül köt majd ki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Végardó Erik
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 180
Összes hsz: 598
Írta: 2015. október 6. 08:34 | Link

A labda tényleg a kezei között köt ki, részéről különösebb igyekezetre nincs szükség, csak hogy akkor markoljon a labdára, amikor az a tenyeréhez csattan.
- Jól célzol! - mondja a lánynak. Maga viszont nem a célzást akarja gyakorolni, inkább Lanetta reakcióidején csiszolni. No meg akár a sajátján, ha úgy adódik.
Talán nem volt Eriknek gyerekszobája, hogy ebből is gyakorlást csinál? Vagy nem tudja, mikor invitálják kellemes együtt töltött időre edzés helyett? Valószínűleg ez lesz az. Na sebaj.
Oldalra lendíti a karját, és egy vállból indított erőteljes mozdulattal vízszintesen indítja el a labdát, az félúton nekicsapódik a vízfelszínnek, és pattan is tovább egy újabb ütközésre. Kettőt ugrik a vízen, de még így is gyors tempóban megy el Lanetta mellett, hacsak az el nem kapja.
Erik elégedett a dobással.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2015. október 10. 13:38 | Link

Erik


  A lány vigyorog a dicséret hallatán, és elégedetten húzza ki magát. Talán ma csak gyerekes dobálózás lesz a kettejük közti program, olyasfajta játék, melyet a kölykök szoktak játszani. Látja ahogy Erik felemeli kezét és oldalasan elhajítja a labdát, sokkal hatalmasabb erővel, mint ahogy a fiú kapta.
A kvaff kétszer is pattan a víztükrön mielőtt igazán Lanetta felé venné az irányt, az ezüst hajú hölgynek még sincs ideje reagálni úgy, ahogy igazán akar. Lábaival elrugaszkodik és megpróbálja rávetni magát a labdára, mely az oldala mellett suhan el. Csak néhány hajszálon múlik, hogy nem kapja el a repülő tárgyat. Ujjbegyeit súrolja a bőr, és arcát megcsapja a labdát kísérő levegőkavalkád hideg csókja.
Azonban néhány másodperc múlva üres kézzel csapódik bele a vízbe. Elkésett, túl későn nyúlt a kvaff után, és ennek meg is lett az ára. Lehunyt szemmel húzza el ajakit még a lágyan körülringó víz alatt, hogy a másik ne lássa csalódottságát.
Mikor előbukik a habok alól már semmi sem maradt az előző érzelmekből arcán. Hamar hátrasimítja a cseppektől elnehezedő hajzuhatagot és közben fejét kapkodva a kvaffot keresi. A labda ott lebeg tőle nem is olyan messze, éppen kartávolságon belül.
Ha a fiú így játszik, ő is így fog. Ravasz vigyor suhan át a leány ajkain és Eriket méregeti. Azt latolgatja hova kéne hajítani a labdát, hogy megnehezítse a másik dolgát, de azért mégse lehetetlenítse el.
Végül dönt, és egy gyors, egyenes vonalban a fiú válla fölé küldi a labdát, mely nem csapódik a vízbe, így a lány gyengébb dobását kompenzálja majd a gyorsaság, mely alatt a fiúnak reagálnia kell, ha nem akarja, hogy a füle mellett süvítsen el a labda.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Végardó Erik
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 180
Összes hsz: 598
Írta: 2015. október 17. 22:55 | Link

Talán egy kicsit kegyetlen dobás volt így elsőre, Erik nem gondolkodik ezen. Nem is veszi észre Lala reakcióját, de ha látná is rajta, talán akkor sem tudná értelmezni, milyen gondolatok ülnek ki az arcára a víz alatt. Csak egy kicsit maradt le a kvaff elkapásáról, ami így is jó teljesítmény, hiszen váratlanul érte. No meg a levegőben ilyenek elkapására nem lesz szüksége. Hacsak nem egy gurkót akar ölelő karjaiba zárni, de minden újonc első edzésének része, hogy elmondják neki, a gurkóktól félünk és menekülünk. Biztosan Lanetta sem hiányzott erről az óráról.
Erik a víz hullámzásának tart ellent, guggoló állásban várja, hogy Letta összeszedje a nyertes kvaffot, és kigondolja, milyen lesz a következő dobása. A fiú most észreveszi arckifejezésének változását, és tudja is, mi következik: Lanetta vette a lapot, készen áll a játékra. Erik hasonlóan érdekes dobásra készül.
A lány ahogy csak tudja, meglöki a labdát, ami így épp Erik felé lendül. Tud ám a kvaff csípni, ha akar! De a mestertanonc nem áll félre a labda útjából, kezeit mozdítja, beéri az érkező vöröst, és mindkét tenyerével útját állja a válla fölött elsuhanni igyekvő bőrnek.
- Gyors volt! - kiált át Lalának, nyugtázva dobását. Maga most egy íveset dob - már amennyire a barlangfürdő plafonja engedi, de nem pottyantja hajtótársa kezébe a golyót, mögé céloz, hogy a lánynak helyezkednie, ugrania vagy hátra vetődnie kelljen függően attól, mikor és hova saccolja az érkezést, illetve hogy dönt az elkapásról.
- Egy magasat! - kéri Erik, mikor Lala kezében van újra a labda; vagy így, vagy úgy.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
A Vak Justitia
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2015. október 24. 22:17 | Link

Erik

Figyelte ahogy a fiú elkaptaa a labdáját, úgy tűnt, nem volt megterhelő számára, azonban Lanetta ezt betudta a sok évnyi tapasztalatnak, amit kviddics terén szerzett Erik. A dicséretnek pedig külön örült. Elégedett vigyor ült ki arcára, olyan gyermeteg, mikor egy tanára dicséri meg matekórán, hogy habár az eredmény nem túl megfelelő az egyik részösszeg azért stimmelt.
Azonban nem vigyoroghatott örökké, hisz a labda vissza is fog kerül hozzá hamarost, ha pedig nem figyel, megint nem fogja tudni sikeresen elkapni. Berogyasztotta lábait és kezeit a víz felszínén pihentette, hogy ha a labda jő, akkor minél gyorsabban el tudja kapni.
A kvaff ívesen sietett fel a levegőbe, és a lány elsőre úgy saccolta oda fog esni a tárgy, ahol ő van. Így nyakát nyújtogatva figyelte a repülő labadát, még kezeit is kinyújtotta és várta a sült galambot, csakhogy mikor már zuhanni kezdett rájött, hogy eltájolta  a dolgot, és a kvaff a lány mögé fog zuhanni, ha nem reagál elég gyorsan.
Hamar helyezkedni kezdett, megfordult és még fel is ugrott a levegőbe, hogy minél előbb el tudja kapni a kvaffot, mely valóban Lala kezei között landolt.
Visszafordult Erikhez, és izgatottan mutatta fel a labdát, bár tisztában volt vele, hogy a másik tökéletesen látta az elkapás pillanatát is.
Ezután ő jött, és a fiú kérésének eleget is tett. Lendítette kezét, és próbált a tőle telhető legmagasabb passzot lebonyolítani.
Úgy ítélte meg, szépet dobott, elég magasat ahhoz, hogy a fiú feje fölött vagy egy alkarnyival repüljön el, ha az nem vigyáz, én nem kapja el.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Végardó Erik
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 180
Összes hsz: 598
Írta: 2015. október 28. 12:49 | Link

Jó ez a dobálgatás. És szerencsére senki nincs körülöttük, akit zavarnának ezzel. Talán gyakrabban kéne idejönni, akár csapatostul is. A levegőnél sűrűbb közegben fejleszthetnék reflexeiket, gyorsíthatnának mozgásukon. Amikor újra az égben lennének, könnyebbnek éreznék, hogy elkapjanak egy-egy labdát, mint a vízben.
Lala rosszul ítél egy kicsit, de még idejében kapcsol, és végül a kezében landol a labda, és el sem esik a vízben, ahogy utánaugrik. Erik mosolyog.
Kérésére egy nagy passz érkezik. Bárcsak nagyobb lenne ez a hely, és esetleg fedetlen. Talán a falubeli tónál kéne gyakorolniuk, ott igazán nagyokat lehetne dobni. De amennyit a hely enged, akkorát dob Lanetta, Erik pedig örömmel nyújtózik a kvaffért.
Nem kapja el a labdát, mert belsejében mintha megszakadna valami, ahogy felemelt karjával kinyújtja oldalát. A hirtelen és váratlan fájdalomtól visszagörnyed a vízbe, a piros labda pedig árván hullik mögé.
- Asszem, baj van - nyögi a fogai között Erik a távol álló Lalának, aki nyilván maga is észrevette ezt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Vér Lanetta
INAKTÍV


Tancinéni
offline
RPG hsz: 278
Összes hsz: 2226
Írta: 2015. november 13. 23:24 | Link

Erik
|zárás|


A labda majdnem súrolta kettejük között a plafont, majd zuhanni kezdett Erik felé. A fiú felkészült a fogadására, a lány pedig biztos volt benne, hogy csapatkapitánya könnyedén fogja elkapni a levegőben a kvaffot.
A víz felszínén hangosan csattant a tárgy, belesüllyedt és csak pillanatokkal később tűnt fel ismét odafenn. De az már senkit sem érdekelt. Lala elkerekedett szemekkel meredt Erikre, aki görnyedten szorongatta karját, a lány meg sem tudott moccanni. Minden mintha lefagyott volna odabenn egy pillanatra.
A fiú hangja rángatta ki ebből a dermedt állapotból, mikor az megerősítette a már látszó fájdalmát.
Amilyen gyorsan csak tudott odasietett társához, és egyértelművé vált számára, hogy a játék itt befejeződött. Talán tényleg nem kellett volna erőltetnie azt, hogy a fiút mozgásra bírja, de olyan kecsegtető volt a labdázás, hogy képtelen volt akármelyik fél ellenállni neki.
- Elkísérlek a gyengélkedőre - ajánlotta fel Lala, és már terelgette is Eriket a lépcsők felé. Egészen az öltözőkig mellette maradt, ha a fiú engedte, belekarolva segítette őt, ha nem, akkor csak sétált mellette.
Ott aztán kénytelen volt másfelé kanyarodni míg maga is átöltözött, illetve Erik is. Azonban társa lelkére kötötte, hogy ha amaz lesz kész előbb, feltétlen várja meg őt. Végül mégis csak neki kellett várnia egy keveset, de nem bánta. Magát is felelősnek érezte a baleset kapcsán, ennyivel tartozott csapattársának, hogy legalább ne kelljen egyedül bandukolnia egészen vissza az iskoláig. Meg már amúgy sem tudott volna Lala tovább maradni, ezek után képtelen lett volna békésen úszkálni. Elvégre egy háztársáról volt szó, aki egyben a csapattársa is.
Kiléptek az ajtón, és megindultak vissza a kastély felé, és a lány titokban csak remélni tudta, hogy van egy rövidebb út is, melyet idejövet nem fedezett fel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

|Vér-Kasza|csillagőrző| ExKanadai|Feleség ❤
Losonczy Alina
INAKTÍV


Mikulikánus<3 | Linzerke^^
offline
RPG hsz: 220
Összes hsz: 3263
Írta: 2015. december 24. 12:13 | Link

Travis

Bikini

Nincs kedve a toronyban maradni, és hallgatni, hogyan kívánnak egymásnak boldog karácsonyt a háztársai. Nem, neki most ehhez végképp nincs kedve, nincs ünnepi hangulatban, sőt, ha lehetne most kitörölné a naptárból ezeket a napokat. A karácsony a szeretetről, a családról, a békéről szól, és neki jelenleg ebből egyik sincs meg. A családja szétesett, így szeretetről és békéről sem lehet beszélni. Vagyis épp lehetne, de nem egy olyan közegben, ahol a szülők elváltak a gyerek tudta nélkül, és a lány fél éve küzd a depresszióval. Neki most ne papoljanak az összetartozásról, egységről, jókedvről… Köszöni szépen, nem kér belőle…
Sírva szedi össze a cuccait, és vág neki az éjszakának. Persze, nem elszökni akar, hiszen hová is mehetne, csak egy olyan helyet keres, ahol egyedül lehet a gondolataival, és végre jól kisírhatja magát. Eddig ugyanis erre nem igazán volt alkalma, muszáj volt tartania magát a szobatársak, a tanárok, a családtagok és a barátok kedvéért. A pohár azonban betelt, a cérna elfogyott, itt az ideje, hogy megszabaduljon az indulataitól.
Útja a barlangfürdőhöz vezet, azt sem tudja, nyitva van-e egyáltalán. Úgy tűnik, a tulajdonos gondolt a víz szerelmeseire is, így a kilincset lenyomva máris a medencés helyiségben találja magát. Hamar megszabadul ruháitól, mindössze a bikinije marad rajta, és a habok közé veti magát.
Keserédes öröm járja át, ahogy a víz alá merül, élvezi, ahogy kósza tincseit borzolgatják a maga keltette hullámok, a víz morajlása… Mintha Madagaszkáron lenne. Legszívesebben fel sem jönne a felszínre, de sajnálatos módon nem sellőnek, vagy halnak született, így szüksége van az oxigénre, amit csak a légkörből tud beszerezni. Felbukkan, és a medence széle felé veszi az irányt, ahol varázslatos módon egy üveg pezsgő és egy pohár várja.
Talán a cég ajándéka-Gondolja magában, így nekibátorodva tölt magának egyet, majd még egyet. Sajnálatos módon nem abból a fából faragták, aki bírná az alkoholt, így a másfél pohárka is bőven megártott neki. Valahonnan cuppogó lépteket hall, kótyagos fejét a hang irányába fordítja, és ekkor megpillantja őt. Kezében az üveggel nézi Travist, izmos testét, kocka hasát, víztől kócos haját, és talán az ital teszi, de szimpatikusnak találja a fiút.
-Eeeez, itt…hüpp… a tiéd?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

faggatósdi
                              
Travis Ryan Payne
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2015. december 24. 14:08 | Link

Alina

Karácsony, amit most az öcsémmel kéne töltenem, ha már egy suliba járunk és nem lakunk távol egymástól. Nem is lenne rossz, de valaki mással van most, azt hiszem, legalábbis egy szőke lánnyal társaságában láttam. Apám most a nőjével van valahol nyaralni, anyám meg nem is tudom. Egy baglyot sem küldött, én sem kerestem, de már mióta ez megy. Ajándékra idén sem számítottam, de mindegy. Myra is elfoglalta a mai napon, bár nem tudom, kivel tölti az idejét helyettem, nem mintha annyira érdekelne.
Szóval a mai napom is úgy kezdődött, mint az eddigiek, bár azért küldtem egy baglyot az öcskösnek, hátha válaszol. Wonka mondta, hogy a közelben van valami fürdő, ami jobb, mint az iskolai, amit most el is fogok dönteni. Máshova is mehetnék így estefelé, teli hassal, de ma ez is megfelel, főleg, ha nyitva vannak. Ez azért kétes, mert ünnepekkor a legtöbb ilyen hely nincs nyitva, de legalább sétálok egyet, és visszafele kitalálom, mit csinálok. Esetleg meglátogathatnék valakit a kékeknél, aki örülne is nekem, legalábbis szerintem.
Érkezésemkor kifizetem a jegyet, majd besétálok az öltözőbe. Nem látok más hímneműt itt, ha szerencsém van, egyedül leszek és nem fog senki zavarni a fürdőzésben. Mindent berakok a szekrénybe, majd elindulok a víz felé. Idefelé vettem egy pohár pezsgőt is, csak úgy, amit majd megosztok valakivel, akit itt ismerek meg. Könnyen megy ez nekem, nem vagyok olyan, aki fél odamenni másokhoz, bár az is megesik, hogy hozzám jön valaki. Mielőtt belépnék a meleg vízbe, eszembe jut, hogy a törülközőmet ott hagytam a szekrénybe, amiért mehetek vissza. Sóhajtva fordulok vissza majd a kulcsot kibányászva a zsebemből előveszem a használati tárgyat. A derekam köré csavarom, úgy térek vissza a helyiségbe, ahol valaki már megkóstolta az italom. Nem lehet igaz, hogy amíg valaki kimegy a törölközőjéért, addig más megissza a pezsgőjét. Összehúzott szemöldökkel pillantok a szőke csajra, akit lényegében ismerek, és teljesen becsípett ettől a kevéske alkoholtól. Ismét sóhajtok egyet, és elveszem azt, ami még nála van.
- Ja, az enyém, és neked nem kéne többet innod . emiatt lehúzom a maradékot, megóvva a levitás kisasszonyt. Egyáltalán mit keres itt, amikor a szüleivel is lehetne.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Ask
Losonczy Alina
INAKTÍV


Mikulikánus<3 | Linzerke^^
offline
RPG hsz: 220
Összes hsz: 3263
Írta: 2015. december 24. 18:23 | Link

Travis

Bikini


Kótyagos fejjel, és bárgyú vigyorral nézi a felé közeledő Travist. Úgy tűnik, tényleg a srácé a pezsi, mert érkezése után menten elveszi a lánytól, felhajtja, és egy sóhaj keretében közli, hogy Linának már nem kéne többet innia. A levitás nem igazán érti, miért van ezen a véleményen a fiú. Hiszen ő teljesen jól van, vagyishogy majdnem, na jó, egyáltalán nincs jól, de nyomós oka van annak, hogy hölgy létére alkoholba fojtja a bánatát.
-De, de van. Add…-Késő, a pohár üresen lézeng Travis kezében, Lina pedig halacskát játszva tátog, mondaná is, nem is, miért akar ő minden áron inni, de egy hang sem jön ki a torkán. Helyette könnyek szöknek a szemébe, vizes tincseitől szerencsére ez nemigen látszik, s szótlanul mered maga elé. Még sincs mit mondania. Be van csiccsentve az igaz, de azt még felfogja ésszel, hogy nincsenek olyan viszonyban a sráccal, hogy kiöntse neki a szívét, és amúgy is, mire menne vele, ha megosztaná Travvel a fájdalmát. Segíteni nem tudna rajta, arra meg egyáltalán nem vágyik, hogy a fiú pikírt megjegyzéseit keljen hallgatnia. Tudja ő azt nagyon jól, hogy nem helyes, amit csinál, nem kell hozzá erénycsősz. Saját eszmefuttatására mosoly jelenik meg ajkán, elvégre a srác talán minden másnak jó lenne, csak erénycsősznek nem, legalábbis az eddig hallottak alapján…
Valahonnan egy manó tűnik fel, biztosan ők vannak most az alkalmazottak helyett, elvégre azoknak is karácsony van, vagy mi fene.
-Egy üüüüveg éédees pezsiiit, légysziikee!-Adja le rendelését a lány, enyhén vontatottan, hiszen a beszéd az már igencsak nehézkesen megy neki, arról már ne is beszéljünk, hogy lábai olyannyira lezsibbadtak, mintha száz meg egyezer hangya mászkálna az izmai között. Miután megérkezett a kívánt ital egy pohár kíséretében, menten tölt magának egyel, majd a fiú felé bök, megemelve az üveget, jelezvén, hogy visszaadná az imént lecsórt itókát.
-Ééés te miiért vagy itt?-Próbálja megzabolázni rakoncátlan nyelvét, kisebb-nagyobb sikerrel, hogy fenntarthassa az  egyelőre igencsak gyér kommunikációt kettejük között.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

faggatósdi
                              
Travis Ryan Payne
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2015. december 24. 20:59 | Link

Lina

Lehet, hogy mégsem egyedül fogom tölteni a Szentestét, bár egy becsiccsentett lány nem nagy társaság. Sóhajtva veszem el tőle az italt.
- Amúgy hallottam, hogy miket csinálsz te esténként. Van az a másik szőke csaj, vele szoktál mindig inni, ugye? A faluban nem marad titok semmi - ja, tudok pár dolgot a két csajról, néhány öregasszony susmog, mikor elmennek, elmennek mellettük. Nem mintha adnék a vének pletykájára, de, ha a korukbeliek is hasonlókat mondanak, biztos van alapja, bár nem csak róluk van a duma.
Egy kis szünet áll be a beszélgetésbe, addig van időm meginni a maradék italt, nehogy a kisasszonynak nagyobb baja legyen. Nem is tudom, miért érdekel annyira, mikor még a húgaimnak is simán megengedem, de nem itt kéne fogyasztania. Azon a helyen, ahova a másik szőkével járnak, ott természetes, de itt túl feltűnő, könnyen elrabolhatják, csak, hogy egy példát mondjak.
Azonban nem hatja meg az akcióm, sőt rendel egy másik üveggel, a bolond manó, meg kihozza neki. Szemforgatva kifizetem az italt, majd nagy borravalót adva odasúgom, hogy semmilyen másik alkoholtartalmú dolgot ne hozzanak a lánynak. Most már nem hagyhatom itt, mert a végén én kerülök, a mecseki nem tudom milyen börtönbe, amiért nem figyeltem rá és esetleg belefulladt a vízbe. A markomban lévő üvegre pillantok, amit nemes egyszerűséggel a medencébe öntök. Lassan elvegyül a vízzel, egy része a lefolyóba kerül, a másik pedig terjeng a medence belseje felé.Gond letudva, ezután nem fog több alkohol kerülni a szervezetébe, amíg velem van, és ki nem józanodik. Nem akartam kislányokra vigyázni ilyenkor, egyedül akartam tölteni az időt, de mindegy, majd lesz valami.
- Mert nincs jobb dolgom. Holnap elvileg utazunk haza az öcsivel, de ki tudja mi lesz belőle, ez apánktól, meg az új nőjétől is függ - vonom meg a vállam, majd lesz valami. Igazából a legutóbbi út óta, ami Hawaii volt, azóta nincs kedvem sehova se menni, ami túlságosan messze van, de, ha Will menne, akkor természetesen megyek vele, ne kelljen egyedül tölteni az időt, a "nevelőanyánkkal".
- És te, miért vagy itt? Nincs elég barátod, akivel fent ünnepelhetnél a kastélyban?

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Ask

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa