26. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: A DÖK-ös Valentin-napi vidámpark témát a futó játékok miatt meghosszabbítottuk, így arra kérünk mindenkit, hogy április 1-ig zárják le játékaikat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínekMágusfalvak és városok

Oldalak: « 1 2 ... 6 ... 14 15 [16] 17 18 19 20 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Eric Wright
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2017. augusztus 9. 08:37 | Link

Katka Pirul

- Pedig pont az érdekelne a legjobban – vigyorgok a nőre, akit szinte pár nap alatt megkedveltem. Nem hittem volna, hogy egy tanár is lehet normális, túl erősek bennem a sztereotípiák. A tanárok mogorvák, meg csak a diákokat akarják szívatni, a mugliszületésüeknek esélyük sincs rendesen megtanulni varázsolni, a lányok hisztisek, a fiúk nagyzolók, stb. Katka azonban eléggé megcáfolta a tanárokról alkotott berögződését, és nyugodtan kimondhatjuk, hogy hülyeségét. Egy normális ember, aki tanít és emellett eléggé csinos, és nem üres a feje sem. Eléggé le is vagyok taglózva emiatt, néha még az is eszembe jut, hogy nálam csak jobbat találhatott volna. Persze, még semmi sincs kimondva, de azért a jelek azt mutatják, hogy jobban kedveljük egymást, mintha csak barátok lennénk. Gratulálok Eric, ez is csak neked jut eszedbe, amikor egy olyan nővel randizol, akire irigykedve pillantanak. Astrid említése mindig kellemes és kellemetlen emlékeket hoz elő egyszerre, de Katka még őt sem ítéli el, ami csak még szimpatikussá teszi az én tanárnőmet.
- Ó, hát ez erős túlzás, de igyekszem megfelelni ennek a képnek ezek után. nem szeretem, ha csalódnak bennem. Ami a magolást illeti… abban még lenne mit fejlődnöm – köhintek egyet utána, és végre megérkezünk az óriáskerékhez, amit azonnal birtokba is veszünk. Szeretem a magasságot, talán ez az egyetlen készségem – ha ezt lehet így nevezni -, ami mindig is megvolt. Szeretem a magasságot, felpörget és szabadságot kínál.
- Vicces lesz, de én megfigyelő leszek. Szeretem kideríteni a kis titkokat úgy, hogy még nem is beszéltem velük. Nagyon izgalmas tud lenni, ha rájössz valaki szokásaira, vagy csak egy-egy kisebb rá jellemző dolgára – Katkának már rájöttem például, hogy nagyon szenvedélyes tud lenni. Igaz, ez tapasztalat, nem csak megfigyelés. Azért az nem semmi, hogy felgyújtotta az albérletét, de történnek balesetek és nem sérült meg semmi. A tárgyak pedig pótolhatók, főleg itt a varázsvilágban. Kivéve nekem, aki nem tudná megvenni. A puszit viszonozom mosolyogva és élvezem a társaságot, a magasságot, az intimitást. Összezárva valakivel nem mindig kellemes, de most csak fokozódik minden érzés, ami bennem dúl. Ha a tévém is itt lenne, az már az extázis magas foka. Csak vicceltem.
- Nem, éppen kérni akartam, vagy én tettem volna meg – a keze az enyémbe csúszik, és finoman végigsimítom a tökéletes bőrét, az én kissé érdes ujjaimmal. Felcsillan a szemem, és közel hajolok hozzá. Ez a lány nem mindig százas, de ez csak növeli a kedvelés skálán az értékét.
- Miféle lehetőséget, drága tanárnő? – finoman megcsókolom, de most nem hagyom neki, hogy elhúzódjon. Lassan emelkedünk tovább, de nem tudom lehunyt szemmel élvezni a kilátást, inkább a csábos ajkak kezdik elvenni az eszemet. Szorosan magamhoz húzom őt, biztosan nem fog leesni, biztonságban érezheti magát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Arlen Leon Loveguard
INAKTÍV


Frontember ¤ Királyfi
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 974
Írta: 2017. augusztus 10. 22:13 | LinkTetszik Arlennek a lány ártatlansága és visszafogottsága. Szereti zavarba ejteni a Bíborhoz hasonlóakat és van, hogy ezt akaratán kívül teszi. Most persze azzal, hogy térdét direkt a másikéhoz érinti, tekintetét pedig nem kapja el, akarattal cselekszik.
- Egyszer megmutathatnád, hogy megy - veti fel az ötletet, mintha ez egy teljesen hétköznapi dolog lenne. Azzal nem is törődik közben, hogy ezt más is meghallhatja, például az imént szinte szerelmet valló rajongólányok. Néhány pedig ölnének egy pár Arlennel töltött percért, óráét.
Bíbor kérdésére széles vigyorra húzódnak ajkai. Elgondolkodik néhány másodpercig, hogy erre mit feleljen, majd megrázza a fejét. Nem avatja be, ha nem muszáj. Majd rájön a találkozás után.
- Nem sok ember előtt - nem szép dolog hazudni, de ez olyan könnyedén megy, mint a karikacsapás. Kimondja, majd mosolyogva újra a vöröskére néz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kormos Katalin
INAKTÍV


Álomfejtés tanár
offline
RPG hsz: 31
Összes hsz: 54
Írta: 2017. augusztus 10. 22:42 | Link

Eric
Ruha | SummerFestElgondolkozott a dolgon és azért nem jutott dűlőre, mert pontosan nem tudta, hogy mit lehet csinálni, amit a fiú élvez, de érzi, hogy büntetésről van szó. Semmi esetre sem akarta bántani őt, arra képtelen lenne. Ezt is szívesen megkérdezné tőle, de rájött, hogy ezt nem szóban fogja megtenni és nem is jelen pillanatban.
- Azt mindjárt gondoltam - felelt végül kuncogva. - De tudod mit szoktak mondani. Aki kíváncsi... - nem fejezte be a mondatot, csak hagyta lógni a levegőben. De biztos volt benne, hogy egy csendesebb pillanatban még visszatér a témához, hogyha a jövőben esetleg előfordul, akkor ne kelljen hezitálnia.
Miközben araszoltak közelebb, igazán meglepődött. Azonnal el is vetette az ötletet, hogy Ericnek igaza is lehet, csak legyintett egyet.
- Ugyan, erre nem kell odafigyelned. Figyelmes vagy. És ami a magolást illeti... ismerek pár praktikát, amivel tudok segíteni a tanulásban - mélyen Eric szemébe nézett, hogy még véletlenül se gondoljon unalmas tanulási módszerekre. Mikor ő tanuló volt, akkor sem bírt magolni, így magán is segítve kreatív módszerekhez folyamodott. Azonban volt egy olyan sejtése, hogy ha ők ketten lennének, újabb magolási formát is ki tudnának találni.
Imádta, hogy Eric nem fogalmazott bonyolultan. Mivel nő volt, többször is belesétált abba a helyzetbe, amikor az erősebbik nem szándékosan kacifántosan tálalt neki valamit, hogy gyengébbnek, gyámoltalanabbnak érezze magát. De nem most.
Egyre biztosabb volt abban, hogy több ez annál, hogy jól érzi magát a fiúval. Nagyon nem szerette elkötelezni magát, mindig is könnyebb útnak gondolta, ha csak úgy vannak, kimondatlan szavakkal egymás között. Nem félt, egyszerűen érzés hatékonyabbnak gondolta ezt a megoldást. Ahogy a partnerére nézett, hosszú idő óta először megingott ebben.
- Nagyon érdekesen hangzik - mondta elrévedő hangon. - Szóval ha jól értem, száraz tényekből valami élethűt fogsz csinálni. Majd faggathatlak az ügyeidről? - csillogó szemekkel kérdezte, fel sem tűnt neki, hogy egy távoli jövőről van szó. Kezdte elengedni a korlátait, engedte, hogy vigye magával az áramlat.
Kis fáziskéséssel jön rá, hogy mit jelent, amit Eric korábban mondott a hoppanálás kapcsán. Talán megérezte, hogy tériszonyhoz hasonló dologgal küzd? Tényleg nagyon figyelmes, ha ezt még egyszer tagadni meri, biztosan előveszi a büntetés ötletét.
Szabad kezével végigsimít a fiú arcélén, tekintetével végig követi az utat, amit az ujjai járnak be. Észre sem veszi, hogy már egy ideje mozog az óriáskerék, a pulzusa sem emiatt emelkedett meg. Utóbbiért az őt szorosan ölelő karok tulajdonosát teszi felelőssé.
- Nem is tudom, valami szórakoztatóra gondoltam. - Mesélhetnének vicceket is egymásnak. Tudott párat, amit biztos szeretne Eric.
Azért kereste a másik tekintetét, nehogy tovább merészkedjen, mint azt szeretné.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Petheő-Gönczy Bíboranna
INAKTÍV


Szeplő by Eric Wright®
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 226
Írta: 2017. augusztus 11. 16:31 | Link


Budanekeresd | elsős évfolyam kirándulás | sok-sok eső | kinézet

Bíboranna egyszerű. Akár a faék, ahogyan szokták mondani, noha nem minden esetben negatív értelemben. Sőt, inkább a pozitív tulajdonságai közé sorolnám ezt az ártatlanságot és gyermeki rácsodálkozást. Zavarba hozni sem nehéz ám. Azonban ezt Arlen is szemmel láthatóan észrevette, és tetszik is neki a helyzet. Tipikus. És mégsem az. Most nem úgy van zavarban, mint általában. Hiszen általában ez egy zavaró érzés számára. Jelenleg sem teljes az öröm, hogy így érez, de mégis valami más, ahogyan a csintalan kékekbe tekint. Köszönjük, esőzés.
- H…hogy’ megy? – kérdezi kissé ijedten.
Ilyenkor törvényszerű, hogy zavartan beletúr a vörös, szög egyenes tincsekbe, amik most az eső miatt kissé szénaboglya-hatást keltenek, majd elkapja zöld szemeit a fiúról, és halványan mosolyogva az egyik szépen kidolgozott brácsára koncentrál, miközben újra megszólal.
- Rendben – néz le a padlóra, utána bakancsára, majd ismét Arlenre.
Nem tudja, hogy miért, de ezzel ígéretet tett a fiúnak, aki valószínűleg be is fogja hajtani rajta. Persze csak akkor, hogyha egyáltalán találkozni fognak még az életben. Látszik, hogy nem a Bagolykőben tanul. És Anna nem tudja, hogy következőnek mikor fog megjelenni Budanekeresden. A tömeg lassan szétoszlik, így újra indítanak valami lágy muzsikát, ami a legjobban illik a bolthoz, kicsit zúzósabb varázslózene ez. S mivel nem Led Zeppelin vagy Iron Maiden – vagyis nem mugli zene -, így nem tudja megállapítani, hogy kik lehetnek ezek, de nagyon jó kis hangzásvilága van. Lábfeje be is indul a ritmusra, majd bólogatni kezd a fiú mondandójára.
- Ahhoz képest, elég jól ment – állapítja meg.
Most nem mosolyog, csak elnéz a bolt másik végébe. Arlen biztosan járatos errefelé.
- Körbevezetsz? – néz vissza a kékekbe.

A fiú úgy néz ki, hogy boldogan körbevezeti a vörös lányt, így hagyják picit pihenni a gitárt. Arlen jobban ismeri a helyet, ezért ildomos körbevezetni Annust, aki - természetesen - érdeklődve figyel mindent a boltban. Lassan az eső is múlni kezd, a két fiatal pedig kicsit elveszik a hangszertengerben.

/ Köszönöm a játékot Love /
Utoljára módosította:Petheő-Gönczy Bíboranna , 2017. augusztus 17. 21:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mácsai Ráhel
INAKTÍV


100% Mácsai
offline
RPG hsz: 240
Összes hsz: 2164
Írta: 2017. augusztus 11. 19:25 | Link

Agyrázkódott

Egyszerűen nem agyalok azon, hogy most mi van. Elhívott, eljöttem. Hiányzott. Ez a pörgés nekem nagyon hiányzott, ami mellette van, pedig emlékszem, mennyire a pokolra kívántam ezt az egészet.
Aztán meg mikor a falak közé voltam kényszerülve, rájöttem ám, hogy az még rosszabb. Sokkal sokkal rosszabb. Elvagyok. Igaz ezeket az új embereket nem ismerem, csak a banda tagjait, bőven elég. És feltalálom magam. Az új számokat meghallgatom, meg olvasok, meg netezek. Szeretem ezt a helyet is, most is épp fel-feltekintgetek, hogy megnézzem Arlent, és elmosolyodok. Látszik rajta, hogy bár már évek óta csinálja ezt, nem un egyetlen pillanatot sem, csak akkor lesz morcos, mikor valaki elszúr egy hangot, akkor viszont fel is nevetek.
Szünet lesz, mindenki szétszéled, én meg két kólával a kezembe, megyek be a szupersztárhoz, majd szó nélkül nyújtom neki az egyiket.
- Grammyre hajtasz? - vigyorodok el, mert ha jól tudom, egy már van neki, bár nem vagyok benne biztos. Az igazat megvallva, az utóbbi időben nem követtem nyomon, és most se esek túlzásba, hiába... jó köztünk most  a légkör. Azt megtanultam, hogy mindketten kellően szeszélyesek vagyunk ahhoz, hogy ezt ne vegyem készpénznek.
- Ez az új számotok valami állati, kicsit... nem olyan, mint a többi - biccentek is mellé, amint megtalálom a megfelelő szavakat, majd kibontom az innit, és meg is húzom, mert hiába minden bűbáj, a meleg azért érezhető.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Arlen Leon Loveguard
INAKTÍV


Frontember ¤ Királyfi
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 974
Írta: 2017. augusztus 11. 19:43 | Link

Rácsel

Néha agyon unja, hogy ugyanaz a séma, de csinálja, mert a zenélés teszi boldoggá. Szerencsére az új számokat gyakorolják főként, hogy a következő turnéra minden flottul menjen. Az pedig külön motiválja, hogy Ráhel mindezt végignézi. Van legalább valaki, aki élvezi is ezt az egészet.
Örül a szünetnek, és már nagyon érzi a végét. Pihenni vágyik, mint ahogy az ispotály után néhány napig tette otthon, az ágyában Kenzie ápolása alatt. Azok voltak csak a szép napok.
- Tökéletességre hajtok - javítja ki, majd átveszi az italt. Jól esik neki a hideg, hangszálainak már kevésbé, ezért leteszi az asztalra, a mobilja mellé.
- Aha, képzeld, megvolt egy csaj. Megihletett - vigyorog visszaemlékezve arra a bódulatos estére, amikor a Balaton parton tartott mágusfesztiválon összekeveredett valami norvég kislánnyal.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Antoinette Myra Blackburn
Egyetemi hallgató


Magyar Mennydörgő | Ardai királynő
offline
RPG hsz: 348
Összes hsz: 5181
Írta: 2017. augusztus 12. 16:52 | Link

#nyugijóleszez #széphely #nenyisdkiaszádmertbelemegy

Nem evett a süteményen kívül semmit, de rendet hagyott maga után a konyhában. A pálcája segítségével, persze. Nem érti, Kristóf miért van ennyire ellene, ő nem tudna varázslat nélkül élni.
Mivel a hely, ahová készült, nem épp zárt esemény, ahol kényelmes a magassarkú, ezért a saját ruhájában, de elhagyta a házat és felment a kastélyba átöltözni. Előtte persze szólt a férfinak, hogy a fő utczán találkozzanak, és úgy ahogy tervezte, időben ott is volt immár rövidnadrágban, trikóban és tornacipőben. Nem a megszokott ruházata ez, az egyszer biztos.
Nem az utcza kellős közepe volt az, ahol megálltak, hisz a meglepetés odébb volt. Hoppanálva lyukadtak ki azon a helyen, ahonnan csak pár perc séta kellett a színudvarhoz. Nem hajlandó semmit elárulni róla a férfinak egészen addig, amíg át nem lépik a hatalmas, kör alakú épület bejáratát, ahonnan a hallon keresztül vezet az út a belső udvarra. Kívülről semmit nem lehetett látni, de odabent emberek nevetnek, fújják a színesebbnél színes buborékokat és esznek-isznak. A legkülönlegesebb pedig, hogy a levegőben észre lehet venni színes felhőket, az ott levők ruhája és bőre pedig különféle színekben pompázik.
- Szín-udvar. Varázslat - vigyorogva közli Kristóffal miközben megfogja a kezét és kivezeti a levegőre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Angyal Zsombor Kristóf
INAKTÍV


bongyorka
offline
RPG hsz: 116
Összes hsz: 174
Írta: 2017. augusztus 12. 17:06 | Link

Myra
#mileszebből #ezmostrandi #mitcsinálok

Már egyedül találta magát a lakásban, mikor frissen és illatosan kilépett a hálószobája ajtaján, vizes tincseit törölgetve. Nem bajlódott vele túl sokat, elindult a konyhába és bedöntött még egy bögre kávét meg magába nyomott egy pizzás csigát, aztán egy utolsó finomkodás után elhagyta a lakását. Myra meghagyta neki, hogy várja meg a fő utczán, ahol persze árnyék az nem igen volt. De legalább a haja megszáradt, mire a kisasszony leért a kastélyból. Arról természetesen egy szót nem szólt, hogy hova mennek, vagy mit fognak csinálni, de amilyen magabiztosnak tűnt, képtelenség lett volna visszautasítani.
A hoppanálástól forog a gyomra, de ideje sincs kipihenni magát, a mestertanonc már  el is indul, húzva maga után a férfit. Kelletlenül követi a partnerét, félig émelyegve, félig durcásan az információ hiányától. Nem szereti, ha emberek nem mondanak el neki dolgokat, amikbe őt is belevonják, Myra pedig pontosan ezt csinálja. Ez az egy szerencséje van, hogy a hely, ahova berángatja - nem szó szerint - a férfit, szép, és egy pillanatra el is felejtkezik a hoppanálás kellemetlen mellékhatásairól.
- Ez... pontosan micsoda? - bizonytalanul teszi fel a kérdését, tekintete közben már körbejár a termen. Pontosabban a belső udvaron, az emberekről egyelőre nem is vesz tudomást. Hagyja, hogy a lány húzza amerre akarja, fejét ide-oda forgatja. - Kérlek mondd, hogy egyikben sincs mérgező gáz és a kezemre tapadt por sem valami méreg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antoinette Myra Blackburn
Egyetemi hallgató


Magyar Mennydörgő | Ardai királynő
offline
RPG hsz: 348
Összes hsz: 5181
Írta: 2017. augusztus 12. 17:31 | Link

#jókedvedleszvégre #eznemegyrandi #nemtudommitcsinálsz

Gondolta, hogy Kristóf kételkedni és duzzogni fog, de nem foglalkozik vele. Csak mosolyog rajta, aztán amikor odaérnek is két szóval foglalja össze a látottakat. Myra már járt itt korábban és nagyon jól érezte magát, talán ez most sem lesz másképp. Hogy a levegőben van-e valami, vagy egyszerűen csak felszabadító az egész, azt nem lehet tudni.
- Biztos lehetsz benne, hogy van és én is meghalni jöttem ide - jegyzi meg kuncogva. - Ne csináld, jó lesz. Éhes vagy? - ha igen, ha nem, ő bizony elhúzza a hotdog árusig és ha Kristóf nem is kér, magának befizet egyre. A csokitorta nem volt éppen tápláló reggeli, ezt viszont nagy átéléssel kezdi tömni magába.
- Szóval - kezd bele a mondandójába félig teli, ketchupos szájjal -, itt most jól fogjuk magunkat érezni. Foglaljunk be egy plédet - fejével az egyik leterített takaróra mutat és megindul felé. Teli kézzel dobja le magát oda, majd törökülésbe a férfival szembe helyezkedik.
- Voltál már color fesztiválon, vagy color runon? - kérdezi kíváncsian.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Angyal Zsombor Kristóf
INAKTÍV


bongyorka
offline
RPG hsz: 116
Összes hsz: 174
Írta: 2017. augusztus 12. 20:17 | Link

Myra
#mikornincsnekemjókedvem #akkormi #nemérteksemmit

Az, hogy duzzog főleg annak tudható be, hogy semmi információja nincs az úticéljukról vagy a napja további részéről. Nem tudja meddig lesznek, ahol lesznek, vagy mit fognak csinálni. Nagyon reméli, hogy azért nem valami olyan helyre viszi a lány, ahol majd lelkizni kell és az érzéseiről beszélni, mert az bőven elég volt egyszer is. Azután, hogy meglőtték, majd elutasították a kérvényét és nem lehetett többé katona, soha többé nem akar pszichológusokat látni. Még csak távolról sem.
- Tudhattam volna - mormogja maga elé, de nem tudja sokáig tartani a komor arcát. Ahogy meglátja a helyet, szemeibe kíváncsi csillogás költözik. Szeretné ugyan tudni, hol vannak, de először maga is jól megnézi. - Mondtam, hogy egyél pizzás csigát - rosszallóan csóválja meg a fejét, ezzel vissza is utasítja a hot dog ajánlatát. Egyelőre még nem éhes, de ha sokáig lesznek, akkor bizony kénytelen lesz venni magának valamit.
-  Ezt úgy mondod, mintha parancsszóra kellene jól éreznem magam - keserűen böki ki a szavakat, meg is rándul a szája széle, mikor akaratlanul is belekeveri kissé a katonaságot. Nem akar visszagondolni az ott töltött időre, most még nem. Összeszorítja az ajkait, egyik keze akaratlanul is ökölbe szorul.
- Öööö... Nem? - nem teljesen biztos benne, hogy miért fontos ez most, nem mintha itt annyira lehetne futkosni vagy valami. - Kezdem azt érezni, hogy rossz ötlet volt idejönni. Te itt mindent ismersz és tudsz, én meg semmit - teszi még hozzá gyorsan, magyarázatként, mielőtt megsértené a lányt. Nem szándékozik, de semmit nem tud az ilyen helyekről, mugli környezetben élte élete legmeghatározóbb éveit, a mágusiskolában töltött öt korábbi év pedig folyamatosan törlődik az emlékezetéből.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antoinette Myra Blackburn
Egyetemi hallgató


Magyar Mennydörgő | Ardai királynő
offline
RPG hsz: 348
Összes hsz: 5181
Írta: 2017. augusztus 12. 20:34 | Link

#mondjukmostsincs #csakegyprogram #nemtudszsemmiangyalkristóf

Nagyot sóhajt a folyamatos negatívságra, ami Kristófra jellemző. Nehéz megtartani ennek eltettjét amikor a társ képtelen máshogy nézni a dolgokra, esetleg jónak látni azokat. Ennek ellenére mosolyog tovább, majd helyet foglal a hotdogjával. Nem zavartatja magát, közben néha megtörli a száját a szalvétával, és hallgatja a férfit.
- Merlinre már! Nem tudnád egyszer az életben jól érezni magad? - csattan fel kissé mérgesen. - Azért hoztalak ide, mert nekem nagyon tetszett és reméltem, hogy neked is tetszeni fog. Ha nem akarsz itt lenni, az épületben van kandalló. Nem tartalak itt - mutat szabad kezével a bejárat felé, ahonnan jöttek. Kezd elege lenni a folytonos hibáztatásból, és már tényleg azon van, hogy fogja magát és ha Kristóf nem mozdul, majd ő átül egy másik helyre.
Sóhajtva rázza meg a fejét, majd az utolsó falatokat betömködve oldalra fordul, hogy ne kelljen szembenéznie a bongyorkával. Ennél még akkor is jobban érezte magát, amikor egyedül csinált programokat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Angyal Zsombor Kristóf
INAKTÍV


bongyorka
offline
RPG hsz: 116
Összes hsz: 174
Írta: 2017. augusztus 17. 19:27 | Link

Myra
#mármegintmivan #mindigharagszol #nemcsináltamsemmit

Nem tudja kezelni a lány hirtelen dühkirohanásait, mint amilyen a mostani is például. Nem áll szándékában minden egyes alkalommal ráhozni az öt percet a rellonosra, de úgy látszik amennyire nem áll szándékában, hát annyira könnyen sikerül neki. Nem fordul sajnálkozva felé, de még csak elnézést sem kér, csak a homlokát ráncolja.
- Egy szóval sem mondtam, hogy nem érzem jól magam - kezd bele a beszédbe, tekintetével a lány arcát fürkészi. - Arról meg pláne nem mondtam semmit, hogy esetleg el akarnék menni innen. Nem értem most megint miért kapod fel a vizet, mikor semmi okod nem lenne rá. Itt vagyok, és nem megyek el, hacsak nem akarod, hogy elmenjek - megvonja a vállát, de nem kényszeríti a rellonost, hogy ránézzen. Benedvesíti az ajkát és elfordítja a fejét, ismét körbepillant a termen, míg várja a másik reakcióját. Az biztos, hogy már kezd elege lennie ebből a sok hisztiből, neki ez bőven több, mint amit el tudna viselni.
- Na, most haragudni fogsz rám? - Hozzátenné szívesen, hogy megint, de azzal valószínűleg csak rontana a helyzetén, így egyelőre csendben marad. Addig legalábbis, míg a rellonos ismét meg nem szólal.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antoinette Myra Blackburn
Egyetemi hallgató


Magyar Mennydörgő | Ardai királynő
offline
RPG hsz: 348
Összes hsz: 5181
Írta: 2017. augusztus 17. 19:41 | Link

#demindigduzzogsz #sosemérzedjólmagad #ezfájnekem

Belső feszültséget érez és gyomrát egyszeriben kezdi feszíteni az elfogyasztott hotdog. Szomorú. Szeretne ő Kristóffal időt tölteni, de sosem kap olyan reakciót, ami miatt érdemes lenne újabb próbát tenni bármivel is.
A szomszédos standra szegezett tekintettel, ajkait összeszorítva hallgatja amit a bongyor beszél. Gyűlnek benne a válaszok, azokkal küzd még hosszú percekig, amíg múlni nem kezd a kényszer.
- Azt mondtad, rossz ötlet volt idejönni - néz rá szemöldökét felvonva, mert ha a férfi nem is, ő emlékszik a szavaira. - Haragudni fogok amíg ki nem engesztelsz - szusszan egy nagyot, és lábait felhúzva térdére helyezi állát. Pislogás nélkül, mereven bámulja a navinést. Ha nem lennének ennyire különbözőek, valószínűleg győztek volna rég az ösztönei. Egy percig sem titkolja, hogy a kiskutya szemeket figyeli, hátha nemsokára újra eltűnik az életéből és akkor majd nem fog emlékezni.
Utoljára módosította:Antoinette Myra Blackburn, 2017. augusztus 17. 19:41 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mácsai Ráhel
INAKTÍV


100% Mácsai
offline
RPG hsz: 240
Összes hsz: 2164
Írta: 2017. augusztus 17. 21:00 | Link

Agyrázkódott

- De a múltkor már az voltál nem? - sőt... mindig az, mindig azt mondja, így elég furcsa fejet vághatok, mikor ezt közli velem. Arlen Loveguard beismeri, hogy nem tökéletes, mi lesz a következő? Etióp gyerekek potyognak az égből?
Mindenesetre, ez a dolog megmosolyogtat, mert megint olyan, mintha nem, vagy alig ismerném.
- Akkor tényleg tudhatott valamit - nevetek fel, újabb meglepődést leküzdve. Nem zavar, hogy erről beszél, nincs az a kellemetlen tüske, semmi.
- És mi a helyzet a régi dalokkal? mentek a kukába, vagy meghagyod ilyen nagy lemezekre vagy valami? - hisz van egy csomó kedvencem, amit mostanában már nem játszanak, mert valami fejlődni kell a korral, vagy mi van, mait én hülyeségnek tartok, de nem is értek ehhez.
- Várj... maradj így... - gyorsan lövök is róla egy képet, amit aztán mellé lépve megmutatok neki.
- Ez szerintem tök jó, kiposztolod? - pislogok rá mosolyogva, aztán a telomat visszacserélem a kólámra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Angyal Zsombor Kristóf
INAKTÍV


bongyorka
offline
RPG hsz: 116
Összes hsz: 174
Írta: 2017. augusztus 17. 22:16 | Link

Myra
#milyensosem #eztúlzás #aszerelemfáj

Kicsit sem biztos, hogy amit most éppen csinál, az nem fogja még messzebb  dobni őket egymástól. Nem akar belemenni jobban ebbe a hisztibe, mert ki nem állhatja, ha egy nő a semmi miatt kezd el duzzogni, ugyanakkor azt sem akarja eljátszani, hogy sajnálja. Mert nem mondott semmi olyat, ami nem lett volna igaz, vagy nem gondolta volna komolyan. Mindent azért mondott, mert ki akarta mondani, csak meglehet, nem kellett volna. De ez most már teljesen mindegy is, megtörtént, nem tudja visszacsinálni.
- Azt is mondtam, hogy azért, mert te itt mindent ismersz, én meg nem - teszi még hozzá kiegészítésként a lány szavai után, mert bár ismétli magát, legutóbb is pont azért mondta még ezt, hogy Myra ne értse félre a dolgokat. Erre tessék, mi történt. Bár tudja, hogy meg kellene válogatnia a szavakat, többnyire csak kimondja, ami eszébe jut épp.
- Kiengesztelni? Én? Téged? - először magára mutat, aztán a lányra. Nem hiszi el, hogy jól hallott-e az előbb, így most meglepetten pislog az őt bámuló lányra. Állja a tekintetét, szemei értetlenül merednek a rellonosra. Az egész arckifejezése azt sugallja, hogy nem érti, most mi történik. - És mégis hogy szeretnéd, hogy kiengeszteljek? - megváltozik a hanglejtése, és a fejét is oldalra biccenti kissé, de nem flörtöl. Még.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antoinette Myra Blackburn
Egyetemi hallgató


Magyar Mennydörgő | Ardai királynő
offline
RPG hsz: 348
Összes hsz: 5181
Írta: 2017. augusztus 18. 17:40 | Link

#tudtamhogyszerelmesvagybelém #jajnekem #mitszexizel

- Lesz alkalmad megismerni - vonja meg a vállát, és duzzog egy kicsit. Azt nem tudja, Kristófnak mennyire van elege belőle, de Myra már megint azon a véleményen van, amin ismeretségük elején. Hogy bizony van, amikor elviselhetetlen, de alapjáraton normális pasi cuki hajjal.
- Pontosan. Te engem. - Térdei felett ajka félmosolyra húzódik, fél szemöldöke pedig felszökik. Kíváncsi, van-e ötlete Kristófnak az engesztelésre, amire a lánynak lenne. Ó, de mennyire. Ötletek helyett azonban csak a merő értetlenséget látja.
- Szívesen meghallgatnám az ötleteid, aztán elmondom az enyémeket - veti fel lassan elvigyorodva. Csak néhány pislogással töri meg a kialakult szemkontaktust idő közben.
Míg ők itt cseverésznek a kiengesztelésről, addig valaki odafent az épületből elkiáltja magát. Nem igazán érteni, mit mond, de a lány pár másodperccel később kapcsol és arca elé kapja kezeit, hogy megvédje azt az érkező színbombáktól, melyek az arcán kívül szépe beterítik mindenhol. A haja is valami szivárványra hasonlít. Ha pedig Kristóf nem kapcsol időben, még akár be is nyelhet egy-egy adagot a porból.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Angyal Zsombor Kristóf
INAKTÍV


bongyorka
offline
RPG hsz: 116
Összes hsz: 174
Írta: 2017. augusztus 19. 14:49 | Link

Myra
#ilyetsosemondtam #csakhiszed #nemcsináltamsemmit

Inkább nem kommentálja a lány szavait, inkább csak csendben marad és inkább nem dörzsöli meg a szemeit, hátha úgy varázslatos módon eltűnik ez a viselkedés és ismét normálisan tudnak egymással beszélni. Inkább csak befogja a száját és leküzdi a kényszert, hogy unottan forgassa a szemeit.
- Nincsenek ötleteim - válaszol lassan, mert nem teljesen biztos benne, hogy mire megy ki a játék. Nem akar különösebben semmit a rellonostól, de ahogy belenéz a lány szemeibe, szinte látja, hogy ő másképp gondolja. Épp nyitná a száját, hogy rákérdezzen a dologra, mikor felettük valaki elüvölti magát. Izmai megfeszülnek a hangra, pulzusa megugrik, fejét azonnal felkapja a hang irányába, hogy megkeresse a veszély forrását. A színbombákat meglátva ösztönösen bukik le és rejti el az arcát előlük, hogy pillanatokkal később, mikor a veszély elmúlt, morogva pillantson fel ismét.
- Mi a franc volt ez? - inkább csak magának teszi fel a kérdést, mintsem a rellonosnak, de végignézve magán, meg kell állapítania, hogy egyikük sem járt jobban. Mikor legközelebb a lányra néz, a bicepsze sem duzzad ki idegességében, és a pulzusa sincs az egekben. Kell ugyan pár pillanat, míg összeszedi magát az élmény után, hirtelen ismét úgy érezte magát, mint évekkel ezelőtt a katonaságban. - Ezek után még van valami, amivel ki kell engesztelnem téged? - rámosolyog a rellonosra, de tekintete már ismét a karjain van, amit most felemel, hogy megszemlélje a fentről érkező támadás eredményét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antoinette Myra Blackburn
Egyetemi hallgató


Magyar Mennydörgő | Ardai királynő
offline
RPG hsz: 348
Összes hsz: 5181
Írta: 2017. augusztus 19. 17:10 | Link

#decsináltál #demondtad #jajdejólállarózsaszín

- Nekem vannak, bizony - válaszol elvigyorodva, de el nem tudja mondani, mik azok. Pedig kényszere van rá, kívánja, mintha más nem is létezne. A lelki szemei előtt ott lebeg...
Most, hogy ez a színbomba megérkezik, valószínűleg Kristóf is sejteni fogja, honnan a levegőben szálló felhők. A szivárvány összes színében pompázik minden és mindenki, ahogy pedig a lány elveszi arca elől a kezét, tekintetével végigfut az embereken. Volt, aki nem jár szerencsésen és az egész arca kékben pompázik. Myra elvigyorodva néz Kristófra.
- Igen, muszáj lesz - kuncogva mászik négykézláb közelebb a férfihoz. Mellétérdel, majd hunyorogva méri végig így közelről is. Ujjait a hajához emeli és összeborzolja azt, a bongyor fürtökből színes felhő csap fel.
- Szép. Jól áll a zöld - tovább mosolyog, és aztán lassan közelebb hajol. Direkt húzza az időt, ajkát beharapva néz a szemébe. Arca a másikéhoz kerül közvetlen közelségbe, ajkai a füle közelében nyílnak el.
- Vattacukrot szeretnék enni - súgja meg a titkot, mivel kellene kiengesztelnie. Bár sejti, hogy a válasz elutasító lesz ahogy mindig, egyelőre nem húzódik el.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Arlen Leon Loveguard
INAKTÍV


Frontember ¤ Királyfi
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 974
Írta: 2017. augusztus 22. 16:38 | Link

Szöszke

- Persze, hogy az vagyok. De meg is kell tartani a szintet - horkant fel, mintha ez magától értetődő lenni. Hisz az is! Nem is érti, Ráhel mit nem értett ezen, annyira egyszerű a képlet.
- A régiek? Megvoltak a turnén, még játszunk is közülük, de tudod... Frissíteni kell, hiába szeretjük a régit - vonja meg a vállát elmosolyodva. Ami azt illeti, ezáltal gondolhat több dologra is. Persze első sorban a zenékre, a karrierjére, aztán minden másra.
- Hm? - pillant rá, majd automatikusan a kamerába néz és pózol a mimikájával, mintha csak címlapfotózáson lenne. El is neveti magát, majd egy gyors mozdulattal megdörzsöli arcát.
- Kipo...mi? Hova? Miről beszélsz? - Arlen ilyen kifejezéseket nem ismer. Felvonja szemöldökét és kukán néz a lányra mielőtt megpaskolná combját. Ezzel jelez Ráhelnek, hogy most azonnal oda kell ülnie és elmagyaráznia, mi az a kifejezés, amit használt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Angyal Zsombor Kristóf
INAKTÍV


bongyorka
offline
RPG hsz: 116
Összes hsz: 174
Írta: 2017. augusztus 23. 20:57 | Link

Myra
#mostmiértmondod #nemtettemilyet #köszitudom

Elégedetlenül morran fel, mikor a lány ujjai a hajához érnek és nagy porfelhőt képezve kirázza belőle a színes porszemeket. Vagy tudja is ő, hogy miből készültek ezek a bombák, nevezze őket bárki is bárminek. Az már egyszer biztos, hogy nem lett nagy rajongója, és talán még ez is enyhe kifejezés.
- Köszönöm, tudom - biccent neki vissza, farkasszemet nézve a közben mellékúszó lánnyal. Nem húzódik hátra, mikor a rellonos ismét megmozdul és közelebb kerül hozzá, a szeme sem rebben a fülébe suttogott szavakra. Némán várja meg, míg a lány ismét normális közelségbe kerül vele. Pár pillanatig lassan pislog, majd egy könnyed mozdulattal hátratúrja göndör tincseit és fejével az egyik random irányba bök.
- Akkor vegyél - válaszolja, ajkait édes mosolyra húzza. A hajából szálló porfelhő most sem kerüli el a figyelmét, de a szemeit egyelőre nem veszi le a lányról.
- Ha éhes vagy, amúgy is rendes kaját kéne enned - teszi még hozzá, majd óvatosan megdörzsöli a homlokát. Nem biztos benne, hogy nem keni fel az arcára a festéket, arra viszont szintén nem gondol, hogy megoldhatná a gondját egy egyszerű varázslattal is.
- Mit csinálunk ezután? Nem hiszem, hogy túlélek még egy ilyet - elhúzza a száját és végigmutat magán. Ruhái a szivárvány minden színében pompáznak, a kezeiről és a hajáról nem is beszélve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Antoinette Myra Blackburn
Egyetemi hallgató


Magyar Mennydörgő | Ardai királynő
offline
RPG hsz: 348
Összes hsz: 5181
Írta: 2017. augusztus 23. 21:58 | Link

Rendesen érzi, ahogy Kristóf mint egy jégcsap, megfagy ahogy közelebb ér hozzá. Hiába próbál jó kedvet varázsolni a közös időtöltéseikbe, hogyha az egyszerűen üres kútba esik. Felvon szemöldökkel, majd felsóhajtva adja fel a próbálkozást. Minden hiába, ez az ember veszett ügy. Az is meglehet, hogy ha kapcsolatuk a rendes kerékvágásban zajlott volna, ugyanilyen mufurc és elutasító lenne.
- Nem éhes vagyok, ki kellene vele engesztelned - válaszol szemforgatva, rendesen hátrahúzódva. Egészen a saját helyéig tolja vissza magát. Nem érti. Látszik az arckifejezésén is, mennyire érthetetlen számára a férfi. Bár ami azt illeti, az is megfordul a fejében, hogy nem Kristóffal van a gond, csak ő maga próbálkozik néha túlzottan, feleslegesen.
- Legalább végre egyszer az életben van rajtad élet - válaszolja csalódottan mielőtt felállna a szintén színesben pompázó takaróról. A fűre lép, ahol kissé lesöpri magáról a színeket, már amennyire lehet.
- Hazamegyünk - vonja meg a vállát végül és fejével a nagy ajtóra bök. Ha követi, ha nem, Myra elindul arra és köszöni szépen, neki ennyi elég is volt a szórakozásból. Meg a navinésból.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 771
Írta: 2018. január 30. 18:35 | Link

Télűző Tűzfesztivál


ff000ff001


Amíg a muglik és a varázslók többsége a farsangi időszakra és a busójárásra készül, addig Pécs egy rejtett területén a tüzet imádják. Minden év január 25-étől február 14-éig tart ugyanis a Télűző Tűzfesztivál, ahol a lángok szerelmesei hódolhatnak különféle hobbijaiknak. Ha a megfelelő időben megsimogatod a Zsolnay-kút megfelelő ökörfejét (a templom felé nézőt) a két szeme között, akkor a templomtól balra megnyílik egy átjáró, amit a muglik azonban továbbra sem látnak.


ff002ff003


Átlépve a kapun egy kör alakú térre ér az ember, aminek a szélén végig kirakodott standok extracsípős ételekkel, lángoló italokkal és különféle tüzes játékokkal várják az érdeklődőket. Ha elég ügyes vagy, hogy kifogd az olvadt lávából a lángoló gömbhalat, akár meg is tarthatod. Ha tűzvarázslatokkal eltalálod a célpontokat, ügyességedtől függően választhatsz a nyeremények közül. Sőt ha elég bátor vagy, beléphetsz akár egy égő házba is.


ff004ff005


Ne lepődj meg, ha tűz elemű mágikus lények futnak el a lábad mellett, valószínűleg egy-egy pyromágus hű társát sikerül ily módon megpillantanod. Elemi mágusok nem csak a fesztiválozók között akadnak, tűztáncosként, akrobataként fel is lépnek, illetve akadnak, akik a tűz szellemiségét próbálják közelebb vinni az átlagos varázslókhoz. Összességében ennyi lángot egy helyen az országban máskor nem láthatsz.


ff006ff007


A levegő füsttől nehéz, a falakat és a járókelőket korom borítja - főleg a minden este 22:00 órakor esedékes korombomba-csata után -, mindenhol fáklyák és gyertyák égnek. A fesztiváltér minden este 20:00 órától másnap hajnali 4:00 óráig érhető el, a zárásra a minden este megtartott tűzijáték vége figyelmeztet. A legutolsó éjjelen közös fáklyatáncra biztatják a jelenlévőket, és a leghíresebb pyromágus mesemondó lángjátékával bűvöli el a közönséget. A teret a fesztivál időtartamán túl elérni nem lehet.


ff008ff009


Maróti Fanni alkotása
Hozzászólásai ebben a témában

Hannah Schwarz
Előkészítős igazgató, Bogolyfalvi Tanács tag, Végzett Hallgató, Előkészítős tanár


Blondie° | Német Barbie°
offline
RPG hsz: 167
Összes hsz: 328
Írta: 2018. február 3. 02:43 | Link


- Télűző Tűzfesztivál, feb. 3. -
#ootd


Az elmúlt években mindig el tudtam mondani, mekkora esemény volt a szilveszterem, vagy éppen az új esztendő köszöntése, idén viszont rendesen megleptek. Aztán ez nyilván nem ért véget, hiszen nem sokkal később már a huszonhatodikba is beléptem, így nem maradva le a lengyeltől, nehogy egyedül kesereghessen ezen. Nem teljesen értettem, mikor is akadt nála be ez a kor-para, de azt hiszem kettőnk helyett is elviselem az egészet, ha arról van szó. Nem mellesleg az első olyan szülinapom volt, amin nem partyra vagy valami olyanra vágytam, amibe tudtam, hogy valaki pórul fog járni. A szokásos köszöntős kör után csak a Pandát akartam elrángatni magammal egy pizzára és sörre a kedvenc helyünkön. Semmi extra.
Aztán jött a hónap java, munka és ötletek, Lewyék hol jöttek, hol pedig mentek, néha mi meg Klaraztunk, ha úgy adódott Sebbyvel. Igazából én örültem ennek, nagyon aranyos kis csöppség, bár még mindig meredeknek érzem a dolgot négyünk közelében, aztán láthatja bárki, mennyire élve is van ez. Mindezt pedig már az új lakrészben tehettük, ugyanis kisebb problémák elhárulása után tartottam egy ingatlanberuházást, hogy aztán a szőkének a szülinapján feldobjam, mi lenne, ha holmistól is beköltözne. Fura volt, szerintem mindkettőnknek.
- Akarunk mi idén vizsgázni? - kérdeztem őszinte lelkesedés nélkül hátra pillantva, ahogy tapogattam ki ezt a szoborizét, hogy bejuthassunk oda, ahova terveztünk így kettecskén ma menni, ha már az egyetem miatt Pécsre keveredtünk ismét. Aztán az átjáró felé léptem, és ha sikerült elkaptam Sebby kezét, hogy az ujjaim az övéi közé fűzve lépjünk be a ránk szállt estébe.
- Azt hiszem lassan ideje lenne apához együtt is átmennünk az egyik vacsorájára - néztem rá, ahogy még a szemöldököm is összeszaladt. Szerintem egyikünknek sem volt ínyére, de úgy éreztem most már tényleg nem mehet úgy, hogy menekül és bujkál, meg kifogásokkal megússza én pedig megint a rossz gyereke vagyok apámnak, aki nem törődik vele.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sebastian Sieger
Független varázsló, Végzett Hallgató


Vendégelőadó | Te terhes vagy?
offline
RPG hsz: 189
Összes hsz: 273
Írta: 2018. február 4. 02:39 | Link


Pécs| #bae


Ez az egész év nagyon nyüzsisen és furcsán indult, de nem mondom, hogy kifogásom volt ellene. Szerettem a csapattal mászkálni, még akkor is, ha újabban minden kicsit a feje tetejére állt. Mert ugye Lewyék megint gyerekesdiről beszéltek, Maxék összeköltöztek, Keve meg elhozta a fura csajt is szilveszterkor. És barátok. Nem értem, azt hiszem, ez megint olyan, amit el kéne magyarázzon valaki.
Kicsit a bulik is máshogy alakultak, mert egyikünkén sem ittuk magunkat halálra, helyette Hannahén ettünk egy pizzát, meg megsétáltattuk Dolfit, az enyémen meg tartottunk egy csapatos vacsit. Illetve, Hannah bedobta, hogy hát mi lenne, ha átvinném egy pár cuccomat hozzá egy kis időre. Mondjuk úgy az összeset. Végleg.
- Hát nem tudom, nekem asszem épp nem olyan passzom van. Jegyzetem sincs, a félév nagy részét elk...viddicseztem - nyeltem vissza, ami eredetileg a számra csúszott, de így sem ferdítettem nagyot. A szobortapit ráhagytam a kettőnk közül, de a kezét megfogtam, ahogy beljebb kerültünk az átjárón abba a fenejó fesztiválba, amiről áradoztak. Mert azért néha nem árt program kettesben sem, asszem.
- Ajj, de tudod, hogy mennyire gázosak azok az esték. Folyton azt akarja tudni, hogy mennyire terveztünk előre, fix-e a jövő, mit akarunk. Én csak szeretném túlélni a szezont, nincsenek nagy terveim - ráztam meg a fejem tiltakozóan. Szerettem Helmutot, de kínos volt ez a téma kettőnk között, nem szerettem, ha erőltetve vannak a dolgok, ő meg már akkor is akarta, mikor mi nem. - Itt egész jó idő van.
Utoljára módosította:Lewy Bojarski, 2018. február 4. 18:11 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hannah Schwarz
Előkészítős igazgató, Bogolyfalvi Tanács tag, Végzett Hallgató, Előkészítős tanár


Blondie° | Német Barbie°
offline
RPG hsz: 167
Összes hsz: 328
Írta: 2018. február 4. 18:26 | Link


- Télűző Tűzfesztivál, feb. 3. -
#ootd


- Ezt a félévet mindenki elkviddicsezte - emeltem ki vigyorogva rázva a fejem rosszallóan. Még én is, pedig a legközvetlenebb közöm hozzá életem három férfija. Mondjuk ez azért elég sok dolgot megmagyaráz. Sebby, a lengyel és az apám. Hagyjuk inkább a sorssal való ellenkezést.
Úgy ment ez nálunk, ha már azt hittük, hogy minden egészen normális, akkor valaki a team-ből, biztos, hogy olyan lépésre szánta el magát, amit az ember lánya csak akkor tud feldolgozni, ha van legalább öt év tapasztalata velük. A legtöbbekkel ez megvolt nekem, vagy még több is, mégis kicsit furán méregettem Maxot, mikor közölte, mit is lép meg, de nem volt ez másként azzal, ahogy Lewyék belejöttek a családosdival. Bár utóbbinak örültem, nem hiszem, hogy Maja előtt láttam volna őt ilyennek, egy-két közös balhénknál talán, de boldog volt, elmúlt a sok szar mindenki körül. Bár mi még nem dobhattuk égnek a kezeinket, hogy minden patent. És nem a vizsgák miatt.
- Pontosan tudom, én olyan két naponta kapom az üzeneteket, hogy ha szükség lenne rá, megvan neki a megfelelő templom száma, illetve arra gondolt, hogy egyszer hármasban megnézhetnénk az új utánpótlásközpontot, ahova a leendő unokáit is szeretné beíratni - pillantottam sokatmondóan a szőkére, aztán csak grimaszolva magam elé, miközben végre bejutottunk erre a fesztiválra. Azt hiszem már a meleg és a sötét színek magukért beszéltek, hogy a helyet ne akarjam egy pizzázóra cserélni.
- Tetszik, igen. Lesz nemsokára egy tűztáncos bemutató, ha jól láttam, azt megnézhetnénk, úgy olvastam otthoniak jöttek ide - mondtam mosolyogva, aztán tovább lépdeltem előre ide-oda forgatva a fejem. - Ami meg a vacsit illeti, csak egyszer éljük túl, jó? Ha már ő az egyetlen, akivel még tartom a kapcsolatot.
Sosem szoktam zavarban lenni -pláne kérni, szépen -, de mióta Lewyvel tisztáztuk pár héttel a felbukkanásom után, hogyan és miért tűntem el, nem nagyon ejtettem el a ténynél többet, hogy anyám nem érdekel. Azóta viszont nem is láttam. Egyszer beszéltünk telefonon. Üzleti ügyben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sebastian Sieger
Független varázsló, Végzett Hallgató


Vendégelőadó | Te terhes vagy?
offline
RPG hsz: 189
Összes hsz: 273
Írta: 2018. február 5. 11:34 | Link


Pécs| #bae


A megszólalás csupán gyors korrigálás volt, de Hannahnak látszólag tetszett, szóval nem törtem magam, hogy valami menőbbre cseréljem. Más úgysem hallot minket, vagy ha mégis, melegen ajánlom, hogy ne szóljon bele, különben lehet, hogy megnézi a spirituszt közelebbről.
- Jó, lássuk be, ez a félév egy szar volt - mondtam ki, kerek-perec, pedig nekem még egészen pozitív volt az életfelfogásom. Sokkal szebb színben szoktam látni a világot, mint az A-team többi tagja, talán ezért is jöttünk ki Majával olyan könnyen. De az életünkben akadtak még zökkenők, például nem ártott volna apa elé állni és elmondani neki, hogy összeköltöztünk, de ugye Helmutot ismerve már kondította volna a nászharangot, meg nekem adja a kamu örökölt gyűrűt, hogy ez megy generációról-generációra. Végül is, ő megveszi, én meg a nő ujjára húzom, az már kettő. De még nem tartottuk itt.
- Jaj, már templomot is szerzett? A legutóbb még csak esketőt és javasolt pár történelmileg patinás helyszínt, ahol lehetne esküdni. Utánpótlás? Esetleg szeretné, ha Dolfi is beállna kviddicsezni? - tettem fel az utolsó kérdést kissé cinikusan. Nem azért, mert nem értettem a helyzetet, csak az após átélésével nem tudtam ilyen mértékben azonosulni. Lelkem rajta, én megpróbáltam, de nem jött össze.
Időközben sikerült befáradnunk a fesztivál területére, ahol egyből megvolt az a bizonyos hangulat. Bár, őszintén, nem tudom, hogy merül fel emberek fejében, hogy az anyjuk bölcs tanítását sutba dobva - ne játssz a tűzzel! - ilyen hivatást válasszanak maguknak. Mazochisták.
- Ide? Hazulról? Mi bajuk van ezeknek? Az isten háta mögött vagyunk és még ingyen sör sincs - néztem körbe értetlenül. Tényleg nem értettem, de ha már itt voltunk, az volt a minimum, hogy ezt érdemes megnézni. Legalább megvan az esti közös program is. - Nyugi, nem fogom kihúzni magam alóla, Helmutról van szó. Ha akarnám, sem tudnám, Auschwitzból könnyebb volt megszökni, mint előle.
A végét kissé epésen tettem hozzá, holott szerettem az apját, de családi vonás volt, hogy.... határozott elképzeléseik vannak az életről, na. Közben szemügyre vettem egy mellettem elhaladó, minden bizonnyal fellépő lányt,
aki fekete bikiniben volt, meg mellé fekete buggyos gatyában és hasonló színű kendővel volt lekötve a haja. Neki még nem volt kedve megégni.
- Ugye nem az égő ház miatt jöttünk?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hannah Schwarz
Előkészítős igazgató, Bogolyfalvi Tanács tag, Végzett Hallgató, Előkészítős tanár


Blondie° | Német Barbie°
offline
RPG hsz: 167
Összes hsz: 328
Írta: 2018. február 7. 13:03 | Link


- Télűző Tűzfesztivál, feb. 3. -
#ootd


Lelkesen bólogatni tudok csak, de azt hiszem kicsit sem hatotta meg a lelkem, mennyire leeresztettünk. Még talán Lewy igyekezett, de szerintem a vizsgákat ő is skippeli inkább, elég neki Majáén izgulni. Bár nem tudom teszi-e, de úgy tűnt mindketten túl akarnak már ezen a részen esni, a terveikből kiindulva pedig először és utoljára, ha lehet. Én csak nem éreztem most indíttatást arra, hogy bármerre is lépjek érdemben, leginkább hogy előre. Kényelmes volt minden. Az kevésbé, hogy mi ugyan most már együtt laktunk, a fontosak előtt hivatalosan is, kivéve apát. Azt hiszem erre ő még nem készült fel. Vagy mi rá.
- Szerintem eleve volt. A helyekről én is hallottam a legutóbbi kávénk alkalmával, csak látványosan untam, ő meg megsértődött - húztam el a szám, mert minden volt ez, csak jó nem. Nem akartam vele összekapni, egyszerűen nem érzi, mikor túl sok. Mondjuk úgy mindig, ha Sebby a téma. - Én is megkérdeztem tőle, hogy mit akar Dolfival… természetesen egyből felvilágosított volna, hogy megy ez a család dolog…
Képtelen voltam nem felnevetni, mert ez több oldalról is röhejes volt. Pont nem apám, vagy a saját rokonaim lesznek azok, akiknek erről kikérem a véleményét. Mindent tudnak, csak azt nem, mi lenne a jó. Vagy ha igen, nálam például elég szarul csinálták. Ő hagyta, hogy anyám elvigen minket, tett is ránk eleinte, utána meg mindenbe próbált fontoskodni, egyik sem jobb a szüleim közül, de biztos, hogy közel sem akarom azt, amit ők megéltek.
- Lehet, hogy nekik van, elképzelésem sincs - ingattam a fejem, ahogy megszorítva finoman a kezét elindultam balra, remélve, hogy nem húz vissza. Ott úgy néztem van egy italos bódé, indulásnak pont jó lesz. - Ez mondjuk tény, de ahogy Lewy mesélte, elég jól ment az elején…
Eltűrtem a hajam a fülem mögé, ahogy halkan kuncogtam, eszembe jutott a szellőzős mese, meg a többi, ami igen csak fitt és kreatív emberre vall, miket meg nem csillogtat a Panda!
- Nem… csak. De szerintem eléggé jól néz ki, kipróbálhatnánk milyen belül…
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sebastian Sieger
Független varázsló, Végzett Hallgató


Vendégelőadó | Te terhes vagy?
offline
RPG hsz: 189
Összes hsz: 273
Írta: 2018. február 15. 02:22 | Link


Pécs| #bae


Nem akartam cukormázzal bevonni a trágyát, ezen a féléven nem volt mit szépíteni, mind jó alaposan elkviddicseztük. Még Hannah is, aki csak nézőként figyelte a sportot. Ami lássuk be, elismerésre méltó, mert még így is megoldotta.
Viszont inkább mennék be most az összes vizsgámra, bátran tolva el egyik puskát a másik után, még olyan tanároknál is, akik szemfülesek, megvetve a halált, semmint hogy el kelljen mondanom Helmutnak, hogy összeköltöztünk a lányával.
- Mindig ezt csinálja. Meddig tartott? Tíz percig? Tizenöt? - kérdeztem kissé megforgatva a szemem, mert bár Helmut próbált haragtartó lenni, nagyon rosszul ment neki, ha éppen rólunk volt szó és ezzel kicsit talán vissza is éltem. Néha. Nem szerettem, hogy miattam képesek összekapni, de Helmut nem érzékelte a normál határokat. Igen szerette volna, ha nem a Sieger nevet viselném. - Mondtad, hogy az örökbefogadás sem zajlik ilyen gyorsan?
Kicsit szarkasztikusan kérdeztem, bár még mindig nem értem, mi köze az iróniának egy fekete madárhoz, egy madárnak meg... nos, igen. Lehet, hogy inkább nem is akarom tudni. Hannah azzal akarta kimagyarázni a haza tűztáncosokat, hogy lehet, hogy van sörük, mire elgondolkoztam kicsit, mielőtt bólogatni kezdtem volna.
- Nem magyarázza meg, miért vannak itt, de gondolom elviselhetőbb lenne úgy az ittlétük. - Nem tiltakoztam az ellen, hogy balra irányítson, az egyik bódé felé. Általában könnyen alkalmazkodom, a csapat ezért is szeretett velem programokat csinálni. Kicsit el is nevettem magam, ami csibészes vigyort hagyott maga után az arcomon. - Az, hogy nem lehetséges, nem jelenti azt, hogy meg sem fogom próbálni.
Eltűrtem hát egy másik tincsét, ha hagyta, aztán az égő viskó felé pillantottam, ami sok minden volt, de nem biztató. Lehet, hogy Hannahnak éppen ezért tetszett. Szóval kicsit grimaszoltam, mielőtt az orrom hegyét az övéhez érintettem volna.
- Ahhoz még nem ittam eleget, esetleg egy kicsit később?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hannah Schwarz
Előkészítős igazgató, Bogolyfalvi Tanács tag, Végzett Hallgató, Előkészítős tanár


Blondie° | Német Barbie°
offline
RPG hsz: 167
Összes hsz: 328
Írta: 2018. február 22. 21:45 | Link


- Télűző Tűzfesztivál, feb. 3. -
#ootd


- Nyolc és fél. Nem volt jobb dolgom, mint az órát nézni, még újra megszólal, még nem is értem a süteményem végére - forgattam meg a szemeim. Apám sosem volt egyszerű eset, bár amikor elkezdtünk ennyire összenőni, akkor tiszta lett számára és számomra is, hogy nem akarja az életem már másfelé vinni. Legalábbis ami a karrierem és a döntéseim illeti a munka és üzlet területén. Voltak, amikkel nem értett egyet, olyan is, amiben a segítségem kérte - bár ezt sosem ismerné el nyilvánosan - és közös akciók is. Szerettem vele dolgozni, ezt nem tagadtam, és egészen más volt, mint amit anyám szülő és tanácsadó szerepében próbált 24 éves koromig rám erőltetni. Éppen ezért sem voltam mára már annyira vehemens apámmal szemben, inkább próbáltam kimenekülni azokból a helyzetekből, amikben nem akartam vagy nem tudtam fixet mondani. Ilyen volt az összes létező lépésünk Bastival.
- Nem, mert még jött volna azzal, hogy "tehát már gondolkoztok rajta". Nem, nem tesszük. Örülök én Lewyéknek, de azért az egy lap, ez meg egy másik. Nem értem én ezt az egészet - ráztam a fejem értetlenül. Nagyon szerettem ezt a nagyjából inkább nagynéni, mintsem keresztanyu szerepet, amit Lewy kislányánál betöltöttem, ennek a férfiváltozatában pedig úgy láttam az oldalamon sétáló hajtó is remekül megvan. De ez nem mi voltunk. Szerettem előre tudni és tisztán látni mindent, és ha szomorú, ha nem, az én terveim között inkább az szerepelt, hogy se mi egymást, se minket apám ne nyírjon ki. Nem mondhatja senki, hogy nem küzdöttünk meg a jelen helyzetért, és nem én voltam a nagyobb szenvedő jól tudom ezt. Nem sietünk sehova, a lengyel barátunk tempója és felfogása is más, azt sem értem sokszor jóapám miért ezzel pedálozik, De legalább egy gyermeket biztosan küldhet a palántaképzőjébe.
- Nem, de mi jól jártunk, ez számít - mondtam határozottan, mielőtt a bódék között kezdtem a szememmel pásztázni olyan után, ahol a megfelelő márkákat vélhetem felfedezni. Nem iszunk akárhol és akármit, azért van egy tisztelet az ital felé is!
- Ebben biztos voltam, és szerintem ő is - mondtam, ahogy végül megvolt az a bizonyos célállomás, így csak arra kellett magunkat irányítanom, hogy aztán a két fős sort kivárjuk. - Jobban hangzik ez a sorrend, szóval igyunk valamit. Egyébként a vizsgákon kívül, a gyakorlatot leadod...?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Tánya
Gyakorlótanár, Eridonos patrónus, Egyetemi hallgató, Végzett Diák, Előkészítős tanár


Örök főnix
offline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 896
Írta: 2018. március 10. 21:41 | Link

Sweet home Budanekeresd

Meredten bámultam a papírokra a kezemben. Délután kettő óra körül járhatott az idő, a család többi tagja pihenőre tért az ebéd után. A nap kint sütött, de a lelkemben valami egész sötét volt.
Újra végigfutottam szememmel a sorokat, melyeket immáron negyedszer olvastam végig, s mintha anyám kézírásával írt szavak ráégtek volna már az elmémre, szinte kívülről tudtam. Vékony ujjaimban megremegett a lap, ahogy hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy a szorongás, a szomorúság, depresszió, vagy éppen a düh az, amit leginkább érzek.
Édesanyám könnyed léptei voltak hallhatóak, dudorászása egyre közelebbről jött, míg nem... elhallgatott. Felnéztem rá, kezében egy cserép volt, benne kankalingyökérrel.
- Mikor akartatok róla szólni? - kérdeztem, hangom ridegsége még engem is meglepett. Hirtelen döbbenete elmúltával testtartása is megváltozott. Olyan pozíciót vett fel, amit már jól ismertem. Azt a tipikus, lenéző, én mindent jobban tudok pózt. Mintha nekem nem is lenne közöm hozzá.
- Úgy beszéltük meg, hogy majd amikor biztos lesz, hogy átveszik. Nem akartunk addig felzaklatni titeket - ment oda az ablakhoz, és a párkányra helyezte a növényt.
- Nem küldhetitek el!- szögeztem le, hangon erősen csengett, talán még soha ilyen határozott nem volt. - Szüksége van ránk. A családja vagyunk.
- Ó, Istenem. Azt sem tudod, hogy miről beszélsz! - Szavai mint pofonütés, olyan érzést keltettek. - Hisz itt sem vagy. Boldogan éled az életed anélkül, hogy egy hónapig felénk néznél. Aztán itt töltesz két napot, és máris meg akarod mondani mit tegyek?
- Talán több időt töltenék itt, ha nem küldtetek volna el. Vagy ha beavatnátok abba, hogy mi is folyik itt tulajdonképpen - hangon egyre hangosabbá vált, ahogy mindinkább idegesebb lettem. De persze ő sem volt rest.
- Ugyan, ne áltasd magad. Boldogan mentél el innen, már évek óta csak kértél minket. Ráadásul fogadni mernék, hogy nem is szívesen látogatsz meg minket. Nem bírod a felelősséget, és még kevésbé azt, ha valaki szenved körülötted. De ne felejtsd drága lányom, hogy én ugyanúgy szenvedek, mint a nagyapád. - Nem tetszett a lekezelő hangsúlya, ahogy sohasem. De most igaza volt. Nem szerettem volna kihagyni a lehetőséget, hogy iskolában tanuljak.
- Most már itt vagyok. Megcsinálom az egyetemet levelezőin. Besegítek, és akkor ne....
- Az ég áldjon meg, értsd már meg. Nagyapa egyre rosszabbul van. Nincs mit rajta segíteni! - kiáltotta el magát anya a szavamba vágva, majd kezét a szájához kapta, mintha megbánta volna kitörését.
Utoljára módosította:Ardai Tánya, 2018. március 10. 22:00 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

K  E  R
|Narnia hejcegnője #anemes|2016 tavasz legszimpatikusabb újonca|2017 Legszebb neve (Szombat Annával)|2017 Legszebb főnixlány|2017[

Oldalak: « 1 2 ... 6 ... 14 15 [16] 17 18 19 20 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínekMágusfalvak és városok