31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek
Budapest és környéke - Drávecz Bálint hozzászólásai (136 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] Le | Téma száljai | Témaleírás
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 20. 18:06 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Halántékát idegesen dörzsöli és teste is megfeszül egy kissé. Nem tetszik ez neki, kifejezetten rossz ötletnek tűnik, de egyelőre ötlete sincs, hogyan adja ezt értésére ennek a nőnek, aki láthatóan hajthatatlan a témát illetően.
- Elég bolond, ha tudja és mégis engedi, hogy itt legyetek- elneveti magát, nem akarja sértegetni a férfit, de ez egy nagyon jól megállapított tény. Aki a közelébe engedi a lányát, annak biztosan van valami problémája, csak esetleg még nem tud róla. De majd, ha egyszer találkoznak, akkor az apuka is rájön, hogy jobban járt volna, ha távolsági végzést kér ellene.
- Amikor megyünk a cuccaitokért, akkor a kocsi mellett álldogálva hajlandó vagyok inteni neki egyet. Ennél többet nem tudok ajánlani- már ez is bőven sok. Nem szeretne ebből vitát, s nagyon is nehezményezi, hogy Auróra nem képes felfogni a nem-nek a jelentését. Ő nem olyan férfi és nem is szeretne azzá válni, jobb lesz, ha a szőkeség ebbe beletörődik.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 20. 18:45 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Kezdi elveszíteni a türelmét. Egyszerűen képtelen felfogni minek kell ezt ennyire erőltetni. - Ha bízik benned, pont elég lesz, ha megmutatom magam neki. - a fene vigye el, hát csak nem tud szabadulni ettől a dologtól. - Ha most nem engeded el a témát legalábbis egy kis időre, akkor esküszöm, hogy visszavonom az egészet. Ne ezzel menjen el a napunk - mintha tárgyalna. Hangulata már eléggé elcseszett, ennyi erővel el is mehetne dolgozni, ott is eléri ezt az idegállapotot.
Tekintetét lassan a mesére vezeti, amit Hanna bámul, arcára egyből egy fintor ül ki. Nem tudja mikor váltak ilyenné a mesének csúfolt animációs dolgok, de örül neki, hogy az ő gyerekkorában ehhez képest még kulturálisabbak voltak. Bár már akkor is volt olyan, amit eléggé meredek volt mesének nevezni.
- Elég bizarrnak tűnik ez az izé és még a hangja is morbid- nem az ő világa, most esik le neki igazán, hogy mire is vállalkozott. Bár mivel általában ő ilyentájt nincsen itthon, ezért szerencséjére el fogja kerülni ezt a műsort.
- Te neked amúgy nem kéne az egyetemen lenned? - nem mintha bánná, hogy a nővel lehet végre egy kevés minőségi időt, de megharagudna, ha miatta hanyagolná a tanulmányait a leányzó.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 20. 18:46 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 29. 16:44 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Úgy helyezkedik, hogy a nőnek is legyen lehetősége egy kényelmesebb pozíció felvevéséhez. A fejét jobbjával elkezdi simogatni és úgy figyel rá. Arca eleinte érdeklődő, aztán végül egy kissé elkomorodik.
- Ne célozgass, mondd ki határozottan - komorsága mosollyá avanzsál, nem szereti a célozgatásokat. Auróra pedig akarva akaratlan sokszor megteszi ezt, még ha nem is direkt. Meg kell nevelni ezt a nőt ezen a téren, mert folyamatosan képes ezt csinálni, ezzel pedig elég hamar a sírba fogja őt vinni.
- El leszünk majd. Valahogy csak rábírom a délutáni alvásra - Bár ebben még ő sem igazán bízik. Nem volt még huzamosabb ideig kettesben Hannával, így egy kissé fél, de nem annyira, hogy ne vállalná be Auróráért. Ha véletlenül nem boldogul, akkor majd jobb híján cukorkómát fog bevetni, állítólag az hatásos.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 29. 16:44 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 29. 17:22 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Felsóhajt. Nem tudja felfogni, hogyan tudnak belefutni az ilyen helyzetekbe. Bár ez még nem is annyira vészes, mint amik eddig előfordultak. Nem lesz itt gond, meglesznek, túlélik mindketten, mást nem hív egy bébicsőszt, aki besegít neki.
- Majd én leteszem, elleszünk - vigyorogva kacsint Hannára, majd kezét elveszi Auróra fejéről és finoman észrevehetetlenül végigsimít az oldalán.
- De remélem nem valami férfival kell találkoznod, mert oda nem engedlek el - tekintete elkomorodik. Még annak a gondolatától is rosszul van, hogy Auróra valaha ránéz másra. Nem szeret osztozkodni, s ha ő beleteszi magát egy kapcsolatba, akkor ezt várja el a másiktól is. Bár ugye ebbe neki nem lehet beleszólása, mert aztán amit ő művelt eddig, az nem elfogadható, már számára se.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 29. 17:23 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 29. 17:38 | Link

Lilien

– Mik a terveid azután, hogy végeztél? – teljes őszinteséggel teszem fel a kérdésemet. Régen találkoztunk már, de ettől függetlenül nem szűnt meg az érdeklődésem, sem felé sem pedig a családja fele. Kapcsolatok jönnek és mennek, de vannak olyan emberek, akiket ha évekig sem látsz, akkor sem tudsz kiverni a fejedből. Na hát ez a szőke leányzó pontosan ilyen, na meg a nővére is.
– Ja tudod, ott tanít az iskolában, lehet a-val vagy i-vel van a neve – nem különösebben érdekel, hogyan hívják. Szememben neki semmi értéke nincsen, mert megvetem azokat, akik felcsinálnak valakit, aztán eltűnnek. Bár becsületére váljék, hogy amint megtudta, hogy gyerek van, próbál belekerülni az életébe, de ettől még nem lesz nagyobb ember a szememben. Csak megtanítanám a gimnáziumokban és a varázslóképzőkben egy-egy óra keretén belül a fogamzásgátlás szabályait, meg lehetőségeit. Na de már mindegy. Hanna van és lesz is, én meg majd apja helyett leszek az apja, szerencsétlenségére.
– Az édességet hanyagoljuk, mert utána meg fizethetem a fogorvost is – kínomban elnevetem magamat. – A tütü az nem az autó megnevezése? – most már megvakarom a tarkómat is. Kezdem elveszettebbnek érezni magamat, pedig még mielőtt Izabella megkiabált, már akkor is teljesen végem volt. – Pónit meg nem hiszem, hogy bevihetnénk a lakásba, nincs kertünk – reménytelenül felsóhajtok és széttárom a karjaimat. – Így akkor maradjunk a tiaránál, azt tudunk ékszerüzletben is, nem? Akkor egy helyen tudok venni nekik, mert hát csak nem veszek valami bóvli műanyag kacatot – de nem ám, nekem igazi kell, ami sokba fog kerülni, amely miatt majd fájhat később a fejem. Hanna megérdemli, bár abban nem reménykedem, hogy az a tiara sokáig fogja bírni, de meg fogja érni, az tuti.
-  Jól van, nem olyan gáz, de elég nevetségesen néz ki, hogy te futsz előttem én meg loholok utánad. A végén még azt hiszik, hogy menekülsz előlem – bár lehet jobban járna, ha tényleg ezt tenné. Most még elviselhető vagyok, de csak azért, mert lehetőséget látok a lányban, ő lesz a napom megmentője, amelyet majd a tőlem megszokott, túlságosan is bőséges nagylelkűséggel fogok neki meghálálni. Már van is ötletem arra, hogy milyen kivitelben, az biztos, hogy sok pénzem fog rámenni. Megint. Lassan lépdelek oda a kirakathoz, amelyben nem is az ékszereket nézem, hanem az árukat. Nem túl drágák, sőt van, amelyik eléggé olcsónak tűnik, így nem igazán nyeri el a tetszésemet. Kicsit még töprengek, majd a lány felé fordítom fejemet. – Ennél drágább termékekben gondolkozzunk – bevillantok egy vigyort. Had költekezzek egy kicsit jobban, hiszen van miből. Még nézem egy kicsit a kirakat mögött csillogó ékszereket, majd egy apró lökéssel jelzem a levitásnak, hogy akár indulhatnánk is tovább, bár én aztán nem sietek, eltöltöm vele az egész délutánt, ha arról van szó.

Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 29. 18:09 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 2. 19:40 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Na akkor nincs min gondolkozni - elégedetten visszavigyorog Hannár, majd próbálkozik felfogni a mesét, ami annyira elbűvölte a kislányt. Számára ez még mindig érthetetlen, muszáj lesz erre kitalálni valamit, hogy a gyerek ne butuljon el. Te jó ég mikre gondolsz. Megrázza a fejét, hogy kiverje belőle a bugyuta gondolatokat, majd visszapillant Aurórára.
- Hiszen az öregek a gyengéid - igen ezzel magára is céloz, bár nem tisztázták le a kor különbséget, ami őt nem is annyira érdekli, azért ez a megjegyzés ide pont illet.
- Ne vedd el ezt a kis örömöt - közelebb hajol hozzá, fejére ad egy csókot. A szavakat úgy ejti ki, hogy biztosan csak Auróra hallja. Kezét kiszabadítja és finoman simogatja a hasát, mindenféle hátsó szándék nélkül.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 2. 19:41 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 5. 19:16 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Jót mulat Aurórán, ez az oldala eddig számára még ismeretlen volt. Büszke rá, hogy a nő képes válaszolni a 6 évnél fiatalabbaknak feltett kérdésekre.
- Hát melletted vénnek érzem magam - főleg jelen helyzetben. Annyira ismeretlen neki a mese vagy mi fene, ami a tévében megy, hogy ilyenkor tényleg érzékeli, mennyire nem ebben az évszázadban született. Mondjuk az is igaz, hogy gyerek sem volt eddig a közelében, akinek köszönhetően ismernie kellene az ilyesfajta szórakozási lehetőséget. Arcizmai megmozdulnak és mosolyt formáznak, miközben lehetőségéhez mérten, megmozgatja végtagjait, amelyek egy kissé elgémberedtek ebben a helyzetben.
- Nem veszel meg ilyen bókokkal- megrázza a fejét, miközben mosolya vigyorrá változik. Reméli, hogy a nő is tudja, hogy ez nem így van. Már rég levette a lábáról és gyakorlatilag a bolondját is járathatná vele, mert még azt is engedné neki. Mozgolódásával rákényszeríti Aurórát, hogy üljön fel, mert hiába pihenő nap és semmittevés. Neki valahogy muszáj valamit kezdenie magával, mert nem bírja a hosszas tétlenséget.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 5. 19:16 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 5. 21:21 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Ebéd? Hogy én? - Auróra meg se várja, hogy befejezhesse a mondatot már sehol sincsen. Ő meg reménytelenül pislog a kislány felé. Hát mit kéne ebédre adni egy gyerek számára, amit még ő is készít el. Hát ez elképzelhetetlen. Inkább rendel valamelyik étteremből, az lesz a legbiztosabb. Keresgél az étlapok között, majd rendel Hannának egy gyerek menüt, magának egy húslevest, carbonara spagettivel, Aurórának meg, hát mivel elmegy, így semmit. Mire a nő visszaér ők az asztalnál ülnek. Hanna eszegeti a kis rántott dívókat, hasábkrumplival, ő meg tömi magába a tésztát. Mikor meglátja a Aurórát egyből elkezdi rázni a fejét.
- Nem. Így biztosan nem mész - ha átkot küld rá a nő maximum akkor mehet ki innen ebben a ruhában. Leteszi az evőeszközt, lassan feláll a székéből és elindul a nő felé. Mikor odaér hozzá mélyen magába szívja az illatát, már látja maga előtt, ahogy egyszer ezt a ruhát is letépi róla. Kezeit a vállaira teszi, majd szépen megfordítja a szoba irányába, ahonnan jött.
- Öltözz át - nem kérés, ez a hangsúlyából és arcvonásaiból is könnyedén levehető.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 5. 21:21 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 25. 18:16 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Egyáltalán nincsen ellenére az,a hogyan a nő öltözködik. Sőt. Kifejezetten üdítő látványt tud nyújtani egy-egy lengébb ruhadarabjában, de azt nem szereti, ha más is gyönyörködhet ebben a látványban, főleg, akkor ha ő nincsen jelen.
- Mert az esetek többségében ott voltam melletted.
Nem tűr ellentmondást, maga előtt tolja befelé a szobába a nőt. Ha kell saját maga fog neki kiválasztani egy ruhát, de abban biztosan nem lesz köszönet. Vállát hanyagul az ajtó félfának támasztja és türelmesen vár, amíg Auróra megtalálja a megfelelő rongyot és átöltözik.
- Nem fogsz ilyen dögösen egy kiéhezett vén tatával találkozni.
Karba fonja mellkasa előtt a kezeit, lábával szabályos ütemben dobolni kezd. Néhány előkerülő darabnál arcizmai megrándulnak, nem tetszését fejezi ki, néha pedig elismerően hümmög. Hát ha csak beleképzeli ezekbe a nőt, már nem csak a két lábán áll.. Ami a lényeg, nem enged abból, hogy Auróra kénytelen felöltözni és olyan csodába bújni, ami elrejteni a domborulatait, mert különben előkerül féltékeny, önző és akaratos énje, ami nem lenne most jó lépés kettejüket nézve.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 25. 18:16 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 25. 19:13 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Ugyan már. Manapság mindenki így áll hozzá.
Megforgatja a szemeit. Belemehetnek ebbe a felesleges vitába, de akkor Auróra biztosan el fog késni. Bár ha sokáig itt flangál előtte fehérneműben, akkor is. Mert hát tudjuk már milyen hatással van ez a férfira.
- Hát. Talán.
Megköszörüli a torkát, ez sem az igazi. De talán jobb választás, mint a másik. Legalább kevesebbet mutat. Mielőtt azonban Auróra felvehetné a ruhát, odalép hozzá és egy könnyed mozdulattal vonja magához.
- Legjobban az tetszene, ha nem mennél és inkább elterülnél az ágyunkon.
Egy csókot lehet a nyakára, majd hátrébb lép. Tudja hogy ez lehetetlen küldetés lenne, ezért jobbnak látja nem is belemenni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 25. 19:15 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 26. 08:08 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Én nem bírok addig várni.
Fájdalmasan felsóhajt, majd visszalép az ajtóhoz és ismét neki támaszkodik. Végigméri a nőt, mikor már fel van öltözve és elégedett vigyorog rá.
- Még hozzá az enyém.
Kinyújtja felé a kezét és kivezeti a nappaliba. Auróra túloz, nem úgy néz ki ebben a ruhában, mint egy apáca, ha meg az apácák véletlenül mégis így öltözködnek, hát akkor le a kalappal a papok előtt, hogy még mindig azok. Bár már a mai világban ugyebár minden megengedett. Nem akar vérre menő vitákat, szóval ezt a ruha ügyet majd  úgyis még megvitatják. Esze ágában sincsen határokat szabni, most is csak úgy a semmiből szállt el az agya.
A nagy búcsúzkodás után, odakíséri Aurórát az ajtóhoz, ad még egy búcsúcsókot a dögös anyucinak, majd becsukja  mögötte az ajtót. Ezután visszalépked az étkező asztalhoz és befejezi az ebédet Hannával. Az evés végeztével egyezkedések közepette kiválasztanak valami rövidebb és értelmesebb mesét, amit mindketten végignéznek, majd ezután indulnak el, hogy Bálint letegye Hannát aludni. Igen ám, de ez nem megy olyan könnyen, mint ő azt gondolta volna. Ezért mikor majd Auróra hazaér az a kép fogadja, hogy Hanna és Bálint együtt alszanak a hálószobában.
   
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 26. 08:08 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 27. 19:40 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Szégyen vagy nem, de őt valószínűleg előbb eléri álommanó tevékenysége, mint a kislányt. Ez szerencsére nem okoz gondot, mert Hanna, amint nem látja, hogy vevőt talál az éneklésre, beszélgetésre, szintén álomba merül. Kivételesen nyugodtan alszik, egészen addig, míg mocorgásra nem lesz figyelmes maga mellett. Mire szemei kinyílnának, már egy apró kezecske simogatja az arcát, arra kényszerítve őt, hogy végre felkeljen. Nagyokat pislogva néz a kislányra, miközben nyújtózkodik egyet. Arca mosolyra rándul, még nyom egy apró puszit a kislány arcára.
– Na gyere ide – karijait kitárja. A kislány rendezetlen tincseit eligazgatja, kósza hajszálakat is söpör ki Hanna arcából, majd a kezébe veszi, s lassan felemelkedik az ágyról. – Nézzük meg, hogy anya haza ért-e már – elindul kifelé, karjaiban tartva a kisebbik szőkeséget. Mikor kiérnek a konyhába mosolya szélesebb lesz, ahogy észreveszi Aurórát. Hannát odacipeli és átadja az anyukájának, nyom egy csókot a nő hajába, majd egy kávéért igyekszik, mert az kelleni fog neki ahhoz, hogy felébredjen.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 27. 19:40 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 30. 21:32 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Nyúzott az arca, a haja kócos, most nem éppen az egyik felső tízezer közötti látszatát kelti. Az is tény, hogy amióta a kicsi család az életébe lépett,sokszor előfordul ez vele, már történt olyan, hogy véletlenül egy megbeszélésre sem a megfelelő kinézetre érkezett,mert éppen előtte Hannával volt valami harca.
A leányzót miután letette, útjára bocsátja, valahogy most jobbnak véli a távolságot, mert ez az alvás azért túlságosan átlépett minden eddigi határon.
- A lányod szerintem vagy focizott vagy karatèzott álmában, mert nem érzem a vesém - halkan dörmögi a szavakat, mert hát Isten ments nehogy a végén megsèrtődjön a leányzó. Nem szokott napközben aludni, gyakran éjszaka sem így nem csoda hogy hangulata egy kissé morcos. Utoljára talán a bölcsibe volt hajlandó délutáni alvást színleli, de már akkor is felesleges dolognak élte meg.
- Neked milyen volt a találkád? - Nyomatékosítja a találka szót, mert hát mégis csak éreztetni kell a nővel, hogy bármennyire is egy öreg emberről volt szó, egyáltalán nem tetszik neki az ügy.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 30. 21:33 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 5. 14:12 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Hanna minden női praktikát ismer már, amivel rá tudja venni a férfiakat, hogy azt csinálják, amit akar - mosolyog. Nem kellett nagyon győzködni, de ezt a világért sem vallaná be. Miközben Auróra beszél készít egy kávét, azt remélve hogy talán attól észhez tér majd.
- Kifizetem a ruhádat- megforgatja a szemeit, érzi a nő hangján az iróniát, de arra kíváncsi meddig lenne képes ezt játszani. Reméli, hogy érti mire céloz a mondattal, ha nem akkor majd szívesen kibővíti a hiányos információkkal.
- Akkor azért tűnsz jóval érettebbnek - meg kívánatosabbnak és sorolhatná, de inkább magában tartja, a kislányra való tekintettel. Na meg azért is, hogy visszafogja magát, mert hát na, férfiból van, s a nő számára mindig kívánatos, még ha apáca ruhában is van. A kávéscsészét szorongatja a kezében, miközben odalép a pizzához és elvesz belőle egy szeletet. Ami az övé az a nőé és reméli fordítva is igaz ez a gondolkodás mód.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 13. 16:07 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Török habitus vagy női praktika, neki teljesen mindegy. A kislány olyan szépen érte el nála, amit akart, hogy azt tanítani kéne, de minimum egy könyvet kiadni belőle.
- Milyen jó, hogy az enyém igen - elneveti magát, majd leül Aurórával szemben és elkezd enni.
- Akkor most már te is vén csont vagy, mint én - megköszörüli kicsit a torkát, majd a maradékot leteszi egy tányérra. A pizzaszeletet leöblíti a kávéjával, majd oda áll a lányok mögé és belekukkant a válluk fölött a könyvbe.
- Hát ez rettentően unalmasnak tűnik... Minek neked ez? - Szégyen vagy nem, eddig nem igazán törődött azzal, hogy mit is csinál kedvese. Az elején azt hitte, hogy ez egy múló és futó állapot lesz, erre tessék, együtt élnek és még egy gyerek is képben van. Ha ezt tudta volna előre... Ahh kit akar becsapni? Akkor is pontosan így cselekedett volna, ha előre látja az egészet, mert már semmiért sem cserélné ezt el.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 13. 16:07 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 13. 16:26 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Hajlékonyabb, mi? - felvonja a szemöldökét, de inkább lenyeli a mondanivalóját, tekintettel Hannára. Hát már egy egyszerű beszélgetésből is képes olyan tájakra terelni a gondolatait, melyek egyáltalán nem helyén valóak. S őrültség lenne bevallani, de nagyon tetszik neki a dolog. Minden egyes perc, amit a nővel tölt olyan számára, mint amikor egy kisgyerek elé odateszik az édességet és azt mondják neki nem ehet belőle. Számára a nő éppen olyan csábító, s legszívesebben el sem engedné maga mellől, de hát ugye a kötelesség az nagy úr.
- Aha, hát ez nagyon unalmas - előrébb hajol, majd becsukja a könyvet. Ma pihenés van, erről volt szó, éppen ezért nem szeretné azt látni, hogy a nő ezt olvasgatja.
- Gondolkozz inkább azon, milyen legyen a szoba - mármint Hannáé, mert az övüké köszöni szépen jól van. Szereti, hogy Auróra itt lébecol, sőt az ötletért imákat zeng nap, mint nap. Az pedig maga a mámor, hogy nincsen elnyomja a saját lakásában. Persze itt-ott van olyan zug, ahol a kelleténél több női holmiba szokott belefutni, de már nem menekül ki a világból miattuk, hanem inkább elviseli, hogy felesleges vitákat kerüljön el ezzel.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 13. 16:45 Szál megtekintése
Budapest és környéke - Drávecz Bálint hozzászólásai (136 darab)

Oldalak: « 1 2 3 4 [5] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek