34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek
Budapest és környéke - Drávecz Bálint hozzászólásai (136 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] 4 5 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 22:44 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -
#inkábbne #nemleszjó #elrontmindent

Kezeit a nő lábaim pihenteti, miközben azon agyal, hogy mit is mondhatna neki. Ha a nevével kezdi az elég beszédes, legalábbis a mugli világban. Drávecz Csaba nagy spíler, jó helyre házasodott be. A felesége vagyonát megszerezte, majd épített belőle egy nemzetközi kapcsolatokra alapuló céget. Egy kívülállónak konkrétan tudomása nincs arról, hogy mit csinálnak. A legtöbb jótékonysági programon képviseletik magukat, annak érdekében, hogy a gyanús szemek elől elbújjanak. De aztán a többit nem igazán kötik senki orrára sem. Úgy érzi jobb, ha ezt inkább nem osztja meg a nővel, vagy legalábbis nem ezzel kezdi a történetet.
- Apámnak dolgozom, gyakorlatilag én vagyok a csicskása, nem egy álom, de mint láthattad jól fizet.
Elvigyorodik. De még mennyire jól,  csak azért viseli el, ahogy bánnak vele, mert legalább minden őrültsége fedezve van.
- Van két húgom a világ egy - egy részén. Ők is a családi rabszolgaságban dolgoznak, körülbelül ugyanazért, mint én. Néha összefutunk egy-egy különleges esemény alkalmával.
A családi szeretet szó számára elég gyatra. Mindenki munkakapcsolatban van egymással, az érdekek sokkal fontosabbak, mint a család.
- Egyedül anyámmal van majdnem normálisnak nevezhető kapcsolatunk, bár néha már az idegeimre megy a gondoskodásával.
Amint kiskorában nem kapott meg, Eszter úgy gondolja most kell megadni. Micsoda ostobaság.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 22:46 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 23:01 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -
#neijedjmeg #ezvagyok

Rossz vagy nem, nem érdekli. Ő nála a családi viszonyok egyáltalán nem olyanok, mint Auróránál. Van az apja, az anyja, meg a testvérei aztán ennyi. Papíron egy család, de amúgy, közel sem olyan fényes a helyzet, mint azt a külvilágnak mutatják. Az érzelmeket másképpen vezeti le, de ezt már Auróra is tapasztalhatta.  Ha több szeretetet kapna az elnyomná, nem lehetne az aki. De ezt nem tudja szépen elmagyarázni a nőnek, szóval amíg csak lehetséges kerülgeti a dolgot, azonban a konkrét kérdést nem tudja kikerülni.
- Szóval az a helyzet, hogy talán a vezetéknevemmel tudnám neked a leginkább elmondani a dolgot. Drávecz Bálintnak hívnak és reméltem, hogy ezt még egy ideig nem kell közölnöm veled.
Felsóhajt. Talán ezzel lehet leginkább leírni a foglalkozását. Nem fejti ki jobban, nem is tudná szépen tálalni. Csak reméli, hogy ez az apró információ nem lesz olyan hatással a nőre, hogy inkább elkerülje őt ezek után.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 23:01 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 23:16 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -
#tudtam #necsinald #fáj

Auróra reakciója teljesen ledöbbenti. Persze tudta, hogy mit vált ki az átlagos emberekből, ha meghallják a nevét, de hogy Auróra is így reagál, eléggé váratlanul érte. Már csak a hisztérikus roham hiányzik, vagy az, hogy fejvesztve rohanjon el mellőle a szőkeség.
Felvont szemöldökkel és csalódottan néz rá, arcvonásai megkomorodnak, testtartása is távolságot sugall. Nem tudja túltenni magát azon, amit lát. Persze tudja, hogy ő is ugyanúgy túlreagálja a dolgot, ahogyan azt nem kellene, de a nő viselkedésének köszönhetően valami megtört, valamit elveszített.
- Akkor most már nem is vagyok jó neked?
Valamit mondania kell, de hangján is érződik a csalódottság. Tehát itt tört meg a varázs. Felkel a kanapéról és próbál valami ember formát ölteni, de egyelőre ez úgy tűnik hiába való próbálkozás. Kezeit belecsúsztatja a nadrágja zsebeibe és pár apró lépést tesz, mert olyan tehetetlennek érzi most magát.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 23:16 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 12. 09:39 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -

#ezígynemjó #nemugyanaz #mitcsináljak

Dühösen húzza ki a kezét a nő szorításából, ez számára nem így megy. Látva az iménti reakcióját valami eltűnt, nem ugyanaz az érzés járja át, amikor ránéz.
- Kit érdekelnek a szüleim?
Hogy jutottak el a szülő témához, egyáltalán miért beszélgetnek ilyenekről. Egyikük se ígért a másiknak semmit, mégis úgy beszélnek egymással, mintha évek óta kapcsolatban állnának. Neki ez nem kell, ez az egész egy átverés, ki kell szabadulnia innen.
- Ha olvastál már rólam, és látva az iméntit elég valószínű ez, akkor te is tudod, hogy nem arról vagyok híres, hogy érdekel a véleményük.
Idegesen túr bele a hajába, nem ismeri azt az érzést, ami most lejátszódik benne, de kifejezetten nem tetszik neki. Ellép a kanapétól, a kabátjáért nyúl, szabadulnia kell.
Kezét ökölbe szorítja és dühösen ver egy nagyot a falba. Az eddigi sebe felszakad, de ezzel sem foglalkozik. Nem hiszi el, hogy a mámoros érzésből ilyen hirtelen lett ez. Hirtelen kapta el a düh és a méreg, holott erre aztam semmi oka nem volt. Tekintetét lassan a nőre vezeti, keserűség tükröződik benne, nem tudja mit is mondjon.
-  Auróra.
Keservesen ejti ki a nevét, tesz egy kis lépést felé, aztán inkább megfordul és ellenkező irányba indul el. Dühösen felszabadja a bejárati ajtót, majd bevágja maga mögött és elviharzik.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 12. 09:41 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 18:33 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

#pontti #pontma #végem

Hetek óta csak a munkának él. A mindennapjait az edzőterem, a munkahely és az új lakás háromszögében éli. Esténként néha leugrik a bárba pár pohár sörre, de nem hajtja a nőket. Ha véletlenül valaki a horgára akad, akkor sem tulajdonít nagy jelentőséget a dolognak. Még a lakásába se enged be senkit, nem érdemlik meg.
A mindennapos monotonitásból az anyja zökkentette ki a mai napon. Mindenfele előzetes figyelmeztetés nélkül megjelent és elráncigálta őt és ebédre, aminek szerencsére hamar vége szakadt. Az étteremből kilépve a Váci utcára érnek. Kívülről nézve nem nagyon látni közöttük a hasonlóságot. A nő jól tartja magát, 40-nek is alig néz ki, pedig már az 50et súrolja. Vigyorogva karol bele a fiába és elégedetten lépeget mellette. Bálint már nem élvezi ennyire a helyzetet, a nő teljesen megöli a kisugárzását és egyetlen pillantásával képes arra, hogy a fiatalabb nőket megvesse, a földbe tiporja. A kellemetlen andalgást az zavarja meg, hogy Bálint lábának neki ütközik valaki és még meg is öleli.
Elképedve néz le az apróságra, majd egy mosolyt erőltetve az arcára leguggol  a lányhoz és megöleli. Tekintetével veszetten a gyerek anyját keresi, olyan régen látta, annyira vágyik rá.
- Szia. Hát te?
Elengedi Hannát és kis kezeit fogva teszi fel neki a kérdést.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 18:35 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 18:43 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Nem igazán érti, ami a kislány mond neki. Sajnos még nem jutott el a török nyelvleckékéig, csak Aurórával és egy merőben más technikával. Ó micsoda gyarló gondolatok. El is hessegeti őket és tekintetével megkeresi a feléjük tartó szőkeséget. Közben Esther lefagyva áll a történtek előtt, nem tudja összetenni a képet, amit lát. Számára a fia olyan, aki ha egy gyereket meglát, inkább elrohan és vissza sem tekint. Ezzel szemben most itt áll és fogja a kislány kezét, képtelen feldolgozni ezt az információt.
Amikor Auróra odaér hozzájuk tekintetét keresi, de azt nem kapja meg, ezért kelletlenül felmorog.
- Ne szórakozz.
Hangja távolságtartó, nem teheti meg, hogy az anyja előtt andalogjon a szőkével, még akkor sem, ha szíve szerint ezt tenné. Mielőtt még bármi mást mondhatna, anyja köhögve jelzi, hogy ő is jelen van és nem tetszik neki, hogy ennyire háttérbe szorult. A férfi az égbe emeli a tekintetét, majd elengedi Hanna kezét és Esther felé fordul.
- Anya ő egy kedves ismerősöm Auróra, ő pedig a lánya Hanna.

Bizony ő az anyja, aki elől jobb elbújni, aki már most feltűnően méregeti Aurórát,  aki kedvesen köszönti őt és még a kislányának is egy mosolyt küld. Túl kedves, mintha egy régi ismerősét látna bennük viszont. Ez Bálintban máris gyanút kelt, jól ismeri a nőt, tudja jó, hogy emögött van valami hátsószándék.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 19:24 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Halántékát idegesen megdörzsöli, van pár sejtése, hogy az égiek miért verik ezzel a találkával. Elég sok mindent elkövetett, ami nem éppen a jóságát hivatott növelni, azonban mégis bosszankodik. Feszülten nézi a két nőt, tekintete ide-oda cikázik közöttük, majd inkább úgy dönt az a legjobb megoldás, ha Hannával foglalkozik.
- Esther Perell, örvendek.
A nő hangszíne kedves, mégis tekintélyt parancsoló. Kezét nyújtja Auróra felé, majd finoman megragadja azt és megrázza.
- Ne haragudjon, de nem értettem a vezetéknevét.
Eszter ilyen, ha valamit tudni akar, akkor azt kikényszeríti az emberekből méghozzá úgy, hogy jól forgatja.
- Azért nem értetted, mert nem mondta.
Bálint azelőtt vág közbe, mielőtt Auróra úgy érezné, hogy el kellene mondania, megmenti. Ismeri az anyját és tudja, hogy emögött a bájolgás mögött valami rossz szándék rejtőzik. Ahogy a nő távozásra adná a fejét, megragadja a karját és marasztalja, hitetlenkedő pillantásait pedig csak egy mosollyal hárítja.
- Anya, ennek a nőnek köszönhetitek apával, hogy az elmúlt hetekben úgy ugrálok, ahogy ti akarjátok, szóval azt hiszem megérdemel tőletek annyit, hogy meginvitáljátok egy vacsorára.
Nem engedi, hogy Auróra itt hagyja egyedül ebben a slamasztikában, addig fog erősködni, amíg mindkét fél bele nem megy a közös vacsorába.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 19:59 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Esther arcán egy elégedett és semmi jót sem sejtető mosollyal néz a fiára, aki csak lesüti a szemeit, amikor meghallja Auróra vezetéknevét. Ő már sejti mi lesz a következő lépés, az anyja egy okos nő. Valószínűleg már abból összerakta, hogy van itt valami, amikor Bálint megölelte Hannát.
- A holnap este tökéletes lesz.
Nincs apelláta, a nő makacs és nem száll felesleges vitákba. A fia arcára nyom egy csókot, majd ismét Auróra és a kislány felé fordul.
- Hozza el őt is, Csabának is találkoznia kell egy ilyen tüneménnyel.
Egy tökéletes csapda fantasztikus kivitelezésben, hölgyeim és uraim. Bálint biztos abban, hogy az anyja mire a kocsijához ér, már tudni fog mindent a nőről és a családjáról. Idegesen néz a távozó alak után, majd a két hölgy felé vezeti vissza a tekintetét.
- Sajnálom, nem gondoltam át.
Magához akarja vonni a törékeny testet, nem akar mást csak elveszni az ölelésében, magába szívni az illatát és egy csókot lehelni arra a kívánatos szájra. Ehelyett kezeit a zsebébe csúsztatja és toporogva ácsorog a nő és kislánya mellett.
- Nem kell eljönnöd, majd én kimentelek.
Ez a legkevesebb, ha már ennyire kellemetlen helyzetbe sodorta. A két rossz közül inkább a jobbikat választja, ha egyedül jelenik meg az nem lesz annyira kivégzés szagú, mintha a nőt is vinné magával.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:00 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 20:18 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Cinkosan vigyorogva néz Hannára, aki úgy tűnik valamiért tényleg kedveli őt. Kezét nyújtja felé, miközben Aurórát nézi, aki lassan, de enyhülni látszik.
- Had kárpótoljalak. Bármivel.
Tényleg megtesz mindent azért, hogy megenyhítse a nőt, ha kell vesz neki egy házat Törökországban és minden hónapban küld neki pénzt. Igen, ennyire vágyik a megbocsájtásra, ennyire szeretné ismét maga mellett tudni.
- Auróra.
Tekintete ég a vágytól, de most nem attól a vágytól, amit együttléteik előtt lehet rajta látni, ez sokkal inkább a megbocsájtásért való könyörgése.
Hirtelen ötlettől vezérelve, leguggol Hanna mellé, majd megfogja kicsi kezecskéit.
- Szerinted meg fog nekem valaha bocsájtani?
Érdeklődve néz rá. Tudja, hogy aljas dolog kijátszani ezt a kártyát, de ha már a lány mellé állt, akkor valahogy megoldást kell találnia.
- Mivel tudnám lekenyerezni?
Talán kap valami segítséget Hannától, bár ha törökül fog válaszolni neki, akkor pont a partszakadás kellős közepén találja magát.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:20 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 20:23 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Nem foglalkozik Auróra hisztérikus viselkedésével, mert csak ideges lesz tőle.  Sokkal jobban lefoglalja idejét a kislány, akiben partnerére talál. Már csak az kell, hogy elmesélje szépen mire is vágyik anyuci, hogy aztán minden happy és vidám legyen. Persze tudja, hogy ez csak mese habbal, nem megy ennyire könnyen, de kezdetnek jó lenne valami fokódzkodó.
Választ azonban nem a kislánytól, hanem Aurórától kap. Felvont szemöldökkel néz rá, majd lassan felegyenesedik. Ha Hanna nem engedi el a kezét, akkor továbbra is fogja azt.
- Had lássam.
Egy cipő lenne a boldogság kulcsa? Ez túlzottan egyszerű, biztos, hogy ennek nagyobb súlya van, mint ahogy ez elsőre hallatszik. Követi a nőt a kirakatig, Hanna mellől egy pillanatra se szakad el, kell neki mint biztosíték, mint út Auróra szívéhez.
- Tényleg ezt szeretnéd?
Felvonja a szemöldökét, hiszen bármit kérhet a nő, érthetetlen a számára, hogy ezt a kívánságot egy pár cipőre pazarolná.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:24 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 20:48 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

A kirakat előtt ácsorogva csak lesújtó pillantásokkal tudja nézni azt, ami elé tárul. Nem Auróra kapja ezt a nézést, hanem a csillogás, az elrendezés és még az árak is. Felháborítónak tartja, hogy egy pár cipőért képesek ennyit elkérni és szánalmasnak azt, hogy ő még ki is fogja fizetni.
- Akkor vegyük meg.
Lemondóan sóhajt egyet, majd kinyitja az ajtót és beengedi maga előtt a hölgyeket. Közel az ajtóhoz táborozik le és onnan nézi, ahogy Auróra megbolondul a cipőktől. Egy kisebb mosoly ül ki az arcára, mert azért leesik neki, hogy tulajdonképpen az ő keze is benne van ebben a boldogságban. Tekintetével közben Hannát keresi, nem akarja szem elől téveszteni, bár a bolt nem annyira nagy, hogy esélye legyen arra, hogy elkóricáljon. Mikor Auróra végre végez, kelletlenül odalép a pénztárhoz és kifizeti neki a cipőt.
- Drága mulatság vagy nekem.
Halkan súgja oda a szavakat a nőnek, nem gondolja komolyan, ez hangjából is érződik. Kifele menet ismét maga elé engedi őket, majd kezeit a zsebébe csúsztatva áll velük szemben.
- Akkor azt hiszem, örültem nektek vagy mi.
Nem fog rájuk telepedni, búcsúzásképpen leguggol és kitárja karjait Hannának, majd megölelgeti őt, végül felegyenesedik és Aurórára tekint.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:49 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 21:18 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

A nő örül, így ő is boldog, mert így legalább a pillanat törtrészéig nem marják egymást és nem feszengenek. A könnyes búcsú, egymásba borulás és csókok elmaradnak, nem is érti miben reménykedett. Azonban még mielőtt elindulna, Auróra olyan kérdést tesz fel, amin muszáj elnevetnie magát.
- Estélyiben? Nem vagyunk mi az angol királyi család.
Legalább tudja, hogy milyen kép van a nő fejében róla. Nem a legjobb, egy lépést tesz felé és mélyen a szemeibe fúrja barnáit.
- Se te, sem pedig én nem jelenünk meg azon a vacsorán, megértetted? A te érdekedben.
Hangja egy kissé komorabb, mint eddig. Nem tudja hogyan kéne kifejeznie szépen azt, hogy 'azért nem megyünk, mert anyám és apám szétszedne téged'. Így inkább csak marad ennél a verziónál. Tekintete Hannára téved és szíve összeszorul, hogy a fenébe hozhatta ilyen helyzetbe őket? Most már muszáj megvédenie a két lányt.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 21:45 | Link

A  NŐ
- Váci utca Zárás -

Inkább nem mond semmit a hallottakra. Auróra egyre mélyebben vájja bele a karmait és ha most mondana valamit, azt biztosan megbánná.
- Köszönöm.
Elengedi a témát, nem szeretne ezzel tovább foglalkozni.
- Na, nem tartalak fel tovább titeket.
Elmosolyodik, még egyszer elköszön Hannától, végül Auróra arcára is lehel egy apró csókot. Bár nem sokat időzik a közelében, illatát olyan mélyen elraktározza az agyában, amennyire csak tudja. Egy félszeg mosollyal néz rájuk.
- Már saját lakásom van, egyébként.
A címét a nő zsebébe csúsztatta, miközben a puszit adta az arcára, de erre esze ágában sincs felhívni a figyelmet. Int egyet Hanna felé, majd sarkon fordul és ott hagyja őket. Ő megtette, amit tudott, a játék következő lépését Aurórára bízza.

/Kösz Szépségem./
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 21:59 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 24. 19:52 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Hiába van este ő még mindig afelett görnyed, amit ma reggel az apja rásózott. Valamivel muszáj elterelnie a gondolatait. Életében először megadta a lehetőséget egy nőnek, de az nem lépett. Pontosabban meglépte a váratlant, nem jelentkezett, ezzel tudatva, hogy már nem tart rá igényt.  Ezt a románcot még nem siratta el, nem volt arra ideje, hogy a srácokkal összeüljön, vagy elmenjen lányokat hajtani. Nem is vágyik rá. Fejét idegesen vakarja egy papír felett, amikor halk kopogásra lesz figyelmes. Lopva az órájára pillant, az étel, amit rendelt, még nem érkezhetett meg, akkor vajon megint az idegesítő alsó szomszédnak van valami problémája? Kezdetben nem áll módjában felkelni az asztaltól, végül úgy dönt, megadja a tiszteletet a látogatójának.
Az ajtót egy 'mi a fene van már?' fejjel nyitja ki, már rákészült a leoltásra, azonban meglepetésére egy bombázóval találja szemben magát. Auróra elképesztően néz ki, ezzel pedig zavarba is hozza a férfit, hiszen ő csak egy fekete melegítőnadrágot és egy fehér pólót visel.
- Eltévedtél?
Vállát neki támasztja az ajtónak, csak indokolt esetben enged át bárkit is a küszöbön, eddig ez a takarítónőn kívül senkivel sem történt meg.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 24. 19:53 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 24. 20:13 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

#ittállelőtted #nyisdkiaszemed

Megforgatja a szemeit, most nincsen kedve ehhez a gyerekes játékhoz. Egy sóhaj kíséretében ellöki magát az ajtófélfától és Aurórára néz.
Karjánál fogva megragadja és magához rántja, nem számít ellenkezésre, ezért egy csókot lehel a szája sarkába, majd az ajkaira, végül a nyakára.
- Sokáig tartott.
Halkan suttog a fülébe, majd növeli kettejük között a távolságot, egyik kezét fogja még a nőnek, és megpörgeti maga előtt, hogy lássa minden porcikáját. Úgy állítja meg, hogy a nő feje a lift felé nézzen. Egy elfojtott sóhajtás közepette visszalép hozzá, borostáját végighúzza a nyakának ívén, majd a fülébe suttogja következő mondatát.
- Elmondtad, akkor most már távozhatsz is, nem?
Sajnálná, de ha már ezt mondta a nő, hogy ezért jött, akkor minek marasztalja? Könnyedén vissza fordítja magával szemben és egyik kezével finoman simogatja az oldalát. Nem fogja marasztalni, de képtelen lenne arra, hogy távolságot tartson tőle. Teljesen szabad akaratot ad, egy kis irányítással megtoldva.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 24. 20:16 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 24. 20:48 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Nem könnyíti meg Auróra dolgát. Eszében sincsen ennyit segíteni számára, azt akarja, hogy végre a lábára álljon és ne legyen irányítva általa. Áll szemben vele, magába szívja az ismerős illatot. Lopott pillantásokat kap el, látja a mozdulatait, azt hogy mennyire másképpen veszi most a levegőt, miután már érintkeztek. Megveszik érte, legszívesebben felkapná és becipelné, de ezt most nem teheti meg. Kezeit összefonja maga előtt, vállát ismét az ajtó félfának dönti, ezzel igyekszik türtőztetni magát, valami akadályt keres, ami visszatartja.
- Neked kel eldöntened, mit akarsz.
Ebből viszont nem enged, ezen a küszöbön csak akkor fog átlépni a nő, ha kimondja végre, amit akar. Ellenkező esetbe szívesen megmutatja neki újból a liftet, ha kell még a hívógombot is megnyomja. Bár az is biztos, hogy utána lépne és olyant művelne a lift ajtaja mögött, amelyet a kamera túlsó végén ülő férfiak csak pironkodva mernének nézni. Képtelen távol tartani magát a szőkeségtől, főleg most, hogy újra itt áll előtte. Vajon Auróra tisztában van azzal, hogy milyen hatással van a férfira? Tekintetét és testtartását nézve, Bálint arra a következtetésre jut, hogy a nő éppen ugyanannyira őrlődik, vágyakozik és bizonytalan, mint ő. Hát akkor meg mire vár?
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 24. 20:48 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 24. 21:19 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Auróra minden egyes mozzanatát figyeli, a kéztördeléstől kezdve, a kissé szaporább légzést és a zavart is észrevette, de nem ad nekik hangot.
Ahogy hallgatja a nő szavait, vigyorát azzal próbálja eltakarni, hogy borostás állást megdörzsöli. Nem tudja, de gondolja, hogy mennyire nehéz lehetett ezt kiadni és látja a nőn, hogy fél a reakciójától.
- Idefigyelj.
Egyik kezével felemeli a nő fejét, hogy a szemkontaktust felvehesse vele.
- Mindennek nevezhetsz, de ne sértegess még egyszer az úriember szóval, ha lehet.
Elvicceli, muszáj ezt tennie, mert nem akarja bántani az előtte állót. Szavai jól estek, meg fogja mosolyogni őket, akárhányszor visszagondol rájuk.
- Te már azzal is leveszel a lábamról, ha megjelensz.
Valamit adnia kell cserébe, azért a vallomásért, amit kapott. Ennél többet jelenleg még képtelen. Eláll az ajtóból, majd maga előtt betessékeli a szőkeséget, mégsem ácsoroghatnak itt a végtelenségig. Az ajtót egy laza mozdulattal teszi be,  a kulcsot elfordítja a zárban, ezzel elzárva az egyetlen menekülési útvonalat a nő elől. Távolságot tartva figyeli minden lépését és mozdulatát, egyelőre gyönyörködik a látványban.
   
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 24. 21:19 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 25. 10:43 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Nevelés témában vitába tudna szállni. Őt a szülei ilyenre nem nevelték, a dadái között volt talán egy, aki bevasalt rajta minden ilyesmit, mert tudta, hogy egyszer az előnyére válhat. Az, hogy a társadalmi státuszuk megkövetel egy bizonyos viselkedést, nem befolyásolja abban, hogy éppen melyik énjét adja Aurórának. Tisztelettel rajta kívül egy nővel bánt eddig, évekkel ezelőtt, másoknak nem udvarol, csak cselekszik.
- Kérsz valamit inni esetleg?
Étellel majd akkor kínálja, ha az átkozott futár befut, addig sajnos maximum tegnapi maradékot tud neki felajánlani, vagy valami gyümölcsöt. A bárpulthoz lépdel, magának tölt egy pohár whiskeyt, Aurórárnak pedig, azt amit éppen kíván. Miután odaadja a nőnek az italt, leül a kanapéra, jobbkezét kinyújtja a háttámláján, egyik lábfejét pedig a térdére teszi és úgy méregeti a nőt.
- Szóval hiányzom. Csak ezekért?
Belekortyol az italba, direkt úgy helyezkedik el, hogy Aurórának ne legyen lehetősége leülni mellé. Szeretné kiélvezni a látványt, húzni akarja az agyát.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 25. 10:46 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 25. 18:54 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Aurórának szerencséje van, hogy a bárnak titulált sarok egész jól fel van szerelve, így a női italok is megtalálhatók, de ez nem Bálint érdeme. Káté meg Ádám figyelmeztették, hogy a női társaságra is gondolni kell, szóval vettek pár, számára ismeretlen löttyöt.
- Megnyugtatlak, ma nem foglak...
Akármennyire is izgatja a látvány, a nő rafinált mozdulatai, nem szándékozik az ágyban kikötni vele, maximum csak alvás céljából. Hiányzik neki az, hogy csókolja a teste minden porcikáját és irányítsa a mozdulatait, de nem adja ilyen könnyen magát behálózni.
Még egyet kortyol az italból, majd a kis asztalra teszi a poharat.
- Szóval, most, hogy tudod nem kaphatod meg ezt a tökéletes férfi testet, mit szeretnél csinálni?
Bár a testiség a legnagyobb erőssége és vágya, a nő minden egyes itt töltött percével fokozódik, képes arra, hogy visszafogja magát. Ha emberi kommunikációt várnak el tőle, hát belemegy. Nem szeretné még egyszer elszalasztani ezt a csodálatos személyiséget.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 25. 18:54 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 25. 22:45 | Link

A  NŐ
 Végre nálamNem akar hinni a füleinek, vajon a nő tényleg így akarja játszani a játékot? Hogyan juthat eszébe ez a feltételezés ennyi dolog után? Annyira sértő, s legszívesebben ezt a fejéhez is vágná, ám inkább hagy a csábításnak es belemegy a játékba
- Igen Auróra, olyan vagy.
Ezt akarja hallani, akkor megkapja, ő aztán nem fogja neki térden állva, bizonyhatni, hogy mit is gondol illetve érez. Számára ez a nő teljesen más, mint a többi és úgy gondolja, hogy ezt már elégszer elmondta. Ha ő csak annyira tartja magát, mint a ribizliket, hát legyen, nem akadályozza meg benne.
- Tedd azt.
Egy sóhaj hagyja el száját. A nő érintése olyan érzéseket kelt benne, amelyekre soha nem vágyott. Itt már nem csak a csábítás és a kaland létezik, ez ennél sokkal több. Kezeit elkapja és megszorítja.
Követi Auróra minden lépését és közben elvigyorodik. Ez a nő minden férfi álma, nem akar többet tudni róla, nem akarja az éjszakát beszélgetésekkel tölteni. Ez egyszerre ébreszt benne örömöt és szomorúságot, mert hát melyik férfi ne vágyna egy ilyesmi dologra.
- Na, hogy tetszik?
Vállát az ajtófélfának dönti és onnan figyeli tovább Auróra tevékenységét.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 25. 22:47 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 26. 15:28 | Link

Lilien


Kivételesen nem azért koptatja cipője talpát, mert egyik megbeszélésről sietne a másikra. Ajándékot kutat, méghozzá két hölgy számára keresi azt a tökéletes apróságot, amelyet nem gáz párban adni. Elég könnyű feladatnak tűnt az egész, aztán rájött hogy egy háromévesnek és egy huszonhárom évesnek sokkal rizikósabb az ajándék vadászat. Már vagy öt kirakatot megbámult, látott már legalább tizenöt ékszert, kis mütyürt és még ki tudja mit, de egyik sem nyerte el a tetszését. Egyre elveszettebben kullog az utcán, ami rá egyáltalán nem jellemző és már úgy érzékeli, hogy hangokat is hall, mert bizony egy ismeretlen női hang a nevét kiáltja. Lassan fordul a hang irányába és összeszűkült szemekkel néz a szőkére. Elég csinos, de túl fiatal, biztosan nem hozzátartozik, de akkor vajon honnan is tudja a nevét.
– Ha te is azzal jössz, hogy valamelyik pasid az én arcommal mászkál az utcán, lehidalok – talán érthetetlennek tűnnek szavai, de nem is olyan régen éppen ezen az utcán sétálgatva történt meg az eset. Igaz akkor Ombozi kisasszony más néven szólította, de határozottan állította, hogy ő bizony Kristóf az ő párja, Bálint meg már majdnem el is hitte.
Zavartan megvakarja a tarkóját és tekintetét lassan futtatja végig a vele szemben álló lányon. Az arcvonásai emlékeztetik valakire, de nem igazán tudja pontosan megmondani, hogy kihez is tartoznak.
– Ne haragudj, de nem tudom ki vagy – nem érzi azt, hogy ez szégyen lenne. Mindenki változik mostanában, na meg abból kiindulva, hogy vannak olyanok, akik más alakját felvéve rohangálnak az utcákon.. ez a lány bárki lehet.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 26. 21:09 | Link

A  NŐ
 Végre nálam


Végignézi ahogy Auróra csak úgy lerúgja magáról a cipőket. Egyáltalán nem tetszik neki, főleg mert pontosan tudja az árát, aminek köszönhetően a bankszámlája egy kissé meg lett kurtítva.
- Jobban is megbecsülhetnél egy rohadt drága ajándékot.
Felhorkant, meglepődve nézi végig, ahogy Auróra feltalálja magát a szobájában. Pont úgy mozog, mintha már ezerszer járt volna itt, teljesen birtokába vesz mindent, ez pedig egy félszeg mosolyra sarkallja.
- Csak engedd el, ne állj neki hisztizni, nem áll jól.- odalépked mellé, szorosan hozzá simul és mélyen magába szívja az illatát. Keze lassan elindul felfelé, óvatosan tolja egyre feljebb a szoknya alját és egészen sokáig sikerül felvezetni kezét, ám még mielőtt bármi érdekes történhetne csengetnek. Egy mélyről jövő sóhajtást présel ki ajkai között, öklével gyengén beleüt a szekrénybe, aztán ellép pár lépést.
Kénytelen tenni egy fordulatot, majd a bejárati ajtó felé venni az irányt. Az ajtó mellett lévő tálcáról felveszi pénztárcáját és kifizeti a futárt, majd a konyhapulthoz sétál, hogy odarakja az ételt.
- Bár csak egy adag, de veled szívesen megosztom.
Elővesz két tányért és lassan kiszedegeti a táskából a gyros tálat.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 26. 21:10 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 26. 21:50 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Meg tudná szokni, hogy ez a nőszemély mindennap itt van vele. Még talán az sem zavarná, hogyha a kisebbik kiadása itt sürögne-forogna körülötte, sőt esetleg a sípoló és zenélős játékokat is elviselné. De csak is azért, mert róluk van szó. Más esetben ezt elképzelhetetlennek látná, nem lát olyan opciót, hogy más nővel, más gyerekkel itt tartózkodjon és családosat játsszon velük. Szerencséjére a csengő akkor szólal meg, mielőtt ezt az bárgyú gondolat menetet a nő elé tárná, éppen jókor.
- Fejezd be. Idegbeteg leszek, ha tovább folytatod.
Ledobja a dobozt a pultra, amire ráüt az öklével. Van egy határ, ahol már a hisztériát, még ennek a nőnek sem  hajlandó elnézni. Auróra pedig súrolja a határt, hiába próbálja megjátszani a dolgot.
- El tudod engedni a dolgot vagy nem? Mert nekem erre nincs szükségem. Ha ilyesmire vágynék, telefonálnék egyet és fél órán belül itt lennének.
Hangján is érződik, hogy mennyire ideges. Esze ágában sincsen bántani a nőt, se szavakkal, sem pedig tettekkel, de ha kiprovokálja, akkor tűrje emelt fővel.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 26. 21:50 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 26. 22:08 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

A pultnak háttal áll, de abban kapaszkodva fogja vissza magát. Hogy lehet valaki egyszerre ennyire idegesítő és szexi.
- Ne haragudj, de nem gondoltam, hogy sérti a füledet ez a szó, azok után, amiket már műveltél velem.
Ellöki magát a pulttól és lassan elindul, megáll pont a nővel szemben. Pár pillanatig nézi, majd inkább csak elsétál mellette és tölt magának még egy italt.
- Tényleg pontozni akarod?
Elkeseredetten néz rá és egy húzásra eltünteti pohara tartalmát. Elég felnőttnek gondolta eddig magukat ahhoz, hogy ne viselkedjenek ennyire gyerekesen. De úgy látszik sikerült tévednie. Tehetetlenül áll a bárszekrénynél.  Nem igazán tudja, hogy most mit is kellene tennie. Egy darabig csak némán nézi a nőt, majd megadva magát oda sétál hozzá és magához vonja. Nem szól semmit, csak átkarolja, melyen magába szívva az illatát.
   
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 26. 22:25 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 26. 22:25 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Elbódítja ez az édes illat. Hirtelen minden épeszű gondolata tovaszáll, már azt sem tudja, hogy minek köszönhetően sikerült így egymásba marniuk. A nő hangját meghallva egy mosoly húzódik az arcára.
- Ahogy én is.
Belecsókol a hajába, majd felemeli egy pillanatra. – Hű, de könnyű vagy, ezen muszáj lesz változtatni - nem akarja felhizlalni százhúsz kilósra, de azért még egy-két kilogrammot simán elviselne a nő csontozata. Lassan a pulttal szembe fordítja a nőt és a lábasok illetve fakanalak felé mutat.
- Asszony, csinálj nekem valami étket, ha már a gyrostól elvetted a kedvemet.
Finoman rácsap a fenekére. Auróra olyan gusztusosan tette fel a kérdést, a tervezett vacsorájával kapcsolatban, hogy már akkor sem fogyasztaná el, ha erre kényszerítenék. De így a nő legalább kiengesztelheti egy másikkal étellel, mert bizony éhsége semmit sem csillapodott.


Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 26. 22:37 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 26. 22:36 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Nem agyal, nem gondolja túl a dolgokat, nem törődik azzal, hogy mi lesz, mert nem érdekli. Örül annak, hogy a nő most itt van és a pillanat törtrésze alatt képesek arra, hogy már nem vágnak egymáshoz olyan szavakat, amiket megbánnának.
- Lehetne mustár nélkül?
Ha nem az sem baj, de nem igazán van oda ezért az ízesítésért. Megeszi, ha muszáj, de ha már választási lehetőséget kapott, bízik annyira a nőben, hogy figyelembe veszi a kívánságát. A pultnak támaszkodva nézi, ahogy Auróra forog a konyhában. Nehezen vallja be magának, de tetszik neki, amit lát és be tudna telni a látvánnyal.
- Ha te mondod.
Elmosolyodik, ő nem igazán szokott itt a kávén kívül bármi mást csinálni. Főzni nagyon ritkán főz, hiszen többet fordul meg étteremben, mint itthon. Vendégeket nem nagyon fogad, így nekik se kell semmit felszolgálni, de valószínű, hogy akkor sem ő főzőcskézne.
- A rendeléshez jobban értek.
Csak úgy megjegyzi, bár tudja, hogy ez elég nyilvánvaló az ő esetében.
- De neked jól áll a konyha.
Elég bután hangzik, de ezzel azt szerette volna kifejezni, hogy mennyire jó nézni, amit csinál. Aurórán látszik, hogy ő mennyivel otthonosabban tud mozogni ezen a területen, mint ő.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 26. 22:37 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 26. 22:45 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Türelmesen vár arra, hogy elkészüljön az étel és kiélvezi a pillanatot, hogy végre nem harcolnak, hanem békében vannak egymással. Korábban senkinek se engedte meg, hogy főzzön neki és eszébe se jutott volna azt végignézni. Azért, hogy ne csak egy éhes gyerek képében tetszelegjen, elveszi a tányérokat és az evőeszközöket, majd lepakolja őket az asztalra. Ő ennyit tud hozzátenni, többet nem. Mikor az asztalhoz leülnek, kihúzza Aurórának a széket, ezt belenevelték, ha idegbeteg, akkor se felejtené el.
- Akkor használod, amikor akarod.
Más úgysem fogja, ha pedig Auróra szeretne itt főzőcskézni, ő nem fog az útjába állni. Persze a kijelentése elég sok mindent hordoz magában, hiszen azt sejteti, hogy szeretné, ha még jönne, egyben valamit ígér is, amit még ő se tud megfogalmazni.
- Azért, hogy, ha véletlenül eljutok addig, hogy megállapodjak valakivel, akkor legyen hol laknunk.
Őszintén válaszol, mellékes információt azért elhallgat. A lakás arra is szolgál, hogyha a srácok visszajönnek Magyarországra, akkor ne egy hotelben kelljen megszállniuk és partizniuk, tegyék itt nyugodtan, ő aztán nem bánja.
- Ez nagyon finom, megtartalak.
Nem tulajdonként tekint a nőre, de ezt muszáj volt elmondania neki. Igényt tart rá, nem csak ágyasként, nem bejárónőként, de ezt nem adhatja a tudtára, nem mondhatja el neki, mert ő nem ilyen.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 26. 22:46 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 26. 22:56 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

- Majd egyszer biztos megfogok.
Sejtelmesen elmosolyodik, majd bekap még egy falatot. Ezután felkel az asztaltól és tölt mindkettejüknek innivalót, miközben leteszi Auróra elé a poharat, finoman végigsimít a kézfején. Úgy tapasztalta, hogy az ilyen apró érintések sokkal jobb hatással vannak a nőre, mint az, ha rámászik. Ezt pedig kénytelen tiszteletben tartani.
Visszaül vele szemben és némaságba burkolózva elfogyasztja a tányérjára pakolt adagot, majd megtörli a száját és egy csibészes mosollyal néz a nőre.
- Köszönöm drágaság, ez isteni volt.
Őszinte. Nem is emlékszik arra, hogy mikor evett utoljára olyan ételt, amit házilag készített az ő számára valaki. Talán kisgyermek korában, de még ebben sem biztos.
Kitolja a székét, kínzó lassúsággal odalép a nőhöz, majd kinyújtja felé a kezét és segít neki felállni. Egy laza mozdulattal odavonja magához, mélyen belenéz a szemeibe és a kezeire nyom egy csókot.
- Egy ilyen nőt, mint amilyen te vagy, simán el tudnék képzelni magam mellett.
Célja egyértelmű, zavarba szeretné hozni a másikat. El akarja érni, hogy szinte beleolvadjon a karjaiba, közben pedig nem szeretné a tudtára adni, hogy mennyire gondolja komolyan a szavait.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 26. 22:56 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 27. 09:38 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Élete vallomása hagyta el a száját és csak ennyit ért el vele? Ezt nehezen dolgozza fel. Arca elkomorodik, egy picit hátradől és felvont szemöldökkel néz a nőre.
- Ennyi? Rendes tőlem?
Egy mélyről jövő , fájdalmas sóhajt présel ki az ajkai között, majd elengedi a nőt. Nehezére esett kimondani az előző mondatot és valószínűleg többet nem is fogja, senkinek. Lép egyet hátra, poharáért nyúl és egy húzásra eltünteti a tartalmát. A poharat kissé hevesebben csapja vissza az asztalra, mint kellene. Tekintetével elkerüli a nőt. Nem akar egy idegbeteg szerepében tündökölni, bár tisztában van azzal, hogy ezen már régen túl van.  Felkel, két lépéssel a pulthoz kerül. Hátát annak támasztja, ezzel tisztes távolságot felvéve kettejük között. Fejét egy picit oldalra billenti és úgy nézi a szőkeséget, a nőt, aki most olyan butácska szerepben tetszeleg, amely nem igazán nyeri el a tetszését. Ő eddig, mindig azt látta, hogy Auróra mennyire céltudatos és okos. Most pedig egy ennyire egyszerű dolog nem esik le neki egyből, ez teljesen lelombozza.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 27. 09:38 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 27. 19:03 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Tekintetét az égre emeli és számolja a másodperceket, amik addig telnek el, míg a nőnek leesik a dolog. Tudja, hogy kiszámíthatatlan, de nem is igazán szereti, ha az emberek minden lépését tudják előre. Mert ugyan ki lenne az, aki szereti az ilyent? Méregeti a nőt, nézi a mozdulatait, közben arra gondol, hogy ő is szívesen rágcsálná azokat az ajkakat. Majd úgy dönt megkegyelmez és nem hallgat tovább.
- Nem Auróra, a szemedbe nézek és közben a szekrényben bujkáló pucér nőhöz beszélek.
Egy pillanatra ellöki magát, hogy tegyen egy lépést felé, de aztán meggondolja magát, hátát újra neki veti a konyhapultnak és karba font kézzel méregeti a nőt.
- Miért olyan nehéz elhinned?
Nem fogja többször megismételni, hogy eddig bármit mondott a nőnek, azt komolyan gondolta. Eleget bizonygatta már ezt, ha még mindig nem képes hinni neki a másik, akkor feleslegesen nem töri magát. Még, hogy küzdelmet folytasson egy nőért, mikor csak füttyent egyet és bárkit megkaphat.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 27. 19:03 Szál megtekintése
Budapest és környéke - Drávecz Bálint hozzászólásai (136 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] 4 5 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek