32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 [3] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 5. 19:16 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Jót mulat Aurórán, ez az oldala eddig számára még ismeretlen volt. Büszke rá, hogy a nő képes válaszolni a 6 évnél fiatalabbaknak feltett kérdésekre.
- Hát melletted vénnek érzem magam - főleg jelen helyzetben. Annyira ismeretlen neki a mese vagy mi fene, ami a tévében megy, hogy ilyenkor tényleg érzékeli, mennyire nem ebben az évszázadban született. Mondjuk az is igaz, hogy gyerek sem volt eddig a közelében, akinek köszönhetően ismernie kellene az ilyesfajta szórakozási lehetőséget. Arcizmai megmozdulnak és mosolyt formáznak, miközben lehetőségéhez mérten, megmozgatja végtagjait, amelyek egy kissé elgémberedtek ebben a helyzetben.
- Nem veszel meg ilyen bókokkal- megrázza a fejét, miközben mosolya vigyorrá változik. Reméli, hogy a nő is tudja, hogy ez nem így van. Már rég levette a lábáról és gyakorlatilag a bolondját is járathatná vele, mert még azt is engedné neki. Mozgolódásával rákényszeríti Aurórát, hogy üljön fel, mert hiába pihenő nap és semmittevés. Neki valahogy muszáj valamit kezdenie magával, mert nem bírja a hosszas tétlenséget.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 5. 19:16
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. május 5. 21:09 | Link

Te
Nálunk


- Most miért? Kettőnk közül nekem vagy gyerekem.
Az élet egyes természetes szakaszain sokkal messzebb jár már, mint ő, úgyhogy a mérleg talán annyira nem billen a férfi felé és bár rendelkezik egzisztenciával, a felelősségtudata még csak most kezd kibontakozni, szóval lehet mondani, hogy kiegészítik egymást, ami megvan az egyiknek, az a másiknak hiányzik, bár Rora szinte biztos benne, hogy Hannával korábban nem számolt a férfi és ha most ki is jönnek egymással, azért korábban nem bánta volna, ha nincs. Amint Bálint mocorogni kezd, azonnal enged neki, vigyorogva felül, majd az órára pillantva fel is pattan, kicsit elszaladt az idő, és minél előbb megy, annál hamarabb tud visszajönni hozzájuk.
- El kell készülnöm. Mindjárt idő van. Kellene Hannának valami ebéd, aztán leteheted aludni, ha gondolod.
Van étel a hűtőben, nem fognak éhen halni abban a másfél, két órában, amíg ő nincs itt, ha nagyon szorul a hurok, akkor akár még a rendelés is szóbajöhet, mostanában azonban szerencsére egyre ritkább, mert igyekszik mindig főzni, szeret házias lenni, amellett, hogy igyekszik mindig kifogástalanul kinézni. El is viharzik a szoba felé, hogy röpke negyven perc múlva jöjjön elő. Fekete ruha van rajta, haja kontyban feltűzve, az egészet a szokásos piros rúzzsal bolondítja meg. Kellően dekoratív, szokásához híven. Nagy hangsúlyt fektet erre, főleg mióta Bálinttal van. Azóta sokkal hiúbb, imádja elkapni az elismerő pillantásokat, szinte ölni tudna értük.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. május 5. 21:10
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 5. 21:21 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Ebéd? Hogy én? - Auróra meg se várja, hogy befejezhesse a mondatot már sehol sincsen. Ő meg reménytelenül pislog a kislány felé. Hát mit kéne ebédre adni egy gyerek számára, amit még ő is készít el. Hát ez elképzelhetetlen. Inkább rendel valamelyik étteremből, az lesz a legbiztosabb. Keresgél az étlapok között, majd rendel Hannának egy gyerek menüt, magának egy húslevest, carbonara spagettivel, Aurórának meg, hát mivel elmegy, így semmit. Mire a nő visszaér ők az asztalnál ülnek. Hanna eszegeti a kis rántott dívókat, hasábkrumplival, ő meg tömi magába a tésztát. Mikor meglátja a Aurórát egyből elkezdi rázni a fejét.
- Nem. Így biztosan nem mész - ha átkot küld rá a nő maximum akkor mehet ki innen ebben a ruhában. Leteszi az evőeszközt, lassan feláll a székéből és elindul a nő felé. Mikor odaér hozzá mélyen magába szívja az illatát, már látja maga előtt, ahogy egyszer ezt a ruhát is letépi róla. Kezeit a vállaira teszi, majd szépen megfordítja a szoba irányába, ahonnan jött.
- Öltözz át - nem kérés, ez a hangsúlyából és arcvonásaiból is könnyedén levehető.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 5. 21:21
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. május 5. 22:07 | Link

Te
Nálunk


Figyeli ahogy a kis csapat eszik, féltékeny a helyzetre, mert ő is szeretne csatlakozni, de nem teheti. Helyette azonban mehet be az öregemberhez megbeszélésre. Egy porcikája sem kívánja, ugyanakkor tudja, hogy muszáj ezt most megtennie és nem elsősorban a konzultáció miatt. Nem akar lustának tűnni, akinek semmihez sincs kedve. Bálint előtt voltak tervei, amiket nem szeretne feladni, nem akar az "eltartott" státuszba kerülni, senki szemébe. Igaz, a jelenlegi helyzetük nagyon kedvező, hála nem neki, de ettől nem fog a fenekén ülni, vagy körmöshöz meg fodrászhoz járni, mert mindene megvan. Van egy olyan érzése, hogy a szerelme nem is engedné és ez így van rendjén.
- Tessék?
Értetlenül pislog a férfire, majd összevonja a szemöldökét, odalépked hozzájuk és körbefordul. Nem érti, miért kellene átöltöznie, először azt hiszi, hogy nem vett észre egy foltot, vagy összekente magát, de a ruhája, ahogy ő látja teljesen tiszta. Aztán leesik neki és meg is lepődik. Egészen eddig a férfinek tetszett, ahogy öltözik, Rora pedig imádta a szép ruhák, nem rettent vissza egy-egy merészebb darab viselésétől sem. Nem volt hétköznapi, de nem volt közönséges sem és vonzotta a tekintetet.
- Eddig semmi bajod nem volt az öltözködésemmel.
Értetlenül méregeti Bálintot miközben összefűzi a mellén a kezeit és az egyik lábára teszi a súlyát, kinyomva oldalra a csípőjét. Nem akar átöltözni, neki ez így teljesen jó, viszont ha a férfi nem enged, akkor kénytelen lesz engedelmeskedni, de nem akarja ilyen gyorsan feladni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. május 5. 22:08
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 25. 18:16 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Egyáltalán nincsen ellenére az,a hogyan a nő öltözködik. Sőt. Kifejezetten üdítő látványt tud nyújtani egy-egy lengébb ruhadarabjában, de azt nem szereti, ha más is gyönyörködhet ebben a látványban, főleg, akkor ha ő nincsen jelen.
- Mert az esetek többségében ott voltam melletted.
Nem tűr ellentmondást, maga előtt tolja befelé a szobába a nőt. Ha kell saját maga fog neki kiválasztani egy ruhát, de abban biztosan nem lesz köszönet. Vállát hanyagul az ajtó félfának támasztja és türelmesen vár, amíg Auróra megtalálja a megfelelő rongyot és átöltözik.
- Nem fogsz ilyen dögösen egy kiéhezett vén tatával találkozni.
Karba fonja mellkasa előtt a kezeit, lábával szabályos ütemben dobolni kezd. Néhány előkerülő darabnál arcizmai megrándulnak, nem tetszését fejezi ki, néha pedig elismerően hümmög. Hát ha csak beleképzeli ezekbe a nőt, már nem csak a két lábán áll.. Ami a lényeg, nem enged abból, hogy Auróra kénytelen felöltözni és olyan csodába bújni, ami elrejteni a domborulatait, mert különben előkerül féltékeny, önző és akaratos énje, ami nem lenne most jó lépés kettejüket nézve.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 25. 18:16
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. május 25. 19:11 | Link

Te
Nálunk


- Kiéhezett?
Kérdezi nevetve, miközben ledobja magáról a ruhát, kezd kotorászni a bőröndben, kissé türelmetlenül. Ha kelletlenül is, de belátja, hogy ez nem kérés, hanem parancs. Méghozzá elég komoly ahhoz, hogy emiatt balhézzanak, amire nincs szükség, úgyhogy szófogadósn megadja magát és inkább keres egy kevésbé kihívó darabot.
- Ugye tudod, hogy ők már nem így állnak hozzá?
Nem tudja szebben kifejezni és mivel Hanna hallótávolságon belül van, nem akar semmi olyat mondani, mi miatt behívhatják a bölcsödbébe egy kellemes beszélgetés erejéig. Sokan még ígysem nézik túl jó szemmel, hogy ilyen fiatal és már ilyen nagy lánya van, főleg nem a harmincasok, akik előszeretettel nézik ki minden egyes délután.
Közben előhúz a bőröndből egy krémszínű ruhát, ami egy kicsivel visszafogottabb és megmutatja Bálintnak, majd gyorsan magára is kapja, de nem belenézni a tükörbe, csak végigpillant magán. Egész biztod benne, hogy ez akkor is volt rajta, mikor várandós volt.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. május 25. 19:12
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 25. 19:13 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Ugyan már. Manapság mindenki így áll hozzá.
Megforgatja a szemeit. Belemehetnek ebbe a felesleges vitába, de akkor Auróra biztosan el fog késni. Bár ha sokáig itt flangál előtte fehérneműben, akkor is. Mert hát tudjuk már milyen hatással van ez a férfira.
- Hát. Talán.
Megköszörüli a torkát, ez sem az igazi. De talán jobb választás, mint a másik. Legalább kevesebbet mutat. Mielőtt azonban Auróra felvehetné a ruhát, odalép hozzá és egy könnyed mozdulattal vonja magához.
- Legjobban az tetszene, ha nem mennél és inkább elterülnél az ágyunkon.
Egy csókot lehet a nyakára, majd hátrébb lép. Tudja hogy ez lehetetlen küldetés lenne, ezért jobbnak látja nem is belemenni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 25. 19:15
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. május 25. 20:57 | Link

Te
Nálunk


- Nyolcvan és a halál között van...nem gondolhatod komolyan.
Morog, majd mikor a férfi közelebb lép hozzá ledobja a fekete ruhát az ágyra és közel simul hozzá. Furcsa ez, korábban soha nem engedte senkinek, hogy beleszóljon abba mit vegyen fel, most pedig szó nélkül cserélte le a ruhát egy olyan darabra, amit már akkor utált, amikor megkapott. Lehet, hogy nála ez is a szerelem jele, Bálint nagy hatással van rá, minden értelemben.
- Most az...de este...lehet róla szó.
Hiszen most már együtt laknak, ha minden igaz, úgyhogy minden estéjüket együtt tölthetik, ami annyira nem rossz, de félő, hogy a szürke hétkötnapok elsikálják a varázst. Hátrahajtja a fejét, jólesően hümmög a csókra, de mielőtt belemennének ellép tőle és a tükörben is alaposan szemügyre veszi magát. Úgysem tudna anélkül elmenni, higy ezt ne tenné meg, jobb túlesni rajta.
- Olyan vagyok, mint egy apáca.
Fintorba szalad az arca, kétsegtelen, hogy akármilyen szögből is szemléli, sehogy nem tetszik neki. Olyan, mint egy zsák, a rosszabb fajtából.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. május 25. 20:58
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 26. 08:08 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Én nem bírok addig várni.
Fájdalmasan felsóhajt, majd visszalép az ajtóhoz és ismét neki támaszkodik. Végigméri a nőt, mikor már fel van öltözve és elégedett vigyorog rá.
- Még hozzá az enyém.
Kinyújtja felé a kezét és kivezeti a nappaliba. Auróra túloz, nem úgy néz ki ebben a ruhában, mint egy apáca, ha meg az apácák véletlenül mégis így öltözködnek, hát akkor le a kalappal a papok előtt, hogy még mindig azok. Bár már a mai világban ugyebár minden megengedett. Nem akar vérre menő vitákat, szóval ezt a ruha ügyet majd  úgyis még megvitatják. Esze ágában sincsen határokat szabni, most is csak úgy a semmiből szállt el az agya.
A nagy búcsúzkodás után, odakíséri Aurórát az ajtóhoz, ad még egy búcsúcsókot a dögös anyucinak, majd becsukja  mögötte az ajtót. Ezután visszalépked az étkező asztalhoz és befejezi az ebédet Hannával. Az evés végeztével egyezkedések közepette kiválasztanak valami rövidebb és értelmesebb mesét, amit mindketten végignéznek, majd ezután indulnak el, hogy Bálint letegye Hannát aludni. Igen ám, de ez nem megy olyan könnyen, mint ő azt gondolta volna. Ezért mikor majd Auróra hazaér az a kép fogadja, hogy Hanna és Bálint együtt alszanak a hálószobában.
   
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 26. 08:08
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. május 26. 09:40 | Link

Te
Nálunk


- Kénytelen leszel...
Kimegy a konyhába, nyom egy puszit Hsnns fejére, bár a lánya nem igazán foglalkozik vele, sokkal jobban lekögi az ebéd, ami egyszerre sértő és hízelgő, de nincs ideje ezen fennakadni. Gyorsan visszafordul a táskájáért aztán el is indulezz egyetemre mert ígyis késésben van. Nem aggódik, bár még családtagon kívül soha senki nem vigyázott Hannára, de egyszer mindent el kell kezdeni. És hs minden igaz, mostantól úgyis sokat lesznek majd egyedül.

Fáradtan, éhesen ér haza, kezében egy doboz pizzával, ami tökéletesen megfelel vacsorának is, bár még alig múlt négy óra. Az anyukája nem lenne büszke rá ha ezt látná, de nem akar a kajával bíbelődni. Fáradtan kutat a kulcsai után majd a konyhábs lép, látja, hogy a nappali üres, úgyhogy csöndesen elindul a háló felé és olyan kép fogadja, amitől legszívesebben elbőgné magát. Legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy lesz életében egy férfi, aki képes lesz elfogadni, hogy mástól van gyereke, és szinte sajátjaként fog foglalkozni vele. Úgy tűnik Bálint erre is rácáfolt.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. május 26. 09:41
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 27. 19:40 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Szégyen vagy nem, de őt valószínűleg előbb eléri álommanó tevékenysége, mint a kislányt. Ez szerencsére nem okoz gondot, mert Hanna, amint nem látja, hogy vevőt talál az éneklésre, beszélgetésre, szintén álomba merül. Kivételesen nyugodtan alszik, egészen addig, míg mocorgásra nem lesz figyelmes maga mellett. Mire szemei kinyílnának, már egy apró kezecske simogatja az arcát, arra kényszerítve őt, hogy végre felkeljen. Nagyokat pislogva néz a kislányra, miközben nyújtózkodik egyet. Arca mosolyra rándul, még nyom egy apró puszit a kislány arcára.
– Na gyere ide – karijait kitárja. A kislány rendezetlen tincseit eligazgatja, kósza hajszálakat is söpör ki Hanna arcából, majd a kezébe veszi, s lassan felemelkedik az ágyról. – Nézzük meg, hogy anya haza ért-e már – elindul kifelé, karjaiban tartva a kisebbik szőkeséget. Mikor kiérnek a konyhába mosolya szélesebb lesz, ahogy észreveszi Aurórát. Hannát odacipeli és átadja az anyukájának, nyom egy csókot a nő hajába, majd egy kávéért igyekszik, mert az kelleni fog neki ahhoz, hogy felébredjen.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 27. 19:40
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. május 29. 18:45 | Link

Te
Nálunk


Nem szándékozik felkelteni őket, legalább van egy kis ideje tanulmányozni a csodálatos "ajándékot", amit kapott, na keg farkas éhes is, úgyhogy kiválasztja a legvékonyabb szelet pizzát és miközben eszik, kinyitja a vaskos könyvet amit kapott, és megpróbálja felfogni, miért is kapta ő ezt. Kicsit poros is volt, a lapja is megsárgultak kissé, de azon kívül csak egy könyv volt, tele mindenféle nyakatekert magyarázattal a különböző vallások kialakulására. Felmerül benne a kérdés, aratlanul is, hogy jól választott-e, érdekli a vallás és a mitológia ez nem kérdés, ahogy korábban is jobban érezte magát a múltban, de soha nem jutott eszébe, hogy mihez fog vele kezdeni. Tudja-e valahol majd kamatoztatni a megszerzett tudást. A töprengésből a léptek zaja zökkenti ki, felpillant és próbál magabiztosan mosolyogni a két hétalvó felé.
- Jó reggelt.
Azonnal becsukja a könyvet, nem kis port kavarva ezzel az asztalon, de azon kívül, hogy próbája elhessegetni, nem igazán törődik vele.
- Hogy aludtatok?
Felvont szemöldökkel, mosollyal az arcán pillant végig a férfin, akinek a puszta jelenlététől felszökik a vérnyomása nem beszélve a többi a dologról...ami lejátdzódik benne, elnézve a karjában a lányával...
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. május 29. 18:46
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 30. 21:32 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Nyúzott az arca, a haja kócos, most nem éppen az egyik felső tízezer közötti látszatát kelti. Az is tény, hogy amióta a kicsi család az életébe lépett,sokszor előfordul ez vele, már történt olyan, hogy véletlenül egy megbeszélésre sem a megfelelő kinézetre érkezett,mert éppen előtte Hannával volt valami harca.
A leányzót miután letette, útjára bocsátja, valahogy most jobbnak véli a távolságot, mert ez az alvás azért túlságosan átlépett minden eddigi határon.
- A lányod szerintem vagy focizott vagy karatèzott álmában, mert nem érzem a vesém - halkan dörmögi a szavakat, mert hát Isten ments nehogy a végén megsèrtődjön a leányzó. Nem szokott napközben aludni, gyakran éjszaka sem így nem csoda hogy hangulata egy kissé morcos. Utoljára talán a bölcsibe volt hajlandó délutáni alvást színleli, de már akkor is felesleges dolognak élte meg.
- Neked milyen volt a találkád? - Nyomatékosítja a találka szót, mert hát mégis csak éreztetni kell a nővel, hogy bármennyire is egy öreg emberről volt szó, egyáltalán nem tetszik neki az ügy.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 30. 21:33
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 2. 18:50 | Link

Te
Nálunk


- Nem kellett volna neked is elaludnod mellette. A feladat az volt, hogy tedd le aludni.
Mondja vigyorogva, miközben felkel, hogy felvegye Hannát, aki még mindig kicsit kába, lerakja a magasított székre, betolja az asztalhoz és tölt neki egy kis almalevet. Mindezek után nem szalasztja el, hogy nyomjon egy csókot Bálintnak is, majd egy újabb szelet pizza felé nyúl, végül aztán mégis inkább meggondolja magát és tölt magának vizet. Elég az az egy szelet és bár még tudna enni, a hang a fejében önmegtartóztatásra inti. Túl sok a szép ruha, ami csak a vékony lányokon mutat, ha meghízna, akkor nem tudná őket hordani, akkor nem kapná meg azokat a bizonyos tekinteteket, amiket annyira szeret. Igaz, mostanában ez valaki pillantásáért van oda, de ez nem jelenti azt, hogy akkor ennyi volt. Sőt, azt akarja, hogy mindenki irigy legyen a pillantás tulajdonosára.
- Remek. Kaptam könyvet, átbeszéltünk néhány fontosabb témát, hogy pontosan merre is akarok ezzel menni, utána pedig megkérte a kezemet. Sima volt.
Megvonja a vállát, mintha az egész a világ legtermészetesebb dolga lenne és lapoz egyet a könyvben. Ez a bizonyos beszélgetés csak még jobban elbizonytalanította ezzel az egésszel kapcsolatban, de jelenleg nem szeretné felhozni, talán később majd előmerészkedik belőle, egyelőre hanyagolja. Talán érlelődnie kell még benne.
- Mit gondolsz? Hulla unalmas volt, mire kimondta amit akart, öregedtem, vagy öt évet.

Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 2. 18:51
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 5. 14:12 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Hanna minden női praktikát ismer már, amivel rá tudja venni a férfiakat, hogy azt csinálják, amit akar - mosolyog. Nem kellett nagyon győzködni, de ezt a világért sem vallaná be. Miközben Auróra beszél készít egy kávét, azt remélve hogy talán attól észhez tér majd.
- Kifizetem a ruhádat- megforgatja a szemeit, érzi a nő hangján az iróniát, de arra kíváncsi meddig lenne képes ezt játszani. Reméli, hogy érti mire céloz a mondattal, ha nem akkor majd szívesen kibővíti a hiányos információkkal.
- Akkor azért tűnsz jóval érettebbnek - meg kívánatosabbnak és sorolhatná, de inkább magában tartja, a kislányra való tekintettel. Na meg azért is, hogy visszafogja magát, mert hát na, férfiból van, s a nő számára mindig kívánatos, még ha apáca ruhában is van. A kávéscsészét szorongatja a kezében, miközben odalép a pizzához és elvesz belőle egy szeletet. Ami az övé az a nőé és reméli fordítva is igaz ez a gondolkodás mód.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 10. 21:35 | Link

Te
Nálunk


- A török habitus..
Igen megnyerőek tudnak lenni ha akarnak, ez tény. Hanna kihasználja, amit tanult, ehhez kétség sem fér, na meg hát volt mit örökölnie. Noha az anyja nem szokta megjátszani magát, de amit a természet adott neki arra ott tesz rá egy-két lapáttal, ahol csak tud. Ha ronda lenne, vagy akárcsak középszerű, akkor hiába az összes apró kis trükk, bevethetne bármit, a férfi nem figyeld volna fel rá akkor a Margit sziget szélén. Ez az igazság, ilyen világban élünk.
- Kösz, az igényeimet amúgy sem futja a pénztárcám.
Meg amúgy senkié. Nem volt az az anyagias lány, de ha vásárlásról volt szó, mint minden igazi nő, ő sem ismerte  a határt, sem pedig a szép szót. Az utóbbi időben gyakran szállt el az agya, főleg, mióta megkapta a fekete plasztikkártyát, ami minden ajtót kinyit. Azóta a boltokban is egészen máshogy néznek rá, nem beszélve a cipőboltról, ami a legnagyobb kedvence és ahová egyszer Bálint is vele tartott. Nem lepődne meg, ha legközelebb sütivel és pezsgővel várnák. De ebbe inkább nem kezd bele, mert a végén még utána néz a számlatörténetnek, előbb, mint kellene. Szomorúan bámul a pizzára, igazán meg tudna még enni belőle egy vagy akár három szeletet is, de nem teheti meg, úgyhogy csak felsóhajt és inkább issza a vizet, azt gond nélkül, korlátlanul fogyaszthatja.
- Most már egyidősek vagyunk.
Széles vigyort ereszt a férfi felé, miközben odaadja a kislánynak az almalevet, mintha csak kitalálná a kislány gondolatait, hát igen, anyai ösztön.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 10. 21:44
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 13. 16:07 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Török habitus vagy női praktika, neki teljesen mindegy. A kislány olyan szépen érte el nála, amit akart, hogy azt tanítani kéne, de minimum egy könyvet kiadni belőle.
- Milyen jó, hogy az enyém igen - elneveti magát, majd leül Aurórával szemben és elkezd enni.
- Akkor most már te is vén csont vagy, mint én - megköszörüli kicsit a torkát, majd a maradékot leteszi egy tányérra. A pizzaszeletet leöblíti a kávéjával, majd oda áll a lányok mögé és belekukkant a válluk fölött a könyvbe.
- Hát ez rettentően unalmasnak tűnik... Minek neked ez? - Szégyen vagy nem, eddig nem igazán törődött azzal, hogy mit is csinál kedvese. Az elején azt hitte, hogy ez egy múló és futó állapot lesz, erre tessék, együtt élnek és még egy gyerek is képben van. Ha ezt tudta volna előre... Ahh kit akar becsapni? Akkor is pontosan így cselekedett volna, ha előre látja az egészet, mert már semmiért sem cserélné ezt el.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 13. 16:07
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 13. 16:17 | Link

Te
Nálunk


- Lehet, hogy még a tiéd sem.
Jegyzi meg vigyorogva, csak úgy félvállról, miközben lapoz egyet a könyvben, amit eddig akaratlanul is kicsivel távolabb lökött magától. Unta, minden egyes szavát pedig fél éve ölt volna egy ilyen kötetért. A megjegyzését viccnek szánja, nem akar belemenni, ez a pénz dolog amúgy is olyan kellemetlen, kár firtatni. Nyilván élvezi, de költeni és beszélni róla két különböző dolog.
- Persze, kivéve, hogy én hajlékonyabb vagyok.
Felvonja a szemöldökét, majd leengedi a ficergő Hannát, hagyja, hogy elvonuljon a nappaliba játszani, úgy tűnik, ő már éber. Nem úgy mint Bálint. Felpillant a válla fölött a férfira, majd vissza a könyvre.
- Ez a fő szakom. Vallástudományt tanulok, ezek pedig halálosan unalmas szövegek arról, vajon egyes vallások hogy alakulhattak ki.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 13. 16:19
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 13. 16:26 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Hajlékonyabb, mi? - felvonja a szemöldökét, de inkább lenyeli a mondanivalóját, tekintettel Hannára. Hát már egy egyszerű beszélgetésből is képes olyan tájakra terelni a gondolatait, melyek egyáltalán nem helyén valóak. S őrültség lenne bevallani, de nagyon tetszik neki a dolog. Minden egyes perc, amit a nővel tölt olyan számára, mint amikor egy kisgyerek elé odateszik az édességet és azt mondják neki nem ehet belőle. Számára a nő éppen olyan csábító, s legszívesebben el sem engedné maga mellől, de hát ugye a kötelesség az nagy úr.
- Aha, hát ez nagyon unalmas - előrébb hajol, majd becsukja a könyvet. Ma pihenés van, erről volt szó, éppen ezért nem szeretné azt látni, hogy a nő ezt olvasgatja.
- Gondolkozz inkább azon, milyen legyen a szoba - mármint Hannáé, mert az övüké köszöni szépen jól van. Szereti, hogy Auróra itt lébecol, sőt az ötletért imákat zeng nap, mint nap. Az pedig maga a mámor, hogy nincsen elnyomja a saját lakásában. Persze itt-ott van olyan zug, ahol a kelleténél több női holmiba szokott belefutni, de már nem menekül ki a világból miattuk, hanem inkább elviseli, hogy felesleges vitákat kerüljön el ezzel.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 13. 16:45
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 13. 18:40 | Link

Te
Nálunk


Vigyorogva harapja be az alsó ajkát de a kislányra tekintettel ő sem folytatja a gondolatmenetet. Furcsa volt ez az egész helyzet. Nem gondolta volna, hogy valaha is ez lesz a vége annak a bizonyos találkozónak. Persze, nyilvánvaló volt, hogy egy vacsorában vagy egy afférban nem merül ki a kettősük, de azért összeköltözésre nem gondolt, főleg arra nem, hogy Bálint zokszó nélkül lép be Hanna életébe. Örült, boldog volt, de félt, hogy mi történik majd ha ennek mégis rossz vége lesz. Nem csak a saját életéből lép majd ki a férfi, hanem a kislányáéból is.
Szomorkás mosolyát inkább elrejti, lehajtja a fejét és megvárja míg Bálint mögüle a nappaliba ér.
- Gondolkodni fogok. De talán Hannának is lennének ötletei.
Az biztos, hogy lenne, de az, hogy megvalósítható-e az már más kérdés. Egy rövid ideig figyeli a könyvet, majd felpillant Hannára meg Bálintra és úgy dönt szót fogad, ma nem fog nekiálli olvasni, inkabb fogja magát és odatelepszik hozzájuk, persze, csak miután levette a kényszerzubbonyt.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 13. 18:40
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.


Oldalak: « 1 2 [3] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek