32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek
Budapest és környéke - Drávecz Bálint hozzászólásai (136 darab)

Oldalak: « 1 2 3 [4] 5 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 27. 20:02 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

- Ha folyton kételkedsz abban, amit mondok, soha nem fogunk eljutni oda, hogy tényleg ezt akarjam.
Komolyan beszél. Nem kell neki más, csak játssza az agyát, mert ez az elvárt szerep tőle. Pedig ő már rég nem akar a szoknyák után futni és más nőket hajtani.  Viszont, ha ezt Auróra nem képes észrevenni, akkor fel is út, le is út. Inkább elengedi, minthogy szenvedjenek valamiben, amire nem képesek.
- Jó. Akkor ne láncolj. Csajozok melletted.
Többet nem fogja hangoztatni kit akar, csak viccel és még mielőtt a nő bármit reagálhatna, megelőzi.  Magához vonja a őt és egy heves csókba kényszeríti. Kezét közben a fenekére vezeti és finoman belemarkol, hogy fel tudja emelni. Elindul vele a hálószoba felé, az ágyra óvatosan lefekteti.
~

Egy csókot lehel a homlokára, majd  betakargatja, hagyja had aludjon ameddig csak akar. Csak akkor hagyja magára a nőt, amikor hallja halk szuszogását, ekkor elmegy lezuhanyozni, elpakolni a munkát, majd végül befekszik a nő mellé és átkarolva őt lassan ő is elszenderül.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 27. 20:03 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 27. 20:48 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Reggel korán kel, Auróra még vígan szundikál mellette, ezért olyan halkan, amennyire csak lehet, kisurran a szobából. A konyhában nem sertepertél, csak egy kávét tesz fel, amivel leül az asztalhoz és a napi friss híreket szívja magába.
Tekintete lassan végigtáncol az érkező szőkeségen és egy mosoly ül ki az arcára. Még reggel, smink nélkül, kócosan is szép ez a nő, és kifejezetten tetszik neki, hogy az ő szobájából jött elő.
- Neked is.
Belecsókol a másik nyakába és átöleli, miközben még azért elolvassa az utolsó érdekes pontot is.
- Azt írják, hogy egy eseménydús éjszaka van mögötted.
Kaján vigyorral néz rá, kezét végig futtatja a hátán, szorosan és védelmezően öleli magához.  Ismét elfogja az az érzés, hogy ő bizony hozzá tudna szokni mindahhoz, ami Aurórával jár. Előtte napi rendszerességgel járt bulizni, nem látott a jövőjében olyan személyt, aki miatt ezt félretenné. Aztán egyszer csak hopp, jött a két szőke hölgyemény és az addigi világa teljesen felfordult.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 27. 20:48 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 27. 21:11 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Halkan felnevet a kérdés hallatán és egy apró csókot lehet a homlokára.
- Nem utazunk az újságok világában.
Még. Volt már róla szó, tulajdonképpen az ő ötlete volt, éppen ezért nem következett még be. Az apja semmi áron nem ismerné be, hogy milyen jó ötlettel állt elő. Pár hónap múlva kis csavarral majd beállítja a sajátjaként, akkor pedig isteníteni kell.
- Sajnos igen. Túl jó munkaerőnek bizonyultam az elmúlt hetekben. Ez a te hibád.
Elmosolyodik, szabad kezével szájához emeli a kávés csészéjét, majd megissza az italt.
- Addig maradsz itt, amíg csak szeretnél.
Feltessékeli a nőt, hogy fel tudjon állni és az ajtó melletti asztalkához sétál. Kivesz egy kulcsot, majd Auróra elé teszi le az étkező asztalra.
- Ezt tedd el. Akkor jársz ki be ebben a lakásban, amikor csak akarsz. Viszont ha nem szeretnél, akkor ad le a portásnak.
Úgy beszél, mintha egy tárgyaláson lenne. Hangja magabiztos, nemleges választ nem fogad el. Vágyakozva nézi a nőt, képtelen anélkül elmenni, hogy ne érezhetné közelebb. Odalép hozzá és könnyedén felületeti a konyhapultra.
- Enélkül nem indulatok el...
Belesuttogja a szavakat az ajkaiba és ad neki egy csókot.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 27. 21:16 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 4. 16:40 | Link

Lilien

Kissé megdöntött fejjel méregetem a zavarral küszködő szőke loknikkal rendelkező fiatal nőt. Arcvonásai nagyon ismerősek, mintha már láttam volna valahol. Emlékezetem azonban sajnos cserben hagy, nem tudom előkaparni, nem tudom megtalálni az archoz tartozó nevet, családot vagy bármi fokódzkodót, aminek köszönhetően a kínos érzés, amely itt kering körülöttünk csak úgy elillanna.
- Teljes életnagyságban – elvigyorodom és még ki is húzom magamat. Azonban ebből sajnos még mindig nem vagyok képes kihámozni a múlt ködös árnyait. Bár azt azért egyből levágom, hogy nem egy idegenről van szó, mert akik csak úgy random szoktak megszólítani az utcán, nem ennyire biztosak magukban. Ugyanis látom ám én ott az önbizalmat, bár egy kissé megbújik a kezdeti zavar mögött, de a szemek, azok sokkal többet mondanak ennél.
– Lilien? – nagyokat pislogok rá. Nem, nekem akkor sem és most sem és sohasem lesz Izabella. Már csak azért sem, mert mindenki annak nevezi, én pedig szeretem az egyedi megszólításokat. Szemeimet újra és újra fel-le futtatom rajta. Legutóbbi emlékeim róla azok, hogy kis szoknyácskában, két copfba kötött hajjal futkorászik az udvarunkon, mert éppen valami pillangót kerget. Most meg, itt áll. Gyönyörűen néz ki és már tudom is, hogy kire hasonlít ennyire. Hát az édesanyjára, na meg a nővére vonásait is felfedezem benne.
– Hű, de jó nő lett belőled – még mielőtt ellenkezhetne, megpörgetem őt magam előtt, hogy lássam teljes pompájában és elismerően hümmögök párat neki.
– Hát te mit keresel erre felé? – azért egy kis távolságot muszáj megtartanom, mert bár örülök ennek a találkozásnak, nem szeretném, ha valami idióta lekapna minket és olyan címlap sztorit kerekítene belőle, amit hónapokig nem tudok kimagyarázni.
– Szerintem a fentiek küldtek téged pont erre, mert éppen dilemmában vagyok, ajándékot kellene választanom egy 3 évesnek és egy 24 évesnek, de reménytelen vagyok ezen a téren – nálam ez a segélykiáltás és éppen szegény levitást találja telibe. Közben pedig tudunk még társalogni is, hát micsoda pompás ötlet ez így együttvéve.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 4. 17:37 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 5. 17:41 | Link

A  NŐ
 Otthon

#kiscsalád #idill #idióták #megoldom

Mondhatni, hogy az elmúlt pár hét számára szokatlan idillben, illetve kettős életben telt. Néha muszáj volt hazudnia a nőnek, voltak olyan találkozásai, amelyeknek nem örült volna és semmi esetre sem kívánt belegázolni a lelkébe. Felállított egy jó kis rendszert, amelynek köszönhetően nem ütötte egymást a munka és az Aurórával, illetve Hannával töltött idő. Valami okból kifolyólag nem tudott elszakadni tőlük, sőt már nem is akart, azonban ennek a barátai nem kifejezetten örültek. Többször is hangot adtak nem tetszésüknek, amelyet Bálintnak eddig mindig sikerült hárítani, azonban a mai estét hatalmas dörömböléssel zavarják meg.
A férfi komótosan kel fel a kanapéról és nyugodtan lépked az ajtóhoz, amit csak résnyire tár ki. Esze ágában sincsen beengedni az alkoholtól bűzlő férfiakat, ezért kilép a folyosóra és ott áll le velük beszélgetni, ezzel Aurórát és Hannát magára hagyva a lakásban.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 5. 17:43 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 5. 19:49 | Link

A  NŐ
 Otthon
#bocs #megoldjuk


A bent lévők kintről csak azt hallhatják, hogy mindenki hangosabban beszél a kelleténél, de szavakat nem lehet érteni. Bálint éppen próbálja megértetni a két barátjával, hogy nem a legjobbkor érkeztek és legyenek olyan kedvesek menjenek el. Ők pedig egy régi ígéretre hivatkozva érvelnek amellett, hogy maradhassanak. A férfi kénytelen belátni, hogy ilyen állapotban nem engedheti tovább őket, főleg, hogy Káté jóformán állni is alig tud.
Fejét idegesen vakarva nyitja ki az ajtót, Auróra felé bocsánatkérő pillantásokat küld. Kátét támogatva lépked a vendégszoba felé, Ádámról teljesen megfeledkezik, aki ezt kihasználva célirányosan Aurórához lépked.
Feltűnően méregeti, szemei nem örömről árulkodnak, kérdés nélkül huppan le mellé a kanapéra és szinte belemászva az arcába kezd el hozzá beszélni.
- Szóval neked köszönhető ez az egész. Igazán eltűnhetnél már.
Szaggatottan beszél, azt se tudja mit, de képtelen megállni hogy ne szóljon a nőhöz.
- Tönkre teszed ezt az embert, mennyi pénzt kérsz, hogy eltűnj? Megadjuk a kétszeresét is, csak takarodj már el az életéből.
Csak mondja és mondja, nem érdekli mit, nem érdekli hogyan, azt se veszi figyelembe, hogy a kislány a közelükben van, löki a hülyeséget.
Bálint eközben Kátét beteszi egy hideg zuhany alá, csupán baráti szeretetből, ezért nem tudja, hogy mi történik kint a nappaliban.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 5. 20:10 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 5. 20:09 | Link

A  NŐ
 Otthon
#őrület #hoppá #mikinemderülnek


Ádám nevetésben tör ki, mikor meghallja Auróra szavait. Számára minden és mindenki megvehető, hiszen ő ebben a világban nőtt fel, ezt látta mindenhol.
- Ha annyira szereted, akkor miért engeded neki, hogy esténként más-más nővel legyen?
Bevet mindent és még igazat is mond, annyira pedig tudtánál van, hogy megkavarhassa azt a bizonyos idillt, amit kialakulóban lát.
Kabátja zsebéből elővesz egy csekket, amire csak az aláírás helyét tölti ki.
- Annyit írsz rá, amennyit akarsz, hidd el jobban jársz.
Odaejti a nő ölébe, majd diadalittas mámorban, szédelegve, majdnem az üvegasztalra esve, felkel és elindul a barátai után.
Bálint közben már az ágyba dobta a szenvedő Kátét és idegesen fordul az érkező barátja felé. Kioktató szavakkal közli vele, hogy takarodjanak el reggel, amilyen gyorsan csak tudnak, majd rájuk vágva az ajtót lépked vissza a nappaliba.
- Ne haragudjatok, tesókódex, vagy mi a fene- erre muszáj innia egyet, a bárszekrényhez lépdel, tölt magának egy pohár whiskyt, majd visszalépked a kanapéhoz és leül a két hölgyhöz.
- Minden oké? - tudja, hogy ez felesleges kérdés, mert már a kopogás és óbégatás éppen elegendő ok arra, hogy ne legyen minden rendben. De látja Aurórán, hogy itt más is lapul, ennyire nem ostoba. Már ismeri annyira a nőt, hogy minden egyes mozzanatából tudja, hogy éppen milyen a hangulata.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 5. 20:10 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 5. 20:34 | Link

A  NŐ
 Otthon
#megölöm #elintézem #neveddkomolyan


Idegesen néz a nő ölében heverő csekkre, majd dühösen ragadja meg azt. Ha Hanna nem lenne itt, akkor a két srác nagyon rosszul járna, de most inkább visszafogja magát. Széttépi a papírt, majd az asztalra dobja egy visszafogott káromkodás kíséretében, ezután  Auróra felé fordul.
- Miket mondott neked?- Muszáj tudnia, minden szót hallania kell, ami elhagyta a félkegyelmű száját. Ezt még nagyon meg fogja bánni, abban biztos lehet. Szereti, ha nem támadják hátba, főleg azok az emberek, akiket elvileg a legjobb barátainak képzel. Már pedig a szobában fekvő két részeg, számára olyanok, mint a testvérei. Azonban az ilyen húzásaikkal nagyon el tudják rontani az életét, mint például most is. Muszáj lesz ezt velük komolyabb körülmények között megbeszélnie, mert a végén még meg kell válnia tőlük, mind az üzletben, mind az életben.
- Ne hagyj ki semmit. - Hangja követelőző, mégis békés. Nem a nő felé irányul a haragja, s nagyon reméli, hogy Auróra is tisztában van ezzel.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 5. 20:35 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 5. 20:50 | Link

A  NŐ
 Otthon
Koncentrál minden egyes szóra, amit a nő hadarva ad a tudomására. Eléggé összeszedetlenül beszél, de a lényeget ki tudja venni. Ádám arra ment rá, hogy megmérgezze az idillt és látva Auróra reakcióját eléggé betalált a szavaival. Idegesen beletúr a hajába, tekintetét Hannára vezeti, majd az anyjára.
- Ez annál komolyabb dolog, minthogy Hanna is itt legyen - megissza a whiskyt és elindul egy újabbért. Slamasztikában van, aminek a vége nem lesz jó, s bár a kislány láthatóan nagyon jól elvan és nem igazán figyel oda rájuk, biztosan megérezné, hogy gond van, ezt meg most kihagyná inkább. Megvárja, amíg Auróra összeszedi kisebbik kiadását és elviszi a szobájába, aztán amikor újra visszatér, lassan emeli fel rá a tekintetét.
Feszülten áll a nővel szemben, kezében az italt szorongatja. Elterelhetné a témát, pedzegethetné azt, hogy mi volt ez a szeretlek kirohanás, de úgy érzi tartozik ennyivel a másiknak.
- Meg akarom kerülni az apámat, ezért mostanában több vacsorán voltam, igen nőkkel is. Ahhoz, hogy sikerüljön, amit szeretnék pénz kell, de nem használhatom fel az örökségi alapom. Szóval muszáj hízelegni, bájologni, tenni a szépet olyanoknak, akiket , amúgy elkerülnék - miközben beszél végig a nőt szemeibe néz, nem hazudik, nem sarkít, minden egyes szava igaz.
- De nem léptem túl semmilyen határt se, még akkor se, ha tudtam, hogy ez kellene ahhoz, hogy támogatást kapjak. Miattad nem -  megköszörüli a torkát, a kezében lévő poharat elkezdi forgatni. - A srácok is benne vannak a dologban, ezért vannak ennyire kiakadva, mert tudják, hogy most más lapokkal kell játszani- mondandója befejeztével eltünteti az italt. Nem tudja, hogy mennyire tiszta a nőnek az, amit mondott. Ő nem fog romantikus szavakkal és gesztusokkal dobálózni. Kicsire nem ad, úgy érzi elég sokat tett, azért hogy a másiknak ne legyen oka kételkedni benne. Ugyan kiad egy nőnek lakáskulcsot, ha közben félre akar lépni?
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 5. 20:50 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 6. 20:29 | Link

A  NŐ
 Otthon

- Nem, egyikkel sem - határozottan ejti ki a szavakat. Nem állítja azt, hogyha Auróra nem lenne a képben, akkor egy-két esetben nem lett volna hajlandó átlépni a határt. Mert megtette volna, mindenféle szégyenérzet nélkül. Mert ha egyszerűen erre van szükség, akkor muszáj így cselekedni. De így, hogy képben van, képtelen rá.
- Úgy gondoltam jobb kihagyni belőle téged -odalép a kanapéhoz és, ha Auróra engedi leül mellé.
- Nem tudtam hogyan reagálnál rá, nem akartam felesleges vitát, így is olyan nehezen jutottunk el a nyugalomig - felsóhajt, mert tudja jól, hogy ennek még nagyon sokáig nem lesz vége. Már régen be kellett volna avatnia Aurórát, de nem tudta, hogyan is kezdhet bele az ember egy ilyenbe. Mert a legtöbb nő az ilyet egyből hisztérikusan fogadja, amelyből nincsen visszaút. Ő pedig ezt mindenáron el szerette volna kerülni. Gyakorlatilag egy féléves tervnek a kellős közepén botlottak egymásba és a dolgok olyan gyorsan történtek, hogy már képtelen volt követni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 6. 20:29 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 6. 21:06 | Link

A  NŐ
 Otthon

Közelebb csúszik hozzá, egyik kezével megfogja a nő hozzá közelebb eső kézfejét, a másikat az oldalára helyezi. Kezdetben nem tudja mit mondjon. Keresi a megfelelő szavakat, nem szeretné ezt elrontani, most mégis sikerült neki. Tekintetével a másikét keresi, szeretne látni benne valamit, ami reményt és biztonságot ad, amitől nem érzi magát ennyire szar alaknak. Azonban a szemek helyett szavakat kap, amelyek sokkal többet érnek. Eddig is tudta, hogy nagy szerencséje van, de most még inkább így érzi.
- Sajnálom. Csak akkor akartam elmondani, amikor sikerrel járok- felsóhajt, közelebb hajol, hogy magába szívhassa Auróra mámorító illatát, amely mindennap elvarázsolja, amelyért megéri felkelni, amit ha csak fél napig nem érez, már epekedve hiányolja.
- Nem akartam, hogy egy lúzerként néz rám, ha nem sikerül. Micsoda imidzs rombolás lesz az - nem távolodik el, fejét továbbra is a nő vállába fúrva pihenteti.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 6. 21:07 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 8. 12:39 | Link

A  NŐ
 Otthon

Lassan emeli meg a fejét és egy reménykedő mosollyal az arcán néz a nőre.
- Azzal eleget segítesz, ha elviselsz - nem szeretné belekeverni ilyen dolgokba ezt a nőt. Talán ha másról lenne szó, akkor könnyedén vinné bele a játékba és bedobná az adottságait egy-egy vénségnél. De Auróra ennél sokkalta többet jelent neki, így esze ágában sincsen ezt elrontani egy ilyennel.
- Szóval térjünk csak vissza valamire - nyom egy csókot Auróra arcára, közelebbi kezét megfogja és finoman simogatni kezdni. - Hát hogy szerethettél bele egy ilyen emberbe? - teljesen komolyan teszi fel a kérdést. Nem emlékszik rá, hogy hallotta-e már ezt a szót a nőtől, s bizony nem siklott el felette, csak várt még egy kicsit, mert emésztgetnie kellett. Korábban nem volt ilyen mély és tartós kapcsolata. Talán tizenévese egy plátói szerelem, amelynek vége sem lett, mivel nem volt kezdete. De életvitele és az utazásai, amúgy sem adtak volna esélyt arra, hogy egy komolyabb dologba belelépjen, még akkor sem, ha ezt akarta volna.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 8. 12:40 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 9. 21:43 | Link

A  NŐ
 Otthon

Egy gyönyörű nő karjaiban hajthatta álomra a szemeit, bár az édes képzeletvilág most elmaradt. Eléggé nyugtalanul aludt, sokat pörgött feleslegesen az agya és majdnem óránként volt fent. Ennek köszönhető, hogy még mindig alszik, különben már rég a konyhában dolgozna.
Arra ébred, hogy valaki bújik hozzá, de ez a bujás merőben más, mint amit megszokott. A kicsi kezek ahogy hozzáérnek ajkai egy apró mosolyra húzódnak. Szemeit lassan nyitja ki és az első, amit meglát az a bájos Hanna.
- Jó reggelt babáim- megdörzsöli a szemeit, ha a kislány hagyja ad az arcára egy puszit, majd felül és Auróra szájára nyom egy csókot.
- Miért vagytok még itt bent? - Értetlenül néz rájuk. Tudja , hogy itt a két fiú, de ők aztán nem fognak kijönni a szobából, hacsak ő maga be nem megy értük. Tudják, hogy el kéne ásniuk magukat.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 9. 21:43 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 10. 08:48 | Link

A  NŐ
 Otthon

A körülményeknek köszönhetően lassan fogja csak fel mi is a helyzet. Szemeit fáradtan megdörzsöli, majd egy sóhajtással egybekötve lassan kimászik az ágyból és az ajtóhoz lép, hogy kinyissa.
- Nézd drágám ez így működik. Megmutassam még egyszer? -  a választ meg sem várja, újra prezentálja, hogyan kell egy ajtót kinyitni, közben persze telibe röhögi Aurórát. - Amíg be nem megyek értük, nem fogják kitolni az arcukat. Szóval nyomás kifelé- eláll az útból, hogy a két nőszemély elindulhasson a nappali irányába. Hogy a művelet minél gyorsabban sikerüljön még a pipi terelő mozgást is beveti, amelyet láthatóan csak Hanna élvez, az anyukája már nem annyira.
- Nem fognak bántani. Ígérem- ad egy csókot a mellette elhaladó arcára, aztán komótos léptekkel követi őket a konyháig. Tesz fel kávét és Hannának készít kakaót, de a többit inkább Aurórára hagyja.
   
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 10. 08:48 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 10:26 | Link

A  NŐ
 Otthon

Persze, hogy szórakozik, felettébb mókásnak tartja ilyennek látni a nőt. Főleg azért, mert eddig mindig csak a határozott, anyatigris énjét mutatta, amivel levette őt a lábáról. Most pedig amellett, hogy ez a védelmező anyuka itt van, még a feszültség, a zavar és az idegesség apró szikrája felcsillan. Ez pedig lenyűgözi, mert egyszerűen elképeszti, hogy valakiben ennyi érzelem és személyiségjegy megjelenjen. Imádja a dolgot.
Levesz két bögrét, amelyekbe önt a kávéból, majd elkészíti mindkettőt úgy, ahogyan isszák. Hanna elég odarakja a kakaót, a kislányt pedig felteszi a székébe. Auróra italát leteszi a pultra, majd odalép mögé.
- Utoljára mondom, engedd el, nem fognak kijönni onnan, nyugalom - hangján is érezni lehet a változást. Ha a nő nem engedi el egy kicsit magát, akkor a reggelük még vitával is indulhat két idióta miatt, ennek a gondolata pedig nem igazán nyeri el a tetszését.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 10:26 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 12:31 | Link

A  NŐ
 Otthon

Elmosolyodik, de ez korántsem annyira őszinte, mint lenni szokott. Valami feszültséget érez kettejük között, amely nem igazán nyeri el a tetszését, főleg, hogy önhibájukon kívül estek bele ebbe a történetbe. Nézegeti még pár pillanatig, majd ő is a kávéjáért nyúl, hogy egy kortyot igyon belőle.
- Óvatosan bánj vele, mert ők muglik- csak halkan jegyzi meg ezt az információt és fejével a pálca felé bök. Bár tudja, hogy nem fognak belefutni ebbe a helyzetbe, de azért jobb az óvatosság. Bármi kitelik ezekből az őrültekből, tapasztalták már sajnos mindketten.
Elveszi a tányérját és leül a kicsi családhoz enni.
- Köszönöm - küld egy mosolyt mindkettőjüknek és bár tudja, hogy undorító szokás, muszáj a reggelivel összekötnie az új információk begyűjtését, így miközben eszik figyelmét a hírekre szenteli.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 12:32 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 13:38 | Link

A  NŐ
 Otthon


Néha gondterhelt arccal néz egy-egy oldalt, néha pedig önelégülten vigyorogva. Van, ami kifejezetten kedvező számára, de hangot ennek nem ad. Egy-egy téma elolvasása után odapillant a lányokra és küld nekik egy mosolyt, majd újra elmerül a hírek világában. Le kell szoknia erről a mocskos rutinról, mert inkább a körülötte lévőkkel kellene foglalkoznia. Miután mindennel végez zárásképpen megissza a maradék kávéját és türelmesen megvárja, hogy a hölgyek is a reggeli végére érjenek.
- Milyen terveitek vannak mára?- érdeklődve fordul Hanna felé, eddigi tapasztalatai szerint elég nagy szava van abban, hogy mi legyen a napi program. No meg nem szeretné, ha úgy érezné, hogy ki van zárva a felnőttek világából, mert erről szó se lehet.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 13:39 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 15:57 | Link

A  NŐ
 Otthon

Nagyokat pislogva tekint a kislányra, próbálja kivenni a szavakból, hogy miről is van szó, de ez teljesen reménytelen. Muszáj lesz megtanulnia törökül, hogy könnyebben szót értsen vele.
- Hát, akkor mit szólnátok, hogy miután kidobtam a két vendégünk, nem csinálnánk ma semmit?- ez a legjobb ajánlata mára. Itthon marad, megunta hogy úgy ugrál, ahogy fütyülnek. Ráadásul sosincs igazán ideje Hannával és Aurórával normális, tartalmas időt együtt lenni, ma talán ez is sikerül. Tányérját és bögréjét ő maga viszi a mosogatóhoz, majd megfogja Auróra kezét.
- Atyaég, mit művelsz - elzárja a csapot és eltolja onnan a nőt. - Itt ilyenre nincs szükség - megrázza a fejét, és a csap illetve a nő közé áll. Tekintetét mélyen a szemébe fúrja, elmosolyodik és nyom a homlokára egy csókot. - Szép vagy - ad még egy csókot a homlokára, majd ellép mellőle, hogy Hannát kivegye a székéből és útjára engedje.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 15:57 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 17:34 | Link

A  NŐ
 Otthon

Önelégülten vigyorogva néz le a szőkeségre. Eddig még nem volt ennyire kiütköző gondjuk a különböző életvitel miatt, bár nem érzi azt, hogy majd ezen fog múlni kapcsolatuk további kimenetele. Tény, hogy mindketten másképpen nevelkedtek és másképpen élnek, de eddig is sikerült megtalálniuk a középutat, remélhetőleg nem egy mosogatás fog keresztbe tenni az életüknek.
- Itt viszont nem kell ilyesmit csinálnod - felsóhajt, inkább nem kezd el vitába szállni a nővel, mert látja a mozdulatain, hogy ez veszett ügy.
Miután leteszi Hannát, hogy had menjen amerre akar,  odalép Aurórához és magához vonja egy csókra.
- Ha szeretnéd elintézem, hogy lehessen egy ilyen csajos napotok, amin jönnek ezek az izék, akik megcsinálják a hajatok, meg ilyenek- zavartan vakarja meg a fejét, nem ért ezekhez a női dolgokhoz, de ha kell utána néz. Szeretné, ha jól éreznék magukat a hölgyek és ő ezzel tud csak szolgálni. Rossz szokása, hogy mindent a pénzzel mozgat és mindig annak használatával keres megoldást. Egyelőre még képtelen arra, hogy eltekintsen ettől, túlságosan beszippantotta már ez a világ.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 17:35 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 18:30 | Link

A  NŐ
 Otthon
#azvagy #enyémvagy


- Ha az anyám fülébe jut, hogy hagytalak mosogatni, akkor letépi a legnemesebbik testrészem- majdnem sikerül alpárian kifejeznie magát, de szerencsére agya már kezd automatikusan gyerek biztosan kódolni. Hogy a fenébe jutott idáig, még mindig rejtély számára. - Már kezd a gondolatoddal megbarátkozni, ne tegyük ezt tönkre- Esthernek nincs választása, akár tetszik neki Auróra, akár nem, bele kell törődnie abba, hogy most van és remélhetőleg még lesz is egy darabig.
- Sajnos nekem nem olyan egyszerű, mint nektek - elmosolyodik és fejben gyorsan megtervezi a következő egy órát. Kidobja a srácokat, telefonál párat, veszekszik az apjával, mert nem megy be, közben azért figyel a lányokra is. Sűrű programnak néz elébe.
- Körülbelül egy óra múlva talán visszatérhetünk erre, de addig még sajnos el kell intéznem pár dolgot- elhúzza a száját, nem tud lazítani napközben, nem erről szól az élete. Talán kisebb korában szökő évente volt egy lazulós hétvégéje, de még ebben sem biztos.
- Igyekszem, tényleg - nyom egy csókot Auróra ajkaira, a kelleténél hosszabbat, majd ad egy puszit Hanna fejére is és eltűnik a srácok szobájában két pohár vízzel. Pár pillanat múlva két férfi üvöltése hallatszódik ki az ajtó túloldaláról.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 18:31 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 18:37 | Link

A  NŐ
 Otthon
Egyetlen ordítás, ennél több nem jut át a falakon. Bálint szépen, üzletemberekhez méltóan osztja ki a barátait és megkéri őket, hogy legközelebb ne érkezzenek úgy, hogy ne szólnának. Emellett Ádámot olyan mértékben fenyegeti meg, amelyet még világéletében nem alkalmazott, ha még egyszer ilyen ostobasággal meri zaklatni Aurórát biztos lehet benne, hogy meg lesz kínozva. Azt nem teszi hozzá, hogy pálcával, mert nem teheti meg, de gondolataiban már több átkot is szórt a férfira. 10-15 perc elteltével mindhárman kijönnek a szobából. Ádám fülét, farkát behúzva lépked oda Aurórához és a bocsánatáért könyörög, majd szerencsére mindketten távoznak. Egy könnyed lökéssel csukja be utánuk az ajtót, majd a két hölgy felé fordul.
- Tényleg sajnálom- bűnbánó képpel néz rájuk, majd elindul a dolgozószoba felé, ahol a következő fél órát tölti. Néha egy-egy hangosabb megjegyzés árulkodik arról, hogy éppen, hogyan alakulnak a dolgai, végül egy mosolyt erőltetve lép ki a nappaliba amilyen halkan csak tud és nézi Aurórát és Hannát, ahogy játszanak.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 18:38 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 18:46 | Link


A  NŐ
 Otthon
#ezszerelem #világvége #jajjnekem #bajvan

Miközben nézi őket egy különös érzés keríti hatalmába. Talán utoljára tizenévesen volt szerencséje ehhez és már akkor sem végződött jól. Hiszen mi jó származhat egy ilyen embernek, abból a nőből, akinek mástól van gyermeke, akinek nincs társadalmi státusza és, akiért annyira meg van veszve, hogy fittyet hány az összes eddigi normára, csak azért, hogy idegesíthesse a szüleit. Legalábbis az elején ez volt a terv, azonban most valami változott. Az elmúlt időszak eléggé idilli volt, sokkal közelebb engedte magához ezt a nőt, mint eddig bárki mást. S bár előtte a gyermekekkel körülbelül annyi kapcsolata volt, mint egy kígyóval, jelenleg elképzelni se tudná, hogy Hanna és Auróra ne legyenek vele. Közelebb lép hozzájuk, a nő aurájába úgy hajol bele, hogy  még véletlenül se ijessze meg őt. Ennek érdekében a rövid mondatot is alig hallhatóan suttogja el neki.
-Költözzetek ide- ezt akarja, lehet hirtelen ötlet, lehet megbánják, de szeretne minden reggelt velük kezdeni és nem abban a tudatban, hogy bármelyik pillanatban hazamehetnek, hiszen remélhetőleg ez lesz az ő otthonuk is.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 18:47 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 18:53 | Link

A  NŐ
 Otthon
Apró sóhajt szakad ki belőle, arca komoly.  Testtartása az eddigi lazaságból sokkal merevebbé válik. Úgy véli elég érthetően beszélt, bár a suttogásnak köszönhetően lehet nem volt annyira érthető, de tartja olyan okosnak Aurórát, hogy sikerüljön rájönnie magától is mit is mondott.
- Nem fogom még egyszer elmondani- elsőre is nehéz volt, s nem azért mert nem így érez. Számára nehéz kimutatni az érzéseit és nem akarja bizonygatni őket. Amit ő mond, azt komolyan is gondolja, de ezt már annyiszor elmondta a szőkeségnek, hogy nem szeretné újra megismételni magát. Meg egyébként is megszokta már, hogy értelmes emberekkel van körülvéve akik elsőre is felfogjak amit mond. Auróra pedig minden szőke nőkre vonatkozó sztereotípiát megdöntött már, nem is egyszer.
- Gondold át. Nem kell most döntened- ezt csak úgy hozzáteszi. Tudja, hogy ez mennyire komoly lépés és nem szeretné, ha a nő nem gondolná át eléggé. Tisztában van azzal is, hogy természetét mennyire nehezen lehet elviselni és sokszor kattan egyet indokolatlanul, de ezért a nőért érdemes változni, s szeretne is.
   
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 18:54 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 19:04 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Amíg Auróra töpreng úgy határoz, hogy készít egy kávét. A mindennapjaiban ez legalább kétszer háromszor előfordul, így már gyakorlatilag csukott szemmel is képes lenne rá. Most azonban minden sokkal lassabban megy, át kell gondolnia a sorrendet illetve a kávézacc, a cukor és egyéb kiegészítők hollétén is muszáj agyalnia. Ugyanannyira össze van zavarodva, mint Auróra, ha nem jobban.
- Rendben átgondolod vagy rendben... ? - kétértelmű. Utálja az ilyent, főleg mikor nem is tudja melyiknek örülne jobban.  Hosszú perceknek érzi a másodperceket, úgy vágyik Auróra igenlő válaszára, mint egy kisgyerek a karácsonyi ajándékaira, s mikor ezt megkapja, csak bámul maga elé.
Áll. Megfagyott. Az agya nem képes feldolgozni az információt, amit Auróra közölt. Ajkai egy félszeg mosolyra húzódnak, szemei csillognak. Számára ez hatalmas lépés. Egy napnál több időt nem töltött még ugyanaz mellett a nő mellett, leszámítva a dadáját.
- Örülök - tényleg örül, de nehezen fogja tudni ez kimutatni. Megissza az elkészített kávét, majd visszasétál a kanapéhoz és a műalkotást méregeti.
- Ez nagyon jól néz ki - elismerően hümmög párat, eddig is tudta, hogy Auróra jó kézimunkában, khm. De ez most lenyűgözte.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 19:05 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 19:14 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Azt hiszem nem kifejezetten nyerné el egy tárgyaláson az emberek tetszését - elmosolyodik, majd int Hannának, hogy menjen oda hozzá, had nézze meg közelebbről is a mesterművet. - Tényleg jól néz ki - elismerően bólogat, majd felegyenesedik és odalép Auróra mellé.
- Nem fogod megbánni. Ígérem - kikívánkozik belőle ez a mondat, főleg azért, mert ha Aurórában csak a kételyek fele mozgolódik, ami benne, akkor ő is már nagyon túl agyalja a dolgot. Pedig ezt nem kell. Egyszerű a képlet, összeköltöznek és élnek boldogan, persze lesznek buktatók, főleg az ő családja, de azt majd megoldják. Eddig is sikerült mindent megoldani, ezután sem lehet probléma, ő ezt nem engedheti meg magának. Ha valamibe belekezd, legyen szó munkáról, vagy magánéleti dologról, abban teljesen benne van, s nem hátrál ki, ahhoz nagyon nagy bajnak kell történnie. Ad a szőkeség ajkaira egy csókot, majd lehuppan mellé a kanapéra.
- Szóval mit csinálunk ma? - érdeklődve futtatja tekintetét a két hölgy között. Teljesen rájuk bízza magát, elvégre neki a szórakozás merőben más, mint ennek a két lánynak.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 19:14 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 19:26 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Az nem a tetkón múlik- csípős megjegyzés, de igaz. Ha már Auróra hozta fel a témát, akkor megengedi magának. Bár már letisztázták a dolgot, biztos benne, hogy lesz még ebben a témában pár körük. Csoda lenne, ha nem.
- Erre ne vegyél mérget- csibészes vigyorral megy bele a csókba. Át sem gondolta azt, hogy Hannából ez mit fog majd kiváltani, de látva a reakcióját elneveti magát.
- Hát, ha ilyen fejeket vág továbbra is, akkor a kanapé lesz az ágya - próbál határozott és komoly lenni, de Hannát nézve ez képtelenség. Elengedi Aurórát, majd töprengve kezdi el körbejárni a lakást. Az lenne a legokosabb döntés, ha sikerülne kiválasztani azt a szobát, ami nincsen túl messze, ha esetleg baj van. Ugyanakkor tekintettel arra, hogy mit képesek egymással művelni, mégis kellő távolságot kell találniuk.
- Nem tudom. Döntsd el te- ez a legjobb, inkább döntsön bölcsen az okos anyuka, ő neki amúgy se kellene ebbe beleszólni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 19:27 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 19:33 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Ahogy nézi a nőt, az arcán játszadozó fényt az arcán megránduló izmokat, a testének apró rezdüléseit, minden azt sugallja számára, hogy ez a féltékenység még sok gondot okozhat számukra. Egyszerre aggódik, ugyanakkor a büszkesége jelentős mértékben növekszik, hiszen ha egy ilyen nő miatta féltékeny, azt még jó, hogy növeli az egóját.
- Hát volt pár hónapod felkészíteni - fogalma sincs, hogy van ez. Nem ért ő a gyerekneveléshez, így ebben a témában nem tud reális lenni. Csókolóztak aztán kész, a gyerek talán képes túltenni magát ezen. Ha nem, akkor elég bajos lesz az együttélés dolog.
- Tényleg? A háló melletti? - Szemei kitágulnak, álla majdnem leesik. Kicsit öldalba böködi Aurórát, hogy azért térjen észhez, ha kell prezentálja is miért nem jó ötlet ez. Csak essen le neki, anélkül, hogy activitybe kezdenek.
- Te nő. Eddig mit mondtál neki, mégis hova járkáltok? - bele sem gondolt ebbe, eddig nem volt gondja szülőkkel, most aztán majd jól belekeveredik ebbe is.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 19:34 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 14. 17:34 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Szerelmesek? - Hirtelen izzadni kezd és levegőt is alig kap. Ajajj szegény mibe keveredett és hogyan fog kikeveredni belőle, senki se tudja. Ez az egész egy útvesztő számára, amelybe napról napra egyre jobban belekavarodik. Megköszörüli a torkát, hogy valami hangfélét tudjon varázsolni magának, azonban ez beletelik jó pár pillanatba, így az amúgy is kellemetlen helyzet, még kínosabbá válik. Az a szerencséje, hogy a szoba téma lendít egy keveset a helyzetükön, így legalább elkezdhetnek mással foglalkozni.
- Hát, ha ezt akarod- elhúzza a száját, nem tetszik neki az ötlet még így se, de ha Auróra ennyire ragaszkodni hozzá, akkor majd megemészti. Jelenleg még mindig az előző kijelentésnél tart, amit képtelen megemészteni.
- Nem- hangja határozott és hűvös. - Én nem találkozom senkinek se a családtagjával- az hiányzik már csak. Elég volt a nőnek beadagolni, hogy Drávecz, annak is egy felesleges vita lett a vége. Ő aztán nem fogja a családjával is eljátszani ezt a mentet. Kizárt.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 14. 17:34 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 15. 14:23 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Inkább hagyja a dolgot. Ő rosszul van az sz betűs téma hallatán, Aurórát pedig bántja, ha valódi érzéseivel reagál erre. Pedig nem fogja megjátszani magát és előadni a szerelmes kisfiút, majd maximum akkor, mikor tényleg így lesz. Egy kicsit megigazítja pólójának a nyakát, mert úgy érzi, mintha még az is szorítaná. A majdnem sokkos állapotából úgy ugrasztja ki magát, hogy kezeit összecsapja, majd összedörzsöli és tekintetét körbefuttatja a lakáson, mintha tényleg sokat kellene azon gondolkoznia, melyik szoba is lenne a legmegfelelőbb.
- Én arra ott- kis töprengés után, kezével arra a szobára mutat, amelyben Ádám és Káté húzta meg magát. Nem kicsi, olyan közepes méretű, amibe bármennyit játékot, kis kastélyt vagy bármit be tudnak telepíteni. Emellett nincs messze, hiszen csak pár lépésnyire van, de legalább nem egymás mellett helyezkednek el. Furán hathat, de kényes erre a témára, jobban szeret meglenni mindenféle varázslat nélkül és szeretné is tartani magát ehhez.
- Én képtelen vagyok rá. Abból kiindulva te hogyan reagáltál a nevemre, ne haragudj meg, de nem hiszem, hogy ő összetenné a két kezét értem- ebből nem enged. Maximum egy telefonhívás az, amit hajlandó lefolytatni, de a személyes találkozást köszöni szépen, ameddig lehet kihagyja.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 15. 14:24 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 15. 21:13 | Link

Lilien


A szőke nők a végzeteim, s valószínűleg, ha egy nem birtokolná már a szívemet, csapnám is a szelet annak amelyik éppen itt pillog fel rám. Nem, még az sem érdekelne igazán, hogy kinek a fülébe landolna az információ. Én még mindig élvezem, ha sikerül megbotránkoztatni a nagy elitet, s biztos vagyok benne, hogy egy Drávecz - Nemes címlap elég jó pletykát indítana el. No, de Lilien szerencséjére jófiúvvá avanzsáltam pár hónappal ezelőtt, így szavak helyett csak hümmögéssel és elismerő pillantásokkal tudok neki szolgálni.
- Hát nem tudom, hogy mi van manapság a családoddal, rólad is azt hallottam, hogy még mindig iskolába jársz Bagolykőre. Azért lepődtem meg - nézzenek oda, még én állok neki magyarázkodni, holott csak érdeklődtem. Nővére nevét meghallva, mosolyom egy kissé szélesebb lesz. Hogyne emlékeznék rá, volt pár dolog,  amelyből mindenkit kihagyva, csak úgy kettesben elvoltunk, úgy mint ahogy a tinik szoktak. Persze mindent csak diszkréten, bírtam a csajt, fogalmam sincsen, hogy sikerült elkeveredni tőle.
Testtartásomon némiképp lazítok, mert valami azt sugallja, hogy a kiállásomnak köszönhetően Lilien, mintha nem érezné magát annyira lazán, mint annyira én társaságokban kellene. Hiszen láttam én gyakorlatilag őt már mindenhogyan. Igaz akkor még nem voltak ilyen domborulatai, na de mégis, nem kell tőlem rosszul éreznie magát. Tudok én jó arc is lenni, ha éppen olyan a kedvem. Míg én a testtartásommal foglalkozom ő gratulál nekem a kislányhoz, amitől hirtelen úgy érzem, mintha forogni kezdene körülöttem a világ. Egyszerre leszek dühös és elkeseredett, s ez a két érzés együtt, nem a legszerencsésebb párosítás. Kell pár pillanat, míg sikerül összeszednem magamat.
- Gratulálj Korollnak vagy kinek,  az övé  - mintha valami ilyen neve lett volna. Nem különösebben érdekel, csak az agyvízem ne forrna fel még a gondolattól is.. - Na és egy három évesnek milyen ékszert vesz az ember? - ha csak Auróráról lenne szó, akkor simán megoldanám a gondomat, de Hanna esetében teljesen világtalan vagyok.
Mivel férfi vagyok, tekintetem egy pillanatra automatikusan a mellettem elhaladó szőke lány ringó fenekére téved, de még mielőtt észrevenné, összeösszeszedem magam és egy száznyolcvan fokos fordulatnak köszönhetően már veszem is fel a leányzó tempóját. - Figyelj már, nem futóversenyen vagy. Lassíts egy kicsit, ráérsz - kezemet a vállára teszem, hogy ezzel is lassítsak rajta. Na meg így végre sikerül is teljesen beérnem és besorolnom mellé.  - Hova rohansz? Kerget valaki? - kezemet lassan visszahúzom, mert semmiképp sem szeretnék a kelleténél több időt tölteni a szemèlyes szféráját megzavarva. Na meg a végén még eltöri, milyen jól fogok járni vele.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 19. 00:00 Szál megtekintése
Budapest és környéke - Drávecz Bálint hozzászólásai (136 darab)

Oldalak: « 1 2 3 [4] 5 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek