31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek
Budapest és környéke - Drávecz Bálint hozzászólásai (136 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 23:35 | Link

Egressyék legszebbje
#istennővagy #nemengedlekhaza

Büszkén húzza ki magát, és alig bírja megállni, hogy ne röhögjön a pincérnő arcába.
- Micsoda harcias vagy már kora reggel.
Nyom a feje búbjára egy csókot, majd neki áll óvatosan visszaterelgeti a nőt. Túlságosan akaratos és önző ezen a téren, nem akarja hogy más lássa, vagy csak hozzászóljon. Hajlamos néha túlzásokba esni, valószínűleg most is ez történik.  Az ajtófélfának támaszkodva nézi végig, ahogy Auróra helyet keres a tálcának, majd kitárt kezeivel jelzi neki, hogy menjen oda.
- Nem is ismersz, mégis olyan, mintha a vesémbe látnál. Pont kávéra van szükségem. Köszönöm.
Magához húzza és óvatosan megöleli, közben kezét szemtelenül a nő fenekére csúsztatja és finoman belecsíp.
- Cserébe szerzek neked ruhát. Nem foglak napközben abban kiengedni emberek közé.
Fejével az estélyi fele bök, majd elengedi őt és a kávéért nyúl.
- Ne aggódj. Nem valami itt hagyott göncöt kapsz. Ebben az ágyban rajtad kívül, velem nem aludt más.
Beleiszik a kávéba majd egy féloldalas mosolyt villant felé. Nem csak, hogy nem aludt, de nem is feküdt, sőt a szobába se engedte betenni a lábát más nőnek. De ezt inkább még nem közli, mert sikerülne vele lerombolnia, minden róla felépített képet.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 23:44 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 6. 23:44 | Link

Egressyék legszebbje
#nemenjel #megveszek

- Pedig elképesztően dögös vagy így.
Elmosolyodik. Nincs az a lehetséges végkimenetel, hogy tisztességes kinézet nélkül engedje ki az ajtón ezt a nőt. Ha kell, akkor elmegy és vesz neki ruhát, sminket, bármit, amit kíván. Azonban szerencsére van ennél egy határozottan jobb, bár elég szokatlan ötlete. Szó nélkül eltűnik, és pár perccel később egy bordó ruhával, meg valami női holmikkal tele lévő táskával tér vissza.
- Tessék, valamit csak tudsz használni belőle.
Káté barátnőjétől nyúlta le, aki éppen annyira kiütve fetreng a másik szobában, mint kedvesnek nem titulálható párja. Úgy tűnt eléggé jól sikerült az éjszakájuk, bár az eléggé meglepő, hogy ők csak ketten fetrengenek egymás mellett. Haladás.
- Nincs esély rá, hogy még egy keveset maradj?
Karjait összefonja maga előtt és úgy figyeli, ahogy Auróra készülődik. Nem tudja, hogy van-e arra esély, hogy újra összefussanak, ezért kiszeretné élvezni minden percét, amíg itt van.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 6. 23:44 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 7. 00:02 | Link

Egressyék legszebbje

#nemtartalakvissza #menjhamenniakarsz

Már abból tudja, hogy nem fog tetszeni neki, amit a nő mond, ahogy a nevét kiejti. Jobb kézfeje ökölbe szorul, teste megfeszül, úgy áll az ajtóban, mint aki ölni is képes lenne. Nem szokott hozzá, hogy valaki ennyire sietősen akarjon távozni tőle, sőt ahhoz sem szokott, hogy nemleges, hárító választ kapjon.
- Ha ezt akarod.
Felsóhajt, majd lazít kicsit testtartásán, mert nem akar egy félőrültnek tűnni. Eláll a nő útjából és az karjával hanyagul az ajtó felé mutat. Erőszakoskodni és könyörögni nem fog, ha Auróra ennyire távozni akar, hát menjen.
- Örültem, az újbóli találkozásnak.
Hangja hűvös, a kedvesség, amellyel a kávét fogadta tovaszállt. Az arcáról nem lehet semmilyen érzést leolvasni, teljesen elzárkózott, leginkább egy hisztis gyerekhez hasonlítható a viselkedése.
- A ruhádat itt ne hagyd, nem tudnék vele mit kezdeni.
Megtartaná és kincsként őrizné, vagy felgyújtaná, még nem tisztázta le magában. Bár egy itt hagyott holmi, jó lehetőség lenne arra, hogy egy újabb találkozójuk legyen, mégsem kívánná ezt a gyerekes formát alkalmazni. Ha Auróra sikeresen véve az akadályokat felöltözik és mindent magához vesz, elkíséri a bejárati ajtóig és szavak nélkül engedi útjára a nőt. Miután az ajtó becsukódik egy nagyobbat ver öklével bele, aztán visszasétál a szobájába hogy tovább aludjon.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 17:01 | Link

Egressyék legszebbje
- Buda, Egressyék házánál -

#neijedjmeg #kellesz

Úgy indult neki az egy hetesre tervezett tivornyának, hogy dühös és csalódott volt. Nem a szőkére, aki sikeresen beleférkőzött a fejébe, hanem saját magára. Nem lett volna szabad úgy elengedni, hogy egy pillanat alatt vált azzá az emberré, akinek az újságokból ismerik meg az emberek. Egy tökéletes seggfej volt.
Az utazását megpecsételték a pár nappal előtte történtek, de azért minden percet kihasznált, amit csak tudott, felejteni akart.
Pár napja már Magyarországon tartózkodik, az apja befogta dolgozni, így semmi ideje nem maradt arra, hogy lépést tegyen a nő felé. Még az üzenetére sem válaszolt, holott többször is neki látott, de sosem ért a végére. Pedig egyre jobban érzi hiányát, amit az esti ivással próbál elfeledni. Egy ilyen kocsmatúrának köszönhetően jut el oda, ahol Aurórát a vacsorájuk előtt felszedte az autó. Részeg, bár képes koordinálni a mozgását, tudatában van a cselekedeteinek, de már messziről látni lehet rajta, hogy nem a legelőnyösebb formájában ácsorog a családi ház kapujában.
Nem tudja mi tévő legyen, mert valami olyasmi rémlik neki, mintha a nő apja is itt élne. Vele pedig semmi esetre sem szeretne összetalálkozni. Szerencsétlenségére Káté és Ádám is itt vannak vele, akik hangosan üvöltözve adják mindenki tudtára, hogy megérkeztek és éppen mennyire nincsenek beszámítható állapotukban. Néhány rosszallópillantást küld feléjük, aztán hagyja az egészet a fenébe, csak bámulja a házat és várja a csodát, Auróra személyében.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 17:23 | Link

Egressyék legszebbje

#bocsássmeg #gázvagyok

Káté előbb veszi észre a nőt, minthogy az ő agyáig eljutna jelenlét és már csak arra lesz figyelmes, hogy barátja kitárt karokkal indul el Auróra felé.
- Nézzék itt van ő, aki tönkre tette a barátunkat, akinek köszönhetően elvesztettük vezérünk.
Káténak esélye nincsen tovább mondani, amit szeretne és az ölelést is csak saját magának hagyhatja, mert beszéde alatt Bálint úgy dönt jobb megmenteni Aurórát. Ádám már eltűnt, csak a hátsóját látni, mert éppen egy szemetest tisztel meg jelenlétével, miközben rókákat számol. Másik barátját is abba az irányba fordítja, aki el is indul segíteni a szenvedőnek.
- Helloo Szépségem.
Tekintete csillog, beszéde nem olyan szép, nyelve kissé összeakad a nehéznek bizonyuló szó kiejtése alatt. Szemeit lesüti, nem akarta, hogy valaha is ilyen történjen vele. Mutatóujját felemeli, amivel jelzi a nőnek, hogy várjon egy pillanatot. Sarkon fordul és felnyalábolja a két őrült barátját, hogy bevágja őket a kocsiba, ott majd kipihenik magukat. Semmi szükség arra, hogy az ostobaságaikkal fárasszák a nőt és Bálint egyébként sincsen abban az állapotban, hogy teljes erőbedobással tudja őket hárítani.
Lassú léptekkel halad vissza a nő felé, tekintete inkább a földet nézi, hogy lábaival nehogy véletlenül rossz helyre lépjen.
- Hiányoztam?
Igyekszik laza lenni és a normális, tőle megszokott stílust hozni, de ez reménytelen próbálkozás. Csibészes vigyort villant, zsebeit becsúsztatja nadrágja zsebébe és kissé dülöngélve lesi a nőt.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 17:46 | Link

Egressyék legszebbje

#szánjmeg #szeress #ápolj

Ég az arca, elsüllyed szégyenében és folyamatosan azon kattog, hogy ha eljut ez a köztudatba, mennyire szét fogják szedni őt is, meg a nőt is. Ezt pedig nem lenne szabad megengednie. Azonban az alkohol, az a mocskos folyadék, annyira felerősítette benne a vágyat, hogy nem tudta volna visszafogni magát, megállíthatatlan lett.
- Nem vagyok a helyzet magaslatán, ezt fejezte ki ilyen szépen.
Szégyen vagy nem, olyan mintha elszállt volna a varázsa. Még a nőkhöz se tud úgy viszonyulni, mint eddig. Mindenkiben Aurórát kereste, ilyesmi soha nem fordult még elő vele. Micsoda szánalmas dolog, tudván, hogy nem is ismeri a nőt.
- Tekintve, hogy itt vagyok.. Ihattam volna többet is, mert akkor legalább nem jutunk el eddig.
Ő vezetett, de nem biztos benne, hogy nem tört össze más kocsikat. Felelőtlen és szégyelli magát, de mit tehetne, ha egyszerűen be lett hálózva?
- Kuncsoroghatok egy kávét?  Attól tisztábban tudnék gondolkozni.
Nem bízik ebben, csak szeretne nyerni még pár percet, mielőtt még jobban leég. Legszívesebben magához vonná a nőt és olyan csókot adna neki, amely garantálja a kibékülést. De mivel meg lett jegyezve, hogy bűzlik inkább megtartja a tisztes távolságot.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 18:10 | Link

Egressyék legszebbje

#akkorelmegyek #nemlátsztöbbet

Sejtelmesen elmosolyodik a kérdés hallatán. Ha elmondaná neki mi történt, Auróra biztosan nem hinné el, ezért inkább nem is próbál válaszolni.
- Ha nem akartam volna, akkor nem lennék itt.
Az égbe emeli a tekintetét. Kezdi unni, hogy egy ilyen nő, ennyit kételkedjen benne. Főleg azért, mert csodás mód, ő az egyetlen a másik nemből, kinek még  nem hazudott és nem is tervezi ezt megváltoztatni.
- Egy kis alvás rájuk fér.
Az autó fele pillant, amelynek ablakában már senki sem kukkolja őket és a csend is árulkodik. A két férfi sokkal többet ivott, mint ő, szóval nagyon ko-n vannak, ennek köszönhetően pedig elaludtak.
- De, ha zavarnak, hazaviszem őket.
Hátrál pár lépést a kocsi felé, miközben végig a nő szemét vizslatja.
- Viszont akkor nagy rá az esély, hogy többet nem látsz. Nem viselem jól az elutasítást, mint láthatod.
Számára az, ahogy Auróra a hotelből távozott, felért azzal, hogy visszautasította. Ezt pedig egyszerűen nem képes elviselni.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 19:13 | Link

Egressyék legszebbje

#kávét #erőset

Leszegett fejjel követi a nőt, aki finom illatot húz maga után. Teljesen kábulatba ejti még így is, hogy érzékei el vannak tompulva. Ismerős az illat, még álmaiban is ezután vágyakozott, pedig nem volt szerencséje oly sokáig élvezni, valahogy bevonzotta, elcsavarta a fejét.
Egy kisebb sóhaj kíséretében leül a székre, amit Auróra kihúz neki. Felkönyököl az asztalra és nehéz fejét megtámasztva nézi, ahogy a kávé készül. Tekintetét el nem emelné róla, inkább azt bámulja, minthogy a nő szemeibe kelljen néznie. Meg van lepődve azon, hogy nem visszautasítás, hanem kedvesség és vendégszeretet fogadta. Pedig ezt semmivel sem érdemelte ki, a nő helyében már páros lábbal repítette volna magát a Duna másik oldalára.
- Biztos jobb lesz.
Nem kell neki a luxus, bármi megfelel neki, amit kap, de csak azért mert ettől ez a szőkeség készíti el neki. Mástól megkövetelné azt, hogy minimum egy drága kávét tegyen elé és még úgy is szolgálja fel, ahogyan azt megszokta, de Ő más. Teljesen más, annyira egyszerű, a megszokotthoz képest.
- Milyen volt az elmúlt hét?
Valamit muszáj kérdeznie, hallani akarja a szépen csengő hangot, még ha olyant is mond, ami nem fog tetszeni neki.
Közben a már készülő kávé illata is jó hatással van rá, legalábbis sokat ér az alkohol elleni küzdelmében.
- Apukád?
Van egy sejtése hogy nincs itthon, hiszen akkor valószínűleg nem üldögélhetne itt. Valahogy úgy képzeli, hogy a hátsójában egy sörétes golyóval feküdne a kórházban
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 19:13 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 21:06 | Link

Egressyék legszebbje

#figyelsz #megvettél

Most már felemeli a tekintetét és érdeklődve vizslatja a nő arcát, aki most már végre közelebb helyezkedik el hozzá, mint eddig. Testbeszédével és arcával sokkal többet árul és, mint a szavaival. S, ha most nem lenne ennyire ramaty állapotban, akkor valószínűleg gyorsan le is csapna erre a helyzetre, de jelenleg képtelen rá.  Egy félszeg mosoly ül ki az arcára.Finoman megragadja a szőkeség kezét, közelebb húzza magához és egy csókot lehel rá.
- Mi történt?
Nem gondolkozik, képtelen összerakni a célzásokat, agya túlzottan el van ködösödve. Felfogása lelassult, ha a szájába rágnák a szavakat, még akkor is képtelen lenne összetenni a dolgot.
A kérdésre nem válaszol, csak fejével bólint. Hát ez a nő elképesztő, még erre is odafigyel. Nem fér a fejébe hogyan engedhette, hogy úgy menjen el. Egy mélyről jövő, fájdalmas sóhaj szakad ki belőle, nem lehet ennyire esetlen, össze kell szednie magát.
- Köszönöm.
A kávét olyan gyorsan tünteti el, amennyire ez lehetséges, remélve, hogy legalább az alkohol szagát némiképp elfedi.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 21:35 | Link

Egressyék legszebbje

#hadmaradjak #megakarlakismerni

Képén önelégült vigyor jelenik meg, ugyanis a nő szájából pontosan azokat a gondolatokat hallja vissza, amelyek napok óta foglalkoztatják. Próbálkozott ő a felejtéssel, volt olyan nap, hogy túlzásokba is esett, de arra képtelen volt, hogy egy másik nővel bármit is kezdjen. A hoteles afférjuk óta, valami teljesen a hatalmába kerítette és az önbizalmát rombolja le minden nap.
- Legközelebb majd nem akarsz menekülni.
Egyáltalán nem hibáztatja a másikat. Ha ő nő lenne már azelőtt megpattant volna, hogy a férfi felkel. Bár azt nem tudja, hogy Auróra mennyire van tisztában a kilétével. Ha tudja is, hogy kicsoda akkor elég jól kezeli a dolgot, bár lövése sincsen ez minek köszönhető. Azonban, ha nem tudta a nő összetenni a képet, akkor hatalmas szerencséje van, mert így lehetősége nyílik arra, hogy előbb a jobbik oldalát mutassa be, bár ez az alkohol mámoros látogatás nem sokat segít.
- Ne szabadkozz. Jó volt ez.
Az igazi régi íz, nem a mostani vízzel felengedett kapszulák, amelyekben ki tudja mi van. Pontosan erre volt szüksége. Felemelkedik a székből, majd a poharat a mosogatóba teszi.
- Körbevezetsz?
Ha már itt van szeretné látni hol élnek, tudni szeretné mivel lehet lévén a lábáról mindkét hölgyet. Bizony, még a kisebbik kiadást is. A távolságot annál érdekében, hogy bűze ne zavarja Aurórát még mindig megtartja, de legszívesebben magához szorítaná a törékeny testet és elveszne az ölelésében.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 21:36 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 21:49 | Link

Egressyék legszebbje

#nemisakarok #szépház #sokalépcső

Sok helyen fordult már meg, az összes a luxustól, szolgáktól és érdek emberektől nyüzsgött. De ez a hely, maga a megváltás hozzájuk képest. Csend és nyugalom, sehol sincsen olyan ember, aki a nap 24 órájában az ember hátsójában van, hogy lesse minden kívánságát. Furcsa neki ez a dolog, de nincsen ellenére, bár ez lehet, hogy csak az alkoholnak köszönhető.
Lassan követi az előtte ringatózó csípőt, s minden erejét össze kell szednie, hogy összpontosítani tudjon a nő szavaira. Zavaró tényező több is van, de leginkább az alakja és a mozdulatai terelik másfelé a gondolatait.
A legnagyobb kihívást a lépcső jelenti számára, kissé meg is szorítja idegenvezetője kezét, mert most Ő az egyetlen biztos pont számára. Értékelné, ha tekintettel lenne rá és egy kicsit lassítana, de ha nem, hát akkor betudja egy amolyan büntetésfélének.
Amíg Auróra eltűnik a kislány szobájában, Bálint besétál az ő szobájába és tekintetével végig pásztázza, árulkodó jeleket keresve. Mikor a nő "tetten éri" egy sejtelmes vigyort küld feléje.
- Csak jobban meg szeretnélek ismerni.
Egyszerű, de igaz magyarázat. Annyi volt benne, hogy nem kezdett el fiókokat kihúzni, szekrény ajtókat nyitogatni. Támpontok kellenek neki, meg kell valahogy nyernie a nő bizalmát, mert nem szeretne még egy olyan keserves véget, mint legutóbb.
- Szóval Drágaság. Mesélj nekem valamit magadról.
Leül az ágy szélére és karjait összefonva maga előtt nézi a másikat. Kissé szédül, nem lesz ennek jó vége.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 21:50 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 22:01 | Link

Egressyék legszebbje
#vigyázzrám #neharagudj


Túlságosan erős a vágy, képtelen harcolni ellene, így amikor Auróra leül mellé, odahajol hozzá és a már megszokott csókot nyomja a hajába. Az édes illat kavalkád megszédíti, az alkohol pedig felerősíti ezt. Miközben a nő beszél muszáj eldőlnie az ágyon, elérte a vég. Minden egyes szót hall, szemei nyitva vannak, bűnbánóan pislog a másikra. Érzékeli a szomorúságot a nőn, de mondani már nem tud semmit, szeme szépen lassan lecsukódik.

***


Szája száraz, italért epekedik, mellé pedig kínzó fejfájás gyötri. Szemei lassan nyílnak ki és agya nem képes egészen felfogni, hogy hol is van. Ahogy felül az ágyban, rémképek támadják meg és nagyon bizakodik benne, hogy nem tett olyant az éjszaka folyamán, amit meg kell bánnia. Halántékát két oldalt dörzsölve lépked ki a szoba ajtaján, még mindig nem ismerős neki semmi. A lépcsőn haladva valami elképesztő kamu sztorin töri az agyát, de fejének lüktetése nincs a segítségére. A nappaliba érve a kislányt, aki ijedt tekintettel néz rá, nagy nehezen felismeri és villámcsapásként futnak végig agyában az információk az éjszakáról.
- Anyukád merre van?
A torkát megköszörülve teszi fel a kérdést a lánynak. Egyáltalán nem biztos abban, hogy választ fog kapni, ha ő előtte állt volna egy idegen férfi gyerekkorában, akkor sikítva menekült volna el. Reméli, hogy Hanna nem tesz ilyent, mert akkor a fejfájás még gyötrőbb lesz.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 22:01 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 22:21 | Link

Egressyék legszebbje
#tisztaanyja #megtartomőtis

Persze mielőtt lekecmergett volna a lépcsőn, minden ruhadarabját magára vette és szörnyülködve vette tudomásul, hogy az alkohol szaga mennyire beleitta magát holmijaiba. Hogy nézne már ki, ha itt fél pucéran szambázna szegény három éves előtt. Szinte látja maga előtt a kislány ábrázatát, amely a mostaninál sokkalta vészesebb.
Fejét idegességében megvakarja, nem szokott hozzá, hogy egy gyerek ilyen kedves legyen vele, főleg ha idegennek számít. Hagyja, hogy a kislány arra vezesse, amerre csak akarja, még azt is elnézné neki, ha a bejárati ajtón tessékelné kifele. Mikor végre Aurórához érnek, elengedi Hanna kezét és bűnbánó tekintetét lassan vezeti a nőre.
- Jó reggelt.
Hangja egy kissé rekedt, amit pár köhintéssel igyekszik orvosolni. A kávé illatát már a nappaliban is érezte, s bár szívét nagyon melengeti, hogy Auróra gondolt rá, most nem arra van szüksége. Mivel nem szeretné, hogy ki legyen szolgálva, ezért szerez magának egy poharat és a csapból enged egy kevés vizet, amit egy szempillantás alatt tüntet el.
- Hanna le se tagadhatná, hogy a lányod.
Egy kis mosoly jelenik meg az arcán, legszívesebben egy csókot adna a szőkeségnek, de mivel a kislány itt van, ezért nem lép a közvetlen közelébe sem. Amúgy sem igazán tudja, hogy milyen viszony uralkodik kettejük között, így a legkézenfekvőbb megoldást, a kivárást választja.
- Köszönöm az éjszakai szállást és elnézést kérek mindenért.
Őszintén beszél, bár nem teljesen tudja mit művelt, hogyan került ide, úgy véli tartozik ezzel a nőnek.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 22:22 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 22:33 | Link

Egressyék legszebbje
#égessélagyerekelőtt #megsértődök #itthagylaktiteket

Számára ez a családi idill felér egy rémálommal, feszélyezi az egész, amibe belecseppent. Félreértés ne essék, a kislány aranyos, a nő pedig lélegzetelállító, még ebben a ruhában is, de számára ez a kép túlságosan is szokatlan, még gyerekkorában sem volt ilyenben része.
A kevés alvástól és a másnaposságtól nem érti, hogy Auróra mit beszél, kell neki pár pillanat, hogy rájöjjön, ez nem a jelenlegi állapotának köszönhető, hanem annak, hogy a nő átváltott törökre, mintegy kicselezve őt. Micsoda szemtelenség.
- Egy pirítóst elfogadok, ha nem nagy teher.
Nem kell neki több, úgyse lenne képes befogadni a gyomra. Hátát a pultnak döntve figyeli, ahogy a kislány eszeget, kezében pedig úgy szorongatja a poharat, mintha az élete múlna rajta.
- Hazamentek? Az árulók.
Tekintetét az égre emeli, itt hagyták őt a kakiban, méghozzá jó nagy adagban, amiből most mászhat ki egyedül. Pedig a lépcsőn lejőve olyan jól eltervezte, hogy rájuk hivatkozva tűnik el a szégyenérzetből. Mélázásából a kislány hangja és mondandója ébreszti fel, aminek köszönhetően heves köhögésben tör ki.
- Tényleg ezt mondta?
Közelebb lép a kislányhoz, majd leül vele szemben.
- És mit mondott még rólam az anyukád?
Cinkosság van benne, tényleg kíváncsi és ha partnerére talál, akkor a kislány lehet most a srácok helyett a megmentője. Aurórára rá se néz, Hanna most sokkal jobban érdekli.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 22:33 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 22:47 | Link

Egressyék legszebbje

#égek #nemhiszemel #aljasvagy

Elmosolyodik azon, amit hall, bár egy kis szégyenérzet is előkerül benne. Egy fejbiccentéssel köszöni meg Aurórának az ételt, amit oda tesz elé. Egy kis ideig némán figyeli még a kislányt, majd közelebb hajol hozzá és úgy suttog, hogy anyukája semmit se halljon.
- Anyukád is szép, de el ne mondd neki.
Cinkosan vigyorog, nem hiszi azt, hogy a kislány magában tartaná az információt, hiszen ha a saját édesanyjának szavait elárulja, akkor miért pont egy idegenét tartaná titokban. Harap egyet a pirítósból és azon gondolkozik, hogy mit kellene most csinálnia. Eszébe jut a menekülés, de egyből rájön, hogy képtelen lenne csak úgy itt hagyni őket, lehet éjszaka megint itt kötne ki.
Miután végez a szegényes reggelijével, felkel az asztaltól és tölt magának egy kávét. Ha már a két hölgynek ennyire nem okoz gondot, hogy itt van, akkor ő sem szeretne tovább feszengeni ezen. Hátát ismét neki dönti a pultnak és a kisebbik szépség felé fordul.
- Na és mi a terved mára Hanna?
Úgy helyezkedik, hogy Auróra mellett legyen és a hozzá közelebb eső kezével finoman, alig láthatóan megsimogatja a kézfejét. Hálás neki, hogy nem hisztériázik és még mindig nem dobta ki innen, már csak ki kell találnia, hogyan köszöni majd meg.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 22:56 | Link

Egressyék legszebbje
#mitcsinálsz #mégbűzlök #eszedbenejusson

Rosszalló pillantásokat küld a kislány fele egy nevetéssel egybekötve, amikor saját szavait hallja vissza a szájából. Tudta, hogy ez bekövetkezik, de nem gondolta volna, hogy ennyire hamar.
- Milyen pletykás kisasszony vagy te.
Még mindig nevet, szavaival nem akarja megbántani a kis hölgyet, ez hangszínéből is érezhető.
- Hát már értem miért aludhattam olyan sokat, mint Csipkerózsika.
A szülői leleményességgel nincs tisztában. Neki dadái voltak, akik bár kedvesek és mindent megtesznek, amit az ember kér, de egyáltalán nem ugyanazt az érzést és élményt kapta tőlük, mint amit a szüleitől kap az ember.
- Biztos jó lesz.
Csak ne jussanak el addig, hogy őt is meginvitálják. Bármennyire is jól érzi itt magát, azt a helyzetet már nem lenne képes elviselni.
Szava és lélegzete is elakad, amikor Auróra csókot kezdeményez. Esetlenül viszonozza azt, bár legszívesebben a pultra ültetné őt és illetlen dolgokat művelne vele. Most azonban feszélyezi a kislány jelenléte, pontosan ezért nem kezd az ember anyukákkal, teljesen megbénítják.
- Azt hiszem nekem lassan mennem kell.
Bűzlik, tegnapi ruhában van és ez számára egyáltalán nem megszokott. Mindennek a helyén kell lennie, mindig törekedni kell arra, hogy az ember adjon magára, mert sosem tudhatja mikor jön szembe vele egy jó lehetőség.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 22:57 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 23:08 | Link

Egressyék legszebbje

#soklesz #ebbőlnemszabadulok #köszöndmegneki

Csak kibukott az, amit nem szeretett volna. De meglepettségére nem Auróra, hanem a kislány teszi fel a nem várt kérdést. Zavarában meg vakarja a feje búbját és a nőre néz. Tőle várná a kimentést, de úgy tűnik mindhiába, ő inkább cserbenhagyja, ugyanúgy, ahogy pár órával ezelőtt a barátai is. Ezek szerint ez egy ilyen nap lesz. Tekintetét visszatáncoltatja Hannára, majd megköszörüli a torkát.
- Csak akkor, ha adtok nekem lehetőséget arra, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy hajléktalan.
Egy mosolyt erőltet az arcára. A kislánynak mégsem mondhat nemet, hiszen akkor megsértené és így bukhatja a dögös anyucit.
- Had ugorjak be a hotelbe lezuhanyozni, átöltözni és visszaszerezni a minden holmimat, amit a srácokkal együtt haza küldtél. Nincs nálam semmi.
Tényleg semmi. Se pálca, se iratok, se pénz. Minden a kocsiban volt. Hát nem gondolta, hogy itt éjszakázik, azt meg főleg nem, hogy a nő elküldi a cuccait.
Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 09:02 | Link

Egressyék legszebbje
#dofo #nemélemtúl #soklesz #törlesztenedkell #csakérjemeg

Éppen válaszra nyitná a száját, de akkor Auróra ismét anyatigrisbe vált át és úgy eltűnik a gyerekkel, mintha valaki éppen rájuk támadt volna. Nem szól végül semmit, megvonja a vállait, elpusztítja a már hideg kávét, majd kisétál a nappaliba. Cipőjét és kabátját szerencsére hamar sikerül kiszúrnia, bár abban nem igazán biztos, hogyan is kerültek oda ahol vannak. Amíg a két hölgy elkészül, türelmesen várakozik. Szerencsétlennek érzi magát, de amint meglátja Aurórát, úgy érzi, mintha az életkedve új erőre kapna.
- Anyukád azt szeretné, ha meghalnék.
Vigyorogva lép a lányok elé és ha már Auróra megcsókolhatta az imént, ő is megengedi ezt magának.
- Megőrjítesz.
Halkan súgja a fülébe a szót, aztán ha tud segít az öltözésben.
A taxiba ülve azon gondolkozik, hogy tényleg elmenjen -e vagy találjon ki valami ultra ciki kifogást és azzal pattanjon meg. Lopva hátrapillant a lányokra, az egyik tündéri kisgyerek, a másik pedig a végzetasszonya képében néz vissza rá. Ezt megszívta.
Kiszáll a kocsiból, majd kinyitja Auróra oldalán az ajtót.
- Nem ücsöröghettek itt, amíg elkészülök.
Vitába nem száll. Mielőtt Auróra bármit mondhatna Bálint a kezét Hanna felé nyújtja, hogy segítsen neki kiszállni.
- Nem kell feljönnötök, de ne itt kint ácsorogjatok, ha kérhetem.
Elindul befelé. Bár ő tudja, hogy senki sincsen rajta kívül a szobában, nem feltétlen invitálná meg őket, szeretne most egy pár pillanatnyi levegőhöz jutni.
A liftből még int egyet feléjük, majd amint az ajtó becsukódik öklével egy nagyot üt a lift falába. Túlságosan sokat engedett és fogalma sincsen hogyan mászik ki ebből. Röpke fél órás készülődés után érkezik vissza a lányokhoz. Farmernadrágot és egy fekete, rövid ujjú pólót vett magára. Kabátja szétnyitva, határozott léptekkel halad a hölgyek felé.
- Na, akkor hova is lesz a menet?
Úgy áll, hogy Hanna pont kettőjük közé essen, ő lesz most a megmentő, már ameddig nem rohan majd el játszani.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 09:03 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 09:19 | Link

Egressyék legszebbje
#keresek #egy #másik #dögös #anyucit

A taxiban ismét nem ül melléjük, az már maga lenne a pokol számára. Még így sem biztos abban, hogy jó ötlet ez az egész.
- Hát remélem is.
Hátrafordul és kacsint egyet Aurórára. Bőven elég neki ez az egy anyuci, nem fog többé soha az életben még csak szóba állni se másikkal.
Mikor végre megérkeznek, kifizeti a taxist, majd ismét segít kiszállni a lányoknak. Mivel fogalma sincsen merre kell menni, így Hanna mellett lépkedve sétál velük, közben örül magának, hogy milyen jól kitalálta ezt, micsoda blokád. A játszóházba érve csak egyetlen egy szó jut eszébe; Rohanj. El innen, soha vissza se néz, hagyj hátra mindent. Most, hogy látja ezt a sok visítozó gyereket rájön, hogy ezt nem gondolta át teljesen.
- Én. Ő.
Valahogy ki kellene hátrálnia ebből, de ahogy ránéz a duóra nem képes rá. Amúgy is határozott célja előny kovácsolni a mai programból, s az hamar elszállna, ha most valami idióta kifogással kihátrálna.
- Mit kell itt csinálni?
Elég idióta kérdés, de mivel még soha nem volt ilyen helyen gyerekkel, ezért nem tudja mi a teendő. Amikor legutoljára valami ehhez hasonlóban megfordult, akkor részeg volt, és bátor, na meg nem voltak gyerekek.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 09:19 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 09:37 | Link

Egressyék legszebbje
#miértmitcsinálsz #nelegyeélféltékeny

Egy feszült sóhaj szalad ki összeszorított ajkai között, majd követi Aurórát. Teljesen idegen neki ez a szituáció és nem is tervezte, hogy mostanában belecsöppen, aztán hopp hirtelen minden belepottyant az ölébe, most meg nem tud belőle szabadulni. Talán nem is igazán akar..
A hely keresés közben felméri a terepet, hiszen férfi, miért ne nézhetne körbe? Lát itt mindenféle nőt, fiatalt, időset, csinosat, kiábrándítót, hangosat és szerényet azonban számára egyikük sem ér fel ahhoz, aki éppen megragadja a kezét. Arcára vigyor ül ki, és megszorítja a nő ujjait, jelezve neki, hogy pontosan tudja mit csinál, még élvezi is. Bár más helyzetben biztosan visszakozna, de a tegnap esti akciója után, muszáj törlesztenie és a normális énjét elővéve, elviselni, amit a szőkeség a nyakába varr.
- Hát ez remek.
Röviden tömören, de őszintén ejti ki a szavakat a száján. Ez felér egy kínzással, egyáltalán nem fogja élvezni a dolgot, de mindent megtesz a nő kedvéért.
- Mi pedig két órán keresztül fogjuk húzni egymás agyát?
Megvonogatja a szemöldökét, bár szomorúan kell konstatálnia, hogy itt nincs félreeső hely. Nem fognak tudni eltűnni a kíváncsi és érdeklődő szeme elől. Nem mellesleg a gyerekek is eléggé lelombozzák, olyanok, mint a kriptonit. Teljesen bénának és gyengének érzi tőlük magát.  
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 09:37 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 11:59 | Link

Egressyék legszebbje
#kegyetlenvagy #nemszabad #rosszuljösszki

Örül a helyválasztásnak, na nem a játszóháznak, hanem annak ahova ülnek. Bár a kíváncsi tekintetekkel soha nem volt gondja, ezek kereszttűzében nevelkedett és viszonylag normális emberré is sikerült válnia.
Ajkai egy kissé szétnyílnak és egy kisebb sóhaj hagyja el a száját. Ez a nő egyszerűen tönkre teszi, amit művel vele az egyszerre izgatja és dühíti.
Kicsit erősebben ragadja meg a nő kezét és kihúzza a pólója alól. A szeme már elsötétült, ha hagyja, hogy Auróra ezt tovább csinálja, nem lesz jó vége.
- Ha nem fejezed be, nem lesz jó vége ennek.
Idegesen sziszegi a szavakat, nem tudja felfogni, hogy lehet ennyire felszabadult és meggondolatlan a nő. Vagy, ha ez a bosszúja az este miatt, akkor pedig nagyon furcsa módját választotta annak, hogy kicsesszen vele. A perszóna. Ha Hanna nem lenne itt, akkor már rég benne lenne a dologban, de nem akarja, hogy Aurórának szégyenbe kelljen innen távoznia. Nem gondolta volna, hogy kettejük közül ő lesz majd a felelősségteljesebb. Micsoda fordulat.
- Nem vágysz vissza Törökországba?
Bár azt lehetne hinni, hogy nem figyelt, mielőtt kidőlt, azért arra tisztán emlékszik, hogy milyen lelkesedéssel beszélt a nő. Valamivel muszáj elterelnie a gondoltait, hiszen nem fog csak úgy lelombozódni, ha továbbra is forr közöttük a levegő.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 12:14 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 12:26 | Link

Egressyék legszebbje
#áldozatvagyok #nemcsináltamsemmit

Mindennek nevezték már eddigi élete során, de mágnesnek soha. Először nem is igazán érti, hogy mire mondja ezt a szőkeség, aztán elgondolkozik azon, hogy viselkedése mennyiben változott a Margit - szigeti találka óta, így sikerül megfejti a talányt.
- Miért nem? Hanna apja miatt?

Nehezére esik kimondani ezt a szót, de szeretné tudni, hogy akkor most ő mennyire is van bent a képben. Nincsenek együtt ez tiszta sor, de hát akkor mi van, vagy mi lesz, mit terveznek. Nem is érti mit foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, hiszen ő nem tervez semmit, csak van és élvezi.
Azért nem hagyja ám annyiban a dolgot. Ha lehetséges közelebb csúszik nőhöz és ad egy csókot az ajkaira. Keze közben fel-le járkál a nő oldalán és combján, majd egy elégedett vigyor ül ki arcára. Nem csak Auróra képes bolondot csinálni belőle, hanem ez fordítva is igaz. Az mégsem lehetséges, hogy egy oldalú legyen a játék. Kezét a nő combjához érintve olyan lassan húzza vissza, amennyire ez lehetséges, közben pedig arcát fürkészi.
- Keserves két vagy több óra lesz ez.
Nyom egy puszit a homlokára, majd visszahelyezkedik normális testtartásba, kezét átvetve Auróra háta mögött.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 12:26 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 13:03 | Link

Egressyék legszebbje
#rosszvagy

Nem számított ilyen hosszú válaszra, tökéletesen beérte volna egy egyszerű igennel vagy nemmel. Tulajdonképpen még most sem tudja igazán a választ kérdésére, de legalább már azzal tisztában van, hogy ezzel a Kirillel, vagy kivel, nem kell vérre menő csatát vívnia. Felettébb megkönnyebbül a tudattól, na nem mintha sok esélyt adna a csávónak, bárki is legyen. Mivel még sosem hallott róla, így nem különösebben érzi azt, hogy félnivalója lenne, hát az ő világában gyakorlatilag nem is létezik ez a fazon.
Auróra mozzanatai és halk nyögése beindítja a fantáziáját, ám képes türtőztetni magát, még. Fejét kissé megemeli és a nő füléhez hajol, hogy szépen suttogva, de jó részletesen közölje vele, hogy most mit szeretne csinálni. Minden apró részletre odafigyel, nem szeretne semmit sem magában tartani, hiszen ha már nem teheti meg, legalább had meséljen róla. Miután végez a részletes tényközléssel, borostájával finoman végigszánt a nő arcélén, majd szája sarkába nyom egy csókot. Keze a mesedélután alatt folyamatos érintkezésben volt a nővel, hol derekát, hol lábát simogatta, kínosan ügyelve arra, hogy semmiféle határt ne lépjen át. Kellemetlen lenne.
Tekintetét csak addig veszi le Auróráról, ameddig végigtáncoltatja barnáit a  kiéhezett nőkön, akiknek szemei majd kiesnek a helyükről, küld feléjük egy-egy mosolyt, majd újra Aurórára figyel.
- Megőrülök tőled, te nő.
Szavai után felmordul, nem engedhette volna meg magának, hogy ilyen helyzetbe kerüljön. Ha tudta volna, hogy nem tud majd kimászni a gödörből, amibe beleesett, lehet kétszer is átgondolja, hogy visszaadja-e a labdát.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 13:04 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 13:30 | Link

Egressyék legszebbje
#akkormostnyugodjle #állattáteszel #csakHannamenthetmeg

Tetszik neki a látvány, bár egy kissé meglepődik azon, hogy a szavaival is képes ilyen hatást elérni. Persze eddig is tisztában volt azzal, hogy jó a beszélőkéje és le tudja venni a nőket a lábaikról, de ez amit most látott, minden várakozását felülmúlta. Ez a nő valami hihetetlen, pont olyan őrült, mint ő. Teljesen elvesztette tőle az eszét és nehezen tud megálljt parancsolni magának. Ad egy kevés teret neki arra, hogy összeszedje magát, de kezét még mindig a combján pihenteti. Ujjával apró köröket ír le, ha egyszer belekezd, akkor nehéz megállítani.
- Te kezdtél bele én csak mesét mondtam neked.
Ártatlanul vigyorog, kezét elveszi a nő lábáról, hátát neki veti az ülőalkalmatosság háttámlájának és úgy méregeti tovább a mellette ülőt. Lábait kénytelen átvetni egymáson, hogy takarja, amit kell, nem akarja, hogy valamelyik kölyöknek ilyesmivel kelljen szembesülnie egy játszóházban.
- Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rád, nem találok szavakat, egyszerűen elképesztő vagy.
Hangjából is érződik az ámulat és a büszkeség keveredése. Magára büszke, mert felfedezte egy új tehetségét, a nőtől pedig el van ámulva, egyszerűen leesett az álla az elmúlt percek produkciójától. A baj csak az, hogy túlságosan perverz lenne továbbmenni ezen a téren, főleg, hogy így is többen lesik őket, mint kellene.
- Mennyi időnk van még?
Nem unja a helyzetet, főleg így, hogy kettesben lehet a nővel, de azért valamennyire kívánja már a szabadulást is. A feje, amint visszatér a rideg valóságba elkezd lüktetni, valószínűleg a gyerek zsivaj nem nagyon van segítséggel a másnapos fejre.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 13:40 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 13:48 | Link

Egressyék legszebbje

#fejezdbe  #nembíromki

Nem lehet? A nő a legkisebb erőfeszítést sem tette meg annak érdekében, hogy ne élvezze a közelséget. Ez pedig nagyon imponál a férfinak, mástól ilyent még nem tapasztalt, főleg úgy nem, ahogyan Auróra kivitelezi. A Margit szigeten még a szende nő, aki egyben anya tigris. A kávézóban a féltékeny és felvágott nyelvű nőszemély, aki egy pillanat alatt behálózta. Aztán jött a hotel, amelyre már nem is tudna megfelelő szavakat találni, amelyek nem lennének korhatárosak. Tegnap este maga volt a gondoskodás, a figyelem, most pedig.. Egy kiéhezett vadmacska, aki belekényszerítette egy olyan dologba, amelyet még álmaiban sem lett volna képes előhozni.
Fél óra. Azalatt az idő alatt annyit mindent tudna műveli, ha lenne rá lehetősége. Az agyában már most minimum tíz dolog lejátszódik és ez egyre csak sokasodik attól, amit Auróra művel. Kezét elhúzza, de csak azért, hogy megragadja a nőét.
- El fogod érni, hogy becipeljelek oda és ...
Fejével a legközelebbi ajtó felé bök. Nem tudja mi van mögötte, az is lehet, hogy trambulin vagy ugráló vár, esetleg wc vagy raktár. Teljesen mindegy. Ha Auróra nem fejezi be, felkapja és nem törődve semmivel sem, bizony becipeli oda, hogy aztán körbenézhessenek. Mert ám fúrja az oldalát, hogy mi lehet az ajtó mögött. Amióta itt vannak, senki nem ment be és senki nem jött ki. Biztos ez az átjáró Narniába, milyen stílszerű lenne egy játszóházban.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 13:48 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 14:14 | Link

Egressyék legszebbje
#ajjajj #micsodatakarítóeszközök

Nehezen tudja türtőztetni magát, de szerencsére a nő segítségére van azzal, hogy értve a szép szóból, nem kínozza tovább, sehogy sem. Jó ez erős költői túlzás, mert már a jelenléte is elég ahhoz, hogy a férfinak illetlen gondolatai támadjanak. Hiszen már több, mint egy hete epekedik ezután a nőszemély után, hiába volt messzi még az országtól is, gondolatai a nő körül forogtak.
– Majd mindjárt kiderül.
Megfogja a nőt kezét és maga után húzza. Nem foglalkozik azzal, hogy ki hogyan néz rájuk, ő bizony eltűnik az ajtó mögött a szőkeséggel és egy jó húsz perc elteltével nyitja ki újra az ajtót.  
– Ja igazad volt, elég jó takarító eszközeik vannak.
Önelégült vigyorral az arcán sétál el a meredt szemmel bámuló nők mellett. Keze Auróra derekán pihen, úgy vezeti át az asztalok között és igazít az előtte ringó csípőn pihenő szoknyán, mert egy kissé feljebb csúszott valahogy. Hoppá.
Mivel Hanna még mindig nem kerül elő, ezért hozat maguknak egy-egy kávét, meg mellé valami üdítőt, majd kihúzva magát újfent körbepillog a szülők között. Most veszi észre, hogy gyakorlatilag rajta kívül egyetlen egy férfi sincsen ezen a helyen, egyből le is vonja a következtetést, hogy ezek az apukák mennyivel okosabbak nála, mert tudták, hogy nem szabad itt megjelenni. Na majd legközelebb, már ő is tudni fogja. Legközelebb? Micsoda ostoba gondolatokkal kezdett el játszani hirtelen.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 14:14 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 14:39 | Link

Egressyék legszebbje
#ittavége #megőrülök

A kávé egészen jó, bár sokkal víz ízűbb, mint amelyet az este folyamán kapott. Kihitte volna, hogy még vissza fogja sírni a jó öreg kotyogóst és annak a zamatát. Ő sem szól semmit, nem szeretné megtörni az a kis csendet, ami kettejük közé telepedett, éppen szükség van rá.
Még mielőtt szólhatna, megérkezik a kisebbik kiadás, aki úgy bújik az anyukájához, ahogy Bálint akarna. Ha valakire féltékeny lesz, az Hanna lesz, de csak azért, mert vele biztosan harcolnia kell Auróra figyelméért. Megfogja a kislányhoz tartozó kezet, bár nem igazán tudja, hogy miért is, mivel nincs jobb dolga segít felöltöztetni Hannát. Feladja a kabátot a szőkeségre, végül ő is magára kapja Auróra illatában pompázó kabátját. Kifelé menet még küld egy-egy csábos villantást a kiéhezett nőknek, majd követi a két hölgyet.
- Nekem most sajnos el kell mennem pár helyre.
Nem menekülési tervének első pontját veti be hanem már így is több időt lógott el a munkából, mint azt szabadott volna. Egy percét sem bánja a dolognak, de pontosan tudja, hogy az örege milyen fejmosással fogja ezért jutalmazni. Leguggol, hogy Hannával egy magasságba kerüljön.
- Megengeded, hogy este átmenjek hozzátok?
Félszegen elmosolyodik. Most nem fog inni, legszívesebben ezt is hozzátenné, de látja a lányon, hogy fáradt, ezért nem szeretné őt felesleges információkkal terhelni. A kislány válasza után felegyenesedik és nyom egy csókot az anyja ajkaira.
- Viszlát Szépségeim.
Kisöpri az arcába hulló tincset és homlokára is nyom egy csókot. Nem fog eltűnni, ostobaság lenne tőle, még úgy is, hogy a gyerek létezésének ténye eddig mindig rossz hatással volt rá. Ez most más. Ez most kell neki.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 14:39 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 21:32 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -

#remélemmáralszik #adjegycsókot

Különösebb készülődésre nem volt ideje, mert egész délután az apjának ugrálva intézkedett. Hiába van hétvége, náluk soha nincsen megállás, valakivel mindig lehet üzletet kötni, vagy fenyegetőzni.
Arra volt ideje, hogy egy virágüzletbe beugorjon és csináltasson két csokrot. Az egyik csokor a másiknak a tökéletes mása, csak kisebb kiadásban. Pont mint Auróra és Hanna, legalábbis ő így látja őket.
Saját autójával érkezik, számára a taxizás olyan, mint egy New Yorki ficsúrnak a metró, de ezt nem akarta a nő orrára kötni. Az ajtóban ácsorog azon agyalva, hogy biztosan jól tette-e, hogy idejött. Most valahol innia kéne a srácokkal és idegen nők után fütyörészni vagy táncolni velük, ehelyett ő megint Auróránál köt ki. Olyan mint egy bumeráng, mindig visszajön, nem tud elszakadni, mondjuk már nem is szeretne. A csengőt csak egyszer nyomja meg, kezeit pedig a csokrokkal együtt a háta mögé rejti. Mikor kinyílik az ajtó egy kedves mosollyal néz arra, aki kinyitja.
- Szép Estét! Megérkeztem. Bocsánat a késésért.
Bűnbánó tekintetet igyekszik az arcára erőltetni, de ez hamar nevetésbe torkollik. Nem fog magyarázattal szolgálni a késés miértjéért, bár Auróra még nem tudja, mivel foglalkozik, de annyit már tud róla, hogy nem fog hiszti rohamot kapni, pár perc miatt.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 22:45 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 21:47 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -
#nemkellvacsi #nemkellpezsgő

Megkönnyebbült sóhajt ereszt ki, amikor Aurórát látja közeledni. Kissé félt, mert nem emlékezett rá, hogy az apja meddig van távol. Az lett volna a nap fénypontja, ha még vele is össze kell futnia. Rémálom a köbön.
Mivel kezei tele vannak, ezért nehézkesen tudja átölelni a nyakában csüngő nőt, de valahogyan sikerül megoldania. Sőt még egy puszit is ad a hajába.
- Ezt nektek hoztam.
Auróra felé nyújtja mindkét csokrot. Ez semmiség, tud ő figyelmes lenni, képes ajándék téren túlzásokba esni, de úgy érezte ez pontosan elég lesz ide. Se nem sok, se nem kevés.
Követi befelé a nőt, s most hogy tiszta, képes megjegyezni az utat és jobban megnézni a környéket. Tetszik neki, bár élni nem tudna itt, túlzottan nyugodt.
- Hanna?
Tényleg érdekli, főleg az, hogy alszik-e már, de csak azért, hogy ezt csinálhassa. Mikor megkapja a kérdésére a választ felkapja Aurórát és a nappaliban lévő kanapéhoz cipeli.
- Melyik elképzeléseddel kezdjük?
Ő bármelyikre vevő lesz, amióta hallotta Auróra gondolatait, csak ezzel tud foglalkozni, egész napra elvette az eszét.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 22:45 Szál megtekintése
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 22:20 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -
#majdeszelkésőbb #mostmástcsinálunk

A kislány alszik, ennél jobb nem is lehetne az időzítés. Az egész délelőttös kínzás, annyira elvette az eszét, hogy talán még akkor is képes lenne neki esni a másiknak, ha Hanna jelen lenne. Vagy megfogná a lányt, aztán elvinné a szobájába, hogy ne lássa mi következik, valószínűleg ezt az opciót választaná.
- Ez így most, ahh.
Auróra fölé kerekedik és csókokkal halmozza el bőrének szabad felületeit. Minden porcikáján hosszú másodperceket időzik, szeretné minél jobban kiélvezni a nő illatát és bőrének ízét.
Megfogja a nőt, lassan felhúzza a kanapéról, majd úgy ül le, hogy a szőkeség az ölébe kerüljön. Egyik kezét Auróra derekán pihenteti, a másikkal pedig eltűr az arcából egy oda pofátlankodó tincset.
- A te vágyaid, te irányítod.
Teljesen ráhagyja magát a nőre, eddig ő volt az uralkodó fél. Most azonban nem akarja elvenni ezt az örömöt a másiktól, hiszen tudja mennyire tetszik neki, ha a saját játékát játszhatja.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 22:45 Szál megtekintése
Budapest és környéke - Drávecz Bálint hozzászólásai (136 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 5 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek