32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 [2] 3 » Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 18:30 | Link

A  NŐ
 Otthon
#azvagy #enyémvagy


- Ha az anyám fülébe jut, hogy hagytalak mosogatni, akkor letépi a legnemesebbik testrészem- majdnem sikerül alpárian kifejeznie magát, de szerencsére agya már kezd automatikusan gyerek biztosan kódolni. Hogy a fenébe jutott idáig, még mindig rejtély számára. - Már kezd a gondolatoddal megbarátkozni, ne tegyük ezt tönkre- Esthernek nincs választása, akár tetszik neki Auróra, akár nem, bele kell törődnie abba, hogy most van és remélhetőleg még lesz is egy darabig.
- Sajnos nekem nem olyan egyszerű, mint nektek - elmosolyodik és fejben gyorsan megtervezi a következő egy órát. Kidobja a srácokat, telefonál párat, veszekszik az apjával, mert nem megy be, közben azért figyel a lányokra is. Sűrű programnak néz elébe.
- Körülbelül egy óra múlva talán visszatérhetünk erre, de addig még sajnos el kell intéznem pár dolgot- elhúzza a száját, nem tud lazítani napközben, nem erről szól az élete. Talán kisebb korában szökő évente volt egy lazulós hétvégéje, de még ebben sem biztos.
- Igyekszem, tényleg - nyom egy csókot Auróra ajkaira, a kelleténél hosszabbat, majd ad egy puszit Hanna fejére is és eltűnik a srácok szobájában két pohár vízzel. Pár pillanat múlva két férfi üvöltése hallatszódik ki az ajtó túloldaláról.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 18:31
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 11. 18:35 | Link

Te
Nálad


- Azt egyáltalán nem szeretném.
Furcsa lesz megszokni ezt a helyzetet, mindkettőjüket egész máshogy nevelték, ezért nyilván más dolgokat tartanak természetesnek. Persze, nem jelent különösebb gondot, ha épp nem kell a házimunkával vesződnie, de azért mégiscsak furcsa, ő szeret maga körül rendet tartani.
- Nem hiszem, hogy valaha is meg fog kedvelni.
Egy fiatal lány, akinek mástól van gyereke, és nem várható el tőle semmiféle előny, nem jár kapcsolattal, talán nem olyan szemetgyönyörködtető gondolat a családjának.
- Intézd, amit kell.
Mondja egy megadó sóhaj keretében, majd egy picivel lelkesebben viszonozza a csókot, mint kellene. Mikor Bálint elindul a szoba felé, Rora a kanapéhoz megy, a kislánnyal ked játszani, de kisvártatva kiabálás üti meg a fülét. Nem mer beleszólni, nyilván nemnemg odamenni, így kénytelen a kanapéról hallgatni a vitát, aminek tulajdonképpen ő az okozója. Remek.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 11. 18:36
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 18:37 | Link

A  NŐ
 Otthon
Egyetlen ordítás, ennél több nem jut át a falakon. Bálint szépen, üzletemberekhez méltóan osztja ki a barátait és megkéri őket, hogy legközelebb ne érkezzenek úgy, hogy ne szólnának. Emellett Ádámot olyan mértékben fenyegeti meg, amelyet még világéletében nem alkalmazott, ha még egyszer ilyen ostobasággal meri zaklatni Aurórát biztos lehet benne, hogy meg lesz kínozva. Azt nem teszi hozzá, hogy pálcával, mert nem teheti meg, de gondolataiban már több átkot is szórt a férfira. 10-15 perc elteltével mindhárman kijönnek a szobából. Ádám fülét, farkát behúzva lépked oda Aurórához és a bocsánatáért könyörög, majd szerencsére mindketten távoznak. Egy könnyed lökéssel csukja be utánuk az ajtót, majd a két hölgy felé fordul.
- Tényleg sajnálom- bűnbánó képpel néz rájuk, majd elindul a dolgozószoba felé, ahol a következő fél órát tölti. Néha egy-egy hangosabb megjegyzés árulkodik arról, hogy éppen, hogyan alakulnak a dolgai, végül egy mosolyt erőltetve lép ki a nappaliba amilyen halkan csak tud és nézi Aurórát és Hannát, ahogy játszanak.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 18:38
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 11. 18:42 | Link

Te
Nálad


Igyekszik inkább a kislányával foglalkozni, nem akar túl nagy feneket keríteni a dolognak, tekintve, hogy már az állítólag megalapozatlan undoráért is le lett teremtve. Így hát marad az, hogy úgy tesz, mintha nem történe semmi, játszik Hannával.
Mikor nyílik az ajtó, oda sem néz...bár nehezére esik, csak akkor pillant fel, amikor a férfi fölé tornyosul. Felpillant rá, arcáról semmilyen érezlmet nem lehet leolvasni. Csak akkor húzza fel kicsit az orrát, mikor kimondja, hogy 'semmi baj'.  Persze nem gondolja komolyan, hiszen soha életében nem sértették meg úgy, mint tegnap, ezt nem tudja csak úgy elfelejteni.
- Nem számít.
Egykedvűen vállat von, figyeli, ahogy a férfi visszavonul a dolgozószobába. Mivel látja, hogy egy hamar nem fog onnan kiszabadulni, úgy dönt valami hoyszabb elfoglatságot keres. Ez pedig a művészkedés. Táskájából előkerül a henna, amit Hanna kifejezett örömmel konstatál és felnőtteket megszégyenítő mozdulatlansággal hagyja, hogy az anyja rajzoljon a kezére és a karjára. Mindez annyira kikapcsolja, hogy észre sem veszi, hogy Bálint időközben visszatért közéjük.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 11. 18:42
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 18:46 | Link


A  NŐ
 Otthon
#ezszerelem #világvége #jajjnekem #bajvan

Miközben nézi őket egy különös érzés keríti hatalmába. Talán utoljára tizenévesen volt szerencséje ehhez és már akkor sem végződött jól. Hiszen mi jó származhat egy ilyen embernek, abból a nőből, akinek mástól van gyermeke, akinek nincs társadalmi státusza és, akiért annyira meg van veszve, hogy fittyet hány az összes eddigi normára, csak azért, hogy idegesíthesse a szüleit. Legalábbis az elején ez volt a terv, azonban most valami változott. Az elmúlt időszak eléggé idilli volt, sokkal közelebb engedte magához ezt a nőt, mint eddig bárki mást. S bár előtte a gyermekekkel körülbelül annyi kapcsolata volt, mint egy kígyóval, jelenleg elképzelni se tudná, hogy Hanna és Auróra ne legyenek vele. Közelebb lép hozzájuk, a nő aurájába úgy hajol bele, hogy  még véletlenül se ijessze meg őt. Ennek érdekében a rövid mondatot is alig hallhatóan suttogja el neki.
-Költözzetek ide- ezt akarja, lehet hirtelen ötlet, lehet megbánják, de szeretne minden reggelt velük kezdeni és nem abban a tudatban, hogy bármelyik pillanatban hazamehetnek, hiszen remélhetőleg ez lesz az ő otthonuk is.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 18:47
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 11. 18:48 | Link

Te
Nálad


Néha-néha felpillant a lányára és megmosolyogva a türelmét. Hanna annyira szerette a hennát, hogy még pislogni is csak nagy óvatosan mert, hogy nehogy belemozduljon, nem hiába, vérbeli csajszi. Bezzeg mikor máshol kellett türelmesnek lenni, akkor még csak a szót magát sem értette.
Csak akkor pillant fel, félbehagyva egy megkezdett virágot, amikor mocorgást hall. Ezzel egyidőben érkezik a kijelentés, amivel hirtelen nem tud mit tenni, el sem jut a tudatáig.
- Tessék?
Valószínűleg nem jól hallotta. Nem magában nem biztos, hanem a hallásában. A józan esze gonosz tréfát űz vele. Miért akarna bárki is pont velük együtt élni?
- Szeretnéd ha ideköltöznénk?
A kérdés már csak az, mi vehette rá a ferfit arra, hogy egy olyan nővel költözzön össze, akit csak két hónapja ismer, ráadásul a nyakába vegyen egy tipegőt, aki még csak nem is az ő gyereke.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 11. 18:49
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 18:53 | Link

A  NŐ
 Otthon
Apró sóhajt szakad ki belőle, arca komoly.  Testtartása az eddigi lazaságból sokkal merevebbé válik. Úgy véli elég érthetően beszélt, bár a suttogásnak köszönhetően lehet nem volt annyira érthető, de tartja olyan okosnak Aurórát, hogy sikerüljön rájönnie magától is mit is mondott.
- Nem fogom még egyszer elmondani- elsőre is nehéz volt, s nem azért mert nem így érez. Számára nehéz kimutatni az érzéseit és nem akarja bizonygatni őket. Amit ő mond, azt komolyan is gondolja, de ezt már annyiszor elmondta a szőkeségnek, hogy nem szeretné újra megismételni magát. Meg egyébként is megszokta már, hogy értelmes emberekkel van körülvéve akik elsőre is felfogjak amit mond. Auróra pedig minden szőke nőkre vonatkozó sztereotípiát megdöntött már, nem is egyszer.
- Gondold át. Nem kell most döntened- ezt csak úgy hozzáteszi. Tudja, hogy ez mennyire komoly lépés és nem szeretné, ha a nő nem gondolná át eléggé. Tisztában van azzal is, hogy természetét mennyire nehezen lehet elviselni és sokszor kattan egyet indokolatlanul, de ezért a nőért érdemes változni, s szeretne is.
   
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 18:54
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 11. 18:59 | Link

Te
Nálunk?


Szóval tényleg ezt mondta, és nem hallotta félre. Ráadásul az arcából ítéve komolyan is gondolta. Auróra tekintete Hannára siklik, majd vissza a férfire. a kislányon semmi érzelem nem tükröződött, túlságosan bele volt merülve a virágokba ahhoz, hogy meghallja amit Bálint mondott, pedig áltslában csüng minden szaván. Furcsa ez, a férfiból a legváratlanabb pillanatban buknak elő ilyen fontos dolgok, aztán behúzza a vészféket. De ez nem volt baj. Rora szívének azért volt kedves, mert határozott, komoly, céltudatos és igazi férfi volt. Az pedig nem az ő hibája, hogy fél a saját érzelmeitől, hogy új neki a terep. Mert valahol neki is az még, ezért a bizonytalanság.
Figyeli, ahogy elindul kávéért, követi a tekintetével minden lépést. Rá kell jönnie, hogy ezen az ajánlaton még gondolkodni is felesleges, nem akarja kéretni magát, tudja, hogy mit akar.
- Rendben.
Csak ennyit képes mondani, másra nem telik, nem engedi a helyzet.
- Ha te is biztosan ezt akarod, akkor rendben.
Ismétli úgy, hogy ezúttal tiszta is legyen. Valamilyen szinten ez sokkal nagyobb áldozat Bálinttól, mint tőlük, magától értetődő, hogy hagy neki kibúvót.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 11. 19:00
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 19:04 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Amíg Auróra töpreng úgy határoz, hogy készít egy kávét. A mindennapjaiban ez legalább kétszer háromszor előfordul, így már gyakorlatilag csukott szemmel is képes lenne rá. Most azonban minden sokkal lassabban megy, át kell gondolnia a sorrendet illetve a kávézacc, a cukor és egyéb kiegészítők hollétén is muszáj agyalnia. Ugyanannyira össze van zavarodva, mint Auróra, ha nem jobban.
- Rendben átgondolod vagy rendben... ? - kétértelmű. Utálja az ilyent, főleg mikor nem is tudja melyiknek örülne jobban.  Hosszú perceknek érzi a másodperceket, úgy vágyik Auróra igenlő válaszára, mint egy kisgyerek a karácsonyi ajándékaira, s mikor ezt megkapja, csak bámul maga elé.
Áll. Megfagyott. Az agya nem képes feldolgozni az információt, amit Auróra közölt. Ajkai egy félszeg mosolyra húzódnak, szemei csillognak. Számára ez hatalmas lépés. Egy napnál több időt nem töltött még ugyanaz mellett a nő mellett, leszámítva a dadáját.
- Örülök - tényleg örül, de nehezen fogja tudni ez kimutatni. Megissza az elkészített kávét, majd visszasétál a kanapéhoz és a műalkotást méregeti.
- Ez nagyon jól néz ki - elismerően hümmög párat, eddig is tudta, hogy Auróra jó kézimunkában, khm. De ez most lenyűgözte.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 19:05
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 11. 19:08 | Link

Te
NálunkNehéz elhinni, hogy tényleg örül neki. Persze nem kételkedik, csak ez merőben más, mint amit korábban megszokott tőle. Nyilván komolyan gondolta, hiszen ha nem, akkor fel sem ajánlotta volna. Lehet, hogy nem kellett volna ennyire lelkesen beleugrania? De ha egyszer szereti, soha nem tudná elutasítani, képtelen lenne rá.  Furán egyszerű menet volt, talán túl könnyen is ment, biztos kell benne lennie valami buktatónak, de a gondolat, hogy minden nap mellette fekhet le, vagy epp vele elég csábító. Aztán meg majd a hétköznapok a többit úgyis eldöntik, ha eljutnak addig, hogy minden cuccukat át tudják ide pakolni.
- Ohh tényleg? Szívesen csinálok neked is, ha ennyire tetszik.
Mondja vigyorogva, miközben Hanna megmutatja a kezén a virágokat. Ügyel rá, hogy még csak véletlenül se nyúljon bele az alkotásba, mert tudja, hogy a hibáját maszat formájában kell hetekig magán hordoznia.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 11. 19:09
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 19:14 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Azt hiszem nem kifejezetten nyerné el egy tárgyaláson az emberek tetszését - elmosolyodik, majd int Hannának, hogy menjen oda hozzá, had nézze meg közelebbről is a mesterművet. - Tényleg jól néz ki - elismerően bólogat, majd felegyenesedik és odalép Auróra mellé.
- Nem fogod megbánni. Ígérem - kikívánkozik belőle ez a mondat, főleg azért, mert ha Aurórában csak a kételyek fele mozgolódik, ami benne, akkor ő is már nagyon túl agyalja a dolgot. Pedig ezt nem kell. Egyszerű a képlet, összeköltöznek és élnek boldogan, persze lesznek buktatók, főleg az ő családja, de azt majd megoldják. Eddig is sikerült mindent megoldani, ezután sem lehet probléma, ő ezt nem engedheti meg magának. Ha valamibe belekezd, legyen szó munkáról, vagy magánéleti dologról, abban teljesen benne van, s nem hátrál ki, ahhoz nagyon nagy bajnak kell történnie. Ad a szőkeség ajkaira egy csókot, majd lehuppan mellé a kanapéra.
- Szóval mit csinálunk ma? - érdeklődve futtatja tekintetét a két hölgy között. Teljesen rájuk bízza magát, elvégre neki a szórakozás merőben más, mint ennek a két lánynak.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 19:14
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 11. 19:19 | Link

Te
Nálunk


- Attól függ kiét.
Nem, nem cukkolni akarja. Ezt a részét már lezárta magában, volt, tud róla, egy részét pedig soha nem akarja befogadni, semmilyen formában. Nem fog balhézni vagy hisztizni miatta, mert felesleges. Furcsa módon megbízik Bálintba és ha ő azt mondja nincs semmi, akkor nincs semmi, és kész. A tegnap este sem bizonytalanította el, bármit is mondott a másik két hóhányó.
- Kétlem, hogy téged valaha valaki megbánt volna, Bálint.
Közli csak úgy, hidegvérrel. Sokkal inkább azt bánták meg, hogy nem tudták megtartani, ez biztosan fájó pont lehet nagyon sok nő életében. Nem hiába, azért nem tudja véka alá rejteni, hogy szereti, és ezt a csókjával is kifejezi. Hanna talán most először látja őket így nyíltan csókolózni és az első reakciója az, hogy a kezeit a szemére szorítja és fintorogva kinyújtja a nyelvét, nagyjából ennyi a véleménye a nyálcseréről.
- Melyik szobát szánod a kis finnyásnak?
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 11. 19:20
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 19:26 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Az nem a tetkón múlik- csípős megjegyzés, de igaz. Ha már Auróra hozta fel a témát, akkor megengedi magának. Bár már letisztázták a dolgot, biztos benne, hogy lesz még ebben a témában pár körük. Csoda lenne, ha nem.
- Erre ne vegyél mérget- csibészes vigyorral megy bele a csókba. Át sem gondolta azt, hogy Hannából ez mit fog majd kiváltani, de látva a reakcióját elneveti magát.
- Hát, ha ilyen fejeket vág továbbra is, akkor a kanapé lesz az ágya - próbál határozott és komoly lenni, de Hannát nézve ez képtelenség. Elengedi Aurórát, majd töprengve kezdi el körbejárni a lakást. Az lenne a legokosabb döntés, ha sikerülne kiválasztani azt a szobát, ami nincsen túl messze, ha esetleg baj van. Ugyanakkor tekintettel arra, hogy mit képesek egymással művelni, mégis kellő távolságot kell találniuk.
- Nem tudom. Döntsd el te- ez a legjobb, inkább döntsön bölcsen az okos anyuka, ő neki amúgy se kellene ebbe beleszólni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 19:27
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 11. 19:30 | Link

Te
Nálunk


- Igaz. Egy vasalt ingnek, és csábos mosolynak én sem tudnék ellenállni.
Sóhajt fel, majd lerakja a hennát és inkább Bálintra figyel. Egyelőre lerendezte magában a dolgot, annyira, hogy tudjon vele a viccelni, de ha nap mint nap néznie kellene ahogy Bálint megy másnak csapni a szelet, lehet, hogy nem lesz majd ilyen békés.
- Korábban sosem látott tőlem ilyet. Soha nem látott egy férfival sem.
Törökországban nem randizott, nem akart. Amúgy is nehéz elnyerni a tetszését és a mellette ülő férfi csak még magasabbra tette a lécet.
- Talán a háló melletti kisebb szoba jó lesz. A bútorait áthozhatjuk ide.
Realizálódik benne a helyzet, megint költöznek. Igazán mozgalmas év ez az idei, eddig legalábbis. Decemberben idejöttek, visszaköltözött Budára, erre már megint cuccolnak. Még szerencse, hogy nem túl messzire. De van egy kis bökkenő.
- Az apámnak ezt nehéz lesz beadagolni.
Behúzza a nyakát. A szülő témát bölcsen kerülték eddig, de sokáig nem húzhatják.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 11. 19:31
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 11. 19:33 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Ahogy nézi a nőt, az arcán játszadozó fényt az arcán megránduló izmokat, a testének apró rezdüléseit, minden azt sugallja számára, hogy ez a féltékenység még sok gondot okozhat számukra. Egyszerre aggódik, ugyanakkor a büszkesége jelentős mértékben növekszik, hiszen ha egy ilyen nő miatta féltékeny, azt még jó, hogy növeli az egóját.
- Hát volt pár hónapod felkészíteni - fogalma sincs, hogy van ez. Nem ért ő a gyerekneveléshez, így ebben a témában nem tud reális lenni. Csókolóztak aztán kész, a gyerek talán képes túltenni magát ezen. Ha nem, akkor elég bajos lesz az együttélés dolog.
- Tényleg? A háló melletti? - Szemei kitágulnak, álla majdnem leesik. Kicsit öldalba böködi Aurórát, hogy azért térjen észhez, ha kell prezentálja is miért nem jó ötlet ez. Csak essen le neki, anélkül, hogy activitybe kezdenek.
- Te nő. Eddig mit mondtál neki, mégis hova járkáltok? - bele sem gondolt ebbe, eddig nem volt gondja szülőkkel, most aztán majd jól belekeveredik ebbe is.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 11. 19:34
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 11. 19:45 | Link

Te
Nálunk


- Tudja, hogy szerelmesek vagyunk, vagy valami olyasmi.
Hanna még nincs tisztában a szerelem, vagy a kapcsolat fogalmával, nem tudja, hogy mennek ezel a dolgok, most először látta a testi kontaktus, de már most vigyorog, hamar túltette magát rajta, boldognak tűnik, annyira, hogy már a távirányító után kutakodik. Nem különösen hatja meg az a dolog, a bölcsiben neki is van szerelme, kivel megosztják az utolsó szelet csokit és akivel együtt játszanak. Nagyjából a felnőttek között is így megy.
- Egy két bűbáj...és semmit nem fog hallani.
Kacsint, majd elveszi a távirányítót, és bekapcsolja a kislánynak a televíziót, kezdődik az idegesítő semmi. Rora ráfintorog a tvre, majd visszafordul Bálinthoz. Soha nem fogja megszokni ezt az idegesítő hangot.
- Megmondtam neki, hogy hozzád, de nem ismer személyesen, bulvárt pedig szerencsére nem olvas. Azt hiszem be kell, hogy mutassalak.
Elkerülhetetlen része a dolog alakulásának, de tisztában van vele, hogy a férfinek ez mennyire nem fekszik.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 11. 19:46
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 14. 17:34 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Szerelmesek? - Hirtelen izzadni kezd és levegőt is alig kap. Ajajj szegény mibe keveredett és hogyan fog kikeveredni belőle, senki se tudja. Ez az egész egy útvesztő számára, amelybe napról napra egyre jobban belekavarodik. Megköszörüli a torkát, hogy valami hangfélét tudjon varázsolni magának, azonban ez beletelik jó pár pillanatba, így az amúgy is kellemetlen helyzet, még kínosabbá válik. Az a szerencséje, hogy a szoba téma lendít egy keveset a helyzetükön, így legalább elkezdhetnek mással foglalkozni.
- Hát, ha ezt akarod- elhúzza a száját, nem tetszik neki az ötlet még így se, de ha Auróra ennyire ragaszkodni hozzá, akkor majd megemészti. Jelenleg még mindig az előző kijelentésnél tart, amit képtelen megemészteni.
- Nem- hangja határozott és hűvös. - Én nem találkozom senkinek se a családtagjával- az hiányzik már csak. Elég volt a nőnek beadagolni, hogy Drávecz, annak is egy felesleges vita lett a vége. Ő aztán nem fogja a családjával is eljátszani ezt a mentet. Kizárt.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 14. 17:34
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 15. 09:17 | Link

Te
Nálunk


- Bálint. Ő nem érti ezt, a szerelmet viszont ismeri, látja a mesékben. Ez állt a legközelebb ahhoz, ami most közöttünk van.
Felsóhajt, kicsit fáj neki, de nem mutatja, csak a szemében tűnik fel, le is süti a rögtön. Nem akar ennek az egésznek nagy feneket keríteni, de Bálinttal általában hülyeségeken veszekednek, míg a komoly dolgokban egyetértenek.
- Jó akkor mond meg, te mire gondoltál.
Neki igazából mindegy, hogy melyik szobában alszik a kislány, most is külön alszik, tökéletesen megvan egyedül, csak kell neki a megfelelő környezet.
- Ne csináld ezt. Egy köszönésbe nem halsz bele. Kérlek...a kedvemért.
Olyan szépen néz, ahogy csak tőle telik. Felkel, és odamegy a férfihoz, kezeit a mellkasára simítja. Bár tudja, hogy ez nem fogjs meghatni. Sok új dolog került Bálint életébe nagyon rövid idő alatt, a szerelem csak az egyik.
- Én is találkoztam az anyáddal. És ha arról lenne szó, akkor megtenném érted.
Pedig hát nem egyszerű egy számárq ismeretlen világban, ahol mindenki lenézi és el akarja tiporni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 15. 09:17
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 15. 14:23 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Inkább hagyja a dolgot. Ő rosszul van az sz betűs téma hallatán, Aurórát pedig bántja, ha valódi érzéseivel reagál erre. Pedig nem fogja megjátszani magát és előadni a szerelmes kisfiút, majd maximum akkor, mikor tényleg így lesz. Egy kicsit megigazítja pólójának a nyakát, mert úgy érzi, mintha még az is szorítaná. A majdnem sokkos állapotából úgy ugrasztja ki magát, hogy kezeit összecsapja, majd összedörzsöli és tekintetét körbefuttatja a lakáson, mintha tényleg sokat kellene azon gondolkoznia, melyik szoba is lenne a legmegfelelőbb.
- Én arra ott- kis töprengés után, kezével arra a szobára mutat, amelyben Ádám és Káté húzta meg magát. Nem kicsi, olyan közepes méretű, amibe bármennyit játékot, kis kastélyt vagy bármit be tudnak telepíteni. Emellett nincs messze, hiszen csak pár lépésnyire van, de legalább nem egymás mellett helyezkednek el. Furán hathat, de kényes erre a témára, jobban szeret meglenni mindenféle varázslat nélkül és szeretné is tartani magát ehhez.
- Én képtelen vagyok rá. Abból kiindulva te hogyan reagáltál a nevemre, ne haragudj meg, de nem hiszem, hogy ő összetenné a két kezét értem- ebből nem enged. Maximum egy telefonhívás az, amit hajlandó lefolytatni, de a személyes találkozást köszöni szépen, ameddig lehet kihagyja.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 15. 14:24
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 20. 17:59 | Link

Te
Nálunk

- Akkor legyen az. Nem bánom.
Fantáziája rögtön messzire viszi. Látta a szobát, jóval nagyobb mint Hanna bármelyik szobája volt eddig. Egy-két kiegészítő és igazi kis birodalma lesz. Bár a kisebb szobát szerette volna neki, de ezt is otthonossá tudják tenni, ha arról van szó.
- Tudja, hogy ki vagy. Nem bolond, a nevedet megkérdezte, tud mindent.
Nem adja fel, szeretné ha legalább egy beköszönés erejéig sikerülne összeboronálni őket, nem egy egész estére gondolt. Csak pusztán arra, hogy lássa, a lánya biztonságba van. Fordított helyzetben ő is megtenné, sőt, meg is tette, még ha nem is tudott róla. Pedig Bálint édesanyját nem akármilyen fából faragták, mégis bármikor ismét megtenné ha arról lenne szó. Az ő családja pedig egyáltalán nem pedáns vagy sznob, a szülei sem azok a tipikus szülők akiktől félni kellene. De mégis hogy magyarázhatná ezt el Bálintnak?
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 20. 18:00
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 20. 18:06 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Halántékát idegesen dörzsöli és teste is megfeszül egy kissé. Nem tetszik ez neki, kifejezetten rossz ötletnek tűnik, de egyelőre ötlete sincs, hogyan adja ezt értésére ennek a nőnek, aki láthatóan hajthatatlan a témát illetően.
- Elég bolond, ha tudja és mégis engedi, hogy itt legyetek- elneveti magát, nem akarja sértegetni a férfit, de ez egy nagyon jól megállapított tény. Aki a közelébe engedi a lányát, annak biztosan van valami problémája, csak esetleg még nem tud róla. De majd, ha egyszer találkoznak, akkor az apuka is rájön, hogy jobban járt volna, ha távolsági végzést kér ellene.
- Amikor megyünk a cuccaitokért, akkor a kocsi mellett álldogálva hajlandó vagyok inteni neki egyet. Ennél többet nem tudok ajánlani- már ez is bőven sok. Nem szeretne ebből vitát, s nagyon is nehezményezi, hogy Auróra nem képes felfogni a nem-nek a jelentését. Ő nem olyan férfi és nem is szeretne azzá válni, jobb lesz, ha a szőkeség ebbe beletörődik.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 20. 18:37 | Link

Te
Nálunk


- Megbízik bennem. Az teljesen más.
Azért nem ejtették az apját sem a fejére, pontosan ezért akar találkozni vele. Rora hiába bizonygatta neki, hogy nem olyan, mint amilyennek az újságok és a peltykák leírták. Az apjuk inkább hitt a húgának, aki meg mindent elhitt, mit az újságokban olvasott. Innentől pedig veszett fejsze nyele volt az ügy. Persze, bízik a lánya döntésében de ez nem jelenti azt, hogy örülni fog neki, hogy egyik pillanatról a másikra elköltözik.
- Nem azt kértem, hogy legyetek puszipjatások, hanem azt, hogy váltsatok két szót. Szerintem ez nem a világ végem szeretném ha tudná amit én tudok.
Neki ez fontos, arról nem is beszélve, hogy ezzel az apját is meg tudja nyugtatni. Hiszen az utóbbi időben napokra tűnt el egy olyan férfival, akiről alig tud valamit, vagy ha tud is valamit, az negatív.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 20. 18:38
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 20. 18:45 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Kezdi elveszíteni a türelmét. Egyszerűen képtelen felfogni minek kell ezt ennyire erőltetni. - Ha bízik benned, pont elég lesz, ha megmutatom magam neki. - a fene vigye el, hát csak nem tud szabadulni ettől a dologtól. - Ha most nem engeded el a témát legalábbis egy kis időre, akkor esküszöm, hogy visszavonom az egészet. Ne ezzel menjen el a napunk - mintha tárgyalna. Hangulata már eléggé elcseszett, ennyi erővel el is mehetne dolgozni, ott is eléri ezt az idegállapotot.
Tekintetét lassan a mesére vezeti, amit Hanna bámul, arcára egyből egy fintor ül ki. Nem tudja mikor váltak ilyenné a mesének csúfolt animációs dolgok, de örül neki, hogy az ő gyerekkorában ehhez képest még kulturálisabbak voltak. Bár már akkor is volt olyan, amit eléggé meredek volt mesének nevezni.
- Elég bizarrnak tűnik ez az izé és még a hangja is morbid- nem az ő világa, most esik le neki igazán, hogy mire is vállalkozott. Bár mivel általában ő ilyentájt nincsen itthon, ezért szerencséjére el fogja kerülni ezt a műsort.
- Te neked amúgy nem kéne az egyetemen lenned? - nem mintha bánná, hogy a nővel lehet végre egy kevés minőségi időt, de megharagudna, ha miatta hanyagolná a tanulmányait a leányzó.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 20. 18:46
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 20. 18:49 | Link

Te
Nálunk


- Jó mindegy, lesz ahogy lesz.
Azért ilyen fontos neki, mert nem akar fasírtban lenni az édesapjával aki szó nélkül visszafogadta, amikor arról volt szó, hogy szeretne visszajönni. Közel áll hozzá, így természetes, hogy fontos neki. Nem feltétlen apuci kicsi lánya, de azért mégiscsak ő nevelte, csak ketten voltak.
- Gyűlölöm ez a mesét.
Bök a fejével a tv felé, ezzel terelve el a témát. A képernyőn mikiegér ugrált, valami agyonanimált formában, de Hanna odavolt érte.
- A világ legrosszabb meséje.
Lassan ellép a férfitól, de a kezét nem engedi el, visszahúzza a kanapéra, majd elfekszik, és a fejét a férfi ölébe hajtja, már ha engedi neki.
- Délután találkoznom kell az egyik tanárommal. De semmi, a mai napot azt hiszem én is kihagyom, semmi említésre méltó. Viszont Hannát nem vihetem magammal...
Nem várja el tőle, hogy vigyázzon rá, de jobbnak látja közölni a mai napját, ha már egyszer a férfi is megtette.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 20. 18:49
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 29. 16:44 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Úgy helyezkedik, hogy a nőnek is legyen lehetősége egy kényelmesebb pozíció felvevéséhez. A fejét jobbjával elkezdi simogatni és úgy figyel rá. Arca eleinte érdeklődő, aztán végül egy kissé elkomorodik.
- Ne célozgass, mondd ki határozottan - komorsága mosollyá avanzsál, nem szereti a célozgatásokat. Auróra pedig akarva akaratlan sokszor megteszi ezt, még ha nem is direkt. Meg kell nevelni ezt a nőt ezen a téren, mert folyamatosan képes ezt csinálni, ezzel pedig elég hamar a sírba fogja őt vinni.
- El leszünk majd. Valahogy csak rábírom a délutáni alvásra - Bár ebben még ő sem igazán bízik. Nem volt még huzamosabb ideig kettesben Hannával, így egy kissé fél, de nem annyira, hogy ne vállalná be Auróráért. Ha véletlenül nem boldogul, akkor majd jobb híján cukorkómát fog bevetni, állítólag az hatásos.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 29. 16:44
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. április 29. 17:07 | Link

Te
Nálunk


- Nem céloztam semmire. Nem foglak arra kényszeríteni, hogy vigyázz rá.
Mégsem kérhet tőle ilyesmit, még akkor sem, ha egyébként jól megvannak. Hanna piszok gyorsan megbarátkozott Bálinttal, az első perctől fogva levette a lábáról. De ez nem jelenti azt, hogy ha bekopog a kisördög akkor majd megkíméli a férrfit. Elég egy rossz pillant és törik a mécses, akkor pedig örök életre elmegy a kedvük egymástól. A fenébe is ezt nem akarja kockáztatni. Ahogy azt sem, hogy Bálintnak meginogjon a bizalma. Tudja, hogy képes vigyázni egy gyerekre, a véletlenek azok, amik kétségeket formálnak benne.
- Lerakom aludni es visszaérek mire felkel...remélem.
A kislányára pillant, majd fel Bálintra. Helytelen gondolatok fogalmazódnak benne, ismét, mint már oly sokszor. Miért nem találkoztak korábban? Miért csak most? Mi lett volna, ha?
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. április 29. 17:08
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. április 29. 17:22 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

Felsóhajt. Nem tudja felfogni, hogyan tudnak belefutni az ilyen helyzetekbe. Bár ez még nem is annyira vészes, mint amik eddig előfordultak. Nem lesz itt gond, meglesznek, túlélik mindketten, mást nem hív egy bébicsőszt, aki besegít neki.
- Majd én leteszem, elleszünk - vigyorogva kacsint Hannára, majd kezét elveszi Auróra fejéről és finoman észrevehetetlenül végigsimít az oldalán.
- De remélem nem valami férfival kell találkoznod, mert oda nem engedlek el - tekintete elkomorodik. Még annak a gondolatától is rosszul van, hogy Auróra valaha ránéz másra. Nem szeret osztozkodni, s ha ő beleteszi magát egy kapcsolatba, akkor ezt várja el a másiktól is. Bár ugye ebbe neki nem lehet beleszólása, mert aztán amit ő művelt eddig, az nem elfogadható, már számára se.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. április 29. 17:23
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. május 2. 19:32 | Link

Te
Nálunk


- Tudom.
Felvigyorog rá, hogy bebizonyítsa komolyan is gondolja. Bízik benne, legyen ez bármilyen érthetetlen. Mákor sem volt kettőjükkel semmi gond, kétli, hogy ez alatt a néhány óra alatt tennék egymást töbkre. Hannára pillant, aki épp csak annyi időre veszi le a szemét a képernyőről, hogy rávigyorogjon Bálintra, tudja miről folyik a szó, csak épp szeret úgy tenni, mint aki nem figyel, hogy aztán egy váratlan pillantban a korábban hallottakat fel tudja használni az ember ellen. A szeme persze a képernyőn, mert a mese annyira addiktív, hogy épp csak egy pillanatra tud tőle elszakadni. Kevesebb tv, ezt fel kell írnia valahová.
- De azzal találkozom...és legalább ötszáz éves.
Mondandója közben elégedetten felsóhajt, ahogy a férfi hozzáér és a kezeit a kezére csúsztatja. Nem akar ebből felesleges vitát, kár is volna, szátalan helyen találkozik férfiakkal, de az egyáltalán nem olyan.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. május 2. 19:32
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. május 2. 19:40 | Link

A  NŐ
 Az otthonunkban

- Na akkor nincs min gondolkozni - elégedetten visszavigyorog Hannár, majd próbálkozik felfogni a mesét, ami annyira elbűvölte a kislányt. Számára ez még mindig érthetetlen, muszáj lesz erre kitalálni valamit, hogy a gyerek ne butuljon el. Te jó ég mikre gondolsz. Megrázza a fejét, hogy kiverje belőle a bugyuta gondolatokat, majd visszapillant Aurórára.
- Hiszen az öregek a gyengéid - igen ezzel magára is céloz, bár nem tisztázták le a kor különbséget, ami őt nem is annyira érdekli, azért ez a megjegyzés ide pont illet.
- Ne vedd el ezt a kis örömöt - közelebb hajol hozzá, fejére ad egy csókot. A szavakat úgy ejti ki, hogy biztosan csak Auróra hallja. Kezét kiszabadítja és finoman simogatja a hasát, mindenféle hátsó szándék nélkül.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. május 2. 19:41
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. május 2. 20:23 | Link

Te
Nálunk


Egy ideig a mesével foglalkozik, unottan benyögi a válaszokat a szereplő által feltett bugyuta kérdésekre. Szörnyű, az egésztől hányni tudna, de legalább nyugalom van és Hanna nagyon is lelkesen próbál válaszolgatni, gagyog a tvnek, hol törökül, hol magyarul. Hinni szeretné, hogy van ennek valami pozitív oldala is, például, hogy Hanna zsnul egy keveset belőlük.
- Közöttünk csak öt év van. Olyan sok lenne?
Eddig nem igazán foglalkozott ezzel, most is csak megrándítja a vállát, számára a kor csak egy szám, semmi több, akkor sem zavarná a dolog, ha Bálint idősebb lenne, de ez a korkülönbség kettőjük között pont tökéletes, neki legalábbis az.
- Ő nem olyan szívdöglesztő, mint te.
Hát igen, errről van szó. Rora se lát se hall ha másik férfiről van szó. Soha nem volt csapodár, erre most sem cáfol rá. Nincs szüksége arra, hogy keresgéljen, korábban sem tette.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. május 2. 20:23
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.


Oldalak: « 1 [2] 3 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek