37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: « 1 2 ... 37 ... 45 46 [47] Le | Téma száljai | Témaleírás
Breagha Beth Gillins
Mestertanonc Navine (H), Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Vélaszép királykisasszony
offline
RPG hsz: 77
Összes hsz: 79
Írta: 2024. február 1. 12:19 | Link

Dávid


Megcsapja őt a téli hideg levegő és libabőrössé válik. Nem csoda, hiszen mindennap röpködnek a mínuszok. Ma éppen mínusz kettő van. Skóciában se szokott annyira meleg lenni, ezért Magyarország berkein belül otthonosan érzi magát. Mélyen megszívja tüdejét és arra készül, hogy hanyagul a stég korlátjára dobja csuklyáját, aztán egy ponton megáll és inkább a felette lévő, kinyúló ágra akasztja. Odadobja a fatövébe csizmáit is. Le velük! Ezt követi a harisnya, majd körbepillant. Valamiért ekkor is elsiklik tekintetével Kozák Dávid alakja felett. Pedig kissé arra sandít. Egész pontosan a válla felett, de ő annyira beleolvad az itteni, falusias közegbe számára, hogy szinte fel se ismeri. Alapesetben zavarná, hogy egy söröző otthontalan bámulja, ám azok után, amiket eddig megélt, úgy dönt, hogy kivételesen nem érdekli. Vállvonással elfordul, a hátán lévő cipzárért nyúl finoman kezével, hogy aztán levegye barna egyberuháját, kilépjen belőle. A csizmára dobja azt és harisnyáját is, végül egy kecses mozdulattal fejest ugrik a stég alatt húzódó szürke világba, hogy végre... egyszer s mindenkorra... felébredjen. Nem telik el sok idő, mégis hosszú perceknek tűnik. A valóságban pár másodperc telik el, míg kissé alábukik a hűvös víznek, hogy aztán végül vigyorogva a felszínre bukkanjon a nő, ahogy eddig sosem látta senki igazán: boldogan.
Utoljára módosította:Breagha Beth Gillins, 2024. február 1. 12:26 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Kozák Dávid
Gyógyító, Független varázslóoffline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 108
Írta: 2024. február 1. 12:48 | Link

Breagha


Beugrott! Ez a nő az orrom előtt vetközött le és ugrott be abba a kurva hideg vízbe! Meg akar halni? Na azt már nem, kiszedlek onnan te Merlin verte némber ha addig élek is az biztos! Ezzel a felkiáltással iramodtam neki. A sör meg a lendületemtől lett öngyilkos. Levetette magát a padról. Leszarom. Futok és ugrok, mert annyira az van bennem, hogy ki kell őt onnan szednem. Aztán jön a víz és befolyik mindenhova, én meg nem vagyok jó úszó. Nem látok a pipától. Féltem. Igen. Ez van. Mostanában mindig ezt érzem. Összerándul a gyomrom, ha arra gondolok baja esett. Erre most itt a baj. Ráadásul magának csinálja. Meg nekem, aki vagyok olyan idióta bojtos papucs, hogy utána ugorjak. Normális ez?! - Hinnye bazdmeg ez rohadt hideeeeeg! - ordítok fel és már most tudom, hogy ekkora baromságot kölyök korom óta nem csináltam. Megér ennyit? Persze, hogy csókolgatná körbe egy dementor. - Merlin verne meg! Mi a fenét csinálsz!? - ripakodok rá a nőre, aki a képembe mosolyog. Megfagyok. Zsibbadnak a tagjaim. Ennek rossz vége lesz. Begörcsöl a lábam. Nem tudok tempózni és fáj is mint egy sárkánymarás. Ha itthagyom a fogam, esküszöm visszajövök és addig kísértem amíg él. Süllyedek. Úgy kalimpálok ahogy csak birok. A másik lábamba is belevág a görcs. Kész. Lehúzhatom a rolót. És még távirányító sem kell hozzá. Mindez néhány pillanat alatt történik, de nekem óráknak tűnik. Félek. Már kezdem érteni mit érezhetnek a betegeink az asztalon.
Utoljára módosította:Dr. Kozák Dávid, 2024. február 1. 12:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Breagha Beth Gillins
Mestertanonc Navine (H), Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Vélaszép királykisasszony
offline
RPG hsz: 77
Összes hsz: 79
Írta: 2024. február 1. 17:36 | Link

DávidAz összetört sörös üvegről tudomása sincs, Dávid mondatából is csak a némberezést észleli. Ignorálja, járnak erre fiatalok, toxikus kapcsolatban élők, lehet pont ez utóbbiban szól be férfi a párjának. Ő most elvan a hideg vízben. Imádja, mert felfrissíti és addig sincs elfoglalva elméje az exe iránti, zavaros érzelmeivel. Felkavarta, hogy a rendelőben összefutottak. Igenis érzett valami furcsát, amikor a combját bugyulálta be, vagy amikor a kanapéján feküdt, vagy... túl sok a vagy. Hosszú idő után azt is megélte, hogy annak a fickónak az ágyában feküdt. Miért húzza a szíve irracionálisan hozzá? Miért jobb neki a káoszhoz vezető, egyenes út? Ideje nem sok van ezen rágódni, ugyanis épp csak felúszik, ormótlan kiabálásra lesz figyelmes.
- MERLINRE! - kiált fel és odébb úszik, hogy szemrevételezhesse mi is történik pontosan. Az emlegetett varázsló hippogriffet megszégyenítő lendülettel köt ki tőle nem is olyan messze a vízben. A hangjából felismeri. Normál esetben ráüvöltene, mégis mi a fészkes fenét keres itt. Zavarba jönne, takargatná magát, mert ezek szerint nem egy... véletlenszerű jött-ment csavargó látta itt... Mindegy. Kérdezik, ő meglepett lóként bámul vissza a másikra, aki láthatóan gondokkal küzd. Hölgyünk ennyit észlel, arca nyomban megkomolyodik és cselekszik. Nagy levegőbel alábukik a mélységbe, karjával Dávid hóna alá nyúl, majd elkezd vele a part felé úszni. Látótávolságon belül van bőven, nincsenek túl messze, de épp eléggé ahhoz, hogy a hideg víz megviselje a látszólag felkészületlen és úszni nem vagy nehezen tudó férfit.
Ezt én is kérdezhetném tőled.
- Hallasz, ugye? - tér ki a válaszadás elől, majd kimászik a partra és kisegíti Dávidot is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Kozák Dávid
Gyógyító, Független varázslóoffline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 108
Írta: 2024. február 1. 18:12 | Link

Breagha


Nagyon hideg nekem ez a víz. Főleg ebben a hirtelen bevetődéses formában. Már annyira hipotermiás vagyok, hogy nem igazán küzdök. Alig hallom amit mond, ha mond egyáltalán valamit. Szerettem a hangját, meg az illatát. Ezt sose mondtam neki. Hiba volt. Most kellene, de csak vizet köpködök. Nagy nehezen megy az is már. Tanulság. Sose ugorj hideg vízbe, ha nem vagy jó úszó és nem szoktattad magad hozzá. A karját nyomásnak érzem a mellkasomon. Kicsit tiltakozok, de ahhoz sincs erőm. Elgémberedtem. Kivontat. Akkor térek úgy jobban magamhoz, amikor koppanunk a stégnél. A kezem ütődik a fának. Semmi komoly. Viszont a fejem az még nagyon kész van. - Szi...rén vagy...szeret...lek... - zagyválok összevissza, de ahogy a víznél is hidegebb levegő pofán vág magamhoz térek. - Kurrrrvára fá-fá-fázom...- reszeketek csuronvizes ruháimban. Ázott ürge nem ilyen nedves öntés után. - Mi-m-mit ke-kerestél a ví-vízben!? - követelek magyarázatot ahogy remegő kezemmel próbálom előhalászni a pálcámat. Nagy nehezen összejön. Erre akkorát tüsszentek, hogy elejtem. Egy null a hidegnek. Rohadjon meg, ez így nem vicces. Lehajolok érte, mire megint tüsszentek. Ez meg fáj, meg most már a lábaimat is érzem. - Nem ér-érdekel, de hogy te ne-nekem h-hús-le-levest hoz-ol az bi-biztos...- morgok dideregve, amit további tüsszentések kísérnek. Bődületes barom vagy te doktor Kozák. És ezt egy nőért? Az a baj hogy nem egy, hanem a nőért.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Breagha Beth Gillins
Mestertanonc Navine (H), Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Vélaszép királykisasszony
offline
RPG hsz: 77
Összes hsz: 79
Írta: 2024. február 2. 07:26 | Link

Dávid


Kimondhatatlanul mérges Dávidra. Mit keres itt? Miért vetette magát utána? Megbolondult? Sok minden jár fejében, zakatol az agya. Hóna alatt átkarolja mindkét kezével a férfi törzsét, majd mellkasán összekulcsolva ujjait felúszik vele, mielőtt túlságosan mélyre süllyedne. Előfordulhat, hogy emiatt megnyomja szegényt, mivel hölgyünk nem tapasztalt életmentő, de igyekszik odafigyelni, nehogy további bajt okozzon számára. Viszont ki kell halászni és vonszolni is azt, aki tőle súlyosabb. Mindezt nyöszörögve teszi. A parton egy vaskos fa törzsének dönti a férfit. Hogyha nem válaszolna, már fektetné vízszintesbe, hajolna ösztönből mellkasához, de nincsen rá szükség, mert össze-vissza zagyvál.
Legalább reagál, mosolyog aprót, hogy utána ábrázata elemzővé váljon.
Megpaskolja kezével két oldalról a barna hajú arcát, aztán megtartja, míg a másik képessé válik értelmesebb reakciókat kicsikarni magából. Bólint. Végre picit összeszedettebbnek tűnik a páciensé vált doktor, viszont remeg, mint a kocsonya. Brèagha a szemeibe néz. A "szeretleknél" értetlenül ráncolja homlokát, kérdőn pillantva az előtte levőre, aztán ahogy beszél tovább, érzi a szájából dőlő alkoholszagot.
Mindent értek.
Elfintorodik a gondolattól is, hogy fél pillanatra bedőlt ennek. Nem szabad, emlékezteti magát. Hiszen ő csak az orvosa. Vagy a saját kis betege. Nemrég őt támogatták, most meg maga a hölgy támogatja azt, aki segített neki. Mi ez, ha nem irónia?
- Csak úsztam. Szeretek a stégről beugrani, főleg ilyenkor, hisz a hideg víz élénkít. Ahhoz vagyok hozzászokva inkább - válaszolja köntörfalazás nélkül. Mindig sokkot vált ki azzal, hogy más nőktől eltérően nem forró vízzel főzi magát. Hosszú idő óta kivételt képez a reggel, amikor Balázs interogációját követően egy kád forró vízbe vetette magát, hogy lemossa magáról a koszt.
- Te jössz, Dávid. Miért ugrottál utánam? - Azt meg se meri kérdezni, miért iszik. Végén megint megkapja, hogy az exe miatt. Ő mit mondjon? Tekintete átható. Szúrós. Szemben térdel a férfivel, csípőre tett kezekkel, most már talán nem kell támasztani.  Elnézi pálcás mutatványát, halkan felkuncog, éretten jobb kezével takarva felfelé ívelő szájsarkait. Csöppet sem zavartatja magát egy szál fehérneműben, pedig libabőre látványos. Fázik. De nem érdekli. Maximum megfázik és kiheveri. Rá is ráférne olyan leves, amiről a másik beszél. Megadóan sóhajt.
- Rendben - vágja rá - Főzök én szívesen.
Azzal feláll, kifacsarja hajából a vizet és csuklyáját kutatja át. Diadalmasan előhúzza pálcáját és közelebb lépve a férfihez rászegezi. Elmormolja a varázsigét, amivel lágy, meleg szellőt tud generálni és olyan csukló mozdulatokkal megy végig a férfin fejtetőtől talpig, mintha mugli hajszárítóval  szárítaná. A pálcája végéből hasonló erősségű levegő áramlik folyamatosan, míg Brèagha késznek nem ítéli és el nem húzódik. A levegő nem éget. Magán is bátran alkalmazza, főleg a testén, a hajával nem foglalkozik annyira.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Kozák Dávid
Gyógyító, Független varázslóoffline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 108
Írta: 2024. február 2. 16:45 | Link

Breagha


Azt mondja szeret a stégről beugrani, meg a hideg víz élénkíti. Ez kurvajó...Esküszöm, ha ezt tudom biztos inkább a sörömet választom. Meg amúgy is basszameg! Tél van! Mínuszok röpködnek! Nem zavarja? Hát nem. De engem annál inkább. Szerintem már olyan cianotikus vagyok, mint a fáról hullott szilva. Meg olyan ütődött is, de mindegy. Az jobban zavar, hogy tüsszögök és vacogok megállás nélkül. A hab a tortán meg az, hogy neki kellet kihúznia engem a vízből, mert én hülye utána ugrottam. Na ennyit a férfi méltóságomról. - Mu-m-muszáj be-beszélte-tetned? - nézek rá olyan mérgesen, ahogy csak tudok. Ezzel elkerülöm, hogy be kelljen vallanom mennyire megijedtem amikor beugrott és mennyire féltettem futás közben. Azért azt megjegyezném, hogy az arca még így dühösen is gyönyörű. De lapozzunk. Nem szólalok meg. Nem én. Kitörik a fogam úgy kocog. Biztos nem fogok beszélni. Minden rám van írva. És akkor elkezd szárítgatni. Édes Merlin gyere le! Ez egyszerre szexi és vér ciki. De olyan jól esik, hogy hagyom. Mondjuk az már kevésbé szexi amikor letüsszentem. - Kell az a húsleves - bosszankodom és magamhoz veszem végre a pálcámat, aztán megszárítom a zsebkendőmet. Kifújom az orromat. Gyógyítói praxisom során volt rengeteg, mit rengeteg, megszámlálhatatlan ilyen esetem. Sok folyadék, ágynyugalom. Vitamin bájitalok hegye. Erre lesz szükségem úgy három napig. Aztán mehet tovább a verkli. De neki bezzeg semmi baja. A haját sem szárította meg, amitől beindulnak bennem a férfias gondolatok. Már csak ez hiányzott. Az kell még, hogy ezt ő is észrevegye. Nagyon gyorsan elkezdem magam még szárítgatni. Az legalább lefoglal egy kicsit. Viszont ez akkor is kínos.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Breagha Beth Gillins
Mestertanonc Navine (H), Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Vélaszép királykisasszony
offline
RPG hsz: 77
Összes hsz: 79
Írta: 2024. február 2. 19:55 | Link

Dávid


Megáll egy pillanatra dolgában. Sarkaira ül és oldalra pillantva fejét Dávid arcát méregeti.
- A beszéd is hő - válaszolja kitérően, saját gondolataiba merülve, aztán tovább szárítja az ázott kutyaként ücsörgő orvost. Össze van zavarodva. A másik tekintete maró sav szívének. Pálcája felvételében direkt nem segít, nem az előbb említettek miatt, mondjuk. A férfi is megfeszíti magát és az apró mozgásokkal aktív marad. Vészesen el akarja kerülni, hogy mellette veszítse eszméletét az, aki kettejük közül a gyógyító. Nagy sóhaj hagyja el tüdejét. Van sejtése, miért csinálta azt, amit. Ajkába harap. Felhozza? Ne? Mit szoktak ilyenkor tenni mások? Mit engedhet meg magának? Szíve eszeveszetten kalimpált amikor utána ugrottak. Még most is érzi a dübörgést.
- Köszönöm - a szó előbb hagyja őt el, mint gondolkodhatna. Csakúgy jön, végig se gondolja, miért mondja, de szívből jövő mosolyt ölt hozzá. Későn kap észbe, ekkor ledermed pár másodpercre. Az előbbi kis mimika azonban változatlan marad. Boldogsága addig a szent pillanatig tart, amíg arcon nem tüsszentik. Undorodva elhajol és elfordítja fejét.
M-M.... MÉG A SZÁMBA IS MENT!!!, fintorog, majd a férfiénál sokkalta mérgesebb tekintettel visszapillantva rá. Aztán megborzong, de nem csak a hidegtől. Az a tekintet amit kapott... Egyszerre volt elképesztően tüzes és kiismerhetetlen.
- Most már nem dadogsz - jegyzi meg összevont szemöldökkel, majd felizzik feje fölött az a bizonyos villanykörte - Ahhoz sajnos el kell jönnöd hozzám.
Szemeit forgatja, majd kajánul vigyorogva visszapillant a másikra. Ha csak bosszankodnak, azzal semmit nem fognak megoldani-- szigorúan ezt a helyzetet tekintve. De mégsem hagyja nyugodni, hogy Dávid volt olyan balek, hogy utána vesse magát. E fölött nem fog csakúgy szemet hunyni.
Utoljára módosította:Breagha Beth Gillins, 2024. február 3. 11:56 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Dr. Kozák Dávid
Gyógyító, Független varázslóoffline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 108
Írta: 2024. február 4. 19:35 | Link

Breagha


Komolyan mit finnyákol itt nemek? Máskor is cseréltünk már nyálat, nem? Jó. Nem így, de most ennyi telik tőlem. Ez is miatta van, ezt azért ne felejtsük el a nagy kényeskedésben. Meg ha innen nézzük ez a csók előszobája Virágszálam. Köszönömjére csak bólintottam. Nekem kellett volna mondanom, mert ő húzott ki a vízből, de annál sértettebb a férfiúi hiúságom, hogy meg is tegyem. - Gyere te, ez a minimum - pukkadok meg és rá is tüsszentek. Tessék! Így menjek bárhová? - Már úgyis ismered a járást, nem? - morgolódom tovább, mint akinek ezért fizetnek. Mondjuk ha fizetnének, már réges-régen milliomos lennék. Multi milliomos. Mindegy. - Mi lesz? Jössz vagy maradsz te Merlin verte Szirén? - nyújtom felé kezemet dacos kölyök módjára. Aztán ha elfogadja magmmal vigyem a kéjlakomba. Egy frászt kéjlak! Két macskával meg egy lakótárssal, akivel együtt nemrég langyi párnak lettünk nézve? Inkább mondanám oroszán barlangnak. Eddig ő az egyetlen nő, aki öt percnél több időt töltött nálunk a Főbérlő nénit leszámítva. - Viszonozhatod a múltkorit - teszem még hozzá miközben arra várok, hogy eldöntse velem tart vagy marad itt a hidegben. Kap még két percet, aztán én megyek, mert inkább alszom egyedül, mint Tüdő Gyulával. Nem hiányzik, hogy alig két héttel a mentor program beindulása után kidőljek. Gréta kell nekem. Ha kibukok elveszik tőlem és kapok helyette majd valami nyeretlen kétévest. Még csak az hiányozna. Irány haza, kifeküdni ezt a meghűlést! Ez a szigorú orvosi javaslatom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Breagha Beth Gillins
Mestertanonc Navine (H), Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Vélaszép királykisasszony
offline
RPG hsz: 77
Összes hsz: 79
Írta: 2024. február 4. 20:16 | Link

Dávid


A nyál az egy dolog. A csók egy romantikus gesztus. Amióta együtt voltak, Merlin se tudja, mennyi idő telt el. Azóta akadt fontosabb dolga is, önfejlesztésbe fordította minden energiáját, ami kifizetődött, hiszen már 85%-ban sikerült elszakadnia toxikus családjától. Fogalma nincs neki, hogy Dávid azóta mi mindenen esett át, de hogy szájba tüsszenteni valakit se nem romantikus, se nem bölcs, az is biztos. Ennek Brèagha hangot ad.
- Pont az orvosnak kell elmondanom, hogy ritka illetlen és gusztustalan arcba tüsszenteni a pácienst?! - mordul fel, továbbra is égető haragtól teli tekintetét nekiszegezve a másiknak. Aztán igencsak pislog, mint hal a szatyorban, mert nehezen veszi rá magát a férfi áthívására, amit ő ügyesen megfordít és hőlgyünk lesz az, akit végül átinvitáltak.
- Te-... - Tessék?, hangzana a kérdés, ehelyett ismét megkapja az áldást. Kezd elege lenni - Te Dávid. Kérlek, hogy legalább könyökhajlatba csináld. Vagy várjál. Itt van ez.
Pálcájával magához invitálja ruháit. A két csizmát szépen maga mellé teszi, ruháját és csuklyáját pedig ölbe és az utóbbi zsebében kotorászik. Elővesz pár papírzsepit, átnyújtja Dávidnak. Ellenkezést nem tűrően tartja. A járás kérdést is valahol ezzel a kis mozdulatsorral kerüli ki. Bölcsebb elengedni a füle mellett. Lachlant sosem fogja azért büntetni, mert az ominózus napon megmentette egy részeg és kétségbeesett skót hölgy popiját, viszont... Ő nem üdülni volt ott. És ódzkodik Balázstól.
- Hmm? Szirén? - lepődik meg ismét, végül nem ellenkezik. Pár pálcaintéssel felkerül rá minden ruhája. Haját kontyba formálja és beleszúrja hajtűként pálcáját. Ezután a barna hajú kezére fog baljával.
- A lakótársad nem lesz mérges? Nem igazán szívlel, ahogy észrevettem.
Nem is kifejezetten utálja, csak nyíltan kifejezte, hogy annyira azért nem bízik benne. Tanácstalan, miként oldhatna a helyzeten és kicsit tart attól, ha meglátja őt az említett őrző-védő, ezúttal repülve távozik a kapun át.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 37 ... 45 46 [47] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa