31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Travis Ryan Payne összes RPG hozzászólása (17 darab)

Oldalak: [1] Le
Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Évnyitó
Írta: 2015. október 3. 17:03
Ugrás a poszthoz

Vakarcs

Attól, hogy a vizsgákra nem mentem be, az évnyitóra muszáj betolnom a képem. Az ittenieknek a tudomásukra kell adni, hogy megérkeztem. De nem miattuk húztam fel a dísztalárt, amit ki nem állhatok, hanem az öcsém miatt. Szólhattam volna neki, hogy jövök, de így nagyobb meglepetést fogok okozni neki. Már vagy fél éve nem láttam a fejét, és nem vallanám be neki, de azért hiányzott. A kistesók közül vele a legjobb a kapcsolatom, amikor még kicsi volt, sokat találkoztam vele. Azóta már talált mást az édesapánk, régóta elhagyta az ő, illetve az én anyámat is.
Jó ötletnek tűnt felvonszolni magam a kastélyba, megismerem a helyet és kereshetem őt a sok fiatalabb diák között. Rengeteg itt a kisgyerek, irritáló az összes ez nem tagadhatják le. Nem a szívem csücskei, de ez érthető. Ki szeretné a rinyáló fajtájukat? Én is voltam az, de belőlem milyen gyerek lett. Talán kicsit egoista, azonban ez még elfogadható. Út közben egyre több korombeli boszorkányba botlok bele, akik még jól is néznek ki. Amikor meglátom, hogy melyik asztalhoz ülnek le, a legtöbbtől elmegy a kedvem. Mondták már, hogy nem a házról kéne megítélnem másokat, de a rellonosak a legjobbak, ez tény. A többiek utánunk kullognak évszázadokkal lemaradva.
A Nagyterembe (vagy, hogy hívják itt) belépve elfintorodom a díszítés színén. Ezek a levitások biztos mindig az elsők a házversenyben, amilyen stréberek. Nálunk is volt ilyen bagázs, velük volt a legjobb szívózni. Nem tudják megvédeni magukat és könnyű prédának számítanak. Könnyű megkülönböztetni a többi házbelitől, mindig könyvel, vagy valami tanulnivalóval közlekednek. Gondolom itt sem más a helyzet. Az asztalunkra pillantva megpillantom a keresett személyt, de ő másfelé figyel, és nem vesz észre. Odalépek a háta mögé, a vállaira rakom a kezem és egy vigyor kíséretében szólok hozzá.
- Szia, Vakarcs!
Egy kicsit talán megijesztettem az érkezésemmel.
Utoljára módosította:Travis Ryan Payne, 2015. október 3. 18:02
Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2015. október 4. 20:40 Ugrás a poszthoz

Vakarcs

Úgy tűnik az öcskös nem számított rám. Nem is baj, ez a lényege a meglepetéseknek, azt hiszem. Nem kaptam, és nem kaptam ilyesmiket, maximum édesapám vett nekem dolgokat, vagy a kisebb testvéreim csináltak valami home made dolgot. Anyám letudta lóvéval, mondván vegyek valamit magamnak. Ez kiskoromban jobban fájt, mostanra már megszoktam, nem is törődök vele sokat. Felhúzott szemöldökkel tekintek le rá. Mintha nem örülne annak, hogy megérkeztem. Biztos csak meglepődött, amiért a legmenőbb testvére itt van, és nem tud megszólalni az ámulattól. Megértem! Én is így reagálnék, ha találkozhatnék magammal. Sajnos ez lehetetlen, bár kitudja. Még nem fedeztem fel az iskolát és a környékét, nem tudhatom mik várnak rám.
- Nem is örülsz a nagytesónak? - kérdezem. Leülve mellé, pillantok az igazgatóra. Őt hallgatva elfintorodom, ahogy a többi házat mondja. A rellonosok, - vagyis most már mi, mert én is itt vagyok, - szóval mi lettünk következünk a Levita után. Szerintem a második hely rosszabb, mint a többi, mert olyan, mintha a kékek jobbak lennének. Mit csináltatok zöldek? Nem mintha én sokat segítenék, ez az elsősök meg a kisebbek dolga, ők úgyis olyan szorgosak. Majd jövőre meg kell velük beszélni a teendőket. Legyenek szorgalmasabbak és nem leszünk jóban.
A kaja is megjelenik, ezzel megszüntetve a farkaséhségemet. Ma nem csináltattam kaját Zonkával, ebédelni nem volt kedvem, de mostanra megjött az étvágyam. Elvileg itt ugyanolyan jók az étkek, mint az előző sulimban, de ezt nem hiszem el csak úgy, személyesen kell, megtudjam.
- Ha szóltam volna, megakadályozhattad volna, hogy itt legyek - vigyorgok a Vakarcsra, ezzel ugratva őt. Biztos nem csinált volna ilyet, imádjuk mi egymást a magunk módján.
- Egyébként Mestertanoncnak jöttem kviddicsszakra. És te? Hogy megy a sorod?

Mr. Lucifer
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2015. október 25. 11:42 Ugrás a poszthoz

Helena

Valahol el kell kezdeni a falu megismerését és ehhez a legjobb időpont a kipakolás előtt van. A cipekedés is fárasztó volt egy magamfajta lusta embernek, legalábbis a többi ember és a családom legtöbb tagja szeret ezzel a jelzővel illetni, de szerintem nem illik rám. Vannak olyan dolgok, amik megérik a fáradtságot, de a pakolás és a rendrakás nem tartozik ezek közé. Majd, ha hazamentem megcsinálom, vagy talán hagyom holnapig. A fontos dolgokat megkeresem a dobozokban és a probléma meg is van oldódva. Esetleg egy csomó pénzt kiadok a vacsorára.
Már vagy egy órája járom a poros utcákat, nem nagy a falu, arra már rég rájöttem. Egy-két érdekes üzleten kívül nem láttam semmi érdekeset itt, de még mindig jobb, mint az előző hely. Az még ennél is kisebb volt, az emberekről meg ne beszéljünk. Mindegyik nyálasan kedves volt veled, ha sok a pénzed és ki nem állhatnak, ha nincs egy cented sem. Bár egy idő után mindenki, köztük én is felvettem ezt a stílust. Nem ez lenne a legjobb sokan mondták, de nem akarom levetkőzni, szóval ez van. Miközben a kulcsaimat forgatom az mutatóujjamon, megpillantok egy kajáldát, ami kívülről jól néz ki, remélhetőleg belül is ilyen jó, meg a kaját sem a béka s*eggel alól húzzák ki. Esélyt adva a helynek lépek be és már megyek is leadni a rendelésem. A kedvenc ételemet rendelem, ami nem más, mint a stake. A nevelőim régebben vércsének hívtak, amennyire szeretem a húst és ezt nem cáfoltam meg. Az étel elkészülte után, megfogom a meleg tányért és az evőeszközöket, majd az egyik asztalhoz indulok. Rengetegen járnak errefelé, pedig nem is a csúcsidőben jöttem. Elméletileg ilyenkor nem szabadna itt lenniük, csak a kijelölt hétvégéken, kivéve azoknak, akik mestertanonci képzésen vannak, de pillantok meg itt fiatalokat. Az egyik asztal felszabadul, és elindulva felé konstatálom, hogy másnak is fáj rá a foga. Lepillantok a kiscsajra, és mosolyra húzom a szám.
- Ha itt szeretnél enni, el kell tűrnöd a társaságom.
Talán nem a legjobb bemutatkozás, de az illem eddig sem volt a kedvenc témám, szóval ennyi várható tőlem.
- Travis.
Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2015. december 24. 14:08 Ugrás a poszthoz

Alina

Karácsony, amit most az öcsémmel kéne töltenem, ha már egy suliba járunk és nem lakunk távol egymástól. Nem is lenne rossz, de valaki mással van most, azt hiszem, legalábbis egy szőke lánnyal társaságában láttam. Apám most a nőjével van valahol nyaralni, anyám meg nem is tudom. Egy baglyot sem küldött, én sem kerestem, de már mióta ez megy. Ajándékra idén sem számítottam, de mindegy. Myra is elfoglalta a mai napon, bár nem tudom, kivel tölti az idejét helyettem, nem mintha annyira érdekelne.
Szóval a mai napom is úgy kezdődött, mint az eddigiek, bár azért küldtem egy baglyot az öcskösnek, hátha válaszol. Wonka mondta, hogy a közelben van valami fürdő, ami jobb, mint az iskolai, amit most el is fogok dönteni. Máshova is mehetnék így estefelé, teli hassal, de ma ez is megfelel, főleg, ha nyitva vannak. Ez azért kétes, mert ünnepekkor a legtöbb ilyen hely nincs nyitva, de legalább sétálok egyet, és visszafele kitalálom, mit csinálok. Esetleg meglátogathatnék valakit a kékeknél, aki örülne is nekem, legalábbis szerintem.
Érkezésemkor kifizetem a jegyet, majd besétálok az öltözőbe. Nem látok más hímneműt itt, ha szerencsém van, egyedül leszek és nem fog senki zavarni a fürdőzésben. Mindent berakok a szekrénybe, majd elindulok a víz felé. Idefelé vettem egy pohár pezsgőt is, csak úgy, amit majd megosztok valakivel, akit itt ismerek meg. Könnyen megy ez nekem, nem vagyok olyan, aki fél odamenni másokhoz, bár az is megesik, hogy hozzám jön valaki. Mielőtt belépnék a meleg vízbe, eszembe jut, hogy a törülközőmet ott hagytam a szekrénybe, amiért mehetek vissza. Sóhajtva fordulok vissza majd a kulcsot kibányászva a zsebemből előveszem a használati tárgyat. A derekam köré csavarom, úgy térek vissza a helyiségbe, ahol valaki már megkóstolta az italom. Nem lehet igaz, hogy amíg valaki kimegy a törölközőjéért, addig más megissza a pezsgőjét. Összehúzott szemöldökkel pillantok a szőke csajra, akit lényegében ismerek, és teljesen becsípett ettől a kevéske alkoholtól. Ismét sóhajtok egyet, és elveszem azt, ami még nála van.
- Ja, az enyém, és neked nem kéne többet innod . emiatt lehúzom a maradékot, megóvva a levitás kisasszonyt. Egyáltalán mit keres itt, amikor a szüleivel is lehetne.

Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2015. december 24. 20:59 Ugrás a poszthoz

Lina

Lehet, hogy mégsem egyedül fogom tölteni a Szentestét, bár egy becsiccsentett lány nem nagy társaság. Sóhajtva veszem el tőle az italt.
- Amúgy hallottam, hogy miket csinálsz te esténként. Van az a másik szőke csaj, vele szoktál mindig inni, ugye? A faluban nem marad titok semmi - ja, tudok pár dolgot a két csajról, néhány öregasszony susmog, mikor elmennek, elmennek mellettük. Nem mintha adnék a vének pletykájára, de, ha a korukbeliek is hasonlókat mondanak, biztos van alapja, bár nem csak róluk van a duma.
Egy kis szünet áll be a beszélgetésbe, addig van időm meginni a maradék italt, nehogy a kisasszonynak nagyobb baja legyen. Nem is tudom, miért érdekel annyira, mikor még a húgaimnak is simán megengedem, de nem itt kéne fogyasztania. Azon a helyen, ahova a másik szőkével járnak, ott természetes, de itt túl feltűnő, könnyen elrabolhatják, csak, hogy egy példát mondjak.
Azonban nem hatja meg az akcióm, sőt rendel egy másik üveggel, a bolond manó, meg kihozza neki. Szemforgatva kifizetem az italt, majd nagy borravalót adva odasúgom, hogy semmilyen másik alkoholtartalmú dolgot ne hozzanak a lánynak. Most már nem hagyhatom itt, mert a végén én kerülök, a mecseki nem tudom milyen börtönbe, amiért nem figyeltem rá és esetleg belefulladt a vízbe. A markomban lévő üvegre pillantok, amit nemes egyszerűséggel a medencébe öntök. Lassan elvegyül a vízzel, egy része a lefolyóba kerül, a másik pedig terjeng a medence belseje felé.Gond letudva, ezután nem fog több alkohol kerülni a szervezetébe, amíg velem van, és ki nem józanodik. Nem akartam kislányokra vigyázni ilyenkor, egyedül akartam tölteni az időt, de mindegy, majd lesz valami.
- Mert nincs jobb dolgom. Holnap elvileg utazunk haza az öcsivel, de ki tudja mi lesz belőle, ez apánktól, meg az új nőjétől is függ - vonom meg a vállam, majd lesz valami. Igazából a legutóbbi út óta, ami Hawaii volt, azóta nincs kedvem sehova se menni, ami túlságosan messze van, de, ha Will menne, akkor természetesen megyek vele, ne kelljen egyedül tölteni az időt, a "nevelőanyánkkal".
- És te, miért vagy itt? Nincs elég barátod, akivel fent ünnepelhetnél a kastélyban?

Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2015. december 26. 21:18 Ugrás a poszthoz

Karina
Hawaii után szabadon

Ez a pár nap Szirával igazán csodálatos volt. Ennyit még talán nem is pihentem, kivéve, mikor megszöktem otthonról. A haverokkal jó volt az élet. Mind ő, mind én szépen lebarnultunk, nem lehet okunk a panaszra. Az utazás is kellemes volt, visszafelé már repülővel jöttünk, ami bár lassabb volt, de kényelmesebb, főleg nekem. Az itthoniak nem nem szóltam az elmenetelemről, egy idő után feltűnhetett nekik, ha mégsem, akkor úgy kell nekik. Miután Budapesten leszálltunk, buszra kellett szállnunk, különben napokig tartó gyaloglás következett volna. Ez már sokkal kényelmetlenebb és zsúfoltabb volt, szagolhattuk a többi embert, ami nem volt felettébb jó. A busz után egy fél óra vonatút következett és végül itt vagyunk. Pár perce érkeztünk meg, de mivel én nem a kastélyba megyek, ezért Szirát sem kísértem most fel. Nem akartam hazajönni, de a pénz fogyóban volt és a szállás is lejárt. Még a reptéren felhúztam a kabátomat és a hosszú nadrágomat, nehogy megfázzak, de még így is furcsa érzés itt lenni. Már most látok pár ismerőst, akikkel bár nem beszéltem, látásból ismerem őket. A nevük biztos nem jutna eszembe, pedig amikor jöttem körbevezettek és a személy mondott pár nevet, de mindegy.
Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2015. december 27. 22:37 Ugrás a poszthoz

Karina

Szépen lebarnultam az idő alatt, és nem tellett sok erőfeszítésbe. Itthon nem sikerült volna ez, megérte elmenni erre a helyre. Sok dolog jó volt ebben a nyaralásban, de leginkább az, hogy nem kellett az itteni dolgokkal foglalkoznom, agyalnom rajtuk. Egész végig nyugi volt, csak amiatt kellett aggódnunk, hogy ne égjünk le, mindig legyen nálunk napkrém és koktél. Azt is rengeteget ittunk Hawaii-n, már most hiányzik. Majd nézek pár receptet, amit elkészíthetek és megkínálhatom velük Szirát. Ki tudná jobban, hogy milyen ízűek voltak ott, mint ő. De itt Magyarországon minden más. Itt hideg van, sok a probléma, meg azzal a műgyerekkel is foglalkozni kell, akihez már semmi kedvem. Az elején sem volt, de a csajszi addig rinyált, amíg igent nem mondtam. Valahogy végigszenvedem ezt az időszakot. Jut eszembe, szólni kéne neki is, hogy megjöttem, ezután hagyhatja nálam Lydiát. Nem én fogok rá vigyázni, de Zonka teszi a dolgát.
Ezen gondolatok központjában indulok a házamhoz, hogy aztán megkeressem Karinát, de egy hógolyó állít meg. Azok a nyomorult kiskölykök biztos itt játszanak valahol, és még célozni sem tudnak. Sóhajtva pillantok arrafelé, és meglátom a szőke hajú rellonost. Közelebb megyek, majd nem is köszönve kérdezem tőle.
- Mi van, megjött, vagy mi a bajod? Hagytam neked levelet, tudhattad, hogy elmegyek - azt sem várom meg, hogy ő köszöntsön vagy kérdezzen, rögtön a lényegre térek. Annyira nem lehetett béna, hogy a levelemet se találja meg, bár vannak pillanatai, amikor megkérdőjelezem a zöldségét.
- Most akartam szólni, hogy megjöttem, de akkor megyek haza - rántok egyet a táskámon és elindulok.
Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2015. december 30. 14:52 Ugrás a poszthoz

Lina

- És a szememnek se higgyek? Mert most magad ellen beszélsz - nézek rá összehúzott szemöldökkel. Ahogy itt ül előttem, nem kétséges, igazak azok a pletykák, legalábbis vele kapcsolatban biztosan, a másik lányról nem tudok nyilatkozni. Kéne nekik egy jó elbeszélgetést, bár nem nekem.
- Szóval Gwennek hívják. Nem hallottam még róla, név szerint nem, csak ezt a pubos dolgot - rántom meg a vállam. Ha magukat angyalkának hívják, hát tessék, de nem mindenki veszi be ezt a dumát.
A következő történés, hogy kiöntöm a rendelt pezsgőt, amitől a szőke kiakad. Nem tudom mi a baja, én segíteni próbálok, nem mindenkivel teszek ilyesmit, érezhetné magát megtisztelve, ahelyett, hogy kiakad. Nem értem a női nemet, mindig fordítva gondolkoznak, mint mi. Náluk az igen a nem, a nem, pedig az igen.
- Belerondítani? Inkább köszönd meg, amiért nem hagyom, hogy a vízbe fulladj a sok piától. De, ha ezt akarod el is mehetek, egy medencével arrébb - nem nagy fenyegetés, de fürdeni jöttem. Meg a manó egyébként sem ad már semmi pezsgőt meg hasonlót a lánynak, tehát elvileg nem lesz baja.
A végén mégis megnyugszik, és apám barátnőjéről kérdez. Mit szépítsem, nem lesz már az.
- Ja, apámnak ő a hatodik, vagy hetedik felesége. Már én sem tudom fejben tartani. Korombeli, maximum két évvel idősebb nálam. De már megszoktam. Alig találkozom vele, amikor meg igen, akkor kedves meg sokat törődik velünk. Bár ezzel se Willnél, se nálam nem ér el semmit - rántom meg a vállam, minek is több szót ejteni róla. Nem sztrájkolunk az új "pótanyánk" ellen, de apának nem 20 évesekkel kéne összeállnia. Bár ahogy őt ismerem, nem lesz hosszú kapcsolatuk.
- Miért rontanád el? Inkább ők dobnának fel téged. Nem sokat hallottam rólatok, de ez a... Gwen, igen, Gwen, szóval ő biztos feldobná a hangulatodat - én nem vagyok benne jó, ahogy az ösztönző beszédekben sem. Egy helyre tudnám elvinni a szőkeséget, de annak nem örülne túlságosan.

Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2016. január 9. 23:27 Ugrás a poszthoz

Családi nyűg
Ott és azok akik Willnél vannak

A levelet, amiben apám összehívja az egész (!!!) családot, legszívesebben kidobtam volna, és nem foglalkoztam vele. Oké, Willen kívül mindenkit nagyon rég nem láttam, de attól még nincs kedvem az ilyesmikhez, főleg, mert kötelezőek. Csevegni apám későbbi feleségeivel, és a mostani nőjével, akivel nem tudom hányadán áll, hát ezekhez semmi erőm nincs. Inkább aludnék a meleg ágyamban, vagy csinálnék valami olyasmit, ami megéri az energiát. De nem csak a fater ragaszkodik ehhez az egészhez, hanem anyám is, aki a múltkori ellenkezésemet egy rivallóval jutalmazta meg és az lett az eredménye, hogy elmentem. EZ most sincs másképp, sőt még ahhoz is ragaszkodott, hogy elegánsan nézzek ki, ne csak egy szakadt póló, meg egy farmer legyen rajtam. Az utóbbival nincs annyira baja, de a felsőt ő választotta ki, szerinte én nem tudok felöltözni. Inkább ráhagytam a dolgokat, nem akartam újabb veszekedést vele.
Az utazás, rövid volt, ugyanis velem ellentétben Ő tud hoppanálni, amit nekem is meg kéne, tanuljak, ha nem akarom mindig a központi hálózatokat használni. Kopogni nem kopogok az ajtón, emiatt anyám egy rosszalló pillantással sújt, de ez van, nem most kezdem el tanulni az illemet. Miután belép az előszobába én is követem, majd észreveszem az eddig megjelenteket. Will, Edith, Milan és Estette. A többiek még nem értek ide, de amint beljebb lépünk és köszönök, újból nyílik a bejárat és belépnek az utánam érkezett tesók és Monigue. Odaintek, feléjük majd ledobom magam a kanapéra és figyelem a sokaságot. Szép lassan mindenki megjelenik, végül apám is felbukkan, megkocogtatva egy poharat, mintha mondana valamit és maradjunk csöndbe. Már csak ez kell ide, más nem.
Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2016. január 10. 16:07 Ugrás a poszthoz

Családi sokaság

Szép lassan mindenki megérkezik, anyáink egy kupacba gyűlnek, és a gyermekeikről társalognak, a testvéreim is megtalálják a játszótársaikat, illetve fél füllel, hallom, hogy a lányok a sminkekről beszélnek. Kicsit még fiatalok hozzá szerintem. Nem vagyok jártas az ilyesmiben, de később kéne az arcukat telemázolni. És ilyenkor szólal meg bennem az aggódó nagytesó, de szerintem még azok. És talán emiatt jó, hogy nem találkozunk minden nap. Így nincsenek hosszú viták,"haragszom rád"-ok és a többi hasonló dolog. Persze vannak összeröffenések, de azok nem tartanak sokáig, mert tudjuk, hogy sokára látjuk újra a másikat és nem szeretnénk haragban elválni. Inkább kérünk bocsánatot, még akkor is, ha nem a saját hibánk volt. Jason kérdésére nem tudok értelmes választ adni, így most is elviccelem a helyzetet.
- Kell az összetartás, meg az ehhez hasonló dolgok, szóval apa havonta fog ilyesmiket szervezni - vigyorodom el, ezzel elárulva, hogy hülyéskedem.
Közben apánk visszaér a szobába, egy hozzám hasonló korú nővel. Említette, hogy van új felesége, de azt nem, hogy lánya is van, aki a mostohatestvérünk lesz. Legalább megemlítette volna nekem, így még én meglepődöm. Jason máris jön a barom kijelentésével, miszerint kapok egy újabb menyasszonyt. Én csak egy szúrós pillantással válaszolok neki, ha lehetne így ölni, már nem élne az öcskös. Will meg megy utána és hatalmas mosollyal pillant felém. Neki is, csak egy pillantással, majd egy szemforgatással válaszolok.
- Nem is értem, hogy bír elviselni titeket Anna meg Lucy - válaszolom, de most már nekem is olyan az arckifejezésem, mint nekik. Kisfiúk ők még, a házassághoz, és nem vallanám be, de én is. A mostani menyasszonyommal sem kedveljük egymást, de őt anya szerválta számomra, ha apa most bejelentené ugyanezt, családi perpatvar lenne, amilyen makacs mind a kettő. A bejelentés még inkább sokkol mindenkit, hiszen nem a testvérünk lesz, hanem apánk felesége. Elgurulhatott a gyógyszere, hogy egy ilyen fiatal nőt találjon, de lehet, hogy sok volt a ráncfelvarrás meg a többi dolog és azért néz ki így. De Ariana kérdésére adott válasza nem így mutatja. Ez a nő fiatalabb, mint én, bár csak egy hónappal. Apám mit képzelt, amikor megkérte a kezét? A húgi felém fordul, ahogy szinte mindenki, én meg egy tarkóvakarás közben válaszolok, de a mondat második felét, már mosollyal az arcomon mondom.
- Úgy tűnik, bővül a család, de akkor ti is kaptok még egy nővért - még, ha csak az lenne. Remélhetőleg nem akar mást mondani az öreg és folytathatjuk az eddig megkezdett beszélgetést. A sokk mindhármunkra kiül, de én szólalok meg először.
- Szerintetek mikor jön a következő kistesó? - lehet hülye kérdés, de  ismerve egy bizonyos valakit, jogos. Az újonnan bemutatott nő odasétál hozzánk, majd leül a körünkbe. Összenézünk a fiúkkal és várjuk, hogy ő szólaljon meg.
- Te vagy Travis, igaz? Sokat hallottam rólad. Ti pedig Will és Jason.
Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2016. január 10. 16:24 Ugrás a poszthoz

Karina

A hógolyó váratlanul ért, de, aki dobta az még nagyobb meglepetést okozott. Úgy drámázik ez a lány, mintha egy igazi gyerekkel hagytam volna itt, az esküvő előtt, meg hasonlók, ami a szappanoperákban vannak. Ez csak egy műgyerek, amire még pontot sem kapunk, szóval lenyugodhatna.
- Nem csak baglyot küldtem, de előtte még kerestelek is, ami nem szokásom. Nem voltál sehol, akkor meg ne várd el, hogy még én menjek utánad. Az a férjed dolga. A gyerek meg, nem is igazi, nem értem mit izélsz miatta - vonom meg a vállam és már indulnék is, de két jégcsap nem enged. A lány képességéről hallottam már, de elvileg egy kedved és aranyos Karina lett a gyerek anyja, nem egy hárpia, aki itt áll előtte.
- Ezzel nem lesz jobb, ugye tudod? - csak azt éred el, hogy még ennyire sem fogok segíteni, sőt inkább elkerüllek a p****ba. Ezt már nem mondom ki, legalábbis ebben a helyzetben nem, de, amint elenged, lelépek. Mind a kettőnknek jobb lesz.
A kérdésére már válaszoltam, nem fogom újra elismételni magam. Egyébként meg semmi köze, ahhoz, amit csinálok. Felnőtt ember vagyok, nem tartozom senkihez, ha meg a gyerekhez nincs kedve, adja át Zonkának azt csá. A manó el lett volna a kislánnyal, állatom úgysincs, a házimunkát elég volt egyszer megcsinálni, amíg távol voltam, nem unatkozott volna Ő sem. De ennek a lánynak még annyi sütnivalója sincs, vagy csak túl nagy benne a felelősségérzet, amennyi bennem nincs. A nőknek adsz egy babát, aztán elvan vele egész nap, más nem kell a boldogságához
- Na, most, hogy letudtuk a dolgokat, ideadod a gyereket és elengedsz? - azért ennyi összezártság után, biztos nem fog többet vigyázni most rá. Le fogja passzolni, én meg továbbadom. Majd akkor leszek felelősségteljes, ha lesz menyasszonyom, esetleg érkezik az igazi gyerekem. Addig ne várjanak tőlem semmi hasonlót.
Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2016. január 22. 21:22 Ugrás a poszthoz

Kíra

Morogva indulok el a találkahelyszínre, amit teljesen nem értek. A csajszi valami olyasmit említett, hogy fotózni szeretne, amire teljesen megfelelek, de miért pont a konyhában, azt nem értem. Ott a sok manó, az elmosatlan tányérok, a készülő kaja, meg a többi hasonló dolog, amiről, csak láttamban tudok. Nem vagyok jártas az ilyen dolgokban, de ki akarna ilyen helyen fotózást rendezni? Vagy én hallottam félre a dolgokat, és nem is arról beszélt, hanem más van a dologban, akkor viszont el kell, menjek a fülészetre, mert nagyon rossz a hallásom.
Próbálok pontos lenni és a megbeszéltekhez tartani magam, mégis későn indulok el, mert ki kell, adjam Wonkának a feladatokat, Lydiával kapcsolatban. Esténként mindig nálam bömböl a gyerek, emiatt nem viszem fel a kastélyba, meg a manó kezei között nagyobb biztonságban van, én az első pillanatban elveszíteném, vagy nagyobb bajt okoznék neki, amiért Karina kinyírna. Szerintem bármelyik férfi félne egy ilyen "feleségtől", meg a jégcsapjaitól. A konyha ajtaján belépve, köszönök a bent lévőknek, vagyis a dolgozóknak és a lánynak, aki ott sürgölődik. Tehát tényleg nem fotózás lesz, hanem kaját csinál nekem. Nem is rossz, ma még egyébként sem ettem, legalábbis nem annyit, amennyi elég, és talán nem bánom meg, hogy megkóstolom a főztjét.
- Mit csinálsz? - lépek mögé és megijesztem, ha még nem vett észre. Ezután vigyorogva pillantok felé és a főztjére pillantok.
- Ezt mind nekem csináltad, vagy osztoznom kell rajta valakivel? - nem szeretek osztozkodni, főleg, ha a kajáról van szó. Csak a tesóknak vagyok hajlandó adni élelmet, de másoktól mondhatni sajnálom. Ez van akkor, ha az ember szeret enni és nem véletlen a mondás, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni. Mindemellett az illata sem rossz, ínycsiklandozó.

Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2016. március 15. 13:31 Ugrás a poszthoz

Brigi

Tudjátok mi jó a vizsgaidőszakban? Nem kell tanulni, helyette sokáig alhat az ember. Ezt természetesen csak azok engedhetik meg maguknak, akik nem szeretnének idén évfolyamot lépni, és én is ilyen vagyok. Nem annyira sürgős számomra, hogy hetedéves legyek, majd jövőre leteszem az ehhez kötelező vizsgákat. Nem is ültem be, mert akkor a semminek keltem volna korán, azt pedig senki nem akarhatja. Mondhatni az esélytelenek nyugalmával indulok. Meglenne az eszem, hogy jó feladatlapokat adjak be, ezt több helyről is hallom, de az én jövőm, majd eldöntöm, mit akarok és mikor.
De egész nap a házamban sem ülhetek, egy idő után unalmas lesz minden. Zonkának ma szabadnapot adtam, had csinálja azt, amit szeretne, akár a faluban is körbenézhet, amit én is csinálok. Nem akarom, hogy egész nap melózzon, neki is kijár a szabadidő. A manóknak más az értékrendjük, mint az embereknek, de, ha az állatokkal jól bánunk (már, akik), akkor velük miért ne? Mivel a kinti idő nem tűnt hidegnek, elég volt egy dzsekit magamra kapnom a pólóm fölé és indulhattam is. Nem volt konkrét célom, csak jólesik a frisslevegő. A legtöbb diák ilyenkor valamelyik asztalnál magol, emiatt alig látni párat az utcákon, ők is inkább idősebbek, mestertanoncok. Talán majd betérek az egyik kávézóba, vagy kajáldába, ha később úgy tartja kedvem, de még nem vagyok éhes. Figyelmetlenségemben nekimegyek az egyik járókelőnek, aki, ha nem figyelt, akár fenékre is eshetett.
Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2016. március 25. 10:51 Ugrás a poszthoz

Brigi

A bukást, jobban mondva a Bukást, nagy betűvel, már többször átgondoltam és átrágtam magam rajta, de nem zavar, hogy évet kell, ismételjek. Minél messzebb van az esküvő, annál jobb. Édesanyám biztos ki lesz akadva, amiért nem lettem hetedikes, de nem túlságosan érdekel, kitalálok valami jó kifogást.
Lazán sétálgatok az utcákon, nem zavartatom magam, hogy esetleg valamelyik tanár észrevesz és visszavisz az iskolába, felnőtt vagyok. Séta közben én sem figyelek, ezért egy ütést érzek és lenézek. Ahhoz képest, hogy egy kislány jött nekem, nagy erő van benne. Talán kicsit tovább nézem szótlanul, mint kellene, mert könnyek gyűlnek a szemébe, az ajkai lefele görbülnek. Meglepetten húzom fel a szemöldököm, soha nem hittem volna, hogy ennyire ijesztő vagyok.
- Hé, jól vagy? Nagyon megütötted magad vagy mi? - kérdezem. Nem szoktam foglalkozni az ilyesfajta ügyekkel, de a lány még kicsi, talán iskolába se jár, nekem meg megesik rajta a szívem. Kezem nyújtom felé, hogy felhúzhassam, majd miután felkelt kérdőn pillantok rá. Inkább a nevére vagyok kíváncsi, mintsem arra, hogy mit csinál itt, vagy ki elől szaladt ennyire. Mindenkinek kell egy kis lázadás, néha igenis meg kell szegni a szabályokat a szórakozásért cserébe. Ebben rengeteg tapasztalatom van, kisebb koromban rengetegszer elszöktem anyám és a dajkák szeme elől, mert nem volt kedvem otthon lenni, inkább a bandával lógtam.
- Gondolom, még nem akarsz visszamenni? - fordulok felé. Nem tudom, merre indulhat, vagy kivel találkozik, de a kötelesség vagy mi úgy tartja, hogy elkísérjem és vigyázzak rá, nehogy bajba essen. Nem gondoltam volna, hogy egy kislányra fogok vigyázni, de, ha ezt adta a sors...

Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2016. augusztus 9. 11:06 Ugrás a poszthoz

Lia

Mióta megnősült, kevesebb időt tud testvérével tölteni, bár ez nem feltétlen az ő hibája. Vakarcsnak is biztos van jobb dolga, mint a testvérével társalogni, biztos valami nő van a dologban. A nászút után, Zonka otthon várta a fiatal házaspárt a rengeteg rivallóval, amit anyjától kapott. Miután mindet végighallgatta, kidobta őket a kukába és nem érdekelték anyja megrovó és dühös szavai. Nem az ő élete, majd a fiú eldönti, kit akar elvenni és kit nem. Myrával azóta sem találkozott, nem is tudja, hogy akarja-e azt a találkát, tekintve, hogy otthagyta az oltár előtt, még, ha nem is szó szerint.
A vizsgaidőszak nincs tekintettel arra, hogy ők nemrég tértek vissza a mézeshetekről, bele kell vetniük magukat a tanulásba, legalábbis, ha idén nem szeretne megbukni akkor fel kell készülnie a vizsgákra. Soha nem szeretett a könyvek felett ülni és bemagolni a sok hülye fogalmat, ebből is látszik, hogy nem az ülős tantárgyak a kedvencei. Ma sem bírta tovább egy óránál a betűk olvasását, de nem is zavarja annyira a dolog, tekintve, hogy neki megfelel az elfogadható jegy is, nem kell a kiváló. Ha ezt hallaná a felesége, vajon mit szólna? Az egyik folyosón beszélgetést hall, ami egy diák és egy festmény között zajlik. Már megszokta az utóbbi hangját, Travist is gyakran szokta piszkálni a külseje és a stílusa miatt. A másik személyt nem ismeri, jópár évvel fiatalabb nála, de megesik rajta a szíve és közelebb megy, majd egy alkoholos filcet nyújt felé.
- Mázold csak össze, legalább megtanulja, hogy ne szóljon be neked – int fejével a rikácsoló festményre. Ha a lány elfogadja a gesztust, akkor marad és megnézi az eredményt, ha nem akkor távozik.
Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2016. augusztus 31. 14:12 Ugrás a poszthoz

Mai

Még mind nem a hiszti az esküvőt illetően, de már nem érdekli a dolog. Egy baglyot fog küldeni az anyjának, és, ha nem fogadja el döntését, akkor így járt, nem fogja többet látni a fiát, őst később az unokáit sem, ha lesznek. Tarvisnek most a legfontosabb a felesége, más nem érdekli, jobban mondva nem tudja, hogy ki érdekelje, tekintve, hogy testvérét alig látja, más nőkkel ugye nem foglalkozhat, barátai meg nincsenek olyan sokan. Többet kellett és kellene eljárnia, de neki így megfelel.
Épp a bagolyház felé tart, az említett levél miatt, mikor egy ismerős alakot vesz észre. Kicsit elmosolyodik, mikor felismeri, majd elindul feléje. Milyen rég volt az első találkozásuk, azóta pedig bagoly útján mindig váltanak egy-két levelet.
- Mai, drága, hát te, hogy kerülsz ide? - nem ez a legjobb kezdés, de a srác nem tudja, mit keres itt a japán, mert az az ország nagyon messze van és Ázsiában is sok mágusiskola van. Nem bántásból kérdezi, ugyanolyan kíváncsiság vezérli, mint a legtöbb embert ebben a helyzetben. Ha a lány megengedi, még egy ölelést is kap tőle, ami tudhatja mennyire ritka Travisnél, ugyanis nem szereti az ilyesfajta megnyilvánulásokat. Végül is, a levél várhat, ha egy vagy két óra múlva adja fel, azzal sincs semmi probléma, maximum édesanyja vár egy keveset.

Travis Ryan Payne
INAKTÍVRPG hsz: 48
Összes hsz: 195
Írta: 2016. szeptember 3. 23:25 Ugrás a poszthoz

Mai

Nem volt az az ölelgetős fajta, sőt nem szereti, ha az emberek így közelednek felé. Ő tiszteletben tartja mások magánszféráját, akkor ők is tegyék ezt vele, vagy legalább a három lépés távolságot tartsák meg. Most viszont annyira megdöbbent a lány ittlététől, hogy nem tudja, hogyan reagáljon rá és mit csinál, mondhatjuk ez valami késleltető célú megmozdulás. Ismeri Mait, ő sem szereti az öleléshez hasonló dolgokat, most viszont elfogadja és viszonozza is.
Az üdvözlés után egy várható kérdést tesz fel, mindenki ezt csinálja az esetek 99%-ban, és még mindig kíváncsian áll a dolgok hátterében. Ahogy sejtette a lány is az otthoniaktól szeretett volna elszakadni, ahogy a srác is tette anno.
- Akkor egy cipőben evezünk én is anyámtól akartam távol lenni - mosolyodik el. Bármennyire is szomorú ebbe belegondolni, a nő nem volt vele mindig kedves, a mostani akciója pedig még jobban felbosszantotta, mint eddig bármi, amit Travis elkövetett. De könyörgöm, senki nem szeret érdekből házasodni és már elmúlt tizenhét éves, akkor ne legyünk ennyire dedósok. És a nő nem lehet kiakadva, így is egy aranyvérű lányt vett el.
A lánynak hamar feltűnt a kezében tartogatott levél, amit a kérdésre felemel, és egy pillanatra ráemeli tekintetét, de gyorsan a lányra terelődik megint.
- Csak az édesanyámnak egy levelet, hogy szálljon le az esküvő témáról - sóhajt egyet a végén. Lehet mesélte Mai-nak az egészet, lehet nem, már nem tudja kik azok a személyek, akik tudnak róla, pedig nem sok embernek említette. Ez nem olyan, amit szívesen megoszt velük, inkább magánügynek számít, azok pedig nem tartoznak akárkire.
- Te is arrafelé tartasz? Mehetnénk együtt és akkor mesélhetünk egymásnak, szerintem van mit. Mondjuk, kezdheted te - kacsint rá, miközben elindul remélve, hogy rellonos társa követi.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Travis Ryan Payne összes RPG hozzászólása (17 darab)

Oldalak: [1] Fel