37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lillith Holloway összes RPG hozzászólása (35 darab)

Oldalak: [1] 2 » Le
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2013. január 12. 19:07 Ugrás a poszthoz

Nana

Mikor fölkeltem máris a könyvtárba indultam hogy kivegyem a Bogár bárd meséit az egyik kedvenc könyvemet. Az oda vezető út során gondolkoztam hogy mit vegyek ki a könyvtárból, mert nem túl sűrűn járok oda. Már elég régóta fáj a lábam igaz hogy az első emeleten van. Mikor már a könyvtárhoz értem megkérdeztem hogy hol van a keresett könyv. Vártam.....nem jött válasz. Így hát tovább mentem. Eszembe jutott hogy hol van így hát elmentem ahhoz a polchoz ahol van a könyv. Megtaláltam a könyvet már éppen megfogtam és akkor éreztem hogy valaki ott van mögöttem.
Utoljára módosította:Lenna Goldberg, 2013. január 13. 13:31
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2013. május 23. 20:14 Ugrás a poszthoz

A kishölgy

A könyvtárból máris a bagolyházba mentem, hogy feladjam a levelet a papámnak, hogy küldje el a Bogár Bárd c. könyvemet, mert anélkül nem bírok ki egy napot. Megszaporáztam a lépéseim, hogy minél előbb elküldhessem az üzenetet. Odaértem és ijedten láttam, hogy a baglyom bent kuporog a helyén a sarokban. Odaszaladtam hát hogy megnézem mi a baja. (Tudni illik a baglyomat professzornak neveztem el)
-Kicsi baglyocskám rendben vagy?
Megállapítottam, hogy a tálja ahonnan enni szokott tele van. Felemeltem őt és nem úgy látszott, hogy jól lenne. Megnéztem egy könyvben, hogy a tünetek arra utalnak, hogy megfázott. Azt írták hogy pihenjen és naponta rá kell nézni. Ezzel nem volt bajom, csak azt akartam hogy meggyógyuljon minél előbb. Úgyhogy egy iskolai bagollyal küldtem el a levelet. Emiatt Professzor  mérges is volt, de aztán megértette hogy miért. Remélem hogy az iskolai bagoly is eléri a célt.
Utoljára módosította:Noel Rainsworth, 2013. június 4. 12:41
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. augusztus 28. 20:14 Ugrás a poszthoz

Rozsos Annamária


Örvendezve nyitottam ki a csomagot a szobámban. Nemrég hozta a bagoly és utána furán repült, mert elég nehéz volt. Amikor nagy nehezen sikerült kinyitnom mivel aki becsomagolta nagyon nem akarta, hogy semmi perc alatt kibontsam hagyjuk hadd szenvedjen szegény a több réteg celluxszal amivel majdnem fél órát bajlódtam. Miután kinyílt először egy kártyát találtam amin
az alábbi állt.
Az én drága nagyim. Sóhajtottam egy nagyot, tudni kell azt is hogy a nagyim nem igazán szívleli a muglikat és mikor kiderült szeretett unokái közül az egyik mugli akkor hát hogy szépen fogalmazzak többé nem sütött almás pitét neki.
Kivettem az első ruhadarabot ami a kezembe akadt. Amikor megnéztem teljes alakjában elfancsalodott az arcom. Egy kötött pulcsi volt az amit tele volt a szivárvány színeivel. És még tetézi a dolgot, hogy nagy kerek gombok voltak rajta amik ráadásul sárgák. Egyszer megkérdezte melyik színt szeretem én meg azt mondtam, hogy a szivárvány színeit, de ez már túlzás. Gondoltam majd berakom a szekrényem legmélyébe, de amikor kinyitottam egy egész ruhahalom borult rám. Amikor kikecmeregtem már tudtam mit kell tennem, de mielőtt megtettem volna kiválasztottam egyet ami nem túl vészes. Igaz ez egy kesztyű, de tök cukin néz ki. Kezembe vettem az egész dobozt persze a kártyát elraktam a fiókomba és irányba vettem a szertárat. Párszor majdnem elestem vele és lassan is haladtam, de végül csak odajutottam. Szanaszét jegyzeteket találtam és mellettük egy lányt aki úgy tűnt nem a legjobb kedvében van. Kerestem egy kis sarkot és kiöntöttem oda a csomag tartalmát. Kicsit közelebb mentem a lányhoz hátha tudok neki valamiben segíteni.
Utoljára módosította:Gyarmathi Zsombor Xavér, 2015. augusztus 29. 11:47
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. augusztus 30. 00:22 Ugrás a poszthoz

Rozsos Annamária


Amikor befejeződött ez a furcsa jelenet kicsit kínosan éreztem magamat, szinte már feszengtem és úgy tűnik a lány is így érzett. Ez látszott a szóhasználaton, ez esetben az "izé"-n nem lepődtem meg hiszen mit lehetne mondani egy ilyen szituációban. A biztonság kedvéért egy lépést hátráltam a biztonság kedvéért bár úgy tűnt csak a jegyzetekre ilyen nagyon mérges, de jobb nem kockáztatni. Vizsgaidőszakban elég szokványosak ezek a reakciók, de nekem igen jó érzésem van az enyémmel kapcsolatban vagy csak túl naiv vagyok?
Gondolkoztam, hogy elhagyom a termet mintha mi sem történt volna, de az furcsán venné ki magát. Hirtelen elnevettem magam, mert valahogy olyan volt mint a mesékben amikor a fő gonosz ördögi kacajt hallat.
-Hát ez egy érdekes bemutatkozás volt. Én Lillith vagyok és te? Ja és biztos jó ötlet eldobálni, lehet még jól jön....jövőre. Tényleg nem akarok érzéketlen lenni, de néha túl sokat beszélek, mert ami a szívemen az a számon. Eszembe jutott talán ki kéne találni valamit , hogy ne érezze magát kényelmetlenül. Nem túl sok mindent lehet itt csinálni.
-Amúgy neked nem kell pár kötött ruha, mert a nagyim küldött nekem egy doboznyit és nem lenne szép dolog csak úgy kidobni, mit szólsz? Sejtettem hogy nem kell neki ilyen tikkasztó hőségben, de hát próba cseresznye. Elindultam a dobomhoz aztán nagy nehezen felvettem és elindultam a lány felé. Kicsit dülöngéltem aztán léptem egyet és pont az ismeretlen egy jegyzetpapírjára ami ironikusan a "Balesetek kvidics közben" volt. A doboz egész tartalma ránk esett.
Reggel amikor felkeltem nem gondoltam volna, hogy egy nagy kupac kötött ruha alatt fogom tölteni a napom egy ismeretlen lánnyal. Úgy tűnik én sem a jobbik oldalamat mutattam neki. Az egész testemen éreztem a hogy a durva anyagú ruha szúr engem. Ha valaki most belépne az ajtón nem tudom mit gondolna. Azért majd megírom a nagyinak hogy köszönöm a ruha nagyon jól célt szolgál és tényleg jobb mint a testvéremé. De persze amikor megkapja a levelet a ruhák tuti valami sarokban fognak helyet foglalni, persze hacsak a lány el nem fogadja amit ezek után erősen kétlek.


Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. szeptember 3. 15:59 Ugrás a poszthoz

Izabella


Gondoltam kéne egy kis relaxálás mivel ez a hét egy kicsit kemény volt számomra, mivel itt voltak a vizsgák és az anyám is kerekesszékbe került, de igazán ez volt a legmegrázóbb a héten. Még mielőtt elindultam volna adtam kisállattápot Weekend-nek. Kerestem egy kisebb oldaltáskát. Belepakoltam az egyik kedvenc krimi könyvemet amit még anyukám küldött és a zenelejátszómat a fülhallgatóval együtt, Hogy minden tökéletes legyen szereztem magamnak egy pohár hideg limonádét amibe jégkockák úszkáltak és amikor már elég felkészültnek éreztem magam elindultam, de vissza kellett fordulnom mert rájöttem a másik táskámban még van egy kis üveg mogyorókrém és azt igazán nem hagyhatom ott, ezt mindenki megérti.
Egy ideje bóklásztam már amikor rájötte, hogy nem is emlékszem merre van mert még csak egyszer jártam itt az is pár hónapja volt. A mogyorókrém is kezdett olvadni, a limonádéban meg eltűntek a jégkockák. Szerencsémre végül egy diák elkalauzolt az erkélyig. Amikor odaértem letelepedtem azokba a szörnyen puha fotelek egyikébe. Beraktam a zenémet, de rá kellett jönnöm, hogy lemerült a zenelejátszó. Mondtam na mindegy majd akkor olvasok. Közben észrevettem más is van itt, aki egy vödör vízzel bíbelődik így hát inkább hagytam. Mikor már meguntam a könyvet, megittam és megettem mindent, felálltam és odasétáltam a lányhoz, mert elég kíváncsi voltam vajon mit kezd a vödörrel meg a szappannal. Valahogy kezdtem sejteni, de a varázsvilágban bármi előfordulhat ugyebár.
-Heló! Mi jót csinálsz ha szabad érdeklődnöm?-
Hátha segíthetek valamiben mivel nem nagyon volt kedvem visszamenni a könyvhöz és ott idegeskedni, hogy miért nem tudják kitalálni a legeslegvalószínűbb dolgot, hogy az autószerelő a gyilkos. Mint ahogy egy híres oknyomozó könyvben van "Ha kizárjuk a lehetetlent, ami marad, az az igazság...".
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. szeptember 5. 20:26 Ugrás a poszthoz

Annamária


Nem tudom mit lehet szeretni ezekben a kötött ruhákban, én személy szerint gyűlölöm na mindegy. Örülök hogy valakinek kell, mert nem lenne szép dolog kidobni. Előszedtem a dobozt ami egy kicsit arrébb zuhant a földre, szerencsére nem lett semmi baja így bele tudom még rakni a ruhákat és nem kell a lánynak a kezében cipelni. Mikor sikerült összepakoltam oda raktam a lány elé akinek nagy nehezen sikerült felállnia. Gondoltam körül nézek itt egy kicsit hátha találok valami jót magamnak vagy a házi kedvenceimnek. Találtam egy kulcstartót ami egy ilyen cuki űrlény izé volt, bár nem biztos lehet valami varázslény is igazából eléggé tetszenek az ilyen kacatok úgyhogy elraktam a zsebembe. Nem mintha valamiféle gyűjtögető lennék, de ki nem szereti a jó cuccokat? Aztán találtam egy egész jó állapotban lévő oldaltáskát ami fekete volt ilyen kis szegecsekkel. Észrevettem, hogy a cipzárja el van romolva, de egész jól varrok így megtudom oldani. Visszamentem a lányhoz az összeszedett dolgokkal
-És mit szeretnél, hogy hívjalak? Mert az Annamária kicsit hosszú.- Én eléggé szeretem, ha becéznek bár nem sokan teszik meg. A Lillith az egy kicsit túl hivatalos szerintem. Ránéztem a karórámra és rájöttem nemsokára mennem kell mivel kb ilyenkor szoktam Doktort elvinni megsétáltatni, ha nem viszem el rendszeresen pontosan ugyanabban az időben akkor egész nap nyüszít. Egy kicsit még elbeszélgetek vele, hogy megismerjem. Bunkósság lenne csak úgy lelépni azok után, hogy elfogadta a ruhákat. És szeretek minél több emberrel jóban lenni mert különben egész nap unatkoznék. Néha szokott lenni néhány veszekedésem, de hát jogosan.
Pólót inkább nem keresek mert kicsit finnyás vagyok és nem szeretek használt ruhákat felvenni.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. szeptember 19. 17:01 Ugrás a poszthoz

Bözsi


-Nem semmi név, Bözsi. Engem nyugodtan hívhatsz Lilinek vagy ahogy akarsz.-
Eddig nem nagyon volt Bözsi nevű ismerősöm, de mondjuk elég ritka név. Felkínált egy kis sütit amit én nagyon imádok bár most nem nagyon kívántam meg amúgy sem vártam el semmit hiszen már eleve azzal szívességet tett, hogy elvette ezeket a rémes ruhákat.
-Nem szükséges sütit csinálnod, de azért aranyos vagy!
Furcsa egy kicsit ez a lány, de azért szerintem cuki. Hátráltam egy lépést és véletlenül meglöktem egy szekrényt amibe furcsa lötyik voltak, de csak egy borult ki az is rám.
Odafordultam Bözsihez, de amikor megakartam szólalni, egy általam nem ismert nyelven hangzott. A kezemet a számra tapasztottam és rájöttem,hogy az az ital igazából mi is. Nem tudtam mitévő legyek így reméltem, hogy Bözsi tudja.
-Bjözsy!-
Még a nevét se tudtam rendesen kimondani a bájital miatt. Eléggé megijedtem mivel fura lenne így flangálni, hogy egy értelmes szót sem tudok kinyögni. Léptem előre még egy lépést amikor egy újabb szekrényt meglöktem pont Bözsi mellett. Rá  üveg is esett.
-Bjocshánawt.- Úgy látszik ma bal lábbal keltem fel és ezt ez a lány bánta, na meg persze én. Remélte, hogy Bözsinek nem lesz nagyon súlyos a probléma vagy esetleg az is jó lenne ha valahogy meg tudnánk oldani a problémát. Lehetőleg nem lesz rám nagyon mérges, mondjuk én tuti kiakadnék. Na majd csinálok neki valami sütit. Biztos el fogadja hiszen mindenki szereti, majd extra nutellát teszek rá.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. október 9. 20:06 Ugrás a poszthoz

Bánkúti Izabella

Kicsit bolondos volt ez a lány aki mellettem babrált valami vízzel teli vödörrel. Elég kíváncsi is volt, úgy tűnik rokonlelkek vagyunk. A pálcáját csak úgy félre tette vagy azzal kevergette azt az izét. Közben meg tudtam, hogy bubifújásra készül. Ezt én is szeretem, mert tényleg nagyon szép ahogy a fény rájuk süt amit az imént fogalmazott meg ez  lány illetve Izabella. Látszott az arcán is, hogy nagyon oda van a bubikért és a szeme is furán csillogott. Mármint nem őrült módon hanem inkább ilyen izgatottsággal teli volt.
Nekem sosem sikerül tökéletes házi készítésű buborékfújót csinálnom, mert volt, hogy kevés szappant tettem bele ezért gyorsan kipukkadt így maradtam a boltinál. Az igaz, hogy egy kis relaxálásra indultam, ez a bubifújás valamivel érdekesebbnek tűnt. Reméltem meginvitál rá ha már mind a ketten szeretjük a buborékokat. Lepkehálóval csinálta amiben egy kicsit kételkedtem, hogy azzal sikerül-e és rozogának is tűnt, de hát ő tudja és nem hiszem, hogy talált volna jobbat. Lehet, hogy nagy szép buborékokat lehet vele csinálni.
Én már olyan bubifújót is kipróbáltam ami ragasztós bár nem nagyon láttam értelmét hiszen mi után az is kidurran akkor olyan mintha telefolyattad volna sima ragasztóval a kezed és az nagyon idegesítő ahogy egyesével le kell szedegetned róla. Meg még sokféle van, egyszer kitalálhatnának egy szfinx formájút is. Annak nagyon örülne minden levitás kékség, de ezen a fontos dologról majd később töröm a fejem. A végén még elbambulok. Aztán hirtelen eszembe jutott, hogy milyen rég ettem édességet és csak remélni tudtam, hogy Izabellának van. Nem vagyok csokifüggő, de túlságosan édesszájú vagyok és ez egyszer a konditerembe fog vezetni engem. A kedvencem a minden ízű drazsé mert szeretem a meglepetéseket bár ha rossz íz jönni ki akkor nagyon sokáig a számban marad az íze.
Hirtelen meghőköltem emiatt a sok kérdés miatt, mintha egy kihallgatáson lennék.
- A becses nevem Lillith Holloway és azt szeretem ha becéznek. Én a szfinxekhez tartozom és harmadikos vagyok. És nem ismerem ezt a furcsa nevű valakit.-
A poén kedvéért még tisztelegtem is neki amit reméltem nem vett rossz néven  
Lillith Holloween
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. november 4. 15:57 Ugrás a poszthoz

Mr.Lucifer

(démonka a vállamon)

JelmezKészülődés közben eléggé szétesett voltam, mivel minden ellenem játszott, bár lehet, hogy a bénaságomnak köszönhetem leginkább. Például, miközben vettem fel a vámpíros kontaktlencsém, véletlenül elejtettem, és hát nem kell mondanom mennyire volt nehéz megtalálni, a köpenyem beleakadt valamibe és szétszakadt, amit aztán még gyorsan meg kellett varrnom, ezek után még a szemfogaimat is keresnem kellett, mert nem tudtam hova tettem, de végül kiderült, valahogy beesett az ágyam alá, bár nem lehet tudni miként csinálta. Szeretem a halloweent, mert olyan hangulatos az egész, és bármerre nézek mindenhol ijesztő szörnyeknek öltözött mágusokat találok. Azért is jó, mert imádok vámpírnak öltözni és ez még mindig jobb, mint hogy tényleg az lennék. Azt még nem tudom, kivel leszek ott a bulin, de majd csak valahogy kialakul. Szerencsére ez ilyen profibb műszemfog, ami nem akadályoz a beszédben, viszont a kontaktlencsét még szoknom kell. Mikor már készen voltam és haladtam a terem felé elgondolkoztam, hogy vajon meg igyam-e azt a bizonyos bájitalt, amitől mentve leszek attól, hogy egy kis démonka a rosszba vigyen. A folyosóra már kihallatszott a zene és éreztem a sütik illatát is. Nem akartam habozni, de valahogy elgondolkodtam ezen a démon dolgon, mert az úgy lenne izgi, ha nem iszom meg, de azt se akarom, hogy valami rosszul süljön ki. Bár így legalább feltétel nélkül lehetek goromba. Lazán elsétáltam mellette és egyből vérszomjas hangulatba kerültem, mármint nem szó szerint, hanem inkább úgy magyaráznám elkapott a halloween "varázsa". Világító töklámpások szerteszét, táncoló csontvázak és jelmezbe bújt diákok. A legjobban a tűz és a füst tetszett, ami miatt olyan volt mintha a pokolban állnék, mondjuk, nem hinném, hogy a pokolban ilyen habos-babos sütik lennének.
Az egyik csontváz felakart kérni táncolni, de gondoltam inkább később. Amúgy is kicsit furcsa lenne eggyel táncolni, meg hát én elég két ballábas vagyok így nem lenne túl szerencsés, majd keresek egy ugyanilyen bénát mint én és akkor legalább nem leszek egyedül. Hirtelen valaki elkezdett mellettem vérfagyasztóan nevetni és én meg persze összerázkódtam, de amikor odanéztem csak ilyen hátborzongató maszk volt ott, ami a termet díszítette és a benne lévőket ijesztgette. Egy ilyet elfogadnék a szobámban, persze csak akkor ha este nem háborgat.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. november 12. 15:00 Ugrás a poszthoz

Ward Weaver

Mostanában kicsivel több szabadidőm volt mint szokott lenni, így volt egy kis időm magamra is. Nem kellett sehova sietnem, vagy aggódni, aminek különösen örülök mert akkor a hangulatomra is ráhat aminek a környezetemben lévő emberek nem igen örülhetnek.
Felkaptam magamra egy leggingset, a kedvenc melegítőfelsőm meg a conversem és már indulhattam is az erőnlét termébe. Rég jártam már itt, úgyhogy megint bele kell rázódnom és akkor már sínen leszek.  Valamikor még bokszzsákon gyakoroltam, de aztán mikor már elég jó voltam belőle átálltam futásra meg súlyemelésre.
Még akkor kezdtem ilyenekkel foglalkozni, amikor egy elég rossz környékre költöztünk és még nem tudtam, hogy boszi vagyok. Még jártam is ilyen önvédelmi órákra, ezt szerencsére végül nem kellett felhasználnom, de néha jól jön egy kis plusz erőnlét, igaz a levitában nem sokra megyek vele.
Mostanában gondolkoztam, hogy belépek a kviddics csapatba, de ezt még csak fontolgatom. Azért nem vagyok benne biztos, mert elég lyukas kezű vagyok és hát abban a játékban elég sok labda van, emiatt nem lenne túl szerencsés. A teremben már volt egy másik srác a futópadon aki épp zenét hallgatott, nem nagyon akartam zavarni. Elsétáltam mellette egyenesen egy másik futópadhoz. Kihagytam köztünk egy helyet, mert engem egy kicsit ki szokott zökkenteni, ha vannak mellettem. Nem hiszem, hogy észrevette az érkezésemet, de nem mintha ez zavart volna. Egy idő után meguntam a futást és a régi idők kedvéért folytattam az edzést a bokszzsákkal.
Azóta kicsit viszolygok ezektől a zsákoktól mióta láttam egy filmet, amiben a főszereplő bokszzsákjába az ellensége késeket rakott és amikor a srác beleütött, ...hát nem akarom részletezni mi történt, de az csak egy film, bár a látványt nehéz elfelejteni.
Egy idő után kicsit már fájt a kezem, de még nem volt olyan vészes.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. november 14. 21:01 Ugrás a poszthoz

Párizs - a fények városa éjjel
Kara Zoltán

Kissé hideg az éjszaka, de ez nem állít meg, hogy ne egy srác oldalán lépjen ki a kandalló melegéből. Nem szeretek puccosan öltözködni, így csak egy sötétebb farmer, egy gyárilag szaggatott pólót és egy bőrdzseki van rajtam. Pár kiegészítő is, de ez nem lényeg.
Olyan gyönyörű éjszaka Párizs és egyszerűen nem lehet betelni vele. Örülök, hogy nem hagytam ezt ki. A srác hátán egy szimpla deszka van, bár abban nem annyira vagyok biztos, hogy tényleg szimpla.
-Szívesen megnézném az Eiffel-tornyot.-
Válaszoltam neki, és visszamosolyogtam rá. Mindig is látni akartam teljes fényében, az alkalom megadatott. Eddig csak filmekben láttam.
Utoljára módosította:Martin Romberg, 2015. november 15. 12:11
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. november 14. 21:55 Ugrás a poszthoz

Párizs - a fények városa éjjel A srác hirtelen elkapta a kezem és végigvezetett szűk kis macskaköves utcákon. Elképesztő illatok szálltak, ugyanis pékségek és cukrászdák mellett haladtunk el. Megfogadtam, hogy valamit muszáj megkóstolnom.  
Egy füves terület feküdt el előttünk, ezt követte a híres nevezetes Eiffel-torony. Kivilágítva, és végre élőben. Szörnyen elkeseredett lettem a hír hallatán, hogy már nem lehet felmenni, pedig az lett volna az igazi.
- Kár, szívesen megnéztem volna felülről Párizst.-
 Jellemző, itt vagyok Párizsban és ráadásul az Eiffel-torony előtt, és még fel sem mehetek, de még így is tökéletes az este. Az ég csillagos, a társaság is jó és itt vagyok Párizsban. Ez nekem nagy szám, mivel nem nagyon jártam még itt.
Csak akkor láthatnám felülről, ha mondjuk tudnék repülni, de mivel nem volt nálunk seprű és nála is csak egy deszka volt, így erre nemigen van lehetőség.
Utoljára módosította:Martin Romberg, 2015. november 15. 12:13
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. november 14. 23:08 Ugrás a poszthoz

Ward

Még mindig a bokszzsákkal szórakoztam, addig az a srác még fekvőtámaszozott egy "keveset". Én életemben nem bírnék ennyit csinálni, de hát nem mintha annyira akarnék. Jót szórakoztam rajta amikor leállt a futógépe, de hát ez már velem is megesett egyszer.  Nem bírják ezek a gépek sokáig. Fél szemmel figyeltem őt ahogy leül a padra. Visszapillantottam a bokszzsákra és csak ütöttön és ütöttem.
Úgy látszik, hogy felkeltettem az érdeklődését, mivel egyszerűen kioktatott. Ehhez már hozzászoktam, de nem tudta volna most ezt kihagyni? Mondjuk kedves tőle, hogy segít nekem és hát akihez régen önvédelmi órákra jártam, nem  volt túl profi, de akkor is. A következő pillanatban felállt és felém közeledett. Úgy látszik szeret másikat edzeni. Nekem azt hiszem nem lenne hozzá elég türelmem.
Eddig nem nagyon találkoztam még ezzel a magas idegennel. Elég komoly arca van és hát nem tűnik ő se túlzottan türelmesnek.
-Így valahogy?- Kérdeztem és megpróbáltam azt csinálni amit ajánlott. Az arcom elé emeltem a kezem és beleütöttem egyet a zsákba. Ha ő mondja, biztos beválik. Nem hiszem, hogy ezt itt be kéne vetnie, de jobb felkészülni. Még párat beleütöttem, közben hárítottam vagy mi.
Befejeztem és ránéztem a válaszára várva.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. november 15. 11:28 Ugrás a poszthoz

Ward

Egy ideje már ütögettem a bokszzsákot, a kezeim már fáradtak, de nem szeretem másoknak kimutatni a gyengeségeimet. Főleg neki nem fogom, hiszen látszik, hogy szeret másokat kioktatni. Hiányzik belőle egy kis empátia, de mindennek meg van az oka.
 Úgy tűnik nem nagyon foglalkoznak ennek a teremnek a minőségével, mivel van amelyik gép leáll hirtelen és eldönti neked mára ennyi elég volt. A zsákról már nem is beszélve, látszik rajta, hogy régi és agyon van használva, mert néhol elkezdett foszlani az anyag és emiatt egy kicsit látszott a belseje.
Miután beigazította a kezemet, azután már folytathattam tovább az edzést. Még pár napig fájni fog, de majd csak kibírom.
-És te régen jártál valami oktatóhoz, vagy magadtól tanultad meg?- Próbáltam úgy kérdezni, hogy ne érezze tolakodóan. Nem hiszem, hogy szeret sokat beszélni magáról, de hát ki szeret? Mondjuk még a nevét sem tudom, de majd arra is sor kerül. Igazából semmit nem tudok róla, csak annyit hogy elég sportos és edzett.
Még mindig ott állt mellettem, figyelte  ahogy püfölöm a zsákot. Én a helyében már rég unatkoznék, de az ő arcán nem túl sok minden mutatkozott meg.
-Az én nevem Lillith, a tiéd?- Azért mégiscsak megkérdeztem, engem így neveltek. Egy pillantást vetettem rá amíg kérdeztem, de utána egyből folytattam.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. november 15. 19:44 Ugrás a poszthoz

Párizs - a fények városa éjjel

-Ha te mondod.-
Ezzel elengedte a kezem, ami meg kell mondjam már elkezdett izzadni. És remélem nem érezte, mert én sem szeretem, ha fogom valakinek a kezét és így izzad.
Hirtelen egy kopasz alak jött felénk apró kis dolgokat árulva. Általában az ilyen árusok elég akaratosak. Van aki vesz egyet csak azért, hogy eltűnjön innen, de a srácnak másodjára már sikerült elküldeni melegebb tájakra. A francia kiejtése nagyon jó. Valamennyire én is tudok így beszélni, de nem nagyon szoktam használni.
Végül bele törődtem, hogy nem láthatom fentről, mivel ő megígérte, hogy innen is nagyon szép tud lenni.  Én meg elhiszem, mivel még világítás nélkül is gyönyörű.
-Te már voltál fönt?- Kíváncsiskodtam, de biztos fel ment már, hiszen a környéket is eléggé ismeri. Majd pont azt fogja kihagyni.
-Miért is ne?- Elég kevesen voltak már a környéken, de még mindig maradtak itt néhányan rajtunk kívül.
-Allons-y- Itt elmosolyodtam, ugyanis egyszer néztem egy sorozatot amiben ezt sokszor említették. Na mindegy, én elindultam és odafordultam hozzá, hogy ő is jön-e.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. november 17. 14:28 Ugrás a poszthoz

Ward

Végül már nem bírtam tovább, ezért abba is hagytam. Közben a nevét is megtudtam, de így se lettem okosabb. Kicsit mozgattam a csuklómat, mert kicsit sajgott.
-Amúgy rellonos vagy?- A viselkedéséből ítélve az lehet. Én, mint egy levitás, felismerek egy rellonost. Sugárzott belőle a zöld. Legalább most már tudok úgy bokszolni, hogy ne kerülnék a földre. Na, jó inkább úgy mondanám, hogy kevésbé sérülök meg, mert azért nem vagyok olyan erős és profi. Kíváncsi lennék, hogy miért akart régen járni testőrképzésre, de ezt már inkább hagytam. Odasétáltam a padhoz, hogy tudjak inni pár kortyot. Régen esett ilyen jól a víz. Általában úgy szoktam edzeni, hogy először a kezemet, aztán a lábam és végül a hasam, bár utóbbit nem annyira. Régebben, még mielőtt anyu kerekesszékbe került, azelőtt sokat futottam vele, de utána már kevésbé, mert nem volt kivel, így eléggé elpuhultam. Leültem a padra, hogy tudjak pihenni egy kicsit. Utána futni mennék, de azon gondolkodtam, hogy nem lenne-e furcsa csak így itt hagyni őt. Futhatnék is vele, de nem hinném, hogy akarna. Lehet, épp azt akarja, hogy elmenjek. A gondolatmenetem közbe leültem a padra, és figyeltem Ward-ot.

Utoljára módosította:Lillith Holloway, 2015. november 17. 14:33
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. november 17. 15:37 Ugrás a poszthoz

Párizs - a fények városa éjjel

Elég kényelmetlen volt a pad, mivel kemény volt és az este alatt hideg is lett. Jó kis párosítás mondhatom. Hirtelen kigyulladtak a fények és már nem igazán érdekelt a pad. Így még szebb volt és már az sem érdekelt, hogy nem mehettem fel.
Elő vettem a táskámból azt a régi módi fényképezőt a táskámból, amit még a nagyimtól kaptam. Ezt szeretem, mert amint fotózok egyből kiadja a képet és így könnyebb. Le is fotóztam gyorsan, aztán magunkat is lefotóztam. Persze csak ha hagyja.
-Hát igen, egy idő után kicsit nyomasztó a tömeg.- Nem csodálkozom, hogy nem próbálkozott tovább, azon se , hogy ilyen sok ember van a tetején. El tudom képzelni.
A következő pillanatban felálltam az ajánlata hallatán. Mosolyogva válaszoltam, amit úgy látszok sokszor csinálok ma.
-Miért is ne?-
Bármit megadnék, hogy újra valami meleg legyek és ne itt kint fagyoskodjak. Szorosabbra húztam magamon a kabátom és beleleheltem a kezembe, hátha ez segít.
Utoljára módosította:Lillith Holloway, 2015. november 17. 15:37
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. november 27. 21:27 Ugrás a poszthoz

Ward

Felülésezni kezdett. És mivel én unatkoztam, elkezdtem számolni. 70-nél már meguntam a számolást. Azt hiszem legközelebb másik időpontban jövök edzeni, mert Ward nem a legjobb társaság. Én inkább ráhagytam, de úgy látszik könnyen felidegesíti magát. Igazából nem nagyon szokott érdekelni milyen házba jár az illető akivel beszélgetek, de nála kíváncsi lettem, mert az ironikus lett volna ha mondjuk levitás, ja és szeretek kérdezősködni.
Úgy látszik idegesíti őt, hogy nézem, de most mit nézzek ebben a teremben ha nem az egyetlen embert aki itt van. Nézzem az uncsi és egy helyben álló gépeket? Nem mintha izgalmas lenne számolgatni, de legalább eltereli a figyelmet a kezemről, ami elég rendesen sajog.
-Nem sokat, csak kérdeztem- Mondtam neki mielőtt felhúzza magát valami butaság miatt. Egy idő után abbahagyta a felülésezést és szerintem úgy 100 körül fejezte be, de ez nem lényeg. Végül csak válaszolt a kérdésemre, bár a gúny most sem maradt ki belőle.
-Csak számoltam mennyit csinálsz, eltereli a figyelmem.- Mondtam mellékesen és már tudtam, hogy erre is kitalál valamit, de ezen már nem lepődnék meg. Végül inkább már nem igen foglalkoztam vele és már a kezem se fájt annyira. Felálltam a padról és a földön csináltam kb. 60 fekvőtámaszt. Ez az egyetlen amit rendesen tudok csinál bármi nélkül, futni szeretek a legjobban, de ahhoz most nincs kedvem. Felülésezni nem nagyon tudok szabályosan, így nem igen akartam mutogatni a bénaságomat.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 2. 14:56 Ugrás a poszthoz

Párizs - a fények városa éjjel

A képet besüllyesztettem a táskámba, ami elég viccesen sikerült, de legalább van képem az estéről.
Miközben közeledtünk a bár felé, volt időm kicsit körbenézni és egyszerűen minden pontja tetszik. Egész szolid volt ez a hely, mármint a bár. A zenét furcsának találtam, de a csapos jó fej volt. Nem voltak sokan és ennek örültem, mert nem szeretek nagy tömegben lenni úgy, hogy levegőt sem kapok.
Nagy ritkán szoktam bárokba menni. A székek általában kemények szoktak lenni, de itt itt most kényelmes kanapék vannak.
Kicsit messzebb volt az Eiffel-toronytól a hely, de egész gyorsan ideértünk. Általában szokott lenni TV, de ha jól látom az itt nincs. Viszont hihetetlenül szomjas voltam, mivel nem hoztam magammal semmi ilyesmit. Most itt volt az alkalom.
-Hmmm...szerinted van vajsörük?- Kérdeztem tőle, ha már így felajánlotta, hogy hoz valamit. Nem ismerem a helyet, így nem tudom mi itt a legjobb. Levettem magamról a bőrdzsekim, mert itt most már melegebb volt. Miközben vártam az italom, találtam egy szalvétát és unalmamban hajtogattam egy eldeformálódott hattyút. Kicsit inkább egy delfinre hasonlított.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 10. 01:06 Ugrás a poszthoz

Szofia


Néha mielőtt lefekszem aludni elmegyek egyet sétálni, hogy kicsit gondolkodhassak és leadjam a nap fáradalmait. Még mindig jobb így, miközben hallgatom a ciripelést és a baglyokat, mint síri csendben feküdni a sötét szobában. Hallgatva mások horkolását.
A legtöbbször a vadőrlakhoz szoktam menni, mert szeretem az ottani állatokat és ők is engem. Plussz ők nem beszélnek annyit. Ami nálam pozitív.
Kissé hideg volt, de annyira nem vészes. Egy fekete szagatott farmer, egy trikó és melegítő pulcsi volt rajtam. A kabátom ott felejtettem, mivel sietve távoztam. Ezt az ostoba lépésem megbántam, de már túl messze jártam a kastélytól, hogy érdekeljen.
Közel jártam a kunyhóhoz, mert láttam a tetőt és az ahhoz kapcsolódó kéményt. Kiléptem a fák közül és a gyér világításban megláttam egy gubbasztó lányt, aki a pálcájával mutogat felém.  Furcsa hatást keltett, de mivel láttam az ijedtséget az arcán, ezért mosolyogtam egyett és közelebb mentem lassan.
-Nyugi, nem vagyok vérfarkas, azt elteheted.- Körbeforogtam, bizonyítva igazamat és a végén pukkedliztem egyet.  Mivel telihold volt így világosabb volt, mint általában ilyenkor. Ezért is szeretek ilyenkor sétálgatni, meg valahogy hangulatosabb is.
A pálcám a boztonság esetére a zsebemben lapult,mert bármivel lehet az erdőben találkozni.  Azt nem tudom ő mit keres itt ilyenkor, de biztos olyasmi miatt amiért én is. Még jó, hogy nem prefektus, mert nem hiszem, hogy jó pont ilyenkor járkálni.
Én Lillith vagyok, de hívj ahogy szeretnél. És te?- Gondoltam ha már találkoztunk akkor mutatkozzunk is be.
Nem tudom hanyadikos lehet, de nem tűnt soknak. Neki is szőke haja volt mint nekem, de többet nem láttam a holdfényben.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 10. 20:45 Ugrás a poszthoz

Szofia


Emlékszem amikor én érkeztem meg ide. Elég rossz állapotban voltam, mert az anyámnak akkor volt balesete. Viszont a levitások nagyon kedvesek voltak és segítőkészek. Nekem ez tetszett, de úgy látszik Szofia nem így gondolja.
Mostanában bárkivel találkozok olyan gyors haragúak és gorombák. Bár az is lehet, hogy ezt én idézem elő, ki tudja. Nem gondoltam volna, hogy ilyenkor találkozok bárkivel is, de hát ez van.
-Nem csak neked van pálcád.- És miközben ezt mondtam leültem mellé a hideg földre. Nem mintha vágytunk volna egymás társaságára, de az kínos lett volna ha csak így itt hagyom.
Furcsa volt elképzelni, hogy a rellonosok ilyen érdeklődök, bár az újoncok miatt mindenki ilyen. Engem nem nagyon szokott érdeklődni, mivel egyszer úgyis összefutok velük valahol. Mint például most is.
Szép névnek gondoltam a nevét, olyan mint egy hercegnőé, de ő nem túlzottan úgy viselkedik. Nem tudom miért gondolkozok ilyeneken, de csak úgy beugrott.
-Biztos szívás volt az út.- Azt tudom, hogy én gyűlöltem. Vonattal érkeztem és az egész dugig volt új diákokkal. Plusz meleg is volt és a szűk helyen alig fért el a bőröndöm.  
Miután megérkeztem már minden simán ment. Anyámmal minden nap leveleztem, de aztán csak hetente egyszer. Nem nagyon volt miről írni.
-Hát szerencsére én még nem találkoztam eggyel sem.- válaszoltam neki mellékesen és aztán csak bámultam az erdő sötétjébe.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 12. 21:05 Ugrás a poszthoz

Szofia


Nem mintha elővenném a pálcám. Én sem vagyok már olyan felelőtlen és persze a teszlegsüveg sem véletlenül osztott be a levitába.
Automatikusan elkezdtem tépkedni a füvet, mindig ezt csinálom ha a földön ülök. Nem mintha olyan sokszor ülnék a földön.
Nem tudom meddig mehet ez a roppant izgalmas beszélgetés a vérfarkasokról. Nem igazán tudok róluk sok mindent. Nem hiszem, hogy a suli környékén olyan sok lenne. Legalábbis remélem.
Még mindig beakarok menni, hogy megnézzem a kis állatkákat, de azért még egy kicsit beszélgetek.
-A legtöbben azok, bár én nem különösebben voltam.- Ez azért volt, mert leginkább anyám miatt kellett jönnöm és hát kicsit aggódtam mi lesz vele ha magára hagyom. Csalódott se voltam, mert varázsolni szeretek és itt ezt kiélhetem. Bizonyos határokon belül.
Szofia arcán látszott a fáradtság és nem hiszem, hogy az éjszakázás jót tesz neki. De ki vagyok én, hogy ezt mondjam? Azt nem tudom mennyi lehet az idő, de biztos késő és én még mindig nem vagyok fáradt.
Hirtelen mocorgás hallatszott az erdő felől, gyorsan felpattantam. Megfogtam a pálcám végét, de a zsebemből még mindig nem vettem ki.
Egy ártalmatlan kis nyuszi ugrándozott felénk. Én meg kifújtam a levegőt és elengedtem a pálcám. Leguggoltam amikor elég közel ért és megsimiztem a bolyhos bundáját.
-Igazi fenevad.- Mondtam mosolyogva a nyuszira nézve. Különösen sokat mosolygok a mai estén, nem tudom miért van ez.
A nyuszi még mindig nem ment sehova, csak hagyta, hogy simogassam.
Utoljára módosította:Lillith Holloway, 2015. december 14. 19:26
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 23. 22:39 Ugrás a poszthoz

Veronika

Felvettem a kis, kék és bolyhos mamuszomat és már indulhattam is. Bevallom mostanában sokszor szoktam lejárni nasizni a konyhába. Így a manókkal is összebarátkoztam már, olyasmi lettem mint egy törzsvendég. Általában mogyorókrémet szoktam enni, de ez a hangulatomtól függ. Van amikor pillecukorral eszem, ami a világ legfinomabb dolga.
A gondolatmenetem végén már sikerült leérnem a konyhához. De nem csak manók voltak ott. Egy barna hajú lány is ott ült egy asztalnál és nagyban szürcsölte a levesét. Körülötte több édesség is, amik miatt fel is csillantak a szemeim. Közelebb léptem, hogy ő is észrevegyen engem.
-Khm..Heló.- Közben a sürgő-forgó manóknak biccentettem egyet. Visszafordultam a lányhoz és ha nem bánja, akkor le is ülök mellé. Magamhoz veszek egy kanalat és a mogyorókrémes üveget, aztán lassan elkezdtem kanalazni.
A manók még odaraktak néhány ételt, aztán folytatták sürgős dolgaikat.
Gondolom karácsonyi kaják százait készítik. Úgy látszik gyakrabban kéne mostantól lejárnom az erőnlét terembe, mert különben úgy nézek ki majd, mint egy lufi.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 25. 19:00 Ugrás a poszthoz

Párizs - A fények városa éjjel

Miközben vártam, hogy visszaérjen az italommal, addig csak ültem és hallgattam azt a furcsa zenét. Nem túl jó a zenei ízlésem, de ez még nekem se tetszett.
Megjött a várva várt vajsöröm és már ihattam is.
-Nagyon köszi!- És rámosolyogtam.
Azért ezt kértem, mert már rég ittam és kíváncsi is voltam, hogy egy mugli bárban van-e.
Amíg a srác kérte a rendelésünket, addig volt valami látszat veszekedésük. Úgy néz ki ár eléggé ismeri a csapost és ezt a helyet. Amit nem csodálok. Én legszívesebben ide költöznék, mármint nem ebbe a bárba. Annyira kétségbe esetten én sem szeretem Párizst.
-Sokszor jársz ide?- Kezdeményeztem egy beszélgetést. Nem szeretem a csöndeket. Közben a vajsöröm sajnos kezdett fogyni, elég keveset töltöttek nekem.
Nem mintha függő lennék.
Letöröltem az arcom, mert éreztem, hogy az arcomon lett egy kis habbajusz, ha létezik ilyen kifejezés.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 27. 14:39 Ugrás a poszthoz

Chuck Welch

Nem terveztem ilyen barátságtalan és vészjósló helyre betévedni, de mivel lejártam már a lábam, ezért nem volt kedvem tovább keresgélni. Csak kicsit pihenni akartam. Máskor simán csak a szobámban fekszem és olvasok valamit, de az most túl unalmas.
Kint elég hideg volt és rajtam csak egy vékony bőrkabát van, ami nem nagyon melegít. Így óriási megkönnyebbülés volt belépni a kandallóval fűtött helyiségbe. Le is vettem a kabátomat és leültem az asztalhoz.
A legtöbb itt tartózkodó ember elég vészjósló volt, ezért egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam, de a cél érdekében bármit. Odasétáltam a pultoshoz, de az csak nem akart észrevenni. Eléggé elvesztem az emberek között, de azért én sem vagyok egy törpe.
Amikor azt kiabáltam kicsit túl hangosan, hogy "hey" akkor már felfigyelt rám, bár nem csak ő hanem mások is furcsán méregettek, hogy mit ordítozok itt. Amikor forrócsokit kértem, akkor összeráncolt szemöldökkel mondta, hogy az nekik nincsen. Sóhajtottam egyet, mert jól esett volna a hideg miatt. Végül kértem valami mást, ami méltó ehhez a helyhez és visszaültem az asztalhoz. Nem sokat járok ilyen helyekre, de néha ezt is kell.
A tömeg eléggé zavaró volt és ráadásként még hangos is. Unalmamban néhány beszélgetésbe bele is hallgattam. Ezt egy idő után meguntam, mert a legtöbben vagy kviddicsről beszéltek, vagy valami újfajta seprűről. A zene ami ment, hát elég fura volt és ezt még a béna zenei ízlésemmel is meg tudtam állapítani. Mivel kezdtem unatkozni, ezért gondolkodtam, hogy lassan megyek. De gondoltam még üldögélek itt, kiélvezve a meleget. Az első italomat már megittam és már a másodikat iszogattam.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 27. 23:21 Ugrás a poszthoz

Chuck Welch

Reméltem, hogy senki nem hallja meg apró bénázásomat a pultnál, de nekem se lehet ekkora szerencsém. Kicsit zavarba jöttem, de ezt elhessegettem, hiszen nem tehetek róla, hogy nem járok ilyen helyekre. Úgy tűnik ezt csak egy embert érdekli. Egy vöröses szőkés hajú srác áll a közelembe és úgy érdeklődik ballépésem iránt, mosollyal a száján. Jajj, miért nem tudta volna csak elereszteni a füle mellett és kész?
-Néha kicsit túlságosan is karácsonyi hangulatban vagyok.- Mosolygok vissza rá. Kiiszom az utolsó cseppet is a poharamból. Nem mondom, jobbat is ittam már, de ezt inkább nem mondom ki hangosan. Mondjuk még mindig jobb itt lenni, mint egy mugli bárban, arra figyelve, hogy ne mondjak hangosan valami árulkodót.
-Te gondolom voltál már itt párszor.- Reméltem nem érti félre a mondatot, de nem úgy nézett ki mint aki olyan sok mindent a szívére venne. Én sem vagyok az a típus.
Legalább most már nem unatkozok és nem kell kimennem megint a hidegbe. Nem mintha olyan nagyon Északi sarki hideg lenne, de én eléggé fázós vagyok. Nem is értem miért ezt a kabátot kaptam magamra amikor elindultam. Nem ez volt a legésszerűbb lépésem. Bár reggel eléggé nehezen keltem fel, lehet ez is közre játszott.
Nem tűnt ismerősnek a srác arca, de hát én sem ismerhetek mindenkit. Úgy tűnik vele még nem találkoztam. Elég jellegzetesnek néz ki. Ha jól láttam van fültágítója, de ebben nem vagyok biztos. Tetkója is van, bár nem nagyon néztem meg, hogy mit formáz. Mindenesetre jól néz ki. Nekem is van egy kisebb tetkó a mellkasomon amit tavaly csináltattam. Nem nagyon szoktam mutogatni, de én nagyon szeretem. Az elkalandozásom után visszanéztem rá.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 28. 20:19 Ugrás a poszthoz

Chuck Welch

Azért is gondoltam, hogy szokott ide járni, mert nem tűnik diáknak és ha bagolyfalvában laknék, én se bajlódnék sokat azzal, hogy keressek egy tisztességes ( már ha létezik ilyen) kocsmát.
Tényleg nem úgy néz ki, mint egy piás. Én csak úgy értettem, hogy valahogy jobban beletud veszni a tömegbe, mint én. A szőke hajammal és a hófehér bőrömmel. Mint aki sosem lát napot. Ő nem alkoholistának néz ki inkább, hanem valamilyen zenekar tagja. Nem szeretek első látásra ítélni, de jó fejnek tűnik. Ha mondanak még ilyet.
Körülnéztem és láttam, hogy most már nincsen annyi ember, mint amikor jöttem. Ezért most már nem volt akkora zaj. Én is rövid ujjú pólóban voltam, épp annyira, hogy egy kicsit látszódott a tetkómnak a kezdeménye a mellkasomon. Egy kicsit feljebb is húzom a pólómat, hátha. Nem mintha olyan nagyon szörnyű lenne, de megtartom inkább magamnak.
Egyik barátom vett rá, hogy csináltassam meg. Nem mondom, a szüleim nem örültek neki, de a testvérem nagyon oda volt érte. Mivel kicsi, ezért gyorsan kész lettek vele és így nem is fájt annyira. A fültágítóra már nem tudtak rávenni, mert például, ha öreg leszek akkor furcsán néznének rám az emberek, hogy mi van ezzel az öreggel és lenne egy nagy lyuk a fülemen. Mondjuk a srác tetkójához illik. Az is feltűnik, hogy nem vagyunk egyidősek, de ez jelen pillanatban nem zavar. A nagy gondolatmenetem közepette még szerencsére hallottam mit mondott.
-Jajj bocsi, nem úgy értettem.- Próbáltam mentegetőzni. Közben kért nekünk még egy pohárral és amikor a pultos odaadta látszott az arcán, hogy nem én lettem a kedvence. Mondjuk elég komoly ábrázata van, nem hiszem, hogy annyira sokat mosolyogna. Amikor odanyújtotta nekem az italt köszönés helyett inkább rámosolyogtam és szívesen elfogadtam.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 28. 21:43 Ugrás a poszthoz

Chuck Welch

Úgy tűnik nem nagyon zavarta őt a kijelentésem aminek örülök. Gondoltam, hogy majd még megkérdezem tőle, hogy mivel foglalkozik, mert nem igazán akartam találgatni. Nem hiszem, hogy sokra mennék vele. Nem vagyok egy kész médium.
Úgy tűnik ő is eltalálta, hogy nem vagyok itt törzsvendég. Mondjuk ezt bárki így gondolná, ha végignéz rajtam.
-Hát csak muszáj volt kicsit eljönnöm és lazítani, vagy mi.- Mondjuk igazából csak gyorsan felpattantam és elindultam. Unatkoztam is már a Kastélyban ezért miért ne? Úgyis rég mozdultam már ki és kezdem érzékelni, hogy elég egyhangúak a mindennapjaim. Ha nem jött volna a srác, akkor már rég útban lennék visszafelé, mert amúgy unalmas lenne itt üldögélni magamban.
Amikor azt mondta, hogy navine akkor kicsit összevontam a szemöldököm, de végül kijavította magát és sikerült is neki eltalálni. Legalábbis másodszorra. Úgy tűnik próbált beszélgetést kezdeményezni, hogy azért ne is legyen kínos csend. Azokat nagyon utálom. Olyankor mindig elkezdek valami értelmetlenről beszélni. A legtöbbször olyankor általában panaszkodok az időjárásról, meg ilyenek. Végül azt mondom, hogy mennem kell. Ez sosem igaz, sőt igazából nincs is mit csinálnom, csak minél előbb elakarok szabadulni onnan.
Kiszaladt a mosdóba, de a kabátját itt hagyta, így gondoltam csak nem akar meglógni a hátsó ajtón. Én az biztos, hogy a kabátom nem hagynám itt, mer imádom. Idén karácsonykor kaptam...magamtól. Mindig is akartam egy bőrdzsekit és még le is volt árazva. Az már részletkérdés, hogy meddig bírja ki és milyen meleg. Mivel senkitől nem kaptam karácsonyra, ezért kénytelen voltam magamnak beszerezni. Ezen járt az agyam amíg vissza nem tért és rendelt még egy kört.
-És te mivel foglalkozol?- Most már gondoltam, hogy tényleg megkérdezem és ne csak rólam beszéljünk. Közben titkon kíváncsi voltam, hogy tényleg igazam volt és egy bandában játszik.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2015. december 31. 16:41 Ugrás a poszthoz

Chuck Welch


Nem nagyon tudok dönteni én sem, így csak rábökök egyre. Kérek is kettő Whisky-t magunknak. Az egyiket átnyújtom neki  és az enyémet meg magam elé teszem. Nem a kedvencem, de most perpillanat nekem mindegy.  Nem akarok sokat vacillálni.
Nem sokáig húzzuk azt a beszélgetést, hogy miért is vagyunk itt.
Nem mintha olyan uncsi lenne a kastélyban, de jobb szeretek néha kijönni és felfedezni néhány helyet. Néha csalódok, mert különös társaságba keveredem. De most legalább nem egyedül iszogatom. Mint kiderült igazam volt azzal, hogy valami bandában játszik. Úgy tűnik büszke erre, de nem vagyok benne biztos, hogy teljességgel elégedett lenne vele. Szívesen hallanám, hogy játszik. Nekem nem nagyon van érzékem a hangszerekhez. Gitározni eléggé jól tudok, de már régen játszottam. Régen tanultam zongorázni, de a kottáról olvasás nem az erősségem és folyton elrontom valahogy a zene közepén, ez hat a gitározásomra is.  Gyorsan felszoktam adni dolgokat, a zongora is az egyik közülük. Énekelni tudok, de azzal nem megyek sokra. Mindenki tud énekelni és nekem elég tömeg hangom van. Na jó nem mindenki, de a többség igen.
-És mi a bandátok neve?- Hátha hallottam róluk, bár nem nagyon szoktam követni a mostani híres zenészeket. A kviddicsel nincs problémám. Viszont az én lyukas markommal, azt hiszem gyorsan megutálnának a csapattársaim. Aurorral meg még nem igazán találkoztam, de kíváncsi lennék, hogy milyen is.
Egyszer elgondolkoztam, hogy jelentkezek fogónak, de aztán végig mértem az esélyeimet és rájöttem, hogy én nem nagyon bírom a túl nagy feszültséget és a felelősséget. Ott legalább nem kéne elkapnom a labdát, elég csak kivédeni. Végül hosszú gondolkodás után rájöttem, hogy az nem az én pályám és jobb ha lemondok róla.
Nem fűzök semmit az előbbi kijelentéséért, mert szerintem dobolni még mindig jobb, mint labdákat kapdosni. Vagy mondjuk ha eltalál egy és több napig lila meg zöld foltokkal járkálni. Nekem meg eléggé alacsony a fájdalom küszöböm és nincs kedvem egy zuhanás miatt kipurcanni.
-Harmadikos vagyok.- Válaszoltam neki mellékesen, mert még mindig azon járt az agyam, hogy milyen kétbalkezes vagyok a legtöbb dologhoz.
Lillith Holloway
INAKTÍV


Harciusz varázsusz....izé gyíkusz
RPG hsz: 68
Összes hsz: 401
Írta: 2016. január 6. 19:32 Ugrás a poszthoz

Chuck Welch

Kicsit iszogattam a whiskeyt, de eldöntöttem, hogy amikor megiszom, már nem kérek többet. Unatkozni kezdtem, de itt elég nehéz bármit is csinálni. Általában ilyenkor szoktam új dolgokat kóstolni, de most nem nagyon volt ehhez kedvem. Ilyenkor általában színes koktélokat szoktam inni, amiken cuki mini esernyők vannak. Az emberek mindig furcsán néznek rám. Mert amíg mások sima korsóból isznak, addig én egy nagy és fura alakú pohárból iszok valami szivárvány színű löttyöt. Persze a mini esernyő elengedhetetlen. Ezt csak akkor csinálom, ha egyedül jövök. Egyrészt az nem akkora baj, ha valami idegen néz rám furán.  Másrészt, és ez furán fog hangzani, de így nem tudom beleélni magam az ízébe. A kajákkal is így vagyok, ezért elég lassan eszem.
-Mintha hallottam volna egy zenét tőletek, bár nem túl jó a memóriám.- Nem szoktam annyira zenét hallgatni, de kicsit tényleg rémlik a név. Remélem nem sértődik meg, hogy nem emlékszem, de eddig se tűnt olyan sértődékenynek. Másikat már egyáltalán nem ismerem, de úgy tűnik nem fűz olyan sok érzelmet egykori bandájához. Meglepően vettem észre, hogy a poharam kiürült. Úgy tűnik miközben gondolkodtam, addig iszogattam is. Na mindegy. Betartom azt, hogy itt már nem iszok többet.
Nem nagyon tudtam mit válaszolni a kérdésére. Őszintén szólva nem sok minden. Van amikor szoktak lenni rendezvények és azokat élvezem. Nem nagyon szoktam bajba keveredni. Csak annyi szabályellenességet követek el, hogy kilógok este. Hú! De nagy bűn. Nem akartam sokat gondolkozni a válaszon, ezért végül csak kiböktem valamit.
-Hát nem sok minden.- Elég semmitmondó válasz, de ez az igazság. Közben azon kattogott az agyam, hogy mit tegyek az unatkozásom ellen. Úgy látszik a srác is ezen gondolkozik.
-Hát te ismered jobban a környéket.- Idefelé is majdnem eltévedtem. De végül megtaláltam ezt a helyet és nem érdekelt. Gondoltam, majd csak visszatalálok valahogy. Így legalább valamennyire körülnézhettem.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lillith Holloway összes RPG hozzászólása (35 darab)

Oldalak: [1] 2 » Fel