30. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínekMágusfalvak és városok

Oldalak: « 1 2 ... 10 11 [12] 13 14 ... 22 23 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Máté Csinszka
INAKTÍV


East West
offline
RPG hsz: 84
Összes hsz: 498
Írta: 2017. március 30. 19:34 | LinkSzépen megtervezett időbeosztásában már egy ideje ott virít a Mácsai lány neve a többi között. Tipikus tinilány hétköznapi gondokkal, akit egyébként a személyes találkozó után vállalt csak el. Lényegében minden lánynak át kell esnie a teszten, Ráhel pedig átment, ezért is várja most a színházi próbateremben, ahol legközelebbi alkalommal már több jelenlévő is lesz.
A tükörrel szembeni falnál felállított asztalnál ül, lassan kortyolgatja szigorúan bio és cukormentes narancslevét amikor megérkezik a tanonca. Még a köszönés előtt végigméri, aztán az órájára pillant.
- Jó napot! Van három perce, hogy átöltözzön - finom kézmozdulattal mutat az ajtó felé, ahonnan az imént érkezett. A folyosó végén könnyedén megtalálja az öltözőt, Csinszka pedig méri az időt. Arra mondjuk kíváncsi, hogy a fűzővel mit fog kezdeni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Sebastian Sieger
INAKTÍV


Vendégelőadó | Te terhes vagy?
offline
RPG hsz: 200
Összes hsz: 284
Írta: 2017. március 30. 19:53 | Link

- Ja, hogy te nem készülsz az Európa bajnokságra? - vonom fel a szemöldököm és lassan elvigyorodok.Egy pillanatra elképzeltem, hogy amilyen angolok, még nem is lenne meglepő. Ráhajolnak így a csíkban kiöntött porrá őrölt Earl Greyre, majd egy Shakespeare könyv oldalát összegöngyölve mély levegőt vesznek. Pár pillanatig csak pislogtam hevesen, mert nem tűnt el a fejemből, már láttam is, ahogy a Scotland Yard beront rájuk. Jobb ezt nem ragozni.
- Hát... ha nagyon angolok, akkor simán megeshet. Nálunk is került már elő sörösüveg a seprűtárolóból... - vonogattam meg a vállamat, mintha ez bizony mindennapos eset lenne. Németországban az lenne a furcsa, ha nem kerülne elő.
A kérdése hallatán mély letargiába zuhantam, miközben igyekeztem felidézni a pályaválasztási tanácsadást a Bambergi Mágusképzőben. Kissé az ajkamba haraptam.
- Nem emlékszem, hogy Frau Ella ezt is felsorolta volna lehetséges opcióként. Pedig most aranyéletem lehetne - közöltem, miközben kicsit nyújtottam, nehogy nekem pont itt sérüljek le! Azt hiszem, az edzőnk mély levegőt venne, majd letépné a fejemet a helyéről és zanzásítaná. Nem lenne jó, nincs raszta hajam.
Az Eb-t említve bennem is akadt egy pillanat alatt a levegő és lelkesen rázni kezdtem a fejemet. Legalább a nyakam is megfelelően be lesz melegítve.
- Nette, Schatz, annak örülök, ha öt nap múlva még tudok járni protézis nélkül, mit nekem Eb! - A héten még egy rendes edzésen is részt kellett vennem a válogatottal, azok meg általában jobban megviseltek, mint a többi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mácsai Ráhel
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Blondie - Cinderella
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 2230
Írta: 2017. március 30. 21:45 | Link

Csinszka


Teljesen más úgy az utcát járni, hogy tudod, megint nem olyasmit fogsz tenni, amit mások díjaznának. Lehet, ez is közrejátszott abban, hogy a színházba megyek épp. Magát a színjátszást már megszerettem, s noha nem mondhatnám, hogy tömérdek tapasztalat áll a hátam mögött, most mégis úgy érzem, ez lesz a jó út nekem.
És még csak nem is kések, ami hatalmas teljesítmény, de nem titok, nem akarok már az első alkalmakkor leszerepelni.
- Világos - szinte meg se állok, már szinte szaladok az öltöző felé. Oda beérve viszont komoly problémába ütközök. Amikor először volt ez rajtam, akkor is segítettek felvenni, és hát... annyira el voltam foglalva azzal, hogy milyen jól néz már ki, hogy fogalmam sincs, mit kell ezzel csinálni. Jó, felveszem, mert kell, de magamnak nem tudom úgy összehúzni, és a másodpercek is telnek, szóval vágok egy grimaszt, aztán kimegyek úgy, ahogy vagyok.
- Azt hiszem, ehhez még amatőr vagyok, fogalmam sincs, hogy kell ezt úgy összeizélni - bűnbánón tekintek a nőre, de talán ő sem várja el, hogy az első alkalomkor minden flottul menjen. Ehhez még az agyamnak is át kell állnia.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Máté Csinszka
INAKTÍV


East West
offline
RPG hsz: 84
Összes hsz: 498
Írta: 2017. április 2. 14:14 | LinkNem szereti, ha megvárakoztatják, viszont az idő az egyik legjobb barátja. Ehhez szervez, ebben él, általában az őt körülvevő személyeket is ez alapján válogatja ki. Aki pontos, kap esélyt rá, hogy maradjon.
Amikor Ráhel visszaér, lassan feláll az asztaltól és közelebb sétál, méghozzá a háta mögé. Nem szól semmit, a lány gondolatait hallgatja, hogy rá tudjon hangolódni. A sok-sok lényegtelen kamaszprobléma mellett ott rejlik az is, ami miatt most itt van nála.
- Ne aggódj, nekem sincs hátul kezem - hangján hallani, hogy átérzi a nehézséget. Ekkortájt már be is fejezi a fűző befűzését, a szalagon igazít még és odébb lép. - Kényelmes? Totál szexi, ha teljesen be van húzva, de úgy nem tudnál mozogni.
Magassarkújában kopogva a gramofonhoz lépked és a helyzethez passzoló zenével teremti meg a kellemes légkört.
- Ami azt illeti, a tánchoz csak a közös órákon jutunk el. Miről szól a burlesque? - teszi fel a kérdést miközben a terem közepén egymással szemben álló székek egyikén helyet foglal. Oldalasan, lábait keresztbe vetve, háta teljesen egyenes. - Szórakoztatás, tánc, nőiesség - meséli szépen lassan, majd fejével a másik székre bök.
- Egy nő figyeljen oda minden mozdulatára. Ez sokkal szebb - lassan, válla felett pislogva tűri hátra haját és húzza végig ujjait a vállán -, mint ez - majd egy szétszórt, kapkodó mozdulattal is hátradobja fekete hajzuhatagát. - A táncban akkor vagy igazán jó, ha minden mozdulatra figyelsz és beleadod az összes nőiességed. Én is annyi idős voltam, mint Te, mikor kezdtem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Angyal Zsombor Kristóf
INAKTÍV


bongyorka
offline
RPG hsz: 116
Összes hsz: 174
Írta: 2017. április 2. 14:15 | Link

Csinszka
» Budanekeresdi Mágikus Színház


Menni akar, de nem mozdulnak a lábai. Jelenleg képtelen megfordulni és akár köszönés nélkül, de elhagyni a szobát és vissza sem nézni. Haza kell mennie, ezt nagyon jól tudja, mert ez a csönd egyre csak kínosabb lesz kettejük között. Tudja, hogy az lenne a legjobb, ha maga mögött hagyná a színházat és egy ideig nem is nézne feléje, de egyszerűen nem tudja rávenni magát, hogy megtegye az első lépést. Nem megy.
Csinszka kérdése váratlanul éri, zavarában pedig azt sem tudja, hova nézzen. Hallja a nő hangjában, hogy csak viccel és nem gondolja azt annyira teljesen komolyan, mégis úgy érzi, hogy azt akarja, igent mondjon. Pedig nem ezért jött. Nem randevúra akarja hívni, egyszerűen csak meg akarta dicsérni a darab miatt. És mivel ez megtörtént, mehetne is, ha a lábai mozdulnának. Zsebeibe süllyesztett kezei megremegnek, tekintete követi a színésznő hullámos tincseinek mozgását.  Némán figyeli a nő mozdulatait, majd megköszörüli a torkát.
- Nem ezért jöttem - válaszol végül a nő kérdésére, halkan. - Csak gratulálni akartam a darabhoz - ennyi. Mást nem tud mondani.
Egyre jobban feszélyezi a helyzet és érzi, hogy mindjárt meg fogja ismételni az egyik mondatát, hogy aztán ugyanúgy ne mozduljon semerre se. Nem tudja, miért viselkedik így, hogy miért van ennyire zavarban. Ez csak egy színház, Csinszkával pedig az iskola óta ismerősök, nincs miért idegeskednie.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Máté Csinszka
INAKTÍV


East West
offline
RPG hsz: 84
Összes hsz: 498
Írta: 2017. április 2. 14:29 | Link


[Csini]

Amennyire eddig úgy gondolta, hogy jó ötlet volt Kristófot közelebb engedni magához, most annyira bánja az egészet. Nem kellett volna felkeresnie, akkor most nem állnának az öltözőben ennyire hülyén mindketten.
Némi kiegészítő cselekvéssel tereli el figyelmét és míg a csend uralkodik, ő pontosan érzékeli azt a belső vívódást, melyben a menni akarás a fontosabb. Valahogy a nő sem akarja, hogy lábai mozduljanak és elhagyja a szobát, mégis kezdi magát meggyőzni arról - Kristóf szavai hatására -, hogy csak a tipikus férfiasság miatt akar maradni.
- Megkönnyítem a helyzeted. Elmegyek én - szólal meg, szóra sem méltatva az imént elhangzott indokot. Ha már egyszer mindketten tudják ezt az apróságot, melyre a nő képes, talán nem kell elsiklani felette.
- Örülök, hogy láttalak - vet egy pillantást Kristófra, és bárminemű érzelemkifejezés, vagy akár mosoly nélkül lép ki az öltöző ajtaján.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mácsai Ráhel
Mestertanonc Eridon (H), Bogolyfalvi lakos, Elsős mestertanonc


Blondie - Cinderella
offline
RPG hsz: 279
Összes hsz: 2230
Írta: 2017. április 2. 19:48 | Link

Csinszka


Tuti, műk a mellei.
Fut át az agyamon egyetlen kósza pillanatra, miközben a nő mögém sétál, és segít megoldani a problémám. Hálás mosolyt küldök felé, főleg mert nem kezdett el lejáratni olyasmivel, hogy milyen béna vagyok, vagy hogy mihez kezdjen velem, ha még ehhez sem értek. Pedig első ránézésre simán ezt képzeli el róla bárki. Nekem is meggyűlt a bajom vele az első percekben, és még most sem tudom, megtaláltuk-e azt a bizonyos közös nevezőt.
- Aha, nem rossz.... azért otthon mégse mászkálnék ebben - húzom el a szám, mert ez az anyag furcsa, meg a kép is, amit a tükörben látok. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi lesz is rajtam, mikor se halloween, se farsang. Mi jön ezek után, magassarkú?
Hogy nem törik ki benne a lába?
Jön a következő kérdés, mikor szememmel végigkísérem, ahogy a gramofonhoz megy. Őt se Noémit se, sőt egyetlen nőt sem vagyok képes megérteni, aki azt vallja, hogy az a centis valami ott a sarkadnál kényelmes, meg az, hogy folyton úgy kell menned, mintha pipiskednél, arról nem is beszélve, mennyire kell figyelni, hogy ne vágódj el.
Persze pislogok arra is, amit mondd és mutat. Én alapból nem szoktam a hajam dobálni, hála égnek az a szokás nem lett az enyém, mert tuti úgy csinálnám, ahogy utóbb mutatta. Bőven elég nekem amúgy az is, hogy az ajkam rágcsálom, mint például most is, mert nagyon figyelek. Egyszerűen nem tudok róla leszokni.
Helyet foglalok a széken, ha már hellyel kínált. Legalábbis én így értelmeztem.
- Nehéz lenne elképzelni, hogy maga is úgy pislogott itt, mint borjú az új kapura. És maga miért kezdett bele? Pasi? - erre tudok tippelni, mert ezt át is tudom érezni. Bár Arlennek van ehhez a legkevesebb köze, sokkal inkább Rosiet akarom végre überelni valamiben.
Utoljára módosította:Mácsai Ráhel, 2017. április 2. 19:53 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5649
Írta: 2017. április 8. 13:03 | Link

Sebi

Nálunk más került elő, nem sörösüveg... Na de az nem volt épp szép látvány, és jobb, ha senki nem tud róla azon a pár emberek kívül, akiknek muszáj hallgatniuk róla. Azért elmosolyodok, elvégre milyen lenne egy olyan világ, ahol valaki nem szeg szabályt...
- Pocaksimogatás, jutalomfalatok és szép kis Sebi feliratú nyakörv - nevetek fel. Máris sikerült elképzelnem, hogy mutatna kiskutyaként. Hát... - Mondjuk a bestiaparkunkban is lenne helyed. Protézises kviddicsező a legújabb látványosság - két kezemet magam elé emelem és a távolba meredve távolítom őket, mintha csak elképzelném, ahogy az oroszlánok kifutója most már az övé és a férfi ül a sziklán a lábát nyalogatva... Na ne.
- Akadályozzuk meg. Gyerünk - intek a fejemmel a seprűk felé, hogy most már kezdjük el rendesen azt az edzést, ne csak fecsegjünk. Így valóban nem lesz EB.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5649
Írta: 2017. május 19. 20:57 | Link

Shekh Ma Shieraki Anni

Felzaklatták az otthon történt események és az utóbbi egy-két napban nem is jelentkezett Kolosnál. Előre szólt, hogy vizsgája lesz az egyetemen, ott alszik, így annyira nem is jött ki rosszul a lépés. Azt leszámítva, hogy elegyezték. Már megint. Már megint a tudta nélkül, akarata ellenére. Ráadásul nem máshoz akarják hozzáadni, mint ahhoz a fura West gyerekhez.
Szombat reggel, vagyis kora délelőtt van, ekkor érkezik Budanekeresdre az Ardai család jelenlegi lakhelyéhez. Melegítőszettjében rá se lehet ismerni, de úgy gondolta, ha Kolos nem akad ki nagyon, a mai napon besegít az üvegházban, vagy bármi lazulós, amit együtt csinálhatnak. Most már elég jól van az ilyesmikhez.
Arcán némi aggodalom látszik, és nem evett már két napja szinte semmit. Az alvásra szánt órákat főként azzal töltötte, hogy kitalálja, milyen módszerrel akadályozhatják meg az esküvőt.
Udvariasan kopog be a lakókocsiba, remélve, hogy párja arcát fogja meglátni elsőként. Persze ha más az, az sem baj.

//E/1-ről váltottunk E/3-ra//
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. május 19. 21:16 | LinkItthon volt, és bármennyire is fura és szokatlan volt tőle, jobban örült az üvegházi melónak, mint annak, hogy nagyapjával lehetett egy szobában. Az iskolában egész jó rendszert sikerült kialakítania. A megbűvölt papírt odaadta, mikor az öreg tudatánál volt. Megmutatta neki, hogy sikerült elsajátítania a varázslatát, és azon keresztül üzengetett neki. A nagyapja meg csak akkor válaszolt, mikor jól érezte magát, és fejben is tiszta volt. Így Kolos sosem érezte közvetlen, hogy bármi gond lett volna.
Ám itthon minden más volt. Itthon látta, milyen nehéz vele, és látta, ahogyan az egész család kezd belerokkanni. Tánya sem tudott sokat itthon lenni, így az apjával is többet beszélgetett. Egészen furcsa helyzetben volt.
Tegnap egész nap az üvegházban volt, és aznap délelőttre egy kis pihenőt tervezett.
- Anyu! Kopogtak! - Nem válaszolt neki senki, úgyhogy csak felvonta a szemöldökét, és kénytelen volt a konyhából egy fél üveg narancslével a kezében, kissé még álmosan megindulni.
Éppen nagyot kortyolt az italból, mikor kinyitotta az ajtót. Jól félre is nyelt, ahogy meglátta Myrát. Talán ő még nyúzottabban nézett ki, mint nagymamája.
- Myra? Hogyhogy itt?
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:44 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5649
Írta: 2017. május 19. 21:22 | Link

Shekh Ma Shieraki Anni

Fejben még nem rakta össze, mit fog mondani Kolosnak. Egyáltalán nem rakott össze semmit, igyekszik a dolog súlyosságát csökkenteni a saját gondolataiban is. Egyszer már megmenekült, másodjára is sikerülni fog.
Türelmesen vár az ajtó előtt, abban biztos, hogy valaki van otthon. Csak ki kell várnia a pillanatot, amikor meglátja az Ardai család egyik tagját, és amikor ez eljön, arca felragyog, szélesen elmosolyodik és válasz helyett párja nyakába ugrik.
- Meglepetés - motyogja a fiú nyakába. Úgy bújik hozzá és szívja magába az illatát, mintha ez lenne az utolsó alkalom, hogy megtehetné. Kell is jó pár másodperc, hogy engedjen az ölelésen és kicsit hátrahúzódjon.
- Felébresztettelek? Jó reggelt Ardai úr - mosolyog rá miközben jobbjával összekócolja a haját.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. május 19. 21:35 | LinkMajdnem kiejtette a kezéből az üveget, mikor Myra megölelte. Fél kézzel az üveggel egyensúlyozott, másik karjával pedig szorosan magához ölelte az érkezőt. Örült neki, de még hogy! A meglepettség után széles vigyor terült szét az arcán. Ez aranyozta be a hétvégéjét.
- Ugyan! Téged vártalak - kacsintott rá, amint elengedte, és utat engedett neki a lakókocsiba. Szeretett itt élni. Otthonos volt.
Megfogta Myra kezét, és a konyha felé húzta. Még nem volt teljesen magánál, de ha minden igaz, mintha látott volna előkészítve reggelit maguknak.
- Remélem éhes vagy. Én nagyon. Most akartam reggelizni.
A konyhába érve a szekrényhez sietett és kivett két tányért belőle, majd a mosogatóból evőeszközöket varázsolt elő. A pálcája a szobájában maradt, úgyhogy megoldott mindent kézzel.
- Öhm... asszem volt itt kaja... Lehet Szaffi is éhes volt - bökött az éppen besétáló macskára Kolos. - Nem baj, mert eper szezon van, úgyhogy van egy csomó belőle, meg granola, meg joghurt... - sorolta, miközben fél testét elnyelte a szekrény, amiben éppen bőszen turkált. - Mit kérsz?
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:44 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5649
Írta: 2017. május 19. 21:54 | Link

Shekh Ma Shieraki Anni

Egyik pillanatról a másikra változik meg benne minden. A kedve, a fáradtsága, a feszültsége, de még éhséget is érez, amit napok óta nem. Mintha csak otthon lenne, úgy követi Kolost a házban. Bár nem járt még sokszor itt, egyre otthonosabbnak találja.
- Ennék valamit - bólint, hisz a gyomra halk korgással jelzi, mi a helyzet. Ezekben a percekben nem is gondol arra, ami miatt jött.
Az asztalnak dőlve nézi szerelme ténykedését, mosolyog a háziasságán, és még ajkát is beharapja a megfeszülő izmok láttán. Napok óta nem látta... És mennyire hiányzott már neki.
- Éhes voltál, Szaffi? Ejnye, te szőrgombóc, megetted a gazdi reggelijét? - dumál a macskához, akihez egyből le is guggol, majd ölbe vesz, hogy megszeretgesse. Könnyen megeshet, hogy ittléte alatt többször ölelgette és simogatta az állatot, mint a fiút.
- Téged - érkezik a válasz. Huncut mosollyal néz a még kilátszódó Kolosra. - Vagyis... Teljesen mindegy, csak etess, asszony...vagy uram...vagy mi - nevet fel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. május 19. 22:03 | Link- Csak el ne kényeztesd. Így is tiszta szőr az ágyam, mert amíg nem vagyok itthon, folyton ott alszik - nézett hátra, miközben fél kézzel kutatott és markolt fel annyi epret, amennyit csak tudott.
Lerakta a mellette lévő pultra a gyümölcsöt, majd kibányászott minden mást is.
- Tudom - nyomott menet közben egy gyors csókot Myra ajkaira, majd amit tudott, beleöntött egy-egy tálba. Granola, némi zab, egy csomó eper, meg néhány szeletelt alma, amit a szekrényben talált. Aztán mindenre joghurt, és bele kanál. Csak hogy legyen mivel enni és összekeverni.
- Hogyhogy itt? Nem azt mondtad, hogy sok a vizsgád? - ült le Myrával szemben az asztalhoz, és kezdte összekeverni a kívülről sehogyan sem kinéző reggelijét, majd egy nagy adagot tolt a szájába.
- Vagy ennyire nehéz volt? Fáradtnak tűnsz...
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:44 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5649
Írta: 2017. május 19. 22:11 | Link

Shekh Ma Shieraki Anni

- Mire van a pálcád, szívem? - vonja fel a szemöldökét, majd még utoljára megdögönyözi a macskát mielőtt lerakná. Tovább figyeli Kolos ügyködését, mindeközben az agya szinte kikapcsolt állapotban létezik. Csak a jelenre fókuszál.
- Van itthon még valaki? - kérdezi, mert lassan mégiscsak kezd észhez térni. Egy ilyen kérdés után nem is meglepő. Fáradtan sóhajt, két ujjával az orrnyergét masszírozza.
- Túl vagyok a vizsgákon. Azok könnyebbek voltak, mint a hazatérés... - említi meg elnézve a mosogató irányába. Most valahogy nem akar Kolos szemébe nézni, hisz nem beszélt arról, hogy haza is látogat.
- Van egy kis... Valójában elég nagy gond, ami nem hagy nyugodni, meg kell oldanom. Nem sokat aludtam a napokban - vonja meg a vállát, és most először érzi, hogy talán nem is kellene elmondania, mi történt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. május 19. 22:22 | Link- Ah, ugyan, két perc után megint tiszta szőr minden. Tavasz van, vagy mi... - vonta meg a vállát egy fintor mellett. - Lehet inkább le kéne borotválni az összes szőrt. - Szélesen elvigyorodott, de persze nem gondolta komolyan. Szaffival sosem tenne ilyen szörnyűséges dolgokat. Bezzeg ha az egy szőke, idegesítő eridonos lenne...
- Asszem - lenyelte a szájába vett falatot, miközben bizonytalan bólogatott. - Apu biztos, csak gondolom a Nagyiéknál. Anyu lehet éppen kuncsaftnál van.
Nem igazán foglalkozott ilyesmivel, épp elég, hogy volt itthon kaja, a nagyapja meg nem ordít a szomszédban, Myra pedig épp előtte ül. Az élet szép volt.
- Voltál otthon? - szaladt magasra a szemöldöke. Várhatta is volna, ha a kastélyban lenne! Még jó, hogy inkább itthon segített az üvegházban.
Le is akarta volna korholni Myrát, hogy nem is mondott erről semmit, de az arckifejezését látva inkább hagyta.
- Gond? Miféle gond? - bekapott egy újabb falatot, a felét lenyelte, majd csukott szájjal - mert hát az illem - elvigyorodott. Itt nem lesz semmiféle gond. - Csak nem férjhez adnak?
Muszáj volt egy kicsit oldania a komorságot, és hát mi lett volna nagyobb vicc ennél?
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:44 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5649
Írta: 2017. május 19. 22:37 | Link

Shekh Ma Shieraki Anni

- Hozzak Szaffi helyett egy bébioroszlánt? Olyan édesek - kezd el olvadozni ott előtte, és eszébe jutnak a bestiapark nagyobbacska macskái. Nemrég születtek, egyelőre tüneményes kis vakarcsok.
- Akkor jó - mosolyodik el újra. Közben kényelembe helyezi magát a széken, lábait a szabad bútorra helyezi és jelenlegi lazaságának ellenére kezd feszültté válni. Ami nem is csoda. Épp arról fog beszélni a párjának, hogy valaki más felesége lesz. Agyal, hogy elmondja-e. Mindent néz, csak a fiút nem, most még a csillár is érdekesebb a szemeknél, melyek biztos elgyengítenék, ha belenézne.
- Valami olyan... - esélytelen, hogy befejezze, mert Kolos kiejti a száján azt, amit neki kellett volna. Felszisszen, mert szavai szinte fájó érzéssel csattantak a mellkasán, fejét pedig felé fordítja. Tudja, hogy ő nem gondolta ezt komolyan.
- A barátnőd barátjához. North Westhez - jelenti ki halkan, visszafogottan. Ezután mély levegőt vesz, és mind a tíz ujjai elveszik sötét hajában.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. május 19. 22:44 | LinkMondana a bébioroszlánokra is választ, de annyira teletömte magát a reggeli kotyvalékkal, hogy csak bólogatni bírt. Persze a kölykök mindig jöhetnek, csak Szaffit szét ne szedjék itt...
Csak Myra gyűröttségét vette észre, de a reggeli valahogy jobban lekötötte most a figyelmét, mint a kialakuló feszültség. Itthon volt, védett környezetben, ahol soha semmi rossz nem történhet, nem igaz?
Felnevetett Myra válaszára. Még hogy a West gyerek? Scarlett ki is kaparná Myra szemét, ha ezt megtudná. Tényleg poénos szituáció lett volna...
Aztán felnézett a vele szemben ülő nőre, és kiesett a kezéből a kanál.
- Várj, hogy mi? Nem viccelsz?
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:43 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5649
Írta: 2017. május 19. 22:54 | Link

Shekh Ma Shieraki Anni

Szemöldöke felszalad a nevetésre. Nem éppen ilyen reakcióra számított. Meg sem szólal, csak tenyerébe temeti arcát. Az a verzió szóba sem jöhet, hogy elhagyja Kolost egy kötelező házasságért. Akkor inkább megszökne messzire, de a szerelmet nem adná fel a szülei kedvéért.
Végül a kanál kisebb csattanására emeli fel a fejét és néz szomorú boci szemekkel Kolosra. Megrázza a fejét.
- Nem szóltak róla, csak mikor ott ült az ebédlőben a srác meg az anyja. Nem megyek hozzá... Soha, de soha.
Határozottan rázza meg a fejét, és a fiú már ismerheti annyira, hogy tudja, ha a kedvese ilyen elhatározott, akkor nem fogja hagyni magát. Remélhetőleg mellette lesz...
- Egész nap, egész éjszaka azon gondolkodok, hogy bújhatnék ki ez alól.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. május 19. 23:15 | LinkTényleg nem gondolta komolyan. Egyáltalán nem. Elvégre mégsem a sötét középkorban élnek!
Megkönnyebbült sóhaj hagyta el a száját, amint Myra ellenkezni kezdett. Ez azt jelenti, hogy ő nem akarja. És ha a menyasszony nem akarja, akkor nem is lesz esküvő, nem? Kolos egyáltalán nem találta olyan borzasztónak a helyzetet.
- Hát csak nemet mondasz, nem igaz? - tette fel óvatosan a kérdést. Elvégre 21. század, Merlin szakállára! Csak van az embernek beleszólása. Bár nem igazán értette, hisz Myra szülei ismerték Kolost, és ahogyan ő tapasztalta, nem is volt vele gondjuk.
- Legrosszabb esetben az oltárnál mondasz nemet. Az sem számít - elmosolyodott és Myra kézfejéért nyúlt. - Ugyan Myra! A szüleid sem akarhatják, hogy boldogtalan légy. Egyébként is, az a gyerek totál zakkant! Tuti nem százas, úgyhogy már csak ezért sem tehetik meg.
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:43 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5649
Írta: 2017. május 20. 09:50 | Link

Shekh Ma Shieraki Anni

Valami biztos van a háttérben, ami miatt a szülei hozzá akarják adni mindenáron egy gazdag család sarjához. Családfüggő, mennyire modern a kapcsolatkialakítás, de Myra inkább azt pártolná, hogy házasodhasson akár muglival is, mintsem kötelezően olyan emberhez, akit nem is kedvel.
- Azzal elárulnám a szüleimet - rázza meg a fejét szomorúan. Az előző esetben sikerült kijátszania őket, szerencsére ott volt Alina, aki kérdés nélkül ment hozzá az esküvőn a vőlegényhez. Ezt kellene most is.
- Gondolj bele, ezzel a zakkanttal kellene élnem és családot alapítani - nagyot nyel miközben rászorít párja kezére. A hideg is kirázza, ha csak arra gondol, hogy nem vele alszik, hanem egy idegennel.
- Valahogy megoldom. Csak maradj mellettem - mosolyodik el. Ezután feláll az asztaltól és átsétál Kolos oldalára, ahol kérdés nélkül az ölébe helyezkedik. - Velem jössz, ha világgá megyek? - vigyorog teljesen poénnak véve ezt a lehetőséget.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. május 22. 20:12 | LinkFelnyögött Myra válaszára, és amennyire tudott, hátradőlt a széken. Mi az, hogy elárulná őket? Nincs itt semmiféle összeesküvés. Ez elvégre nem egy királydráma, vagy micsoda!
- Elárulni? Mert engem így nem árulsz el? - rajzolt hirtelen ingerrel macskakörmöt a levegőbe.
Idegesen túrt bele a hajába, és állt fel a konyhába, hogy fel-alá sétáljon a laminált padlón, erősen odavágva a lábát.
- Az a zakkant sem fogja megúszni. Leátkozom arról az átkozott kezéről a kötést is! - mutatott rá Myrára, mire Szaffi sértődötten ugrott le az öléből, és távozott a konyhából.
Kolos visszaült a székre, és félretolva a megkezdett reggelijét, mindkét kezével a pultnak támaszkodott. Mélyeket sóhajtott. Ez biztosan nem történhet meg. Hisz modern társadalomban élnek, nem?
Egy halvány mosoly jelent meg az arcán, mikor Myra befészkelte magát hozzá, és fél karjával átkarolta.
- Lehet azt kellene csinálnunk. Hátrahagyni mindent, és lelépni innen. Kit érdekelnek az ősök! - Az ötlet legalább olyan kalandosnak és izgalmasnak hangzott, mintha nagyapja egyik történetét hallaná. Elvégre az élet túl rövid az ilyen drámákhoz, nem?
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:43 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5649
Írta: 2017. május 22. 21:48 | Link

Shekh Ma Shieraki Anni

Elkerekednek szemei a kérdésre, de rájön, hogy igazából teljesen igaza van Kolosnak. Lehajtja fejét és a bűntudat szépen kezd terjeszkedni odabent, a lelkében. Nem egyszer képzelte már el, hogy egyszer majd az ő felesége lesz és csak érte fog élni, most pedig a szabad perceit nem ez a gondolat tölti ki, hanem a menekülés terve.
- Dehogy átkozod, aztán még te jársz rosszul, hős herceg - hüledezik a fenyegetésre. Szegény Szaffinak is csak a szőrszálai maradtak Myra ruháján azután, hogy gazdája elüldözte.
- A kentaur szerelmére Kolos, ne akadj ki nálam is jobban, kérlek - szelíden, halkan beszél hozzá. Egyikőjüknek sem hiányzik, hogy még kettejük között is vihar dúljon. - Szükségem van rád - nyom egy csókot kedvese homlokára amikor a távolság minimálisra csökken köztük.
El kellene szökni. Semmi nincs, ami miatt érdemes tovább folytatnia ezt az életet, most is csak Kolos miatt van ott, ahol, miatta jár a Bagolykőbe, a többi csak a család kívánsága. Elvárása, pontosabban.
- Pakoljunk össze - ráncolja homlokát a hirtelen jött komolyság mellé. - Komolyan. Szökjünk meg, járjuk be a világot, éljünk. Ahogy a példaképed.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. május 22. 22:14 | LinkSzorosan magához ölelte a nőt, és beszívta annak illatát. Talán tényleg el kellene menekülniük innen. Mit számít, hogy befejezte-e a sulit vagy sem? Eddig sem járt oda. Éppen elég volt ez a két év. Éppen eleget tud anélkül is, hogy bejárjanak.
- Menjünk el az országból. Nem találnak ránk, senki sem fogja tudni, és szabadok leszünk és csak egymással kell majd foglalkoznunk!
Kolos fejében már megjelent az a csodálatos élet, amit együtt felépíthetnének, korlátok nélkül, egy olyan ember emlékére, akivel leginkább csak azon a varázspapíron tud érintkezésbe lépni. Belesajdult a szíve, mikor belegondolt, hogy nem mehet oda nagyapjához, és mesélheti el neki, hogy meg akarja szöktetni barátnőjét. Nem fogja az öreg helyeselni.
Fájdalmasan felsóhajtott, és Myrára nézett. Ez lesz a legjobb. Távol mindenféle bonyodalomtól és fájdalomtól. Közelebb hajolt hozzá, hogy megcsókolja.
- Induljunk a hétvégén, mikor vissza kellene utaznom a suliba.
Ha akkor megy el, senki nem venné a gyanút. Az iskolában is tudják, milyen körülmények zajlanak náluk, talán nem tűnne fel pár hétig, ha nem jelentkezne. Egész kivitelezhetőnek tartotta.
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:43 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5649
Írta: 2017. május 22. 22:34 | Link

Shekh Ma Shieraki Anni

Az aggodalom percről percre egyre jobban fogy, a boldogság pedig növekszik. Ezzel együtt az arca is felragyog. Ajka mosolyra húzódik, szemeiben a remény csillan. Kissé hitetlenkedve néz Kolosra még azért.
- Tényleg feladnál mindent? - simít végig az arcán, miközben a szemébe néz. Nem hiába szeretett belé. Ami egy kalandnak indult, az lett az élete, és ettől nem tudna megválni. Bármit megtenne most annak érdekében, hogy tovább folytathassák az életüket. És ha ehhez az kell, hogy annyi ruhát vigyen, amit itt hagyott a házban, hát nincs ellene kifogása.
- Ezt igennek veszem - súgja a csókba, és kissé hevesebben kap ajkai után. Ha nem alakulnak jól a dolgok, talán ez az utolsó lehetősége megcsókolni a párját.
- Holnap - bólint szélesedő mosollyal és egy nagyobbacska sóhaj hagyja el a száját. - Azért itt maradhatok? Rápihenhetnénk az útra, persze csak ha nem kell segítenünk anyukádnak - vonja fel szemöldökét a kérdés alatt. Olyan természetesen beszél az egészről, mintha az Ardai család tagja lenne ő is. Pedig még mindig nem mindig sikerül elsőre az ásás.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. május 22. 23:12 | LinkBehunyta szemét az érintésre. Ezért? Hát persze, hogy hátrahagyna mindent! Csak bólogatott válaszként, és inkább megcsókolta Myrát. Nem lesz egyszerű, de romantikus, izgalmas, és csak vele lesz. Együtt, ketten az egész világ ellen.
- Holnap. - Mellkasában érezte a melegséget, ami kezdett egész testében szétterjedni, és kellő energiát adott izmainak ahhoz, hogy akár egész nap az üvegházban túrja a földet.
- Azt hiszem Anyu meglesz egy ideig azzal is, amit tegnap csináltam - kapott Myra ajka után, miközben kezével végigsimított a hátán.
Már semmi kedve sem volt befejezni a tegnapi munkáját. Amúgy sem volt sok hátra, és a nagyapjára is van aznapra valaki, aki vigyáz rá. Kolos éppen annyira megérdemli a szabadnapot, mint amennyire Myra azt, hogy elszöktesse őt az esküvő elől. Mert ez az élet rendje. Ebben száz százalékig biztos volt.
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:43 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2017. június 19. 20:19 | Link

SummerFest - Szalamanton
június 22-25.


Nyár. Mi is jut róla eszünkbe? Meleg, bizsergés, kikapcsolódás, szabadidő, bulik, barátok és a tópart. Szalamanton és környéke mindezt most extra adagban, három dimenzióban is elénk prezentálja június utolsó előtti hetén, négy napon át. Mit is jelent ez? Földön, vízen és levegőben egyszerre gyermekek, fiatalok és felnőttek számára. Ez az a fesztivál, amit senki nem akar kihagyni. Barátokkal vagy ismerősökkel, esetleg rokonokkal, de az sem kizárt, hogy ismeretlenekkel fut ennek neki valaki. Akár egyedül, akár társaságban, de érdemes belevetnie magát bárkinek. Mi az, ami nincs vagy hagyj a kapukon kívül? Teher, nehézségek, problémák, kötelező viseletek, iskolai gondok és tanulmányi kérdések. Mi az, amit hozhatsz vagy itt megtalálhatod? Jókedv, buli, elképesztő hangulat, tópart, koncertek és programok.

FöldönHárom színpadon, de öt normál helyszínen találhatóak meg a programok. A nagyszínpadon neves zenekarok, DJ-k és énekesek adják az alaphangulatot, az eldugottabb, elkülönülő erdei színpadon gyermekek számára különböző ifjúsági zenészek szolgáltatják a hangulatot, valamint színjátszósok mutatják be, amiben oly jók! A harmadik színpad a part közelében található, különböző táncos és feltörekvő csillagok fellépéseinek helyszíne ez, bár ez mindenkinek, vagy inkább a fiatalfelnőtt és felnőtt korosztálynak szólóan. A negyedik helyszín a gyermekek játszóterét és egy hatalmas ugrálóvárat foglal magában, amit az idősebbek számra is fixé tettek, sosem lehet tudni. A fesztiválon pár mugli extra is kipróbálható.


VízenNégy Balatoni - a szó szoros értelemben, hiszen a tavon elhelyezkedő - helyszín is várja az érdeklődőket. Elsőként teljesen egyedi megoldásként egy bűbáj nyomán a tó felett kifeszített sátorállásokban szállásolandók el a több napra érkező, nem szervező fesztiválozók. A második különleges rész, a mélyebb tórésznél kipróbálható különleges vízisportok és csúszdák. Ezen kívül két hajó járja a Balatont, egy amolyan partyjárat fellépőkkel, zenével és állandó bulival. A másik egy a fesztivál és a DÖK közös szervezésében útjára indított „A hullám csókja…” névre keresztelt úton járó. A fedélzeten étkezés és italozás is lehetséges, de a központi elem a kiemelt promóciót kapott adománygyűjtési céllal létrejött csókstand. A fiatal fiúk és lányok repesve várják, hogy egy puszival, öleléssel vagy csókkal szebbé tegyék a napod, valamint egy falat csokival, cserébe azért, mert támogatod a Kereki-Nagy Iván gyermekotthont és Fővárosi Mágikus Baleseti és Rontáskúráló Ispotály gyermekosztályát.


LevegőbenBizony, bizony. Nem csalás, nem ámítás, fent a magasban is találni olyat, ami megragad, magával húz és ott is tart. Először is szárnyas lovakkal bemutatót tartanak szakemberek és a gyönyörű állatok simogatására és esetlegesen egy-egy körrepülésre rajtuk is lesz lehetősége az érdeklődőknek. Aztán lesz még itt légibemutató seprűkön, érdemes lesz figyelni, kik is száguldoznak felettünk, hiszen akár ismerős, nagy nevek is felbukkanhatnak kviddicses körökből. Ezen kívül egy különleges körhinta is van bizony, amelynek se keze, se lába, mégis áll és tökéletesen működik. A segítők egyedi varázsszóval juttatják fel rá az utasokat, hiszen a magasban lebeg az egész és ott forog és viszi körbe a fesztivál felett és enged gyönyörű látványt nyújtani.


CirkuszbanA Mirákulum tagjai erre a hétvégére kiköltöznek cirkuszi sátrukból és irányításuk alá veszik a fesztivál helyszínét. Saját színpadukon és esti előadásaikon kívül mind a négy nap beléjük futhatnak a fesztiválozók itt-ott. Akár a koncertekről, akár a gyerekek kézműves foglalkozásáról legyen szó, artisták, porondmesterek, bohócok és illuzionisták szórakoztatják a jónépet.

Fesztivál zenei listája
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 465
Összes hsz: 10602
Írta: 2017. június 19. 21:38 | Link

Keve

Szalamanton és a cirkusz, meg a DÖK. Elég nyilvánvaló, hogy ezt Annelie nem hagyhatja ki, itt kell lennie és parádéznia a színpadon, ahol egész nap tűzi a nap és a napvédők ellenére is érzi a bőrén a változást.
Tervezi, hogy ha már itt van, bulizni is fog a munka mellett. Mivel általában csak ezzel foglalkozik, nem beszélt meg egy ismerőssel se semmit, tehát feltehetőleg egyedül fogja körbepartizni a fesztivál helyszíneit.
Most, hogy kezd lenyugodni a légzése és az árnyékban a bőrét se érzi kigyulladni, máris jobban van. Élvezte a karikáját, az előadást, de most nem vágyik másra, csak egy üveg vízre. Ezért, na meg átöltözési céllal veszi az irányt az öltözősátor felé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Arlen Leon Loveguard
INAKTÍV


Frontember ¤ Királyfi
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 974
Írta: 2017. június 19. 21:59 | LinkEgy ideje nyíltan vállalja, hogy párra lelt a kviddicses lányban, így a fesztiválra érkezve sem csinál belőle ügyet. Szombat este a bandának koncertje lesz, hivatalosan emiatt van itt, de egyébként se hagyna ki négy nap gondtalan bulizást.
A hangulat már az első pillanattól jó, és nem is lesz ez másképp, érzi. Vigyorog és integet a rajongóknak, akik észreveszik, de nem áll le autogrammot osztogatni. Karját átveti Lluca vállán és magához húzza. Feje búbjára csókot nyom, majd megtorpan.
- Eeel fogunk tévedni, nem hozunk térképet? - vonja fel a szemöldökét egészen a napszemüvegének vonala fölé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Czettner R. Luca
KARANTÉN


Törpe° | Frau Liebhart | Valcsi trénerlánya°
offline
RPG hsz: 727
Összes hsz: 6633
Írta: 2017. június 20. 00:08 | Link


- BULIVAAAAN -
fest-fit


Van zene, fesztivál, emberek, csomó finomság, adrenalin és Arlen. Kell ennél több egy hosszúhétvégére a szezonzáró meccs után? Nem, ez egyértelmű, Luca pontosan így határozott magában kicsit hümmögve, ahogy a fején lévő virágkoszorút cseszegette. Valahogy mindig elcsúszott és lebiggyesztett ajkakkal vette tudomásul, hog ferde. Aztán csak sóhajtva beletörődött, ilyen ez.
- Deeee, térkép, az jó. De ha én nézem, olyan lesz, mintha nem lenne. Én csak menni szoktam a tömeg után...sokan általában nem mosdóba vagy a kijárathoz indulnak egyszerre, tudod...
Nézelődött, megakadt a szeme több dolgon is, de egyelőre annyi dolgot akart, hogy ahányszor megszólalt, új szavakat alkotott, mert gyorsan akart beszélni és összefolytak a szavak. Volt itt "hintarepülés" meg "csúszdalovaglás", de nem különösebben zavarták, nevetgélt ő is rajta. Nyom egy csókot a fiú arcára, aztán a kezével a vállán pihenő kezet simogatja még sétizik.
- Azt hallottam, van ilyen óriási trambulin, meg, meg ugrálóvár, nem csak kicsiknek. Milyen lehet abban aludni?!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bayern Münchener Drachen cikeszkergetője | Mancs-hely

Oldalak: « 1 2 ... 10 11 [12] 13 14 ... 22 23 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínekMágusfalvak és városok