35. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek

Oldalak: « 1 [2] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 22:12 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Egyelőre nem foglalkozik a feszült, hűvös hangulattal, nem veszekedni fog, inkább megmutat egy szeletet az itteni lét kellemesebb oldalából. Na meg persze ideje lesz elmondani neki az utolsó néhány dolgot, ami még rejtve volt előtte. Ugyanis Rora szinte semmit nem mondott el abból, ami Hanna három éves kora előtt történt Törökországban, szégyellte, nem akarta, hogy Bálint másként nézzen rá. Hiszen jelenleg ő volt a legszerencsésebb nő a földön, ebben egészen biztos volt. Egy olyan férfi szíve lett az övé, akiről korábban többször is leírták, hogy nincs szíve. Elfogadta, sőt, szerette a lányát, sőt, szálka volt a szemében, hogy nem ő vér szerinti apja. Csodálatos helyeket látogathatott meg, gyönyörű otthonuk volt. Továbbra is látni akarta azt a bizonyos tekintetet a férfin, mikor ránéz. Ölni tudna érte, gondolkodás nélkül. Betegesen odavolt érte és ahogy hallotta a nehéz lépteket maga mögött, alig tudta megállni, hogy ne forduljon meg.
A hátsó lépcsőn át a teraszhoz érnek, onnan pedig ki a kikötőhöz, ami éjszaka csodálatos látvány. Az emberek zaja tompa, nem ér el egészen idáig, a hullámok hangja viszont beteríti a teret.
- Gyere..
Amilyen óvatosan csak tudja megfogja a férfi kezét, és elkezdi húzni egészen a stég végéig, ahol felugrik egy kikötött hajóra, és megvárja, míg a férfi is így tesz.
- Egy perc és jövök.
Gyorsan leszalad a kabinba. Majd két pohárral és egy üveg whiksyvel tér vissza, és elindul a hajó orrához, ahol a legkényelmesebb. Leül, kicsit odébb húzódik, majd maguk közé rakja a poharakat és kitölti az italt.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 23. 22:13
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 22:23 | Link

Auróra
Lassú és kimért lépésekkel követi a nőt, de a lelkesedése valahol már a reptéren van. Zsebeibe hanyagul belecsúsztatta kezeit, de csak azért, hogy ezzel megakadályozza, hogy hozzáérjen vágya tárgyához. Nem tehet róla, de ez a nő mindig hatással van rá. Akár örök haragot is fogadhatna és megpróbálhatna nem beszélni vele évekig, tudja jól, hogy ez a lépése hasztalan és lényegtelen lenne. Mert Auróra teljesen behálózta, elvette az eszét és tudtán kívül képes őt irányítani.
Tény, hogy a hely ahova érkeznek maga a csoda, sok mindenhez volt már szerencséje, de ehhez hasonlóhoz soha, szóval talán egy kicsit enyhülni látszik. Kezei még mindig zsebében vannak és a távolságot is megtartja, amíg lehet. Nyakát kicsit megtornáztatja, majd szemeit az előtte jobbra-balra billenő popsira szegezi. Járása még mindig ugyanaz a merev és görcsös testtartással jár, mint amikor elindultak, annyira lefoglalja az előtte ringó csípő, hogy gyakorlatilag azt sem venné észre, ha Auróra egyenesen belevezetné a tengerbe. Sőt, talán még el is ismerné, hogy ezt bizony megérdemelte. Egy mélyről kitörő sóhaj szakad ki belőle, majd tekintetét most már az útra szegezi, hogy sikerüljön épségben megérkeznie a hajó orrába. Hívogató és csábító a látvány, legszívesebben most rávetné magát szerelmére és nem is törődne semmivel, azonban még inkább megtartja kettejük között a teret és nem ül le mellé. Keres egy helyet, ahol meg tud támaszkodni, hátát a korlátnak dönti.
- Egy itallal nem éred el, hogy megenyhüljek - Érdeklődve pislog a nő felé, miután már jól körbenézett, kezeit összefonja a mellkasa előtt. Ez tökéletes várakozó pozíció lesz, mert legalább egy asztal és egy szék van kettejük között.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 22:24
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 22:32 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- Nem is azzal fogom.
Halványan mosollyal kel fel, odaviszi a férfinak az italt, majd visszaül a hajó orrába és végignéz a tájon. A tekintete megállapodik a sötétségen, figyeli a tengert, mintha látna bármit is a távolban.
- Anya nagyjából elmesélte, miről beszéltetek délután. És elejtett egy megjegyzést, arról mi volt előtted, és hogy tulajdonképpen mit jelentesz te nekem.
Sóhajt, még mindig nem néz a férfire, nem tudna. Helyette inkább lerakja maga mellé a poharat, persze, csak miután belekortyolt. Helyette a gyűrűjét nézi, majd, hogy csináljon valamit nekiáll azt forgatni. Szerencse, hogy ekkora rajta a kő, legalább van mibe kapaszkodni.
- Mikor megszültem Hannát, és hazahoztuk. Rá sem tudtam nézni, nem tudtam elhinni, hogy ő az enyém. Mindenki dicsérte, hogy milyen szép..és az is volt. De nem tudtam megvigasztalni amikor sírt, nem tudtam megetetni, levetkőztetni.
Kirázza a hideg. Egy pillanatra abbahagyja, de ez még semmi.
- Akkor indultam el a lejtőn. Nem ettem, nem csináltam semmit, csak feküdtem, nem beszéltem senkivel. Mindig is bajom volt az evéssel, de soha nem így. Aztán egyszer csak fordult a kocka. Mikor Hanna egy hónapos lett kivettem az anyám kezéből és onnantól kezdve nem akartam odaadni senkinek. Nem fogadtam el segítséget, alig aludtam, hirtelen jól akartam csinálni, aztán kórház lett a vége.
Érzelemmentesen beszél, belekortyol az italába csak utána folytatja.
- Mikor elmentem innen, mindenki halálra aggódta magát. Mert féltek mi lesz ha teljesen egyedül maradok és megint összetörök. Aztán jöttél te...és...ahh, annyira hihetetlennek tűnik az egész.
Mérgesen törli ki a könnyet a szeméből, sűrűn pislog, nem akar bőgni. Mondta már a férfinek korábban, hogy szereti, de azt soha nem volt bátorsága megosztani vele, hogy mennyire.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:25
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 22:47 | Link

Auróra
Miközben hallgatja a nőt egyre csak azon jár az agya, hogy mekkora egy barom, mert egyetlen egy jelet sem vett észre az egészből. Tény, hogy amikor külön váltak, akkor a nő egy nagyon szar állapotba került, szinte rá sem ismert, de nem gondolta volna, hogy ilyen mélységekben van ez a probléma. Úgy látszik ezt majd valahogy gyökerestül kell kivágni a lehető leggyorsabban. Orrnyergét masszírozva indul el a nőhöz, majd lehuppan mellé. Kezdetben nem szól semmit, nem jó a vigasztalásban, meg azt se tudja mi lenne a legjobb  Auróra számára.
- Még mindig úgy gondolom, hogy én nem feltétlen vagyok a megoldás- elhúzza a száját, annak tudatában, hogy ennyire pengeélen táncolnak egyre biztosabb abban, hogy akkor tenne jót ennek a nőnek, ha nem találkoznának többet. De most hallva a történetet, olyan áron nem akarja ezt elérni, hogy közben Auróra ismét elér egy mélypontot.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 23:16
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 23:04 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Nehéz mindezt bevallani, mert bár nem tűnik olyan nagy dolognak, neki mégis be kell vallania, hogy gyönge volt. Sok nővel előfordul ez, miután babájuk születik, de Rora maga döntött úgy, hogy egyedül fogja nevelni a lányát, de mégsem sikerült, nem tudta a gondját viselni, nem volt jó anya. Persze, most már más a helyzet, hiszen Hanna egy kicsivel önállóbb, egyedül eszik, iszik, tud menni a saját lábán. De a legelején mégsem tudott száz százalékosan ott lenni. Számára ez egy törés volt, hiszen korábban mindig pozitív visszajelzést kapott mindenhonnan. Legyen az egy versmondó verseny, vagy akár egy csinos ruha. Bálint is ezt erősíti benne, úgy bánik vele mintha tökéletes lenne, pedig korán sem az, csak az akar lenni. Lopva rápillant, majd inkább összevont szemöldökkel süti le a szemeit, nem akarja látni a szánakozást, ami még a félhomályban is tökéletesen átjönne. Sem a csalódottságot, dühöt...azt most már elviselné, hisz megérdemli.
Mikor Bálint leül mellé, futólag rámosolyog, majd inkább ismét a sötétségbe bámul, próbálja szavakba önteni azt, amit az elmúlt időszakban kapott, ami miatt nem csak ő, hanem mindenki más is annak tartja, ami. Talán mutatnia kellene egy fényképet, akkor lehet, hogy a férfi elhinné mennyire más most minden. És mindennek köze sincs a pénzhez, vagy a luxushoz, amiben élnek, mindez csak a ráadás. Mikor megismerte Bálintot fogalma sem volt róla, hogy mennyi pénze van, mégis elemi erővel vonzotta magához, pedig még a nevét sem tudta.
- Lehet, hogy te nem tartod magadat annak.
Képtelen rá, nem tud többet mondani, de ezt a pár szó olyan biztosan hagyja el a száját, mint még soha semmi. Számára Bálint a megoldás, ő jelen mindent. Erről nem akar vitázni, nem kérdezett, kijelentett. Ha a férfi nem hiszi el, az az ő baja.
- Soha nem szerettem úgy senkit, mint téged. És ezalatt nem feltétlen azt értem, hogy soha nem voltam szerelmes. Megmagyarázhatatlan, több, mint puszta érzelem, más mint amit bárki iránt éreztem valaha. Nem csak szerelem, nem csak szeretet. Minden egyszerre.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:25
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 23:15 | Link

A mindenem
Ez az egész teljesen más irányt vett, mint gondolta volna. A dühe és haragja már elszállt, és az érzések kavarognak benne. Egy kicsit mérges, azért mert nem lehetett ott a nő mellett, hogy segítsen neki. Aztán csalódott is, mert ezekről eddig semmit se tudott, s szentül hiszi, hogy sok minden másképpen zajlott volna le kettejük történetében, ha már valahol az elején szembesül azzal, mekkora probléma is van. Vágytól ittas. Magához akarja szorítani őt, átkarolni és biztosítani róla, hogy semmi gondja nem lesz már az életben, mert ő vigyáz rá. De nem tudja, hogy Auróra erre hogyan reagálna.
Kezei megindulnak felé, azonban csak megpihenteti az egyiket a nő combján a másikat, pedig hanyagul átveti mögötte, hogy ezzel is minimálisra csökkentse kettejük között a távolságot. Nézi azt a csoda szép arcot, amely annyira megbabonázta hogy képes volt miatta minden elvét eldobni. Neki ez a nő a minden,de ezt egyelőre nem tudja elmondani számára. Auróra szavai a lelke mélyéig hatolnak, dühe kezd újra előtörni, de nem a nő felé irányul. Saját magára dühös, amiért még mindig úgy érzi, hogy ő nem lehet elég jó ennek a nőnek. Pedig bármit megtenne érte, akár a csillagokat is lehozná, viszont a hibái, amiket elkövetett és amikről a szőkeség még nem tud, sajnos felhőként lebegnek ott felettük.
- Ha te így gondolod, hát legyen. Megadom magam - kezeit is felemeli, sőt még odébb is csúszik, hogy most ne a testiségre és az ágyra koncentráló barom szerepében tetszelegjen. Ez ennél sokkal komolyabb téma. - Nézd, most már nem vagy ilyen. Egy felelősség teljes és jó anyuka vagy. Nem fogsz soha többé visszaesni abba az állapotba, ezt megígérem - a tőle telhető legtöbbet meg fogja tenni annak érdekében, hogy ez így legyen.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 23:25
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 23:38 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Lepillant a combjára, és még inkább úgy érzi, hogy nem fogja tudni megállni az egészet. Nem akarta neki elmesélni, hiszen eddig ő volt a szuperanyu, aki mindig csinos, és összeszedett, tanul és gyermeket nevel egyszerre, ráadásul szemtelenül fiatal is mellé. Ezzel mondjuk sikerült elérnie, hogy ő legyen a legnépszerűbb csaj az oviban, de soha nem érdekelte különösebben az a sok utálkozó tekintet, erőt merített belőlük. Mert ez az jelentette, hogy jól csinálja, most már jól. De azt az egy évet senki nem fogja neki visszaadni, az már örökre elveszett és ha Hanna nem is, de Auróra mindig is emlékezni fog rá és gyűlölni fogja magát érte, mert tudja, hogy nem fogja tudni jóvátenni, akárhogy is kapálózik. Bármennyit van a lányával, hiába van kastélyos szobája, bármennyi hercegnős ruhát is kapott. Belekortyol az italába, majd egy hirtelen döntés után inkább kiissza a tartalmát. Elfintorodik majd ahogy végigmarja az ital a torkát, kirázza a hideg. Soha nem szerette ez az italt, egészen addig, amíg nem érezte Bálinton még a szagát is utálta, de egyrészt csak ezt találta, másrészt pedig tudta, hogy csak ezt fogja találni, mivel ő rakta oda korábban, hogyha esetleg idejönnek, tudjon Bálintnak adni egy pohárral. De arról nem volt szó, hogy ő is iszik. Ahhoz képest most már a második poharat önti magába, hátravetve a fejét. Ha Bálint nem figyelne, lehet, hogy még az orrát is befogná, hogy ne érezze az ízét. De mivel a vőlegénye jelen van és így is kellemetlen a helyzet, inkább úrinő marad.
- Tudom...vagyis remélem, szeretném ezt hinni. De még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy az anyám ezt elhintette neked. Mintha szükség lenne arra, hogy megbizonyosodj róla mennyire ideális vagy számomra. Mintha nem tudnád amúgy is.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:25
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 23:52 | Link

A mindenem
A kis távolságot kihasználva elmereng kedvese arcán és annak minden rezdülésén, majd az emlékeiben kutat. Minden egyes porcikáját ismeri már a nőnek, ő mégis mindig tud neki valami újat mutatni, főleg az arc játékával. Ezzel pedig lenyűgözi a férfit és mindig elér, hogy még jobban odalegyen érte. Most megint valami újat látott rajta, halovány félelem és elkeseredés keveredett szégyennel és bizalommal. Olyan törékenynek és esetlennek látta egy pillanatra ezt az erős nőt, hogy egy másodpercre tényleg azt gondolta, az lenne a legjobb, ha inkább elengedné. Aztán a tekintete az ujján lévő gyűrűre táncikált, amely rögtön el is tüntette az összes kétségét. Szereti őt, mindennél jobban és bármit megadna neki, illetve nekik, csak nehezen megy neki ennek a kimutatása.
- Hagyd már. Nem tudta, hogy nem tudom, mellesleg az én anyámhoz képest, ő maga volt a mennyország - kinézetre és modorra is. Auróra édesanyja egy angyali démon volt, aki jött látott és tarolt. Nem tudja pontosa, hogy az volt-e a célja, hogy kettejük között feszültséget generáljon, de abban biztos, hogy egy kis tesztet mindenképpen szeretett volna bedobni kettejük közé. Úgy tűnik, bármennyire is siralmas ez a dolog, de sikerült neki. Ám Bálint azt is tudja, hogy a nő nem biztos, hogy számolt azzal, hogy Auróra képes megnyílni előtte. Beszélgetésük során néha úgy érezte, hogy hiába mondja a szép szavakat, azért van benne kétely. Hát majd most meglátja, hogy nem is lehet őket olyan könnyedén megtörni.  Nézi, ahogy a nő újra és újra iszik. Teljesen meg van lepődve és szinte lesokkolódik a látványtól. Persze látta már őt alkoholos mámorban, de arra nagyon is emlékszik, hogy a whiskey nem tartozott azon italok táborába, amelyeket szeretettel pusztított volna. Erre most tessék, már leelőzte őt és újra iszik. Ha a szőkeség így folytatja tovább, akkor bizony az ölében kell majd visszacipelnie, amire most nem feltétlen vágyik.
- Jók vagyunk. Ne aggódj. Ettől még ugyanúgy bármelyik pillanatban elcipelnélek az ágyba és az sem érdekelne, ha a családod látná - egy ár jól ismert csibészes vigyor jelenik meg a szája sarkában. Nem szégyelli magát. Auróra pontosan tudja, hogy milyen hatással van rá, mert ezt mindig hangoztatja. Talán túl sokszor és talán nem a legmegfelelőbb pillanatokban, de be kell ismernie, hogy bizony a szerelmi életük szerves része a testiség.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 23:52
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 24. 10:55 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- Mert túl jól néz ki egy anyához képest. Nem mintha a tiéd annyira rossz lenne..
Nevetve rázza mega fejét, a könnyek még mindig ott vannak a szemében, de elnyeli őket, feleslegesek. Nem akarta ő ezt, nem akar belőle drámát csinálni, de ha elhallgatta volna, most sokkal rosszabbul érezné magát és ha a férfi mástól tudja meg, akkor nagy balhéra számíthatott volna, tapasztalatai szerint.
- Undorító vagy.
Összekoccintja a poharaikat, mintha csak toastot mondott volna Bálintra. Az égető érzés megint kiöl belőle mindent egy pilantra, majd mikor visszaér a jelenbe oldalra billentett fejjel figyeli Bálintot. Szívesen beleturna a hajába, közelebb húzódna hozzá, hogy a fülébe súghassa a legmocskosabb dolgot ami az eszébe jut, de bölcsebbnek látja meghagyni a távolságot. Korábban ebből is volt már problémájuk (mint lassan már mindenből), hogy túl könnyen adja a kínálkozó helyzetet. De hát kit tehetne? Bálint váltja ki ezt belőle, szabályosan küzdenie kell az ösztönei ellen
.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:24
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 24. 11:41 | Link

A mindenem
Gyötrődik. Nem tudja miképpen lehetne a legfőbb támasza annak a nőnek, aki számára a világot jelenti. Mert bizony Auróra olyan könnyedén betáncikált a szívébe, hogy a férfinek esélye sem volt kitérni. Pedig aztán próbálkozott, hozta a bunkó és barom énjét, elment a srácokkal ide-oda, de a szíve mindig visszavágyott a szőke nőhöz. Az elején azt hitte, hogy csak egy futó és múló állapot lesz az övék. Amikor találkoztak, akkor még úgy álltak a dolgai, hogy úgysem Magyarországon fog telephelyet keresni, szóval a terve annyi volt, hogy Auróra lesz a magyar csaja. De a kávézóban úgy levette a lábáról, hogy már az akkor esedékes bulizásra szánt úton sem tudott másra gondolni. Hiába volt körülvéve temérdek nővel, egyik sem érhetett Egressy kisasszony nyomába. Volt egy pont, amikor tényleg szerette volna őt elengedni, s nem önző érdekből, hanem azért, hogy megvédje őket. Talán élete végéig nem fog megszűnni az érzés, miszerint nem ő a legmegfelelőbb ember arra, hogy a nő oldalán legyen.
- Ha szeretnéd lehetek papucs, de nem hiszem, hogy arra vágynál - hosszú folyamat kellene ahhoz, hogy ez bekövetkezzen, de ha a nőnek ez a vágya, érte megpróbálja. Ideig óráig, talán még képes is lenne rá, de ismeri magát annyira, hogy az akaratossága és birtoklási vágya elég hamar a felszínre szeretne törni.
Nézi a szőkét, el van benne veszve. Az alakja tökéletes, törékeny és olyan édesgetni való. Éppen erre vágyik. Megnyalja alsó ajkát aztán ártatlan tekintetét felvezeti az asszonya szemébe.
- De most komolyan. Fél napja itt vagyok és még nem érhettem hozzád úgy igazán. Tudod milyen kínszenvedés ez nekem? - nem látta már ki tudja mióta, epekedik után és még egy rendes csókban sem volt része. Ha most nem kap végre már valamit, akkor bizony állattá fog válni.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 24. 12:02
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 24. 12:18 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- Azt hiszem azt passzolom.
Nem tudná elképzelni, hogy ő legyen a határozottabbik fél. Neki szüksége van valakire, aki fölötte áll a legtöbb szempontból, Bálint pedig tökéletes erre, idősebb, tapasztaltabb, minden szempontból, arról nem is beszélve, hogy okos és csiszol üzletember, szinte bármiben ki lehet kérni a tanácsát, a segítségéről nem is beszélve. Befolyásos ember, olyan messzire ér a keze, hogy Auróra bele se mer gondolni. Magától értetődő hát, hogy övé az irányító szerep a kapcsolatban és ez így teljesen rendben van. Szereti, hogy a férfi ilyen és kész, imádja, mikor reggelente visszafordítja egy-egy illetlen ruhadarab miatt, mikor ráparancsol, hogy egyen. Erre a Bálintra van szüksége, ezért szeretett bele.
Ha már koccintottak bele is iszik az italba, aminek a hatását azonnal érzi minden porcikájában. Felmelegíti, még az arca is kipirosodik tőle, már nem látja annyira borúsan a dolgokat, felenged egy kicsit.
- Csak halvány sejtéseim vannak.
Huncut vigyorral harapja be a száját, kicsivel közelebb ül a férfihez, az ujjával végigsimít az alkarján. Próbál rájönni, hogy most akkor szabad-e vagy sem. A férfi mosolyából ítélve igen, de sosem lehet tudni, hogy pontosan mi jár Bálint felében. Lehet, hogy túl korai, de az is lehet, hogy már régen elkésett azzal, hogy körberajongja. Így inkább egy óvatos taktikával igyekszik a középutat választani és szép fokozatosan ráérezni a határokra.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 12:26
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 24. 12:26 | Link

A mindenem
- Azt hiszem nem is lennék rá képes - akármennyire is rabja lett a nőnek, nem tudna úgy ugrálni, ahogyan ő fütyül. Talán néhány percig elviselné a dolgot, aztán inkább menne másfele, mert ezen elveit már képtelen lenne eldobni. Aztán pár nap elteltével négykézláb kúszna vissza a nőhöz. Ebben is ezer százalékig biztos, merthogy már képtelen elképzelni az életét nélküle. Kezdetben nagyon Hanna ellen volt, gyakorlatilag úgy kezelte, mint egy háziállatot, de most már a kislány is a része lett és szereti, hogy a gyermeki butaságaival megszínesíti a mindennapjait.
- Hát akkor? Mi ez a távolság kettőnk között? - bár már többször is megállapította a nő, hogy az ágyba keveredés nem mindenre megoldás, neki mégis testiség kell. S nem feltétlen akarja magáévá tenni a szőkeséget, beéri egy öleléssel is, amivel biztosíthatja a nőt arról, hogy itt van neki.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 24. 12:31
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 24. 15:22 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Nem kell neki kétszer mondani, az üres poharat lerakta a földre, majd egy óvatos, de határozott lökéssel messzebbre löki a földön, hogy ne legyen útban, nem akarja takarítani a szilánkot, sem a vért. Szüksége van a kezeire, és így kissé már kótyagosan ez tűnik a legjobb megoldásnak. Miután az italt is sikerült elvarázsolni a közelből, kisvártatva felkel, vigyorogva beletelepszik a férfi ölébe, és átkarolja a nyakát. Hosszú lábait igyekszik úgy pakolni, hogy legalább az egyiküknek kellemes legyen. Ha testiség kell, akkor kap is, csak egy szavába kerül, legtöbbször abba sem. Számára is fontos volt, főleg az utóbbi időben, korábban soha nem gondolta volna, hogy ennyit ér egy kósza érintés, vagy egy csók, a kapcsolat részének tekintette. Aztán rájött mekkora tévedésben is volt. Na nem mintha Bálint előtt akkora tapasztalatra tett volna szert, a legtöbb dolgot a férfitól tanulta, meglepő, de még magára a kapcsolatról is.
- Büdös piaszagom van, mint egy rossz alkoholista.
És nem csak amiatt, mert magába öntött két pohárra a keserű italból. Érzi, hogy a karja ragad a bortól, amiből jó adagot kapott, de arra már nem volt esze, hogy lemossa, csak, hogy ruhát cseréljen. Tipikus, de igyekszik figyelmen kívül hagyni a savanykás, ragadós helyzetet. Kadir egy igazi idióta, de ezt inkább nem firtatja, felesleges lenne belekezdeni abba mi történt odalent. Pedig biztos jót röhögne rajta Bálint, de inkább majd máskor.
- Sajnálom, hogy elmész.
Végigsimít a tarkóján, miközben oldalra billentett fejjel figyeli. Legalább kibékültek, és ordibálás, ajtócsapkodás nélkül megúszták.
Rora odahajol a férfihoz, lassan csókolja  meg, miközben a körmei végigszántják mellkasát. Kicsit megemelkedik, fészkelődik, kelletti magát, ahogy azt illik. A háta megfeszül, szomorú sóhajt hallat. Csókot lehel a borostás állra, majd lassan tér át a nyakára, miközben a férfi combján, maga előtt támaszkodik a kezeivel.
- Nagy kár. Annyi mindent nem tudunk emiatt csinálni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 24. 15:23
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 25. 08:54 | Link

A mindenem
- Engem aztán nem zavar, hogy éppen mitől bűzlesz - amilyen szorosan csak tudja magához húzza a nőt, hogy ölelni tudja és ezzel biztosítani arról, hogy mellette jó kezekben van. Bőrének illatát mélyen magába szívja, ez teljesen elnyomja az alkohol bűzét, amelyet, amúgy sem érzékelne, hiszen ő is ivott. Persze az feltűnik neki, hogy itt-ott ragad a test, amit éppen ölel, de ez sem igazán ejti zavarba. Látott és érzett ő már ennél kellemetlenebbet, Auróra akár pöcegödör szagú is lehetne, akkor sem tudná elűzni őt.
- Hát én is. De talán jobb lesz így - nem fog labdát adni, ha a nő azt akarja hogy maradjon, akkor majd magától megered a nyelve. Egy lefoglalt repülőjegy még nem azt jelenti, hogy fel is kell szállni arra a gépre. Sőt annak a pénznek a hiánya nem fogja a padlóra küldeni anyagilag, így még visszafordítható a dolog. Azonban ehhez az kell, hogy Auróra kimondja mi szeretne, bár ahogy a férfi érzékeli a nő egy teljese más formáját szeretné választani a marasztalásnak. Ez egyszerre dühíti és izgatja. Ha most a pár hónappal ezelőtti énje ücsörögne itt, akkor egyből hanyatt vágná a szőkeséget, ám az a férfi, aki szerelmes ebbe a nőbe, egyelőre nem képes rá.
- Kár bizony, de ezzel nem érsz el semmit, szóval kérlek, ne ingerelj  - megfogja a nőt és leállítja, nem szereti ha játszadoznak vele, de Auróra kifejezetten szereti ezt tenni. Nyilvánvaló, hogy mi lesz ennek a végkimenetele, de előtte szeretne pár dolgot letisztázni a nővel. Úgy érzi kell egy kis szentbeszéd és észhez térítés, mert amilyen irányt vesz ez a dolog, az kifejezetten nem nyeri el a tetszését egy bizonyos ponton.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 25. 08:54
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 25. 17:59 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye

Ingerelni? Ha teszi is, csak félig szándekosan. Az igazság az, hogy szeret vele játszani, szereti látni, hogy hogyan reagál rá a férfi, de úgy tűnik jelenleg vesztésre áll. Így kissé sértetten húzódik el és támaszkodik meg a feje mellett. Végre valahára kissé más irányba menne a dolog, békülne, játszana, de a férfi elutasítja.
- Tudod, néha oltári nagy paraszt tudsz lenni.
Nem, nem megbántani akarja, csak biztosítja arról, hogy a korábbi véleménye nem változott. Számtalanszor mondta már ezt a férfinek, eggyel több vagy kevesebb már igazán nem számít. Hangjából sértettség cseng, mert tudja, hogy Bálint csak az eszét játsza és ha nem tartaná tiszteletben az ő nem létező erényeit már rég nem kellene beszélgetniük.
- Csak el akarom érni azt, hogy akarj maradni. De nem engeded...
Nem fog könyörögni, most nem akar megalázkodni, tartja magát ehhez.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 25. 18:00
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 25. 20:02 | Link

A mindenem
Megmasszírozza a halántékát és csak egy sóhajtással reagálja le a nő elhúzódását. Tudta, hogy ez lesz. Auróra játszik, kelletti magát, közben közli, hogy nem lehet, utána meg ő van megsértődve. Ha meg egyből ráugrott volna, akkor meg azzal lenne a gond és a fejéhez vágná, hogy persze, mert csak arra kell. Szereti ő a nőt, élvezi a játékokat, de akkor nem tudja értékelni, amikor ilyesfajta módon űzi. Kezét kinyújtja a nő irányába, végigsimít az arcán, majd elkapja a közelebb eső kacsóját és ad rá egy csókot.
- Komolyan nem értem a kirohanásod. Itt ingerelsz állok, mint a nem is tudom mi és közben odaveted, hogy nem lehet. Hát akkor mi a fenének ingerelsz? - tényleg nem érti. Számára olyan megfejhetetlenek a nők, s mindig mikor azt hiszi, hogy végre már sínen van, nem lesz több meglepetés, akkor jön valami új, amivel még nem találkozott. Kissé kétségbeesetten néz a szőkeségre, de ez hamar átmegy indulatba, mert egyáltalán nem tetszik neki, amit hall.
- Ezzel?  Mint egy sztriptíztáncos? Bassza meg Auróra hányszor mondtam már neked, hogy ne dobd csak úgy oda magad?  - hangja megemelkedik, de nem kiabál. Hihetetlen számára, hogy a nő, a legegyszerűbb módját próbálta bevetni, amit csak lehet arra, hogy meggyőzze, de ez kifejezetten felnyomta az agyvizét.
- Ne testedet vesd be, hogy meggyőzz, szavakat használj - most már utasít. Szeretné, ha Auróra többre becsülné ennél magát. Persze, hogy bármit elérhet nála azzal, ha ilyeneket csinál, de jobban örülne a szavaknak néha. Amúgy sem kell sokat győzködni, hiszen bármit megad vagy megtesz neki.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 25. 20:02
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 25. 21:58 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Hihetetlen, de Bálint képes elérni azt, higy egy pillanat alatt magát okolja mindenért. Mikor Bálint csókot lehel a kezére alig láthatóan elhúzza a száját, mert tisztában van azzal, hogy most mi fog kövezkezni. Kioktatás...mint az általáos iskolában, csak épp a téma változott meg. Jön a költői kérdés (mintha bizony lenne tisztában az okokkal amúgy is), aztáb mikor a legmegfelelőbb a reakció, már el is durran a tanár bácsi agya. Ismeri már, végigszenvedte párszor és bár kifejezetten a tetszésére van a felállás, a téma annyira már nem.
- Sajnálom. Nem akartam sírni, vagy hisztizni, mert azt gondoltam attól még rosszabb lesz.
Lesüti a szemeit, mennyire tőle telik igyekszik bűnbánó lenni, mint egy kisgyerek, akit rosszaságon kaptak.
- Ezerszer, de könnyebb azt mondani, mint megfogadni.
Nem akar feleselni, de olyan könnyen gördülbek le a szavak a szájáról, hogy észre sem veszi. Egyszerűen csak ezt látta a könnyebb megoldásnak, mert az esetek többségében ilyenkor a férfit kenyérre lehet kenni. Ha érvel, vagy veszekszik, az nem mindig torkollik sikerbe. Magától értetődő, hogy a könnyebb és az amúgy sokkal élvezetesebb utat választaná.
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 25. 22:21 | Link

A mindenem
- És ennyire egyszerű alapnak tűnök, aki egy kis etyepetye miatt úgy dönt, itt marad? - Jó tudni, hogy mit gondol róla igazán a nő. Ez eléggé sérti önbecsülését, mert nem gondolta volna, hogy számára ennyire felszínesnek tűnik. Mit gondolhatnak róla mások, ha még a párja is, hogy csak ez köti le és azzal könnyen lekenyerezhető. Siralmas.
- Határozott erős nő vagy, szabad akarattal. Viselkedj is úgy. Ne hisztérikusan, ne könyörögj vagy sírj. Kérj. Követelj, állíts kész tények elé - nem azt szeretné, ha Auróra az alárendeltje vagy a szolgálja legyen. Egyenlőnek kell lenniük és bizony ez akkor lehetséges a leginkább, ha a testüket nem fegyverként használják. Azt is tudja, hogy neki is vissza kell fognia magát ezen a téren, mert bizony sokszor fordult már elő, hogy egy-egy vita elkerülése érdekében, inkább cipelte a hálóba a nőt. Ha kell, hát megerőlteti magát, mert tényleg azon van, hogy leendő felesége is érezze, hogy egy szinten vannak a kapcsolatban.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 25. 22:21
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 26. 09:40 | Link

- Én ilyet nem mondtam.
És soha nem is mondana. Mindössze annyit, hogy ezzel a férfinél sok dolgot el lehet érni, na meg amúgy is szeret neki örömet okozni. De nem csak Bálint ilyen, tudomása szerint a legtöbb férfi rendelkezik ezen képességgel. Főleg ha egy szép nő tesz a kedvükre. Kár lenne tagadni, vagy játszani a sértetett Bálintnak.
- Mikor legutoljára kész tények elé állítottalak szakítottunk.
Válaszol kissé szárazon, mert nem szívesen emlékszik vissza arra a veszekedésre ami amúgy elég élénken él benne. Még az előtt volt, hogy Bálint megkérte volna a kezét. Annyira butaságnak tűnt innen, több ezer kilométerről, de a még hallja ahogy a férfi követelőzik, ahogy megszorítja a kezét, a sötétség a tekintetében...
Hetekig nem is találkoztak utána, ő pedig annyira maga alatt volt, akkor is csak azért volt hajlandó enni, mert az akinek az ölébe ül megfenyegette. Hát hogy lehetne őt erős nőnek nevezni? Talán másokkal szemben az, de Bálint, vele egész másmilyen.
Nem akarja még egyszer átélni, nyilván emiatt nem fog követelőzni. Könnyű azt mondani, hogy erős és független nő, amikor ő maga még erősebb férfi. Nyilvánvaló melyikük az erősebb. Ha ő nemet mond, akkor az nemet jelent.
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 26. 14:30 | Link

A mindenem
- Mert mindketten önfejű barmok vagyunk, de azóta történt sok minden - megfogja a nőnek azt a kézfejét, amelyen a gyűrű pihen és most arra lehel egy apró csókot. - Tudod jól, hogy nem akárkinek adtam volna ezt oda, a szívemet kaptad meg vele, ez számomra egy visszavonhatatlan ajánlat volt, amelyet hála az égnek elfogadtál - még egy csókot nyom a kezére, majd tekintetét felvezeti a szemeibe. - Tudom, hogy sokat jelent a kapcsolatunkban a testiség, de azt akarom, hogy ne érezd azt, hogy csak azzal tudnál elérni bármit is velem szemben, mert ha így érzed, akkor eléggé vékony szálakon táncikálhat a kapcsolatunk - pontosan tudja, hogy ehhez neki is sokat kell változnia. Na meg ott van az is, hogy vallania is kell pár dologról. Nem tudja igazán, hogy azzal járnának jól, ha most sikerülne kiterítenie mindent vagy inkább majd otthon, nyugodt és nem idegen környezetben. Számára a hazai pálya előnyt jelentene az biztos, de nem bírja már sokáig magában tartani a dolgot, mert úgy érzi, hogy azzal minden egyes nap újra és újra átveri a nőt, akit szeret.
- És persze, hogy nem fogunk szakítani. Jesszus Auróra, ne szórakozz még  a végén kinyírna a családod.. - egy halk kacaj hagyja el a száját, majd tesz egy apró kis lépést a szőkeség irányába. A kettejük között kialakult távolságot megszünteti azzal, hogy odébb csusszan. Kezét a nő határa teszi és finoman megcirógatja.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 26. 14:31
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 27. 17:49 | Link

- Ezt tudom, pontosan ezért is nem merek kiállni a dolgokért. A végén még kicsúszik a számon, úgy, ahogy legutóbb...azt pedig nagyon nem szeretném.
Rossz érzéssel tölti el, hogy a férfi képes lenne bármikor elengedni, mikor ő ugyanerre nem képes, ez is csak hozzáad az amúgy is kiszolgáltatott állapotához, nyilvánvaló, hogy neki sokkal nagyobb szüksége van rá, mint fordítva.
- Annál azért jobban tartanak tőled.
Nevet fel finoman, majd megtámaszkodik a férfi vállai mögött. Tekintetét az övébe fúrja és próbál rájönni, mire gondol most Bálint, igazából. Mert hát ötletei vannak, de a nyilvánvalón túl. De nem tud mit mondani, nem tud tovább lépni csak úgy.
Pontosan ez a probléma, ha kiáll magáért, akkor sajnos nem tud illendően viselkedni. Legalább a testiség szabályait ismeri kettőjük között, a komkunikációét kevésbé.
- Hát azért valljuk be, üzletember vagy. Az apád...legalábbis a hivatalos, elég gazdag és befolyásos. Bár ami azt illeti,  hentes bárd is lehet nagyon befolyásos.
Csücsőrítve gondolkodik el, majd felnevet.
- Sajnálom. Szeretném, ha nem szállnál fel a gépre holnap. Tudom, hogy nehéz volt a kezdés, de ez csak egy első nap, kell az átfutási idő. Még Hannát is lepasszoltam, látod.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 27. 17:49
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 27. 18:32 | Link

A mindenem
- Állj ki magadért és ne ezzel próbálkozz – szemléltetésképpen le és fel húzogatja a kezét a nő testén, amivel hát semmi jót nem ér el, saját magával szúr ki. Egy mosolyt azért villant és kezét visszahúzza, hogy ne kínozza tovább egyiküket se. Nem tudja áterezni a nő helyzetet, ezért nem is fogja ezt állítani neki. Egyszerűen csak szeretné, ha tisztában lenne azzal, hogy szabad akarata van, amit örülne, ha néha ki is mutatna.
- Tőlem tartanak?  Ne nevettess – bár nem az olasz maffiával van dolga, de valahogyan így tudja elképzelni Auróra családját. Csak egy rossz lépés és máris a tenger mélyén vagy egy sikátorban végzi. Persze reméli, hogy ez  csak egy gyerekes elképzelés, de azért nem teszi kockára a dolgot azzal, hogy közölje is a nővel, hogy miképpen gondol a családjára.
- Ugyan már. Nem gondolod, hogy a te családod ellen bármit is bevetnék? - akármennyire is szarban lennének nem lenne képes keresztbe tenni a nőnek,  sőt a háttérből még támogatná is őt, úgy intézve a dolgokat, hogy ne is sejthesse, hogy ő áll mögötte. Bármit megtesz, azért, hogy a szőkeség olyan életet éljen a hátralévő életében, amit megérdemel. Az csak maga lenne a mámor, ha még ő is benne lenne az életében.
- Nehéz volt ezt kimondani? – önelégülten vigyorogva húzza közelebb magához a nőt, hogy az ajkaira végre csókot leheljen. -  Hát nézzenek oda, még mindig nem volt képes lenyugodni – illetve a csók sem segít rajta. Bármennyire is éppen azt próbálja beleverni a nőbe, hogy ne használja a testét, mégis csak férfiból van, aki majd két hete nem látta a kedvesét. Valószínű, ha Auróra egyedül érkezett volna érte a repülőtérre, már ott elkapja egy körre.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 27. 18:32
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 27. 19:27 | Link

- Ami azt illeti...egy nagyon picit igen.
Nyelvet ölt a férfire, majd egy picit ficereg, hogy rátegyen egy lapáttal a dologra. Ha már Bálint ennyire nyilvánvalóvá tette, akkor hülye lenne nem szórakozni vele egy kicsit, csakhogy oldja a hangulatot.
- Én nem. De szerencsére ők ezt nem tudják. Anyámat lenyűgözted délután, ami azt jelenti, hogy felkerültél a térképre.
Amin már amúgy is rajta volt, de nem akarja tovább pumpálni a férfi egyébként is hatalmas egóját. Pedig az igazság az, hogy az anyja szereti az egyenes beszédet és bár meglett belőle a baj, az anyjának valamiért mégis kivíva a megbecsülését. Bezzeg anno az apjával nem volt ilyen nehéz dolga, pedig az sokkal nagyobb kihívásnak tűnt. Bárcsak Auróra is elmondhatná magáról, hogy a választottja szülei legaláb kedvelik, vagy elviselik. Ehhez képest az anyja ki nem állhatja, az apját még soha nem látta, pedig boldogítják már egymást egy ideje. Ez idő alatt pedig annyit sikerült elérni, hogy az anyja majdnem szézromboltatta a lakásukat.
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 29. 13:29 | Link

A mindenem
Nézi Aurórát, hallgatja a szavait, látszólag jelen van a beszélgetésben, azonban ez koránt sincsen így. Már teljesen máshol jár, messzi földön, ahol éppen
- Te nő. Mondtam már, hogy ne ingerelj - finoman rácsap a nő combjára, majd apró csókot hint az ütés helyére. Bizony, ha Auróra tovább folytatja ezt a mozgást, akkor kénytelen lesz olyat tenni, amit egy úriember nem tehet meg.   - Ha tovább játszol, akkor abból baj lesz. Ezt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy itt szeretnéd – kezével körbemutat. A hely gyönyörű, de kicsit sokan járkálnak errefelé, annak ellenére, hogy már nincsen fent a nap. Ez a férfit pont annyira érdekli, mint az, hogy a zebra fekete alapon fehér csíkos, avagy fordítva van-e.
- Pedig kifejezetten nyers voltam vele. Úgy látszik nálatok ez családi vonás, bejönnek a taplók – tér vissza még egy mondaterejéig a témára, de már igazán szeretné maga mögött tudni. Nem fogja megérteni, hogy Auróra édesanyja miért is bírná, sőt valószínűleg ez is csak egy fellángolás, ami ellen nem nagyon szeretne tenni. Ha már a saját családja nem képes elfogadni a kapcsolatukat, akkor örülhet, hogy Auróráé igen.
– Szóval, azt hiszem kellene egy kis büntetés neked, mert még mindig úgy érzékelem, hogy elég csábítóan és kihívóan viselkedsz – kezével finoman masszírozni kezdi, hogy lazítson a nő viselkedésén és hangulatán. Már, ha ez még lehetséges. Másik kezével közelebb vonja magához Aurórát és nyom az ajkaira egy apró csókot. – Nem foglak becipelni, mert engem a közönség se zavar, még azt se bánnám, ha a családod is errefelé téblábolna – fejével finoman a kabin felé bök, ahova bizony tényleg nem fognak eljutni. Jobban izgatja a fantáziáját ez az egész. Hallja mások nevetését, kiabálását, a hajók okozta zajokat és mindent, ami még izgalmasabbá teszi a dolgot.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. július 8. 15:22
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. július 7. 21:45 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- A büntetesben benne vagyok..
Vigyorog szélesen, majd egyszerűen csak sodródik az árral, hiszen miért ne tenné? Végre újra együtt vannak, másfél hét kihagyás után, túl van egy kisebb veszekédes és minden rendben van. Boldog volt, ez az érzés pedig tetőzött benne, ahogy Bálint végre ismét közeledett hozzá. Furcsa egy kapcsolat volt az övék, nagyon sokszor veszekedtek, kiabáltak egymással, talán többször is, mint az normális lenne, de egy idő után ez vált számára a természetessé. Bálint előtt nem nagyon volt lehetősége tartós kapcsolatra így viszonyítási alapja sem, de abban biztos volt, hogy ezt az egészet senki nem tudná űberelni.
- Szörnyű vagy.
Neveti bele a vállába, majd leül mellé és megpróbálja felmérni a károkat, amit Bálint okozott. Nem maradéktalan, épp elég ahhoz hogy hiányos legyen.
- Öntök neked még egyet, aztán ha gondolod, tőlem vissza is mehetünk.
Odasétál a poharakhoz, önt az egyikbe, majd a férfi felé nyújtja, ő pedig visazaül mellé. Ő már többet nem iszik, így is kellően imbolyog.
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. július 7. 22:04 | Link

A mindenem
Szereti, amikor ennyire egy húron pendülnek a nővel. S a kezdeti nehézségek ellenére, ismét sikerült olyan irányba sodródniuk, amely mindkettejüket elégedettséggel töltheti el
Karjaival átöleli Aurórát. Úgy tartja, mintha attól félne, hogy leesik, ezt pedig mindenképpen szeretné megakadályozni. Ajkaival ad még pár csókot a nyakára a nőnek, majd egy elégedett vigyorral az arcán emeli meg a szőkeség fejét. Nem mond semmit, csak vizslatja a szemeit, próbál kiolvasni belőlük valamit.
- Lehetek bármilyen szörnyű is, te mégis szeretsz - önelégülten elvigyorodik, majd nyom a nő homlokára egy csókot. Az elmúlt héten annyira vágyta ezt a pillanatot, hogy leginkább annak örülne, ha örökké tartana. Ám a szőkeség hamar vet véget a mámornak, hiszen felkel és ellép tőle. Száját elhúzza, mert nem tetszik neki a helyzet. Hátát hátra veti, ruháit eligazítja magán, majd vágyakozó tekintettel méri végig ismét a nőt, aki szívébe egyre mélyebben beleássa magát.
- Belőled kellene nekem még egy, nem az italból - azért elveszi a poharat, de ahelyett, hogy beleinna, leteszi maga mellé. Kezét kinyújtja a nő felé és ha az hagyja, akkor visszahúzza az ölébe, hogy csókot adjon az ajkaira. - Megőrülök érted - halkan duruzsolja a szavakat a nő fülébe, s egy kicsit szorít az ölelésén, hogy ezzel azt éreztesse, hogy bizony a nő az övé.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. július 7. 22:05
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. július 7. 22:23 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


- Ez a legnagyobb hibám.
Színpadiasan sóhajt, majd vigyorigva megrázza a fejét, igyekszik éreztetni, hogy csak viccel, de ez ittasan nehezebb, mint gondolná, de azért próbálkozik. Tekintetével követi a férfi mozdulatait, azt gondolta volna, hogy rögtön belekortyol az italba, ahogy általában ilyenkor tenni szokta és meglepődik mikor nem ez történik.
Nem tétovázik, elfogadj a felkínált kezet és visszaül Bálint ölébe, fejét a nyakába fúrja és mélyen beszívja a semmivel össze nem keverhető illatot. Ami már annyira hiányzott neki, ami megcsapja mikor kinyitja a szekrényt, amit maga mögött hagy az ágyon, imádta és nagyon hiányzott neki az utóbbi időben.
- Sok volt ez a másfél hét, most nehezebben ment, mint máskor.
Többször voltak külön hosszabb ideig, hiszen Bálint utazott ő pedig nem mehetett mindig vele, de rosszabb volt így, hogy ő utazott nélküle. Reméli, legalább megérte a dolog, de ezt nem meri felhozni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. július 7. 22:24
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. július 7. 22:36 | Link

A mindenem

Félszeg mosoly csücsül a szája sarkában. Ő nem gondol hibaként erre a dologra, sokkal inkább tartja a nő szupererejének, hiszen mindennek ellenére képes elviselni őt. Számára ez mindennel felér és odaadná érte akár az egész vagyonát is. Bár lehet, hogy hamar megbánná, de idővel túlélné, hiszen Auróra ott lenne vele, ez pedig mindennél többet ér és jelent számára.
Védelmezően átfonja karjait a szőkeség dereka körül. Egy kicsit közelebb vonja magához a törékeny testét, hogy kényelmesebben legyenek. Érzi, ahogy szívverése egyre gyorsul és ennek köszönhetően lélegzetvételei is másmilyen ritmust vesznek fel. A nő olyan hatással van rá minden egyes alkalommal, hogy bármikor neki esne, még akkor is, ha le sem csillapodott az utóbbi óta. Jobb kezét lassan elkezdi fel-le járatni Auróra hátán, miközben ő is magába szívja az illatát.
– Nekem ne mondd – jól esően felmordul az ismerős illatnak köszönhetően, aztán lassan eltávolodik és az asszony szemébe néz. - Nem bírom ki nélküled egy napnál tovább, szóval ezentúl mindenhova viszlek magammal – azt még nem tudja hogy miképpen fogja ezt megoldani, de valahogy majd kiokoskodja a legjobb megoldást.
- Lassan azt hiszem el kellene indulnunk - bár ő képes lenne eltölteni az egész éjszakát itt a szőkeség karjai között. Sőt leginkább erre vágyik, el kell engednie a vállát nyomó terhet, s a legjobb megoldás erre Auróra és a bája.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. július 8. 15:45
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. július 8. 15:16 | Link

Aşkim
Antalya, Türkiye


Szép gondolat, kár, hogy nem valósítható meg. Hanna az elmúlt időszakban sokat maradt ki a óvodából és többet aludt repülőn, mint a délutáni csendes pihenő idején és szeretett az apukájánál, vagy a nagyapjánál lenni, de az akkor sem "anya". Bármilyen csábító volt a gondolat, kénytelen volt két lábbal állni a földön, még akkor is, ha jelenleg eszében sem volt kipukkasztani az álombuborékot, amibe kerültek.
- Így is több helyre vittél, mint az normális lenne.
Jegyzi meg félig viccesen, majd felkel, végigpillant a ruháján, de inkább nem kommentálja mit művelt vele a férfi, helyette körbepillant, van-e a közelben valaki. Ideje lesz visszaszökni a szobába, mintha el sem mentek volna.
- Rajtam ne múljon. Tőlem mehetünk.
Felveszi a poharakat és eltűnik a hajó gyomrában, hogy gyorsan visszapakoljon mindent a helyére, nem valószínű, hogy ez holnap kifut, de akkor sem szeret maga után kupit hagyni, biztos mérgesek lennének rá. Az üveget Bálintnál hagyja, úgyis neki vette az italt, szóval maradhat. Mikor nagyjából mindennel végzett, könnyedén kiugrik a stégre, hogy ott várja meg a férfit. Ismét gondtalannak érzi magát, hirtelen megint helyre állt a világ rendje. Még mindig szerették egymást, rendben voltak, nagyon is. A gyűrű ott díszelgett az ujján, a ital melegen és elevenen tartotta, a szél a hullámos hajába kapott, a sós levegő kitisztította a tüdejét. Itthon volt és ezt soha nem cserélte volna el semmire.
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.


Oldalak: « 1 [2] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek