36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek

Oldalak: [1] 2 » Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 22:11 | Link

Te
Antalya, Türkiye

Hát persze, hogy nem felejtette el az érkezését, volt bőven ember, ki erre figyelmeztesse, jószerével mindenki tudta, hogy jön, és mindenki várta, főleg miután az édesanyja elmesélte ki is ez a férfi. Két unokafivére ki is nevette, nem hitték el, hogy szeretheti őt meg a nagy orrát ilyen hírhedt és gazdag üzletember. Pláne, hogy el is akarja venni és a gyűrű mintegy hatalmas bizonyíték csillogott az ujján. Az életében nem látott még ekkora követ, úgyhogy meg is bűvölte a gyűrűt, hogy le ne essen az ujjáról. A legidegesítőbb azonban Tíra volt, hiába volt tizenkilenc, úgy viselkedett mint egy óvodás. Mikor Rora az étteremben dolgozott folyton követte és kérdésekkel zaklatta. Most sem egyedül jött, mielőtt bármi mondhatott volna a húga bevetette magát a taxi hátsó ülésére és végigcsacsogta az utat. Fülled nyári délután 30 fok, a tenger mellett volt egyedül elviselhető, így mikor beértek a reptérre a nőt egyből kirázta a hideg hála a légkondinak.
- Csak fogd be! Ne hozz rám szégyent...Allah.
Égnek emeli a tekintetét, direkt magyarul beszélt, hogy a közelében lévők ne értsék, de az utóbbi időben egy magyar szó sem hagyta el a száját, nem csoda, hogy az 'istenem' hamar lecserélődött. Megállnak a kapu előtt, Tíra a nyakát nyujtogatja, még lábujjhegyre is áll, de Rora egy egyszerű mozdulattal megfogja a vállait és lenyomja a földre.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 18. 22:15
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 22:18 | Link

Auróra
Másfél hét telt el. Ígéretét sajnos nem tudta megtartani, mert közbejött valami. Szerencsére a mugli eszközök tárháza elég nagy ahhoz, hogy a kapcsolatot tudták tartani a nővel, így időben tudta figyelmeztetni őt, hogy később érkezik. De azt nem mondta meg, hogy meddig marad. A repülőúton nem volt semmi érdemleges, amint felszállt a gép, inkább elaludt, minthogy nézelődjön és nem sokkal a landolás előtt ébredt fel. Jelenleg a csomagjára vár, ami reményei szerint nem keveredett el, mert nem beszéli az itteni nyelvet és semmi kedve activityzni. Negyedórás dekkolás után végre megpillantja a cuccát a szalagon, amit idegesen vesz magához, majd elindul kifelé, reménykedve abban, hogy nem felejtették el, hogy ma érkezik.
Szerencsére amikor a magasságért kellett sorba állni, akkor nem állt leghátul, így a legtöbb előtte özönlő nép feje felett kiszúrja a szőkeséget és a mellette lévő mitugrászt, akinek a viselkedése már most erős kételyeket ébreszt benne. Egy félszeg mosolyt varázsol az arcára és határozott léptekkel terem a két nő mellett.
- Hello Szépségem - Aurórát egy csókkal köszönti,  húga felé pedig a kezét nyújtja. - Biztos te vagy Tíra, örülök a találkozásnak - a lány felé beszéde és testtartása egy kissé tartózkodó, nem ismeri ezért nem fogja kebelbarátként üdvözöli.
Utoljára módosította:Tóth Lola, 2017. július 8. 12:04
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 22:44 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Ő is hamar kiszúrja a férfit, de szándékosan nem szól semmit. Egyrészt nem akarja felhívni Tíra figyelmét felhívni rá, továbbá szeretne Bálinthoz méltóan viselkedni. De ez baromi nehéz, mivel régen találkoztak és hiányzott neki, jobban, mint azt gondolta volna. Így nyugodt marad, csak a kezeit tördeli. Mikor a férfi odaér hozzájuk, egy pillanatra karolja át, hogy viszonozza a csókot, majd egy küld egy 'én megmondtam' pillantást a húga felé, miközben az egyik szemöldöke a magasba szökik.
- Bálint, ő a húgom Tíra. Tíra, ő Bálint.
Inkább átveszi az irányítást, mert a húga egyelőre megszólalni se tud, csak vigyorog, mint a vadalma. A húgának sokat jelent ez, mindig is odavolt a "celeb" életért, amit az újságok hamisan festettek meg, s mivel Bálint ennek a közepén volt, Tíra végre közelebb érezhette magát hozzájuk.
- Tudod..nagyon otthon van bulvárban. Sokat olvasott rólad.
Megfogja a férfi kezét, fejével int a láynak, hogy induljanak. Nem akar erről beszélni mégis úgy érzi, szabadkoznia kell a testvére viselkedése miatt.
- Felkészültél a hőségre?
Inkább tereli a témát, választ valami közömböset, míg  nem ketten vannak.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 18. 22:47
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 22:45 | Link

Auróra
A csók közben az illendőnél kissé közelebb húzza magához a nőt. Keze lassan a derekára csusszan, s hosszú másodperceken keresztül szívja magába az illatot, amely nélkül már szinte elképzelni sem tudja az életét.  Egy halk morgás közepette szedi össze magát, tekintetét a másik nőre szegezi, majd egy halk sóhajtás közepette rendezi sorait.
- Aha. Hát ez remek - megforgatja szemeit, jobban örült volna annak, ha soha nem is hallottak volna róla, mert ez a zombi üzemmód amiben a lány van, eléggé hangulat romboló. - Végig ilyen nyomi lesz? - Nem zavartatja magát, elhatározta, hogy egyáltalán nem fog más szerepet játszani, mint amilyen. Reménykedik benne hogy ezzel sikerül Tírát kiléptetni a jelenlegi állapotából. Mert ha mást nem is tud a nőkről azt biztosan, hogy nem mennek el szó nélkül amellett ha szidják vagy gúnyolják őket. Bár ez még egyiknek sem nevezhető az ő világában, csak egy egyszerű szemet felnyitó kérdés, amely jogos volt.
- Nem nekem való a hőség, de hát ha ez az ára, hogy lássalak, megbirkózom vele – van az a hőség, ami neki való, de az nem ebben a kivitelben fordul elő. Na meg ott kevesebb ruhában kell parádézni, sőt leginkább semmiben. Most eléggé furán hatna, ha egy szál himbilimbiben mászkálna a repülőgépről leszállók között.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 18. 22:45
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 22:57 | Link

Te
Antalya, Türkiye


- Nem vagyok nyomi. Csak kissé hihetetlen az egész...
Grimaszol a lány, aki immáron harmadik kerék lett, de nem zavartatja magát, mondhatni megszokta a helyzetet, kisebb testvérként sokszor szembesül ezzel, így otthon érzi magát a kialakult helyzetben.  Auróra csak vigyorogva csóválja a fejét, majd mikor kiérnek egy laza füttyel és kézfeltartással jelzi a közelben lévő taxinak, hogy itt vannak.
- Tíra, te mész a csomagtartóba, a bőröndökkel. Úgyis olyan kis dugó vagy és legalább nem kell téged hallgatni.
Ez nagyjából egyet jelent azzal, hogy viselkedjen. Úgyhogy a lány rögtön bevágódik az anyósülésre és le is rántja a napellenzőt, hogy a tükörben megnézhesse magát. Talán keményebbnek és határozottabbnak kellene lennie, hogy Bálint ne érezze magát annyira szörnyen itt, de mégiscsak a testvéreről van szó, aki zokszó nélkül mindenben támogatja és bármikor lehet rá számítani. Nem róhatja ezt fel neki.
- Nem lesz olyan szörnyű, hidd el.
Ellenörzi a csomagokat, aztán beszéll ő is az autóba.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 18. 22:58
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 22:59 | Link

Auróra
Szemöldöke az égbe szökik, mikor meghallja Tírát. Nem érti, miről hadovál és nem is különösebben érdekli, így nem fog kérdezősködni afelől, hogy mi annyira hihetetlen számára. Inkább ráhagyja a dolgot.
- Nézd már tud beszélni - viszonozza a grimaszt, majd sodródik az eseményekkel. A taxi csomagtartójába bedobja a cuccait, aztán jobb híján beül hátra Auróra mellé, egy gondterhelt mosollyal az arcán.
- Kezdek kételkedni benne a húgod reakciója után - nem fogja becsapni se a nőt, sem pedig magát. Az egész szituáció távol áll tőle és igazából nem kívánja a háta közepére se,  de hát ha már megígérte… betartja, amit mondott. Még úgy is, hogy pontosan tudja mennyire kínos és frusztráló élmény lesz számára az egész találkozás.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 18. 22:59
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 23:12 | Link

Te
Antalya, Türkiye


- A társaság nagy része arra fogadott, hogy kamuzok téged illetően.
Szemforgatva mesél, ezt azért jobb tisztázni, de Bálint látni fogja, hogy nem mindenki ilyen bolond, mint Tíra, sőt az esetek egy részében ő is tud viselkedni, csak ez most nem az a pillanat. Mikor a kocsi elindul Rora vált néhány szót a sofőrrel, aki végigbólogatja a kommunikációt, az utazás további fél órájában pedig csak a zene szól, amire a szőke képtelen nem meg-meg mozdulni néha.
Amint a kocsi leparkol egy hatalmas ház előtt, a nő pénzt nyom a kezébe, majd mire kiszáll a bőséges jattnak hála a bőrönd is előkerül.
- Nos, itt vagyunk..
Kissé széttárja a kezeit, vizslatva Bálint minden reakcióját. Hátuk mögött a tenger, rajta egy stég hatalmas fotelekkel, az étterem pedig hosszan folytatódik a megemelt ház alatt, félig nyitottan. Számtalan fa asztal terül el, de egyelőre a hely majdnem üres, csak néhány teázó, társasozó férfi ül a pult közelében, akik szinte naphosszat itt időznek, és azzal a hülye, sakkhoz hasonlító játékkal játszanak, és persze fogadnak. Az asztalok között egyenes út vezet a pulthoz, ahol egy férfi áll, majd onnan egy hatalmas üvegajtó a házba.
- Mikor elmondtam mivel foglakozik a családom te bealudtál. Azóta nem nagyon emlegettem a dolgot. Nos, ez az étterem a  családi válallkozás. A ház pedig nagyjából tizenöt szobás, olyan motel szerű.
Figyeli, hogy a Tíra végigszalad a székek között, futólag köszön a vén bútordaraboknak és a pult mögött lévő férfiba csimapszkodik.
- Hát nem nagy szám..de otthonos, nekem.
Bálintnak meg valószínűleg a földi pokol. Elnézve őt már nem tartja annyira jó ötletnek, hogy ide rángatta, tart tőle, hogy ezzel majd elijeszti, de most már mindegy.
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 23:13 | Link

Auróra
Utál taxizni, nem igazán szokta ezt a formáját használni az utazásnak, még akkor sem, ha üzleti útra megy. Nem véletlenül. Szereti, ha ő irányíthat, vagy egy olyan ember, akire az életét is rábízná. Ez a fószer, aki a volán mögött ül, eléggé veszélyesen vezet, bár ezt betudja a török habitusnak is, mely merőben más, mint a számára megszokott. Miközben Auróra beszél hozzá, ő a kint elsuhanó épületeket nézi, s miután úgy érzi, hogy valamit mondania is kellene szerelmének, tekintetét is visszavándoroltatja rá.
- Miért gyakran szoktál hazudni? Mert akkor megértenem, hogy miért nem hitték el, de valahogy úgy ismertelek meg, hogy nem élsz a hazugsággal, maximum kis füllentéssel - ad a homlokára egy csókot. Nem tartja valószínűnek, hogy bárki képes lenne azt hazudni a családjának, hogy ő a párja.  Persze jó parti, de, ha az emberek tényleg olvassák a szennylapokat, akkor nem feltétlenül az igazi oldalát látják. Ez pedig eddig még soha nem vezetett jóra, egyedül Aurórával.
Mikor megérkeznek, egyből megcsapja a hangulat, teljesen más a mentalitás, mint amihez ő eddig szokott. Tudja jól, hogy ezzel még bajok lesznek, mert ő ehhez képest le van lassulva és egyelőre nem érez késztetést az iránt, hogy megerőltesse magát. Talán, ha kapna pár kör italt, akkor sikerülne elengednie magát, de jelenleg olyan merev és ideges, hogy még saját magát is nehezen ismeri meg.
- Lehet, hogy bealudtam, de emlékszem ám rá - elvigyorodik, néha képes felfogni fél kómában is a történteket, még ha úgy tűnik, hogy nem is.
- Nagyobb, mint ahol én nőttem fel... – szemeit lassan futtatja körbe, aztán engedelmeskedik a nő akaratának. Itt ismét nem tud majd irányítani, ez pedig még jobban nehezíti feloldódásának körülményeit.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 18. 23:13
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 23:34 | Link

Te
Antalya, Türkiye


- Én egy két szobás lakásban nőttem fel Budán, annál azért csak nagyobb volt a tiétek.
Nevetve csóválja a fejét
, majd felhúzza a férfit a lépcsőn, el egészen a pultig, ahol a srác már kezet is nyújt Bálintnak, angolul mutatkozik be, de nem túl bőbeszédű, lerendezi annyival, hogy örül a találkozásnak.
- Kadir nem dolgozik itt, a húgomnak kellene a pult mögött állnia.
Ősszevont szemöldökket nyitja be a nagy ajtót, ahol az anyja áll, halvány mosollyal az arcán. Egy pillanatra sem rezdül meg, lép egyet Bálint felé és kezet nyújt. Rora érzi, hogy ez sok lesz, de hiába beszélt a család lelkére, az anyja hajthatatlan volt, látni akarta, megismerni, azonnal. A lány tudta, hogy az anyja félti őt, de felnőtt ember volt, egy gyermekkel, nem egy tinédzser lány aki hazahozza az első szerelmét, még ha az utolsó rész igaz is. Betegesen ragaszkodott Bálinthoz, félt, hogy egy rossz szó is lavinát indíthat el és akkor örökre elveszítheti.
- Örülök, hogy megismerhetlek, Auróra édesanyja vagyok.
Mintha nem tudná bárki, de mindegy is. Fél szemmel a férfi reakcióját figyelte, nem akarta direktbe végignézni a jelenetet, de a szeme sarkából szemmel tartotta a szerelmét.
- Anya, amíg Osmanék nem jönnek vissza addig megmutatom a szobánkat, meg ilyenek.
Nem akar felesleges kellemetlenséget okozni a férfinek, épp csak annyit mint kell, aztán már mennek is fel a lépcsőn a második emeletre ahol Rora szobája van.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 18. 23:35
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 23:36 | Link

Auróra
Olyan gyorsan történnek a dolog, hogy bizony képtelen követni az eseményeket. Még szerencse, hogy csak két ember mutatkozik be neki, az elsőre nem is fordít nagy figyelmet, azonban a szőkeség édesanyjára már annál inkább. Már messziről végigfuttatja rajta a tekintetét, amikor közelebb érnek, akkor pedig elismerően hümmög csak úgy magának egyet. Kezét megfogja, de ahelyett, hogy megrázná nyom rá egy csókot, hát na mégiscsak arról az asszonyról beszélünk, akinek köszönhetően Auróra a világon van, ennél még többet is érdemelne.
- Én meg a rossz fiú vagyok az újságokból - elvigyorodik,, ha már mindenki annyira vágja kicsoda, akkor nem különösebben fogja elmondogatni minden második embernek a nevét. Mellékesen az asszony se közölte, szóval majd marad a szexi mami becenévnél, aztán meglátjuk meddig fogja a család ezt értékelni.
- S ahogy érzékelem, már távozok is - egy bocsánatkérős mosolyt küld a nő felé és követi a szőkeséget. Érti ő, hogy itt pörög az élet, de úgy gondolta azért egy társalgás csak beleférne az anyukával, mert ez eléggé rossz képet festhet róla. De hát, ha Auróra ennyire rejtegetni akarja hát legyen, ebben is van elég izgalom..
- Mondanám, hogy szép hely és kellemes, de nem hagysz rá esélyt se, hogy körbe szimatoljak vagy valami... - ezt veheti leszúrásnak a nő, mert kifejezetten annak szánja. Nyilván neki is hiányzott az illata az érintései és minden egyéb, na de hogy ennyire nyilvánvalóan máris szobára cipeli.. Csibészesen elvigyorodik a gondolattól, ő aztán nem lesz ennek az elrontója, áll elébe, de így tényleg sikerül megerősíteni az újságok által kialakított rossz fiú és bunkó énjét.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 18. 23:52
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 23:48 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Felvonja a szemöldökét a kézcsókra, de nem reagálja le, legalábbis ott helyben biztosan nem. Nyilvánvaló volt, hogy Bálint nem fog elmenni az anyja szépsége mellett szó nélkül, annak pedig magától értetődőnek kellene lennie, hogy nem lesz féltékeny az anyjára. Vagy legalábbis ez volt tervben, de nem jött össze maradéktalanul. Inkább felér a lépcsőn és kitárja a szobaja ajtaját.
- Csak azt akartam hogy pakoljunk le, utána kapsz egy kávét, meg ilyenek.
Semmi rosszra nem gondolt, tekintve, hogyha most hosszabb időre eltűnnek, mindenkinek nyilvánvaló lesz, hogy mit csinálnak, azt pedig nem szeretné, főleg, hogy ez lenne a maradék időben a téma, és akkor Bálint a következő géppel menne is vissza. Úgyhogy amint a férfi lerakja a bőröndjét, rögtön az ajtóhoz lép, hogy jelezze mehetnek vissza, nem fogja megfosztani a férfit az anyja látványától.
Ha leérnek, vissza az asztalokhoz, már az ajtóból látni lehet, hogy ki van készítve a tea, Bálintnak pedig a kávé, az anyja ott ül, mellette pedig a húga, kinek láthatóan nincs dolga, mert a fiúja elvégzi helyette a munkát. Nem akarja oda-vissza ráncigálni a férfit, de akaratlanul is ezt teszi, ami nagy hiba, de nem veszi észre, ahhoz túlzottan izgul.
- Itt is vagyunk.
Leül az asztalhoz, kezével jelzi, hogy mehet a beszélgetés, ő nem szól bele, csak legyenek túl rajta és lehetőleg ne marják el mellőle a férfit.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 16:16
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 18. 23:54 | Link

Auróra
Úgy tűnik a pörgés az csak nem hagy alább, szinte be se lép a szobába, de már azt várja el tőle a nő, hogy menjen is vissza. Egy pillanatra megáll és közelebb húzza magához a őt, hogy legalább egy tisztességes csókot kicsikarjon belőle.
- Állj már le egy pillanatra - mosolyogva néz bele a szőkeség íriszeibe, amelyek újra és újra megbabonázzák. - Tudnál egy kicsit örülni annak, hogy itt vagyok és nem úgy viselkedni, mintha kutyavásáron lennénk? - Vagy kiállításon, nem is tudja minek nevezze ezt. Úgy van ide-oda tologatva, mintha árajánlatot várnának érte, ez pedig kifejezetten nem tetszik neki. Érti ő, hogy a nő is be van szarva, mert meg kell felelni a család által felállított mércéknek, de ha ez így folytatódik tovább, inkább fogja a cuccait és itt hagyja őket a fenébe.
Miután sikerül ezt tisztázni, zsebre tett kézzel követi őt vissza az étterembe és illedelmesen leül a kijelölt helyre. A kávé ehhez a menethez kevés lesz, de azért egy mosolygás közepette megköszöni, majd várakozó tekintettel néz a vele szemben ülőkre.
- Hajrá - unott arcot vág, kifejezetten nincsen ehhez kedve, de ha annyira kell, előveszi a jobbik formáját, hogy meggyőzze a családot arról, hogy nem egy mániás pszichopata, aki el akarja lopni Aurórát.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 18. 23:54
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 18. 23:59 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Úgy tűnik kezdik félreérteni egymást. Rora jelenlegi állapotának csak része az izgalom, egyszerűen felvette az itteni ritmust, pörög, pluszban még túl is akar lenni rajta, aztán ott van a félelem. Ennyi minden mellett az öröm olyan biztosan törpül el, mintha ott sem lenne. De eetől eltekintve tényleg minden este pörgés volt, hajnalig voltak fent, másnap délelőtt volt egy kis szabadidejük, de nagyjából ennyi volt. Kellett a segítő kéz, mert a nagyapja szerette, ha a család kezében van az irányítás. És hiába volt jó pár darab alkalmazottuk, néha semmi nem tűnt elégnek. Az emberek esténként csak úgy ömlöttek be az étterembe, és a délelőtti hajótúrákat sem úszták meg kevesebbel.
- Sajnálom, igyekszem lenyugodni.
Egészen más világ volt, amit nehéz megszokni, de mikor leülnek az asztalhoz felettébb nyugalmasnak tűnik a légkör...tűnik. Aminek köszönhetően Tíra is visszavesz, Rora anyja pedig halvány mosoly keretében néz végig a férfin.
- Tudod Bálint, Auróra rengeteget mesélt rólad. Örülünk, hogy végre itt vagy, és megismerhetünk.
A hangján hallani, hogy egyáltalán nem előítéletes, kisebbik lányával ellentétben egyáltalán nem ad a pletykákra, tényleg szeretné megismerni a  lánya választottját.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 16:16
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 19. 00:00 | Link

Auróra
- Jó lenne, mert nem bírom követni már az eseményeket - ehhez túl fáradt és valószínűleg nem is fog sikerülni neki, hogy felvegye ezt a pörgést. Ő annyira megszokta már azt, hogy ráér, hogy be van táblázva az ideje és nem kell sehol sem pörögnie. Sőt valószínűleg, ha egy-egy megbeszélés során úgy pattogna, ahogy az itteni népek, még bolondnak is néznék.
A kávéba lassan kortyol bele, meglepő mód úgy van elkészítve, ahogyan ő szereti, így nem is kell rajta javítania. Tekintetét lassan futtatja végig az anyós jelöltön, majd egy félszeg mosolyt villant neki. Figyelmét most ő köti le, így nem kifejezetten szentel időt arra, hogy Tíra tevékenységével törődjön.
- Remélhetőleg csak a jót mondta - sejtelemesen a szőkeségre pillant, kezét végighúzza a combján, nem zavartatja magát.
- Én nem igazán mondhatnám azt, hogy tudok Önökről bármit is. Például a maga nevét sem közölte velem senki se - nem feltétlen Aurórának szól a dolog. Tisztában van az egész családfával, de mégis hogyan nézne ki, ha felsorolná az összes unokatestvér és rokon nevét úgy, hogy még nem is mutatkozott be neki senki sem.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 19. 00:01
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 19. 00:11 | Link

Te
Antalya, Türkiye


- Ez csak természtes.
Hogyan is mondhatna róla Auróra rosszat? Senkinek nem kötötte az orrára, hogy voltak külön, hogy milyen undorító dolgokat tudnak egymás fejéhez vágni. Ezeket kihagyta a történetből, mert ez a kettőjük dolga. Csak azt mondta el, ami publikus, így nem csoda, hogy az anyja le van nyűgözve. Ez Roráról már kevésbé mondható el, mert mikor Báint hozzáér, kicsit megugrik, mintha áram csípte volna meg. Talán lehettek volna egy kicsit többet a szobában.
- Sajnálom, de a kisasszony tempója megakadályozott. Fahriye vagyok.
Merovó pillantást küld a lánya felé aki azonnal lesüti a szemeit, még egy 'sajnálom' is elhagyja a száját, törökül.
- Lányok, szedjétek ki a sütőből a sütmenyéket.
A két lány azonnal pattan, mikor a szőke elmegy a férfi háta mögött a vállára teszi a kezét, majd a húga nyakát elkapva nevetve bevonszolja a konyhába.
- El kell mondanom meglepődtem rajta és ne vedd sértésnek, mikor azt hallottam, hogy elfogadtad a tényt, hogy Aurórának gyermeke van. Ráadásul ahogy tudom nagyon jól kijössz Hannával. Az ilyen férfiak nagy része ezt el sem tudná viselni...
Belekortyol a teájába. A mosolya továbbra is megvan, sőt, ha lehet még inkáb kiszelesedik. Tényleg boldoggá teszi a tudat, és szerette volan elmondani a férfinak, lehetőleg úgy, hogy a lánya ne hallja. Szeretne néhány szót váltani Bálinttal a kívácsi fülek nélkül és hát, itt az van amit ő akar.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 16:17
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 19. 15:44 | Link

Auróra
Inkább nem próbálja meg kimondani a nevet, bár Magyarországon már gyakorolta a dolgot, de nem akar beégni a család előtt, így marad a szöxi mamuci megszólításnál, persze csak magában.
Kissé félve pillant a távozó nők után, ez még kellemetlen helyzetbe is hozhatja, hiszen kettesben maradni egy ilyen nővel... A fantáziája már rég beindult, még szerencse, hogy  Auróra teljesen le tudja kötni ezen a téren, különben a végén lehet olyant tenne, amit nagyon megbánna.
- El kell mondanom, hogy Hanna eléggé visszavetett az elején. Nem tudom kezelni a kölyköket, szóval nem mondom, hogy nem volt gondom ezzel - ha már őszinteségi hullám van, akkor legyen. Ezt még nem mondta el Aurórának, de valahogy úgy gondolja, hogy ő szavak nélkül is tisztában van ezzel.
- Mellesleg nem volt választásom - elmosolyodik, ha lett volna, lehet hogy kétszer is átgondolja a dolgot. Lehet ezzel nem nyeri el Fahriye tetszését, de egye kutya. Aurórának kell tetszenie, nem a családnak.
- Tudja a lánya érdeklődése eléggé hasonlít az enyémhez, szóval mellékes volt a dologban, hogy van-e gyereke vagy nem - nem fejtegeti tovább a dolgot, az ágyban történő dolgaikat nem az anyukának kellene kiterítenie. Ha a nő elég okos, akkor hamar leeshet neki, hogy nem az üzleti életről beszél, hiszen azon a téren valószínűleg tűz és víz a két fiatal.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 19. 15:45
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 19. 18:54 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Érdeklődve hallgatja a férfit, ugyanis tényleg az őszinteség érdekli, semmi sallang. Vele őszintén lehet beszélni, ő is így játszik, ezt is várja el.
- Az igazság az, hogy Hanna nagyon nehéz helyzetben van. Ide született, itt cseperedett. Számtalanszor könyörögtem a lányomnak, hogy ne szakítsa ki ebből a környezetből, de ő menni akart. És ha veszekedés volt is az ára, elment. Szerintem ebben az egyetlen jó dolog az, hogy téged megismert. Semmi más.
Érti ezt úgy, hogy egyáltalán nem támogatta sem azt, hogy találkozzon Hanna igazi apjával, és Magyaroszágon telepedjen le. Bizonyára ez a férfinek is leesik, de nem magyarázza túlc a dolgot, mert nem szeretne félreértést.
- Mindig van választásod. És hidd el, ha zavart volna, a szerelem ténye nem befolyásolt volna pont téged. Határozott, vezető, erős egyéniségnek látlak, aki nem hisz a tündérmesékben.
Kihúzza magát, és belekortyol a teájába, majd megfogja a kanalat és lustán kevergetni kezdi az aranyló italt.
- Ohh, mi azt illeti ez rögtön feltűnt. Nem is tudnék más karaktert elképzelni az oldalán. Te megtudsz neki adni mindent, kétlem, hogy ez másnak is sikerülne.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 16:17
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 21. 16:06 | Link

Auróra
- Hannának kell egy apa, bár nem vagyok benne biztos, hogy én jó lennék erre a szerepre - elfintorodik. Nem érzi magát eléggé felnőttnek ahhoz, hogy egy gyereket neveljen. Szerencsére Auróra helyette is az, így neki nem is kell beleszólnia abba, hogy mi történik a kislánnyal, ami azt illeti nem is akarna, hiszen neki igazából nincsen sok köze hozzá.
- Lássuk be, az sem tesz jót egy ekkora gyereknek, hogy nekem például rengeteget kell utaznom, az pedig amit én láttam mintaként, kifejezetten rossz lehet számára. Tudja azzal kompenzálom azt, hogy nem vagyok velük, hogy összeveszek nekik mindent, talán még olyan dolgokat is, amire nincsen szükségük, ez pedig egy gyereknek nem feltétlen jó - valakinek ezt is ki kell mondania, s ez már elég régóta motoszkált a fejében. Nem feltétlen a jó nővel osztja meg aggodalmait, de ha már ilyen kedélyesen el tudnak erről csevegni, akkor miért fogná vissza magát.
- Köszönöm a szép jellemzést, de azt hiszem van, akinek ezek nem igazán a legpozitívabb tulajdonságok - félszegen elmosolyodik, a nő egész jól leírta, hogy ő milyen, mindezek ellenére nem feltétlen érzi azt, hogy ez jó lenne. Ha valaki nem bírja elviselni, hogy irányítják, vagy uralják, akkor ez eléggé kiütköző lehet egy kapcsolatban.
- Nem vagyok benne biztos, hogy meg tudnék adni mindent, ami kell neki  - s most itt nem feltétlen az anyagiakra gondol, mert hát azzal nincsen gond. De az érzelmekkel gondjai vannak, amelyeket nem is feltétlen kell, hogy egy kívülálló tudjon, elég ha ők ketten tisztában vannak ezzel.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 21. 16:07
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 21. 16:16 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Nem mernek visszamenni. Auróra az ablakból leskelődik, abban a tudatban, hogy bármelyik pillanatban lebukhatnak. Kicsit féltékeny, mert eddig nagyon kevés időt tudott eltölteni a férfivel, de láthatólag benne vannak valamiben, ami nem biztos, hogy az ő fülükbek való.
- Apa...
Az anyja felsóhajt, majd előredől az aszatlon. Úgy tűnik más irányt vett a beszélgetést, de egyáltalán nem bánja.
- Nem fogok neked tanácsokat osztogatnk, nincs jogom beleszólni a kettőtök dolgába. De Auróra sem látott jobb példát. Pontosan annyi idős voltam amikor ő a világra jött, mint amennyi akkor volt mikor Hannát szülte. Az apja sosem volt otthon, konferenciák, meg munka késő estig. De mint látod, ő is csak felnőtt valahogy. Ha nem akarsz a a nevelőapja lenni, hát ne tedd. De az biztos, hogy később nem fogod tudni magadat kihúzni a feladat alól. Látni fogod hogy rossz döntéseket hoz, és nem fogod tudni megállni, hogy ne szólj bele, mert a szemed előtt nő fel.
Csöndesebbre veszi a hangját, nem mintha bárki is értené mit beszélnek. Miután végzett, az ajtó felé pillant, és mikor meglátja ott a lányát ingatja a fejét, még nem végeztek.
- Aurórának úgy tűnik tökéletes. Mert ő az esetek többségében szertelen és bizyontalan. Kell neki valaki aki vigyáz rá és a jó irányba tereli. Sokkal több minden történt vele az elmúlt három évben, mint gondolnád. A fennálló problémákról nem is beszélve.
Felsóhajt, kissé túl sokat jártatta a szaját, de úgy tűnik Bálint vevő a dologra.
- Ami pedig az ajándékokat illeti. Talán rájönnek milyen kivételes helyzetben vannak. Nem úgy neveltem, mint aki ezt elvárja, ha nem látod helyesnek,
kompenzálj máshogy.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 16:17
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 21. 16:32 | Link

Auróra
- Nem is kértem tanácsokat, azt hiszem teljesen félreértett - felsóhajt, majd lehúzza a kávéját, bármennyire is úgy tűnik, hogy jól érzi magát ebben a helyzetben, eléggé feszélyezett, jobban örülne, ha Auróra visszariszálná ide a seggét és leülne, hogy mentse, ami menthető.
- Túlságosan előreszalad - felemeli a kezeit, nem akar ebbe mélyebben belemenni, a végén még kiderül, hogy a család már az esküvőjüket is megtervezte, az pedig eléggé kellemetlen lenne. - Most költöztek csak vissza hozzám, nem hiszem, hogy már azt kellene boncolgatni, hogy látom Hannát felnőni. Mi van, ha megint szétmegyünk egy teljesen ostoba félreértés miatt, gondolja, hogy a lánynak az jót tesz, hogy azt látja, hogy az anyja ide-oda sodródik egy kapcsolatban? - felkönyököl az asztalra és felvont szemöldökkel nézi a nőt, mélyen belesüllyesztve tekintetét az övéibe.
- Én Auróra helyében be se mutattam volna magamnak Hannát, de ez ugyebár eléggé elkerülhetetlen volt, tekintve, hogy  első találkozásunk során is ott volt a lány - tekintetével ő is a konyha felé kezd el pillogni és az ő tekintete eléggé rosszalló, semmi jóról nem árulkodik a jövőre nézve.
- Nem vagyok egy karót nyelt minta példány, aki meg tudná fékezni a maga lányát. Sőt, nem is szeretném ezt tenni vele - még egyszer odapillant a konyha felé, remélhetőleg a szőkeségnek lassan leesik, hogy húzza kis a seggét és tegyen valamit, mert egy közelgő bomba robbanását tudná ezzel megakadályozni. Mert lássuk be, a kezdeti bájolgást azért eléggé eltűnt ebben a beszélgetésben, s nem fogja a továbbiakban sem visszafogni magát.
- Biztos vagyok benne, hogy jól nevelte a lányát, nem szeretném ezt elrontani azzal, hogy alájuk pakolok mindent.  De mint említettem, ez egy rossz szokásom - talán ezzel lezártnak tekintheti a témát. Kezdi egy kicsit felhúzni magát, ami ha elér egy bizonyos szintet, megfékezhetetlen lesz.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 21. 16:32
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 21. 18:06 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Halványan mosolyog, szinte végig amíg Bálint beszél. Egyáltalán nem ér el hozzá a kritika, legalábbis látszólag nem. Megfontoltan beszél, továbbra is megmarad a magabiztosság.
- Előre? Nem a távoli jövőről beszéltem, hanem a holnapról, vagy mondjuk a jövőhétről.
Nem fog extrém lehetőségekkel dobálózni, mert felesleges és a lényegen nem is változtat.
- Én úgy tudom te választottad ezt. Ez pedig arra enged következtetni, hogy ezt akarod.
Egy szónak is száz a vége. Tud róla, hogy két lehetőség állt a férfi előtt, az egyik már túl szép is volt, hogy igaz legyen. Hiszen Auróra a legutóbbi veszekedésük után felajánlotta neki, hogy hagyják ki Hannát a dologból és ne legyen ennyire szoros a kapcsolat, ám mégis visszaköltöztek a férfihez.
- Valamiért mégis sikerült. Tervei vannak, tanul, felkel, boldog...hidd el, ez nem mindig volt így. Ezért volt mindenki meglepődve.
Elkomorodik egy pillanatra, nem akarja forszírozni a témát, ha Auróra ezt nem monsta el, bizonyára oka volt rá.
- Ne haragudj rám, talán egy kicsit eltúloztam a dolgot, de valakinek muszáj féltenie. Az apja nem teszi és nem is tudja, hogyan élt korábban Rora, vagy csak nem akar róla tudomást venni.
Auróra pedig nem bírja tovább. Szembeszállva az anyja akaratával sétál vissza az asztalhoz, de nem mer senkire se nézni. Tudja, hogy ennek csúnya vége lesz. Meg fogja szívni, újabb veszekedés, újabb balbé, nem épp ideális a környezethez.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 18:06
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 21. 18:10 | Link

- Nem hiszem, hogy holnapra felnőne egy 3 éves kislány, vagy jövő hétre - kezdi elveszíteni a fonalat, pedig teljesen úgy érezte, hogy megvan, aztán puff jön a török temperamentum, ami lerombol mindent egy pillanat alatt.
- Választottam? - Felnevet, ez eléggé érdekes megfogalmazása a dolgoknak, mert eléggé vitatható az, hogy mennyi választási lehetőségük is volt a dologban. Véleménye szerint egyiküknek se volt, mert ott akkor eldöntetett, hogy ennek bizony nem lesz jó vége, s lám pár hónappal később itt vannak.
- Úgy gondolom, hogy előttem is voltak tervei - igen ő ebbe a hitben él, élt eddig és fog ezután is. Nem különösebben szentel figyelmet arra, hogy mi volt a nővel előtte. Ha csak egy kevéske jót is tett azzal, hogy az életébe került, már megérte, hogy egymásba gabalyodtak, ha pedig nem, hát majd megfogja érni, egyszer.
- Nem hiszem, hogy az apja ne féltené. Ha látta volna, hogy néz rám...Csak a puska hiányzott a kezéből - elneveti magát és ez éppen akkor történik, amikor a szőkeség visszatér. Nem sokat teketóriázik, lehúzza maga mellé, mert kell a védőfal.
- Remélem nem csuklottál sokat - nyom a feje búbjára egy puszit, majd visszafordul a nő felé. - Nézze nem fogom azt mondani, hogy megígérem, hogy mindig minden fényes lesz közöttünk, de tőlem nem kell féltenie ezt a lányt. Jó hatással van rám, nélküle valószínűleg valamelyik Pesti kocsmában feküdnék részegen - szégyen vagy nem, de valószínű így lenne.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 21. 18:18 | Link

Te
Antalya, Türkiye


A nő követi Bálint tekintetét, figyeli a lányát, majd a férfire nézve alig láthatóan összevonja a szemöldökét. Szimpatikus neki a férfi, szereti az egyenes beszédet és nincs szüksége a mézes-mázas szavakra, ismeri a lányát, ugyanakkor vannak fenntartásai.
- Rosszul gondolod..
Teszi hozzá csöndesen, de mikor a lánya megérzkezik rögtön elhallgat, nem mond semmi mást. Inkább felkel az asztaltól. M
- Jól van gyerekek. Azt hiszem itt hagylak titeket egy kicsit. Hamarosan jönnek a vendégek, jobb lesz ha minden rendben megy a konyhán. Bálint, köszömöm a beszélgetest. Tudom, hogy így van. Auróra...viselkedj.
Fenyegetően felemeli a mutatóujját, majd lerakja az asztalra a süteményes tányért és bevonul a házba. A következő pillanatban a szőke már fordul is a férfi felé.
- Annyira sajnálom. Nem akartam ezt hidd el. Nem akarom, hogy mégres legyél, és ha az vagy akkor...nem is tudom, hogy tehetném jóvá. Tényleg.
Fél. A múltban történtek után ez nem is csoda, Bálintnak sokszor pattan el az agya, olyankor pedig gusztustalan dolgokat képesek felkiabálni, ami mély nyomot hagy benne. Nem szeretne most is így járni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 18:19
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 21. 18:58 | Link

Inkább már nem mond semmit. Ez a nő teljesen kihozta a sodrából, s bár igyekszik türtőztetni magát, valószínűleg, ha Auróra nem érkezik időben, akkor olyan szavak hagyják el a száját, amelyet utána évtizedekig sem tud majd kiengesztelni.
- Köszönöm én is - alig várja, hogy eltűnjön az asszony, s mikor ez bekövetkezik érdeklődve fordul párja felé.
- Aha. Hát ez remek volt. Remélem lesz még pár ilyen kör - kicsit sem kedves. Bár Auróra nem tudja miről folyt a beszélgetés, azért megtehette volna, hogy hamarabb érkezik. Bálint se hagyná ott őt a szüleivel egyedül és ezt viszonzásképpen szintén elvárta volna. Na, de lehet, hogy majd alkalmazni fogja azt a csodálatos szállóigét, hogy 'amit adsz, azt kapsz'.
- Én most ledőlök egy kicsit, rohadt sok volt ez így - fáradt az utazástól, fáradt Auróra családjától és semmi kedve mentegetőzéseket és esdekeléseket hallgatni. Maximum arra tart igényt, hogy eldőljön az ágyon és magához húzza a nőt, akit szeret. Ennél több jelenleg nem kell neki. Testét komótosan mozdítja, szinte kockásra sikerült ülni a fenekét. Úgy érzi, hogy pólója tapad rá és ez nem csak a melegnek köszönhető, hanem az elmúlt percek csodálatos kommunikációjának is. Odalép a nőhöz, nyom a homlokára egy csókot, majd elindul a szoba felé.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. július 8. 16:22
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 21. 19:02 | Link

Te
Antalya, Türkiye


- Rendben.
Nem tud mit tenni. Hagyja, hogy Bálint felmenjen, és pihenjen, egyedül. Talán tényleg nem szabadott volna ennyi ideig kettesben hagyni őket. De szembeszállni az anyjával sokkal félelmetesebbnek hatott abban a pillanatban, meg nás pillanatban is. Kíváncsi, vajon miről beszéltek, de senkit nem mer megkérdezni, fél a választól. Megvárja, míg Bálint bemegy az ajtón, csak utánna áll neki üvöltözni, és lehordani mindenkit, nem fél eltörni egy-két tányért és felborogatni pár széket.

Néhány órával később már a tömött asztalok között járkál, tálcával a kezében, amin legalább három tányér étel van, de mosolyt erőltetve az arcára rakja le a vendégek elé, majd visszaérve a pulthoz beleiszik a sörébe. Bálintot nem látta délután óta, nem merte zavarni, elég időt akart hagyni neki.
Tekintetvél Hannát keresi, és mikor meglátja, hogy Osmannal játszik nyugodtan viszi ki az italokat a következő asztalhoz.
Egészen addig eszében sem jut mennyi az idő, vagy hogy más dolga is lenne, míg le nem öntik egy pohár borral. Az ital végigfolyik a fehér ruháján, így nem tud más tenni, minthogy levágja a pultra a tálcáját és szitkozódva elindul felfelé. Nem akarja a férfit zavarni, úgyhogy csöndesen nyit be, de mikor látja, hogy ég a villany, kicsivel bátrabban megy be.
- Sajnálom, nem akartalak zavarni, de leöntötték a ruhámat.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 21. 19:03
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 21. 22:13 | Link

Auróra
A pihenés nagyjából abból állt, hogy leült a gép elé és szorgosan püffölte, meg megejtett néhány telefont. Ezután ledőlt, talán csak fél órára, de mikor felkelt valahogy nem érezte azt, hogy sikeresen kipihenten magát. Éppen ezért is dönt úgy, hogy nem lenne jó lemerészkednie, csak a rend kedvéért. Meg a sértett férfiasságát is másképpen  a kívánja lecsillapítani. Ő nem az típus aki most aztán beállítások és pörög a családdal és elkezd felszolgalni. Azt meg nem akarja, hogy őt ugrálják körül, kifejezetten szarul érezné magát. Szóval jobb híján ücsörög fent a szobában és várakozik hátha történik valami. Közben a laptopon intézi a szükséges dolgokat, mert hát inkább a munkát választja, mint a tehetetlenséget.
A laptol mögül futtatja tekintét a nyíló ajtóra,majd az érkező nőre. Bár küld felé egy mosolyt, de az nem az igazi őszinte,a szerelemtől csillogó fajta, csak egy halovány töredéke annak. Persze örül annak, hogy végre kap egy kis figyelmet, de az nagyon is dühíti, hogy ezt is csak azért, mert valami véletlenül leöntötte a nőt.
- Egész itt létünk alatt így lesz? - mert ha igen akkor inkább holnap repülőre ül és távozik. Tudja hogy Aurórának ez a megszokott, de valahogy neki olyasmi elképzelése volt, hogy majd együtt elmennek ide-oda. Ez a nap pedig aztán eléggé az ellentéte volt.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 19:41
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 18:22 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Egy pillanatra az az érzése támad, hogy egyáltalán nem ismeri a szobájában ülő férfit. Nem tudja miért, de ahogy végigpillant rajta elfogja az a kellemetlen érzés, ami eddig csak egyszer kerítette hatalmába az együtt töltött idő alatt, akkor pedig szakítottak és úgy döntöttek, hogy külön jobb lesz. Akkor volt számára ennyire idegen utoljára Bálint tekintete. Az a szorító érzés a mellkasában egyre erősebb lesz, hirtelen azt sem tudja, mit mondjon. Teljesen megérti, hogy Bálintnak ez sok és idegen és értékeli azt, hogy mindezek mellett mégis eljött, de most ébred csak rá, hogy mennyire távol áll egymástól kettőjük élete.
- Öö...ma már nem kellett volna dolgoznom, de gondoltam hagyok neked egy kis időt.
Tehetetlenségében zavartan körbepillant, majd úgy ahogy van leül az ágyra. Magyarázkodnia kellene? Talán igen, sőt, kellene. El kellene mondania, hogy mennyire sajnálja ezt az egészet, de nem szabadkozhat a családja miatt, csakis magát okolhatja, hiszen tényleg ő a hibás. Nem kellett volna egyedül hagynia, már korábban sem, ahogyan most sem, mégis megtette. Ezt látta helyesnek, de elnézve Bálintot nyilvánvaló, hogy nem jól döntött. Ugyanakkor ha utána jön is csak a veszekedést kapta volna, ez egyértelmű, akkor is, ha Bálint letagadná. Úgyhogy utána a vízözön, tök mindegy alapon elmondja az igazságot.
- Nem akartam, hogy összevesszünk aztán első gondolatra hazamenj, úgyhogy jobbnak láttam ha egy kicsit pihensz. Távol az őrülettől. Én pedig hasznossá tettem magamat.
Kezeit tehetetlenül széttárja és felhúzza a vállát. Vállalja a következményeket, amik előbb vagy utóbb úgyis útólérték volna.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 23. 18:23
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 19:40 | Link

Auróra
A kelleténél ingerültebben reagál az egészre, ami körülötte folyik. Az eszét valahol elveszítette félúton már a repülőn, és ez egyre csak fokozódott, ahogyan belekeveredett az egész sűrűjébe. Minden másképpen alakul, mit ahogy azt eltervezte, ez pedig egyáltalán nem nyeri el a tetszését. Szereti, ha irányíthat, ha minden egyes lépését tudja kontrollálni, de Auróra és a pereputtya mellett ez gyakorlatilag kivitelezhetetlen.
- Hát babám ezzel csak azt érted el, hogy gyakorlatilag kinézetem hogyan mennek holnap a gépek - hangja érces, könnyedén elárulja vele sértettségét. Hogy bizonyítsa is állítását a nő fele fordítja gépét, amelyen ott áll színesben a jegy foglalás, amit csak el kell küldeni.
- Értékelem, hogy meghívtál ide, tényleg.  De semmiképpen sem szeretném azt, hogy másképpen viselkedj mint szoktál. Ez a világod én ettől messze állok, majd otthon leszel velem eleget - ha a nő közelében van, akkor azt akarja, hogy teljes figyelmét rá szentelje. Ez jelenleg kivitelezhetetlen, hiszen a családja ahogy fütyül, neki úgy kell ugrálnia. Bálint számára ez az egész elviselhetetlen, s még mielőtt olyan lépéseket tenne, amiket valószínűleg megbánna, inkább szeretne meglépni. Ha sokáig marad ebben a környezetben, akkor valószínűleg egyhamar felfogja emelni a hangját és kioktatni a népet, hogy bizony Aurórának nem kell Hamupipőkeként ugrándozni, ha éppen azt kívánják tőle. A gépet lassan visszafordítja maga fele és tovább kutat a megfelelő gép után.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 19:41
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. június 23. 21:08 | Link

Te
Antalya, Türkiye


Meglepődve pillant végig a férfin. Elég ismerős neki ez a szituáció. Érzi, hogy könyörögnie kellene, kérlelni, hogy maradjon, de szeretné megtartani a méltósága utolsó morzsáit. Így ellép tőle, lekapja magáról a boros ruhát és a szekrényben kezd matatni. Eleget könyörgött már az ágyán ülő férfinek, rövid együttlétük alatt annyit veszekedtek, hogy ötszáz évre is elengedő lenne egy normális kapcsolatba és annyiszor könyörgött neki, hogy gyanítja normális nő erre nem lenne képes, elég volt. Keres magának inkább egy másik ruhát, gyorsan magára kapja, majd mielőtt ismét felé fordul lepillant a gyűrűjére. Tétován forgatja. Nem tudja elengedni az iménti gondolatot. Talán nem illenek össze, talán csak megszédítette őket az a sok utazás, a gyönyörű helyek. Aztán meg szépen pofán csapja őket a valóság, itt és most. Pedig ez a hely sem épp a rosszak közé tartozik, igaz, nem Marrakesh, de sokan még ezért is ölni tudnának.
- Ha nem szeretnél velem itt maradni, akkor rendben. Nem foglak rákényszeríteni.
Pedig mennyi mindent talált ki, régóta tervezi ez az egészet, de úgy tűnik a férfinek hála semmi nem lesz belőle. De ezúttal nem fog nekiállni hisztizni, vagy sírni. Nem, inkább egy egész más irányba tereli ezt az egészet. Szeretné ha a férfi megértené őt és ezt az életet, legalább egy kicsit. De ez nem megy, amíg csak célozgat arra, mit jelent neki ez az egész. A család, a környezet, hogy nekik köszönhet mindent.
Kihúzza magát és végre valahára megfordul, a férfire pillant, mintha mi sem történt volna. Ha menni akar, hát menjen. Nem fogja marasztalni, lehet, hogy jobb lesz neki Budapesten.
- Hmm...mielőtt elmész...mutathatok neked valamit?
Az ajtó felé lép, majd cinkosan rávigyorog.
- Van ám hátsó ajtó, nem kell keresztül menni a tömegen.
Összevont szemöldökkel hallgatja, ahogy lent összetörik néhány tányér, a társaság már nem szomjas, a zene megcsapja a fülét, úgyhogy a legjobb amit tehetnek, ha kiszöknek hátul, már ha Bálint belemegy a dologba.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. június 23. 21:16
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. június 23. 21:47 | Link

Auróra
Ha a nőnek ennyire mindegy, akkor tényleg nincs mit tenni. Nem kezd el könyörögni és és érveket felsorakoztatni, mert tudja, hogy hasztalan és eléggé kevés is lenne. Örül, hogy Auróra jó helyen van, hogy felszabadultabb, mint általában, de az egyáltalán nincsen ínyére, hogy a nyaralás helyett dolgozni jött ide. Egy fintor kíséretében rányom a foglalás gombra, majd hálával tekint a bőröndje fele, amit még nem pakolt ki. Mert hát milyen szar lenne most az visszapakolni, legalábbis a filmekben ez elég kínos jelent szokott lenni. Tekintetét csak azután futtatja a nőre mikor az már átöltözött, de nem szól hozzá semmit. Túl szexi, túl jól néz ki és túlságosan nem az övé jelenleg. Újra és újra felfalja a tekintetével, de egy szót sem szól hozzá, amíg a szőkeség meg nem töri a csendet.
Összeráncolja a homlokát, nem érti a jelenetet, de mivel holnap úgyis távozóra fogja, veszíteni nem veszíthet már semmit.  Megvonja a vállait, majd leteszi a laptopot az éjjeli szekrényre és felkel az ágyról.
- Menjünk - neki aztán most már tök mindegy mi lesz. Csalódott képet vágva követi a nőt, amerre megy, de egyelőre lerí róla az érdektelenség. Még az előtte ringó csípő sincsen olyan megbabonázó hatással rá, mint kellene.
   
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. június 23. 21:47
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] 2 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek