37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Löwenherz Zsanna
Diák Eridon (H), Animágus, Harmadikos diák


neveletlen hercegnő | napraforgó
offline
RPG hsz: 281
Összes hsz: 402
Írta: 2024. február 14. 11:28 | Link


sulismóka | nyomitalár | tesemenekülsz


Attól, hogy nem volt időm, én még nem felejtek. És igenis fontos ez a dolog is, csak volt sok más is, ami fontos volt. Nem is értem, mások hogy tudják azt mondani, hogy a suli uncsi. Lassan már saját magamra sincs időm, annyira leköt mások baja. Még arra se volt időm, hogy átgondoljam, miért érdekel egyáltalán mások baja, na mindegy. Viszont kölcsönkérem én a konyhából a sámlit. Leteszem az esküt, hogy én azt vissza is viszem, ami valljuk be... kicsit meggondolatlan, ha azt vesszük alapul, mihez kell.
Következő körben megragadok mindenkit, hogy megkérdezzem, hol van a nagy melák, akire én most dühös vagyok. Az pedig látszik is az arcomon. Feltépem én a nagy ajtót, kezemben a sámlival masírozok a birtokon, és most se érdekel, ki hogy néz rám. Szar lehet azoknak, akik ezzel foglalkoznak non stop.
- Lafayette David Saint-Venant - kiszúrni nem nehéz, úgy kiabálni, hogy meghallja már annál inkább. De megoldom, komolyan. Csak épp a hangom se csilingel kedvességemben.
Remélem, hogy megáll, így mint egy dühös törpe, masírozok felé. Nem állítom, hogy külső szemmel ez nem lehet vicces.
- Hajolj le! - ó, nem kérem. Igazából kihallani a hangomból, hogy ez inkább egy lehetőség. Arra, hogy ne kelljen használnom a kezemben tartott sámlit.
Utoljára módosította:Löwenherz Zsanna, 2024. február 14. 11:32
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Év prefije <3
Év eridonosa <3
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2024. február 14. 20:25 | Link

Zsanna
- Na most mit tettem? -


Tereget. Miért, nem láttál még embert teregetni? Közép- és Kelet-Európában még szokás, a szárítógép drága faszverés, a pálcájuk Zalánnal meg még mindig büntetésben ül minden szombaton Kakasi asztalán. Szombat délelőtt tehát kirakni a ruhákat a kézimosás után egy program, nekik, a kastélylakók meg már hozzászoktak, hogy a jó időben idekint, a rosszban odabent üközzenek a fiúkba.
Zsannát a saját hangja konferálja fel, olyan hangosan harsogja az ő nevét. Összeráncolt szemöldökkel fordul hátra egy kisgatyával a kezében (Szentesi, a kurva anyádat, hogy ejtőernyőket hordasz! Hát mekkora szőlőindát nevelsz te a sátorban, he?), hogy aztán észlelje, óh, ez "csak" Zsanna.
- Na mi a stájsz, Palvin Barbi? - Nyilván ismeri, nyilván bókol, nyilván hűséget és nem vakságot fogadott. És ez nyilván egy vicc, akinek még nem esett volna le.
- He? - Már miért hajolna le? És miért van ennél a lánynál egy sámli? De végül is... Zsanna mindig valami... - Már megint milyen faszságban töröd a fejed? - De amúgy lehajol, mint valami engedelmes birka. Végül is mi rossz történhet... ?
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Löwenherz Zsanna
Diák Eridon (H), Animágus, Harmadikos diák


neveletlen hercegnő | napraforgó
offline
RPG hsz: 281
Összes hsz: 402
Írta: 2024. február 14. 21:50 | Link


sulismóka | nyomitalár | tesemenekülsz


Jó. Azért egy fél pillanatra csak kizökkenek, mikor teregetni látom. Teregetni. Mi a franc van ebben az iskolában? Mégis csak valós a régi elképzelésem, hogy itt rabszolgamunkát végeztetnek a tanulókkal? Megrázom a fejem. Nem számít. Mérges vagyok. Tényleg mérges.
- Zsanna. Zsanna vagyok. Zsanna. Nem bonyi - puffogok, teljesen fel is fújva magam, mert nem szeretem én ezeket a beceneveket. Ráadásul most azt se tudom, hogy bókol, vagy sérteget, mert ha az utóbbi, Merlin a tanúm rá, hogy bokán is rúgom.
Felvonom a szemöldököm a kérdésre. És fogom még a sámlit is, mert ha nem hajol le magától, felmászom én hozzá, azon ne múljon.
De megteszi, így jobb kezemmel el is engedem, hogy az aztán a melák levitás arcán csattanjon. Jó, tisztázzuk. Nem ütök nagyot, nem is tudok, mert csak újonnan kaptam rá, de remélem, annyira tényleg erős, hogy rájöjjön, mérges vagyok.
- MÉGIS TE MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL? Hogy ferdeszeműzheted le a barátomat? Hogyan? Az SÉRTŐ!!! - teljesen kikelek magamból, és most már a körülöttünk lévők is tudni fogják, az a pofon igenis jogos.
- Ráadásul Jiyunt, Lafi. Hát mit ártott ő neked? Senkinek nem árt... megbántottad. Sírt.  - azért csak visszaveszek, aztán csalódottan nézek rá, mert ezt abszolút nem vártam volna tőle.
- Szekáltad volna azért, mert nyámnyila... mert mindenért bocsánatot kér, vagy mert a hangját alig lehet hallani, de olyanért szekálni, amiről szegény egyáltalán nem tehet... ez gerinctelenség. Még tőled is. Én azt hittem, jó fej vagy. Én kedveltelek - sóhajtok egy nagyot, és szomorúan biggyesztem le az ajkam mellé.  


Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Év prefije <3
Év eridonosa <3
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2024. február 17. 12:38 | Link

Zsanna
- Na most mit tettem? -


- Jól van már, mit rikácsolsz, szent kentaur... - Menstruál? Bal lábbal kelt? Összeveszett az öribarijával? Ma épp melyik női szindróma érte utol Zsanna agyát? Hát meg nem mondaná, az esetek 90%-ban flúgos csaj, de jófej mód flúgos. Most meg mi...
CSATT.
Nem, nem ütötte el a jövő hetet, nem érte trauma, nem vágódott indiai drámai módon el a füvön, hogy aztán hasba szúrja egy fűcsomó, etc etc Wz nem Bollywood, feleim!
Az viszont, hogy mindenféle előjel vagy magyarázat nélkül Zsanna úgy gondolja, jogos megütnie őt, totálisan átkattintja az agyát másodpercek alatt, és hiába hallja a leszidós magyarázatot, közel kerül hozzá, hogy ingerből felkenje Zsannát a póznára. Csak az állítja meg benne, hogy lány, de abban nem, hogy hirtelen ledobja a vizes kisgatyát és megragadja Zsanna csuklóit, amennyiben a lány nem ugrott félre még idejében előle. Mert nyilván benne van a pakliban, hogy elugrik, nem?
- Te mégis mi a kurvaisten képzelsz magadról? - Nem üvölt, de a hangja roppant hideg és kimért, nem is szorongatja Zsannát (már, ha sikerült elkapnia), de érezhetően nem engedi mocorogni ide-oda kézben. - Ha az ember normális veled, már azt hiszed, minden szart megtehetsz? Jiyunnek meg nincsen szája, hogy megbeszélje velem? Téged kell maga helyett küldjön? Mondhatom, kibaszott jól összebeszéltetek akkor. - Az agyát eldobja, hát ebben a retkes iskolában minden csaj őrült? Sadie, azt már elkönyvelte, hogy klinikai eset, de ZSANNA?
- Húzz innen, míg jóban vagyunk, mert ezt kibaszottul elcseszted most. Ha Jiyunt megbántottam, azt vele fogom megbeszélni, biztos nem veled, mint az önjelölt igazságosztóval. Szállj le a magas lóról, Zsanna, mert gecire össze fogunk akadni. Senki nem kért rá, hogy legyél a fogadatlan prókátor. - Látszik, hogy éktelen felhúzta az agyát a lány és a türelme visszaesett százról tízre. Az ilyen indokolatlan faszverések mindig felhúzzák.
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Löwenherz Zsanna
Diák Eridon (H), Animágus, Harmadikos diák


neveletlen hercegnő | napraforgó
offline
RPG hsz: 281
Összes hsz: 402
Írta: 2024. február 17. 12:51 | Link


sulismóka | nyomitalár | tesemenekülsz


Hirtelennek hirtelen a cselekedetem, meggondoltnak aligha nevezném, és nem is tulajdonítok neki akkora jelentőséget, mert hát... lány vagyok. A lányok pofozkodnak, nem? Lehet le kellene vele állnom, mert amúgy még csak nem is esik jól, ahhoz nekem igazán dühösnek kellene lennem. Hellát. Hellát nagyon szívesen felpofoznám mondjuk, de... a karma előbb elintézte, én pedig boldog vagyok.
Ami kicsit sem látszik rajtam, mikor a levitás megragadja a csuklóim. Annyira ledöbbenek, hogy még a sámli is kiesik a kezemből, és elkerekedett szemekkel, értetlenül pislogok Saint-Venantra.
- Ne már Lafi, én nem... én nem is gondoltam komolyan. Mármint... a franc gondolta volna, hogy téged fel lehet húzni - motyogom teljesen megszeppenve, mert én őt így még sose láttam.
- Sajnálom, de tényleg - pislogok rá szépen, mert a felismeréssel együtt, a bűntudat is beköszön, amit amúgy igazán utálok, mert nagyon kellemetlen érzés tud.
- De Jiyun tényleg sírt. Tudod milyen, ha egy lány sír? Mérges voltam - persze próbálom azért kiszabadítani a kezeim. Nem azért mert fájna, vagy bármi... csak nem épp a legkomfortosabb érzés.
Utoljára módosította:Löwenherz Zsanna, 2024. február 17. 12:52
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Év prefije <3
Év eridonosa <3
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2024. február 17. 13:16 | Link

Zsanna
- Na most mit tettem? -


Vennie kell egy mély levegőt, hogy lenyugodjon ténylegesen, mert most bele tudna vágni bármilyen gurkóba és elküldeni egy home run-ra. Ezzel párhuzamosan Zsannát is elereszti, érzi a ficergést, plusz a lány, még ha nem is túl összeszedetten, de motyogott valamiféle bocsánatkérést. Kifújja a levegőt és hátralép egyet, hogy keletkezzen valamennyi távolság kettejük között.
- Ti nők! - És felemeli a jobb keze mutatóujját, úgy kezdi el fenyegetően rázni Zsanna felé, mint egy öregember a földszintről egy társasházból. - Ti nők és a hirtelen véretek! Sír a másik? Pofozkodtok! Meghallgattátok az egyik felét egy pletykának és beindul a barátnői szolidaritás? POFOZKODTOK! - Sokkal inkább méltatlankodó-felháborodottan beszél, mint üvöltene, de végre-valahára valaki kifakasztotta belőle a panaszkodó franciát.
- Mindenre az erőszak a válasz, a hirtelenkedés, hát Zsanna sérvet is kapna, ha csak leszidna, MON DIEU! - Levezetésként sápítozik így egy sort még, de egyébiránt látszik rajta, hogy amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan le is zúgott az árvíz.
- Tudom, milyen, ha egy lány sír, ma puce, együtt élek eggyel, ha nem járt volna még körbe a hír ebben a balkáni iskolában. - Layla pedig egy időben rengeteget sírt, okkal, és nem ő volt az ok, inkább a társ-szenvedő.
Újabb beszív-kifúj.
- Jó... Kezdjük elölről. De úgy, hogy értsem is! - Még egy ujj-lebegtetés Zsanna felé, amolyan "látlak" stílusban. Közben felveszi a gatyát is tömény undorral a képén. - És miért van nálad egy kisszék? - Nem tudja, mi az a "sámli", de a kisszék benne van a szótárában.
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Löwenherz Zsanna
Diák Eridon (H), Animágus, Harmadikos diák


neveletlen hercegnő | napraforgó
offline
RPG hsz: 281
Összes hsz: 402
Írta: 2024. február 17. 17:21 | Link


sulismóka | nyomitalár | tesemenekülsz


Már nyílik a szám, épp csak egyetlen hang nem jön ki rajta. Egyrészt, mert amit itt most kifakadt, az... valójában tűpontos. Ha engem nézünk. Engem, aki randitippeket is a sorozatokban látottak alapján ad. Az hogy Keviné nem torkollott katasztrófába, az csak azért történhetett, mert Aurélnak volt józan esze. Tisztázzuk, csak azért nem mondtam, hogy kösse be a legjobb barátom szemét, és pakolja be egy csomagtartóba, mert tudom, hogy erre nem igazán járnak autók. Igen, ennyi.
- Te mióta tudsz franciául? - kifakad ám belőlem is, ráadásul remekül ragadom meg a lényeget, mint az látszik. De tényleg csak arra tudtam figyelni, hogy a szavakkal együtt az akcentusa is felbukkant, ami... ami eddig nem volt, vagy csak én nem láttam. Sok mindent nem látok. Meg hát... még mindig nem értem, minek tereget, meg miért van az, hogy az egyik fűszál sokkal sötétebb zöld, mint a másik? Jó, kezelik ezt a hülye ADHD-t, de... nem egy rövid folyamat, és megingok... nagyon sokszor megingok.
- Ez? - nézek aztán a sámlira, és beharapom az ajkam, de még a nyakam is behúzom, mert... hazudni nem akarok, de azt se tudom, az mennyire tenne jót a kapcsolatunknak, ha most még el is mondanám, minek kell.
- Ez azért, ha nem akartál volna lehajolni - sóhajtok egy nagyot, de azért vagyok annyira bátor, hogy felnézzek... bele a szemébe.
- Akkor, akkor nem haragszol? Mert van egy tuti pletykám... első kézből - most mondhatnám, hogy Sadievel a viszonyom pozitív, de ha a Lafival való barátságom a tét... nos, lelkiismeretfurdalás nélkül áldozom fel. Úgyse fogja megtudni, hogy tőlem indult, tekintve, hogy nem is tőlem indult. Az egészet ő és Warren indították el, ugye.
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Év prefije <3
Év eridonosa <3
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2024. február 17. 20:22 | Link

Zsanna
- Na most mit tettem? -


- Félig francia vagyok! - Hasonlóan gálánsan fakad ki, mint Zsanna, bár nála ez nem elterelő hadművelet. Kajak nem érti, hogy lassan nyolcadik éve rohad itt és hogy a picsba nem esett még le az embereknek, hogy a Saint-Venant családnév eléggé... gyanús, hogy lehet, francia? Vagy belga, még azt is elfogadná, hát az anyja belga.
De a sámli és a funkciója hamar elfeledteti vele a származását érintő kérdés feletti idegállapotát.
- Te nő... - És ez az a pont, ahol Lafayette David Saint-Venant a kezébe temeti az arcát, hogy ezt ő nem, ezt képtelen, ez már sok(k). - Tudod, az az egyetlen szerencséd, hogy a jó napjaidon normális vagy, másként elgondolkodnék, hogy Sadie tesója vagy-e. - Újabban ez a legnagyobb sértései egyike.
- Nem haragszom, de legközelebb ne üss, hanem beszélj. Ígérd meg! - Addig egy tapodtat se hajlandó se előre-, se hátramozdulni. Természetesen kivárja, hogy Zsanna kimondja az ígéretet, csak azután engedi szétterülni az érdeklődést az arcán.
- Na ki vele, mit tudsz? - Egy jó pletykára mindig vevő!
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Löwenherz Zsanna
Diák Eridon (H), Animágus, Harmadikos diák


neveletlen hercegnő | napraforgó
offline
RPG hsz: 281
Összes hsz: 402
Írta: 2024. február 25. 13:14 | Link


sulismóka | nyomitalár | tesemenekülsz


- Tényleg? Nem tűnsz franciának - vizslatom én, jól végig is nézek rajta, de az arcomon is látszik, ez csak a döbbenet miatt van, merthogy az ki is ül rá.
A sámli viszont kizökkent, és sóhajtok is. Oké, most már én is belátom, ez akkora baromság volt, hogy az még a Holdról is látszik, de abban az állapotban meg ki gondolkodik?
- Tényleg sajnálom Lafi. Mostanában hülye vagyok - még az arcom is megvonaglik, csak mert az okát is tudom annak, hogy miért.
- De nem akartalak amúgy bántani, csak... - csak senki nem szorítja meg a nyakam, és ken fel valahová, hogy tudjam, mikor kell visszavenni. Igen, talán ez a legnagyobb gondom, mert ha van időm átgondolni, akkor tudom én, hogy hülyeség amit tenni készülök, a baj az, hogy általában nincs időm. És most szerencsém volt, mert a levitás nem ver meg.
- Kérlek ne haragudj rám - még meg is ölelem, talán a derekát át is érem, közben meg nagyokat bólogatok.
- Megígérem, eskü - cukin pislogok fel rá, de aztán el is engedem, és nagyon cinkosan mosolygok.
- Nos... én igazán nem akarok magasröptű következtetéseket levonni, de láttam Warrent a faházba menni... aztán meg Sallowot... vagy lehet fordítva volt, de - megvonom a vállam, többet nem tudok mondani, mert ez az, amit fixen láttam. Az, hogy közben levontam a következtetést, amit a rellonos nem erősített meg és nem is cáfolt... az más.  
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Év prefije <3
Év eridonosa <3
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2024. február 25. 13:33 | Link

Zsanna
- Na most mit tettem? -


- Tudod ez nem olyasmi, ami a homlokomra van tetoválva, hogy félig francia, félig belga vagyok. - Ez már csak a pontosítás végett hangzik el, nincs különösebb jelentősége annak, hogy az anyja belga.
- Na, na, jó, semmi baj, nem pusztulok bele egy pofonba... - Hát nézzék már meg! NŐK! Most meg bocsánatot kér, mindjárt sír, még meg is ölelte, hát mi ez, ha nem aljas zsarolás? És működik. Nagyon kényelmetlenül érzi magát, mert az előbb majdnem megrángatta Zsannát, még a hátát is meglapogatja esetlenül, hogy semmi baj, semmi baj, csak engedjék már el.
- Helyes, előbb kérdezz, aztán üss! - Mert amúgy nincs az ütlegelés ellen, csak akkor már legyen a támadó validálva, hogy megteszi elég nyomós okkal.
Na de a pletyka... hoppá! Kezd érdekes lenni? Warren, Warren... Az iskola aurora? De ő nem mostanában hunyt el?
- Várjál, a fia? Sean? - Helyre kell tegye az infókat, főleg mert évekig csak Dwayne Warrent ismerték, és Seannal kb soha semmit nem beszélt, hogy berögzüljön a gyerek a tudatába. - Na vááárj... mi a fenét kerestek ott ezek együtt... ? - Merlin bocsássa meg, el nem tudja képzelni, hogy elvileg low-profile Sean mi a gyászt kereshetett a Rellon ügyeletes terroristájával a faházban? Bár vannak ötletei rá tekintve, mennyire labilis a lány.
- Ha Sadie zsarolja valamivel, felnyomható lenne Kakasinál vagy Rothmannál! - Olyan átszellemült, csodás mosoly terül szét az arcán hirtelen, mintha Zsanna közölte volna, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat és éveken keresztül csak húzták az agyát a "felnőttek ajándékoznak valójában" sztorival. Az aranyalkalom, hogy Sadie orra alá borsot törjön? Hülye lenne nem belemenni!
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Löwenherz Zsanna
Diák Eridon (H), Animágus, Harmadikos diák


neveletlen hercegnő | napraforgó
offline
RPG hsz: 281
Összes hsz: 402
Írta: 2024. február 25. 13:54 | Link


sulismóka | nyomitalár | tesemenekülsz


- Mondj már még valamit... tudsz Belgán is? - oké, Zsannát itt elvesztettük. Túl új és túl izgalmas dolgok derültek ki ahhoz, hogy csak úgy tovább tudjak röppenni. Az meg csak hab a tortán, hogy mennyire menő Lafi, mikor más nyelven szólal meg.
És az, hogy nem hagyta annyiban tényleg hat. Még el is szégyellem magam, és már a szemem csillog, mert ha még nógatni kéne, biztos hogy elsírnám magam, mert tényleg nem akartam bántani. Hát én szeretem.
- Ahh, nem akarok amúgy ütni, csak... nem tudom, sok a feszültség, meg a hülye vizsgaidőszak, meg az a nyamvadt gyógyszer se néz ki úgy, hogy jó - persze még hadonászok is, mintha ettől a másik kapásból meg is értené a problémám.
- Ahhaaa... - bólintok. Sean is jól néz ki, hátulról biztos, általában meg csak úgy látom, és tökéletesen meg vagyok ezzel elégedve. Viszont két szót alig beszéltem vele, ami nem is biztos, hogy baj.
- Szerintem szexeltek - jelentem ki, rendesen ki is hangsúlyozva, hogy szerintem, de aztán... Lafi felvetése reálisabbnak bizonyul. Még a szemem is elkerekedik.
- Várjál. Szerinted zsarolja? Merlinre, mondjuk engem is megzsarolt, ha elmondom, eltesz láb alól... Basszus akkor most tényleg meg fog ölni? - a pánik pillanatok alatt jár át, és már meg is bánom, hogy én annak a lánynak segítettem. Azért körbe is nézek, ahogy közelebb araszolok a levitáshoz, mert ha felbukkan, én elfutok. Eskü.
Utoljára módosította:Löwenherz Zsanna, 2024. február 25. 13:56
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Év prefije <3
Év eridonosa <3
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2024. február 25. 14:10 | Link

Zsanna
- Na most mit tettem? -


- Zsanna... Sajnálom, hogy én kell lelőjem a poént, de Belgiumban franciát, németet és hollandot beszélnek legnagyobb hányadban. - Nincs olyan, hogy belga, az legfeljebb a nemzetiség lehetne, de jónak látta ezt a tévhitet fejben rendbe tenni előbb, mielőtt továbblépnek bármi más témára.
- Miféle gyógyszert szedsz? - Összeráncolja a szemöldökét, miközben szelíden lefejti magáról a lányt (hacsak nem ragadt rá Zsanna, természetesen), és ismét lélegezhető távolságot vesz fel tőle. Nem tud egy mukkot sem arról, hogy Zsanna beteg lenne, így tényleg újdonságként éri az információ, de hát ki az, aki híresztelni szokta, hogy ha egészségügyi gondok gyötrik? Na ugye!
- Hogy MICSODA? -Ez talán kicsit hangosabban szakadt ki, mint tervezte, de annyira ledöbben a puszta feltételezéstől, hogy Sadie-hez bárki önként hozzáérne (az utálat egy bizonyítottan vakító és látásminőség-romboló érzés), és szinte rögtön utána kitör belőle a röhögés. Majd' fél percig úgy nevet, mint akit ráznak, annyira nevetségesnek tartja az egészet.
- Dehogy fog megölni, fenyegesd meg, hogy ha rád meri emelni a pálcáját, felnyomod a vezetőségnél és kivágatod a suliból. Én is ezt tettem, és elkussolt nagyon hamar. - Az az emlék még mindig rosszkedvűvé tudja tenni, mert az egy dolog, ha két ember humorérzéke nagyon, nagyon távol áll egymástól, de hogy ők annyira nem voltak egy hullámhosszon, hogy utána konkrétan ezzel kellett becsicskítsa a csajt, hogy leálljon, az kellemetlen volt.
- De ezt csak akkor csináld, ha a te pálcád még nincs elöl, hogy senki ne foghassa rád, hogy kezdeményezted a vitát. - Átmegy konkrét oktatóba, hogyan kell féken tartani a randalírozó sárkányt, és látszik, mennyire belelendül a magyarázásba. - Tudod, extrém esetben visszanézhetik az emlékeket, ki és mit kezdett meg mikor. Még véletlenül se gyere ki rosszul egy konfliktusból, nem ér annyit az egész. - Megvakarja az állát, miközben vállon lapogatja Zsannát, hogy nyugi, semmi baj nincs, nem fog hirtelen egy bősz rellonos prefektust a nyakába kapni, aki elátkozza és elföldeli az erdő mélyén.
- Visszatérve: azt hiszem, hányni fogok, ha belegondolnék, hogy Sadie és Warren... De, ha tényleg így van, akkor ez jó hír a csajnak, nem? Ha kinyitja a száját, általában bottal se nyúlna hozzá senki, annyira kedves. Seannak nagy lehet a tűréshatára és jó szar az ízlése, ha ráfanyarodott. De neeem... - Nem, a végén még ki kell hipóznia az agyát, nem engedi elkalandozni a fantáziáját, mert Zimmermann kisgatyája bánná egy hányásfolttal. - ... szerintem valószínűbb, hogy zsarolja Seant. Csak mivel, érted? A srác nem csinál semmi kirívót, főleg, hogy az apja évekig defenzor volt, most meg... - Halott. Eléggé.
Utoljára módosította:Lafayette David Saint-Venant, 2024. február 25. 14:15
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Löwenherz Zsanna
Diák Eridon (H), Animágus, Harmadikos diák


neveletlen hercegnő | napraforgó
offline
RPG hsz: 281
Összes hsz: 402
Írta: 2024. február 25. 14:43 | Link


sulismóka | nyomitalár | tesemenekülsz


- Aztán azt hogyan egyszerre? Úgy mint Berci amikor bekattan, és elkezd németül is? - ráncolom a homlokom is, mert én esküszöm elképzelem, és a szemem előtt egy fix káosz kerekedik ki. Itt jegyzem meg halkan, a szőke haj sem feltétlenül véletlen.
- Jaaaaa. Most komolyan nem pletykálták még el? - ezen is rendesen ledöbbenek, mert eljutottam arra a pontra, hogy én aztán nem tagadom, minek? Azt hittem Steph már az első adandó alkalommal körbekürtölte.
- ADHD.... Figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar - apró mosollyal az arcomon, vonok mellé vállat is. Talán ez neki is sok mindent megmagyaráz, és persze nem olyan jó dolog, mint amilyennek én próbálom feltüntetni.
- De kezelik - szögezem le egyből, mert nehogy azt higgye, engem is be kell záratni. Csak a gyógyszer nem túl jó. Furán vagyok tőle, és vannak napok mikor tényleg nem vagyok jól, de azt mondták, hogy idő.
- Jó, tudom. De Sadie lány, Sean meg fiú... - széttárom a karom, meg is mutatva, mennyire romantizálom túl én ezt a dolgot. Szerintem semmi akadálya sincs biológiailag annak, hogy ők ketten azt műveljék. Nem is gondolok bele olyanokba, hogy most tetszik vagy valami... ezek a pasiknak se fontosak, könyörgöm.
- Miért nem verted le? - jön a magától értetődő kérdés. Személy szerint én ilyen tanerőket nem vonnék bele a személyes problémáimba, még a végén én jönnék ki belőle rosszul, és tudom, hogy utálnak.
- Ahj, ne zavarj össze - kicsit felcsattanok, még a fejem is megfogom, meg rázom is.
- Most épp az lenne a lényeg, hogy a pálcám mindig nálam legyen, hogy egymáshoz idomuljunk vagy mi. Mert irtó makacs, és szétszivat... most nem lehet, hogy nincs nálam, meg nem használom - teljesen megrökönyödve nézek rá. Hát hogy a francba ne szakadjak ilyenkor szét, főleg ha a még a koncentrációval is nehézségeim vannak?
- És ha... és ha miatta halt meg? - halkan, szinte már-már suttogva teszem fel a kérdést. Bár nem tudom, Sadie csak nem képes kinyírni valakit, főleg nem Dwayne Warrent.
- Vaaaagy. És ha Sean apjával járt össze, és azért zsarolja? Az nem lenne nagy szám, lépten-nyomon tanárokba zuhant embereket lehet látni. Ne kérdezd, én se értem, mi a vonzó valakibe, aki egy pennavonással meg tud buktatni - elhúzom a szám, mert jó. Várffy prof más. Ő még azt is menőn csinálja. De a többiek. Őket inkább hagyjuk.
Hozzászólásai ebben a témábanVárffy-Zoller Vándordíjas <3
Év prefije <3
Év eridonosa <3
Lafayette David Saint-Venant
Mestertanonc Levita (H), Előkészítős önkéntes, Harmadikos mestertanonc


I. - A Varázsló
offline
RPG hsz: 308
Összes hsz: 372
Írta: 2024. február 25. 23:09 | Link

Zsanna
- Na most mit tettem? -


- Dehogy, miért beszélnék egyszerre három nyelvet? - És ki az a Berci? Biztos Zsanna valamelyik szokásos rajongója. Valamiért meg vannak őrülve a csajért, bár... megérti, maradjunk annyiban, hogy megérti, nem vak ő sem, csak foglalt.
- Óh... ÓÓÓÓÓHHH! - Ja hogy a figyelemzavarosok klubja! Meg nem mondta vo- ... de, Zsannára illik a leírás, fájdalmasan illik. - Jó, de ha szarul vagy a gyógyszertől, mindenképpen menj vissza a gyógyítóhoz. - A tyúkanyó néha kibukik belőle, főleg mert tudja, hogy ezeket a gyógyszereket be kell állítani és az sem biztos, hogy nem kell később megint lecserélni őket.
- Jó, te is lány vagy, én meg fiú, és sose raktuk össze a két kicsi legót. - Már-már csikorognak a szemgolyói, úgy megforgatja őket, főleg, hogy Laylát sose bántaná meg ilyen undorító módon. De Sadie és Sean? Tényleg? Ez az év se normális, de az sem, hogy Zsanna első mentálgimnasztikai ugrásával rögtön a verekedéshez pattan.
- Mert nem akarom kirúgatni magam? Jó itt most nekem, inkább akkor ő menjen, mint én, tudod... felemelőbb a társaságom... IGAZ ZALÁN? - Aha, ha Zalán épp nem a gatyákkal lenne elfoglalva, hogy minél hamarabb végezzen, francba a felhők közt járó fejével. Vajon vallott már annak a lánynak? Jó kérdés, nem most fogják kivesézni Mr. Én-dolgom-hagyjál-békénnel. Inkább visszafordul Zsannához.
- Ezt mondtad már Kakasinak? - Nem egy pálca expert, sőt, de a vén tanerő több, mint okos ebben a témakörben, gyakorlatilag biztos benne, hogy a keselyű pálcával fekszik és kel, jó hogy nem pálcát reggelizik. - Beszélhetnél vele erről, folyton kötekszik, de az ilyesmiben pró a vénlány. Az enyémhez is adott néhány elég fasza tippet. - Mondjuk inkább a nonverbális varázslással volt elfoglalva utána, az tény, de passzióból lassan rá fogja venni magát, hogy utánaolvasson a berkenyének alaposabban.
- De nem ez a lényeg, hanem hogy legyél okosabb nála, ne hirtelenke. Használd a fejed; ő két perc alatt már attól eldurran, ha egy mugliszármazású diák megy a közelébe. Ha provokál, ne válaszolj rá, de ha akarod, összekotyvasztok neked majd valamit önvédelemből. Már, ha tényleg félsz tőle. - Mert, ha Zsanna se szó se beszéd megtámadja Sadie-t, soha többé még egy fűszálat se ad ennek a zseni csajnak a kezébe, az biztos. Főleg, hogy a fantáziája elég vad, ahogy azt a Warren halála körüli ad hoc születő teóriák igen hamar alátámasztják.
- Hogy tudna megölni egy iskoláslány egy aurort? - Még a feltételezés is nevetséges, pedig ha jobban belegondol, az a 0.000001% esély ott van, de... nem, ez kizárt. Az a defenzor ettől gyakorlottabb volt, mint hogy taknyos gyerek átküldhesse a túlvilágra. - Zsanna, lehet, hogy még nem járt körbe eléggé az általános infó, de Warren felesége félvéla. Mesélte a nagynéném, hogy mikor apám és ő ide jártak suliba, Warren neje még bőven iskolapszichológus volt, apával is foglalkozott egy ideig. Most őszintén, te megcsalnád a férjed, ha félvéla lenne? Mert én sose cserélném le a VVZ 006-omat egy őskövület Meteorra. - Vagy, ha mugli lenne, azt mondaná, egy Porchét egy Ladára.
Hozzászólásai ebben a témában

Next dzsenerésön Saint-Venant
Hollósi Zalán
Prefektus Levita, Jövendőmondó, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 1495
Összes hsz: 1811
Írta: 2024. február 26. 01:43 | Link

Zsanna és Lafayette


Unott arccal pillantott ki a felcsipeszelt nadrág mögül a neve hallatán, csak hogy reprezentálja, mennyire felemelő hallgatnia annak a kettőnek a szófosását. Megint el fog késni, hála Saint-Venant-nek, pedig mára is volt programja.
 Visszafordult volna, hogy folytassa, amit elkezdett, mikor fülét ütötte meg a pálca szó. Némán meredt először barátjára, akinek a sztorija Kakasiról nem volt újdonság már, majd Zsannára. Talán kicsit több ideig, mint kellett volna. De nem fűzött hozzá semmit, afféle néma fogadalomként tükröződött a szemében, hogy nem teszi szóvá, mit beszélt erről a lánnyal anno. Azt már nem lehetett leolvasni róla, hogy kis elégedettség fogta el a hallottaktól.
 - Attól még, hogy nem törik el, amikor földhöz vered, nem lesz jó seprű. Borzasztóan szarul gyorsul - vetette oda félvállról, mintha ez lett volna az egész érvelés lényege. Le sem tagadhatta volna, milyen témákra szűr leggyorsabban az agya.
Utoljára módosította:Hollósi Zalán, 2024. február 26. 12:46
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék