35. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Elena Rose
INAKTÍV


Szép Heléna | Cukorhercegnő | Szél Rózsa
offline
RPG hsz: 256
Összes hsz: 3593
Írta: 2014. május 18. 18:14 | Link

Gwen és Zoli - Kiképzés
Hajnal körül
Ruha


Mintha egy álomból ébredt volna, amikor ma reggel felült az ágyában. A fejében még mindig kavarogtak a múltban történtek, még jó, hisz azokat nem lesz könnyű elfeledni. Úgy érezte magát, mint egy ketrecbe zárt állat, bár a fájdalom már egy kicsit enyhült. Szerencsére. Aztán, ahogy rájött, hogy ez itt a valóság nem pedig az álmok országa, eszébe jutott amit Gwen mondott neki tegnap a Művészetek órán. Vagyis inkább nem is mondott, hanem írt. Csak egy pergamen töredéket csúsztatott a lány elé amin valami olyasmi díszelgett, hogy " Holnap - hajnal - Rét". Többet nem tudott meg, mert egyrészt Tóni bácsi feléjük közeledett, másrészt pedig más nem is állt a pergamenen. El is feledkezett volna róla, ha ma hajnaltájt nem jön rá a naplóírási vágy és nem kezd el kutakodni a cuccai között.
Nos ez lenne a kicsiny kis összefoglalása annak a történetnek, amin most gondolkodik, miközben fekete bőrdzsekijét ölti magára. Fogalma sincs mibe vág most bele, de egy próbát megér. Úgy is mostanság saját vesztét kereste. Ne értsen félre senki, nem öngyilkos akart lenni, csak egyszerűen úgy hozta a sors, hogy folyton veszélyes, néha már kilátástalan helyzetekbe keveredett. De nem is gond, hisz az Eridon a bátrak és a kaland vágyok háza. Lehet, hogy nem csupán a véletlen volt, hogy odakeveredett? Nincs most idő töprengeni, hisz megígérte Gwennek, hogy kimegy ma a Rétre. És ez így is lesz. A hátizsákjába sebtében beledob egy üveg vizet, plusz a pálcáját és a seprűjét(!) nyakon ragadva az ajtóhoz viharzik. Elmormogja a Colloportus bűbájt, majd ahogy jött, úgy el is tűnik. Útközben elgázol néhány kómás diákot, amiért gyorsan bocsánatot is kér, és folytatja az útját tovább. Tudja, hogy a mostani húzásával hatalmas hibát fog elkövetni, de üsse kő, az izgalom miatt érdemes élni. Sebtében rápattan a seprűjére, majd egy hatalmasat kuncogva a Rét felé veszi az irányt.
Épphogy csak az említett helyre ér, de már ugrik is le a repülésre képes tárgyról.
 - Gwen! Itt vagy? - hangzik csilingelő hanga az első látásra kihaltnak tűnőn zöld terepen.
Hozzászólásai ebben a témában


Ászkíí | Gwency barátosnéja és Haru unokahugicája | The Tractor and the Rose
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. május 18. 20:17 | Link

Elena és Zoli - Tanítványaim
Metál
Új haj

Hajnali háromkor az idő még kicsit hűvös, főleg így májusban. Nem sokan vannak, akik ilyenkor kint lennének, mégis van egy lány aki nem bír aludni. Ki is lehet Ő?  Erre a kérdésre szerintem mindenki tudja a kérdést, aki mégse annak elárulom, hogy Gwen Laura Kimiko Jones az. Mint mindig most sem tud aludni ezért egy gondolat suhant át az agyán, hogy edzeni kéne, de mivel ez kicsit unalmas egyedül beszervezte két ismerősét is. Négy órakor végül abbahagyja ezt a tevékenységét és elindul az Eridon torony felé. A szobájukba érve észreveszi az éppen szunnyadó Elenát és a kutyáit. Kicsit mosolyog ezen a jeleneten, majd elindul a fürdő felé. Pár percig folyatja magára a forró vizet, ami felélénkíti és már szalad is a fegyvereiért. Kiérve látja, hogy a szobatársa már nincs a helyiségben. Gyorsan felkapja a telepakolt hátizsákját és a kutyáival együtt már szalad is a rétre. Hamar leér, ahol még nincs senki. Gyorsan leül a fűbe és az új hajszínét  tanulmányozza. Nem történt drasztikus változás, csak a szőke fürtök közé festett pár rózsaszínt is. Az álmélkodásából egy hang ébreszti fel, méghozzá a barátnőjéé Elenáé. Észre se vette, hogy a barna hajú lány mikor ért ide, de az érkezésére gyorsan felugrik és üdvözli. Nemsokkal később megérkezik a harmadik tag is, aki nem más mint a kék ház egyik tagja, Zoli. Elenának az egyik rajzmágia órán írt, míg a fiút egyszer a folyosón kapta el és nyomta a kezébe a pergament.
- Na, szóval. Gondolom, nem tudjátok miért vagytok itt. A bácsikám - itt egy kicsit halkabbra veszi a figurát. Nem mintha lenne itt valaki, de a lány megtanulta, hogy a fának is füle van - a maffia feje és gondoltam megtanítalak titeket harcolni. Erről viszont nem szabad beszélnek senkinek és semminek. Ha akartok, maradhattok, ha nem akkor bocsi a zavarásért - mondja majd felnéz az égre. Pár pillanat múlva hozzáteszi, hogy ők a jó oldalon állnak és a rosszak ellen harcolnak.
Utoljára módosította:Gwen Laura Kimiko Jones, 2014. május 22. 18:41
Hozzászólásai ebben a témában

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Kilt Zoltán
INAKTÍV


Kili<-By Benedikta,Mr. Kém<-By Alina,Zé <-By Viki
offline
RPG hsz: 250
Összes hsz: 8036
Írta: 2014. június 30. 14:25 | Link

Elena és Gwen – Kiképzés
Bocsi, hogy ennyit késtem!


Gwennel az iskola falain belül futok össze, annyi időre, hogy egy cetlit nyom a kezembe, hogy kiképzés és rét, valamint hogy lehetőleg korán. Hát jó. Gondoltam magamban, mert mire felfogom, addigra már sehol nem látom. A vége felé lefekszem, hiszen holnap valami kiképzés lesz. Mikor felkelek, azt se tudom, hogy mennyi az idő, a nap is mintha kezdene feljönni. A fenébe, elkéstem. Magamra kapok valami gúnyát, majd egy iramban rohanok lefelé a kastélyban, lehetőleg halkan, hogy senkit ne ébresszek fel. Alig hogy kiérek a kastély falain kívülre, lélekszakadva rohanok a rétre, ahol már várnak rám, ketten. Közelebb érve köszönök nekik, majd kifújom magam.

- Sziasztok. Bocsi, hogy késtem, kicsit elaludtam.

Gwent hallgatom, majd leülök a fűbe, így jelezve, hogy bizony maradok. Alig hogy a lány elhallgat, a másik lány felé fordulok, majd bemutatkozok neki.

- Zoli vagyok, Levitás.

Mosoly kíséretében nyújtom felé a kezem, majd páromra szegezem tekintetem, várom, hogy ezután mi lesz.

- Most egyébként mit is fogunk csinálni? Teljesen nem vagyok képben, elvégre még nálatok újjoncnak, vagy ki hogy nevezi, zöldfülűnek vagyok tekinthető.

Reményeim szerint ez a kiképzés nem a mugli katonaság kiképzésein fog alapulni. Abban is bízom, hogy kevésbé lesz veszélyes, sokkal inkább lehetne ez most egy elméleti óra, mint gyakorlati. Elsősorban szerintem alapfogalmakkal kéne megismerkednünk, meg alapfogásokkal, stb. Persze nem én vagyok az oktató, hanem Gwen és ezt tiszteletben tartva őt fogom követni és azt fogom tenni, amit mond. Még akkor is, ha látszólag nem fogom tudni megoldani. Így gondolom? Hát nem, mert bármire képes vagyok és ezt az utóbbi időben a Levitás barátaim be is bizonyították és kiálltak mellettem, aminek szívből örülök. Remek társaság és igaz barátok, nem lenne szívem itt hagyni se őket és fájna elveszíteni mindnyájukat.
Hozzászólásai ebben a témában

"Ha kizárod a lehetetlent, akkor ami marad, az bármilyen valószínűtlen is, de az igazság."
Legbátortalanabb Levitás 2014;legnavinésebb levitás 2015;Legbátortalanabb Levitás 2016. tavasz/nyár
Kérdezz
Elena Rose
INAKTÍV


Szép Heléna | Cukorhercegnő | Szél Rózsa
offline
RPG hsz: 256
Összes hsz: 3593
Írta: 2014. július 5. 13:46 | Link


Gwen és Zoli - Kiképzés
Hajnal körül


Lassan megérkezik a másik áldozat is, akiről Elenának fogalma sincs, hogy kicsoda. Sosem látta még a srácot, tehát ebből gyorsan levonható a következtetés - nem egy házba járnak. Ahogy elnézi, talán Levitás lehet az illető, de az sincs kizárva, hogy a Navine növendéke legyen. A zöldek közé azért mégsem sorolná, nem az a benyomása, hogy valami vérengző ürgével lenne dolga. Ne értsen félre senki, nem arról van szó, hogy a zöldek gonoszak. Nem! Erről szó sincs! Minden ház tagjai aranyosak, de akadnak olyan sárkányok akik, hát... nem a legbarátkozósabb típusok.
Szerencsére nem sokáig kell a lánynak törnie a buksiját, mert a fiú gyorsan be is mutatkozik. És igen! Ez egyszer eltalálta a házát egy először ismeretlen alaknak. Levitás! Ja, és a nevét se hagyjuk ki, ha jól értette, Zoli a becses megszólítása. Elena is jó kislányhoz híven odaugrik hozzá, és illedelmesen bemutatkozik.
 - Szia! Én Elena vagyok, Eridonos és imádom a gumicukrot. Meg a plüssállatokat! Ó, és a felfújható állatokat is! Meg úgy minden egyebet... - Kezd bele a soha véget nem érő monológba. Ám Gwen gyorsan lepisszegi a lányt, hogy ne kezdjen el megint kilométereket beszélni. Szerencsére, hisz nem lehet tudni, mikor merül le benne az elem. A másik Piroska azonnal el kezd beszélni, Elena pedig törökülésben helyfoglalás a fűben, miközben a tekintetét egy percre sem emeli le a lányról. Közben Zoli rákérdez arra, hogy mi folyik itt, látszólag Gwen neki nem magyarázott el mindent.
- Gwen bácsikája a mumi feje ezért Ő megtanít minket csihi-puhizni. - Foglalja össze gyorsan az eddig elhangzottakat a srácnak. Közben újra visszanéz barátnőjére, és egy benne_vagyok mosollyal konstatálja, hogy nem fog megfutamodni.
Hozzászólásai ebben a témában


Ászkíí | Gwency barátosnéja és Haru unokahugicája | The Tractor and the Rose

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék