36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek
Magyar Mágiaügyi Minisztérium - Dwayne Warren hozzászólásai (60 darab)

Oldalak: [1] 2 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. július 11. 20:03 | Link

Mesélő
jelen esetben pedig Dr. Mácsai ZójaA monoton zsivajtól a feje sajog és lüktet. A feje fölött valami papírgalacsin röppen el, hogy fejbe vágja a két sorral mögötte ülőt, ő azonban erre már nem pillant föl.
A tudatlan szemlélő azt hihetné, dolgozik, Dwayne papírmunkáit azonban már nagyon régen titkárnőre bízták. Némi biztatás után a vezetőség is rájött, mindkét fél számára könnyebb, ha megengedik neki ezt a luxust, akkor legalább valaki megcsinálja ezt a pepecselő munkát. Most mégis az asztalánál ül. A száját összeszorítva koncentrál az előtte heverő, kopott szélű könyvre, fél kezével az asztalon támaszkodva, takarva azt az illetéktelenek elől. A szeme sebesen váltakozik a sorok között, néha tompán formálja a szavakat, a külvilágról pedig a legkevésbé sem vesz tudomást.
Míg valaki a vállához nem ér.
Riadtan rezzen össze, lelöki a könyvet, ami így gerinccel fölfelé a földre esik.
   -  Jesszus, Zója, mi van már?!
Hátrébb csúszik a székével, bal kezét az asztal szélén tartva hajol le, hogy felvegye a könyvét, majd címoldallal lefelé ledobja egy halom papír tetejére. Apró, alacsony falakkal határolt irodaféle az itteni territóriuma egy nagyobb terem folyosókkal és irodasarkakkal szabdalt masszájában. A könnyű szerkezetes válaszfalon egymást átfedve és kitakarva térképek és fotók függenek színes gombostűkkel feltűzve, köztük ismerősök és körözött bűnözők váltogatják egymást. Az asztalán egy halom hivatalos irat és mappa tetején nehezékként egy hamutartó, mellette pedig egy baseball labda hever, ezen kívül mást nemigen tart apró munkaterületén.
Mint mindig, hivatalos egyenruháját viseli, a sötétszürke anyag vállrészén hímett betűk hirdetik, hogy a Varázsbűn- üldözési Kommandó tagja.
   -  Mer' haldoklik valaki vagy mi van?
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. július 13. 20:09 | Link

Mesélő
jelen esetben pedig Dr. Mácsai ZójaUndok kifejezéssel az arcán von vállat, jelezvén, ha Zója akar tőle valamit, térjen a tárgyra, ne pedig a halálának lehetőségét firtassák. Ahogy a nő továbbindul a kijárat felé, egy lélegzetvételnyi szünet erejéig csak néz utána, az ujjaival idegesen dobol az asztalon. Végül hátralöki a székét, hogy kövesse.
A folyosó hűvös és penészes szagú, szürkészöld falain elfeledett parancsnokok arcképeivel, kicsivel arrébb néhány fém szék és egy elhagyatott szemetes. A megkopott futószőnyeg ajtók tömkelege előtt halad el, mindegyik mögött egy-egy várakozó osztag vagy irodisták tömkelege végzi unalmas, monoton munkáját.
A szemközti ajtófélfának veti a hátát, a kezeit összefonja maga előtt, kérdőn bámul Zójára, várva azt a nagyon fontos mondandóját. Szinte biztos benne, hogy Minával történt valami - talán megsérült, igen, ez megmagyarázná a nő gyászos arckifejezését és azt, hogy ennyire rákészül a beszédre. A gyomrában enyhe nyomást érez a gondolatra, ez azonban nem ütközik ki az arcára, az komor és egykedvű marad.
   -  Jól van, bökd már ki, mi van.
Türelmetlenül int a kezével, nyomatékosítva a szavait, Zója kérdését azonban most az egyszer megfogadja: eztán már nem vág közbe.
A fejét a félfának döntve hallgatja a mondanivalóját, az elején még a nő arcát figyeli, később azonban a tekintete a szőnyeg giccses mintázatán állapodik meg. Feszülten figyel, ez nem kétséges, a gondolatait azonban nehéz lenne megfejteni most. Összeszorítja a száját, érzi, ahogy a nő keze a pulóvere ujjára fonódik. Az érintésre megfeszül, nagyon halkan morog valamit, végül azonban nem felel semmit, nem húzódik arrébb.
Ahogy Zója befejezte a mondandóját, egy ideig nem reagál. Talán azt várja, hozzátesz még valamit, vagy egyszerűen, a gondolatai közt tesz rendet, ezt senki sem tudhatja. Hűvös, kék szeme visszatelepszik a nő arcára, hosszú másodpercekig ott marad. Megnyalja a száját, jobb kezét leengedi maga mellől, a balt az ajtófélfának támassza.
   -  Hogy verne meg az Isten téged, Zója.
Halkan, kissé rekedten szólal meg, hangja azonban inkább lágy, mellőzi a megszokott, nyers durvaságot. Elpillant a folyosó vége fölé, aztán néz ismét volt barátnője olyannyira ismerős, mégis idegen szemébe.
   -  Miért mondod ezt el nekem? Miért most? Direkt várod meg, hogy egyenesbe jöjjön az életem, hogy a közepére rondíts? Jesszus, Zója, miért...?
A mellette lévő ajtó kinyílik, a kollégája biccent egyet felé, majd látva, hogy alkalmatlankodik, továbbsiet a folyosón. Dwayne megvárja, míg a lépteit elnyeli a távol.
   -  Szerettelek, te nagyon hülye, de az tizenkét éve volt. Hibáztál, meg én is, de csak simán el akarom felejteni az egészet, ami akkor nyáron történt, oké? Az egészet. Kell neked jönnöd ezekkel a baromságokkal... most komolyan... mintha lenne bármi értelme.
Zavartan pislog a szemközti falra inkább, az arca színe a gyér megvilágítás ellenére is láthatóan megváltozik.
Akarva próbálja elnyomni magában az emléket, ahogy aznap este a sátor előtti sárban ültek, ő is a fél osztag, valahol a messzi tajgán. A hó elolvadt a hajában, ő azonban nem érezte, újra és újra elolvasta a bátyja sorait. Lánya született. Charlie magas, szőke srác volt, ő is elolvasta, komolyan fordult hozzá és kérdezett rá, mihez kezd eztán. Hazamegyek, megkeresem Zóját és elveszem, itt hagyom ezt az egész mocskot, ha kell, felelte akkor, felnevelem a lányom, nem érdekel, mit mond az apám. Oroszország azonban hűvös és kegyetlen volt vele. Zója pedig, bár nem személyesen, de legalább olyan kegyetlenül küldte el őt. Ez pedig tizenkét év távlatából is kitörölhetetlen, bántó emlék.
   -  Oké. Más mondanivalód van még?
A hangja száraz és hűvös, a szeme kissé összeszűkül. Neki lenne. Persze, hogy lenne... és lett volna sokkal korábban is, ő mégsem fogja kimondani azokat a szavakat. Most nem. Neki nem. Már nem.

Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. július 14. 20:14 | Link

Dr. Mácsai ZójaIsmét összefonja a karjait, anélkül hallgatja a nő szavait, hogy egyszer is megpróbálna közbevágni. A tekintete a cipőjén időzik, néhányszor felsandít, azonban azonnal elkapja az arcát. Azonban hiába, a hangja árulkodik az érzéseiről: Zója pedig sírni kezd. A szeme följebb vándorol, lája azt a nyavalyás könnycseppet, ő pedig ha tehetné, most hátat fordítana neki, hogy eltűnjön.
Mégsem tud elindulni. Talán az a mocskos vélamágia az oka, talán valami más.
Egyszer sem néz a szemébe, nem válaszol, nem reagál. Lesütött szemmel támaszkodik az ajtónak, akár egy tetten ért kisgyerek. A nő hátat fordít neki, ekkor emeli az arcát először a libbenő hajtincsek után.
   -  Hé, Zója, állj.
Ellöki magát a félfától, a jobb kezével nyúl a válla után, hogy megragadja és visszafordítsa magával szembe.
   -  Te hülye, hülye, nagyon hülye - a másik keze is a vállára siklik, egészen gyengéden rázza meg, közelről nézve az arcába - lépj már túl, mert ha ezeket mondod, nekem sem megy, oké? Nem zsarolhatsz érzelmileg, mert legyen bármilyen két szép szemed, ha így bámulsz, még a végén kiszúrja valaki.
Elengedi, kiegyenesedve hátrál el tőle egy lépést. Nem tűnik dühösnek, még csak talán nem is neheztel. Zavart és talán... szomorú? Igen, határozottan levertnek látszik.
   -  Légy boldog, jó? Én is azon vagyok. Ezeket a szamárságokat meg felejtsd el, sz*r alak voltam veled és mindig az is leszek.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2014. július 14. 20:15 Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. július 14. 20:38 | Link

Adam Kensington
előzmények ITT   -  Bízhatsz a szavamban. Köcsög.
Ezek voltak az utolsó szavai hozzá, mielőtt karon ragadta volna, hogy betessékelje a kandallóba a lakása előterében. A zöld kavarás közben kénytelen szorosan behunyni a szemét, szerencsére a gyér távolság miatt azonban most nem kavarodik fel a gyomra tőle. A szédülés hamarosan alábbhagy, a budanekeresdi bérház dohos lépcsőházának szagát pedig lakkozott tölgyfa illata cseréli föl.
   -  Gyere. És egy szót se.
Ismét megfogja az alkarját, hogy maga előtt továbbkísérje a tágas előtérben. A minisztérium kihalt ilyen későn, a lépteik csattogva visszhangzanak a fényes parkettán és visszaverődnek a falak mentén felfüggesztett, jókora pajzsok mindegyikéről. A köztisztviselők az otthonaikban alszanak ilyenkor, egyedül a második emeleten, az ő területén akad némi élet, ám ott is ügyeletben szunnyadó kollégái üldögélnek csak.
Lépteik zajára egy biztonsági mágus pillant ki apró fülkéjéből, felismerve az egyenruhát azonban csak biccent egyet, majd visszafordul az újságja felé. Dwayne semerre sem néz, összeszorított szájjal kíséri alkalmi társaságát keresztül a téren, az annak túlvégén álldogáló liftek felé. Gondolkodás nélkül nyomja meg a mínusz negyedik emelet gombját, a lift pedig döccenve megindul velük.
   -  Aztán m'ért nem mentél vadászni inkább? - kérdi, ahogy a padló sávja eltűnik a fejük fölött - Vagy így te soha...?
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. július 14. 23:16 | Link

Adam KensingtonEnged a szorításon, végül teljesen elereszti a karját, az ujjait mindössze a vékony láncra csavarva. Ő is a padlót bámulja, csak néha hunyorog az apró, felvillanó jelzőfényre, ami az emeleteket mutatja.
   -  Furcsa. Azt hallottam, a vérszívás olyan nálatok, mint a [petrezselyem], tökre nem lehet vele megállni, aztán azt veszed észre, hogy a legmélyebben vagy. Egyszer volt ügyem egy vámpírral, az a csatornákban élt és hajléktalanok vérét itta, teljesen meg volt bolondulva...
... aztán az aurorok leszedték, mint egy veszett kutyát. Maga sem tudja, miért mondja el mindezt, leginkább az időt múlatja, amíg a lift kínos lassúsággal halad lefelé a Budai hegyek gyomrában. Áthelyezi a súlypontját, a szabad kezével megdörzsöli az állát, ahogy egyre sötétedik és hűvösödik a levegő körülötte, úgy döbben rá, mennyire álmos és elcsigázott. Ez az Adam nem csak pénzzel és szívességgel, de egy kiadós alvással is tartozik neki eztán.
   -  Zengőbarlang biztonságosabb lenne - fűzi tovább némi hallgatás után - de azt nehezebb megszervezni, kell pár nap, oszt' neked most kellett a hely. Az mondjuk fényűzőbb, tök f**za zárkáik vannak, de hát macerás meg papírmunka meg minden... de akit lehozunk ide a lyukba, arról meg nem nagyon kérdezősködik senki.
A lift egy rándulással megáll, Dwayne fél kézzel nyitja ki a rácsot maguk előtt. A  párás levegő sós illatot hurcol magával a hosszú, mésszel kivert, viszonylag széles folyosón. Két oldalt fehér vas ajtók állnak.
A helyet a muglik használták valamikor a háború alatt, az alagutat azonban végül mindenki elfeledte, így szállt a Minisztériumra. Eztán természetesen kénytelenek voltak újításokat bevezetni, így a cellákban keskeny, mágikus ablakok nyílnak az elképzelt külvilágra, megelőzve ezzel, hogy a rövid ideig itt tartózkodók teljesen becsavarodjanak.
   -  Egyenesen előre.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. július 14. 23:55 | Link

Adam KensingtonElhaladva több ajtó nyílásán túl arcok jelennek meg, meglehetősen sokfélék. Balra egy sötét hajú férfi villantja ki hiányos fogsorát, vele szemben egy idősebb asszony mereszt rájuk kíváncsi szemeket. Végül azonban mindegyik eltűnik a maga kis vackán. Nem valódi börtön ez, inkább átmeneti fogda, az itteni lakók egy-két éjszakánál többet sosem időznek itt, némelyikük a Zengőbarlangba, mások a szabadba távozhatnak. Maga Dwayne is kénytelen volt eltölteni itt egy estét egy elfajult munkahelyi verekedés kapcsán, erre azonban nem szívesen emlékszik vissza.
A folyosó elkanyarodik, ők balra fordulnak, pár lépést követően azonban a férfi megáll, szintén megállásra bírva kesergő társaságát. A tenyerét néhány pillanatra az ajtóra helyezi, mire az rozsdás kattanással enged utat nekik, láthatóvá téve a cella gyér, bár tűrhető berendezését. Egy ágy, egy kis asztal székkel, egy mosdó és egy vécécsésze, ezek lesznek Adam barátai az elkövetkezendő időkben.
   -  Érezd magad otthon.
Belép a fogollyal, aztán kerüli meg, hogy a bilincseket leoldja róla. Az elméje mélyén szórakoztatja, hogy az ezüst érintése biztosan baromira fájhatott, bubifrizurás emberünk azonban úgy tűrte, mintha kőből faragták volna az arcát.
   - Se az ablakon - mutat arrafelé - sem az ajtón - mutat a másik irányba - nem tudsz kimenni, csak ha kiengednek. A világ biztonságban van tőled, Ser Szelíd Uraság.
Lép egyet hátra, az ajtót pedig behúzza maga mögött. A zár ismét kattan - most azonban létrehozva ezt a nagyon kényelmes, teljesen biztonságos és megnyugtató falat kettejük között. Eddig nem igazán vette észre, de a görcs, ami eddig a gyomrában lapult, egyszerre feloldódik.
   -  Hát akkor - a kezeit a rácsokra fonja az apró ablakocskán - ki a szállítód, akit értesítsek?
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. július 15. 12:11 | Link

Adam Kensington


   -  Én aszittem, hgy a beszerzőnek az a dolga, hogy beszerezzen. Minek kell neki a csempész cucc akkor?
Hunyorogva teszi föl az egyébként teljesen logikus kérdést. A kezeivel elengedi a rácsokat, elpillant a folyosó vége felé, ahol az egyik őr rója éjszakai járatának köreit. Ő is csak egy pillantásra méltatja az egyenruhát, majd továbbmegy, módszeresen vaknak és süketnek tettetve magát, ahogy mindig.
Eleve nem érti ezt a kavarást, de számára végül is, nos, teljesen mindegy. A holmit akár házhoz is szállítanák a megrendelőnek, ha arra lenne szükség, ő biztosan nem fog vértasakokat cipelgetni, hogy bemocskolja a kezét. Megvan erre a megfelelő ember, ha Adam kevésbé lenne a bonyolult megoldások híve, a beszerzője belekeverése nélkül az asztalán várná a gőzölgő véradagja, akár holnap reggelre.
Adam azonban ezek szerint nem ennyire okos. Dwayne pedig biztosan nem fogja felhívni erre a figyelmét.
   -  Na nem ezt kérdeztem. Hanem a nevét a fickónak. Majd beszélek vele, aztán levajazzuk a többit. Csak mondd meg, hol találom őt.

Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2014. július 15. 12:12 Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. július 15. 13:54 | Link

Adam KensingtonKissé elhúzza a száját. Milyen hisztis ez a fiatalember, még ő áll neki feltételeket szabni. Persze lehetséges, hogy hatszáz évvel ezelőtt, amikor pisztolypárbajjal döntötték el a vitás helyzeteket, egy férfi becsülete pedig ért valami, így mentek a dolgok. Mostanában azonban nem.
   -  Majd meglátjuk, mi hogy lesz.
Ennyit felel, flegma vállvonással. Ser Vérszopó egyelőre örülhet, hogy kapott egy biztonságos barlangot az elkövetkezendő estékre, akkor is, ha ennek az árára eddig elfelejtett rákérdezni. A vér árfolyama ugyanis adott, galleonokban mérhető - az efféle fogdai szolgáltatások ára azonban lényegében bármi lehet.
   -  Akkor rendezkedj be meg minden. Majd jövök, hát nem ígérem, hogy ma, vagy úgy holnap, sok dolgom van. Addig igyekezz ne éhen halni, már ha izé, tudsz olyat.
Furcsán biccent egyet, majd megfordul, léptei hangját pedig hamarosan elnyomják a folyosók.


Két nappal később - este tíz óra körülElnyom egy ásítást, ahogy ráérősen végigballag a fehér, üres folyosón. A zsebében kulcsok és aprópénz csörrennek meg, bakancsa alatt minden lépése döngve visszhangzik, kíváncsi nézelődésre késztetve az álmos foglyokat. Most sem törődik velük többet, mint az első alkalommal, leghamarabb akkor lassít, majd áll meg, amikor a megfelelő ajtóhoz ér.
Biztonságos távolságban veti meg a lábát, majd bepillant az ablakon. Mindkét kezében egy, a közeli mugli kávéházlánc papírpoharát tartja, kupakján műagyag szívószállal. A jobb kezében lévőbe ráérősen beleiszik, a bal azonban, Adam biztosan kiszagolja, valami egészen mást rejteget.
   -  Szép jó reggelt, Napsugár, hoztam nasst.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. július 15. 15:02 | Link

Adam Kensington   -  Nyugi már, kiscsillag.
Mordul föl a fújó hangra, a keze kissé erőteljesebben szorítja meg a vérrel töltött poharat. Undorító egy holmi, amikor megkapta, szinte teljesen meleg volt, így amikor áttöltötte, kénytelen volt néhány jégkockát beledobni, hogy a meleg testnedvek gondolatától ne hányja el azonnal magát. Mindenkinek megvan a maga gyengesége.
   -  A bátyám az üdvözletét küldi. Na hát akkor.
A poharat leteszi az alacsonyabban lévő, alacsony polcra, a bezárt kis ételbeadó nyílás előtt. A saját szívószálából kortyol egyet.
   -  Megvan a cucc. Amerikai vér, egészen friss, mindenféle vegyesen. Tiszta, sz'al ne aggódj, asszem senki se halt meg érte. Ha megvan a pénz, két litert kapsz estig, ami úgy kétszázhúsz galleon. Odamennek, te adod nekik a pénzt, ők adják a pakkot. Ilyen elővételes, futárszolgálatos baromságba senki se ment bele, hát a bátyám nem a tejes ember, aztán meg hogy nézne már ki az egész. Rendben van ez így?
Lesüti a szemét, az ételbeadó zárjával babrál, végül kinyitja, a papírpoharat pedig belöki a cellába.
   -  Egs'. Most pedig tárgyaljunk a cella áráról. Két nap all inclusive, ez sincs ingyen.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. július 15. 17:17 | Link

Adam KensingtonElfintorodik, ahogy Adam ledönti a vért a torkán, egyszerre elmegy az étvágya a saját kávéjától is. Persze, ez nem az ő dolga, mindössze hálát ad a sorsnak, hogy senki sem akarja átváltoztatni őt. Biztos, hogy ha egy sötét napon arra ébredne, hogy rászakadt az öröklét, ő lenne az, aki kifaragja a karót, hogy maga ellen fordítsa.
   -  Te ilyen szavatartó embernek tűnsz. Az tök jó, mert én is az vagyok.
Az üres kávés poharat összelapítja a tenyerei között, majd eldobja a sarok felé.
   -  Nem kérek semmit - von vállat könnyedén -, most. De a te érdekedben is remélem, hogy nem hagy ki a memóriád, ha egyszer mégis szükségem lenne valamire.
Mire menne vele, ha még elkérne tőle húsz- harminc galleont? Az ég világon semmire, bőven elég az a minimális összeg, amit a bátyja családi ajándék formájában, fehérre mosva átcsurgat neki. Nem idióta annyira, hogy szennyezett aranyból tartsa el a lányát, elvégre, ha valaki, ő biztosan tudja, mi várna rá a Zengőbarlangban. Maradjunk annyiban: viszonylag kevés jótevő.
A tenyerét rövid tétovázás után fekteti az ajtóra ismét. Az nyikordul egyet, majd szélesre tárul, utat engedve Adam- nek a külvilág felé.
   -  Sz'al akkor minden oké, gondolom. Ma este meg fognak keresni, ők majd mondják a pontos árat. Ez az előleg meg - bök a fejével a pohárra - a cég ajándéka.
Arrébb lép egyet, int egyet a folyosó vége felé.
   -  Na kifelé, oszt' ne lássalak többé az ajtómban.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. október 18. 20:14 | Link

Rothman Anton
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror ParancsnokságEgy ropi billeg lassan billeg a szájában, miközben az előtte heverő papírokra bámul. Az iroda általános zajszintje egységes masszává olvad körülötte, erővel igyekszik koncentrálni az unalmasnak és hosszasnak tűnő jelentésre, ám ez nagyon, nagyon nehezen megy. A tolla hegyét a fehér papírba fúrva dől hátra végül, kiveszi a ropit a szájából, de csak épp annyi időre, hogy egy újabb ropiegységnyit leharapjon belőle. Mellett egy félig megivott kávé gőzölög, a mai nap legalább a negyedik.
Legközelebb akkor pillant föl, mikor a kollégája flegma testtartással megáll mellette. Talán az animágia egyre helyesebb és célszerűbb használata okán, de egyre pontosabban ismeri föl a közeledőket pusztán a lépteik hangja vagy, ki tudja, a szaguk alapján. A nassos zacskó után nyúl, kivesz belőle egy újabb szálat, az asztalon a férfi felé tolja.
   -  Ja. Nem volt nehéz. Annyit zabált, hogy teljesen rosszul lett, a lakásán feküdt összegömbölyödve és sírt. Érted. Bömbölt, mint egy gyerek, maga alá csinált meg minden, nem volt valami szép.
A kávé után nyúl, ismét belekortyol, a kesernyés íztől elfintorodva teszi vissza az asztalra a műanyag poharat.
   -  De ülni fog. Jó sokat. Szegény ipse, valahol sajnálom, még a cellatársak is összevizelik magukat a röhögéstől, ha megtudják, Crutio-t szórt valakire egy kis nasiért.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. október 18. 20:45 | Link

Rothman Anton
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror Parancsnokság  -  Vagy csak édesszájú.
Vonja meg a vállát vigyorogva. A ropit rágcsálva végül kiissza a kávéját, mindössze az alján összegyűlt, felkavaratlan cukrot hagyja benne. A poharat fél kézzel roppantja össze, majd a székét kissé hátrébb tolva dobja az asztala alatt álló szemetes kosárba - pontosabban mellé, meglehetősen ügyetlenül. Morogva rúgja arrébb a padló, fölnéz a férfire.
   -  Hát figyelj. Passz. Nem volt valami beszámítható, amikor levittem a gyűjtőbe. Hívtak hozzá egy gyógyítót, hogy adjon be neki valamit, de addig nem lehet kihallgatni, amíg nyöszörög és görnyedezik. Aztán nem t'om, lehet, hogy beviszik valami spotályba, ha kattant, akkor muszáj...
Szabad kezével megdörzsöli a halántékát, ami tompán, de egyre biztosabban fájni kezd. Vesz egy mély levegőt, egy ideig benntartja, majd némileg szakadozottan fújja ki. A kezét ismét leereszti a karfára, a baljával a háttámlára akasztott egyenruhája dzsekijének zsebében kezd kotorászni.
   -  Tökre fáj a fejem... van egy cigid?
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. október 18. 21:08 | Link

Rothman Anton
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror Parancsnokság   -  Khhhm... kár...
Megköszörüli a torkát, ismét hátradől, egy pár pillanatra behunyja a szemét. A fejfájása a tarkója és a halántéka irányából gonoszan kúszik föl a koponyáján, hogy a homloka környékére költözzön. Érzi, ahogy a testén furcsa hő fut végig, mintha valahonnan a gyomortája irányából indulna, lassan terjedve a végtagjai felé. Ismét a homlokához emeli a kezét, már jóval lassabban.
   -  Dehogy vettem be... - mormogja a tenyere élét a szemeire támasztva - csak kicsit rosszul vagyok asszem...
Elemeli a tenyerét a szemétől, a nyomástól apró, táncoló fénypontokat lát, ezek azonban viszonylag hamar elillannak. A nyomuk azonban mintha tompa zúgásként költözött volna a fejébe. Egészen halkan, valahonnan az agya legmélyéről szól, szinte észre sem veszi.
Nyel egyet, hogy száműzze a szájában terjengő, ocsmány fémes ízt, kissé feljebb ül, hogy kihúzza magát, ismét a férfire néz. Az arca több árnyalattal világosabbnak tűnik - bár lehet, hogy pusztán a fény teszi mindezt.
   -  Biztos a lányom hazahozott valamit.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. október 18. 21:27 | Link

Rothman Anton
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror Parancsnokság   -  Csak olyan... sz*rul vagyok. Valami lázas vírus lehet vagy nem t'om.
Szaporán pislogva néz föl rá, megtörli a homlokát, amit enyhén kiver a víz. A testén hullámokban fut végig egy furcsa, ám ijesztő módon egészen megnyugtató, álmosító borzongás.
Ismét megköszörüli a torkát és nyel, megnedvesíti az alsó ajkát - a nyelve azonban maszatos vérfoltot hagy maga után. Ezt pedig már ő is észreveszi.
Összeráncolt homlokkal emeli a kezét a szájához, hosszasan bámulja az ujjbegyére tapadt, egészen élénk, világos színű vért. Összerezzen, nehéz lenne megállapítani, a látvány vagy valami belülről fakadó, mardosó érzés okán. Tanácstalanul pislog fel a fölötte álló férfire.
   -  De, asszem nem ártana.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. október 18. 22:07 | Link

Rothman Anton
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror ParancsnokságAz ujjait a nadrágjába törli. Újabb mély levegőt vesz, hogy kitisztítsa egyre inkább kóválygó fejét. A fejében a tompa zúgás furcsa, zümmögő sípolássá válik, mely meg- megerősödik a szapora szívverése ritmusára. Lejjebb csúszik ültében, mintegy ösztönös reakcióként arra, ami végbemegy a testében, bármi legyen is az.
A hangulata furcsa, rezignált letaglózottsággá változik. Végignézi, ahogy Anton pálcát húz, majd azt is, hogy az elhaladó kollégával vált néhány, halk szót. Hűvös kézfejével ismét megtörli a homlokát. Ahogy a férfi visszafordul hosszá, a hányinger lecsillapítása érdekében visszatartott lélegzettel bólint. A szék két karfáját megszorítva tápászkodik fel.
Szinte azonnal meginog, Anton vállába kapaszkodik, először egyik, majd megbillenve mindkét kézzel. Lebicsakló feje a férfi vállának ütközik, a szájából vér folyik annak zakójára.
   -  Asszem kicsit... kéne segítség...
A térde ismét meginog, ám tartja magát, hősiesen és némileg görcsösen kapaszkodva a férfi vállába. A közelben ülő- állók közül egyre többen bámulják mozdulatlanul a jelenetet, ebből azonban ő nem sokat érzékel.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. október 18. 22:44 | Link

Rothman Anton
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror ParancsnokságEgyre  homályosabban érzékeli a körülötte elterülő világot. A látótere a közvetlen környezetére, azon túl elmosódott, mozgó foltokra korlátozódik. Összeszorítja bevérzett szemeit, utolsó biztos pontként kapaszkodik a férfi zakójának szegélyébe, amíg tud. Ám az ujjaiból igen hamar kifut minden vér.
Érzi, ahogy a lába elemelkedik a földről - ezzel együtt Anton megszabadul a vállára nehezedő nyolcvan, tömény kilójától. Összerezzen a váratlan érzésre, bármennyire is megnyugtató az. Az orrából vér csöpög a cipőjére, erőtlenül köhög párat, felemeli a fejét. Láthatóan mondani akar valamit, ám pontosan ő sem tudja, mi lenne az.
Végül kezek kulcsolódnak a testére. Az érintések nyoma fájdalmat hagy maga után, mintha apró tűk fúródnának a testébe a ruhája alatt. A színükről ismeri fel az egyenruhát, erőtlenül neveti el magát.
   -  Jóhogyjöttetek...
A feje előre billen, ismét érzi, hogy a teste elhagyja a súlytalanság kellemes állapotát - az ápolók óvatosan fektetik a hátára az iroda sötétszürke padlószőnyegén. Ahogy az egyikük az arca után nyúl, ő a kezével hadonászva védekezik, ez egy szenvedő állat ösztönös pánikreakciója mindössze. Vért érez a torkában, köhögnie kell, szenvedve ellenkezik, hogy lefogják a kezét.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2014. október 18. 22:46 Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. október 18. 23:15 | Link

Rothman Anton
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror ParancsnokságErőtlenül köhög, érzi, hogy a vére - vagy bármi más - lefolyik a torkán. Egy gyengéd rántással fordítják az oldalára, az egyik válla maga alá szorul, a végtagot azonban egyáltalán nem érzi. Görcsösen fordítja el a fejét, hiába a karját szorító erős kéz, ellenkezni próbál, ahogy azt érzi, hogy valaki próbálja kinyitni a száját. Ösztönösen próbálna felülni, fájdalmasan felnyögve vergődik, a fogai közt véve egyre nehezebben a levegőt. Tiszta fejjel biztosan tudná, hogy meg kell nyugodnia, bármi van vele, innentől jó kezekben lesz - ám vagy a vérveszteség, vagy a fulladozás okán érzett pánik miatt erre képtelen. Könnyek folynak ki összezárt szemhéjai közül, rekedten nyöszörög, ahogy fény villan a szemébe, ismét elkapja a fejét.
Végül a feje mellé térdelő, imént érkezett gyógyító vet véget értelmetlen, kapálózó szenvedésének. Pálcát húz elő a zsebéből, óvatosan érinti meg a férfi homlokát, arrébb söpörve az összetapadt tincseket, majd gyengéden érinti a pálca végét a forró, sápadt bőrhöz.
Dwayne megremeg, majd a végtagjai végül elernyednek, őt pedig hosszú időre elnyeli a nagy büdös semmi.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 4. 11:42 | Link

Almásy Léna
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror ParancsnokságEgy fájó szakítás átvészelésének már biztosan megvan a maga évszázadokon keresztül fejlesztett és kitapasztalt, fájdalommentes módja. Elvégre annyi embertársa keresztülment már ezen, ki barátságosan, ki kevésbé, akár könyvet is írhattak róla a dolog tapasztalt tudói. Kár, hogy ha létezik is ilyen iromány, ő azt biztos nem olvasta.
Az állapot furcsa mód mégsem olyan durva, mint azt eredetileg sejtette. Szürreális módon az, hogy Léna Indonéziába költözött, egységekkel jobban megrázta, mint az, hogy történetesen itt van, de már nem vele. Fene sem érti az ilyesmit...
A munkaidő kezdetét követő tizenötödik vagy tizenhatodik percben sétál be a parancsnokság üvegezett ajtaján. A szolgálati egyenruháját viseli, bár annak sötétszürke kabát. részét összegyűrve lóbálja a kezében egy barna papírzacskó szomorú társaságában. Lehajtott fejjel ballag végig a kopott futószőnyeggel borított folyosón, ami az alacsony falakkal elválasztott munkaterületek közt fut végig, elvétve biccent a szembejövőknek, viszonozva a köszöntést.
Ugyanolyan nap lesz ez is, mint a többi. És mégsem. Mégsem, mert az osztaga, ezzel együtt az asztala, amit eddig módszeresen kisajátított, új taggal bővült.
Az Ég irgalmazzon nekünk.
   -  Üdv a Kommandóban - mormogja a nő felé, anélkül, hogy ránézne. A kabátját a széke háttámlájára dobja, a zacskót pedig az asztalra, a halmokban heverő papírok tetejére.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 4. 13:04 | Link

Almásy Léna
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror Parancsnokság   -  Látom, jól széttúrtál itt mindent...
Megáll a két asztal közt félúton, végiginéz az egyiken, majd a másikon. A korábbi szobatársa korai kényszernyugdíjazása miatt az elmúlt fél évben minden irata, személyes tárgya és egyéb vacka módszeresen átszivárgott a másik asztalra is, mint egy lassú lefolyású, fertőző kórság. Ezt az idilli rendet bontotta meg Léna, aki látványosan és minden rendszert mellőzve hajigált vissza mindent, ami hozzá tartozik.
A mugli polgárháborús sisak, a McDonald's foci világbajnokságos papírpohara, az a fél maréknyi töltényhüvely, most mind a friss, még kitöltetlen aktát tetején hever. Csalódottan mormol valamit, végül hátat fordít a nőnek ismét.
   -  Hmm?
A válla fölött néz vissza, majd követi a tekintetét az asztala fölötti gipszkarton felületre. A minisztérium lényegében a második otthona csak, mégis sokkal személyesebbnek hat, mint az első. A kivágott újságcikkek, ízléstelen fotók és egyebek tetejére a saját fényképeit tűzte, melyek azokat ábrázolnak, akiket szeret. Vagy valaha szeretett.
   -  Mert nagyon zavarnak?
Válaszol pimasz könnyedséggel, végül leül a saját székére. Unalmasabb napjain az egyetlen pozitívumként éli meg, hogy az irodai széke forog, hát lehet, hogy ez ma is így lesz.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 4. 15:27 | Link

Almásy Léna
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror ParancsnokságAhogy a helyére ül, az asztal szélét fogva pedig közelebb gurítja magát a székkel, az ő tekintete is átfut a színes gombostűkkel felaggatott, mozgó- és mugli képeken.
Még csak esze ágában sem volt eltüntetni őket, mint egy múltbéli botlás keserű emlékét. Nem sok szakítást élt át eddigi életében, talán nem is tudja, az illem és a jó ízlés meghagyja, hogy ha a kapcsolatnak vége, még a nyomát is fel kell égetnie. Nem válaszol Léna megjegyzésére, pedig tehetné: miért dobtam volna ki, hiszen nem gyűlöllek téged.
A háborús sisakot leteszi maga mellé két egymásra pakolt, szakadt kartondoboz tetejére. A töktényhüvelyeket a tenyerébe szedi össze, majd a kihúzott fiókba szórja; egy igazi férfi így takarítja el a saját mocskát. Ez különben sem mocsok, ezek az ő személyes kacatjai, a játékai, ha úgy tetszik.
Az ember sosem lehet túl idős a katonásdihoz.
   -  Pont jókor jöttél - töri meg a köztük beállt, kínos csöndet, a szavaiba csevegő hangnemet erőltet. Hátradőlve veszi kézbe a papírzacskót, abból egy fóliába szorosan csomagolt szalámis szendvicset, egy üveges ásványvizet vesz elő, illetve egy műanyag dobozkát, benne...
   -  Ma pisinap van. Boldog pisinapot, Léna - vigyorog rá hátra, a holmikat leszórja az asztalára.

Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 5. 09:22 | Link

Almásy Léna
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror ParancsnokságNaná, hogy értetlenül bámul rá azokkal a bociszemeikkel, először mindegyik ilyen. Lénának bőven lesz alkalma megtapasztalni, hogy a Kommandó mennyire más, mint a minisztérium más, kasztráltan karót nyelt területei. Itt nem lesz sok udvariaskodás é előzékenység, ellenben egy halom minden más, amit idővel megtanul kezelni, illetve, nos, esetenként kijátszani.
   -  Suprise drogteszt. Majd megszokod.
A szendvicsét veszi a kezébe, a szemközti falra tűzött képeket nézegetve kezdi el lebontani róla a fóliát. Ahogy kimondták a dolog végét, a benne fejlődő önvédelmi ösztön nyomban munkálkodni kezdett, gonoszul suttogva a tanácsait, hogy vészelje át ezt az ingatag időszakot. Bunkónak, kegyetlennek és pofátlannak kell lennie vele, minél jobban elmarja maga mellől, annál könnyebb lesz.
Abba természetesen már nem gondol bele, hogy ez a taktika már Zójával sem működött. Egyáltalán.
   -  Aztán egyébként miér' jöttél vissza?
Kérdezi végül egy hosszabbra nyúlt, kínos hallgatás után.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 5. 10:38 | Link

Almásy Léna
Varázsbűn-üldözési Főosztály
Auror ParancsnokságBeleharap a szendvicsébe, a jobb kezével elsöpri maga elől a fölösleges kacatokat, hogy egy viszonylag tiszta író-, vagy inkább szórakozófelület kapjon. A kommandó átkozott és áldott tulajdonsága, hogy csak akkor kell igazán dolgozni, ha bevetés van, különben az idejük legnagyobb részét az ügyelet emészti föl. Léna is hamar meg fogja tanulni, hogyan élje túl a munkanapon anélkül, hogy szíven szúrná magát egy csatornába mártott ceruzával az unalomtól.
   -  U-hummm...
A falatot lassan rágva hátrapillant rá. Arra a barna, mindig kínosan rendezett és jó illatú hajzuhatagra, majd vissza a saját, szemétben fuldokló asztalára. Igyekszik nem túlságosan sokat a szavai mögé látni, melyeknek nyomán a gyomrában kellemetlen érzés kezdődik. Talán egyfajta bűntudat, leginkább ahhoz hasonlító, tompa nyomás, amitől egyszerre az étvágya is elmegy.
   -  Akkor üdv itthon.
Mormogja halkan, ledobja a szendvicsét a mellette tornyosuló, színes mappák alkotta toronyra, az alsó ajkát rágcsálva húzza ki a fiókját. Többet nem akar beszélni vele, elvégre nem tud, így csöndben nekilát annak a munkának, amit mára eltervezett: ceruzából, kapcsokból és befőttes gumiból apró számszeríjat építeni.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2014. november 5. 10:38 Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 10. 20:43 | Link

Almásy Léna
Auror Parancsnokság - pihenőA cipőit lerúgva hosszában heverészik a kandallóval szembeni kanapén, a hátát annak kopott párnáihoz támasztva. A lábait egy zöld kockás takaró fedi, mégis meg-megborzong a pihenő szokatlan hidegében. A kandalló imbolygó fénye hosszú árnyékokat fest a falakra, a párkányon egy apró, öreg rádió zümmög valami késő éjjeli mugli műsort. Ezen kívül csönd van. Egyetlen irodista sem dolgozik ilyenkor.
A közeledő, könnyed léptek visszhangot vernek a folyosón. A telefonját, amin eddig játszogatott valami ostoba játékot, visszadobja az ölébe. Feljebb húzza a takarót magán, hogy a dereka se fázzon, így egyre inkább olyan, mint egy nagy, zöld burrito. Szótlanul nézi végig, ahogy Léna besétál, majd a kezeit kezdi melengetni a kandalló mágikusan lobogó tüzénél. Kényelmetlenül rágcsálja a szája belsejét; még mindig kínosan érzi magát, ha kettesben kell maradnia vele. Ez biztos így lesz egy ideig.
   -  Legalább csend van - válaszol a tekintetével az nőét keresve - Ha pedig szerencsénk van, akkor ma sem lesz riasztás. Fogj egy könyvet és lazíts - kissé megvonja a vállát - Vagy aludj, ha tudsz ebben a rohadt hidegben.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 10. 22:20 | Link

Almásy Léna
Auror Parancsnokság - pihenőFeljebb tolja magát ültében, elfordul, hogy a szürke zoknis lábja ismét a padlóra fektetett szőnyeget érje. A takarót fázósan húzza magával. Mellette, a karcsú lábú dohányzóasztalon két üres kávéscsésze árválkodik, jelezve, hogy bizony Dwayne is küzd a kínzó unalommal, amibe az ember fia könnyen belaludhat. Hiába, amennyire a saját ágyában szenvedve forgolódik egész éjjel, az iroda nyugalmában úgy alszik, akár egy jóllakott csecsemő.
Egykedvűen figyeli, ahogy Léna egy széket húz a kandallóhoz, majd leül rá, kissé úgy, akár egy sarokba állított gyerek. Megforgatja a szemét, az egyetlen, nehéz függönnyel keretezett ablak felé pillant, melyen túl berémlenek Budapest éjszakai fényei. A minisztériumnak különösen pazar kilátása van a városra, mágikus adottságainak köszönhetően pedig az mindenhonnan élvezhető.
   -  Nem t'om. Elég sok cuccod volt nálam - hazudja tömören. Ó, dehogynem pontosan tudja, hogy közel sem mindent szolgáltatott vissza akkor, amikor a hirtelen indulattól vezérelve egy dobozba hajigálta a nő nála felejtett cuccait. Naponta beleakad egy-egy apróságba, legyen az egy hajcsat, karkötő vagy valami ruhadarab - De nem dobtam ki semmit se.
Megmozgatja a vállait, amik eléggé elgémberedtek. hátranyúlva megigazítja a mintás párnát a háta mögött. Szusszanva dől ismét hátra, fölhúzza a lábait a takaró alatt, majd a karjaival átkulcsolja őket.
   -  Különben idejöhetsz nyugodtan. Tök kényelmetlen az a szék - szólal meg végül kisvártatva -  Nyugodj meg, nem fogok hozzád érni.

Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2014. november 10. 22:23 Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 12. 11:54 | Link

Almásy Léna
Auror Parancsnokság - pihenőLesütött szemmel rántja meg a vállát. Persze, összeszedheti a holmiját, de arról még csak ne is álmodjon, hogy ő diszkréten magára hagyja addig, vagy megengedi, hogy egy haverját felküldje a cuccokért. Hiába ő a bűnös, ezerszer is ő a bűnös ebben az egészben... mégis tudja, hogy furcsa, már-már perverz élvezetet okoz neki, hogy Léna továbbra sem menekülhet.
Vagy így, vagy úgy - hiába, de egy része még mindig csak az övé.
Kiszabadítja a kezeit a takaró alól, a telefonját az öléből a dohányzóasztalra dobja a csészék mellé. Makacs, ez a nő tényleg olyan makacs, akár egy szamár. Az ujjaival megdörzsöli az orrnyergét, nyűgösen pislog felé ismét. Léna alakját furcsa derengésbe fogják a mágikus tűz kavargó színei.
   -  Legalább ezt vedd el - mormogja, lerázva magáról a takarót, összegyűrve nyújtja felé - Senkinek se jó, ha kékre fagysz.
Minő lovagias. Az együtt töltött idejük legnagyobb részét szótlanul, egymásnak hátat fordítva töltik, amikor nem, ritkán akad kedves vagy barátságos megjegyzése a nő felé. Gyakran beleköt abba, amit csinál, hol barátilag, hol egészen durván - de ilyen ez a munka, meg kell szoknia. A kommandóban senkinek se balzsamozzák már a lelkét.
   - Ha az osztagban akarsz maradni, úgyse gyűlölhetsz örökké.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 14. 14:34 | Link

Almásy Léna
Auror Parancsnokság - pihenőAz egyik lábát felhúzza maga mellé a kanapéra, átadja Lénának a takarót, aki végül mégis úgy döntött, megbízik benne annyira, hogy átvegye azt. Az egyenruhája kabát részén teljesen felhúzza a cipzárt, mindkét kezét a zsebeibe nyomja, összehúzza magát, mint egy faágon kuporgó, összefagyott téli veréb. Lehet - bár ez csak feltételezés -, hogy nem kellett volna hetekkel korábban összebalhéznia a belső atmoszféráért felelős karbantartóval egy nyavalyás tonhalas szendvicsen. Persze semmi sem biztos, de mintha azóta lenne az ő ügyeleti ideje alatt olyan idő, mint a befagyott kénköves pokolban...
Kérdőn nézi a nő mozdulatait, ahogy feláll, majd a kanapéra ül mellé. Félszegen húzódik arrébb, mintha attól félne, Léna bántani fogja őt. Mozdulatlanul figyeli, ahogy betakargatja, egészen úgy, mint korábban, azzal a különbséggel, hogy mindez megnyugtató helyett inkább kínos és meglepően kényelmetlen. Az egyik könyökét a kanapé karfáján támasztja, az ujjaival a szája előtt babrál. Hosszúnak tűnő, kínos másodpercek múltán kap végül észbe, hogy elfordítsa a tekintetét Lénáról, vissza a kandalló tüzére.
   -  Gondolom már mennél terepre meg minden - alig nyitva a száját, mormogó hangon beszél, a kezével a saját haját kezdi piszkálni - De az már nem játék meg ilyenek. Ha egyszer velünk jössz, akkor én felelek az életedért és te az enyémért. Meg kell bíznod bennem, különben passzra megy az egész és vége. Amíg az nem fog menni, nem vihetlek magammal - a kezét hagyja visszahullni a karfára - mert az eléggé felzaklatna, ha hullazsákban kellene visszahoznom a tested. Gondolom megérted.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 19. 14:14 | Link

Almásy Léna
Auror Parancsnokság - pihenőA kandallóban lobogó tűz mozgó fényfoltokat vet elgondolkodó, komor arcára. Érzi a lángok hőjét, ami megnyugtatja, kellemesen elálmosítja őt, higgasztva a téma által okozott zaklatottságán.
Magán az eseten ő valójában ezer éve túllépett már. Ez van, megtörtént, nem is egyszer. Zójával hoztak néhány felelőtlennek tűnő döntést, ami végül Nina közvetítésével az akkori barátnője fülébe jutott. Igen, talán hiba volt - ám teljesen jól tudja, hogy nem ő az első ember a világtörténelemben, aki ilyesmit csinált. A szemében a megcsalás még csak nem is akkora égbekiáltó és halálos bűn... elvégre felnőtt ember, Léna pedig még csak nem is a felesége volt, hanem a barátnője, valahol a világ végén. Ez nem bűn. Valójában egyáltalán nem az.
   -  Pedig jobb lenne, ha megbosszulnád és kész - néz rá végül teljesen nyíltan és őszintén - Üss meg vagy valami és legyünk már túl ezen a témán.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 19. 15:05 | Link

Almásy Léna
Auror Parancsnokság - pihenőBólint egy parányit, bár talán nem is értette tisztán a választ. Nem, határozottan nem érezné jobban magát egy kiadós agyalásról, attól, ha a nő kecses kis kezei betörnék az orrát. Attól azonban határozottan jobban lenne, ha a jelenlegi helyzet bármerre is, de végre elmozdulna erről a kényelmetlen holtpontról. Ő nem túl haragtartó, alkatilag képtelen bármilyen heves érzelmet, mint például az indulat, huzamosabb ideig fenntartani, ahogy a hosszú sértődöttségre is javarészt képtelen. Mélységesen unja már, hogy Léna közelében lapos kúszásban kell közlekednie, Nina megvető pillantásairól nem is beszélve, amikor néha belebotlik a folyosón...
   - Holy f...
Egy macska reflexeivel rántja a kezeit az arca elé, így a díszpárna a kabátja alkarján puffan, anélkül, hogy arcon vágná. A mozdulattól az egész teste összerándul, izomi védekezésként a gyermeteg, ám tényleg hirtelen támadásra.
   -  Ennyi? - pislog továbbra is felemelt kezei védelméből a nőre - Hát ez nem valami sok.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2014. november 19. 15:05 Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 19. 15:47 | Link

Almásy Léna
Auror Parancsnokság - pihenőÖsszeszorítja a szemét, a kezével a fejét védve hárítja el a következő, párnás ütést. Mindkét lábát felhúzva fordul oldalra, a nő felé, behúzott nyakkal hárít.
PAFF. Léna következő ütése keményen fültövön vágja. PAFF. A párna valahová a hasa felé céloz, végül azonban ez is a karján puffan, majd ahogy a következő is. Pillanatokra nyitja ki a szemét két gyerekes támadás között, ami különben tényleg nem fáj - de mégis meglepően kellemetlen. Mégsem próbálja elkapni a  nő kezeit, hogy lefegyverezze vele, csak a fejét védi rendületlen, leginkább, mint egy fejre fordított teknősbéka.
Adja csak ki. Ennek így kell lennie.
   -  Jójójójójó jóvanmár!
Sűrűn véve a levegőt hunyorít föl rá, védekezőn tartva a kezeit, fölkészülve az utolsó válaszcsapásokra. A kabátja egészen felgyűrődött a törzsén, a takaró pedig a földre esett róluk ebben az eszetlen ficánkolásban.
   - Paraszt, igen, van még valami?
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Dwayne Warren
Defenzor, Animágus, Auror


officer friendly
offline
RPG hsz: 1644
Összes hsz: 3683
Írta: 2014. november 19. 16:15 | Link

Almásy Léna
Auror Parancsnokság - PihenőVégül leengedi a kezeit, bár agyban továbbra is fel van készülve Léna következő kitörésére. Farkasok közt nevelkedett, ha a testvéreivel nézeteltérése akadt, ők is leverték egymáson, ezzel hárították el a későbbi konfliktust, így ő maga nem is ismer mást. Beszélni, érzésekről tárgyalni, az végképp nem az ő asztala és szerinte nem is old meg soha semmit.
Följebb húzza magát, ismét felül a kanapén. A kabátját ügyetlenül visszahúzza magára, két- három rúgással kiszabadítja a jobb lábát, ami a takaróba csavarodott. Fölsandít a nőre, némán tűri annak lihegő, kifulladt szidalmait.
   -  Valamiért mégis így szeretsz.
A szemébe hullott haja alól figyeli az arcát, majd egyszerűen, pofátlan őszinteséggel fejezi be Léna megkezdett, ingerült mondatát.
Szál megtekintése

ISTP-T: a virtuóz
Magyar Mágiaügyi Minisztérium - Dwayne Warren hozzászólásai (60 darab)

Oldalak: [1] 2 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek