37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bodza Edina Gyöngyvér összes RPG hozzászólása (94 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 » Le
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. július 6. 21:36 Ugrás a poszthoz

David

Merlinre, meg vagyok mentve! - Ő, helló, igen. Te is?
Na, ez jó gyenge eresztés volt a részemről, de már kezdtem kevés híján elaludni Cili dorombolásának hangjára. Lehet, ha tíz perccel később jön ez a srác, és szólít meg, addigra horkoltam volna, vagy csámcsogtam volna, vagy egyszerre a kettőt.
Kíváncsi lennék, Lilith és Rebi hogy tudnak tőlem aludni... vagy tudnak-e egyáltalán. Rájuk kérdezek, ha eszembe jut valamikor. Valaha. A távoli jövőben, ismerve a memóriámat.
- Van valami ötleted, mivel lehetne elüldözni az unalom-szörnyikét? - Oooké, Dina, ha eddig nem nézett idiótának, most már biztosan. Pedig nem is vagyok szöszi, vörös vagyok. Most már megint, kivasalt hajjal. Hát, nem lett valami egyenes az eredménye, de azért elégedett vagyok vele. Ettől egyenesebb úgy sem lesz, és mire felérek a toronyba, valószínűleg visszagöndörödik.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. július 6. 21:49 Ugrás a poszthoz

˄. ˄Milllám <3 És Jin♪♫

– Milla, elég lesz, ne feszítsd tovább a húrt. Kell a lazaság, de a lazaságot a baromságtól csak vékony hajszál választja el – figyelmeztetem, legalábbis próbálkozom vele. Bírom a csajt, de ha miatta tőlünk is vonnak le pontot, mérges leszek. Nem is kicsit, harminc pont az kegyetlen sok veszteség lenne.
– Köszönöm – sóhajtok fel, legalább megkímélem szerencsétlen prefit, ha már olyan peches, hogy pont minket kellett elkapnia. Azért nem irigylem a munkáját, emelem kalapomat előttük, én nem tudnám végig csinálni. Túl könnyen lefizethető lennék a kedvenc kajáimmal, és nem sok szívem lenne akár egy eltévedt elsőskét megregulázni. Nem lennék jó prefinek, maradjunk ennyiben.
– Miiillaaaa! – A hangomon remélem érződik, hogy mennyire nem vágytam több akadékoskodásra a részéről. Mindjárt hajnal, és a kajakóma kezdte éreztetni hatását rajtam, amit egy ásítás formájában tudtára adtam. – Menjünk már, az ágyamat akarom...
Komolyan, még egy súlyosbító megjegyzés, és én magam némítom el. Még nem tudom, hogyan, de megteszem, mielőtt tényleg pontot vonna le a Navinétől is, meg az Eridontól is.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. július 6. 22:27 Ugrás a poszthoz

David

Na, már nem vagyok egyedül az unatkozással. Hihetetlen, hogy még egy eridonos számára is létezhet olyan, hogy unalmas nap. Valahogy nehéz elhinnem, hogy az állandó pörgések közepette tényleg létezik olyan, amikor csak le kéne lassulnom, de valahogy képtelen vagyok erre. A pörgés a lételemem, engem nem kötnek le pepecselős, lassú elfoglaltságok. A kaland, az izgi éltet. Hogy történjen végre valami.
- Nincs túlzottan. A séta jó lesz, ha nem zavar ez a mini-állatkert – mutattam Cilire, és a kis golymókjaimra. Heten vannak, az anyagolymókkal, Fluffy-val együtt. A kicsiket szeretném lepasszolni, nem azért, mert nem lennének aranyosak, sokkal inkább azért, mert igaza van az anyukámnak. Nem tudok ennyi állatért felelősséget vállalni, pláne, hogy egyszerre két suliban is tanulok, az egyiken levelezőn, úgyhogy duplán lemerít a szellemi elfoglaltság, és még mellettük emberi kapcsolatokra is kell időt szánnom.
Valahogy meg kéne tanulnom jobban menedzselni az időbeosztásomat.
- Merre menjünk?
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. július 6. 22:35 Ugrás a poszthoz– Juj, majd megnézhetem? Én is megmutatom majd neked Cilit, biztos szeretni fogod, nagyon kis barátságos. – A cicatémával le lehet venni engem a lábamról, nagyon nehéz visszafogni magam, hogy ne csak én dumáljak.
- Akkor neked a házi-családi partik valók. Azokról általában rossz a vélemény, de szerintem egy házibulit is simán fel lehet dobni úgy, hogy jól süljön el – mosolyogtam rá bátorítóan. Majd én segítek neki ebben, kell időközönként a lazulás a hétköznapok mókuskerék-hajtásában.
- Igeen. Kókuszos-mentás a kedvenc ízpárosításom. Neked?- Nyamm. Fagyi. Ilyenkor, ezekben a hőségidőkben a legjobb hűsítő finomság a limonádé mellett.
- Azt még én se mondanám, hogy sok van, egyedül a kedvenc prefim és patrónusom, Emily. Majd lesznek, az idő hozni fogja. Én eléggé, de csak ha nem fajul el. Te már tudod, mit csinálsz a nyáron? Mi valószínű a Balcsira megyünk idén.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. július 28. 19:34 Ugrás a poszthoz

Szépvölgyi ricsi bácsi
Bájitalbaleset


Remek... gyönyörű. Ezt jól elintéztem. Aucs. Azt hiszem, nem leszek soha Fela bá' kedvence, sőt, szerintem, ha tehetné az ürge, jó mélyen elzárna mindenféle bájitallal kapcsolatos dologtól. Egy csoporttársam, Csanád hozott be a gyenguszra, és annyira égő volt. Pofán akartam csapni, de előzőleg sikerült leforrázni a mancsomat, akkor még nem robbant rám a főzet. Az utána következett, és most irtóégő zöld színben virított a bőröm. Kb. úgy néztem ki, mintegy félérett barack.
– Rám nézhetsz, nem nevetlek ki -közölte velem a srác.
– Majd ha fagy.
– Szerezzek hozzá nitrogént?
– Hogyisne! Hogy majd lefagyjon a kezem... Merlin őrizzen az ötleteidtől! – forgattam a szemem. Inkább a pulcsijába fúrtam az arcom, nem értem, hogy képes ragaszkodni ehhez a gönchöz ilyen hőségben is...ez olyan csanádos dolog. Mint nekem a zöld melírcsíkok a vörös hajamba. Eredetileg szőkét akartam, de Várffy prof ötlete nyomán megcsináltattam milyenre. Mega-giga like a részemről, viszont a neon-zölden rikítóbőrszínem annyira nem.
Miután lepakolt egy szabad ágyra, vártuk, hogy ránk kerüljön a sor.
– Nézd a jó oldalát, Vörikém, legalább lóghatsz pár órát legálisan.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 1. 13:49 Ugrás a poszthoz

Szépvölgyi doki

A bájitalos incidens felpaprikázott, pirosnak kellett volna lennie a bőrömnek ilyen hangulattól, nem zöldnek a bájitaltól. Che! És ez a pimasz srác még ki is vigyorog. Majd jön még kutyára kamion... és akkor én fogom őt kiröhögni, mindenféle szívfájdalom nélkül.
– Á-á. Ez kabalapulcsi, és van rajtam hőhűtő-bűbáj. Megkértem egy felsőst, hogy csinálja meg, mi még ezt nem tanultuk. Viszont Vörire rárobbant egy kondér bájital. Eredetileg Fela bá' Goulenst gyakoroltatott velünk, de... ki tudja, mit hozott össze Vörikém.
– Nem vagyok a Vörikéd.
– De. Rókuci.
– Fogd be, legközelebb rád is robbantok egy adaggal. – Csanád egy vérbeli bunkó Nem is értem, miért hagyom magam újabban. Nem tetszik. egy kisit sem. A fenébe is, de tetszik, csak túl büszke vagyok, hogy kimutassam.
- Morgás helyett inkább nézz a dokira, másképp nem tud rendbe rakni. Mi a nyű nyavalyát dobtál te a kondérba, hogy ez lett a vége? - faggatott Csanád.
- Passz már. Egyelőre levegőhöz akarok jutni. Kibírhatatlan ez a kánikula. - A hajam felkötöttem, úgyhogy szépen látszódott a neonzölden rikító bőröm. Remélhetőleg nem leszek megint címlapon az Edictumban, a múltkori cikk bőven elég volt szereplésnek. Kérem szépen, micsoda sértés már, hogy én árusítom a csínyeimet a picikéimmel? Egy fenét! Én csak is magamnak dolgozom, ha némi káoszra vágyom. És még csak nem is kell kérni a káoszt, spontán működik a szerencsétlenkedés, főleg bájitaltanon.
Vigasztaló tény, hogy nem csak én csináltam ma bakit. Az egyik srác felgyújtotta a talárját. - Legalább talár tekintetében lehetne elnézőbb a tanári kar, hogy ujjatlan változatot hodhassunk. Totál útban van a hosszú újjú egyes órákon.
Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. augusztus 11. 16:07
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 1. 15:40 Ugrás a poszthoz

Lilcsuuu   Love
~Július utolsó napján, délután három óra fele~


Annyira de annyira szuper ez a nap! Rábeszéltem Lily-t, hogy elég a lustulásból, és mozduljunk már ki végre a friss levegőre, mert elviselhetetlen ez az év végi tétlenség. Úgyse voltak olyan szigorúak most már az órák egy-két tantárgya által megszállott tanárt kivéve.
Azt meg csak túléljük már valahogy. Anyu írt, tök büszke rám, hogy olyan jó lett a mugli év végi bizonyítványom, a kémiát és a fizikát leszámítva. Azt mondja, az a lényeg, hogy hármasnál lejjebb semmiből se menjek. Lett három ötösöm is az idén, ami tök menő. Tesiből, matekból és angolból lettem jó. Ezt mindenképp meg kell ünnepelni.
Pedig nem is vagyok az a tanulós fajta, de ami nagyon érdekel, arra odafigyelek, hogy jó legyek belőle.
– Lilcsu! – visítottam örömömben a hintáról, amint megpillantottam. Nem sokan tartózkodtak kint, a legtöbben ilyenkor vagy a Balcsit választják, vagy hőhűtő-bűbájjal bent kuksolnak a lakásokban. Idefele jövet maximum csak az idős nénikéktől kaptam rosszallópillantást, amint a hajam színét vizslatták. Pedig itt hozzászokhatnának már, hogy extravagáns viseletekkel és/vagy frizurákkal találkoznak. – Csüccs le, mizujs veled?
Mutogattam bőszen a mellettem üresen árválkodó hintára. Fogadok, hogy csak a világ legjobb uncsihugijára várt, hogy ledobja rá magát. Nekem is annyi minden mesélni valóm lenne neki, de egyelőre jobban érdekel, hogy vele mi van. Jaj, Merlinkémre, az a baleset a khjával tök szörnyű. Totál aggódtam érte, ő a legjobb barátosném. Tényleg, Csanádról ő még nem is tud... majd fog. A maga idejében. Első az uncsitesóm jólléte. Az a disznófül meg ráér.
Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. augusztus 12. 10:31
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 1. 16:54 Ugrás a poszthozAmint megláttam őt közeledni, elismerően pillantottam rá. Az a tankcsapdás póló nagyon üt. – Hűha! Szuper a szerkód.
– Ugyan már, bizti történt veled valami érdekes mostanában! Ugye jobban vagy a robbanás óta? –
kellemetlen téma, de muszáj beszélni róla, tudnom kell, hogy mi van vele. Ő az egyetlen olyan ismert rokonom, aki hozzám hasonlóan mágiaképes, mindenképpen vigyáznom kell rá. Mint egy plusz hugiféleségre. Imádom, hogy közöttünk én vagyok a nagytesó, és vigyázhatok a húgomra, meg az öcsémre. Most sajnos anyánál van ez a stafétabot, mert én két helyen is tanulok, úgy bizony.
– Hát, velem annál több. Írtak rólam az Edictumban. Tök sületlenség, mi az, hogy pénzt kérek a káoszért és módszeres elkövetővé váltam.  – forgattam a szemem felháborodottan. – Neheem, ezek nem tudják, hogy a káosz én magam vagyok, főleg, ha bájital közelébe kerülök. Sikerült magamra robbantani egy félkész Goulens-bájitalt. Kínos volt, tiszta zöld lett a bőröm
Kérem szépen... káoszt okozni a lehető legkönnyebb, pláne, ha ifjonc elsős a mélyen tisztelt varázslópalánta. Még pálca sem kell hozzá, a kis kölkök vadmágiája bőven elég felfordulást tud okozni, és akkor még Dina nem is lendült akcióba, mert többnyire túl lusta ahhoz, hogy valamit módszeresen és tervezetten kövessen el. A spontaneitás jobban illett rá. – Na, mesélj most te!Tökre kíváncsi vagyok.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 1. 17:33 Ugrás a poszthoz– Aj, annyira jó lenne, ha lenne egy kis árnyék. Kibírhatatlan ez a kánikula – panaszkodtam kicsit, mert jól esett.
– Tök klassz! Japán jó hely, csak fura a nyelvük, tök nehéz lehet megtanulni. Úgy? Hogy úgy? Bocs, nem igen értem, mire gondolsz. Ha ARRA az értelemre gondolsz, semmi gáz. Én szarabbul jártam, rám akaszkodott egy dinka rellonos évfolyamtársunk. Csanád. Tudod, akivel együtt vagyunk reptanon meg még bájitaltanon is. Én sajnos A mágia elmélete és gyakorlatán is, de legalább nem mellette ülök. – Nem, nem tetszik. Na jó, de egy kicsit aranyos, ahogy caplat utánam a folyosókon. – Figyu, amíg boldog vagy, nekem tök mindegy, kivel jársz.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 3. 17:18 Ugrás a poszthoz

Emily

Az eset, amikor egy fogadásnak szerelem a vége. Adtam egy esélyt Csanádnak. Szóval most együtt vagyok vele Huh. Tanítás után elmentem vele egy randira, és oké, vesztettem. Tényleg tetszik Csanád, az összes marhasága ellenére is.
– Két szelet sajttorta és egy csokistorta-szelet lesz – adtam le a rendelésemet a pincérnek, amíg én vártam barátnémra.
Ez azon napok egyike, amiket én úgy hívok: fenomenális. Felbecsülhetetlen értékű. Csanád, anyáék levele arról, hogy a nyáron a Balatonra megyünk nyaralni... eszméletlen.
Igaz, apró buktatók ma is akadtak: mint kiderült, nőttem, így máris 165 centi vagyok. Persze, a barátomat nem tudom lekőrözni. Az ő százhetvenöt centis magasságához még nyúlnom kéne nem is kicsit. A ruhatáram egy részét le kell cserélnem a nyáron, mert S-es helyett M-es lettem. Ez még tök elfogadható, nem vagyok egy hízékony alkat, sőt, mintha a kilók marsi légkört játszanának velem, tömhetem magam nyugodtan, nem lesz gondom belőle. Anya szerint ez azért van, mert rengeteget mozgok, és ők kimondottan örülnek a mozgékony természetemnek.
– Szia! – integettem Emily felé, amikor megláttam a buksiját a tömegben. Péntek délután volt, úgyhogy nem csodálkoztam a tömegen. – Mindjárt jön a sajttortád.
Nem bántam, hogy elvesztettem a fogadást. Csanád is jól kiröhögött, hogy fizethetek, de a barátaimnak bármikor állnám a költséget, ha egy kis sütizésről van szó.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 3. 17:29 Ugrás a poszthoz

Benedek

– Akkor majd betámadom a kérdéssel Sárki bácsit. Kedvest meg lefizetem Whiskasszal – vigyorogtam szemtelenül, ahogy elképzeltem a jelenetet, amint beállítok a tanár úr irodájába több kiló macskatáppal meg alutasakos macskaeledellel. Vicces és groteszk egyben, és nehéz megállni, hogy ne kezdjek el hangosan heherészni.
Nemkénem ár most elijesztenem egy potenciális haverjelöltet.
– Három napi? Az nálam eltűnik egy óra alatt – legyintettem, pláne akkor, ha mozgok is. - Mire vagy kíváncsi?
Bírom a vagány srácokat, azokat, akik nem az anyuciszoknyáján ülnek és várják a sült galambot, piros ropogósra sülve, aranytányéron és ezüsttálcán szállítva. Már a gondolat felpaprikázza a hangulatomat, nem jó értelemben, úgyhogy a kis csokiillatnak, ami szétterjedt a szobában, kimondottan örültem. Csokiiiii...főleg a fehér Milka a kedvencem.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 3. 20:53 Ugrás a poszthoz

Emily Love

Well. Ismerős az az érzés, amikor győztesnek érzed magad, és hula-táncot járnál, pedig valójában vesztettél? Kevesebb lett pár galleonnal a pénztárcám, de teszek rá, ennyit megér a boldogságom. Jelenleg több okom is van örülni, ehhez hozzájön az, hogy Emily-t végre tankönyvek nélkül látom, és mosolyogva.
– Jár hát! De mondtam, hogy fogadás nélkül is simán meghívnálak – fejcsóválva pillantottam utána, ahogy elsasszézott jóformán, és sütivel tért vissza. És még csodálkozik, hogy mit keres az Eridonban... – Ne tagadd, hogy Főnix vagy, lesüt rólad. Köszönöm. Őt is.
Ha ő nem vesz rá, akkor elszalasztok egy nagy boldogságot. Csanádot. Nos, el kellett vigyorodnom, amikor a randinkra gondoltam. Csodálatosan bénáztunk mind a ketten, de pont ettől szép. Lesz mit mesélni az eljövendő népségnek.
– Kajacsatába fulladt. Azt hiszem, mi tipikus zsák a foltját-eset vagyunk. Még két ilyen hülyét nem hordott a hátán a varázsvilág – kuncogtam halkan, hogy azért a többi vendéget ne zavarjam. Így is eléggé idiótának tűnhettem ma, amikor levánszorogtam ide, euforikus boldogságban, mint aki valami nem egészen legális tartalmat fogyasztott.
Szerencsére, megnyugtatok mindenkit, ez legális, úgy hívják, szerelem. – Eredetileg az volt a terv, hogy megesszük, de máshogy alakult, és végül kész kajaháborút rendeztünk. Meg asztalcsatát. Tudod,Vingardium Leviosa. Gyerekes és idióta dolog, de jó buli volt. Végül az ő asztala volt az erősebb, ennyi.
Hülyeségért kettőnknek nem kell szomszédba menni. Egyelőre még az igazán őrültek nem rontották el. Remélhetőleg nem is fogják. Ha igen, kinevelem belőle a magam módján.
– Nyomnyom-nyom, ez a süti fincsi – Kész. Elpusztítva. Többet nem merek enni, mert akkor egész éjjel nem alszom, ismerve az édesség rám gyakorolt hatását.
– És veled mi minden történt?
Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. augusztus 3. 21:02
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 3. 22:37 Ugrás a poszthoz

Emily:L

– Látszik rajtad. Most is szinte feltámadtál. Mondtam én, hogy csak friss levegő kell neked. Meg boldogsághormon, ami itt van a sütiben – feleltem. Egyszerűen tudja az ember, hogy ki az, akihez oda tartozik, és bennem szemernyi kétség sem volt afelől, hogy Emily-nek köztünk a helye.
– Ugye tudod, hogy eszméletlenül fogsz hiányozni? – kérdeztem. Minimum szeretnék vele levélkapcsolatban maradni, ha vége a tanévnek. Jó volna később is tudni, merre tart az élete, és mivel mindkét világban jól elvagyok, mondhatnám, hogy szünetekben bármikor meglátogathatom.
– Az. Meg kajacsata is volt belőle. Láttad volna, hogy néztünk ki a végére – itt ajkamba haraptam, mert másképp nem bírnám visszafogni a kitörni készülő röhögést. Csanád, amint beterült a varázslattal irányított spagettiszörnyemmel... felejthetetlen élmény.
- Ne már, tuti történt valami veled is – kicsikét csalódott vagyok, mert hát na, Emilyből néha úgy kell kihúznom a részleteket. - De kis kíváncsi lettél. Igen, az is meg volt a részünkről, bár nem terveztük be előre.
Igazából úgy volt, hogy előtte lefejeltük egymást. Ja. Kicsit se voltunk normálisak, de erről szól a kamaszkor. Töménytelen mennyiségű hülyeségről, - Azt akarja, hogy a szünetben vigyem el mugli moziba. Még sose látott olyat. Szerinted halálra fog rémülni?
Valami háromdimenziós filmre kéne elvinni, hogy nézzen csak nagyot.
– Ja, hivatalosan is lefoglalt. Szinte az összes időnket együtt töltjük, reptanon próbálja tartani bennem a lelket. Azt hiszem, megtartom a tárgyat, hátha sikerül egyszer megszoknom a seprűt. És te? Hogy haladsz az előbújok-a fészekből-projekttel? Tudod, hogy nem hagyom, hogy begubózz és depibe süllyedj.
A ház ajándékára csak pislogok nagyokat. Nyami! Gyümi.
– Mivel érdemeltük ki? A kiwiért nem vagyok oda, de a dinnye az szuper ilyenkor.
Társasjáték... minden péntek este. Király. Ez a tulaj tudja a dörgést. – Akkor én a párommal garantáltan többet járnék le.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 5. 16:21 Ugrás a poszthoz– Ugyan-ugyan! Erre valók a rokonok, vagy nem? – aprókat löktem a hintán, olyan jó volt rajta ülni, de azért mégsem kéne tétlenül foglalni valaki elől. Nem mintha ilyen hőségben bárkinek is lett volna annyi marhaság a fejében, hogy kiüljön megfőni a játszótérre. – Nekem is van valakim ám. Csak fiú, és rellonos.
Tök jó, hogy ennyi jó jött össze mindkettőnknek, ez az első év szuperül indult. Örülök, hogy nem a stréberkedésre hajtottam, nem lettem extra-extra mintatanuló A szociális élet többet számít, főleg az első időszakokban.
– Mit szólnál hozzá, ha a nyáron eljönnél velünk nyaralni? Ha minden igaz, a Balcsira megyünk. Ahw, már nagyon várom. – Anyáék tuti megengednék, hogy Lilcsuu is velünk jöjjön. Az biztos, hogy idén is fogok bombát ugrani. Most Donáték rágják a fülét a levelük szerint, hogy vitorlázzunk is ezen a nyáron, mert olyat még nem csináltunk. Én egy kicsit parázok, hogy mit szólnak a puffskeinekhez, úgyhogy biztos varázs-állaptanzióba adom addig Fluffy-t, valami megbízhatót kéne találni. Ilyenkor örülök, hogy anya és apa meglepően jól keresnek, mondjuk sokat is dolgoznak hozzá, és tök jó, hogy ilyen jól viszonyultak a bosziságomhoz. A múlt héten vigasztaltam egy kis srácot, aki egy levelet se kapott, mert a szülei elutasítják ezt az egész mágia dolgot, és őt is defektesnek tartják. Szegénykém... Nem lehet könnyű azért egyik világból a másikba beilleszkedni, és áldom az égieket, hogy ilyen famíliával leptek meg, amikor a bolygóra csöppentem.
És persze Emilyért is nagyon hálás vagyok, sokban hozzájárult ahhoz, hogy beilleszkedjek a bagázsba. Tök jó dolgom van.
– Megyünk fagyizni? – indítványoztam, egészen megéheztem egy kis hűsítő finomságra.
Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. augusztus 5. 16:21
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 5. 21:02 Ugrás a poszthoz

Annabella =D
Kempingezés az erdőben – hupsz, lebuktam egy hét után

Nagyot ásítottam, épp készülődtem alváshoz. Annyira jó volt az idő itt bent az erdőben, főleg estefelé hűvösebb lett. Ki tudja, talán a varázslat hatása ez? Nem tudom. Különféle neszek zaját hallottam: fák susogása, tücsökciripelés. Ezeket simán azonosítottam. A bagolyhuhogást is. Remélhetőleg nem fogok belebotlani valami veszélyes lénybe. A faház közelében voltam, akár ott is megbújhattam volna, de az úgy nem olyan izgi, mint sátorozni. Kíváncsi voltam kicsit, hogy vajon keresnek-e már engem?
Így egyoldalúan ez a bújócska kezdett uncsi lenni. Meghívhattam volna valakit, vagy valakiket. Fogadok, hogy ezért mind Emily-től, mind Lily-től, mind Csanádtól megkapom a magamét, ez a húzásom kezdte feszegetni az életveszélyes őrültség és a brahiból apró csínyelkövetés határát. Az adrenalinra viszont szükségem volt. Már halálra untam magam bent az iskola falai között. A legtöbb barátom ugyanis a kékek közül került ki, és a többségük szinte egyhuzamban tanult, a könyvtáron vagy tanulószobán kívül alig láttam őket valahol. Kellett ez a kis izgi-fokozás, így hát kreáltam magamnak egy kalandot. Fogtam magam, átváltoztattam egyszemélyes normál kempingsátorrá az egyik fölösleges hátizsákomat, egész jó voltam átváltoztatásokból, úgyhogy neki is vágtam előző hét szerdán, hogy leteszteljem. Sőt, még vízhatlanná is tettem, ezt is le akartam tesztelni. Eh, a vízhatlanná tétel csak félig sikerült, egy részen még mindig beázásra hajlamos a kicsike. ha élve megúszom a fejmosásokat, amikor előkerülök, utána megkérek valakit, hogy segítsen rendesen beállítani a vízhatlanságát a kis aranyosnak.
Hamarosan léptek zaját véltem hallani. Vajon hippogriffé, emberé, vagy kentauré? Csak ne vérfarkasé legyen... habárelvileg nincs telihold. Basszus, ennek utána kellett volna nézni, mielőtt kijövök idea kb. semmi közepére tök egyedül.
– K... ki az? – Azért félsz még belém is szorult. Pedig elvileg nagyjából biztonságos a suli, egy varázserdő mélyén azonban jobb az óvatosság.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 11. 15:44 Ugrás a poszthoz

Benedek

Eh. Mondtam én, hogy a navinés srácok éppen Mimmie-nek megfelelőek. Mármint jellemben. Ők olyan csöndesek, nyugisak, és odafigyelnek a másikra. Tök jó tulajdonságok ezek, és mellettük nem kell attól tartani, hogy egy nap valami kényes ügyben beállítana miatta lakásunkra egy seregnyi auror.
– Hát, én inkább pörgős természetű vagyok, úgyhogy jobban szeretem, ha nem egy anyámasszony katonája a másik. Ne úgy kelljen harapófogóval kiszedni belőle a véleményét, vállalja fel bátran, határozottan önmagát. Szerintem ez elég hamar leszűrhető, hogy mennyire meri vállalnia véleményét valaki – vontam vállat. Én nem igazán foglalkoztam vele, mit gondoltak rólam mások, akinek nem tetszik, az nem néz rám. Szekáltak már a vörös hajam miatt is, de van, akinek meg pont a rőtségem jön be. Embere válogatja, kinek mi szimpi.
– Nem igazán. Örülök annak, ha a kötelező tananyagot képes vagyok legyűrni a torkomon. Inkább sportosnak tartom magam, amíg nem akarnak seprűre rakni – ingattam a fejem, közben a cicusomat simogattam. A dorombolását tök tisztán lehetett hallani a csöndes helyiségben. Cilike nagyon tud dorombolni, főleg, ha kényeztetik, de nem sűrűn engedem ezt másnak. Nem akarom, hogy megszokja, mert aztán meg fejünkre nő.
– A múzeum nekem tök unalmas. Inkább a színház jön be, ha érdekel a darab sztorija – húztam a számat. Csupa olyan téma, amivel engem ki lehet kergetni a világból. Kezd olyan érzésem lenni, hogy sokat lehet egyedül ez a szegény pára, ilyen hobbikkal és érdeklődési körrel. Nekem nem igazán tűnt úgy, hogy összhangban leszünk, de egye fene, attól még haver simán lehet. Mondjuk a pörgősebb emberkéket jobban kedvelem, velük jobban eleresztheti magát az ember, nem kell azon görcsölni, hogy most jól érzi-e magát a másik a társaságomban. - És te már tudod, mi lesz a szakmád?
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 17. 21:07 Ugrás a poszthoz

Anabella
Ennek nem lesz jó vége...vagyis már nincs

A sátorból előmerészkedve, remegő kezemben a pálcámmal mentem a hangforrások irányába. Ennyit a főnixbátorságról. Azt hiszem, az egyedül erdőben sátorozásra még marhára nem voltam felkészülve, és poén, hogy nem is igazán a prefektusi vagy tanári megrovástól tartottam, hanem attól, amit Csanádtól kapni fogok ezért.
Na, ez aztán a magabiztos hang, ami a faház felől jött. – Ő, ne arra menj, itt vagyok lent...
Akartam javasolni az illetnek, mert ha engem keresett, márpedig sejtettem, hogy a nevet-házat-évfolyamot rutin nekem szólt. Végül a cincogó hanghoz a félhomályban egy arc is társult. A pikszisbe, ezt a csajt ismerem látásból, ő Annabella, az egyik prefektusunk. Az a koboldcsajszi. – Bella?
Tuti, ami tuti, rákérdezek, elvégre félhomály van, és a Lumos most nem segít rajtam sokat az arcfelismerésben, de ez a cincogás rá emlékeztet. Ha mégis Annabella az, akkor szót se tudok találni rá, mekkora slamasztikában vagyok. És ez enyhe megfogalmazás, khm, egy kicsit más s/sz betűvel kezdődő szót akartam erre használni, de... nem elég kifejező.
– Izé... asszem te már hallhattál rólam, egy házban vagyunk... – Hahaha. Tuti nem fogja venni ezt a gyenge poént a részemről.
Adrenalint akartál, kis hülye? Megkaptad, nesze, tripla dózisban legalább! – morogtam magamnak gondolatban.

– Megvan az az idióta tollseprű? – upsz, ez Csanád hangja...totál ki van akadva rám.
– Nem tudom, de valami ismerőset hallok... – ez meg a bátyja. A kirándulásom előtt volt alkalmam találkozni vele. Mestertanonc, de nem emlékszem rá, hogy rellonos-e ő is.
Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2019. október 5. 16:50
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 24. 06:58 Ugrás a poszthoz

Annám és SárkiApu


Hát ez röhejes. De tényleg. Még én segítek a prefektusomnak, hogy elkaphasson. Tényleg az agyunkra ment a hőség, vagy a vizsgaidőszak, de lehet, hogy mind a kettő. Eskü nem vagyok normális. Nem mintha az normális lenne, hogy fogok egy hátizsákot, átváltoztatom sátorrá és egy hétre kivonulok a természetbe erdőt járni...
Taps-taps, Dina.
A vicc az, hogy még rosszul is érzem magam, amiért megijesztettem Annát.
– Csak egy hétre... – húztam be a nyakam, mint aki tudja, hogy most marhára ki fog kapni. Azért SárkiAput idehívni kissé túlzás talán...hamarosan Csaniék is beérkeztek, és vicc, hogy rosszabbul esett párom megrovó tekintete, mint a Házvezetőm számonkérése.
– Én még maradnék engedelmével tanár úr, szeretnék beszélni a kis hülyém fejével – morogta, és tudtam, hogy bajban vagyok. Nem is kicsiben. Most aztán kihúztam a gyufát, csak lángra ne kapjon.
Azt hiszem, ez az a pillanat, amikor köpni-nyelni se tudnék, nemhogy magyarázkodni. Tökéletesen fölösleges egy gondolatolvasó házvezető mellett. Annyiban reménykedem csupán, hogy az átváltoztatós műveletemet valamennyire pozitívan értékeli, ebben a rosszban legyen már valami kis jó is. Majd ha a büntetőmunka mellett lesz időm, akkor megcsinálom rendesen a vízlepergető-bűbájt is, hogy teljesen tökéletes legyen a vízhatlansága. Tökéletes lesz kiránduló-sátornak, de megszenvedtem az eredményért, sok gyakorlás volt benne. Meg párszor szitkozódtam is, amikor nem úgy sikerült a végeredmény, ahogy én azt szerettem volna. Jaj, csak ne néznének rám ilyen mérgesen, könnyebb lenne nekem is. A csendtől tudtam totálisan falnak mászni, annál nagyobb büntetést nem is lehetne kitalálni nekem...
– Hova gondol, Házvezető bácsi? Az Eridon a legjobb – nyeltem nagyot. Komolyan kiborított ez a néma csend.  – Most mi lesz?
Jobb hamar túlesni ezen a procedúrán.
– Szeded a sátorfád vissza a kastélyba, amint a tanár úr lerendezi az ügyed. Azt a sátort meg eltüntetem, többé ne is lássam – Upsz. Csani hangján érezni, hogy pattanásig feszülhettek az idegei az elmúlt hétben. Komolyan ennyire fontos lennék neki? Ki gondolta volna... – Hogy jutott ekkora életveszélyes baromság az eszedbe?
Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. augusztus 24. 20:48
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. augusztus 24. 22:02 Ugrás a poszthoz

SárkiApu és Anna Love

Az események felgyorsultak, engem elkaptak, négyszeresen is, és most iszom a levét, amiért elfeledkeztem arról, hogy legilimentor a Házvezetőm, szóval gyakorlatilag bármikor tudja, merre vagyok, mert nem vagyok jártas az okklumenciában. Éééén hülye barom állat. Erre gondolhattam volna, hogy nem lesz egyszerű.
– Ha tudta a bácsi, hogy itt vagyok és erre készülök, ho... hogyhogy nem szólt korábban? – tettem fel az igen érdekes kérdést. Aztán elhangzott a tanár úr végső döntése. Na ne! Nem fogok bejutni? Basszus, bent van mindenem! Hogy fogok öltözködni, hogy fogom Cilit és Fluffy-t megetetni? A tankönyveimről nem is beszélve – nem mintha amúgy hú, de szorgos kis tanuló lennék. – Kifejtené bővebben, hogy mégis hol leszek?
Azért ezt jó lenne tudni, nem kicsit lettem ideges ettől a bizonytalanságtól.
– Majd én segítek a válaszban, Vörös Törpém. Hozzánk jössz két hétre.
– Mi vaan?! – Azt hiszem, a szemöldököm valahol a Szaturnusz gyűrűje körül vándorolhatott, alig akartam hinni a fülemnek Csanád szavait hallva.
– Gyere, vagy viszlek, ha nem jössz magadtól.
- Ez most vicc, ugye, Csani?
- Úgy ismered Sárközi tanár urat, mint aki viccel? Basszus, egy héten át kerestünk téged jóformán! Gondolkozz egy kicsit...
Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. augusztus 26. 13:03
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. szeptember 12. 20:39 Ugrás a poszthoz

Nóci


Hi-he-tet-len, hogy ennyivel megúsztam a sátras balhét. Még mindig pironkodva fogadtam a tekinteteket, amik körbevettek az eset után, és a sutyorgásokat, hogy ott a sátras lány. Reflexből mentem volna az Eridonhoz, hogy utána később órán csatlakozzak Csanihoz, de ő már terelt volna hozzájuk. Szerintem ő örült a legjobban a zöldalma-létemnek. Gyakrabban látott. Azért nem volt olyan rossz ez, de hiányoztak a barátaim a saját házamból.
– Helló! – köszöntem Nórinak, az egyike legjobb prefinknek. Addig örülök, amíg nem Anna, vagy Emily az. Nem tudnék egyelőre a szemükbe nézni, ezúttal tényleg túllőttem a célon a „kis” garázdálkodásommal. Vicc, hogy Csani megrovó tekintete szarabbul esett, mint a házvezetőm reakciója. Néha az az érzésem, hogy Csani inkább Levitásnak való, de azért rácáfol, ha akar a drága.
Nem az bántja a hülyéjét, hogy mekkora szabályszegést követtem el, hanem az, hogy nem avattam bele a tervbe... Zakkant, de pont ezért mondtam igent százegyedik alkalomra. – Lehet tudni, meddig tart még a kizárásom?
Remélem, nem hosszabbít Sárki bá', azt azért nem bírnám ki. Bírom a zöldeket, jó arcok, de na, belül mindig is főnix maradok. - Nagyon haragszik rám Sárki bá'?
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. szeptember 12. 21:25 Ugrás a poszthoz

Nóci

– Előfordul, rá se ránts – legyintettem. Az elkalandozás nekem napi szintű dolog, már nem is foglalkozom vele. Aucs. Hát igen, nem vagyok valami hú, de jó gyerek.
– Néha nem tudni, házisárkány-e vagy főnix – röhögött Csani. Morcosan pillantottam rá.
– Na! Nem látod, hogy beszélgetek? Nem fogok lelécelni, mehetsz reggelizni, mindjárt megyek utánad – nem kell azért még pesztonka mellém, nem készültem ettől nagyobb marhaságot elkövetni. Azt a számlájára írhatom mindenképpen, hogy még az én viharos természetemet is elviseli, pedig egyikünk sem könnyű eset.
– Megtennéd, hogy a Gyöngyből lehoznál nekem két váltástalárt? Rá van írva a szekrényemre a nevem, meg fogod találni – néztem könyörgőn Nócira. Kissé ruhaszűkébe kerültem, és néhanapján azért illene váltani a talárt, ne mindig Csaniét nyúljam le.
– Az azért nem volt olyan vészes... – céloztam a konyhás esetre. – Szerencsére elég biztonságos egy suli a miénk. Miért, ő mit adott volna? Vagy ez nagyon titkos infó?
Azért jó lenne tudni, de kivételesen tényleg örültem, hogy nem Kedves kapott rajta. Pro tipp kezdő bajkeverőknek, akik nyomdokomba lépnének: mielőtt bármi idióta ötletre vetemednél, csekkold, nem legilimentor-e a házvezetőd vagy a prefi-gárda valamelyik tagja! Ja, és mielőtt elfelejtem... ha már hülyeségre vetemedsz, csináld rendesen, ne bukj le! Lecke feljegyezve magamnak is, tanulságképpen. Nos, legalább nem unatkozhatott a jó nép, néha mindig akad egy-két unatkozó egyed, aki kitalál valamit, amivel feldobjuk a vizsgaidőszak unalmas, monoton szürkeségét.

Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. szeptember 13. 08:19 Ugrás a poszthoz

Nóci


Ilyen nincs. Csani röhögőgörcsöt kapott mellettem. Ez kész. Nem normális, de hát mikor voltunk mi ketten valaha is azok? Zsák a foltját-eset a miénk.
– Igazából az első két lehetőség még mindig a kevésbé vészesebbje. – Ja. g igazán értékelhetné azt a bonyolult átváltoztatást, amit csináltam Baromira nemvolt egyszerű, két hétbe beletelt legalább, mire a kész sátor nagyjából tükrözte az elképzelt tervemet. A komfort-bűbájokról nem is beszélve, a vízhatlanítás még így is szorult némi feljavításra. Megcsináltam volna a hetekben, ha Csanád bátyja, Csabi nem kobozza el és tüntetik el valahova közösen. Tuti terveznek valamit, csak tudnám, mit... na, ilyenkor jönne jól Sárki bácsi képessége. Bár... jobban belegondolva, talán nem is annyira jó ötlet mások elméjében kutakodni. Nem biztos, hogy jól jönnék ki belőle.
– A zöldek jó arcok, egész vagányak – vigyorogtam. Szerencsére Csani tényleg elindult az asztalunkhoz. De fura ezt így kimondani... habár, felfoghatom úgy is, mint egy csereprogramot. Egy új tapasztalat ez is. – Ha igazán jó bulit akarsz, akkor őket javaslom szervezőknek.
Legalábbis abból a pár ismerősömből ezt tudtam kikövetkeztetni, na, nekik nagyon jó a szervezőkészségük. Ezt a tulajdonságot érdemes eltanulni tőlük.
Ez most nem sikerült, nem baj... majd a következő, csak azt jobban ki kell dolgozni. És gondolni arra, hogy van, aki láthatja a gondolataimat... tudnám, hogy lehet ezt kivédeni. Azt lazán figyelmen kívül hagyom, hogy Nóci tekintete mintha bűntudatot akarna kicsikarni belőlem. Tudom, pofátlan vagyok, nem is kicsit néha, de na, nem párbajoztam senkivel, meg se sérült senki, és amúgy is, mintha Sárki bá tudta volna, hol vagyok. Szóval, biztonságban voltam, nem?
Ezt a bajkeverést még gyakorolni kell...  
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. szeptember 19. 19:57 Ugrás a poszthoz

Maja :3
Pécs, belváros

Ez a szünet valami mesés. Már kissé beljebb vagyok, kezdem túltenni magam a sokkon, hogy Lily, az unokatestvérem itt hagyta a sulit, és semmi infóm nem volt arról, hogy miért. Maradt hát a találgatás. Vajon köze volt a Levita-torony összedőlésének ehhez? Passz.
Anyáék mindenesetre megnyugtattak azzal, hogy nem sokáig leszek egyedül, ugyanis jövőre már Donát és Csilla is Bogolyfalvára jönnek. A nyár eddig szuperül telik: megdicsértek otthon a jó eredményeimért. A repüléstantól nem voltak elragadtatva, hogy évet kell ismételnem, kérdezték is, hogy mi történt, és hát itt jött képbe a Csanád-sztori. Meglepett, hogy simán elengedtek vele, és a Pécshez közeli birtokukra nyaralni, de feltétlenül kiemelték, hogy apának a szakácsversenyét meg kell néznünk majd a Balatonon, mert neki semmi sem számít – még az eseteges győzelem se – a lurkói nélkül.
Csani örült a dolognak, ugyanis csak akkor mert bejönni az ajtónkon, amikor már az ablakunkon hallotta, hogy minden oké, jöhet, apa nem készül puskával agyonlőni, ahogy az apalegendák szokták. Még csak kertben elásni se akarta.
Szóval, így kötöttem ki Pécsen, és most egyedül próbáltam meg elnavigálni magam a Marcipánmúzeumig. Ma kierősködtem Csanitól, hogy térkép alapján tök egyedül is menni fog ez. Azért van ez a nagy szám, hogy kérdezzek, ha valami nem stimmel.
Márpedig most szükségem is volt erre, úgyhogy egy arra járót megkérdeztem kínomban. Nem akartam felsülni szívszerelmem előtt, hogy tájékozódni se tudok.
– Elnézést, meg tudná mondani, hogy merre van a Marcipánmúzeum? – érdeklődtem barátságosan egy hölgytől, aki viszonylag kedvesnek látszott.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. október 2. 20:43 Ugrás a poszthoz

Nóci


– Nézd el neki, lökött gyerek, de amúgy jó arc – mosolyogtam, és nyugodtan nevezhetem lököttnek, most, hogy hátat fordított. Nem m, tudjuk egymásról, hogy hülyék vagyunk, és javíthatatlanul bajkeverők.
A prefilány következő megjegyzésére összehúztam a szemöldököm, mintha minimum kínai vagy kopt nyelven szólt volna hozzám. Kedves mellett? Kizárt... – Én ezt azért még átgondolnám...
Normális ember féltené tőlem Kedves diákok által meghagyott, még ép agysejtjeit.
Sose mondtam, hogy könnyű eset vagyok, és azt se, hogy ártatlan virágszál lennék. Ó, de még mennyire, hogy nem voltam az, nem is szándékoztam karót nyelt stréber lenni. – Lazíts már egy kicsit, senkinek se esett baja, nem? Legalább kiderült, hogy topon vagyok ÁTVből.
Eh. Van egy olyan érzésem, hogy legszívesebben darabokra átkozna, amiét melót adok neki a természetemmel. – Sárki bácsi is tudta, hogy hol voltam, legilimentor.
Ja, azonnal tudta, hol keressen, de most komolyan... – Csak egy hátizsákot változtattam át sátorrá, és teszteltem. Jóó, egy piicit hagytam csak figyelmen kívül a házirendet, de na, a kastélyban csak nem tesztelhettem. Amúgy is visszajöttem volna.
Még a vízhatlanító funkciókon kell javítani, azt a bűbájt csiszolni kell. Kérek is majd korrepetálást ebből.
Utoljára módosította:Varga Nóra, 2018. október 4. 13:01
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. október 11. 21:39 Ugrás a poszthoz

Nóci

Azt hiszem, ezzel nem jutok előrébb. Fogadok, hogy közben Csaniék azt találgatják egymást túllicitálva, hogy vajon Nóri mikor átkoz el az Aldebaranra, vagy, hogy milyen átkot fog erre használni. Csak legyen igazam, könyörgöm, benevezek a lottóra, hátha még nyerünk is. Tényleg, kíváncsi lennék, ha mi megnyernénk valaha is Csanival a lottót, vajon mire költenénk el?
– Egy hátizsáktól mégis mit vársz, Csak nem változtathatom át Hilton-szállóvá. Ahhoz minimum egy asztal kéne. A szép tiszta megvalósult volna, ha nem jön az a hülye eső. De ez van, majd még dolgozom rajta, hogy jobban menjen a vízlepergetés. A kombinált bűbájok elég nagy falat, de extrém hasznosak. – A zsibongó említését inkább nem toldottam meg kommenttel, komolyan. Hát kölöknek néz ez leányzó engem? A bűbájok és átváltoztatások sokkal jobban lekötöttek. – A nyárra biztos Balatonozást meg marcipánmúzeum-látogatást. A tanévet meg ki tudja, nem szoktam előre tervezni semmit – Ha meg még is, azt nem kötöm pont egy prefektusnak az orrára. – Na, kellemes reggelizést, és szuper nyarat, ha nem találkoznánk évzáróig.
Azzal vigyorogva elsasszéztam a Rellon asztaláig, ahol Csani már várt, és rögtön le is húzott maga mellé egy székre.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. október 16. 21:47 Ugrás a poszthoz

Riri

Szép szombat, ritka alkalom, hogy tanulással töltöm, de sosem árt a gyakorlás, pláne, hogy nem vagyok valami nagy bájitalos. Kisebb csoda, hogy ilyen jól átvészeltem a vizsgát is, úgyhogy idén dupla bedobással készülök. Nem akarok csalódást okozni Csanádnak. Ő tök jó tanuló, vannak ambíciói, nem is kicsik. Nekem meg még mindig halványam sincs arról, hogy milyen irányba menjek tovább. Abban biztos vagyok, hogy a muglik közé nem akarok visszatérni, jól érzem itt magam, csak még nem bontakoztam ki eléggé. Van, aki korán megtalálja a hivatását, van, aki később, nem vagyunk egyformák.
- Fúha… nem. Tudom, tudom, nem aludni kéne órára járnom… - Szégyenlősen sütöttem le a szemem. Hányszor fogadkoztam már, hogy megváltozom, és jobb tanuló leszek, de valahogy ez mindig elmaradt. Valahogy nem tud lekötni a száraz lexikális tudás.
Lázasan lapoztam a tankönyvünket, megoldás után, azonban arra is rá kellett jönnöm, hogy még mindig nem én vagyok a rendezettség, szervezettség mintaképe.
Áldom az eszem, amiért általában véve jól kijövök a kékekkel, és ők olyan segítőkészek, tudom, kit keressek, ha bajban vagyok. – Nem tudom, ti kékek, hogy csináljátok, hogy szivacsból van a memóriátok. Mi a titkotok, hogy ilyen jól tanultok?
Néha elgondolkodom rajta, hogy bárcsak egy pillanatra fejemre kerülhetne Hollóháti Hedvig híres diadémja. Nem kérnék sokat az ékszertől, csak annyit, hogyan tanuljak meg úgy tanulni, hogy közben ne unjam magam át a túlvilágra.

Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. október 17. 17:18 Ugrás a poszthoz

Asztrológia óra

Óh, hogy az a! Már megint órán kell lennem, pedig nem túl sok kedvem van hozzá. Inkább álmodoznék egy sort, és aztán az álmokat valóra is váltanám. Hogy szép, vagy rémálom-e, az… nos, az sok mindentől függ. Attól is többek között, ki hogyan tekintene rá. Inkább azon gondolkodtam, hogyan dobhatnám fel a Halloweent. Valahogy olyan gáz ez, hogy nem dekorálták még ki a kastélyt. Ha nem, hát nem, majd itt jövök én a képbe. A suliszünet alatt sok okos kis bűbájt és egyéb varázslatot megtanultam, amivel meglephetem a jónépet.
Kezdésnek a lovagi páncélokkal kéne valamit kezdeni, olyan döguncsik, hogy még.
- Jó napot, Várkonyi prof! – többet ne próbáljon tőlem kicsikarni. Nem vagyok az a fajta, aki körítéssel túltolja a dolgokat. Szimpla köszönés. A csillagok viszont lényegesen érdekesebbek, úgyhogy rájuk szentelem a figyelmemet, ameddig kitart.
- Yo, Ange! – biccentettem kedves riválisom felé. Hallom én ám a pletykákat, nem vagyok hülye, tudom, hogy milyen babérokra törekszenek. Én egyelőre még egyedül dolgozom, és készültem is némi meglepetéssel. De kellene ehhez pár tettestárs, mert egyedül ekkora kiterjedésű épületre nehéz kivitelezni ezt a rengeteg bűbájt.
Alig várom, hogy tesztelhessem, amit tanultam, de arra már odafigyelek, hogy SárkiApu legillimentor, és a fejembe láthat. Pedig nem tettem le teljesen a csínytevésekről, csak megpróbálok kifinomultabb lenni, és kevésbé feltűnő. Na, ez lesz a neheze, ilyen rikító rőt sörénnyel a fejemen, amire akár maga Aslan is irigy lehetne. Jó kislány módjára előbányásztam a jegyzeteimet, meg a tolltartómat, és vártam a fejleményekre, meg az alkalmas pillanatra. Ma itt biztos, hogy nem lesz unatkozás.

Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. október 17. 18:38 Ugrás a poszthoz

Riri

Ririvel üdítőbb volt a tanulás, legalább lehetett vele beszélni dolgokról úgy is, hogy nem akarta egyszerre lenyomni az anyagot a torkomon.
- Ja-ja, odáig megvan – bólogattam bőszen, fel se nézve a könyvemből. Oldószer, oldószer… a francba, kerülj már elő! Hova bújtál, aranyom? Fú, Csilla ebben biztos jó lenne, ő ismeri az oldószereket, tök jól fest, hugi biztos tudná, mik jöhetnek szóba.
Valami bázisról hablatyolt a nyáron… megvan! El ne felejtsem a húgocskámat a zseni emlékeztetőiért meglepni valamivel. Megérdemli, ki tud segíteni velük. – Vagy olaj, vagy víz. Spec ezek jutottak az eszembe. Mint a festékeknél. Az egyik típus vízbázisú, a másik olaj… asszem. A húgomnak jobban menne ez a tárgy.
- Mégis szfinx vitte el a pálmát tavaly. De nem baj, mindenkinek kell a sikerélmény, én másban vagyok jó – ezúttal a vörösödés sora rám került, fülem hegyéig paradicsomszínbe váltottam. Na, ja, a bajkeveréshez és a káosz-okozáshoz remekül értek. A sátorbűvölős kertben alvós mizériám után hivatalosan is oda az ártatlan kislány-imidzsemnek, ami addig sem igen létezett, lévén, azt már Várffy-profnál elintéztem. Ja-ja… kíváncsi lennék, ki a fodrásza, hogy olyan jól rendbe tartja a haját. Meg még jó pár egyén nyújthatna nekem ilyen ajánlásokat, mert a göndör hajam néha az idegeimre megy.
Tessék, miken jár most is az eszem, hogy kötöttem ki a hajápolásnál a tinktúra és az oldat különbségeitől?
Végül is, a hajápolás is ide tartozik valamilyen szinten, lehet, megkérdezem, hátha tudnak erről valamit. – Nincs véletlenül valami hiper hajápoló balzsam recepted, amit így, suliidőben is el tudnék készíteni? Nem bírok ezzel az Aslan-sörényemmel.
Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. október 27. 17:30
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. október 26. 16:43 Ugrás a poszthoz

Asztrológia óra

Oké. Páros meló, legalább ismerősökkel vagyok körülvéve. Stellát bírtam, és igen, mivel Máriákból Dunát lehet rekeszteni, épp ezért inkább a második keresztnevén szerettem hívni.
Nekem igazából tök mindegy, amíg nem kötekedés céljából gyakorolja valaki a nevem. Kötekedni én is tudok, de annak az eredményét jobb nem megvárni, mert az egyenlő a totális káosszal és katasztrófával.
- Cső, Stella. Mi a helyzet felétek? Sikerült már nagyjából helyrehozni a kék birodalmat? – érdeklődtem szép halkan. Bírtam a kékeket, nagyon jó arcok. Ha hűséges barátokra vágyik az ember, közülük, vagy a sárgák közül érdemes választani. Más kérdés, hogy pasit sose választanék, mert nagyon üti egymást az ő nyugis természetük az én lobbanékonyságommal. – Skorpió az oksa, tudok vele mit kezdeni. Akkor most mi maradt nekem? Bocsesz, még mindig nem vagyok a koncentrálás nagymestere. Lennék Oroszlán, a sörényem úgy is passzol hozzá.
Ja, elég sok hiányosságom volt, és Csaninak meg a bátyjának, Csabinak tökéletesen igazuk volt abban, hogy komolytalan és szétszórt voltam. Meg kéne változnom, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy csak azért változtassak magamon, mert más ezt akarja. Ahhoz túlságosan szeretnem kell az illetőt, hogy hajlandó legyek érte totálisan is megváltoztatni a viselkedésemet. Ott meg azért még nem tartottunk.
- Mi legyen a szituáció? – vetettem fel a kérdést. Ha játék, akkor az csak jó lehet, legalább nem a padban kell hallgatni a tanári rizsát.

Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. október 28. 12:10
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. október 27. 17:36 Ugrás a poszthoz

Riri

Tényleg, mit nem adnék Hollóháti diadémjáért… nem azonnal akartam tudni az infót, inkább jobb tanulási módszerre volt szükségem. Amikor megérkezett az Általános kémia c. kötettel Maris, én azt hittem, helyben csinálok egy hátra szaltót székestől és lehidalok, spárgával körítve.
- A francba, hogy eddig eszembe se jutott az alkohol. Pedig azt sokszor használják oldószernek, de fertőtlenítésre is. – Elég csak nőkezdeményként a körömlakk-lemosóra gondolnom. Jó volt így, hogy Ririvel bármiről el tudtam beszélgetni, de tényleg, a legapróbb dolgokig is. – Egy zseni vagy. A következő szabad hétvégén biztos teszek egy kört a Leányálomba.
Újabb feladat került fel a to-do listámra. Irány vásárolni, na, nem két kézzel pénzt szórni, annál azért ügyesebben vigyáztam a zsebpénzemre. Alig várom, hogy betöltsem a tizenhatodik évemet, és legálisan is diákmunkázhassak. Jó lesz zsebpénzgyűjtésre, meg tapasztalatszerzésre, legalább rájönnék, hogy mihez is kezdjek magammal.
- Riri, szerinted hogy jöhet rá az ember a legegyszerűbben arra, hogy mihez akar kezdeni magával a jövőben? Mivel foglalkozzon? – főleg egy ilyen problémás egyed, mint én. Kb. egy-két óránál tovább semmi sem kötötte le igazán a figyelmemet, és nagyon nehezen maradtam nyugton sokáig egy helyben, jobban szerettem a pörgést, a lendületet. Valami ilyesmi kéne, amitől nem unom halálra magam.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bodza Edina Gyöngyvér összes RPG hozzászólása (94 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 » Fel