37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bodza Edina Gyöngyvér összes RPG hozzászólása (94 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Le
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. március 19. 13:06 Ugrás a poszthoz

Orczy Lőrinc

Ahogy a vonat begördült, nagy kő esett le szívemről. Szóval mégsem álmodom. A vasútállomás impozáns, de nem tűnt elsőre valami nagynak. Már nagyon vártam az iskolát, a tantárgyakat, és hogy használhassam a varázspálcámat.
Vicces, hogy nálunk miképp derült ki a kis különcségem. Épp Csillával és Donáttal játszottunk, minő meglepetés, pont bűvészesdit, és magától lebegett a kártya, pedig mindenki azt hitte, a damil a tettes, amit a trükkhöz használtam.
Persze, én sosem leszek olyan jó ebben, mint Donát, őneki egész jó a kézügyessége.
A kedves boszorkány, aki beavatott minket, hogy mi történik velem, ő még a vasútállomásra is elkísért, felpakolt a vonatra, apáék nem tudtak jönni, apu a munkahelyére lett befogva, anyu meg Csillát vitte pont balett edzésre. Dóra néni vállalta, hogy elhoz, és ha szükséges, felügyelhet rám az iskolai szünetekben, szóval egy plusz bébiszitterem is lett. Nem mintha rászorulna, de neki sajnos nem lehet lurkója, úgyhogy szívesen vendégül lát az apró iskolai szünetekben, nyáron meg természetesen hazamegyek a szüleimhez.
- Hurrá! – csúszott ki számon a gondolatom, amint begördültünk, és leszállhattunk a szerelvényről.

Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. március 19. 17:51 Ugrás a poszthoz

Orczy Lőrinc

Mesés érzés volt, hogy végre kinyúztóztathattam elgémberedett karomat és lábamat. Még Budapestről is hosszúnak tűnt az út, és már alig vártam, hogy belevethessem magam a diákéletbe.
- Olyan savanyú a képed, egész úton meg se nyikkantál. Te hogy nem örülsz, hogy mindjárt beérünk a kastélyba? - Csak pislogtam rá, tányérnagyságúra nyílt szemekkel. Cili cicám még mindig aludt a hordozójában, a diákzsivalyra sem kelt fel.
 Jó neki, hogy ilyen jól képes szundikálni A nap huszonnégy órájából szerintem legalább tizenhatot durmolással tölt.
Eddig még konkrétan nem számoltam, de lehet, sort kerítek rá. Vörös hajamba belekapott a szél, egy-két rakoncátlan tincset az arcomba hozott. Pf... ezt nem nagyon szeretem, ahajamtól létezik ehetőbb étel is, nem vagoyk rászorulva, hogy a saját hajam egyem.
- Egyébként Dina vagyok, és te? - legalább azt ne mondhassa rám, hogy udvariatlan vagyok. Engem lenyűgözött a nagyvárosi élet után ez a kis falucska, és alig vártam, hogy felfedezzem, az egyik lány a vonatonsokat mesélt róla, ő már harmadikéve jár ide, és levitás. Tök jól elbeszélgettünk, csomót tanultam tőle, de persze, az iskolban még többet kell. Lelkesen felajánlotta, hogysegíteni fog tanulni, úgyhogy már volt egy barátosném. Legalább nem tök egyedül megyek oda.
A fiúnak kicsit fura az akcentusa. Talán külföldi, de nem merek rákérdezni, hátha kényelmetlen a téma neki. Ha mégis az, majd kiheveri idővel a kultursokkot.

 
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. március 21. 22:07 Ugrás a poszthoz

Patay Alfréd Benedek
Egy szerda délután 4 körül
Ruha
Zene

Hihetetlen ez a hely. Nemrég fedeztem fel, egész kellemes, és nem olyan unalmas, mint a mugli iskolám tanulószobája.
Pillanatnyilag semmi másra nem vágytam, mint a macskám, Cili társaságára, két hatalmas tábla csokoládéra, és arra, hogy végre eszembe jusson, mit is írhatnék anyáéknak... aj, nincs ihletem...
Azért mégiscsak kezembe emeltem a tollat, meg a levelezőlapot – áh, bolond leszek rászokni a pennára, meg pergamenre. Az olyan oldschool, és sima golyóstollal sokkal könnyebben tudok olvasható macskakaparást odabiggyeszteni a papírosra.
Na, igen... itt miért nem lehet elektronikusan, vagy legalább gépelten beadni a beadandót? Annyival egyszerűbb lenne, és nem lenne panasz arra, hogy milyen rondán írok.
Ez van, nem én leszek az évszázad kalligráfia-mestere.


A levél

A szobában áradó csokiillat és a kellemes zene segítségével végül mégis sikerült néhány sort kipréselni magamból, hogy azért mégse aggódjanak értem odahaza.
Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. március 21. 22:17
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. március 29. 22:09 Ugrás a poszthoz

Patay Alfréd Benedek

Hmpf...grrr. Nagyon nem örültem annak, hogy megváltozott a zene, ez a Kelly Family-dal a nagy kedvencem, erre ez a rémes metálszerűség elrontja a hangulatom. Rögtön az ajtó felé pillantottam, hogy lássam, ki az, aki ilyen zenei ízléssel vagyn megáldva/verve.
- Uhm... helló. Bodza Edina Gyöngyvér vagyok. – Ja, persze. Nem is kéne csodálkoznom, a fiúk mindig valami ilyesmit hallgatnak, jó, nem kéne általánosítani, de még lány ismerőseim közül senkit se tudnék felmutatni, aki ilyen zenét szeretne.
- Nem zavarsz, de válthatnánk zenét? Nem tetszik ez a műfaj, bocsi – pillogtam rá bűnbánóan. Attól, hogy nekem nem tetszik a zene, nem biztos, hogy az tényleg rossz is. Csak nekem nem jön be. - Most fejeztem be, nyugodtan beszélgethetünk, ha szükséges.
Hátradőltem az ülőhelyemen, közben az ölemben doromboló maccsomat simogattam. Olyan hangosan dorombolt, hogy tisztán kivettem a kis hangocskáját. I-má-dom ezt a macskát.
- Csokit? - kínáltam meg a kis nassolnivalómból, ha már itt van, úgy illik. - Ha szomorú vagyok, vagy csak egykedvű, ez nekem rögtön segít.
Reméltem, hogy csacsogós természetem miatt nem fogja megbánni, hogy beszélgetni akart velem... ezen tényleg javítanom kéne, de ha egyszer szeretek beszélgetni...
Olyan jó érzés, úgy érzem közben, hogy tényleg élek, és nem csak úgy leledzek az éterben.
Annyira új még nekem ez a varázslás, kisit nehéz felfogni, hogy nemcsak álmodom ezt az egészet. Pálcám van, varázskönyvek, egyenruha, ház... és sok új arc.
Remélem, a tanév végére már beleszokok az új kerékvágásba.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. április 2. 19:50 Ugrás a poszthoz

Várffy-Zoller tanár bácsi – az áldozat&Lóránt Bence – a tettestárs
Fessünk! És menjünk utána büntibe...

Úgy esett e csodás április harmadikai napon, hogy halálosan unatkoztam az egyik tanórán. A mágia elmélete és gyakorlata... hahaha. Akkor inkább Önismeretre megyek, mert itt biza semmi mást nem hallok, csak azt, ahogy a tanár fényezi magát. Aha. Mester... gyerünk, én már a gyakorlatot várom.
Hol van itt a jedi kraft?
Suttyomban küldtem egy cetlit a mellettem ülő egyednek, aki háztársam,
a következő üzenettel:
Reménykedtem benne, hogy szívesen fogadna velem egy doboznyi fincsi sütiért. Ahogy hallgattam az előadást, ami akár színházi darabba illene monológnak, azon morfondíroztam, hogy miként festene Robi bácsi, akit kb. egy-két napja ismerünk, sárga szemöldökkel, és tipikus English bajusszal. Le is firkantottam a cicamicás füzetembe, a világért sem térnék át pergamenre. Jó nekem ez a mugli kis találmány, egyszerű, de nagyszerű, és praktikus. Az enyémnek még mappatartó füle is van a hátuljában.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. április 27. 21:15 Ugrás a poszthoz

Bence és Robi bácsi
„Művészi művelet”

Az órai levelezésért kaptunk egy csúnya pillantást. Nem nagyon hatott meg, hogy őszinte legyek, tudtommal nem zavarjuk a többieket, csendben és nyugiban próbáltam felvenni a harcot az unalom szürke szörnyikéjével. Addig örüljön neki, amíg én nem bájitalfőzéssel óhajtom a termet kidekorálni...
Kémiából a mugli sulimban se vagyok valami jó. Tavaly is épphogy belecsusszantam a hármasba.
Na, az a válasz instant beindította a fogaskerekeimet az agyamban, már amelyik kivan éppen, ugyanis az az „Úgyse mered” mondatocska nekem felért egy keringőre hívással. Ha kedves az életed és jót akarsz, akkor ne mondj ilyet egy impulzív természetű, nyughatatlan személynek, mert képes és megteszi.
„Jó. Belépsz a kviddiccsesek közé, ha megteszem?” állítottam fel a tétet. Nem akarom megszívatni, jó arc, és most bőven elég szívás lesz nekünk az, amit a tettemért mi kapni fogunk. Egy óvatlan pillanatban, amikor összeszedtem a bátorságomat, megtettem. Ráküldtem a színezőbűbájt a tanárra. Epekedve vártam, hogy vajon eltalálja-e, és ha mégis, hogy fog állni neki a végeredmény? Azt azért elismerem, hogy az ömlengéseit nem számítva egész jól néz ki, de vajon az Eridon-színek is jól állnának neki?
Merlin, én halott ember vagyok...
Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. április 27. 21:19
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. április 27. 21:35 Ugrás a poszthoz

Benedek

Egész szimpatikus a fiú, úgyhogy szívesen szóba álltam vele. A zenei ízléséről és a szoba varázslatáról valóban nem ő tehetett, és arról sem, hogy én még tudatlanka voltam.
- Elnézést, nem tudtam, hogy ez ilyen. Mugli környezetből jövök, nekem ez az egész egy csupa újdonság. Mint a kisfiúnak a Polar Express, kb. ilyen szinten – szabadkoztam. Nem kellett volna letámadnom szegényt az ízlése miatt, na. Reméltem, hogy nem írt ezek után a tahók közé.
- Hogyne, szívesen meghallgatlak, ha tudok, még segítek is – szívesen engedtem kérésének, szerettem beszélgetni, és igaz, néha inkább csak beszélni, de a kedvéért igyekezni fogok befogni a csőröm. A kommunikációs skilleket nem árt gyakorolnom.
- Rossz kedvem? Ne viccelj, csak egy levelet írtam a hazaiaknak, hogy ne aggódjanak, még egyben vagyok, nem lett hét fejem, és tüzet sem köpködök sárkány módjára. Nehéz nekik, hogy én vagyok a család egyetlen boszija – a fenébe, már megint megeredt a nyelvem. Ha elindulna az ajtó felé, nem csodálkoznék rajta. Egyszer az a nagy szám fog a sírba vinni.
- Egészségedre váljék. Mindkettőt használom, úgyhogy amelyik szimpatikusabb neked, azon hívsz. Rád bízom. És én hogy szólíthatlak téged? Melyik házhoz tartozol?
Ezt a dumafolyamomat aputól örököltem, ő a nagy beszélőkés nálunk még, meg Donát, a tesóm. Csilla, az egyszem lánytesóm, na, ő totál az ellentétünk, időnként a harapófogó is kevés hozzá, hogy szóra bírjuk. Írásban viszont tök jól kommunikál, úgyhogy vele kitaláltuk, hogy Facebook-on chatelünk. Nem tudom, hogy fogjuk kibírni itt, hacsak a mobiltelómnem rúnáztatjuk, de az kicsit drága nekünk.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. május 11. 18:04 Ugrás a poszthoz

Benedek

Aranyos ez a fiú, kimondottan udvarias és segítőkész. Tetszik az ilyen, bár én pörgősebb vagyok nála, úgy érzem, még beszédben is. Nekem a lelassítással szokott gondom lenni, a kapkodás sajnos lényem része, és elég sűrűn hibaforrás is. Lásd a borzalmas macskakaparásom, amit kézírásnak merek csúfolni.
- Wow, köszönöm szépen, kicsit jobb lett a kedvem – és tényleg. Szerettem volna több sorstárssal megismerkedni, úgyhogy ebben az évben, bárhogy is tiltakozik anyu meg apu, a szociális életem lesz az első, a tanulás másodlagos. Egy hasonló származású jobban tudja, min megyek keresztül, hiszen ő már megélte ezt az egyik világból másikba csöppenést.
- Én nagyon szeretem a háztársaimat, de még kevés embert ismerek úgy igazán, remélem, hamarosan lesz egy kisebb baráti társaságom. Te hamarosan végzel, igaz? Milyen szakmák vannak ebben a világban? Te már tudod, mit szeretnél dolgozni? - A mi leszel, ha nagy leszel kérdéskört inkább hanyagoltam, az olyan undorító, főleg, ha valaki tudja, hogy már sosem fog nőni, mert kialakult a szervezete, elérte a maximális magasságát. Én se számítok valami hú, de magas egyednek. Ne is legyek, mert aztán a végén almaszedővel se érnék el az orrom.
- Megtennéd, komolyan? - A létező legnagyobb szívességet ajánlotta fel, hálásan pillantottam rá nagy, barna kutyaszemekkel. A kastély felfedezése jó program, de egyedül dögunalom, és eltévedni se szerettem volna.
Közben a hátratűzött hajamból kihulló egy szem göndör tincsemet félresöpörtem az útból, nem szeretem beszélgetés közben a zavaró tényezőket. Elrontják a hangulatot.
Cili cicus időközben átvándorolt a bal combomra, és tovább dorombolva adta tudtomra, mennyire jól érezte magát szunya közben. A kis lustája, de úgy szeretem, ahogy van.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. május 21. 21:58 Ugrás a poszthoz

Millának szeretettel

Éhes voltam. Annyira felhúztam magam azon a nyamvadt tananyagon, hogy a végén falhoz csaptam a könyvet, s inkább lemásztam ideúgy, ahogy voltam, cica-mintás pizsibfelsőben és szürke pizsinadrágban, hogy megtömjem a gyomromat. Ugyan megtehettem volna, hogy az Eridon Kuktasarkában összedobok valamit, de az olyan snassz lett volna. Túl jó kislányos. Én meg nem az a fajta vagyok, aki olyan könnyen ellenáll a csábításnak, ha arról van szó, hogy veszély, ismeretlen, kaland. Ez a szótrió pillanatok alatt képes arra, hogy az én gyenge akaratomat gond nélkül földre terítse, még csak fekete öves szintű tudomány sem kell nekik hozzá.
A folyosókon csendben osontam, halvány Lumos-fénynél, és igyekeztem nem felhívni a portrék figyelmét magamra. Azért ennyire kamikaze-jelölt nem vagyok, azok az ostoba festmény-lakók biztos nyakamra csalnának pr tanárt, hogy megkoronázzák az estémet. Így se tudtam rendesen aludni se, azért kezdtem olvasni, miután rávett a gólyalakos társam, hogy akkor inkább tanuljak, de csendben, és dobolás nélkül.
Van nekem ugyanis egy olyan rém idegesítő szokásom, hogy amikor ideges vagyok, hajlamossá válok minden elképzelhető és nem kínos felületen dobolni, amit érek, az ujjaimmal. El lehet hinni, ettől már csak az álmomban való csámcsogásom irritálóbb.
A konyhába érve a manók amint megláttak, azonnal szorgoskodtak körülöttem, mintha valami meséből idecsöppent királylány lettem volna. Kicsit úgy is éreztem magma, mint Lucy Pevensie, amikor a Gyügyük körberajongták a Hajnalvándor-kötetben.
Ha már ennyire segítőkésznek mutatkoztak, rendeltem magamnak egy hatalmas adag sült hasábkrumplit meg két szelet rántott camambertet áfonyaszósszal. Nyamm.
Ahogy megérkezett a mennyei pót-vacsorám, neki is láttam a falatozásnak.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. május 21. 22:30 Ugrás a poszthoz

Millának szeretettel

Váratlanul nyílt az ajtó. A falatot jó alaposan sikerült félrenyelnem, annyira nem figyeltem oda, hogy mit csinálok. Ennyit erről, Dina, igazán szépen bemutatkoztál.
Miután az egyik manó kegyesen egy kis tea segítségével megmentett a további fuldoklós-köhögős jelenettől és az ezzel járó önégetéstől, kicsit jobban megnéztem az a kék hajú idegen lányt. Igen, kék a haja! Jé, kék hajjal még nem láttam senkit. Az én mugli gimimben tilos a smink és a hajfestés, ott is balhé volt az egyik osztályban, amiért egy lány csak sima kimosható színezővel egy tincset pinkre mázolt. Eh, nem értem ezt a maradiságot, pedig tök jól állt neki.
Ennek a csajszinak is jól áll ez a türkizes árnyalat szögegyenes fazonnal.
Én nagyon elégedett vagyok a saját hajszínemmel, a világért se változtatnék a vörösön, de egyenesen kipróbálnám azért, hogy állna nekem. Kár, hogy nincs hajvasalóm. A szüleim azt írták, hogy kivasaltathatom – bűbájjal, de nem rendes mugli hajvasalóval, mert a gőze roncsolja a szép hajam. Ebben egyetértünk, szerencsére. A szeplőimet már kevésbé szeretem, de ha már vannak, akkor így is jó, különösebben nem zavarnak úgy, mint a pattanások a jobb lapockámnál. Még jó, hogy nem a képemet tarkítják, az foglalt, tettek róla a szeplőim.
- Jó étvágyat, és ja. Kösz a megnyugtatást, örülök, hogy nem prefektus vagy. A tanévem első hetét így is büntimelón töltöttem. Bodza Edina Gyöngyvér vagyok, úgy hívsz, ahogy akarsz, mindkét nevemre hallgatok. Téged hogy hívnak? Ja, és menő a séród.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. május 22. 21:04 Ugrás a poszthoz

Millának szeretettel<3

Olyan jól esett ez az esti nasi, és az adrenalin, hogy jaj, el ne kapjanak a tanárok. Na, igen, én kicsit más jelentettel hajtom végre azt a bizonyos viccet a SZPI-től. Én nem az erdésztől tartok, hanem a tanártól. Végül is, valamilyen szinten a tanár is erdész, hiszen minket, csemetéket igyekeznek jó irányban oktatni. Én úgy vagyok ezzel, mint azok az egyének, akiknek mániájuk, hogy minél veszélyesebb helyzetekbe rántsák magukat, aztán onnét másszanak ki.
Azért én még ennyire nem untam meg az életemet, csak aprócska csínyek formájában éltem ki magam.
- Eridonos bajkeverő-fióka vagyok. Pályázom az Év Tréfamestere címre, bár kicsit le vagyok törve, túl sok a jelentkező, ahogy tapasztalom. És te?
Annyira, annyira jó lenne, ha nem a stréberek között végezném. Kell a fenének az a sok magolás, úgysem az a lényeg.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. május 23. 22:49 Ugrás a poszthoz

Emerald Stone
Egy péntek délután

Sokaktól hallottam már, hogy a Pillangó-varázs jó hely, és most ideálisnak láttam az alkalmat arra, hogy le is teszteljem a hallottakat. Nincs is jobb nap erre, mint egy péntek délután, amikor már nincs több teendőm a nap során, maximum annyi, hogy Cilivel törődöm, ő viszont fent durmolt a hálókörletünkben, legnagyobb örömömre.
A teaházat választottam olyan hat óra magasságában, hogy még a takarodó idejére felérjek, ennyi időnek elégnek kell lennie ahhoz, hogy kipróbálhassak egy-két finomságot.
A kabátomat és a táskámat leadtam a megfelelő helyen, utána helyet foglaltam egy üres asztalnál. A ház specialitását rendeltem, puszta kíváncsiságból. Mellé pillangó-formájú süti járt, ami nekem külön elnyerte a tetszésemet.
Az hiszem, ha az ízek is legalább olyan jók, mint a külcsín, akkor én máskor is benézek ide, de már barátokkal. Még randi-helyszínnek is tökéletesen megfelel, édesség-rajongóknak.
Egész kellemes hangulatú zene gondoskodott arról, hogy ki tudjam kapcsolni a túlterhelt elmémet. Néha kell egy kis lazítás.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. május 23. 23:12 Ugrás a poszthoz

Milla&Jeong

- Ha adhatok egy jó tanácsot, akkor ne így kezdd. Ha mindenáron vezető-típus szeretnél lenni, Várffy-bá't ajánlom mesternek. Tőle tanulhatsz, de jobb, ha nem húzod végletekig az agyát. És ha azt szeretnéd, hogy tiszteljenek – neked is kell tiszteletet mutatnod – feleltem a bemutatkozására
két falat között. Ú, ez a menü isteni, valamit mindenképp adok a manóknak ezért a gyors éjjeli életmentésért.
Talán valamikor szabadidőmben lejárhatnék segíteni nekik, vagy valami hasonló szívesség...nem rossz társaság ők, a sipítozás ellenére sem. Sokkal kellemesebb, mint egy durva, ormótlan gurkó, amelyik lépten-nyomon földbe akar döngölni.
- Ezt jól elkiabáltad, Milla - forgattam a szemem, miután egy prefektusnak sikerült elkapnia minket. Ha prefektus, és nem csak szórakozik velünk, tapasztalatlan gólyákkal.
- Előbb szeretném látni a jelvényed, ha valódi prefektus vagy, kell lennie nálad ilyennek. – Apám, a színes haj valami őrületes divat lehet mostanában a varázsvilágban, elég sok ilyen őrült színválasztást látok a kastélyban. Nekem elég a vörös is, kifejezetten örülök neki, hogy ezt örököltem az őseimtől. - Megköszönném, ha megmutatnád.
Eh... Milla most rontott el mindent. Tőlem, ha ennyire unja az életét, legyen, de látszik a másikon, hogy hulla fáradt. Most én se vagyok éppen agynyúzós, tréfálkozós hangulatban, kezdtem érezni, hogy a menta-tea, jól átmelegítve, megteszi a hatását, és nyugiban fogok szunyálni, ha végre az ágyamba kerülök.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. május 26. 13:01 Ugrás a poszthoz

Bence és a Professzor úr
„Művészi művelet”

Az egész tevékenységem vége az lett, hogy a csoporttársaim rám bámultak, mintha minimum egy másik bolygóról jöttem volna. Még én se gondoltam volna, hogy tényleg van bennem elég kurázsi ehhez, de megtettem.
Kivédte a célpontom, de semmi baj, most lesz igazán érdekes ez az óra.
– Jó, nem kezdi mindenki tökéletesen, azért van ez az óra elvileg, hogy tökéletesítsük – nyugtáztam a sikertelen varázslatot. Valóban halk volt a varázsige, és a pálcamozdulatot is elhamarkodtam, de nem baj. Lesz ez még jobb is, idővel, és ahogy a tanár úr is barokkos körmondatokban kifejtette már: gyakorlással, jó sokkal.
- Wow. Köszönöm, professzor, hogy megengedi! – Ezzel most nagyot nőtt a szememben, hogy belement, nem számítottam rá, hogy ilyen egyszerű lesz tesztalanyt találnom. Lehet, elég lett volna szimplán csak megkérni, hogy hadd gyakoroljak rajta? Á, az úgy nem lett volna érdekes. Így legalább lesz mit írnom a szüleimnek, még ha ennek büntimeló is lesz az ára, mert ezt ilyen simán nem fogom megúszni.
Most mutasd meg, Dunakavics, mit tudsz...csak olyan legyen az árnyalat, amilyennek képzeltem...
Ezúttal nem siettem el, szépen végigcsináltam a pálcamozdulatot, ahogy kell, és kimondtam érthetően, hangosan.
A többiekkel együtt árgus szemekkel lesem a végeredményt, és ha sikerül rendesen megcsinálnom, esküszöm, befestem a hajam olyanra, amilyen a tanár úré lesz elvileg. Az én hajam árnyalatával megegyező vörös alap, világosszőke melírcsíkokkal.
Legyél jó, jó kis varázslat, könyörgöm!
Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. május 26. 13:03
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. május 27. 19:50 Ugrás a poszthoz

Jin&Milla


Eszem megáll, ez a lány teljesen elmebajos, vagy mi? Na, pont az beszél, aki Robi bát használta próbababának... Komolyan, most mi ellen lázadozik, de tényleg?
- Milla, ne csináld ezt. Mivel prefektus, valószínűleg többet lepakolt már az asztalra, mint te, vagy én, vagy bármelyik elsős társunk. Ha odamész valahová, neked kell beilleszkedni, nem fog mindig mindenki hasra esni előtted, mert te te vagy. Ha bunkón állsz másokhoz, ne várd, hogy szeressenek – próbáltam jobb belátásra téríteni, komolyan, kellően kimulattuk magunkat a plusz vacsoraadagunkkal, minek kell még húzni a másikat? Muszáj megvárni, amíg a hálókörletbe átkoz minket? A kék haja alapján Levitásnak tűnik, egy levitással pedig jó óvatosnak lenni, mert okos.
- Én Bodza Edina Gyöngyvér vagyok, elsős és Eridonos. - tettem eleget a prefektusi felszólításnak.
- Jó éjt, Milla – köszöntem el tőle, és jó lett volna a sráctól is. - És jó éjt, őőő...
Ja, igen, név híján ezt nehéz megoldani. - Hogy szólíthatlak?
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. május 27. 21:22 Ugrás a poszthoz

Lilinek:D
- rokonok találkozása -

Ma hatalmas dolog történt velem. Olyan jól éreztem, mint még soha. Anyukám írta a legutóbbi levelében, hogy van itt egy rokonom a Bagolykőben, aki az oldaláról rokon velem, a néhai boszi nagyim révén. Orosz származású a csajszi, és még ismerem is, szupi. Legalábbis nem egyszer láttam már, ő is elsős, mint én, csak Levitás, vannak közös óráink.
- Szia! - kértem tőle egy találkozót, hogy ismerjük meg egymást, mert megtudtam, hogy összeér a családfánk egy bizonyos ponton. Királyság lenne megismerni jobban az unokatesómat. - Dina vagyok, és remélem, nem baj, hogy ide hívtalak, itt kellemesebben beszélgethetünk.
Hoztam magammal a házunk Kuktasarkából egy kis ropogtatnivaló rágcsát, kekszet is, hogy emeljem a hangulatot.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. június 1. 17:47 Ugrás a poszthoz

Benedek

Meglepett, hogy felajánlotta a segítségét, szinte biztos voltam benne, hogy nem lenne kedve egy elsős pattogatott kukoricát pesztrálni. Az, hogy aranyosnak tartott, hatalmasat dobott a jó hangulatomon, általában a nagyszájú, nyughatatlan jelzőket szoktam kapni, na meg a vöröskét. Mondjuk arra büszke voltam, vagyok, leszek.
 – Köszönöm a bátorítást. Milyen szakkörök vannak itt a suliban? – érdeklődtem barátságosan, kicsi jobban felé fordultam, Cilit közben átpakoltam a karfára, mert már zsibbadt a lábam, annyit durmolt. Öregem, hogy képesek a macsekok ennyit aludni? Én már rég megkukultam volna. Számomra a pörgés alapvető, ez a lételemem, keresem az újdonságokat, az érdekes, izgalmas tapasztalatokat.
- Naná! Már alig várom, hogy lássam a suli legérdekesebb helyeit. Mikor kezdjük a túrát, Idegenvezető úr? - viccelődtem.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. június 1. 18:09 Ugrás a poszthoz

Várffy professzor, Bence
Színvarázs

- Yeah – suttogtam halkan, s hatalmas vigyor kúszott az arcomra, amint nyugtáztam a varázslat sikerét. Meglepően jól állt a tanár úrnak ez a szín. - Hogy csinálja, hogy magának minden szín jól áll?
Ez érdekelt, habár már hallottam innen-onan-amonnan, hogy jó adottságai vannak. Picit irigyeltem, nekem a vörös loboncom mellett extrán vigyáznom kellett, mit veszek fel. Hamarosan a tanerő revansot vett apró húzásomért, és zöldre váltott a hajkoronám. Az hiszem, már tudom, kihez fogok fordulni, ha stílust újítanék... - Ne! Ez tök jó, tetszik.
Kajakra meg akartam tartani a színt, miután az egyik csajszi sminktükröt tartott elém. Még jobb lenne, ha világos szőke csíkokat lehetne festeni bele. Extra-extra elégedett lennék, de pillanatnyilag ezzel is beérem. - A tanár úr lehetne a fodrászok legjobbika. Gondot már rá, hogy indulhatna mesterfodrász-versenyen?

Utoljára módosította:Bodza Edina Gyöngyvér, 2018. július 1. 19:42
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. június 1. 19:17 Ugrás a poszthoz

Emerald Stone

Ez a süti nagyon finom volt, azonban nem kellett volna olyan mohón falatoznom, meglett a vége. Az apró teasüteményekkel egy baj van: morzsálódnak, és a morzsák hajlamosak rossz útvonalra térni.
Velem is ez történt, és annyira kínos, hogy pont az előtt a vendég előtt, aki velem szemben foglalt helyet.
Hát, a köhögőkoncertemmel biztos nem kelthetek valami bizalomgerjesztő látványt. Két köhögéssorozat között mutogatva próbálom jelezni elé, hogy legyen szíves egy kicsit hátba vágni. Hátha segít.
Kár, hogy a teámat már mind megittam.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. június 1. 20:37 Ugrás a poszthoz

Lily uncsiiim  Love

- Üdv Lily! Tök szép neved van. Mi menő már, hogy a rokonom vagy egy Levitás! - Alig bírtam magammal. Eddig nem nagyon tudtam róla, hogy lenne varázsvilágbeli rokonom s anyai nagymamám részéről, de most minderre fény derült, és végre nem éreztem magam olyan magányosan.
Lily egy csöndes, visszahúzódó lány, legalábbis ilyennek ismerem, amennyit láttam eddig. Majd kirángatom ebből, színessé teszem a napjait, mellettem garantáltan nem lehet unatkozni.
 – Tök jó, hogy az uncsim vagy, üdv a családban. Dobd csak le magad.
Hirtelen fogalmam sem volt, hol kezdhetném. Annyi, de annyi kérdésem lett volna hozzá, de nem akartam lerohanni.
 – Mi a hobbid? Mi a kedvenc színed? Szeretsz zenét hallgatni? Melyik tárgyat szereted a legjobban?
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. június 1. 22:56 Ugrás a poszthoz

Milla&Jin

Ötszáz? Kösz, Milla, igazán... szegény srác, nem is tudja, mire vállalkozott, amikor azt a büntetést kiszabta. - Használhatnék hozzá pulicer pennát? Pocsék a kézírásom, csak kínoználak vele, ha látnád a macskakaparásom.
Szégyelltem, amilyen rondán és trehányul írtam, lány létemre, de én lógtam ki, most viselnem is kell a következményeit.
- Ja, ha visszakísérsz, akkor jó – torpantam meg az ajtóban, és bíztam benne, hogy Kami már nem nehezíti tovább a dolgunkat, amikor én már szunyókálnék. Teljesen elálmosított az a finom pótvacsora, majd meglepem legközelebb valami aprósággal érte a manót,amelyik az asztalra tette nekem. Figyelmességért figyelmesség jár.
Meg Kaminak jár a szája, ó a fenébe is... ez a lány tényleg ennyire unja az életét?
- Milla! Elég már, ne cirkuszolj! - igyekszem jobb belátásra téríteni. Néha jó egy kicsit túlnyújtózni a takarónkon, de azért mindennek van egy határa. A hülyeségnek és a merészségnek nagyon vékonyka a válaszvonala.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. június 2. 13:38 Ugrás a poszthoz

Medencés buliiii Love
Lily uncsim
Fürdőruci

Ez HI-HE-TET-LEN! Sárki bácsiék a legjobbak a világon, ebben a hőségben igazán életmentő ez a medencés csobbanás. Ebben már csak az a legjobb, hogy mindezt a barátainkkal együtt élvezheti az ember lánya-fia.
Most félre teszem a  „rosszalkodós klónom”, és cserébe egy álló hétig nem megyek senki agyra a pillanatnyi marhaságaimmal. Nem tudom, hogy fogom kibírni jó kis csíny nélkül ez hétig, de valahogy megoldom ezt is.
Azonnal küldtem egy baglyot az uncsitesómnak, Lilynek, hogy jöjjön ki a rétre, bulizzunk egy jót együtt. Nem baj, ha nem tud úszni, mert én se tudok, azért vagyunk boszik, hogy használjuk az eszünket.
– Bombaaaa! – zsupsz, már ugrottam is, amint lehetőségem volt rá, szerencsére annyira nem mély a víz, hogy gáz legyen belőle. Ez még egy nem profi úszónak is tökéletes arra, hogy kisit hűsöljön ebben a kora nyári kánikulában. Már csak az ananásszal díszített limonádé hiányzik, kis napernyővel, szívószállal.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. június 2. 13:59 Ugrás a poszthozSzupi ez a nap. Komolyan, annyira örülök, hogy ma minden az én terveim szerint alakult, nem hagytam el kivételesen egy holmimat sem, és még csak nem is értem el, hogy újabb büntetőfeladattal tegyem zsúfoltabbá a napáramat.
 – Csúcshobbijaid vannak, de akkor hogyhogy alig láttalak társaságban? – Jó, persze, a zárkózottság levitás jellemző, mint ahogy nálunk, pirosaknál a szétszórtság.
 – Sajna nekem nincsenek, nem vagyok elég kitartó hozzájuk. Még nem találtam meg azt, ami igazán érdekel és leköt. Egyelőre a bűbájtan és a mágia elmélete és gyakorlata talán az, ami bejön. Milyen zenei előadókat kedvelsz?
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. június 3. 12:31 Ugrás a poszthoz

Medencés buliiii Love
Lily uncsim
Fürdőruci

Amint megpillantottam az uncsitesómat, vadul integettem felé a vízből. Jól esett a hűvössége, ahogy körbeölelt a H2O-sereg szelíd hullámok formájában.
– Nem igazán legális a parti, de... néha nem árt egy picike bűnözés – kacsintottam rá, amint beértem. Amit meghallottam a kész a kaja-felkiáltást, felcsillant barna őzikeszemem. Kaja! Ilyen melegben legszívesebben két dolgot csinálnék egyhuzamban: sellő módra hideg vízben lubickolnék és kajálnék. Kár, hogy messze az év vége, fontolgatom, hogy elhívom Lilcsót, nyaraljon velünk az idén. Kíváncsi vagyok, tetszene-e neki a Miskolc-Tapolai tavas barlang. A szüleim mindig spórolnak erre egész évben, hogy utána jól kiélvezzük a munka gyümölcsét. Max. egy hét, de tartalmasan az bőven elég szokott lenni ennyiünknek. Szerintem Donát és Csilla is kedvelné Lily-t.
– Megyünk kajálni? – biccentek a grillrészleg felé.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. június 3. 12:38 Ugrás a poszthozAhogy hallgattam őt, egyre inkább az az érzésem támadt, hogy sok közös van bennünk, a különbségek ellenére is. Ahogy megemlítette a Linkin Parkot, egyből elkönyveltem, hogy ő lesz a legjobb barátnőm, egy másik LP-fan! Királyság ez a suli.
 – De jó! Mu-száj lesz elmennünk együtt Linkin Park-koncertre a nyáron. – Ennek feltétlenül a bakancslistámon a helye. – Varázsslágereket ismersz? Abban én nem vagyok annyira jártas. Mi a kedvenc kajád? És a kedvenc könyved?
Csak úgy dől belőlem a szó, mint akit ezer éve nem engedtek szövegelni, remélem, hogy ne un rám és nem dob le az erkélyről csupa szívjóságból, na, meg azért, mert rám un.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. július 1. 19:39 Ugrás a poszthozJókat vigyorgok, ez kezd egyre jobb lenni. Alig várom, hogy közös programokat szervezzek orosz uncsimmal Tök jó külföldi rokonokat is tudni a családfámban.
- Huh, nagyon nincs kedvencem, de amit kilószám tudok enni, az a rántott mozzarella. Nyamm. A köret szinte mindegy, valami mennyei az összkép. Olvasni utálok. Uuunalmas. Örülök, ha a kötelező tananyagot végignyálazom, már az is kimerít – Na, igen. Az olvasást inkább Lily-nek találták ki. - És mi a kedvenc állatod? Nekem a macska. Van is itt velem egy a kastélyban, Cilinek hívják. Játszhatsz majd vele bármikor.
Úgy örültem, hogy nem én vagyok egyedül boszorkány a családban, és végre valaki megértheti, min megyek keresztül. Végre valaki, aki mellett nem kell eltitkolnom valódi önmagam, most már csak az a kérdés, hogy mennyire kap frászkarikát az én pörgős vérmérsékletemtől. - És melyik a kedvenc helyed a suliban?
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. július 4. 17:29 Ugrás a poszthoz

Lily uncsim
Medencés buli


– Jó, kajáljunk! – Karon ragadtam Lily-t, és egészen a kajás részlegig cincáltam, nehogy éhen vesszen nekem. Apám, ha megkérem, biztos küld a legjobb kajából nekünk, hogy megkóstoltassam. Nem ismerek az öregemnél jobb szakácsot.
 – Uh, figyelj, valamikor leugorhatnánk a faluba csatangolni. Mit szólsz? – nagyon jó lenne, ha, nem egyedül kénem ennem. Szeretem a jó dolgokat, de csakis társaságban. Egyelőre úgy éreztem, remekül sikerült beilleszkednem, lettek barátaim saját évfolyamomból is, de idősebbek is.
Semmi nem hiányzott az életemből, tökéletes elégedettség áradt szét rajtam. Kaja van, pia van, társaság akad csak meg kell szólítani a másikat, mi kell még?
Arról nem i beszélve, hogy rokonom is van itt a suliban Lily személyében. Tök jó, hogy nem én vagyok az egyetlen boszorkány a családomban.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. július 4. 18:55 Ugrás a poszthoz

Mentőcsapat, Selwyn prof

Egek, ez a robbanás... épp ma beszéltem meg Lilcsóval, hogy megmutatom neki  a szobámban lustálkodó golymókcsaládot, erre tessék. Nagy robaj rázta meg a kastélyt.
– Merlinre! Lilyyyy! – kiáltottam a nevét, és a legelső gondolatom az volt, hogy valahogy be kéne jutni hozzá és kihozni onnan. Ha nem lennék tériszonyos, eskü seprűn mennék, de azzal nem segítenék semmit, ha utána még nekem is segíteni kéne.
Gyönyörű gondolatmegfogalmazás, ez igen, Dina... ebben a helyzetben nem csoda, csakis Lily uncsimra tudok gondolni, és azokra, akik ott vannak. Basszus, basszus, basszus...
- Lily!
– Nem tudom, mennyire lenne célszerű megpróbálni bűbájjal oltani a tüzet? – A locsolóbűbájra gondoltam, természetesen, az egész jól ment már. - Selwn professzor, követném magát, van egy pár bűbáj, amiben jó vagoyk. Protego, Aquamenti, Wasser, Suvickus, Reparo, Fixample, Lebegtető bűbáj. - Soroltam hirtelen azokat abűbájokat, amikben a legjobb voltam,és magabiztosan tudtam használni őket. - Az unokahúgom, Slivovics Lily bent van!

Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. július 4. 19:07 Ugrás a poszthozNahát, micsoda véletlen, ő is macskuszos! Ez annyira király, tökjó, hogy ennyi közös van bennünk, és még okos is az uncsitesóm. Hisz a Levitások mind azok, nem?
 – Szép neve van, milyen fajta? A tied is mindig rámászik a könyvedre tanulás közben? – Cili gyakran csinált ilyeneket, de utána átmászott mindig a nyakamba. Biztos sálnak képzeli magát a drága.
 – Ahol sok ember van. A Nagytermet nagyon szeretem, olyan szép díszes. – Először arra gondoltam, hogy a konyhát mondom, de az nem éppen legálisan látogatható helyiség, nem akartam, hogy azt gondolja, hogy én ossz kislány vagyok. Á, nem, van bennem egészséges mértékű hajlam a csínytevésre, de válogatós vagyok ilyen téren. Életveszélyes marhaságokban pl. abszolúte nem vennék részt. Ha tudom egy helyzetről, hogy inkább csak útban lennék, vagy nem jönnék ki belőle jól, akkor a legjobb, amit tehetek, a visszatáncolás. Ami nem megy, fölösleges erőltetni, számtalan megoldási variáció van, nem kell egynél leragadni.
 – A fagyit szereted? Vannak már barátaid? Szeretsz bulizni? – Csak úgy dőlnek belőlem a kérdések, szeretném őt minél jobban megismerni, hogy minél jobb uncsitesója legyek.
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
RPG hsz: 146
Összes hsz: 455
Írta: 2018. július 4. 21:25 Ugrás a poszthoz

David

A kényelmes kanapén heverésztem Cilivel és a golymók-családommal a Társalgóban. Mindenhová követnek, és elég nehéz rábírnom őket arra, hogy maradjanak a szobában. Mivel a szobatársaim nem voltak bent, a napi limitált tanulásomat megcsináltam, nem volt kedvem egyedül kuksolni, úgyhogy inkább kiültem a társalgóba. Mi van ma, emberek, hogy itt se lézeng senki? Ez így dögunalom.
Ez a hétfő délután ritka pocsék, vagy csak én lövöm be rosszul a célirányokat. Olvasni marhára nincs kedvem, úgyhogy csak hallgatom a cicám, Cili dorombkoncertjét, és simogatom a hátát, meg az új kedvenceimet. Nem tudom, kitől vannak, de biztos, hogy nem hagyom cserben őket, és a picuroknak találok gazdit. Anya csak egyet engedélyezett megtartani, az anya-golymókot. Olyan édi, bolyhos és rózsaszín, egyből levettek a lábamról.
Hétköznap délután lévén, a legtöbb diák biztosan magol, én viszont nem tartoztam a magolósok közé. Semmi értelme a magolásnak, pláne, ha az órákig tart. Az maximum a rövid távú memóriámban tárolódna, és nem mennék vele sokra a dogáknál, vizsgáknál. Amúgy se lesz mindenre szükségem abból, mait megtanulok, noha nem árt, ha minél többet tudok, de annyira nem vagyok kitartó ebben.
Világos, mi az én problémám: hobbi&elfoglaltság-hiány. Nagyon kéne egy szabadidős tevékenység, ami ezt a felesleges időhalmazt hasznosra és tevékenyre váltja fel, és még az én felesleges energiatömegemet is levezetné. A kviddics megfelelő lenne, ha nem tojnék ennyire a magaslati helyeken.
Most unalom a köbön van, hacsak nem agyalok ki valami jó kis apró balhét, ami nem annyira illegális, és több ember is bevonható. Gyűlölöm a semmittevést, amikor semmi nem történik.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bodza Edina Gyöngyvér összes RPG hozzászólása (94 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Fel