31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Gwen L. Blake
Írta: 2016. február 29. 22:44
| Link

Anglia, London
Vera Wang esküvői ruhaszalon


Mintha csomót kötöttek volna a gyomromra, melyet aztán a tóba vetettek, hogy a sellők tépjék cafatokra minden maradványát. Kimaradt a reggeli, és az ezt követő délelőtti edzésen annyira bénán produkáltam, hogy el kellett mesélnem Kristófnak, miért van az, hogy a felfedezettje olyan, mintha most rántották volna ki egy kezdő csapatból. Az ifi csapat pedig cseppet sem játék...
Nem úgy, ahogy az életem, legalábbis édesanyám szerint. Úgy rángat, mint egy marionett bábut és utólagosan tudom meg, hogy ma van életem egyik "legnagyobb napja". Még az eljegyzési partinál sem tartunk, de már beszervezte Gwent, vagy kit, hogy kísérjen el kiválasztani egy méregdrága, hófehér ruhát amiben a nyár elején kimondhatom a cseppet sem boldogító igent.
Travis...
Útközben sikerül rájönnöm, mitől van hányingerem. A válasz egyszerű, hisz épp körülette forog minden. Nem is beszélek a szöszi lánnyal, csak ha nagyon muszáj. Szerintem épp annyira van kedve velem tölteni az idejét, mint nekem vele. Az ő anyja szintén csak a nyakába sózta ezt a melót, ahogy az enyém is tette.
- Merlin segíts... - súgom halkan a próbafülkében, saját tükörképemnek címezve. A Vera Wang üzlet dolgozói odáig vannak a habos csodáikért és magáért az egész esküvő mizériáért. Abban a pillanatban ahogy meghallom a felcsendülő James Blunt dalt lekonyul a szám széle és egy műzokogást hang nélkül előadok magamnak. Fejem verném a tükörbe, helyette viszont csak felsóhajtok és kilépek az első rám aggatott, itt-ott elálló és hozzám túlságosan telecsillámporozott ruhában. Fátyol is van a fejemen, a két nő Gwen mellett egyszerre Ó-zik fel.
- Nem...
Hozzászólásai ebben a témában

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2016. március 11. 23:03 | Link

Myra
Ruha

Általában semmit nem tesz meg az anyja kedvéért. Nincs jóban a nővel, és a lehető legkevesebbre csökkenti a vele való találkozást, most mégis teljesíti, amit "kért". Inkább hangzott parancsnak, főleg, mert rivallóval érkezett az üzenet, de a lánynak nem volt lehetősége tiltakozni. Ha félévente egyszer látja a nőt, akkor legalább a barátnői gyerekeivel legyen jó a viszonya. Ezt a felfogást Gwen nem nagyon díjazza, főleg, ha azok a személyek sznobok, de mit lehetne most tenni. Annyit tudott meg a lányról, hogy a szüleinek valamilyen bestiafarmja van Angliában, és, hogy az ismeretség mindkettejük számára hasznos, meg bla bla bla. Azt nem tudja, hogy ez Myra nevezetű csajszi Travis leendő felesége, de a férfiról is csak Lina kapcsán tud dolgokat.
A mostani pár napot Angliában töltötte, szóval volt ideje panaszkodni egy-két személynek, hogy az édesanyja mennyire szereti kínozni az ilyesmikkel, meg a másik lány mennyire antipatikus már most. A ruhabolt előtt beszéltek meg találkát, mert ő nem fog hazamenni. Teljesen felesleges és nem ér annyit a dolog. Legutóbb akkor járt ilyen helyen, mikor Katherine-nak volt az esküvője és vele nézegették a ruhákat. Nagyon reméli, hogy a legközelebbi ruhapróbán ő lesz az, aki próbál és nem csak nézni fogja azokat. Nem maradhatnak el az eladók, akik bármennyire is borzalmasan áll rajtad a ruha, istenítik, csak, hogy el tudják adni. Mikor éppen kisietnek, hogy hozzák a következő ruhát a lányra pillant és elhúzza a száját.
- Ezeknek minden tetszik, csak fehér ruha legyen. Megvan, hogy milyen fazonút szeretnél? - ne teljen már teljes némaságban az egész, mert az nagyon kínos lenne. Ha már itt vannak, próbáljanak egy keveset társalogni, hátha fordul a kocka és megváltozik a véleménye az eridonosnak a rellonosról. Talán akkor gyorsabban is fog menni az idő.

Hozzászólásai ebben a témában

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek