37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Amira Loveguard
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 339
Összes hsz: 10127
Írta: 2013. március 11. 10:34 | Link

Büntetés
Lotte, Zsolt, Leonie

Előző este történt az a kis incidens a réten, aminek köszönhetően Amira ismét előszedhette a büntetésinek listáját. Az egyik fele a büntetésnek tutira tetszeni fog a vörös leányzónak, de a másik kettőnek valószínűleg egyáltalán nem. Pont ez a lényeg.
Amira pontban délután ötkor ért oda a bagolyházba, ahová rendelte a kihágókat. Mostanában ő jóval pontosabb, mint szokott lenni, de mivel a másik három nem érkezett időben -kellemes meglepetés lett volna Mirának arra odamenni, hogy nem kell várnia-, semmi jóra nem számíthatnak.
Fekete kabátja elég érzékeny volt a bagolypiszokra, ezért kissé undorodva mászkált a madarak között. Egyikük olyan kis barátságos volt, hogy odadugta a fejét a lány kezéhez. Persze megsimogatta, az állatok iránti szeretete csak a piszokra nem érvényes.
Zöld rágó volt a szájában, amivel nagy lufikat fújt unaloműzés céljával. Csizmája már nem csak a lépései miatt kopogott a kövön, hanem amiatt is, hogy topogott. Karján szokatlan módon méregdrága óra díszelgett, azt nézte halk sóhajtás kíséretében. Két perccel múlt öt óra. Ideje lenne megérkezni...
Utoljára módosította:Amira Loveguard, 2013. március 11. 10:34
Hozzászólásai ebben a témában
Leonie Rohr
INAKTÍV


padláslakó
offline
RPG hsz: 467
Összes hsz: 3431
Írta: 2013. március 11. 12:28 | Link

Büntetés

Ezt érdemli ő? Hát ezt? Hiszen megmentett két ártatlan életet! Még ha az ártatlan nem is éppen a legmegfelelőbb jelző. De akkor is, inkább kitüntetést érdemelne a ruhájára, nem egy adag bagolytrutyit! Azért persze elég könnyen meg tudta emészteni, hogy ismét elkapták, ráadásul ott is hagyta Zsolti fiút, ami igazán nem volt szép a részéről. Bűntudata is van miatta, de bepánikolt attól az őrült viselkedéstől, nem tehet róla, most meg még össze is lesz zárva a Bagolyházban vele, milyen kínos.
Kivételesen melegítőben (zöld, rajta piros hangyák) jelenik meg, és még a mamuszát is dorkóra cserélte, ha netán valami őrült feladatot kapnának Amirától. Mondjuk, hogy tartsanak gurulóversenyt a körlépcsőn. Kár lenne azokért a szép kis mamuszkákért. De ó, az a bájos kis prefektus! Már éppen kezdte azt hinni, hogy rosszul induló kapcsolatuk után nem is lesz lehetősége máskor beszélni a lánnyal. És íme, itt a következő büntetés, megint találkozhat vele, hátha jobb kedve lesz most a rellonosnak.
-Sziaaa! – Robban be kissé megkésve a találkozóról, de ez nem szegheti kedvét hölgyünknek. – Húú, sokat késtem? Rohantam ám idáig! El is estem vagy háromszor a lépcsőkön! – Pattog oda Amira elé, és belenyomja arcába a tenyereit bizonyítékként, hogy azok bizony pirosak ám a remek tompítások miatt.
-Azta! De jó, hogy idejöttünk! Még sosem voltam itt fent. Tudod, mindig anyáék baglyával szoktam küldeni a leveleket otthonra, de már látom, hogy ez nagy hiba! – Most még persze lelkes, aztán ki tudja, később mennyire lesz az, ha már egyszer megtudja, mi a teendőjük.
-Milyen aranyosaaak! Szerinted meg lehet őket simogatni? – Kérdezi a prefektustól, mintha legalábbis valami délutáni teázgatáson vennének részt, mint két barátnő. Apropó kettő! Hirtelen témát vált.
-A többiek hol vannak? Vagy csak én kapok büntetést? Nem mintha baj lenne, nem azért mondom!  – Derűsen megvonogatja a vállát. Ideje volna lelőni a hölgyeményt, mert megint túlpörgött.
Hozzászólásai ebben a témában

Sharlotte Johanson
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 395
Összes hsz: 6540
Írta: 2013. március 11. 18:57 | Link

Büntetés

Önmagában azon, hogy levelet kapott meglepődött, de a feladón és a tárgyán kicsit sem. Valahogy számított rá, hogy este nem, másnap vagy azután még meglesz a böjtje a hülyeségüknek.
Lábát a gyengélkedőn a nap első felében rendbe tetette, bár a kijelölt időpontra még futva sem ért be. Annyira nem is akarta megerőltetni a végtagját még, meg igazából az időt is elnézte, így aztán jó néhány perces késéssel vonult be. Ha már Bagolyház, akkor valami piszkos munka, ahhoz pedig nem a legszebb és legdrágább, esetleg kedvenc ruháit választotta, hanem kinyúlt, kifakult 'otthonflangálós' cuccokat aggatott magára. Melegítőegyüttes, tökéletesen megfelel a célra. Lelkesen, meg sietősen baktatott fel a Keleti szárny első emeletére. Belépve azonnal észrevette az ott várakozó prefektust elsőként. Nem mondhatta, hogy nem ismeri, legalább látásból, meg szóváltásból is, hiszen a DÖK-ben a főnöke, és büntetést is kapott már tőle. Igen, valahogy furcsa érzés kerítette hatalmába, ahogyan visszagondolt arra az esetre. Másodszor a kis vöröst, a megmentőjüket pillantotta meg. Hozzá különösebb emlékek nem kötik.
- Sziasztoook - köszönt, vagyis szinte kiáltott feléjük boldogan. A helyzethez képest is, egyáltalán nem zavartatta magát. Közelebb sétált, miközben eltorzult arccal tekintgetett végig a sok bagolypiszkon, meg az állatokon, de ez sem szabott gátat jókedvének. Valami oknál fogva még a legeslegszörnyűbb kínzási módszerekkel sem lehetett volna kizökkenteni.
- Látom Zsolti még nincs itt. Megvárjuk, vagy elmondod mi lesz a büntifeladatunk? - kérdezte ugyanazon hévvel, amit addig produkált, még közelebb slattyogva a lányokhoz. A késésért nem mentegetőzött, csak elfogadta magában, hogy ezért majd nagyobb megrovásra számíthat, bár ez sem nagyon érdekelte.
Hozzászólásai ebben a témában


Zsolt Perott
INAKTÍV


Demokrata fogó, Golyóálló Griffek terelő
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 567
Írta: 2013. március 11. 19:10 | Link

Büntetés

Ezt nem hiszem el. Nem érdemlem meg a büntetést. Ráadásul egy 450 szavas fogalmazást kell írjak arról, hogy Amira az iskola legédesebb csaja. Ráadásul megfenyegetett, ha nem fogadom el a büntetést, vagy feleselek növeli a szavak számát. Én már tudom, hogy tízezer szóig nem fogok megállni. Nem igazság. Ő hagyta volna, hogy meghaljunk. Nem érdekli őt semmi, csak hogy másoknak fájdalmat okozzon. Szívtelen fruska. Ok nélkül megbüntetett, ráadásul Leonie-t is aki megmentett minket. Leonie nem érdemli meg, hogy dolgozzon, a mi hibánkból.  A bagolyházban tutira nem fog Amira kegyelmezni nekünk. Remélem megkér majd engem, hogy legyek pincére. Elhamarkodott döntés lenne, mivel beleköpnék az üdítőjébe, meg persze viszketőport kevernék a szendvicsébe, chili paprikával. Megbánná, hogy meg akart minket büntetni. Már majdnem a bagolyházban voltam. Rengeteget késtem, de ez nem zavart. A fejem már jól volt szerencsére. Ekkor hallottam, hogy Sharlotte megkérdezte, hogy megvárnak-e engem. Beléptem az ajtón.
-Vezényszóra jelentkezem!
Már mindenki ott volt, még az a szívtelen hárpia is, az a hülye liba. Legszívesebben leköpném, majd jól megtépném a haját.
-Halljuk a bűntetést, rabszolgahajcsár?!
Hozzászólásai ebben a témában
Amira Loveguard
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 339
Összes hsz: 10127
Írta: 2013. március 13. 22:14 | Link

Büntetés
a három jómadár

Jobb dolga is akadt volna, mint azt lesni, hogy mikor érnek oda a halálos ítéletükre váró fiatalok. Bár azok az arcok mindent megérnek, amikor majd meghallják, hogy ki kell ganajozniuk az egész bagolyházat. A prefilány általában élvezettel nézi ahogy áldozatai viselik a tettük következményét. Kegyetlennek hiszik, de nem az, szimplán élvezi ha mást lát szenvedni és kínlódni. Megérdemlik, ők csinálták maguknak. Nézzenek legközelebb az orruk elé, és akkor ne fognak beleesni semmiféle gödörbe...
Lassan de biztosan ugrált a percmutató a csuklóján elhelyezkedő órán. Késnek, késnek, késnek. Hogy lehet elkésni a büntetésről? Még rosszabb a kilátásuk. Azon elmélkedett éppenséggel a leányzó, hogy végül is mivel sújtson még rájuk, amikor betoppant Leonie. Szokás szerint jó kedve volt, bár ahogy a feketeség meglátta, elhúzta a száját. Csodálatosan volt felöltözve.
-Ú, ne -fejét hátrahúzta amikor a vöröske a koszos tenyereit az arcához dugta. Hátrált is egy lépést, hogy még véletlenül se lehessen koszos sem ő, sem a ruhája. Semmi esély nincs arra, hogy valamikor is ez a lény legyen az, akivel majd sárcsatázni fog, vagy valami, ami mocsokkal jár. Hogyne.
-Meg, de azért óvatosan, nem futok veled a gyengélkedőre ha szétszedi az ujjad -sokkal bővebben beszélt hozzá, mint előző alkalommal. Szintén nem volt jókedvében, Mirás stílusban beszélt, de kivételesen valami olyan csengett a hangjában, amiről arra lehetett következtetni, hogy aggódna a lányért. Persze a valóságban ez nem teljesen így van... Ahogy említette, semmi kedve a gyenguszra futkározni egy vérző ujjacskával.
Pont ahogy feltett egy újabb kérdést (vagyis rázúdította a kérdések hadát) megérkezett a DÖK-lányka is. Biccentett neki, és már majdhogynem belekezdett a büntetés elmondásába, mikor a harmadik is megérkezett.
-Jól van, megvagytok. Tehát a büntetésetek, hogy ki kell takarítanotok az egész bagolyházat miközben a Hupikék törpikék Captain törp dalát éneklitek. Seprűt meg minden egyebet találtok valahol itt a környéken. Hangosan énekeljetek, én addig kimegyek ide az ajtó elé. Halljam a hangotokat -félmosollyal odalépett az ajtóhoz, majd visszanézett a lányokra és a fiúcskára. Felnevetett az arcukra pillantva, de ki is lépett a bagolyház ajtaja elé, hogy ne a büdösben felügyelje majd a csapatot.
Hozzászólásai ebben a témában
Leonie Rohr
INAKTÍV


padláslakó
offline
RPG hsz: 467
Összes hsz: 3431
Írta: 2013. március 13. 23:46 | Link

mulatós büntetés

Ha Amira ennyire irtózik a piszoktól, akkor valóban nem Leonie a megfelelő barátalapanyag, mivel a kishölgy pontosan olyan, mint egy ötéves. Egyfolytában összekoszolja magát a sok bénázás közepette, és egy cseppet sem zavarja a dolog. Illetve, hogy így meg lett említve, egy sárcsatában bármikor örömmel részt venne.
-Óóó, nem hiszem, hogy bántanának. Az állatok érzik, ha szeretik őket, nem? – Néha annyira kis naiv tud lenni, vagy inkább nagyon sokszor, de erről nem tehet. Majd ha lekapja az ujját egy bagoly, amelyiknek nem tetszik, hogy a kis vörös molesztálja… akkor szaladnak a gyengélkedőre. Egyébként cseppet sem zavarja a prefektus stílusa, mert hallani véli a hangjából, hogy hangyányit aggódik. Legyen ez bármi oknál fogva, törpénk elégtétellel gondolja magában, hogy na ugye. Mindenki jó ember, csak valakin nem látszik. Ez az ő felfogása.
-Óóó, szia! – Mielőtt még megnyúzhatna egy baglyot, megérkezik Lotte a helyszínre. Juhhúú, legalább nem fog unatkozni. Vidáman int egyet a lánynak, és megállapítja, hogy amaz immár nem a falábú kalózok nemes lépteivel közlekedik. Pedig milyen élethűen hozta még este a figurát.
-És Neked is szia! – Merthogy Zsolt is megérkezik nagy elánnal. Olyan felháborodottnak tűnik, meg egyből le is támadja Mirát… Vöröskénk csak elkerekedett szemekkel pillog rá egy másodpercig, de elmélkedéséből az említett rabszolgahajcsár rángatja ki azzal, hogy elmondja a feladatot. Elvileg nem kéne nagy meglepetésként érnie hölgyünket, hiszen mi mást kereshetnének itt?
-Még énekelnünk is kell közben? – Ezt úgy mondja, mintha szörnyülködne egy sort, pedig csak összegyűjti közben minden energiáját.
-Jóóóóóó! – Visítja boldogan, ennél remekebb büntetést nem is kaphattak volna. Ugyanis ha a szotyinak közösség kovácsoló ereje van, akkor egy ilyen énekes mulatságról már ne is beszéljünk. Erősen tartania kell magát a kis vöröskének, hogy ne ugorjon azonnal a fekete nyakába.
-Megyek seprűért! – Lelkesen, mintha a világ legjobb melóját kapta volna meg, elrohan az említett eszközök után, és mindenkinek hoz egyet, majd feltekeri a volumét, hogy az ajtó előtt is lehessen hallani, és belekezd:
-Én vagyok a Captain törp,
Kedvencem csak a gyömbér szörp.
– Vígan nekiáll takarítani, és még táncol is hozzá, ahogy azt illik.
Hozzászólásai ebben a témában

Sharlotte Johanson
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 395
Összes hsz: 6540
Írta: 2013. március 14. 15:12 | Link

Bünti

Egyébként is felülmúlhatatlan boldogságát már azt hitte fokozni sem lehet, de aztán mégis. Majd' kiugrott a bőréből, mikor az éneklés felvetődött, sőt mi több, kötelező volt. Már azt hitte csendben és antiszociálisan kell kipucolniuk a kócerájt, de így aztán jó lesz. Éppen javasolta volna, hogy keres akkor valamit, amivel elkezdhetik, de a kis vörös már el is tűnt, és nem sokkal később seprűkkel érkezett vissza. Hárommal ráadásul, mindegyikőjüknek. Amira addigra már elhagyta a helyiséget, de nem olyan messziről figyelte őket, amivel igazából nem is foglalkozott, nem stresszelt rá a dologra.
Leonie bele is kezdett a dalolásba, Zsolttal pedig kicsit sem foglalkozva vágott bele a sepregetésbe szépen. Végig kellett gondolnia a szöveget ugyan, de táncolni már elkezdett mellé.
- Attól tartok Captain törp
Elfogyott a gyömbér szörp.
Úgy esett e rém eset
Megittuk az...
- folytatta lelkesen a megkezdett éneklést, majd hangja elhalkult, mert elakadt benne. - Ja igen, az összeset - egészítette ki, mikor eszébe jutott végre. Seprűjét ugyanilyen vígan rángatta jobbra-balra, erősen lenyomva, hogy azért valamit felszedjen, mert ez a dolguk tulajdonképp. Ő maga nagyon jól szórakozott, és előbbi megnyilvánulásaiból kikövetkeztethetően az eridonos lányka is. Már csak a levitás volt a kérdés, vajon ő hogyan vélekedik a dologról.
- Gyerünk, Zsolt, énekelj velünk! - szólította fel azért kedvesen a fiút. Csak addig állt le, mert egyébként dúdolva haladt pár métert. Az nagyon kevés volt, hiszen a bagolyház méreteit és minden egyebet figyelembe véve az kicsi felületnek minősül. Ettől sem lankadt jókedve, csak a mókára tudott gondolni, még a büntetésben is. Ez tőle felettébb szokatlan, hiszen a világnézete kicsit sem mondható pozitívnak egy ideje, azaz a legutóbbi ősz óta. Valahogy semmit sem tud a naposabbik feléről nézni, igen ritka az olyan. Inkább a reális, vagy a felelőtlen és túlságosan szabad stílus az övé, és ez nem is fog változni, az szinte lehetetlen. Néha beesik egy ilyen nap, hogy még a legeslegrosszabb dolgot is jóként fogja fel, és ez igazán jó. Végül is, nem biztos, hogy mindenki ekkora lelkesedéssel vágna neki egy igazából eléggé undorító munkának, de ő, vagyis ők kivételek voltak.
Hozzászólásai ebben a témában


Zsolt Perott
INAKTÍV


Demokrata fogó, Golyóálló Griffek terelő
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 567
Írta: 2013. március 24. 07:50 | Link

Bünti

Élvezd csak a pillanatot Amira, eljön az idő, mikor majd én fogok nevedni. Várd csak meg, mert háromszor veri ezt kendnek vissza Lúdas Matyi Zsolt Perott. A bagolyházból következtetve biztos takarítanunk kell majd. Látom Amira arcán, nem fogjuk ennyivel megúszni. Sejthettem volna, hogy jobban járok, ha egy maszkban jövök.
-Még énekelnünk is kell?
Szólaltam meg makdnem egyszerre Leonie-val. Énekelni? Én? Szeretek énekelni, de csak a tusolóban, mikor senki nem hall. Most, hogy mutál a hangom, éneklés közben olyan hangok jönnek amiket egyáltalán nem akarok. De viszont, ez lehet a mi előnyünk. Amira hamar megfogja unni. A Captain törpöt? Az nem is olyan rossz. Nekem tetszik ez a szám, olyan kis cuki.
-Rám fér a szidalom, gyere el éss büntess meg! Én vagyok a Captain törp, úgy meginnék még egy kört.
Elkezdtem takarítani közben. Ez a feladat rendkívül gusztustalan, de így énekelve a csajokkal nem is olyan rossz. Sokkal rosszabb lenne ha bámulnának, és nem beszélhetnénk. Amirától ezt a büntetésmódot vártam volna. Az a kis rabszolgahajcsár, nem tisztel sem embert, sem Istent. Nem tudom, hogy viselkedik a barátai körében. Egyáltalán vannak barátai, vagy csak képmutató kényszerbarátai? Én biztos, hogy nem büntettem volna őt meg, egy ennyiért. De ha ez boldoggá teszi, akkor....
Hozzászólásai ebben a témában
Amira Loveguard
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 339
Összes hsz: 10127
Írta: 2013. március 24. 14:40 | Link

Bünti vége

A kellemest a hasznossal dolog végül bejött, Mira elbüszkélkedhetett órákkal később vele, hogy kitakarították a jómadarai a bagolypiszokkal teli helyet. Mira egyébként élvezte a helyzetet, kint állt, és gondolkozott, na meg...na mindegy, miközben hallgatta a bentről kifelé harsogó törpéneket.
Büntetést osztani sokkal jobb érzés, int kapni. Mikor Mira elsős volt, sűrűn lógott ki éjszaka, amit most már szabadon csinálhat anélkül, hogy bárki szólna érte. Nem sűrűn kapták el régen, volt ideje mindig felfedezni olyan termeket és dolgokat, amik azóta is megmaradtak a kis fejében.
Gondolta, hogy már lassan végeznek a büntetőfeladattal a bentiek, úgyhogy még utoljára körbenézett, és visszafordult a bejárathoz. Belépett a bagolyházba, ami láthatóan már jóval szebb volt, mint amikor elkezdték takarítani.
Leonie feltehetőleg még mindig nem unta meg az éneklést, a másik kettő viszont az órák telésével valószínű, hogy beleuntak a monoton Captain törpbe.
-Oké, látom kész vagytok. Felnyalni azért nem kell...majd legközelebb. Ajánlom, hogy többet ne forduljon ez elő -körbehordozta rajtuk a tekintetét, majd rezzenéstelen arccal, köszönés nélkül fordított nekik hátat, és elhagyta a büntetés helyszínét. Kristófhoz indult, remélte, hogy talán egy kis időt párjával tud tölteni.
Utoljára módosította:Amira Loveguard, 2013. március 24. 15:18
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony