37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony
Bagolyház - Sharlotte Johanson hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Sharlotte Johanson
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 395
Összes hsz: 6540
Írta: 2013. március 11. 18:57 | Link

Büntetés

Önmagában azon, hogy levelet kapott meglepődött, de a feladón és a tárgyán kicsit sem. Valahogy számított rá, hogy este nem, másnap vagy azután még meglesz a böjtje a hülyeségüknek.
Lábát a gyengélkedőn a nap első felében rendbe tetette, bár a kijelölt időpontra még futva sem ért be. Annyira nem is akarta megerőltetni a végtagját még, meg igazából az időt is elnézte, így aztán jó néhány perces késéssel vonult be. Ha már Bagolyház, akkor valami piszkos munka, ahhoz pedig nem a legszebb és legdrágább, esetleg kedvenc ruháit választotta, hanem kinyúlt, kifakult 'otthonflangálós' cuccokat aggatott magára. Melegítőegyüttes, tökéletesen megfelel a célra. Lelkesen, meg sietősen baktatott fel a Keleti szárny első emeletére. Belépve azonnal észrevette az ott várakozó prefektust elsőként. Nem mondhatta, hogy nem ismeri, legalább látásból, meg szóváltásból is, hiszen a DÖK-ben a főnöke, és büntetést is kapott már tőle. Igen, valahogy furcsa érzés kerítette hatalmába, ahogyan visszagondolt arra az esetre. Másodszor a kis vöröst, a megmentőjüket pillantotta meg. Hozzá különösebb emlékek nem kötik.
- Sziasztoook - köszönt, vagyis szinte kiáltott feléjük boldogan. A helyzethez képest is, egyáltalán nem zavartatta magát. Közelebb sétált, miközben eltorzult arccal tekintgetett végig a sok bagolypiszkon, meg az állatokon, de ez sem szabott gátat jókedvének. Valami oknál fogva még a legeslegszörnyűbb kínzási módszerekkel sem lehetett volna kizökkenteni.
- Látom Zsolti még nincs itt. Megvárjuk, vagy elmondod mi lesz a büntifeladatunk? - kérdezte ugyanazon hévvel, amit addig produkált, még közelebb slattyogva a lányokhoz. A késésért nem mentegetőzött, csak elfogadta magában, hogy ezért majd nagyobb megrovásra számíthat, bár ez sem nagyon érdekelte.
Szál megtekintése


Sharlotte Johanson
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 395
Összes hsz: 6540
Írta: 2013. március 14. 15:12 | Link

Bünti

Egyébként is felülmúlhatatlan boldogságát már azt hitte fokozni sem lehet, de aztán mégis. Majd' kiugrott a bőréből, mikor az éneklés felvetődött, sőt mi több, kötelező volt. Már azt hitte csendben és antiszociálisan kell kipucolniuk a kócerájt, de így aztán jó lesz. Éppen javasolta volna, hogy keres akkor valamit, amivel elkezdhetik, de a kis vörös már el is tűnt, és nem sokkal később seprűkkel érkezett vissza. Hárommal ráadásul, mindegyikőjüknek. Amira addigra már elhagyta a helyiséget, de nem olyan messziről figyelte őket, amivel igazából nem is foglalkozott, nem stresszelt rá a dologra.
Leonie bele is kezdett a dalolásba, Zsolttal pedig kicsit sem foglalkozva vágott bele a sepregetésbe szépen. Végig kellett gondolnia a szöveget ugyan, de táncolni már elkezdett mellé.
- Attól tartok Captain törp
Elfogyott a gyömbér szörp.
Úgy esett e rém eset
Megittuk az...
- folytatta lelkesen a megkezdett éneklést, majd hangja elhalkult, mert elakadt benne. - Ja igen, az összeset - egészítette ki, mikor eszébe jutott végre. Seprűjét ugyanilyen vígan rángatta jobbra-balra, erősen lenyomva, hogy azért valamit felszedjen, mert ez a dolguk tulajdonképp. Ő maga nagyon jól szórakozott, és előbbi megnyilvánulásaiból kikövetkeztethetően az eridonos lányka is. Már csak a levitás volt a kérdés, vajon ő hogyan vélekedik a dologról.
- Gyerünk, Zsolt, énekelj velünk! - szólította fel azért kedvesen a fiút. Csak addig állt le, mert egyébként dúdolva haladt pár métert. Az nagyon kevés volt, hiszen a bagolyház méreteit és minden egyebet figyelembe véve az kicsi felületnek minősül. Ettől sem lankadt jókedve, csak a mókára tudott gondolni, még a büntetésben is. Ez tőle felettébb szokatlan, hiszen a világnézete kicsit sem mondható pozitívnak egy ideje, azaz a legutóbbi ősz óta. Valahogy semmit sem tud a naposabbik feléről nézni, igen ritka az olyan. Inkább a reális, vagy a felelőtlen és túlságosan szabad stílus az övé, és ez nem is fog változni, az szinte lehetetlen. Néha beesik egy ilyen nap, hogy még a legeslegrosszabb dolgot is jóként fogja fel, és ez igazán jó. Végül is, nem biztos, hogy mindenki ekkora lelkesedéssel vágna neki egy igazából eléggé undorító munkának, de ő, vagyis ők kivételek voltak.
Szál megtekintése


Bagolyház - Sharlotte Johanson hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony