36. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint
Konyha - Fekete Nonó hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Elsős mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 124
Összes hsz: 727
A konyhában.
Írta: 2020. november 26. 11:07
| Link

Angelica
Meglepődtem, hogy felajánlotta a segítségét, elfogadjam, vagy ne?
– Nem kell, de köszönöm. Jó, megyünk a konyhába?

És aztán elgondolkozok, hogy megkérdezzem-e, hogy hol a konyha, azért, mert ugye most jöttem, és ezért nem ismerem nagyon a kastélyt. Végül megkérdezem.

– Te tudod, Angelica, hogy hol a konyha? Én egy kicsit tudok főzni, de nem sokat, csak annyit, amennyit otthon tanultam főzni. De sütni jobban tudok egy kicsivel.

Amikor odaérünk a konyhába, odajön hozzám három ráncos arcú kis izé, biztos ezek a manók, és vagy nyolcféle ennivalót az arcomhoz nyomnak. Angelica figyelmeztet, hogy nem fognak továbbengedeni, amíg nem veszek belőle.
– Értem – mondom Angelicának, és a manókhoz fordulok. – Ezt kérném. De ha nem vagyok annyira éhes? Vagy is ha nem kérem.
Leülök az egyik székre Angelicával szemben.
– Hát jó, de szerintem inkább kérdezz te. Mindig én kérdezek, most te kérdezz, Angelica.

Lehet hogy meglepő neki hogy azt mondtam amit. És akkor most akkor mi legyen?
– Hova menjünk evés után majd, csak kíváncsiságból? Van ötleted hogy hova induljunk? Egy terembe vagy nem tom, kint vagy bent szeretnél lenni?

Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2021. május 14. 22:14 Szál megtekintése

𝓞𝓽𝓽 𝓴𝓮𝔃𝓭𝓽𝓮𝓶 𝓪𝓱𝓸𝓵 𝓽𝓮!
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Elsős mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 124
Összes hsz: 727
Írta: 2020. december 27. 17:09 | Link

Angelica

(befejezés)

Persze! Nagyon örülnék. Néhány termet már ismerek. De még nem sokat láttam.
Kérdezzek vagy ne? Nem, nem fogok kérdezni mert tuti már nagyon idegesíti, hogy folyton csak kérdezek, nem, most nem fogok feltenni egyet sem. Hát amikor el… Aztán félbehagytam a mondatot, mert próbáltam visszagondolni az első gondolatomra. Végül úgy döntöttem, hogy nem mondom el. Hát hogy is mondjam…..  Amúgy meg nagyon szeretek a kastélyban lakni. Bár kicsit amikor beléptem a kastélyba, akkor kicsit elkedztem hiányolni az otthonomat meg a cirkuszt. Még elsőnek egy kicsit fura volt itt lenni az órákon, új közösségben lenni, meg hogy itt sok minden más, és hogy itt minden étel más mint a mugliknál, a szokások, meg hogy itt csomó minden lebeg meg… Közben ránézek az órára, és eszembe jut, hogy már el is kezdődött a gyógynövénytanórám. Lehet nem kellett volna elbeszélgetni az időt mert biztos neki is van jobb dolga.
ööö figyi, viszont most órám lesz, mennem kell. Akkor majd talizzunk.
Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2021. május 14. 22:14 Szál megtekintése

𝓞𝓽𝓽 𝓴𝓮𝔃𝓭𝓽𝓮𝓶 𝓪𝓱𝓸𝓵 𝓽𝓮!
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Elsős mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 124
Összes hsz: 727
Írta: 2022. február 4. 16:00 | Link

Kósza Lili
Beszéd/ Étkezés – Ivás
Kezdő írás

Lilivel megegyeztünk, hogy következő héten eszünk egy nagyot. A nap most jött el. Késő délután van. Már az étkező felé tartok, amikor valaki megszólít. Egy elsős keres egy termet, elmondom hol találja és tovább megyek. Lassacskán odaérek a helyszínre. Lilit még nem látom sehol. Előre foglaltam helyet, mert kínszenvedés helyet találni. Pár percen belül megmutatják a helyünk. Leülök, megnézek az étlapot és kérek egy ittalt. Várok egy kicsit, és megjelenik az ajtóban Lili. A kezemmel integetek. Mintha nem venne észre. Leül, aztán megszólítom.
– Szia! Remélem jól telt eddig a napod. – Jó látni Lilit. Elég régen találkoztunk. Remélem jó dolgok történtek vele. Most már biztos észrevett. Ő is kér valamit, de nem hallom hogy micsodát. Majd meglátom, úgy is. – Holnap lesz egy külön órám, Tányával. Neked milyen órád lesz? – Kérdezek valamit addig is amíg kihozzák az ételeket. Addig körülnézek az étteremben. Nagyon szép edények vannak a falakon. És a hangulata is nagyon jó a konyhának. Körbenézek, kevesen vagyunk most, ami meglepő, mert ha jól tudom akkor itt nyüzsögni szoktak az emberek, de lehet hogy csak mindenki pihen a sok tanóra után. A beszélgetést várom, hogy folytatódjon.
Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2022. július 17. 17:43

𝓞𝓽𝓽 𝓴𝓮𝔃𝓭𝓽𝓮𝓶 𝓪𝓱𝓸𝓵 𝓽𝓮!
Konyha - Fekete Nonó hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint