31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Ombozi Rebeka Liliána
INAKTÍV


Tetovált benzintyúk
offline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 181
Írta: 2015. december 27. 21:52 | Link


Megkorduló gyomra győzedelmeskedik a lustálkodás felett. Azt kell mondjam, nincs könnyű dolga, ugyanis Rebeka gyűlöli az ébredést, még jobban a nagyteremben esedékes lakomákat. Nagy ritkán a társaság kedvéért lemegy és a többiekkel kajál, de a vacsorákat leszámítva nem szokása tiszteletét tenni arrafelé. Ma is így van ez. Mint egy holdkóros zombi, úgy mászik ki kényelmes és meleg ágyikójából, noha már majdnem kilenc óra van - és este. A tükör elé állva gyorsan végigkapirgálja elaludt frizuráját, ami most már úgy áll, ahogy egy normális emberen megközelítőleg elvárható. Nincs más hátra, mint felkapni a fekete csőnadrágját, egy laza vállpántost, hozzá pedig egy előnyös jeti mamuszt. Igen, ilyen létezik és a vörös igenis hordja, márpedig azért, mert a cucc elég vérengző külsejű ahhoz, hogy ne legyen totális égés akkor sem, ha valakivel találkozik ezekben. Mert lássuk be, a kézfejét, a fülét, a nyakát, de még egyes egyéb részeit is könnyen elrejtheti, no de egy óriási szőrös lábbelit hogyan...? Hát nyilván sehogy.
Ásítva lép ki a szobájából és indul meg a konyha felé. Senki nem nézi ki egyébként, mintha minden nap ilyenben mászkálnának az emberek, ez pedig némiképp megnyugvással tölti el. Amúgy se magyarázkodna, beverné valaki orrát és menne tovább. Befordul a sarkon és gyors léptekkel ér el az ajtóhoz, amin némiképp lassan, de bemegy. Beleszippant a levegőbe és máris jobban érzi magát. Az egyik manó azonnal ott terem, hogy lesse a kívánságát, ő pedig pislog kettőt, mielőtt magához térne annyira, hogy rendeljen is.
- Egy hatalmas kávét kérek, de jó erőset, négy cukorral - biccent egyet, amolyan köszönetképp és nagy nehezen elcsoszog az egyik székig, hogy leroskadjon rá. A világát se állapította meg, de kávét még így is képes rendelni. Mondjuk igazán nem tudja minek, de azért így közeledve az éjjelhez ez kell neki.
Hozzászólásai ebben a témában


We're the Ombozis!
Csermey Natália Babett
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. december 28. 17:55 | Link

Rebi ^^

Nati rettenetesen éhes volt, de most nem volt kedve megint eltévedni. A kislány ezúttal a konyhába keveredett, maga sem tudja, hogy hogyan, úgyhogy a manócskák rögtön körbe is ugrálták.
- Um… nem is tudom, mit kéne enni… - gondolkodott az aprócska vöri, aztán a manók mindenfélét kínálgattak. Végül egy komplett gyerekmenüt kapott, hogy mindenféle tápanyag legyen: előételnek gyümisalit, aztán tárkonyos ragulevest, végül krumplit sült hússal és gyümiszósszal meg gyümölccsel. Fehérje, szénhidrát, zsíradék, és vitamin is megvolt.
Épp a desszertjét, egy nagy adag madártejet igyekezett belapátolni, mikor egy nagylány toppant a konyhába.
- Szia! – köszönt a nagylánynak, akit nem ismert. – A kávé nem egészséges.
Jegyezte meg, bár talán nem kéne ilyet mondania egy nagylánynak. Biztosan tudja, hogy mit csinál. Ő maga nem szerette a kávét, egyszer kóstolta, de úgy döntött, hogy soha többet… A manók még befejezésül száz százalékos, frissen facsart gyümilét hoztak a kislánynak.
- Köszönöm! – felelte nagy vidáman.
- Te hányadikos vagy? – mestertanoncnak nézte, a mestertanoncok elég nagyok ahhoz, hogy kávét ihassanak. Neki nem volt szabad.
Hozzászólásai ebben a témában
Ombozi Rebeka Liliána
INAKTÍV


Tetovált benzintyúk
offline
RPG hsz: 107
Összes hsz: 181
Írta: 2016. január 16. 00:23 | Link


Annyira kómás, hogy észre sem veszi, hogy rajta kívül más is tartózkodik a helyiségben. Csak egyetlen dolog lebeg lelki szemei előtt: egy hatalmas gőzölgő kávé. A bioritmusa természetesen totálisan bemondta az unalmast, neki már nincs se éjjele, se nappala, s ezt a löttyöt is már csak azért issza, hogy legyen valami meleg a gyomrában, merthogy immúnis rá, az is ziher. Biztos benne, hogy amint visszaér a körletébe, bedől az ágyba, hogy folytassa a félbehagyott programját. Aztán ki tudja. Álmos szemeit a közelében ücsörgő lányra emeli és mormog valamit, de végül úgy dönt, morc hangulatát nem ragasztja rá egy nála kisebbre.
- Minden, ami finom vagy örömet okoz, egészségtelen. Ez alól a kávé sem kivétel, szóval bátran iszom - s mint egy végszóra kapja meg kávéját. Természetesen felcsillannak szemei, már ha ebben a lajhárisztikus állapotban ez lehetséges és közelebb húzza magához. Az illata, hmmm, mennyei. Elégedetten kortyol bele és hagyja, hogy a forró ital végigégesse nyelőcsövét.
- Negyedikes - noha fogalma sincs, miért releváns ez az információ másoknak, de ha kérdezik, hát válaszol. - De te gondolom elsős lehetsz. Nincs túl késő ahhoz, hogy kint kószálj? - az óra felé biccent, ami már majdnem fél tízet mutat. Gyakorlatilag nincs, mert Rebeka éjfélkor is ugyanígy kisétálna, hogy rendet bontson, azonban a házirend szerint rövidesen itt a takarodó ideje. Őt ugyan mindez nem izgatja, abban mégis biztos, hogy a másik lány szabálytiszteló jó kislány.
- Ha már itt vagy, beszélgessünk. Hogy hívnak? - akár parasztnak is lehetne nevezni stílusa miatt, mondandóját mégsem bántásnak szánja, ő egyszerűen csak így született.
Hozzászólásai ebben a témában


We're the Ombozis!

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyFöldszint