36. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium
Igazgatói iroda - Fekete Nonó hozzászólásai (4 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Elsős mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 124
Összes hsz: 727
Írta: 2022. szeptember 1. 17:31 | Link

Rothman Anton
Az Igazgató úrral


Elhagytam valamit. El akartam indulni az igazgatói irodába, de őszintén szólva még sosem voltam az igazgatóiban. Ezért elindultam valamerre és az első prefektust megszólítottam útmutatás gyanánt. Megkérdeztem tőle, hogy merre van az iroda. Megkaptam az útmutatást. Már a tanári környéke felé jártam, amikor valaki kilépett. Kósza Lili, beszéltem velle egy kicsit majd tovább mentem. Már az ajtó előtt álltam. Beléptem és egy csodaszép szoba tárult elém. Nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy itt lehetek. Az ablaknak háttal állt egy szék. Papírok széjjel voltak szórva az asztalon és a földön. Felvettem párat össze rendeztem aztán letettem az asztalra. Az első lapon, az áll, hogy: Fekete Nonó fogadása péntek délután négy órakor. Ránézek az órámra és látom, hogy még csak fél három van. – Kicsit előbb érkeztem. Sebaj, leülök az egyik székre és addig olvasok, úgyis van nálam egy könyv. – Előveszem az “Egy cirkuszos négy élete” – olvasok egy fél órát és benyitnak. Gyorsan, el teszem a könyvet, hogy ne legyek illetlen. Egy férfi lép be, és leül az asztal mögötti székre. Várok egy kicsit. Még megszólal az igazgató. Mert pont úgy néz ki mint ő és ha ott ül, akkor valószínűleg ő az. Várok egy kicsit, amíg megszólal az úr.
Szál megtekintése

𝓞𝓽𝓽 𝓴𝓮𝔃𝓭𝓽𝓮𝓶 𝓪𝓱𝓸𝓵 𝓽𝓮!
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Elsős mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 124
Összes hsz: 727
Írta: 2022. szeptember 26. 09:21 | Link

Anton

Várok egy kicsit és belép az igazgató. Köszönök – Jó napot! Bocsánat, legközelebb kint várok. – Hát, lehet kicsit mérges lesz. – Öhöm, és szedtem össze. – Mondom, várva a mérges arcot. Aztán amikor megtalálja a keresett papírt, megnyugszom. – Igen, Fekete Nonó. – Mondom, hogy tudja. Körbe pillantok és a következő kérdésre az igazgatóra terelem tekintetem. És nekikezdek. – Elhagytam valamit. És már megkérdeztem útközben egy iskola társat, de nem látta ő sem. És azért jöttem ide, mert hallottam, hogy másnak is eltűntek a holmijai. Sophie Tepes-é is és mivel egyikünké sem került elő, gondoltam utána kérdezek. Hátha látta. Nekem a varázspálcám, neki pedig a nyaklánca. És érdeklődni szeretnék, látta-e valaki, vagy látta-e valakinél esetleg valamelyik tanár. – Mesélem, aggódó arccal és reménykedem, hogy tud segíteni. A taláromból előhúzok egy borítékot és kihúzok belőle egy fényképet, leteszem az asztalra az igazgató elé.
– Nézze, így néz ki. Látta esetleg? – kérdezem az igazgatót. Leteszem és összekulcsolom én is a kezemet, türelmesen várakozom. Elkezdek gondolkodni: “mi lesz a következő programom ez után?” – Eszembe jutott – “Ja igen, találkozom Zselykével és tanulni fogunk. Aztán elmegyek a klubhelységbe olvasni tovább” Tovább várok, az igazgató gondolatára, és segítő ötletére.  

Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2022. szeptember 26. 09:32 Szál megtekintése

𝓞𝓽𝓽 𝓴𝓮𝔃𝓭𝓽𝓮𝓶 𝓪𝓱𝓸𝓵 𝓽𝓮!
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Elsős mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 124
Összes hsz: 727
Írta: 2022. október 2. 09:59 | Link

Igazgatóval
Bólogatok. Meglep az igazgató mondata. – Igen… öhöm, nem terveztem. – Kuncogok. – Nem, nem próbáltunk. – Egy csodás ötletet ad az igazgató. De megpróbálom majd. – Megoldom, mert Shopie megtudja idézni a varázslatot. – Mosolygok. Reménykedem, hogy be fog válni az igazgató javaslata – Köszönöm a segítséget. – Nem, az sem volt meg, serintem megpróbáljuk. Aztán ha nem megy akkor kiírjuk. – Bólogatok örömömben. Tudtam, hogy az igazgatót kell megkérdeznem, mert ha nem is látta akkor ötleteket tud adni a keresésre. – Nem, nem mondtam. Nem jutottam a házvezetőhöz, ezért nem mondtam neki. – Semmivel. – Sóhajtok. Nem is tudom, hogy oldottam meg. – Nem tudom, hogy oldottam meg. – Mesélem, az igazgatónak. Aki még mindig gyanakvóan figyel engem. – Shopievel most egy ideje nem beszéltem, de holnap megkeresem és megkérdezem előkerültek-e a cuccaink. És kirakom hirdetőbe is. – Mosolygok a férfira aztán a táskámba bujok és előveszek egy fóliát, elveszem az igazgató elől a fényképet és beleteszem. Majd utána hosszan szemezek az illetővel. Nagy csönd terül az egész szobára. Csak az óra kattogását lehet hallani. A csendet egy éppen leesett könyv töri meg. Felállok és visszateszem a helyére. – Kész. – Mondom és vissza ülök a székbe. Várok Antonra.

Szál megtekintése

𝓞𝓽𝓽 𝓴𝓮𝔃𝓭𝓽𝓮𝓶 𝓪𝓱𝓸𝓵 𝓽𝓮!
Fekete Nonó
Mestertanonc Eridon, Színjátszós, Elsős mestertanonc


Tűzes Főnix
offline
RPG hsz: 124
Összes hsz: 727
Írta: 2022. október 22. 23:22 | Link

Antonnal
Első záró

Hallgatok, mert érzem az igazgató első szavában, hogy nem túl jót mond most. Próbálok bólogatni, de csak óvatosan. – Öhöm, ig… – Tartok egy kis szünetet – en. Vagy is, igen. – Válaszolok félve. És amikor a papiros és a hozzátartozó toll előttem landol, megragadom és írni kezdem amit diktál az igazgató, aki már nem olyan dühös mint az előtt. Mikor befejeztem, letettem a pennát és bólintottam.
– Értettem. Akkor holnap estig leadni a titkárnőnek. Megértettem. És legközelebb eme írás szerint cselekszem. – Mondom fel a feladatott, igencsak robothangon. Majd még a kelleténél is robotosabb hangon válaszolom. Mint egy felelésnél, csak még annál is jobban. Jól átgondolom válaszom, és megszólalok.
– Nem, nekem éppen írnom kéne a hirdetést. Vagy a HV-nél kéne állnom és elmondani a történteket. – Sorolom a lehetőségeket már sokkal kisebb nehézséggel. Amikor úgy érzem minden kérdésre feleltem válasszal, elköszönök.
– Ha ennyi lenne akkor én nem is zavarom önt. Viszontlátásra. – Összepakolom minden cuccomat és fellendítem a hátamra a táskámat. Majd elindulok a kijárat felé.
Amikor kiérek elfordulok. Egész úton csak azok a mondatok kavarognak a fejemben amit a tanár úr mondott, és a feladat. Amikor visszatértek az Eridon ház klubhelyiségbe leülök, és megcsinálom a feladatot. Majd szépen elindulok az óráimra.
Majd másnap kora reggel elindulok leadni a “szentírást” a tanár úr titkárnőjének. Amikor odaértek beszéltek a nővel, majd átadom neki a küldeményt. Miután végeztem elindulok visszafelé. Útközben pedig beugrok a könyvtárba, mint jutalom.

Utoljára módosította:Fekete Nonó, 2022. október 22. 23:23 Szál megtekintése

𝓞𝓽𝓽 𝓴𝓮𝔃𝓭𝓽𝓮𝓶 𝓪𝓱𝓸𝓵 𝓽𝓮!
Igazgatói iroda - Fekete Nonó hozzászólásai (4 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium