31. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Elena Rose
INAKTÍV


Szép Heléna | Cukorhercegnő | Szél Rózsa
offline
RPG hsz: 256
Összes hsz: 3593
Írta: 2014. június 20. 20:35 | Link

Csipacsapat - Gwen
Este kilenc körülUnalom, unalom és unalom. Nagyjából így lehet összefoglalni Elena mai napját. Legalább is, egészen mostanáig. Forradalmian áttörő ötlete támad, amellyel talán feldobhatja a mai padló alatti napjának hátralévő óráit. Ez az ötlet pedig az: ékszerkészítés! Tudom, sokan azt állítják, hogy Elena már túl nagy ahhoz, hogy ilyen gyerekes elfoglaltságot találjon magának. De az ékszerkészítés buli, és minden korosztálynak ajánlott. Ezért is dönt úgy, hogy csinál a barátnőinek és magának egy-egy új nyakláncot vagy karkötőt, attól függ, hogy épp milyen kedve lesz. Meg is nézi, hogy minden alapanyaga megvan e a csecsebecsék elkészítéséhez, ám mielőtt hozzákezdene, véletlenül meglöki a polcon lévő üvegcsét és a pici gyöngyalakú hozzávalók szerteszét szóródnak a teremben. Hiába keresgél mindenfelé, úgy látszik nem maradt más megoldás, muszáj lesz újat beszerezni. Gyorsan felkap egy hátizsákot és belepakol pár dolgot ami a kezébe akad. Majd ahogy ezek megvannak, felvesz egy női fürdőruhát, melynek a felső részét kitömi egy-egy kókuszdióval, hogy teljes legyen a női hatás. Aztán, ha ez mind kész, felveszi a tavaly farsangra vett rózsaszín, színes tollas parókáját, és mehet is a buli. Igen ez kész röhej, de mit csináljon egyszer szegény lány ha hiányzik neki a régi önmaga? Fiúnak lenni tiszta agyrém! Ezért is döntött úgy, hogy erre a napra lányosítja a mostani énjét. Így hát lánynak öltözve, a vállán egy egyszervús táskával távozik a helyiségből, hogy aztán a folyosóra lépve eljusson a Kviddicspályára. Nem telik el sok idő és már a pálya nedves füvét tapossa, ahova egy tompa puffanással ledobja a kispárnáját és leül rá. Táskájából előkap egy termosz kávét és pár bögrét, amikbe kisvártatva önt is a gőzölgő italból. Miután ez megvan, felveszi a csúzliját és bőszen lövöldözni kezd az égen röpködő madárkákra.    
Hozzászólásai ebben a témában


Ászkíí | Gwency barátosnéja és Haru unokahugicája | The Tractor and the Rose
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. június 20. 21:18 | Link

Csipacsapat - Elena
A bal ruci az
Este kilenc körül

Pálcával, könyvvel, édességgel, üdítővel, a kívánságokat teljesítő üstjével és a táskájával felszerelkezve indul útnak. A terv az, hogy olvas egy jót, a könyvtárosi zugban, de mivel ott már vannak, ezért más helyet kell keresnie. Fiúvá változott, de a szokásai nem változtak meg. A könyvek és az animék imádata megmaradt csak (talán) fiúként egy kicsit másképp néz ki. Már agy fél órája kóvályog, a suliban mégsem talál megfelelő helyet. Vagy sokan vannak, vagy túl meleg van. A kutyái csak az udvarig követik, onnan elszaladnak és kergetni kezdenek egy mókust. Nem sokat törődik, ezzel csak annyit mond, hogy estére érjenek vissza. Sokszor volt már, hogy elfutnak, de hamar vissza is találnak. Már nem csak Gwent hanem Elenát is gazdájukként szeretik. Még csak néhány hónapja vannak itt ez idő alatt a lány sok édességet és más dolgokat adott nekik. Na de térjünk vissza a jelenbe. A mi kis hősnőnk megtalálja a helyét egy árnyékos fa lábánál. A hátát nekidönti a fának így kényelmesen el tud helyezkedni. Kiveszi a könyvet a tatyójából és a fantáziájára bízza magát. Belemélyed Mac és az Unseelie-k közötti háború mélységébe, hogy hogyan próbálja megmenteni a Földet az emberevő és testrabló tündérektől. Karen Marie Moning a kedvenc írónője J. K. Rowling, Jamie McGuire és Lainer Laura mellett. Nagyon belemélyed a könyv rejtelmeibe, és csak akkor veszi, észre a lányt mikor az a földön landol. A barátnője Elena esett el a lábaiban.
- Eddig is tudtam, hogy nagyok a vádlijaim, de, hogy ennyire. És szia Lena! - köszönti viccesen a másikat, mert nincsenek vastag lábai és ezzel tisztában is van - Mi szél hozott, hogy átess rajtam? - végignéz a másikon, aki úgyszintén fiú lett. A másik nem testében a divatérzéke is megváltozott, mert fürdőruhában fekszik Gwen előtt, melleit kókuszdiók helyettesítik, a haja pedig nem látszódik a rózsaszín paróka miatt - Úúú, nekem is kell olyan - szól és már veszi is elő az edényét - Serleg hozz nekem is egy ugyanolyan rózsaszín parókát - miután ezt kimondta a kezében landolt a tárgy. Gyorsan a fejére helyezi, és a barátnőjére emeli zöld íriszeit - Milyen? Ó, és kérsz valamit? Ételt vagy italt?
Hozzászólásai ebben a témában

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Elena Rose
INAKTÍV


Szép Heléna | Cukorhercegnő | Szél Rózsa
offline
RPG hsz: 256
Összes hsz: 3593
Írta: 2014. június 20. 22:41 | Link


Csipacsapat - Gwen
Este kilenc körülEgy kis gyurgyalag madárka röppen el a lány feje fölött. Elena rögvest vadászüzemmódba kapcsol és vadul lövöldözni kezdi a kezében tartott csúzlival. Nyelvét lógatva lohol utána, amikor a kismadár meggondolja magát és egy gyors fordulattal elkezd repülni az ellenkező irányba. A Főnixpalánta sem rest, alányargal egyenest, de még mielőtt ellőhetné a kavicsot, megbotlik valamiben, vagy inkább valakiben. Már épp hangosan is kimutatná a nemtetszését, amikor észreveszi, hogy ez a lány bizony a barátnője, Gwen. Gyors feltápászkodik és az imént kiöntött kávék irányába fordul, majd elemel egy bögrét.
- Szia Gwen! Gyurgyalagcsipát gyűjtök. Segítesz? - Hadarja, mivel az elmúlt pár percben megivott két bögre kávé telesen felpörgette a kislányt. Még sosem ivott feketelevest, és ez látszik is rajta. Egy két lábon járó energiabomba lett belőle az ital hatására. Ezért dönt úgy, hogy barátnőjének is odapasszol egy bögrével, hátha akkor ketten üldözhetik pörgőüzemmódban a kis repülő nyavalyásokat. A másik Eridonos kezébe nyomja az italt, majd a sajátjába kortyol egy nagyot. Érzi ahogy a meleg lé végiggördül a torkán, egyenes a gyomra felé haladva. A szeme ismét felpattannak, és már rohanna is tovább csipát keresni, amikor észreveszi, hogy barátnője az új öltözékét nézi. Vagyis, leginkább a parókáját. Ezek szerint neki is tetszik, mivel pár perc múlva Gwen kezében is landol egy ugyanolyan, amit sebtében rá is helyez a kobakjára.
 - Csinos! Azt hiszem, egy melegszendvics jól esne! - Közli nevetve, majd egy szó nélkül a táskájához rohan és vadul kutatni kezd benne.  Előhúz egy összegyömöszölt Olaszország térképet és leteríti maga elé alátétnek. Lehetséges, hogy nem erre kéne elpazarolni a becsomagolt cuccok egyikét, de elnézve a papírdarabot, úgyis már nem sok ideje maradt hátra.  
Hozzászólásai ebben a témában


Ászkíí | Gwency barátosnéja és Haru unokahugicája | The Tractor and the Rose
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. június 22. 16:09 | Link

Csipacsapat - Elena
Este kilenc körül

A Rose lány nagyon felpörgött és ezt a kiömlött kávé is mutatja.
- Biztos nem egy pohárral ivott - gondolkodik hősnőnk, de nem tesz megjegyzést. Nem szeretné megbántai a barátnőjét. Viszont ha ilyen kérdéseket tesz fel, akkor lehet, hogy szólni kell, hogy álljon le.
- Gurgyalagcsipa? Az meg mi a szösz? Létezik egyáltalán olyan? És ha igen akkor, hogy néz ki? - kérdezi értetlenül Gwen mert még soha nem találkozott ilyen...valamivel. Azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák - Ha el tudod magyarázni akkor persze - mondja kedvesen és egy mosolyt is megereszt. Leteszi a könyvét és a táskáját maga elé húzva kutakodni kezd benne. Megtalálja a keresett tárgyat és a barátnője felé nyújtja.
- Csak ilyen szenya van nálam. Remélem, megfelel. De mielőtt elindulunk én is iszok egy kicsit.
Az üst felé fordul és egy kis energiaitalt kíván. Tudja, hogy egészségtelenek és károsak a szervezetnek, de nagyon szereti. Ha ezeket issza akkor pár percbe telik és felpörög. Otthon is általában ezt issza, ha nincs otthon kóla, mert az a kedvenc itala. A szülőkkel már meg lett beszélve, hogy hazautazhassanak, Elenával és már nagyon várja, hogy bemutathassa a barátnőjét. Persze addig vissza kell változniuk, mert ha nem akkor fiúként kell megismerniük. Erre az időszakra a keresztapja is hazajön, aminek nagyon örül mert már egy éve nem látta.
Hozzászólásai ebben a témában

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Elena Rose
INAKTÍV


Szép Heléna | Cukorhercegnő | Szél Rózsa
offline
RPG hsz: 256
Összes hsz: 3593
Írta: 2014. június 22. 22:36 | Link


Csipacsapat - Gwen
Este kilenc körülTeljesen felpörgött a kávétól, körülbelül úgy, ahogy a gumicukortól szokott. Gwen még csak először látja ilyen állapotban, ami lehet, hogy egy kicsit meghökkentően érheti a lányt. Nem lenne csoda, hisz a sok cukortól egy két lábon járó energiabomba vált belőle, (ami csak úgy megjegyzem) bármikor robbanhat. És ha ez a bumm egyszer bekövetkezik... legyen elég annyi, hogy akkor nagy valószínűséggel a Gyengélkedőn kötnek ki mind a ketten. Ez pedig, nem hangzik valami jól.
- Aha! Már hogy ne létezne? Tudod, vannak azok a pici madarak azok a... gyir...gyar... áh, megvan gyurgyalagok! Na, és amikor azok felkelnek az ágyukban, csipás lesz a szemük. Úgy ahogy az embereknek is. Röviden ez a gyurgyalagcsipa! - Hadarja ismét, közben kezeivel a madarak repkedését utánozva. Néhány helyen egyáltalán nem értelmes, amit itt összehalandzsázik, de hát ez a túlpörgés átka. Tényleg nem kéne ennyi cukrot ennie vagy éppen innia. Még mielőtt indulhatnának, gyors elmajszolva a barátnőjétől kapott szendvicset, és már mehet is a buli. Meg sem várja, hogy Gwen megigya az itókáját, de már húzza is magával az egyik fa tövébe. Szegény áldozat saját szemével nézheti végig, ahogy az ital kiesik a kezéből, majd a Földre esve csordogálni kezd belőle a nedű. Elena viszont egy percre sem lazsál, a táskájához rohan, majd kivesz belőle egy madzagot és egy elhasznált tavalyi buszjegyet. Felvesz a fűből egy kavicsot, alaposan belebugyolálja a papírdarabba, aztán Gwenre pillantva kifeszíti a keze köré tekert madzagot. Ezután hátrál néhány lépést, hogy megcsodálhassa a gyirigyuri  csapdát. Tisztára mint abban a régi mesében, amit Elena kiskorában mindig nézett. Tudjátok abban, amiben van az a beszélő kutya, meg kísérőnek öt gyerek. Ez a helyzet csak abban különbözik attól a mesétől, hogy itt nem szörnyeket, hanem pici madarakat fognak fogni.    
Hozzászólásai ebben a témában


Ászkíí | Gwency barátosnéja és Haru unokahugicája | The Tractor and the Rose
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2014. június 24. 14:41 | Link

Csipacsapat - Elena
Este kilenc körül

Az energiaitalt kortyolgatja, miközben a másik azt magyarázza, hogy mi az a gyurgyalagcsipa. Felpillant a felhős égre, égre, ahol kis madárkák repkednek.
- Aranyosak - mondja, majd újra Elenára pillant - De lenne még három kérdésem. Miért este keressük őket, ha reggel lesz csipás a szemük és miért ilyenkor akarsz ilyeneket keresni? - próbál utalni az időre - És minek kellenek neked azok?
Várja, a válaszát közbe egy tábla csokit majszol. Egész mogyorós és nagyon finom.
- Kérsz?
Mondjuk, egy kis vattacukornak jobban örülne, de mindegy, ez is megfelel. Imádja az édességeket. A másik miután válaszolt, már veszi is elő a papírkáját és belebugyolál egy követ, amit ellő. Gwen feltápászkodik, a földről elővesz egy még meg nem kent és száraz kenyeret, majd morzsolgatni kezdi és egy tálba önti. Leteszi a fűbe, fölé támaszt egy a dobozt, amit ággal rögzít, és ráköt egy madzagot.
- Menjünk a fa mögé - szól majd összehúzódnak, hogy elférjenek. Pár perc múlva hangos csiripelés hallatszik a földről, és Gwen kinéz. Gyorsan meghúzza a zsinort és a madárkák visítozni kezdenek.
- Azért így könnyebb, nem? - kérdezi és egy hatalmas vigyor terül el az arcán, olyan Temaris.
Hozzászólásai ebben a témában

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Elena Rose
INAKTÍV


Szép Heléna | Cukorhercegnő | Szél Rózsa
offline
RPG hsz: 256
Összes hsz: 3593
Írta: 2014. június 25. 22:01 | Link


Csipacsapat - Gwen
Este kilenc körül
ZárásMiközben a csapdán csinálja, barátnője kérdez tőle még párat. Na, most mi legyen? A gyurgyalagcsipa valójában nem is létezik, de jó lenne, ha kicsit megviccelhetné Gwenit, hogy azt higgye mégis. Elméletben a nyaklánchoz valókat akarta összegyűjteni itt, de azt már az érkezése után két perccel megszerezte. És mivel mindenfelé madarak röpködtek, Elena kitalált egy hamis fogalmat amivel majd megviccelheti a legelső erre jövőt. Látszólag ez sikerült is, és a kislány azt hitte, Gwen nem fog több kérdést feltenni, de úgy látszik tévedett. Perceken át gondolkodik, közben úgy tesz, mintha nem hallotta volna barátnője kérdéseit. Aztán, hirtelen beugrik a válasz, mint a filmekben a villanykörte az emberek feje felett.
 - Azért, mert ilyenkorra keményedik meg. Nekem meg most kemény gyurgyalagcsipa kell. Hisz, ha ékszereket szeretnék csinálni, ahhoz nem használhatok puha alapanyagokat. - Válaszol kicsit késve a kérdésre, miközben vadul bólogat, hogy hihetőbbé tegye a mesét. Közben a csapda is elkészül, hála Gwen segítő kezeinek. Elena egy nagyot lép hátra, hogy megcsodálhassa a remekművet amikor, csipogás hallatszik. A Főnixlány ijedten kinéz, és már kérdezné is, hogy meghalt e, amikor a madárka hirtelen kirepül a csapdából. Egyrészt ez megnyugtató, másrészt pedig nem. Jó, mert így Gwen nem jöhet rá arra, hogy a gyurgyalagok valójában nem is csipásodnak. Rossz, mivel a másik lány elég kitartó és kizárt, hogy ennyiben hagyja a madárfogást. Ezért a kislány sietve az órájára pillant, hogy elterelje a másik figyelmét az elszökött madárról. Hátha így észreveszi, hogy már igencsak eljárt felettük az idő. Legyünk pontosabbak, eltelelt már fél tíz is, és most kivételesen Elena nem szeretetné megszegni a kijárási tilalmat. Ezért egy hú_de_eltelt_az_idő_mennem_kell pillantást vet Gwenre. Futólépésben összeszedi a cuccait, majd táskáját a vállára vetve indulni kezd.
 - Majd neked is csinálok nyakláncot, de most mennem kell, ha még ma végezni akarok velük. - Szól, majd a gyöngyökkel teli zacskót meglengeti maga előtt. Ezután fogja magát, és sietve visszaindul a kastélyba.  
Hozzászólásai ebben a témában


Ászkíí | Gwency barátosnéja és Haru unokahugicája | The Tractor and the Rose

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék