37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Márton László összes hozzászólása (194 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 7 » Le
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. november 23. 16:38 Ugrás a poszthoz

Zlatan

Elegánsba vágta magát. Mármint nem nagyon elegánsba, csak körülbelül úgy, mint mikor az ember fiát fogja anyu, aztán szépen felöltözteti, mert "valahogy mégis csak nézz már ki, fiam". Viszont ez most nem egyszerű kiruccanás ám, bizony, neki most küldetése van! Lehet, van olyan gyerek, aki unalmas házi feladatként élné meg, de nem így Lac.. Leo, aki pont úgy vette fel a szemüvegét, pont úgy egy kis jegyzetfüzetet tart a kezében és pont olyan elszánt arccal lézeng a hivatal előtti téren, a ki-bejárat közelében, mintha komoly oknyomozó riporteri munkát végezne.
- Elnézést kisasszony! - Komoly arckifejezéssel feltolja mutatóujjával a szemüvegét az orrnyergén, ezzel céljai szerint növelve az intellektuális megjelenés szintjét. Valójában inkább hat úgy a mozdulatsor, mintha viszketne az orra.
- A varázsvilág bűnüldözőjeként hajlandó lenne válaszolni néhány kérdésre? - teszi fel a kérdést egy kiskosztümbe öltözött fiatal, huszonéves lánynak, aki csak zavartan felemeli a kezeit, azzal mentegetőzve, hogy csak gyakornoki állást végez. Erre Lac Leo értetlenül pislog csupán, mint aki nem érti, pontosan mit is takarhat a gyakornokság, de aztán elhangzik a mindent egyértelműsítő kulcsmondat "én csak kávét főzök".
- Eh. - Rajtakapja magát a csalódott hangon. - Mármint, ühm, bocsi, akkor mindent, őő jó utat. Vagy ilyesmi. - Csak úgy sikít róla az "ááá, ez tök ciki volt" életérzés, ahogy vesz egy száznyolcvan fokos fordulatot és visszalézeng a bejárathoz közelebb. Következőnek valaki olyat fog tuti megszólítani, aki magas és férfi és pont úgy néz ki, mint aki tud embereket menteni.
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. november 23. 20:16 Ugrás a poszthoz

Ombozi Zlatan

Lassan kifújja a levegőt, ahogy egy pillanatra megáll egy helyben. Ma már nem ez volt az első sikertelen kísérlete, és ezt végig is nézték páran. Körülbelül fél órája megszólította egy kedves idős bácsika, hogy mit is csinál pontosan, de nem tudott sokmindent kezdeni a "házi feladatot" válasszal. Aztán sem, hogy elmagyarázta, mi a szitu. Ezalatt a rövid levegővétel alatt látja meg a lépcsőknél elidőző Zlatant, aki mit ad isten, egész magas, egész masszív testfelépítésű, férfi és pont úgy néz ki, mint amit az előbb megszabott magának, mint szempontrendszer a következő kísérletéhez.
Na! Neki aurornak kell lennie! Pont úgy néz ki, mint egy auror; ott áll, ahol egy auror állna (az itteni kirendeltség bejárata előtt), úgy áll ott, mint egy auror (vagy mint egy noir film főszereplője csak színesben) - akkor biztosan auror. Izgatottan rámarkol kis jegyzetfüzetére és elindul felé. Ahogy a közelébe ér, megköszörüli a torkát halkan majd nagy levegőt vesz és picit kipirult arccal elmondja a ma már jól begyakorolt mondatot:
- Jó napot, a nevem Márton László. A varázsvilág bűnüldözőjeként hajlandó lenne válaszolni néhány kérdésre? - Nagyon látszik az igyekezet arra, hogy hivatalos és professzionális legyen, csak hát képpen a tény, hogy egy 10 éves kisfiú, némileg ront az igyekezeten. Ettől függetlenül büszkén felszegett fejjel és elszántan teszi fel az első kérdést.
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. november 28. 12:19 Ugrás a poszthoz

Ombozi Zlatan

A gyerekekben az az egyszerre bájos és idegesítő, hogy néha egyszerűen lepattan róluk az a fajta felnőttes cinizmus vagy elutasítás, ami akár már néhány évvel idősebbként is minden valószínűséggel elrettentené. Most is, ahogy Zlatan, az érdektelen távolságtartás szobra fölé magasodik, mint valami fejedelmi rém, nemcsak attitűdben, hanem konkrétan fizikailag is, a legtöbbeket elrettentené. De nem egy ártatlanul közeledő tíz évest, mert az a tíz éves legfeljebb annyit lát, hogy Zlatan úgy viselkedik, mint a rendőr a kedvenc krimifilmjeiből. Marcona arccal dohányzik, borostája van és nagyon fontos embernek tűnik. Mármint nem úgy fontos embernek, mint a politikusok, hogy öltönyben meg biztonsági szolgálattal, hanem úgy fontosnak, mint aki munkaidejében zárt ajtókon kiabál be, hogy "nyissák ki!" és ha nem kap választ, akkor berúgja. Aztán megy előretartott pálcával, protegora vagy capiulatusra készen.
- Uhumm, uhumm, értem, köszönöm. - Már a bemutatkozásra is lelkesen hümmög és rögtön fogja is a tollát, és körülményesen gyerekbetűkkel felfirkantja a papírra Zlatan nevét.
- Nem akarl-om - gyorsan javítja magát, egyértelműen nincs valójában hozzászokva a magázódáshoz, hogy is lenne egy tíz éves? De Leo most hivatalos akar lenni! - zavarni. Házi dolgozathoz szeretnék meginterjúvolni egy valódi aurort és öhm - eddig tudta képességeihez mérten összerakni hivatalosnak hangzóra a mondatot. Itt már azért kicsit zavart lesz az arca a mondat lezárására, és mikor befejezi érthető is lesz, miért.
- És hát maga aurornak tűnik. Csak néhány kérdés! Légyszi. - Az utolsó légyszi teljesen kilóg az egész előadásából, néha kiesik a szerepéből, hogyne. Melyik kölyök ne esne ki, ha a 'hőseivel' sikerül beszélgetnie?
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 9. 10:00 Ugrás a poszthoz

-elkenődik a földön, csak fekszik és egy kis lelkecske száll ki belőle-

utálom a hétfőket. Sad

Remélem, nektek jobb napotok van. ><
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 9. 10:25 Ugrás a poszthoz

De én tiszteletet parancsoló felnőtt szeretnék lenni, nem aranyoooos  o.o

amúgy én is, csak hagyom, hogy elrohanjon felettem.
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 9. 11:00 Ugrás a poszthoz

De ha gyerek lennél, aki délután alhat az oviban, nem akarnál aludni. >< az csak az elnyomó ovirezsim kényszere - gyerekszemmel.
Utoljára módosította:Márton László, 2019. december 9. 11:14
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 9. 12:05 Ugrás a poszthoz

engem tuti nem dobnának ki. :c álmodóként is jóllakott ovis fejem van.

halii :3 a 4 óra egész jó, mit akarsz xD
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 12. 23:56 Ugrás a poszthoz

Ombozi Zlatan

- Hát.. - erre megakad, kiül az arcára is a kifejezés, hogy ezzel megfogták, zavarba is jön picit és kiesve a "profi riporter" szerepéből megvakarja a tarkóját.
- Izé, nem, nem úgy értettem, minden auror valódi! Csak sokkal izgibbek, akik úgy tényleg bűntényeket oldanak meg és.. nem.. - fúha, nehéz úgy ez, hogy nem akar senkit megbántani, csak hát megvan a maga "ideálja" az aururokról.
- Szóval nem ülnek és papírokra írogatnak. - Bólint magának, mintegy beleegyezésképp, hogy tessék, kivágta magát, ilyen könnyű ez. Felragyog az arca a beleegyezésre és egy pillanatra lábujjhegyre is áll, ami egy lelkes ugrást hivatott pótolni és helyettesíteni, csak azt már azért mégsem kéne. Mostmár elkezdődött az interjúja, azt nem ronthatja el.
- Fúh.. - levegő kifúj, feltolja az orrnyergén a szemüvegét, ezzel mintegy visszahelyezkedik a riporter szerepébe, aki épp komoly tényfeltáró anyaghoz gyűjt információkat.
- Köszönöm, hogy időt fordít erre a beszélgetésre. - Annyira nyilvánvalóan magolt ez a mondat, hogy szinte megmosolyogtató, az is lehet, hogy tükör előtt gyakorolta ezt a nyitányt.
- Először is kezdjük az alapokkal, megkérdezhetem hogy hívják és mi a pontos beosztása aurorként? - serc-serc, a szavai a ceruzájának sercegő hangjában visszhangoznak, ahogy még távolról látva is kriksz-kraksz, de olvasható gyerekbetűkkel felírja, hogy első kérdés, bemutatkozás.
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 13. 11:16 Ugrás a poszthoz

Mina

Szokásos felfedező körét rója a faluban, habár mostmár jónéhányszor grasszált erre, a fő utczán. Még ha ez roppant meglepő tény is. Ismerkedni azért nem volt nehéz, valahogy mindenki könnyen szóbaáll vele, akinek pedig mégis nehézségei lettek volna, azt a kölyök szószátyársága segítette ki. Egy szó mint száz, mostanára már a kis bongyori fejével talán nem nyújt teljesen új látványt a lakosok számára, meg ő is jobban ismeri a település utcáit. Na persze iskolaidőn túl, mert most így egy délutáni időpontot választott arra, hogy a decemberi csípős hidegben, nagy téli kabátban, sálban és sapkában kibattyogjon szétnézni, hátha meglát valamit a fő utczára néző kirakatokban újdonságként, ami felkeltheti az érdeklődését. Aztán egyszer csak szembetalálkozott a "napi programjával"!
Így történhetett meg, hogy pillanatnyilag a főutca jobb oldali járdájának közepén guggol, előtte egy ápoltnak tűnő egyszerű házimacskával, aki bár lehet hogy valakié, de a gazdájának se híre se hamva, csak a kisfiú guggol vele szemben. Egyik kezével egy szárított almachipset tart, amit az állat érdeklődve szagolgat, miközben ő a cica fejét simogatja. Neki rendben van ez a jelenet, jó macskasimogatni, a járójelők némelyike viszont szúrós pillantást vet rá elmenet, amiért kerülgetni kell.
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 18. 15:09 Ugrás a poszthoz

Mina


Végül is nem árt senkinek azzal, hogy itt guggol. Annyira nagyon picinek nem tűnik, hogy igazán megbotránkozzanak rajta, tíz éves gyerekek azért már szoktak mászkálni az utcán. Bogolyfalva legalábbis nem akkora hatalmas település, hogy igazán reménytelen dolga legyen egy fiatalnak. Ettől függetlenül a szülők hiánya így is valóban szembeszökő tény.
- De szép vagy, na gyere ide, úgy.. - Gügyögésnek túlzás lenne mondani, amit csinál, de azt a jellegzetes hangszínt használja, amivel az emberek a félénk kisállatokat szokták csalogatni. A cica bár nem dörgölőzik hozzá, de engedi, hogy a gyerek ujjai a fejét simogatják. Ekkor hallja meg a hangot és hát kizárásos alapon magára is veszi a megszólítást, felnéz a lány irányába, hogy aztán az első dolog, ami igazán leköti a figyelmét az állatsereglet legyen.
- Mi? Őőő, persze, minden oké, dolgoznak. - Az utolsó szót úgy mondja, hogy teljesen egyértelmű információ, amit nem is ért hirtelenjében, miért oszt meg. A felnőttek legtöbbje ilyenkor még munkában van. Szerinte.
- Nem csinálok semmi rosszat, találtam egy cicát! - Rábök a macskára, aki a kutyákat látva visszhátrál egy-két métert, így már nincs is kartávolságban Leohoz sem sajnos. Csak ő sajnálja ennyire, amúgy az embernek lennének kétségei, mennyire jó ötlet "kóbormacskákat" simogatni az utca közepén.
- De fú, király lenne egy aurorral találkozni, azt mondod elkaphatnak? Itt maradok akkor. Majd azt mondom, hogy "az ügyvédem jelenlétében mondok bármit".
Szélesen elmosolyodik, kifejezetten lelkesnek tűnik az elképzeléstől meg attól, hogy elsüthet egy ilyen filmes idézetet.

Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 14:15 Ugrás a poszthoz

Feljövök, és Woody bácsi máris iszik, első hozzászólásban. Sad Csak az alkohol.. -megingatja a fejét, kezében a plüssével-
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 14:26 Ugrás a poszthoz

Na köszi, nem, én tuti-tutira jógyerek maradok. :3 Apuék is mindig mondják, hogy ne hallgassak rád.


Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 14:38 Ugrás a poszthoz

Weeee, kinyomod belőlem a szuuszt! -lóg a nyönyörgetésben, mint egy rongybaba-
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 14:42 Ugrás a poszthoz

NAUGYE! Szerintem sem, nekem azt tanították a szüleim, hogy az alkohol rossz. És hogy Woody bácsi "azért olyan, amilyen". Grin
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 15:19 Ugrás a poszthoz

ÚúúúÚ! Szeretem a kutyusokat! Ő_Ő De nem értelek Woody bácsi, kire gondolsz? -körbenéz-

:( Dehogy leszel dühös, szeretsz engem, én vagyok a kedvenc unokaöcséd. Az egyetlen unokaöcséd tho.
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 15:26 Ugrás a poszthoz

Nem teljesen értem, miről van szó, de ha tényleg lesz egy kutyusom, akkor Fifi lesz a neve. ö.ö
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 15:30 Ugrás a poszthoz

Hát.. még.. nem.


De majd ha már meglesz, nem mondhatnak nemet!
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 15:35 Ugrás a poszthoz

Haragudni? Olyan nincs. Rámnéztél már?

Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 15:37 Ugrás a poszthoz

De nincs miéért! Jó vagyok, rajta vagyok a télapó jógyerek listáján, és és jók a jegyeim is! Sad Mindig megírom a házim!
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 15:42 Ugrás a poszthoz

: 3                  EZAZZZ!
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 15:52 Ugrás a poszthoz

  O.O  
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 21. 15:55 Ugrás a poszthoz

A felnőttek világa furcsa, különös és rémisztő. És van egy olyan nagyon rossz megérzésem, de ez csak feltételezés, de mintha nem is mindig arról beszélnétek, amit valójában mondotok.
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 23. 20:59 Ugrás a poszthoz

Ha nagyon unatkozol, akkor mint a kedvenc rokonom, vehetnél nekem kariajit. ö.ö
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 23. 21:02 Ugrás a poszthoz

: ((( A Télapó hozza az, egyértelmű, de olyan buta vagy, lehetetlen lenne, hogy mindent ő vegyen és csináljon meg. Be kell neki segíteni!
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 23. 21:11 Ugrás a poszthoz

Apa egyetértene velem, hogy a gazdasági regresszió rekreációjának pénzügypolitikai vonatkozásaiban a Télapó egyedüli alkalmazotti viszonya nem élhető munkaerőorganizációs döntés.
ˇ^ˇ -nagy levegőt vesz-

Aaa neem hagyjál, vidd innen a szappant fúúúj. Elmondalak apunak, hogy bántasz. Anya csinálj valamit?!?!?!

Akinek épp kell a motiváció ajit vásárolni nekem, annak adom a hónap rokona díjat. Ez vándordíj.
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 23. 21:13 Ugrás a poszthoz

Inkább csillogjon van villogjon vagy valami. ><
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 23. 21:18 Ugrás a poszthoz

Ez csak így jön, zsigerből, én ilyen okos vagyok. :3 -hátrahajítja az idegen szavak szótárát, amit amúgy is rosszul használt, mert a mondatnak semmi értelme xD-

Mondom, vándordíj. -mindent megmagyaráz-

Naaah. Sad(((
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 23. 21:43 Ugrás a poszthoz

Anyuuu, nem csinálhatod ezt. Neh. Sad -mindjárt sír-

Héé, azok az ajándékok az enyémek, én vagyok elég aranyos hozzájuk, meg meg én voltam elég jó gyerek egész évben megdolgoztam a karácsonyi ajándékaimért!
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 23. 21:46 Ugrás a poszthoz

Milf?

Az valami tejfajta, csak elírták? O.O
Márton László
Speciális karakter, Bogolyfalvi lakosRPG hsz: 192
Összes hsz: 310
Írta: 2019. december 23. 21:51 Ugrás a poszthoz

Mester Adrián Dominik - 2019.12.23. 21:47
Bánki Barnabás - 2019.12.23. 21:45
Mit kezdene a milffel ez a kölyök? Rolleyes


Ne akard tudni..

Gyere Leo, majd apu szerez neked ajándékot a Télapótól, na. Love *mindent látott és hallott*ÚÚÚÚÚ! :3 -megfogja apu kezét- Képzeld, a bácsi azt mondta, ha sírok, odaadja nekem az övét. Olyan rendes mindenki itt a faluban. ö.ö

..

De amúgy mi az a milf? o.o
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Márton László összes hozzászólása (194 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 7 » Fel