37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Matthew G. Kinsey összes hozzászólása (115 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Le
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2013. december 30. 23:13 Ugrás a poszthoz

Axel.
december 21.

Az ünnepek közeledtével egy különös doboz jelent meg a kastély nagytermében. Azt a célt szolgálta, hogy összegyűjtse a kastély lakóinak karácsonyi ajándékait, és emiatt Kinsey szinte biztos volt benne, hogy tértágító bűbájjal kezelték. Az egyetlen ajándék, amit ő küldött ugyan befért egy kisebb borítékba, de amikor átvágott a Levita klubhelyiségén, sok diáktársát látta ölnyi ajándékdobozokat bontogatni. Mindenesetre a mestertanonc remélni sem merte, hogy őt is meglepi majd valamivel a kastély egyik lakója. Ezért alaposan meglepődött, amikor 21-én reggel egy sötétkék boríték várta az íróasztalán. A borítékban egy zsebóra és egy pillangó alakúra hajtogatott kotta pihent, rajta a következő három betűvel: "Na? A." Kinsey-nek nem esett nehezére kitalálni, kitől származik az ajándék, egyrészt mert csak egy A kezdőbetűjű ismerőse van, másrészt pedig a kotta igencsak sokat elárult. Az óra mutatói három órát mutattak, és semmilyen varázslat révén sem akartak másképp tenni. Ennyiből a levitásnak könnyen rájött, hogy ez valószínűleg még nem az ajándék, hanem a hozzá vezető nyom. A fiú hallott már a bogolyfalvi teáházról, ami a "Pillangó-varázs" nevet viselte, és sejtette, hogy ott kell majd találkoznia délután háromkor a nagyon rejtélyes kilétű A-val. Bár ő már elküldte a karácsonyi ajándékát, pár nappal előtte tudta meg egy háztársától (aki látszólag nagyon jól ismerte A-t), hogy november 30-án volt a születésnapja. Kinsey ezen alaposan meglepődött, hiszen ez azt jelentette, hogy mindketten ugyanazon a napon születtek. Talán ezért is hasonlítottak egymásra annyira egy-két dologban. A mestertanonc akkor még nem volt benne biztos, hogy még találkozni fog a fiúval, de azért készült neki egy aprósággal, hátha. Miután megkapta az üzenetet, még nem kezdett azonnal készülődni, csak amikor a falu toronyórája két órát ütött. Akkor félretette a mikroszkópját, és elővette a ruhásszekrény fiókjából a már becsomagolt ajándékot. Felvette a szokásos téli kabátját és sálját, majd elindult a faluba megkeresni a teaházat.
Szerencsére a faluban sokkal könnyebb volt a tájékozódás, mint a kastélyban, ezért csakhamar megtalálta a kijelölt találkahelyet. Kissé meglepte, hogy miután belépett az ajtón nem asztalok és beszélgető emberek között találta magát, hanem egy drága hotelhez illő recepción. A pult mögött ülő fiatalember intett Kinsey-nek, merre folytassa útját, hiszen az étterem már zárva volt, ezért csak a teaházba mehetett. Körbenézett, majd kissé csalódottan ült le a helyiség egyik távoli sarkában egy kétszemélyes asztalhoz, az ajándékot pedig diszkréten egy szomszédos párna alá tolta, hogy ne legyen túl feltűnő. Egy pillanatra kételkedni kezdett benne, hogy jól értelmezte a szöveget, de aztán elhessegette a bosszantó gondolatot. A toronyóra még nem ütötte el a három órát, tehát a rellonosnak még volt pár perce felbukkanni és megnyugtatni Kinsey-t, hogy nem tévedett. Addig a fiú elővette a telefonját, és boldogan állapította meg, hogy legalább itt működnek a mugli találmányok.
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 9. 19:54 Ugrás a poszthoz

Bence

Három nap. Ennyi idő telt el azóta, amióta Kinsey visszatért Magyarországra, azon belül is Bogolyfalvára. Aki egy kicsit is ismeri a férfit, az tudja, hogy világéletében nagyvárosokban lakott, és nem rajongója az olyan csendes településeknek, mint a tanoda közelében elhelyezkedő varázslófalu. Csak ő tudhatja hát, miért választotta átmeneti lakhelyéül a folyamatosan félhomályban úszó csárdát, és miért töltötte az elmúlt két napot megfelelő vidéki albérlet keresésével. Nem voltak különösebben nagy elvárásai, értett a tértágító bűbáj használatához, úgyhogy fő (és szinte egyetlen) szempontja a választásban az ár lett. Munkanélküli árvaként, aki nemrég hagyta félbe az iskolát, nem volt lehetősége a válogatásra. Eladta tudományos felszerelésének nagy részét, reménykedve, hogy nemsokára állást talál és visszavásárolhatja, de egyelőre ez nem volt elég. Kedvetlenül hagyta el a Macskabagoly utcza 3-at, egy idős hölgy lakását, akivel nem sikerült megegyeznie a bérleti díjban. Céltalanul bolyongani kezdett a faluban, átvágott a Boglyas téren, amelynek nyitott ajtajú boltjaiból gyerekzsivaj és párbeszédfoszlányok áradtak ki. Kinsey arra következtetett belőlük, hogy valószínűleg újból szabad hétvége lehet a faluban, és egy pillanatra megtorpant. Körülnézett, és bár tudta, kicsi az esélye annak, hogy Axel éppen akkor járjon arra, amerre ő, mégis megkönnyebbült, mikor nem látott ismerős arcot maga körül. Nagyon szeretett volna találkozni a fiatal rellonossal, de nem így, nem gyűrött utazóköpenyes csavargóként.  Lehajtotta a fejét, és ment, időnként meggyorsítva lépteit, menekülve a diákseregek zajától. Nem figyelte a beszélgetéseiket, sem a mozdulataikat, csak ment, amíg ki nem került a színes cégérek és frissen ültetett fák rengetegéből. Hamarosan a falu határán találta magát, és felnézhetett a Bagolykő csúcsán álló iskolára, amelynek nemrégen még ő is diákja volt. Halkan sóhajtott egyet, és ahogy levette a pillantását az épületről, észrevette, hogy látszólag itt sem sikerült megtalálnia a kívánt magányt.
Úgy húsz méterre tőle egy kisebb tó helyezkedett el, szélén egy stéggel. Ezen a stégen lépkedett egy meglehetősen határozatlannak tűnő fiú. Az ismeretlen mozdulatai felkeltették Kinsey érdeklődését, és hangtalan léptekkel közeledni kezdett a neki háttal álló fiúhoz.
Diák, látszólag Levitás vagy Navinés. Betegesen sápadt bőr, lehetne akár természetes is... Nem, nem, bájital vagy rontás hatására ilyen. Valószínű, hogy gyógyulni jött ki a természetbe, de akkor meg miért habozik annyira közeledni a tóhoz? Határozottan olyan, mintha rettegne a víztől.
Az exlevitás halkan motyogta magának a következtetéseit, és az utolsó mondatánál már nagyjából a fiú hallótávolságába ért. Ha az viszont nem hallotta volna a férfi suttogó beszédét, Kinsey fennhangon is megszólította:
- Azt mondják, valódi sellők élnek benne, a vérszomjas fajtából. Bár fene tudja, igaz-e, az emberi képzelet nem ismer határokat. Személy szerint én még sem láttam egyet benne, pedig állítólag eléggé feltűnő teremtmények.
A volt mestertanonc megállt a stég kezdeténél, úgy kétlépésnyire az idegentől, és két kezét a köpenye zsebeibe süllyesztette. Jobb kezével érezte a diófa pálca finom érintését, de egyelőre nem volt semmi oka rá, hogy hosszú, fehér ujjait köré csavarja.
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 16. 22:43 Ugrás a poszthoz

Sziasztok! Én is csatlakozom a jó társasághoz Cheesy
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 16. 22:48 Ugrás a poszthoz

Egy ideig csak frissítettem a fórumot, aztán feladtam, és benéztem ide Rolleyes Mit csinál mindenki ilyenkor? (:
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 16. 22:54 Ugrás a poszthoz

Kíra, átérzem, én nem is tudom mit várok ennyire, de folyton kattintgatok, vagy csak lustán az F5-öt nyomom Cheesy

Egyébként meg zenét töltök le. Milyen jó sorozatot nézel, Gwen? Smiley És hogy tudsz közben játszani meg csevegni is?

Üdv, Elena *visszainteget* Hűha, elveszek itt a sok Elena között Grin Nyugi, én tuti nem foglak siettetni, csigaírók első szabálya Cheesy
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 16. 22:57 Ugrás a poszthoz

Kinsey-t preferálom Smiley Glee-ról nem tudok sokat, de akkor az egyik Elenánk is benne van? Melyik?  Rolleyes

Ráadásul mindketten eridonosok vagytok, hajj, nehéz dolgom lesz Cheesy

Gyönyörű lenne, mondhatom XD Azért választottam a Godwint, mert Kinsey szülei szerették a nagyon elegáns neveket, az Elena elegánsnak számít? Cheesy Ráadásul a monogramom akkor "MEK" lenne Tongue
Utoljára módosította:Matthew G. Kinsey, 2014. július 16. 22:59
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 16. 23:03 Ugrás a poszthoz

Átgondolom még akkor Tongue

Ja, vagy úgy. Csak csodálkoztam, hogy mit kereshet Ariana Grande a Glee-ben Rolleyes
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 16. 23:08 Ugrás a poszthoz

*facepalm* Hogy ez nekem hogy nem esett le előbb. Nem értettem, miért van nekünk két Szép Helénánk is, hát ezért Rolleyes
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 16. 23:13 Ugrás a poszthoz

Helló! Én csak a Szentivánéji álomban találkoztam még a névvel Smiley

Vörös!Elena, megpróbálom Cheesy
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 16. 23:18 Ugrás a poszthoz

Hű, hogy feléledtünk Grin Nekem viszont lassan mennem kell, további jó csevejt, sziasztok Cheesy
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 27. 11:59 Ugrás a poszthoz

Jó reggelt off Cheesy

Csak úgy kérdezem, hogy most karakterekről vagy álmodókról van szó? x)
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 27. 12:04 Ugrás a poszthoz

Huh, akkor jó, én megijedtem XD

Kins, ezt még nem hallottam, tetszik Cheesy Legalább kezdik az emberek megszokni, hogy a vezetéknevemet használom.

Szia Aisha! Mi újság veled és Dioméddal? Rolleyes
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 27. 12:36 Ugrás a poszthoz

A Kins & Kens jól hangzik, létrehozhatnánk Bogolyfalva első működő wi-fi spotját Rolleyes Egyébként meg a Kensi és Kinsey kiejtése is hasonló Cheesy

Keiko, vigyázz, elrontod a Levita áljóhírét Lips Sealed
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 27. 16:24 Ugrás a poszthoz

mágikus utazási lehetőségek ide vagy oda, csak jobb lenne, ha helyben tudnánk netezni Cheesy

na, most már láthatjátok, hogy nem vagytok egyedül Tongue
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 27. 16:28 Ugrás a poszthoz

mert nem akartunk zavarni, Luca Rolleyes

az is igaz, Kens Cheesy

egyébként nálam Sirius volt az egyetlen HP halál, ami nagyon megviselt, a hetedik kötetre már valahogy megszoktam, de az ötödikben ez még nagyon hirtelen jött
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 27. 16:38 Ugrás a poszthoz

Ez annyit jelent, hogy Keiko hulláknak szeretne ruhákat tervezni Angel

Keith, végül mi is feladtuk és zavarni kezdtünk Rolleyes
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 27. 16:42 Ugrás a poszthoz

Mi pedig kedvesek leszünk és támogatjuk majd a karrieredet. Ha lesz temetés a családban, amihez valami nagyon szuper ruha kellene, majd szólunk Grin
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 27. 16:51 Ugrás a poszthoz

Hát még Kens milyen ijesztően fog kinézni bennük Grin
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 27. 17:31 Ugrás a poszthoz

awww, ez jó Boti, hogy csak kívánnod kell valamit, és az asszonykádtól máris megkapod Cheesy

Kens, az a kép a Crimson Peak forgatásáról van?
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 28. 10:17 Ugrás a poszthoz

Jó reggelt, off Cheesy
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 28. 10:45 Ugrás a poszthoz

Mindenki alszik ilyenkor? Cheesy Mondjuk nem csoda, ha egyszer kettőkor fekszetek le Rolleyes Kens, neked megyek és írok hsz-t Wink
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 28. 10:52 Ugrás a poszthoz

Melyikünk lesz George? Én eléggé hozzánőttem a bal fülemhez, nem szívesen szabadulnék meg tőle most Cheesy
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 28. 11:05 Ugrás a poszthoz

Nem, őt szerintem már nem ismertem. És végülis igen XD

Ja, abba is jó belegondolni, hogy Hiddles és Cumberbatch valójában ikrek Cheesy
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 28. 11:10 Ugrás a poszthoz

Mi legalább még nem jegyeztük el egymást az offban Tongue Kellenek ide az ilyen szép testvérkapcsolatok is, hiány van belőlük Cheesy

"az ország egyik legkiválóbb kocsmája, a Mátra Máguscsárda" - nem arról volt szó, hogy az egy nagyon lepukkant hely? Rolleyes
Utoljára módosította:Matthew G. Kinsey, 2014. július 28. 11:13
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 28. 11:17 Ugrás a poszthoz

Sajnálom, te akartál egy idegesítő ikertesót, most már nincs visszaút Angel

A fő utcza leírásában Cheesy Viszont végre rájöttem, itt olvastam, hogy Bogolyfalvának van postahivatala.
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 28. 11:27 Ugrás a poszthoz

Csak valahogy nem tudom elképzelni, hogy Bogolyfalva csárdája az ország egyik legjobbja legyen Cheesy

Keiko, csak példának mondtam, de tuti volt már eljegyzés is az off-ban XD
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 28. 11:32 Ugrás a poszthoz

Az is igaz, pláne, ha csak a máguscsárdákat vesszük figyelembe.
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 28. 13:02 Ugrás a poszthoz

Helló Tara Smiley

Ja, én is úgy tudom, hogy a csárdákban van ennivaló is, csak nem olyan nagy cucc.
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 28. 13:09 Ugrás a poszthoz

Helló... kicsi? Cheesy

Ah, én mindig is akartam volna egy seprűlovat Shocked Egyszer voltam egy táborban, ahol lehetett csinálni, de engem nem engedtek, azt mondták, nekem babát kell csinálnom ._. Borzalmas volt, ki a fene akar varrni, ha egyszer lehet seprűlova? XD
Matthew G. Kinsey
INAKTÍV


Kins&Kens társtulajdonos
RPG hsz: 138
Összes hsz: 835
Írta: 2014. július 28. 13:21 Ugrás a poszthoz

Ó, azt nagyon meghálálnám, köszönöm *_*

Ha szexismusra kell felhoznom példát az életemből, mindig ez jut eszembe először, mert egyszerűen annyira igazságtalannak tűnt az egész. De ha Renée ad nekem egyet, akkor legalább ez a gyerekkori traumám enyhülni fog Cheesy

Könnyedebb témára váltva, a kajáját nem akarja valaki megosztani velem? Nem találok semmit itthon és nincs kedvem elmenni vásárolni Rolleyes Kens, tőled nem várom el, tudom, hogy így is fogytán van a vérkészleted Cheesy
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Matthew G. Kinsey összes hozzászólása (115 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Fel