30. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Évnyitó ünnepély a Nagyteremben!

Megjelent az Edictum legújabb száma!

Elkészült a discord szerver, elérhetőség ITT!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kis tavacska - Dwayne Warren hozzászólásai (48 darab)

Oldalak: [1] 2 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 15. 20:49 | Link

Almásy Léna

A fölösleges sztereotípiákkal ellentétben, Dwayne kifejezetten szereti a tavaszt.
A levegő felszabadul, megtelik élettel, egyszerre pedig az ő tagjaiba is visszatér a vér. Valószínűleg a Föld azon lakóit gyarapítja ő is, akik tavaszt érezve azonnal a szabadba sietnek, mintha soha nem lett volna eddig és többé nem is számíthatnának jó időre.
Ráérősen ballag, amerre a tavat sejti. Élvezi, hogy az arcát nap éri és végre nem mar bőrébe a hideg. Nem mintha tönkretenné az olyasmi, de mint bárki mást, őt is emberből faragták, jobban élvezi ezt, mint a csikorgó telet. A fű lassacskán erőre kap, és bár a talajt még nem járta át kellőképp a Nap fénye, már elég langyos a leüléshez.
Végre meglátja a tavat, mellette pedig nehéz lenne eltéveszteni a partján heverésző valakit. Láttán gyorsít kissé léptein, amíg odaér.
 - Na, ennyire nehéz volt a nap?
Alakja árnyékot vet a nő arcára, egészen addig, míg ő maga le nem telepszik valahová mellé. Neki semmi dolga nem volt mára, ettől függetlenül a nő fekvéséből ítélve lehet, hogy egyedül van ezzel.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 15. 21:35 | Link

Almásy Léna

A kezei végigfutnak a fűben, vesz egy mély levegőt, a kacsák felé pillant.
Majd vissza a nőre, nagyon óvatosan.
Majd ismét a kacsákra, tekintete meg is állapodik ott.
 - Kölyökkoromban volt egy olyan faházam, de felgyújtotta a bátyám, nem volt hosszú életű. Szóval nem, nincs sok tapasztalatom.
Kissé elmosolyodik, jobb kezével a füvet tépkedi, néha visszapillant Léna felé. Hirtelen ötlet volt, hogy felvesse ötletként, hogy ismét elmehetnének valahová, valójában nem is reménykedett benne, hogy az előző, földön alvós eset után a nő még belemehet. Most azonban, hogy mégis, egyszerre semmi értelmes mondanivaló nem jut az eszébe. Pedig annyi minden lenne, bizony ám! Hisz' évek óta alig alszik, a gondolatok cikáznak az agyában egymást kergetve, ám ha nővel kell beszélni, nem hall mást, csak mély, komoly csendet.
 - Jó. Rövid. Nem csináltam semmit - jobbra-balra tekintget maga körül - Jó újra látni. Nem nagyon járok a minisztériumba.
Ha teheti, kerüli, néha tétlenül kering az épület körül, azonban legtöbbször próbálja elkerülni a dolgot. Szeme követi a nő mozdulatait, azonban ahogy a doboz előkerül, egyszerre földerül.
Brownies, hát így kellett volna kezdeni!
 - Imádom. Komolyan. Váó. A legjobb.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 15. 22:48 | Link

Almásy Léna & Mácsai Mina

Látja, hogy a nő arca a vörös különféle árnyalataiban kezd pompázni, nehéz lenne elrejtenie a napszemüveg ellenére is. Kissé megszeppen, a tó felé fordítja a tekintetét inkább egy időre, igyekszik úrrá lenni apró, de egyre feljebb kúszó zavarodottságán.
Ugyan, fiam, légy már férfi, az istenért!
A süteményből már jóval bizonytalanabbul vesz, bár még mindig ez az egyik kedvence. Lábait törökülésbe húzza, hogy kényelmesebb legyen, úgy kezd neki, javarészt szótlanul.
A második falat azonban kis híján a torkán akad.
Neki háttal érkezett a lányka, így egyáltalán nem láthatta őt. A hangja az első, amire hátrakapja a fejét, kis híján a nyakát törve vele. A sütemény a fűbe hullik.
 - Mina? Hát te? Hogy? Itt?
Riadalommal vegyes döbbenettel fordul felé, ülésből térdre helyezkedve. Nem, ő nem tudott erről, mármint persze, beszéltek róla, hogy találkoznak majd... de igyekezett a lehető legjobban kitolni az esetleges kínos beszélgetéseket. Most azonban itt áll előtte, azzal a fagyival a kezében, ő pedig a világon semmit sem ért. Végignéz rajta, mintha csak ellenőrizné, minden végtagja megvan még és teljesen egészséges.
Hónapok óta nem volt alkalma egyszülött lánya szemébe nézni.
 - Léna, képzeld, ő Mina. Mácsai Mina. A lányom.
Zavarodottan hadarja, hol a nőre, hol Minára nézve. Mihez kellene kezdeni? Maga sem tudja.

Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 15. 23:56 | Link

Almásy Léna & Mácsai Mina

Egyre látványosabb csodálkozással hallgatja végig a monológját. Ez... ez nem lehet komoly, hogy egy pöttöm kislány egyedül elutazhasson idáig és egyetlen felnőtt se kérdezze meg tőle, mi járatban van? Az agyában riasztóbbnál riasztóbb esetleges kimenetelek kergetik egymást, melynek vége minduntalan ugyanaz: ez mind a gyerek anyjának, Zójának a hibája. Lesz hozzá pár szava.
 - Nem a barátnőm, honnan veszel te ilyeneket?
Szórakozottan viszonozza a kislány ölelését, néhányszor megsimogatja a hátát, miközben kérdőn Léna felé néz. Szegény nő, látja rajta, mennyire kínosan érintette a kérdés, bár, hogy pontosan miért, azt fel nem foghatja. A gyerekek beszélnek mindent össze-vissza. Igaz, talán négyszemközt is feltehetné a lánya ezeket a kérdéseket.
A felvetésre, hogy csinos, bólint egyet és nem tehet róla, elneveti magát. Elengedi a kislányt, magával szembe állítja, nem semmi, honnan örökölhette az eszét ez a gyerek? Nem tőle, az biztos.
 - Nem, nem, Mina, megvárnál a kastélyban? Nem sokára megyek... jó?
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 16. 00:48 | Link

Almásy Léna

A kislány mondandójára csak monoton bólogat, gondolatai azonban egészen másfelé kalandoznak. Szeme folyamatosan a kislány és Léna között jár, utóbbi zavarodottsága valahogy rá is kezd teljesen átülni. Ami egyáltalán nem kényelmes, főleg nem egy felnőtt férfitől.
Valószínűleg jobban fel kellene akadnia a tényen, hogy egy szem lánya egyedül átvonatozta az országot szülői felügyelet nélkül. Mégsem teszi. Részben, tudniillik saját gyermekkorában kevés dolog volt, amitől szülei kemény nevelése óvta volna. Barangolhatott a környéken egész nap, verekedhetett, akár ihatott is volna: mindez senkit sem érdekelt. Így érthető módon viszonylag kevés, egészségesnek nevezhető szülői gesztus fejlődött ki benne.
Másrészről pedig...
 - Na futás.
Megenged felé egy vérszegény mosolyt, hosszasan figyeli még, ahogy a kislány eltűnik szem elől. Ez a gesztus azonban lassan nyomtalanul eltűnik. Zavartan megdörzsöli a halántékát, magában mormol valamit, végül egy szusszanással ismét elterül a fűben.
 - Bocs... nem tudja, mit beszél - összeszorítja a szemét, hogy ne zavarja jobban a napfény - ha haza akarsz menni vagy valami... tökre megértem.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 16. 09:54 | Link

Almásy Léna

 - Ugye? Egy angyal.
Jobban összeszorítja a szemét, bántja a fény. Vakon, bal kezével kotorászik a földön, míg nem megtalálja a süteményeket rejtő dobozkát, kérés nélkül kiszolgálja magát egy következővel. A szájához emeli, ám mielőtt beleharapna, mintha meggondolná magát, hullik vissza a keze maga mellé.
 - Ő emlékeztet arra, hogy mennyire szar ember vagyok.
Helyezkedik egy keveset fektében, míg az immáron felülő nő árnyéka jótékonyan óvja a szemét a galád napfénytől. Hunyorogva sandít a nőre, valahogy hálás neki, hogy nem lépett le a lányka megjelenése után. Persze, a kérdést magában kellene tisztáznia, miért is számított távozásra, hisz' mi baj van abban, ha egy barát gyermeke feltűnik?
 - Húsz voltam. Egy felelőtlen barom - kezd bele a magyarázatba kérdés nélkül - Az anyja, hát...  Történtek dolgok. Jártunk egy ideig, aztán jött a baj.
Baj, igen, a mai napig képes így nevezni a történteket, még akkor is, ha gyümölcséből ilyen csodaszép gyermek cseperedett fel. A nő vonásait fürkészi, valahol mélyen neki is szüksége van arra, hogy kimondja, ami a lelkére telepedett.
 - Az anyja nem kért belőlem - folytatja némi szünet után -, elküldött. El akartam venni pedig. Hát nem - a sértettség évtizedes tüskéje pillanatokra kiül a hangjába, ezt azonban a süteménnyel hamar el is folytja. Akkor szólal meg ismét, mikor már lenyelte a falatot - Két éve találkoztam először Minával. Érted? Két éve. Szar ember vagyok.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 16. 11:29 | Link

Almásy Léna

Ahogy az árnyék eltűnik ismét kénytelen behunyni a szemét egy időre, végül a fejét oldalra fordítva néz a nőre ismét.
 - Azért... én sem kaparásztam annyira, hogy láthassam.
Mindez hozzátartozik az igazsághoz, így halkan ő is kiegészíti mondandóját az aprósággal. Felrémlik előtte az évtizedes kép, ahogy a tajgán vacogva levélben megkapta a hírt, hogy bár idő előtt, de egészségesen megszületett a gyermeke. Akkor ingerülten dobta sárba az üzenetet, elmerülve saját, halálos sértettségében. Napokkal később mégis hazatért. Tisztán emlékszik a kórház homlokzatára, ahogy újra és újra elhaladt előtte, gyáván, bizonytalanul és arra, hogy sosem lépte át a küszöböt.
Hosszú ideig igyekezett egyáltalán nem gondolni arra a kis lényre, aki valahol az ablakban ülve várta, hogy esetleg felbukkan.
 - Mindegy, ez már rég volt, kaptam még egy esélyt - vérszegény mosollyal folytatja, újabb életerőt csempészve a hangjába - De nem tudom, mit kezdhetnék vele, tudod én... én nem értek a gyerekekhez. Furcsa az egész - újabb harapásra végül kivégzi a kezében tartott süteményt, észbe kapva megrázza a fejét - Bocs, biztos halálra unod magad ezen.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 16. 21:25 | Link

Almásy Léna

 - Jahm... az anyjának is szólnom kellene...
A jobb alkarjával takarja el a szemét, magában bólint néhányat. Ha hihet a kislány szavainak, Zója nem igazán tud erről az apró, országot átívelő kirándulásról, azóta pedig lehetséges, hogy kitört rajta a frász. Normális szülő normális esetben először is, önmaga kísérte volna fel a lányát a kastélyba, azon kívül azonnal értesítette volna a szülőpár másik felét. Ő mégsem teszi. Hadd fájjon Zójának is a feje egy keveset, ő pedig még szeretné élvezni jelenlegi társaságát egy ideig.
 - Te már most jobb szülőnek tűnsz mint én.
Sandít fel a nőre, végül elneveti magát. Lassan felül, kezeivel támasztva magát a fűben pillant el a tó tökre felé.
 - De akkor neked is mesélned kell magadról, úgy fair.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 16. 22:19 | Link

Almásy Léna

Elfordítja a fejét a nő felől, puszta megérzésből ezzel próbálva csökkenteni valamennyit annak kínos zavarodottságán. A kacsákat figyeli inkább, ahogy lomha köröket írnak le a tavaszi napfényben fürdő víz tükrén.
 - Miért lenne elcseszve? Egy fa tetején laksz, ez mindenki gyerekkori álma.
Őszintén elneveti magát, na nem azért, mert annyira frappáns megjegyzései születtek mára. Sejti, hogy akaratán kívül, egyetlen kérdéssel sikerült beletenyerelnie valami igencsak kényelmetlen témába. Kutyamód oldalra billentett fejjel hallgatja a nő szavait, összeszorítja a száját, végül hümmög egyet, jelezvén, megértette.
 - Sajnálom.
Viszonylag hosszú némaság után közli tömör, őszinte véleményét. Dwayne diszkrét ember. Nem fecseg, kérdez vagy kritizál feleslegesen, sosem ásna annál mélyebbre, mint amennyire feltétlenül muszáj. Tekintete visszatér Léna arcára, annak vonásait fürkészi, látja, bár nem tökéletesen tudja értelmezni a rajta megjelenő fájdalmat.
 - De ugye tudod, hogy nem mindenki ugyanolyan?
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 16. 22:49 | Link

Almásy Léna

Hunyorogva fölnéz a Napba. Hallgatja a nő szavait, jóval figyelmesebben, mint ami kiütközik rajta. Ezeknek a szavaknak pedig súlyuk van, érzi ő, nem akármilyen terhük, ami egy ilyen gyönge vállra kényszerült. Levenni pedig senki sem tudná onnan.
 - Fizikailag bántott téged?
Nagyon óvatosan ejti ki a szavakat, ingoványos talajon tapogatózik, ezt ő is érzi. Bárhol lehet olyan pont, ahol ez a törékeny lélek megriad tőle, elég bármilyen, ártatlan kérdés vagy gesztus. Kissé olyan, mintha apró madarat szelídítene, félve attól, hogy elröppen.
Nem néz Léna felé, behunyt szemmel, arccal a nap felé fordulva élvezi, ahogy átjárja a fény, vibráló foltokat vetítve elé.
 - Nem  tartalak idiótának - végül kinyitja a szemét, sokat kell pislognia, mire ismét lát - Csak sajnálom, hogy nem tudok segíteni neked. Ezen senki sem tud. Csak te magad.
Egy jó barát vagy barátnő valószínűleg zokogva borulna a nyakába, biztosítva afelől, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Nem, semmi sem lesz soha rendben, ez benne van a tekintetében, a hangjában, ahogy beszél. Nem szépíthet rajta.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 16. 23:40 | Link

Almásy Léna

Tétlenül figyeli a vonásait. Mit mondhatna? Egy biztató vállveregetés minden bizonnyal nem lenne elég, többet pedig nem mer és nem is tudna. Vannak gondolatai, meglátásai, biztató szavai is, ezek azonban mind elhalnak, mielőtt mondatokká formálhatná őket. Nem firtatja a múltat feleslegesen, csak sebeket tépne fel vele. Zavartan süti le a szemét.
Egy ideig ülnek és nézik a vizet.
 - Görény, aki megüt egy nőt. Az ilyeneket úgyis elintézik.
Megrántja a vállát, a természet törvényéről van szó, vitának helye jelenleg nincs. Megenged egy vérszegény, bátorító mosolyfélét felé, de nem igyekszik szavakkal megvigasztalni. A sírás erőt ad, sírni kell, máshogy nem lehet beforrasztani a lélek sérüléseit. Tétlenül babrál a kezeivel, megdörzsöli a halántékát, sóhajt egy aprót.
 - Bocs, én nem akartalak felzaklatni... öhhm... ha zavar az egész, elmehetsz ha akarsz, vagy szólj és megyek, vagy valami...
Szinte elhadarja ezeket, meglehetősen összeszedetlenül, tétován. Bármennyire magabiztos és kemény kezű a munkában, a magánélet kérdéseiben egy megszeppent gyermek szól belőle.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 17. 11:57 | Link

Almásy Léna

Sandán néz a nőre, lemondóan bólint. Tudja, hogy a megrázkódtatásokat, legyenek bármilyenek, nem lehet nyomtalanul kitörölni az elméből, valójában teljesen feldolgozni sem. Nem lenne egészséges. Mindenesetre csak remélni tudja, hogy Léna előbb-utóbb megbirkózik vele.
 - Mina... igen, tényleg.
Megrázza a fejét, persze, a kislánya, ennyi idő alatt biztosan felért a kastélyba is már valószínűleg nagyon várja őt. Beszélnie kellene vele, ezt azonban ha tehetné, a végtelenségig húzná. A legkomolyabb kérdések eddig nem jöttek szóba köztük, vagy ő kerüli, vagy pedig a kislány nem elég idős ahhoz, hogy egyenesen feltegye őket.
Ahogy a nő keze a vállához ér kissé összerezzen, elkalandozva nem igazán számított az érintésre. Fölpillant rá, gyér mosollyal feltápászkodik ő is.
 - Örülnék, ha jönnél.
Szavai teljesen őszinték. Talán jól esne valaki segítsége, akár jelenlét szintjén, aki szót ért a gyerekekkel.
A kacsák tovább róják lassú köreiket a tavon, ők pedig lassan a kastély felé veszik az irányt.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 24. 13:57 | Link

Daphne A. LaFonde

A kitört fogak visszanövesztése bizony nagyon, nagyon kellemetlen.
Mintha ténylegesen el lenne átkozva, arányaiban véve sokkal gyakrabban történnek vele munkahelyi balesetek, mint másokkal. Tény, hogy szakmájából kifolyólag nagyobb esélye van a kobakbeverésre, ettől függetlenül igazán ideje lenne megtanulnia vigyáznia saját testi épségére. Az ugyanis egyáltalán nem megy. De nem ám.
Hogy a figyelmét elterelje a kellemetlenségről, mára kiköltözött a napra. Ha teheti menekül a kőfalak közül, nehezen viseli el a hosszas bezártságot, levegőre, fényre van szüksége, mint valami szobanövénynek. A tónál kevesen vannak, ha mégis, legalább akad valami látnivaló, a birtokon kívül pedig kevésbé kell tartania tőle, hogy egy tanoncába botlik. Most épp egyáltalán nem lenne kedve különórákat tartani.
Jobb arcélét tapogatja, néha fel-felszisszen. A bőr arrafelé söté-lilás színezetű, ha pedig jobban kinyitná a száját látszana, hogy bár e fájdalmas procedúra során lassacskán visszanőnek elvesztett őrlőfogai, mosolya mégis meglehetősen hiányosnak mutatkozik. Jobb lenne tehát nem beszélnie.
Az arcát a Nap felé fordítja, szemét elvakítja a fény. A beteg állatok szeretik a napot, gyógyítja őket, őt is, ahogy a parton üldögél, akár egy felborzolt tollú madár. Hol a tavat, hol a kacsákat nézegeti, még talán dúdolgat is magában, mikor tekintete megakad egy nyári ruha szegélyén.
 - Megtaláltad a kislányt?
Persze, hogy felismeri a nőt, nehéz lenne eltévesztenie, a kastélyban viszonylag kevés van, akki hozzá hasonló. Igaz, lehet, hogy Daphne egyáltalán nem az a szóba elegyedő fajta, de bocsássuk meg Dwayne-nek, ő ezt igazán nem tudhatja. Hősünknek nem volt gyerekszobája.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 24. 14:39 | Link

Daphne A. LaFonde

 - Fiatalok, tavaszt éreznek ilyenkor.
Megvonja a vállát, de tudja, ugyan, nincs ebben semmi baj. Amikor ő ennyi idős volt ugyanígy rohangált a szebbik nem után, igaz, nem ilyen eltúlzott romantikus, egymás karjaiba omló módon. Abban az időben, pláne feléjük ez egyáltalán nem volt elvárt vagy divat. Ideje sem lett volna nyáladzani.
A tó felé nézve tovább bökdösi az arcát, mintha szórakoztatná, hogy fáj. Inkább idegesíti azonban. Magában nem igazán díjazza, hogy a rellonos aprólány nyílt terepen turbékol azzal a másik penészvirággal, úgyis túlságosan sokat elárult már neki. az pedig végképp nem hiányozna, hogy egyszer a Felagnd-srác törje rá az ajtaját szívességet kérve. Túl kiterjedt a rajongó tábora anélkül is.
A felajánlásra vesz a kenyérből, erőt véve a tóba dobja, melyre a kacsák azonnal versenyt úsznak. Szórakoztató kis állatok, megmosolyogtatják, bár a gesztus hamar szisszenésbe és grimaszba vált.
 - Nem balhé, csak gondolom túl jól végzem a munkám - kezével arca sérült felét dörcsölgeti, melyből lassan ismét múlik a fájdalom - Látta már orvos. Fognövesztés. A sajátjaimat elhagytam tegnap. Munkahelyi baleset, volt már rosszabb is.
Kérdés nélkül újabb kenyérdarabot vesz a közösből, közelebb, a tó széle felé pöcköli, hogy a kacsákat is errefelé csalja. Mindeközben hallgat.
 - Nem tudom, hogy fogja venni. Legyél óvatos - a kérdés nélküli történetre kérés nélküli tanáccsal felel, kerülve Daphne tekintetét - Amennyire tudom, a családja eléggé... nem volt jó gyerekkora. Ne zúdíts rá egyszerre mindent. Nagyon törékeny lány. Még ha nem is mutatja.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 24. 15:17 | Link

Daphne A. LaFonde


A reakcióra az ő szeme is kikerekedik, szinte már rémülten pislog a nőre, mi okozhatta ezt a fajta döbbenetet. Persze, sokkal jobban is odafigyelhetne arra, amit mond: lehet, hogy bizonyos csonttörések, izomszakadások emlegetése neki már-már mindennapos beszédtémák, másokat ájulásig szekálhat vele. Azt pedig végképp nem szeretné, hogy a szőke szépség beboruljon a kacsák közé, elépzelve, mi történt vele.
Még szerencse, hogy ez nem történik meg. Párszor még kíváncsian visszasandít felé, megjegyezne még valamit, de inkább nem teszi, ejti a kivert fogak és hibás megítélés kényelmetlen témáját. Helyette folytatja a dobálózást, fél kézzel, kissl darabos mozdulatokkal.
 - Vagy önfejű - szögezi le könnyedén - Semmibe vesz mindent, amit neki mondok, de hát... ki vagyok én, hogy hallgasson rám? Nem vagyok az apja.
Hangja kissé sérteten morózus, bár ahogy minden más érzelme, ez is hamar elpárolog a felszínről. Bármit mondott eddig a rellonos lánynak, ő mintha igyekezett volna annak teljes ellentétét művelni, mintha egyszerűen egymás ellen játszanának. Cseppet sincs könnyű dolga vele.
 - Csak annyit akartam mondani - folytatja végül, új hangsúllyal -, ne várj el tőle túl sokat. Persze én sem ismerem sokkal jobban, mint te.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 24. 16:16 | Link

Daphne A. LaFonde


 - Te mit tudsz a családról? Apai ágon.
Oldalra billentett fejjel pillant felé. Kezét elveszi az arcától, visszaengedi maga mellé. Az arca még mindig sajog, úgy érzi magát, mint egy csecsemő, akinek most bukkannak ki a fejfogai. Ha egyedül lenne a szobájában még talán különféle tárgyakat is elkezdene rágcsálni ideges kutya módjára, ám most kénytelen megemberelni magát.
Apró információfoszlányai vannak mindössze Ophelia hibbant családjával kapcsolatban. Többet nem bíztak volna rá, talán nem is kellene tudnia, hiszen az ügyben neki semmi köze hozzá. Most is puszta kíváncsiság vezérli, semmi több.
Vállat ránt, hümmög, ahogyan a saját gyerekkorára gondol. Tény, ő is mindent megtett, hogy ellentmondjon otthon, kikerüljön a képzelt nyomás alól. Mennyi balhét okoztak, hányszor sodorták veszélybe magukat... de akkor minden olyan könnyűnek tűnt. Sebezhetetlennek képzelték magukat. Pedig akkoriban is már gyakran, nos, elhagyta a fogait.
 - Auror akar lenni - folytatja végül hirtelen -, de nem kellene. Akiket bántalmaznak gyerekként gyakran vesznek a fejükbe ilyesmit.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 24. 18:16 | Link

Daphne A. LaFonde

A leírás a férfiról elég sok mindent elmagyaráz. Csak bólogat, ám nem felel semmit, diszkrécióval kezeli az ehhez hasonló információkat. Hogy miért van szüksége erre, legyen a saját, apró titka, de a nőtől mégis könnyebbnek tűnt kérdezni, mint Opheliától. Tény, sokat változott a lányka pozitív irányba és egyre kevesebb alkalom van, hogy a férfi szíve szerint szájba vágná a megjegyzéseiért, a kommunikációjukon még lenne mit javítani.
 - Nem hiszem, hogy a fogai meghatnák. Tényleg... nagyon lila még?
A választól félve kérdezi meg, ismét megtapogatja az arcát, amiről, bár sokat lohadt a duzzanat, mégis különösen érzékeny az érintésre. Magukat a fogakat nem meri kitapintani egyáltalán, nem bízik az ilyesfajta mágiában és valahol tart tőle, hogy iszonyatos agyarakat növesztenek a szájában. Az itteni ispotályban látták el, a magyarokban pedig naná, a legkevésbé sem bízik meg.
A többit némileg megszeppenve hallgatja a többit. Mindig voltak barátai, sőt, az iskolában mondhatjuk, hogy népszerűnek számított, azonban senki sem tekintett rá majdhogynem apaként. Ebből meglehet, semmi sem igaz, mindössze Daphne egy feltevése, a kijelentés azonban kényelmetlen feszengésre készteti.
Nem jó, inkább aggasztó érzés ez.
 - Nem tudok semmi konkrétat. De talán jobb is - a kacsák hápogása végül meghatja, így újabb kenyeret dob közéjük - És most hogy tervezed, magadhoz veszed vagy valami?
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 26. 19:26 | Link

Daphne A. LaFonde

Lassacskán feldolgozza az arcában lüktető, tompa fájdalmat, igyekszik nem figyelembe venni. Sokkal rosszabb is volt elvégre, ez inkább apró, idegesítő és kellemetlen nyomás, mintha órák óta szúnyogok zümmögnének a füle mellett. Aprót elmosolyodik, amikor Daphne is biztosítja afelől, ezzel a halálos sérüléssel is életben fog maradni, a háta mögött a kezeivel támasztva magát néz ismét a napba.
   -  Biztosan szívesem megy majd. A rellonosok az alagsorban laknak. Érted... lenn a pincében. Tiszta penész meg bűz minden, néha kiönt arrafelé valami vécé és akkor áh... embertelen, nem is értem, hogy engedhetik ezt. Furcsa ez az ország.
Összeszorítja a szemeit addig, amíg látóterében fénylő, vörösessárga foltok kezdenek táncolni körbe-körbe. Nem egy hős lovag, pláne nem gyermekvédelmi kirendelt, azonban ezek az apróságok az ő szemét is szúrják, csoda, hogy másokét egyáltalán nem. Még a saját hazájában is elképzelhetetlen lenne, hogy több tucat fiatalt koedukált hálókban helyezzenek el egy koszos pincében, felnőtt felügyelek hiányával. Arról már szót sem ejtene, hogy a házak szerinti rendezés a szemében már-már a rasszizmus határát súrolgatja.
   -  Nem igazán - vallja be végül a szemét dörzsölgetve - Furcsa ez a nyelv. Nem értek itt semmit. Furcsa dolgokat is esznek. Olyan... mások.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 27. 17:49 | Link

Daphne A. LaFonde


   -  Nem vagyok egy... nyelvtanuló zseni... nem hiszem, hogy menne.
A nőről elkapva a tekintetét, nagyon lassan közli ezt a parányit talán elferdített tényt. Soha, még csak futólag sem gondolkodott nyelvtanuláson, elboldogult az angollal, más pedig egyszerűen még csak nem is érdekli. Különben pedig elég valószínűtlen, hogy lenne esze és kitartása egy ilyesfajta feladathoz: magában örül, hogy írni-olvasni egyszer megtanították az anyanyelvén, ennél többre pedig nem is hiszi, hogy képes. Osztja az édesapja véleményét, miszerint két fivérével együtt egyetlen fél észen osztoznak és abban sem biztos, övé a legnagyobb darabja.
Átveszi a kenyeret, kisebb darabkákat morzsol belőle, egyszerre többet dobva a madarak közé. Ha pedig Daphne nem hívná fel rá a figyelmét, még csak fel sem tűnne ez az apró, bocsánatos malőr. Ugyan már, tudja egyáltalán, ki mellett ül? Dwayne cseppet, köszönőviszonyban sem áll a legtöbb udvariassági formával, pedig igyekszik ő, ám ez a piszokkal ellentétben nem tapad meg rajta könnyedén. Haladásnak könyveli el mindenesetre, hogy a kés és villa szakszerű használatába kezd egyre inkább belejönni, lassan egy félálomban lévő négyéves szintjét is üti.
   -  Szívesen meghívlak valamire, ha gondolod - fejével a falu felé bök - Bár nekem nem szabadna ennem csak ilyen pépes vackot még egy ideig...
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2014. március 27. 20:10 | Link

Daphne A. LaFonde


   -  Ez már régen nem elhatározás.
Ő is vállat von, bár nem olyan egyszerűen, sokkal darabosabb mozdulattal. Valójában a kulcscsontja is eléggé sajog, ám arra csak apró hajszálrepedések törtek, különösebb ellátást nem igényel. Még mindig a fogai aggasztják leginkább, bár nem emlékszik, talán már egy sem az a jelenlegiek közül, amiket a természet adományozott neki. Mégis, ő férfi, a férfinek étel kell, így azonban abból csak limitált mennyiséget kaphat, legalább még egy napon át. Nem fogja kibírni. De nem ám. Kizárt.
   -  Semmim sincs, csak időm.
Ő is feltápászkodik, nagyjából lesöpri a nadrágjára szóródott fűszálakat és port, bár ez sem sokat segít a ruhadarab állapotán. Mióta a manókat néhány kínos eset okán kitiltotta a szobájából a mosások is eléggé megritkultak, az pedig, hogy nincs anyaként/feleségként funkcionáló nőnemű emberszabású az életében csak rontott az egyébként is kaotikus helyzetén. Mindegy is.
   -  Valahol biztos adnak nekem bébiételt vagy valami.
Hiányos fogsorral vigyorog, hisz' nem is tehet mást. Azért reméli vele tart a nő, nincs is annál szomorúbb, mint mikor egyedül kell ennie - zsinórban negyedjére a héten.

Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. január 16. 14:49 | Link


Még szerencse, hogy hősünk épp pont ezt a napot szemelte ki, hogy a fájó önmarcangolásból felébredve végre rávegye magát egy hosszabb egészségügyi sétára a falu környékén. Eme, már-már olcsó szappanoperába illő szerencsés véletlen nélkül ugyanis mesénk rövid úton szomorú véget érne, különösen a vörös lányka számára.
A kabátját fázva összehúzva magán ballag a keményre fagyott fűben, a kapucniját a fejére húzva, mint aki nem is valahol a kanadai határ környékén született és nőtt föl. Ebben a nyomorult országban, hajlamos elfeledkezni ilyen apróságokról. A kezeit mélyen a zsebébe nyomja, nyűgösen pislog a tejfehér ég felé, ami talán maga sem tudja eldönteni, esőt vagy havat zúdítson a falura, ami télen számára már latyak nélkül is épp megfelelően ronda és unalmas.
Mégsem teheti meg, hogy visszamászik Adam kanapéjára és téli álmot alszik addig, amíg kisüt a nap. Nem, mert... mert miért is? Komolyan, mi oka lenne rá, hogy ne...?
Visszhangzó reccsenés rázza végig a környéket, amit talán más esetben meg sem hallana - most azonban ha más nem, a viháncoló éneklés hirtelen elhallgatása arra kényszeríti, hogy összevont szemöldökkel felkapja a fejét. A nádasból (mert anna jegén totyogva töltik a telet) a tó kacsái riadtan röppennek föl, ő megrázva magát szaporázza meg a lépteit abba az irányba.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2015. január 16. 21:54 Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. január 16. 16:55 | Link


Rohanni persze nem fog, elvégre bármi pottyanhatott abba a nyavalyás tóba, neki pedig semmi oka feltételezni azt, hogy az enyhe tél által alig pár centisre hízott jégen valaki jégtáncbemutatót tart, pláne teljesen egyedül. Nézzük el neki, elvégre személyesen, közelről nem ismeri a lányt. Teljes lelki nyugalommal kerüli meg a gubancos, éles levelekkel riogató nádast (melyek jótékonyan felfogják Leonie csapkodásának hangját), zsebre tett kézzel áll meg a tó partján, hogy végignézzen annak fagyott tükrén.
Ekkor persze már azonnal meglátja.
Azonnal a zsebéhez kap, gondolkodás nélkül, az évek során betanult reflexszel húzza elő a pálcáját és szegezi a vízben kalimpáló lányra. A pillanat tört részére végigfut a gerincén a hideg, ahogy felrémlik a saját hasonló, hosszú évtizedekkel ezelőtti esete.
A jég vékony volt, ő pedig fiatal és hülye. A tüdeje megtelt jeges vízzel, a bátyja húzta ki, majd karban vitte haza.
Nem ma volt, de még mindig beleborzong az emlékbe.
   -  Mobilicorpus!
Éles, csattanó hang hallatszik, a lánnyal pedig egyszerre a feje tetejére áll a világ, ahogy a bokájánál fogva kirántják a jeges vízből, rövid utazást követően pedig viszonylag puhán érkezik a fűbe a férfi mellé.
   -  Holy f*ck, mi a fene...M Jól vagy?
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2015. január 16. 21:53 Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. január 16. 20:42 | Link


Hogy jól megnézze magának, leguggol a lány mellé, aki a gafytól kivörösödött arcával, mégis kékülő szájával olyan, mintha nagyon rondán bemostak volna neki egyet. A pálcáját leteszi maguk mellé a földre. Egy mágus, aki nem töltött annyi időt szolgálatban a sarkkör környékén, minden bizonnyal nyomban elmormolna egy gyors melegítő varázslatot - ezzel pedig leállítva a vacogó szerencsétlen szívét. Épp elég a testének az, hogy a vízbe pottyant, bármennyire fázzon is, felmelegíteni csak lassan lehet.
Épp a kabátját cipzározná szét, hogy szó nélkül ráadja, mikor a lány teste lendületből hozzá nyomódik egy túláradó ölelés, vagy afféle formájában. Az egyensúlyát elvesztve esik guggolóból ülő helyzetbe a lánnyal együtt, érzi, ahogy Leonie vastag pulóverből kifolyó víz átitatja a nadrágját. Meg úgy mindent.
   -  Woah, nyugalom, tudom, na vedd ezt fel... - zavarban hadarja neki, lerángatva a kabátját magáról. Még mindig megütközik rajta, ha valamelyik diákja a személyes szférájába hatol, különösképp, ha lány az illető, bár meg kell hagyni, jelenleg Leonie-nak komoly indoka van erre.
A pálcája után kezd tapogatózni, először a jobbjával, majd a bal kezével is, közben a sajátja mellett a lány súlyát is támasztva, ám sehogy sem találja azt a vackot. Talán ráesett.
   -  Mi a fenét kerestél a tóban? - kérdi sürgetőn, végül egy rántással húzva ki maga alól a pálcát.


Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2015. január 16. 21:53 Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. január 17. 00:14 | Link


Az egyik kezében a pálcáját szorítva, a másikkal a földön támasztva magukat araszol hátrébb, hogy kimásszon ebből az egyre kényelmetlenebbé váló, reszkető, hideg vizes szorításból, Leonie azonban mintha egyszerre nyolc másik csápot növesztett volna, úgy csüng rajta, akár egy kis majom. Meg kell vele szenvednie tehát, hogy a kabátját lerázza magáról, majd ügyetlen mozdulatokkal takarja be a lányt vele, akin ez nem valószínű, hogy sokat segít átázott, vastag ruhái okán. Ha nem lenne a tanára és  ezáltal nem lenne teljességgel illegális ilyet kérnie, levetetné vele a nedves holmikat, ahogy azt kell. Mivel azonban, bár nincs pedagógusi diplomája, szinte kizártnak tartja, hogy akár életmentés érdekében megtehet ilyesmit.
   -  Sellőbálra - felvont szemöldökkel ismétli meg a dolgot, fürkészőn lepillant a lány arcára, már amennyire az jelenlegi testhelyzetben lehetséges. Már tényleg csak az hiányzik neki, hogy félrebeszéljen a lány. Persze mindentől függetlenül, ha abbahagyja reszketést, a gyengélkedőre kell vinnie, de nem venné zokon, ha azt a saját lábán tenné és nem neki kéne cipelnie, mert mondjuk agylágyulást kapott a vízben.
   -  Ja. Majd mindjár' - lenéz a lány csupasz lábára. Aprót int a pálcájával, hogy meleg levegőt idézzen, mint azok a mugli kézszárítók, amik persze csesznek működni a nyilvános mosdókban - Leonie, igaz?
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. január 17. 11:43 | Link


Dwayne nyolcszázadik RPG hozzászólásának emlékére

Tudja, hogy fáj, tudja, hogy mennyire kellemetlen, de ahogy a víz átitatja a pulóverét, lehűti a bőrét és ő is fázni kezd, a türelme is fogy, ő pedig egyre képtelenebb az előzékeny finomkodásra. A pálcát a nyafogásra mindenesetre arrébb mozdítja, hogy a lány didergő testét melegítse, épp annyira, hogy abbahagyja ezt a reszketést, mintha valaki teljes erejéből rázná.
   -  Ühhmm... de. Kéne - egyez bele egyszerűen, óvatosan araszol arrébb a fűben, tovább ügyködve azon, hogy Leonie testsúlyát legalább részben eltávolítsa magáról. Nem, ő szereti az emberi érintést, különben a közhiedelemmel ellentétben semmi gondja nincs vele, kivéve akkor, ha a másik fél jeges vízzel átitatott, fojtogatóan akaszkodó lány. Na akkor picit kellemetlen a dolog.
Szusszan egyet, lélegzete párát hagy a januári hidegben. Ügyetlenül és távolságtartón lapogatja meg a lány hátát, a mozdulattal minden bizonnyal a felmelegedését igyekezvén elősegíteni.
   -  Tudsz járni? Vagy vigyelek? - kérdi bizonytalanul ismét lepillantva a lány lábára. Ohh, a mamusz, hátha a lány elfelejtette, most nincs kedve azt is kihalászni.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. január 17. 16:55 | LinkSzabadkozva, egy szemforgatással emeli fel a kezeit. Ha tudsz járni egyedül is, hát hajrá!
Leonie még utoljára beletapos a... az önbecsülésébe, mielőtt végül talpra szenvedi magát. Ő egy mély levegővétellel néz végig saját, csurom vizes ruháin, mielőtt követné a példát. Kölcsönadott, fekete bőr kabátja úgy telepszik a lányon, mint egy hatalmas, vérszívó denevér, a saját kinézete zilált és szétcsúszott, a testét néha, hullámokban átjárja a reszketés. Felkelve a pálcáját visszadugja a nadrágja zsebébe, lesöpör magáról néhány száraz fűszálat, aztán néz futólag körbe. Az hiányozna már csak, hogy bárki tanúja legyen ennek a hősies mentőakciónak, így is elegen lógnak rajta, hát még ha ráfogják, hogy lányokra csimpaszkodik a befagyott tó partján...
   -  Most akkor döntsd már el, mit akarsz - szól rá szigorúan, amikor a vörös ismét a nyakába akaszkodik, ám ettől függetlenül enged a felsőbbrendű nyomásnak. Az egyik kezét a háta, a másikat a térde alá csúsztatva emeli fel a lányt, aki - bár lehet, hogy a ruháiba ivódott víz miatt -, de sokkal nehezebb, mint az elsőre tűnt.
A saját testi épségének érdekében azonban ezt az információt inkább visszanyeli, egy egyetlen fintorral jelzi nemtetszését.
   -  Nem hiszem, hogy le kell - nyugtatja meg gyorsan -, de ha nem kerülsz a gyengélkedőre, úgy megfázol, hogy még márciusban is folyni fog a...
Visszapillant a tó felé, majd a kastély irányába lép.
   -  Most komolyan. Mi a fenét kerestél a tóban?
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. január 18. 17:31 | Link   -  Hogy...? Nem, én...
Meg is torpan, ahogy visszakérdez, lepillantva a fagytól foktokban piros arcú lánykára. A homlokán függőleges ránc jelenik meg. Bár muglik közt született és nőtt fel, ezáltal jó pár filmet látott, ez a mozzanat mégis kimaradt eddigi életéből, így fogalma sincs, mit hord össze a lány küszöbökről, romantikáról. Hiába, nem tudná összeszámolni, hányszor kényszerült már arra, hogy a szebbik nemet a karjai közt cipelje, ám amilyen az ő szerencséje, ez eddig sosem abból a bizonyos kellemes okból történt. Rá inkább akkor van szükségük, ha sérültek, gyengék, vagy épp a hidegtől reszketők, mint Leonie.
Még egy fokkal jobban megütközik, ahogy a lány jéghideg ujjai a pulóvere alatt kezdenek matatni. Összeszorítja a száját, az érzés hátborzongatóan visszataszító, de még annál kevésbé helyénvaló... mégsem szól semmit, csak bólint, oké, semmi gond, de ha megcsiklandozol, akkor még el is doblak. A hasfala érzékeny és nem olyan hely, amit bárkinek csak úgy tapogatni enged, az évtizedes forradások nehezen viselnek mindenféle érintést. Hát még így... lassan lépked tovább, dob egy aprót a lányon, hogy megakadályozza, hogy kicsússzon a karjai közül.
   -  Nem tudtam, hogy van nővéred -  bár rövid ideig volt az Eridon második embere, mégis pontosan tudja, kicsoda Leonie is miről ismeretes. Hangos, szeleburdi és annyira, de annyira.. ilyen. Ám, hogy ebből a fajtából kettő is rohangál a kastélyban? Na arról sejtelme se volt.
   -  Nem tudom, mi bajod a küszöbökkel - felel kisvártatva - de bárki is az a Kísz, majd vállalom a felelősséget.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. január 20. 17:25 | LinkIsmét csak lepillant rá, ahogy továbblép. Más helyzetben valószínűleg már letette volna a földre a lányt és felszólítaná, vagy abbahagyja a fecsegést, vagy itt hagyja a fenébe, akkor pedig ugrálhat be mezítláb és vacogva a kastélyba. Ám ez a lány... ez a Rohr- lány. És bár sok dolguk nem volt egymással tudja, miféle, ezáltal azt is, hogy bizony a légynek sem ártana. Így hagyja, hadd áramoljon csak a válogatott információ kifelé abból a zavaros, ám egyre kevésbé sápadt fejből.
   -  Van. Három. Két bátyám meg egy húgom - felel készségesen, ezzel is próbálva elterelni a lány figyelmét a csontig hatoló hidegről. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis ő nem mindig egy tuskó... legalább is, ha nem szolgálnak rá, ő sem látja értelmét, hogy morózus defenzort játsszon - Az Államokkal élnek. Családjuk van meg minden... vagy olyasmi.
Olyasmi. Négyük közül egyedül a fiatalabb bátyja volt képes arra, hogy igazi családot alapítson, ők többiek az anyjuk következetes noszogatására és cseszegetéseire sem tették meg. Ellenben gyereke a húgán kívül mindannyiuknak van... és talán utóbbi sincs már annyira messze, ha jól sejti.
Keef a pajtása. Összeráncolt homlokkal igyekszik dekódolni Leonie szavait, ami talán végre sikerült.
   -  Megígérem, az utolsó alkalom lesz, hogy átcipellek akármilyen küszöbön, ha ettől jobban érzed magad.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. január 27. 11:36 | LinkBármennyire lassan sétál, a hideg levegő így is bántja a bőrét a vizes ruhái alatt, foltokban egész zsibbadttá téve azt. A lány vizes haja a pulóverére tapad, a vörös hajszálak gondolatától még egyszer kirázza a hideg.
Ám lehet, hogy pusztán attól, hogy amint kimondja a szavakat rá is jön: talán nem kellett volna fecsegnie.
   -  Hát, nekem nincs...
Vonakodva válaszol, elpillant a kastély felé, aminek alakja egyre közelebbről sötétlik a tisztáson túl. Van családja? A szó katolikus értelmében valószínűleg sosem lesz, különben pedig kora tinédzser évei óta még csak nem is vágyik erre. Ház, kutya, feleség és gyerekek, valakit ez kielégít, ő mégsem tudja elképzelni magát a helyzetben. Épp csak az ehhez kellő hűség és felelősség hiányzik belőle.
   -  Zójával? Mi nem... honnan veszed?
A szemöldöke feljebb szökik kusza haja alatt, rögtön a legrosszabbra gondol, hogy idő előtt kiderült olyasmi, aminek nem szabadott volna. Ez a nyavalyás kastély paranoiássá teszi őt.
   -  Mármint van egy lányunk. Ha erre gondolsz. De ennyi.
Szál megtekintése
Daryl Dixon
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1578
Összes hsz: 3611
Írta: 2015. április 1. 19:56 | Link

Egerszegi Nina ViktóriaA kacsák köröket írnak le a tó vizén, sütkéreznek a napfényben, a tolluk csillog, mint a szűz hó. Hunyorogva nézi őket, a szín bántja a szemét és a retinájába ég, de inkább a csillogó vizet figyeli, mint a lányt. Fekete pulóverén át már érzi, ahogy átmelegíti az erőlködő, áprilisi fény, ami puha és jó illatú. Csak a pszichopaták állítják, hogy nem hiányzik nekik a tavasz.
Hallgatja a lény szavait, összevonja a szemöldökét, túlnőtt haja alatt végre ránéz. A kezein támaszkodik, a füvet tépkedi, ezzel a passzív agresszióval élve ki mindenféle, elnyomott frusztráltságát.
   -  Elkaptak a gorillák? Hát milyen elcseszett körökben forogsz te? - a hangja rekedtes és halk, végül egy apró szusszanás után hozzáteszi - Azért legközelebb szólj, ha összevernek.
Más a szája elé kapott kézzel, elkerekedő szemekkel hallgatná a beszámolót, majd feltenné a nyilvánvaló kérdést: miért? Mi haszna lenne bárkinek abból, ha megfenyegeti ezt a gyenge nőt, akinek a világ sorsa szempontjából semmi, de semmi jelentősége sincs? Ha Ninát elrabolnák, megvernék vagy netalán megölnék - pár tucat ember életére biztos hatással lenne, de többre nem, a világ észre se venné a hiányt. Dwayne tudja ezt, az élete tapasztalata már elég hozzá, hogy megtanulja az emberi élet valódi, bóvli értékét. Mégis miért fecsérelte bárki az időt Ninára?
Tudni szeretné. A tekintetén látszik a kétkedése. De nem kérdez rá.
Végeredményben semmi köze hozzá.
   -  Többet nem jönnek. Haha. Persze. Én a helyedben azért kettőre zárnám az ajtót. És bárki az a bizonyos személy, inkább tényleg kerüld el.
Szál megtekintése
Kis tavacska - Dwayne Warren hozzászólásai (48 darab)

Oldalak: [1] 2 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa