30. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Quinn Ashwood
INAKTÍV


apnyu | a másik Szombat lány
offline
RPG hsz: 98
Összes hsz: 526
Írta: 2019. december 27. 11:12 | Link

Fiam apja
Boriként


Nagyon lelkes volt, amikor felajánlotta az igazgatónak, hogy majd a Rellon megszervezi a szilveszteri mulatságot. Talán túl lelkes is. Annával aztán rájöttek mindketten, hogy ez cseppet sem egy sétagalopp, nem csak két pizzát kell rendelni, hanem kemény munka az összes díszt és kiegészítőt beszerezni.
Amikor délután elkezdték összeállítani, már valamivel jobban érezte magát ezzel kapcsolatban és elégedetten nézett végig a kreálmányukon. Mutatós. Még ő is szívesen tölti itt az estéjét, vagyis ezt is, Manó nélkül. Talán jövőre, amikor már biztosan nem tudja elaltatni időben, otthon marad és a kicsi kapja az éjféli csókot. Mára még nem szemelte ki az áldozatát, de ami késik, nem múlik.
Megnézett egy filmet már a diákjai között, igaz, nem emlékszik rá, mert a bosszantó kategóriába tartozik, aki inkább beszélget és dobálja a kaját másokra. Jelenleg a táncparkett közelében, az asztalok körül járkál és igyekszik olyan ételt választani, ami nem harap. Egy szelet szalámis pizzával, a másik kezében egy pohár színes itallal beveti magát a bálozók közé. Mit neki lassúzás, amikor két partnere is akad? Mindkét kezére jut és egyik sem lép a lábára.
Hozzászólásai ebben a témában

Borbély Nimród
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 88
Írta: 2019. december 28. 18:39 | Link

a Vörös
Meglepetés

"Az időjárásra való tekintettel sajnos a koncertet elhalasztjuk. A továbbiakról az Akvárium menedzsere fogja értesíteni Önt!"
Ennyit arról, hogy szilveszterkor csap egy nagy bulit a fővárosban végre. Persze ki akarna dolgozni szilveszter estéjén? Mondjuk ő! Szíves örömest. Főleg ha énekelhet.
Így hát felkapta magára a gitárt, és felült az első vonatra, ami Bogolyfalvára ment. Ki gondolta volna, hogy valaha önszántából fog abba a porfészekbe visszamenni? Ráadásul pont szilveszter éjjelén, mikor a város tele van bulikkal, ahova Borbély Nimródot tárt karokkal várták volna!
Eltelt egy pár óra, és még egy utána, amíg fel nem jutott a kastélyba. Alig akarták beengedni a kapunál. Rohadt varázslók. Azt sem tudják, kiről van szó.
Nagykabátban kaptatott fel az udvarig, ahonnan a zene szólt. Ugyan! Borinak még csak élőzenét sem sikerült valahonnan szereznie?
Lefizetve az egyik diákot, sikerült elérnie, hogy egy bűbáj segítségével kihangosítsák őt meg a gitárját.
- You get me high, love / No matter where I go, you're the first thing on my mind... - Belecsapott a húrok közé, kiengedte hangját, ő pedig szemével a dal kiszemeltjét kereste a bálozó tömeg között. Zavarta, hogy őt nézik? Sosem. Vajon Borit zavarta, hogy a legtöbb diák ráemeli tekintetét, mikor Nimród leugrott a színpadról és elindult felé? Biztos volt benne, hogy egy csöppet sem.
- I didn't want to be here / I didn't want to be here without you.
Hozzászólásai ebben a témában
Quinn Ashwood
INAKTÍV


apnyu | a másik Szombat lány
offline
RPG hsz: 98
Összes hsz: 526
Írta: 2019. december 28. 23:55 | Link

Fiam apja
Boriként


Diákjai, de még a többi házé is megszokták, hogy ő maga házvezetőként is épp olyan, mintha közülük való lenne. Ezer örömmel passzolja le testvérének azokat a feladatokat, amikhez neki nincs kedve és lép le inkább a csárdába, ahol a büntethető diákjaival együtt ledönt egy vajsört.
Most is épp így veszik el köztük, nem törődve semmivel, a helyszínnel elégedetten táncol önfeleden, egymagában. Nincs rá szüksége, hogy bárki fogja a kezét, vagy a derekát, elég csak a pizzája és az itóka.
Szeme elég régóta lehet csukva, mert amikor kinyitja, már egy egész más világba csöppen. Előbb a döbbenet, ami kiül arcára, s ez meglepettséggé formálódik. A zene forrása ott áll előtte, nem sokkal később még annál is közelebb. Bori felnevet és ahogy az lenni szokott, megszűnik körülöttük a világ. Nimróddal együtt énekli a dalt és már neki táncol, vele ugrál.
Az a kis idő, a karácsonyi hét pont elég volt ahhoz, hogy hiányolja az életéből a férfit. Észre sem vette, de megint fontos lett számára, hiába nem akarta és csak játéknak tekintette az egészet, amibe belecsöppentek.
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék