29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 30. 23:53 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Életem és halálom a Marvel, a legtöbb filmet, sorozatot és terméket úgy tiszteltem, mintha maga az Isten küldte volna hozzánk, mégsem akartam Pestre menni csak ezért. Jó lett volna ott is császkálni, de a tömegben nem éreztem annyira jól magam. Sokkal jobb, hogy bármikor odabújhatok Gerihez, hogy bárhol nyugodtan tudunk kézen fogva sétálni. Mondanám, hogy ez a kedvenc tevékenységem, de bármit is csinálunk éppen, nekem megfelel.
A mozi előtti sorban állva szembefordulok vele, így mind a két kezemet az övébe tudom fűzni. Lábujjhegyre állok, hátha így tudom csökkenteni egy kicsit a köztünk lévő távolságot. Komolyan hihetetlen, mennyire magas. Nem mintha nem szeretném ezt is; a legjobb érzés, amikor átölel.
- El sem hiszem, hogy itt vagyunk - jelentem ki vigyorogva. Már a filmre is vártam legalább ezer éve, de a legjobb, hogy együtt jutottunk el ide. - Ugye nem fogsz kinevetni, ha sírni fogok?
Mert tuti, hogy az lesz a vége. Akármi is fog történni, ez egy lezárás lesz. Nyílt titok, hogy Amerika kapitánytól búcsút veszünk és pontosan tudja, hogy mennyit jelent nekem Rogers.
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. június 9. 06:53 | Link

Kisszerelmem Love


Megvallom őszintén, amikor Mei és én programot tervezünk, mindig olyan helyet választok, ahol folyton érezhetjük a másik jelenlétét, ahol ha felé fordulok, a kapcsolatunkba nem vonunk bele még hat embert. Imádom őt, és imádok benne mindent. Imádom, hogy úgy szereti a Marvelt, ahogy én, még ha ő inkább Amerika Kapitányhoz húz is. Team Tony, sorry baby. Szeretem, hogy alacsony, hogy a vonásait nem tudja elrejteni, olyan őszinte a mimikája mindig. Szeretem, ahogy gondolkozik, ahogy lép, ahogy kezeit a kezeimbe rejti. Néhány napja, amikor éppen elmagyarázta nekem, hogyan közelítsek meg egy bűbájt, rájöttem, hogy amit érzek iránta, az a különös és megmagyarázhatatlan érzés, ami átjár, az a szerelem.
Hittem már korábban is, hogy szerelmes vagyok, Annabellánál azt éreztem, hogy igen, ez az az érzés, de már tudom, hogy az nem teljesedett ki, hogy Mei az, aki kiváltotta belőlem a teljes szerelmet, hogy ő adta meg nekem ezt az érzést. Mosolyogva pillantok le rá, ahogy megérzem kezeit, és imádom, ahogy pipiskedve emelkedik fel, én pedig engedelmesen hajolok le hozzá, hogy apró csókot nyomjak az ajkaira. Sosem vagyok tolakodó, tömegben meg pláne nem, nem hiszek abban, hogy a nyelvem a torkán kell ledugnom ahhoz, hogy megmutassam a világnak, a csaj hozzám tartozik.
- Bolond vagy, hát szerinted ráérek majd kinevetni téged, miközben én is sírok?
Tudom, hogy mennyire fontos neki Steve, és éppen ezért remélem, hogy nem fog meghalni. Vagy, ha meg is hal, már úgy tegye, hogy elért mindent, nem hagyott nyitottan semmit, hogy ne legyen benne megbánás. Lépek egyet, és elkapva a derekát, fordítom a pénztár felé, válla felett áthajolva mosolyogva köszöntöm a fiatal lányt, aki szembenéz velünk.
- Jó napot! Foglalásunk van a Végjátékra. Benzsay Gergely néven.
A jobb kezemmel ügyesen veszem elő a pénzt, fizetek, miközben a bal kezem végig Mei hasán pihen, egészen hozzábújva szerzem meg a jegyeinket, gyors búcsú, majd kiegyenesedve indulok el vele a büfé felé.
- Három órás... mit vegyünk?
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 18. 09:36 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Hangosan felnevetek a kérdésére, de azért meg is nyugszok tőle. Nem tudnám kifejezni, mennyire boldog vagyok, amiért így egymásra találtunk. Párszor gondoltam rá, hogy talán lehetett volna hamarabb is, de olyan sok időnk van még és hiszek a végzetben. Pont akkor kellett sétálnom a tó mellett, hogy meglássam a hétköznapi Gerit, ne csak az exprefit, a lányok kedvencét, a magántanulót, vagy a boltos fiát.
- Ígérd meg, hogy nem engeded el a kezem - néztem rá teljesen komolyan még mielőtt sorra kerültünk volna. Nem érdekel, hogy más hogy néz ránk, egyszerűen imádom, hogy nem enged el. Amúgy is túl jól néz ki, nekem pedig nem kell a szomszédba menni, ha féltékenységről van szó. Így a legegyszerűbb, duplán nyerek. Márpedig nagyon szeretek nyerni.
És végre eljött az a pillanat a büfé előtt. Bár még voltak előttünk, lett volna időnk mérlegelni, de itt volt. Gamer lány vagyok, kicsit mást tekintek értékesebbnek, mint az átlag. Márpedig a közös rendelés egy moziban olyan mérföldkő volt számomra, mint másnak az, amikor bemutat a szüleinek.
- Páros popcorn menüt? - inkább kérdezem, mint kijelentem, de azért ott van az elmaradhatatlan csillogó szempár mellékelten.
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 2. 11:04 | Link

Kisszerelmem Love


- Soha.
Ígérem, és ez nem egy elcsépelt közhely. Sosem akarom elengedni a kezét, sosem akarok nélküle élni. Lehet, hogy ez az egész csak pár hónapja tart, de most először érzem magam biztonságban, most először érzem azt, hogy ez működőképes lehet az idők végezetéig. Sosem akartam többet vagy mást, mint azt, amit mellette tapasztalok, és nem hittem volna, hogy valaha többet tapasztalok. Mei tökéletes. Mintha csak nekem küldték volna az égiek. Egy gamer lány. Mekkora esélye volt, hogy éppen egy gamer lány hagy el egy füzetet, ami tele van receptekkel, és amelyek pont olyan ízvilággal rendelkeznek, amelyet imádok? És ha megnézzük, Mei olyan, mint amilyen lányokra mindig is buktam. Alacsony, törékeny, izgalmas, gyönyörű szemű. Évmilliókig el tudnám nézni a szemeit, főleg miután porig alázott.
- Páros popcorn menü.
Mondom ki boldogan, mert ezt a mondatot korábban sosem mondhattam ki, és mindig irigyeltem azoktól, akik viszont igen. Nagy moziba járós vagyok szóval elég sokat irigykedhettem. Lopok tőle egy csókot, amíg az előttünk álló rendel, nem érdekel, hogy más mit gondol rólunk. Észvesztően nyálasak tudunk lenni, és élvezem. Ember, hát kit büntet meg a saját barátnője azért, mert átcsókolózta a takarodóidőt vele? Naná, hogy engem, és bevallom, erre a büntetésre igen büszke vagyok. Az Edictumban is megjelent, és kijelenthetem, igaz. Minden egyes leírt szó, igaz.
- Meg nézzünk valami csokit. Én tuti, hogy veszek egy M&M's-t is.
Gergő és a hasa, jó, hát na, vannak extrák, amikkel el kell fogadnia. Férfinak kell lennem a végén, tudom, de mégis azt érzem, hogy valamiért én fogok jobban összetörni. Ez a film el fogja vinni a lelkem egy darabját.
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 3. 17:49 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Elég egyetlen szót mondania, ami annyira feldobja a kedvem, hogy szinte seprű nélkül is képes lennék repülni. Mivel rendesen feltankoltunk popcornnal, meg más finomságokkal, így foglalt mind a két kezem, de amint megtaláljuk a helyünket, azonnal utána nyúlok. Őszintén remélem, hogy nem lesz neki sok, amit csinálok, mert nem unnám meg.
Három órával, másfél liter colával, rengeteg leejtett popcornnal és nagyjából öt érzelmi leépüléssel később csak bámulom könnyen szemekkel a stáblistát.
- Erről nem volt szó - suttogtam, ahogy letöröltem a könnyeimet. Nem lehet, hogy ez lenne Vasember történetének a vége. Mármint gyönyörűen megkomponálták, méltó befejezést kapott, de még ha nem is szeretem annyira, mint a Kapitányt - aki megkapta azt a táncot végre, IGEN! -, akkor is látni szeretném még.
Nem álltam fel, csak Geri felé fordultam, egyik kezemet ösztönösen az arcára tettem. Kicsit előre is hajoltam, hogy tisztán láthassam az arcát, tudni akartam, hogyan fogadta. Végül is csak a kedves szuperhőse halt meg, ugyan már, minden nap megesik. Ja, hogy mégsem? Az ajkamba haraptam, rögtön azon kezdtem el gondolkozni, mivel tudnám felvidítani.
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 4. 09:41 | Link

Kisszerelmem Love


Sokkhatás. Abban a pillanatban tudtam, hogy ez itt a vége, hogy Dr. Strange felemelte a kezét. Akkor értettem meg, hogy mi is az egyetlen megoldás, hogy mi fog történni. De nem akarom elfogadni, hogy megtörtént. Amikor Morgan megjelent, már akkor is sejtettem, de mégis, mikor Natasáék harcoltak, ott a család volt a döntő. Reménykedtem benne, hogy itt is a család lesz, pedig tudtam, hogy nem épülhet minden erre. Tudtam, de nem akartam ezzel számolni.
Nem könnyeztem meg a halálát, mert még nem értettem meg, hogy ez mit is jelent pontosan. Nem értettem meg akkor még, hogy ez tényleg a vége. De a temetés, ahogy ott volt mindenki, kiváltotta belőlem, hogy a sós lé kitörjön. Nem sírtam, nem drámáztam, de folytak a könnyeim. Most is, mikor Mei meleg, puha ujjai hozzám érnek, érzem, hogy húzódik a bőröm. Rámosolygok, mintha nem épp most vesztettem volna el a hősöm.
- Most majd biztos jól felmegy az ára a Vasemberes cuccoknak.
Mondom rekedten, mert szeretném, ha látná, hogy nincs baj, hogy nincs semmi baj. De ez nem igaz, mert van baj olyankor, mikor látod a hősöd meghalni. Megmentette az emberiséget, a lányát, mégis elment. Lezárult a története. Egyszer mindenkinek kell egy lezárás, és most mind a ketten kaptunk egyet, ki-ki a magáét.
- Az a tánc, gyönyörű volt.
Mosolyodom el, és közelebb hajolva hozzá, puszit nyomok az arcára. Tudom, hogy ebben reménykedett, hogy a kapitány megkapja a megérdemelt boldogságot, és le a kalappal, csodálatosan kivitelezték. Csodálatos volt. Tudom, hogy lesznek a filmnek ellenlábasai, én is számos helyen bele tudnék kötni, de most, első nézésre csak a színtiszta érzelmek vannak bennem. Ujjaim az ujjai köré finom, és felállva, felhúzom, mivel a terem nagy része már kiment, jobb, ha mi is elindulunk ki.
- Beugrom a mosdóba, a kóla.
Vagy a film, mert, hogy célszerű lenne megmosnom az arcomat is, na nem akarom, hogy azt gondolják, szegény lány az érzelmes pasijával mászkál, ahelyett, hogy valami normális csávóval lenne. Nyomok egy csókot még az ajkaira, mielőtt eltűnök.
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 8. 21:14 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Röviden felnevetek, ahogy a Vasemberes cuccokra célzott. Nehezebb lesz neki beszerezni, na nem mintha akadály lenne előttem. Maximum lehúzok pár nappal többet a Félszeműben, már ha Frank engedi.
- Nem mintha nem lettek volna így is felbecsülhetetlen értékűek az ereklyéid - feleltem csendesen, ahogy újra végigsimítottam az arcélén az ujjammal.
Persze a mosolygós szerelmem a kedvencem, de ez az oldala egész mélyen érintett meg. Ő nem az a tipikus kemény férfi, nem tudott titkolni semmit előttem. Mintha lett volna egy dekódolóm hozzá, soha nem kellett más programot használnom. Még ha nem is tudom pontosan megfogalmazni, de Geri egy tiszta lény volt, akit nem változtatott meg a rideg világ.
Az ajkamba harapva próbálom visszatartani az óriási mosolyt ahogy megpuszilt, bár szinte lehetetlen feladatra vállalkoztam.
- És Peggyvel! Olyan dühös voltam, amikor az FBI-os csajjal boronálták össze, Steve-nek igazi nő kell, nem valami random nyomozó - mondjuk szerencsére hamar el is kaszálták azt a szálat. - Nem tudtam, hogyan hozhatnák össze, mert ugye a képregények teljesen máshogy vannak megírva. De azta, ennél még a rajongók sem tudtak volna jobbat kitalálni - folytatom az áradozást még a folyosón sétálva is.
Úgy érzem, hogy legalább ezer évig tudnám folytatni, még a mosdóban is kézmosás közben folyamatosan pörögtek a gondolatok a fejemben. Ez egy nagyszerű film volt megint és az csak hab a tortán, hogy a kedvenc emberemmel néztem meg. Eligazítottam a hajam, mielőtt kiléptem volna a folyosóra, tekintetemmel pont őt kerestem.
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 8. 21:55 | Link

Kisszerelmem Love


- Az FBI-os csaj! Csak néztem, hogy mi van. Borzalmas volt. Nem is értem, hogyan lehet Peggy-n kívül másik szálban gondolkozni!
Én sem gondolkozom már egy ideje másik szálban. Régebben folyton az opciókat néztem. Mi van, ha ez a lány és nem az, mi van, ha vele jönnék össze? Mit szólna a másik? Aztán, ahogy elengedtem ezt a problémát, úgy sétált be az életembe Mei. A tökéletes nő. Hihetetlen, de tényleg így van. Egyszerűen tökéletes. Az biztos, hogy ő sosem fog kiakadni, ha a spórolt pénzemből mondjuk karácsonyra valami Marveles cuccot veszek neki, vagy mondjuk egy játékot, amit együtt pörgetünk ki.
A mosdóra hivatkozás leginkább az érzelmi világom rendezésére szolgált, persze most jön a sétálós rész, amiben kiváló vagyok, minden lány álma, mert nagyon jól tudok sétálni. Nem rohanok és nem unom el. Lehet ez kellene, hogy legyen a foglalkozásom, hogy lányokkal sétálok, és meghallgatom őket. Szóval persze azért gyorsan elintéztem a folyóügyeimet is, megmostam az arcom kicsit, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy szerencsétlen.
- Van egy ajándékom a számodra.
Suttogom a fülébe, mert amíg ő bent volt, én úgy helyezkedtem, hogy ne lásson meg azonnal, és mindenképpen mögé kerülhessek. A haját eltűrve a bal válláról, apró csókot lehellek rá. Imádom ezt a felsőt, nem csak azért mert piros, amit az én kedvemért vett fel, hanem, mert kilátszik a válla, és szerelmes vagyok a vállába. Minden másába is, persze, de a válla egy külön szerelem. A szoknya csücskénél megfogva fordítom magam felé, hogy csókot nyomhassak az ajkaira, mielőtt ujjaim az ujjai közé ékelve, el nem indulnék vele kifelé.
- De nem itt.
Kell egy hely, egy tökéletes és meghitt hely, ahol el tudunk bújni egy csendes sarokban. Máshogy terveztem, de végül a mozi nem ment bele, pedig úgy lett volna az igazi. Kicsit magam után húzom, mint a romantikus férfi példányok mindegyike, aki most nagyon elhatározta, hogy ebbe aztán belefektet mindent.
- Jó lesz.
Szólok még a mellettem robogó - de az sem kizárt, hogy mint a lufi szélben lebegő lánynak -, amíg ki nem kötünk a főtéren, ahol van zöld rész. Mondtam én, hogy jó lesz. A magammal hozott kabátot leterítem, és segítek, hogy le tudjon ülni, én pedig mellé nézek, és egy hosszú percig csak nézek magam elé. Megvan a lendület, csak meg kell fogalmazni.
- Ezt a valamit egy nap, ha szeretnéd, átcserélhetjük egy másikra, vagy megmaradhat örökre ez. Nem kell papír mellé, csak te meg én. Viszont komolyan gondolom, hogy ezt akarom, Mei. Ahogy neked jó. Az elénk vetített példák nem jók, de mi csinálhatjuk jól.
A mondandóm végére előveszem a kis kék bársonydobozt, azt ami hetek óta az éjjeli szekrényemen van, mert ami feltűnő, azt nem vesszük észre, és felpattintva felé fordítom.
- Társak?
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 10. 21:58 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Sok mindenre gondolok az ajándék miatt, de hamar el is vetem őket. Valahogy mindig képes meglepni, felesleges lenne találgatnom. Amikor végre szembefordultam vele, egyszerűen csak tökéletesnek éreztem az egészet. Igazából azt sem vettem volna észre, ha bárki rossz szemmel nézné az ajándékát, mert ilyenkor csak őt láttam. Senki más nem érzékeltem, a hangokat is szelektálta az agyam. Halkan kuncogni kezdtem, ahogy vonszolt maga után, de már megszoktam ezt.
- Ajánlom is - jelentettem ki, pedig biztos voltam benne, hogy az lesz. Ha ennyire izgul ő is, akkor tuti valami nagy dologról lehet szó, annak meg biztos, hogy örülni fogok.
Igazából azt hiszem végig boldogan néztem, amikor előkészítette a terepet, nem is nagyon sejtettem, mire készülhet. Utólag visszagondolva azonban fogalmam sincs, mert a sokkhatás miatt már csak a mozira emlékszem, és a gyűrűre, amit felém fordított. Eleinte nem értettem, hogy hova szeretne kilyukadni ezzel a kis monológgal, nem is számítottam rá.
Ahogy mondta, rossz példákat láttunk. De amint felfogtam, felnéztem rá és már nem érdekelt semmi más.
- Biztos, hogy ezt... velem szeretnéd? - oké, biztosan a Niagara is megirigyelne, ha most negatív választ adna, de muszáj volt megkérdeznem. Sok rossz dolog történt már velem, akaratlanul is belém lett kódolva, hogy féljek, ha túl sok jó történik. Pedig amióta visszaadta a receptfüzetem egy álomvilágban élek.
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 12. 06:37 | Link

Kisszerelmem Love


Hogy egy egytől tízig terjedő skálán mennyire tud felbosszantani azzal a kérdéssel, hogy vele szeretném-e ezt, miközben ott tart a kezében egy olyan gyűrűt, amit a kedvenc Marveles szuperhőse mintázott? Ezernyolcszázkilencvenkettőszörösen. De ki számolja. Nézem őt, az arcán a hitetlenkedést, pedig már akkor tudtam, hogy ez lesz, amikor először mondta ki, hogy “Benzsayné”.
- Igen.
Mondom ki végül határzottan, végig a szemébe nézve. Azt nem mondom, hogy nem fordult meg bennem a gondolat, hogy beközlöm vele, hogy csak gyakorlásnak szántam, de szerinte Mesi örülne-e neki, de nem akarok én itt hangulatromboló lenni. Szóval igen, csak így határozottan, igen.
- Miért, kivel szeressem?
Kérdezem meg mégis, de nem úgy, ahogy terveztem, és talán jobb is így. A gyűrűt kiveszem a dobozból, és kérdőn rápillantok, hogy szeretné-e, ha az ujján lenne.
- Te végigcsinálnád ezt velem?
Mert erre viszont még nem válaszolt, és jó lenne tudni, hogy szeretné-e egyáltalán, vagy totálisan félreértelmeztem az ő jeleit, és csak nekem lett ez nagyobb elhatározás, mint terveztem. Az életünk egyetlen délután alatt változott meg gyökeresen, de az az egy pillanat, hogy leesett a füzete, éppen elég volt ahhoz, hogy mi legyünk egymásnak a minden. Néha csak nem nyitjuk ki eléggé a szemünket ahhoz, hogy lássunk, pedig ott van a megoldás a szemünk előtt. Nekem ő pedig abban a pillanatban a mindenemmé vált, és ezt semmiért sem áldoznám fel. Ha most nemet mond, nem tudom, hogy mi fog történni.
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 14. 22:55 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Tudom, hogy nekem kellene kimondanom azt, hogy igen, de nem hazudok, ha azt mondom, hogy ez életem legszebb pillanata. Minden egyes másodperc szent, ha vele lehetek, de ez akkor sem egyszerű. Fura elhinnem, hogy ő, akit annyira tökéletesnek látok, csak engem akar és senki mást.
- Soha senkivel, csak velem - ráztam meg a fejemet hevesen. Vannak párok, akik képesek lennének mással látni az egykori szerelmüket, na én pont nem ez vagyok. Még ha azt is mondaná, hogy vége, biztosan olyan akcióba kezdenék más lány esetén, mint Timon és Pumba az Oroszlánkirály harmadik részében. Ahol csak lehet, borsot törnék az orruk alá, mert Geri az enyém és senki másé nem lehet. Nekem mutathatja meg a képregényeit, velem próbálhatja ki az új játékokat.
És akkor jöttem rá, hogy nem számít, hogy lesz-e papír vagy sem. Nem az a lényeg, hanem hogy tényleg teljes szívemből szeretem és ez már sosem fog változni.
- Három ezerszeresen biztosan - bólintottam mosolyogva, közben felé tarottam a bal kezemet. A pillanat hevében nem is voltam benne biztos, hogy azt kell, de megnyugodtam, hogy ezt legalább ösztönösen jól csinálom.
- Ez a legszebb gyűrű az egész univerzumban - jelentettem ki vidáman, ahogy jobban megnéztem. Fogalmam sincs, hogy hol találta, vagy csináltatta, de nekem csak a végeredmény számított. Mellette én is ugyanúgy harcolhatok tovább az igazságért, a szerelemért és a barátságért.
Hozzászólásai ebben a témában
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
offline
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 16. 10:31 | Link

Kisszerelmem Love


Bólintok párat arra, amit mond, igazából az egész pillanat nekem bólogatásokból áll. Pontosan ezt reméltem én is, hogy majd azt mondja, nem kell mással, csak vele. Tudom, hogy fiatalok vagyunk, és tudom, hogy ez egy nagy döntés, de az első alkalommal, amikor megvert, amikor a kedvenc játékomban csúfos vereséget szenvedtem vele szemben, és nem fájt annyira, mint hittem, hogy fog, akkor tudtam, hogy ő az. Nekem ő kell.
Tudom, hogy fiatalok vagyunk, tudom. Tudom, hogy még korai mások szerint, ezzel is tisztában vagyok, de egyszerűen vele látom magunkat, minden helyzetben. És ilyen még sosem volt. Egyik lánynál sem láttam ezt, aki tetszett. Fiúból vagyok, tetszettek lányok, igazából az összes lány barátommal úgy kavarodtam össze, hogy tetszett nekem. Csak aztán nem passzolt valami vagy éppen semmi, és így nem lett több, mint barátság. Mei az idősebb lányokhoz tartozott, még ha csak egyetlen évfolyammal is. Nem nagyon néztem őt, hiszen mindenki azt mondta, hogy az idősebb lányok figyelembe se vesznek minket, “kicsiket”, így én magam sem akartam zavarni a köreit, plusz, amennyit előtte fent voltam, csodálkoztam, hogy tudja, ki vagyok. Őszintén csodálkoztam.
Viszont pont ezért jó, hogy olyan terepen botlottunk egymásba, ahol nem volt egyenruha, ahol nem voltak klikkek, nem volt iskolaszagú a dolog. Sorsszerű volt, hogy éppen akkor és éppen arra jártunk mind a ketten, hogy a füzete leesett, és hogy éppen én vehettem fel. Bele se merek gondolni abba az opcióba, hogy mi lett volna, ha más.
- Háromezerszeresen.
Mosolyodom el, és miközben az ujjára húzom a gyűrűt, lágyan megcsókolom, boldog vagyok, elégedett, és úgy érzem, hogy erre vágyom. Vele élni. Annyira látom magam előtt, ahogy együtt élünk, vidáman, ahogy a gyerekeinkért szaladunk az oviba, ahogy a vállán sírok, mert nyilván én fogok sírni, amikor iskolások lesznek, vagy amikor kijön a Ori széria következő része. A látványvilága lenyűgöző és imádom. Nagyon imádom.
- Én terveztem. Miközben aludtál, még Pesten.
Vagyis akkor, amikor egy igen nagy lépést tettünk a kapcsolatunkban, de ezt ő is pontosan tudja.
- Mit szeretnél csinálni? Menjünk, vagy még maradjunk egy kicsit?
Hozzászólásai ebben a témában

Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 25. 21:31 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most ღ És ezt is Love


Amikor a szemébe nézek, amikor felhúzza a gyűrűt az ujjamra, akkor már nem vagyok bizonytalan, sőt. Nem is értem, hogy tudtam benne valaha is kételkedni, mert egyszerűen csak szeretem. Tegnap is szerettem, ma szeretem, és hót ziher, hogy holnap is szeretni fogom. Lehet, hogy lesznek hibáink és botlásaink, de mellette szeretnék maradni. Akaratlanul is hozzábújok, mélyen lélegzem be az illatát.
- Imádom a kreativitásod - motyogom, ahogy a vállába temetem az arcom. Szerettem volna hozzáfűzni, hogy máskor ne hagyjon egyedül, de ha eleget tesz a kérésemnek, akkor sosem lesz több meglepi. Én pedig imádom a meglepetéseket, főleg, hogy mindig ráérez, mit szeretnék.
- Menjünk haza - felelem kicsit eltávolodva tőle, hogy a szemébe tudjak nézni. Igazából most még annyira sem tudom, hogy hol van helyileg az otthonom, már semmit nem érzek annak. Szeretek a levita toronyban időzni, meg nála is, és a pizzériában is jó, de csak akkor érzem magam igazán jól, ha mellette vagyok. Istenem, akkora közhely, de nekem már négy fal soha többé nem lesz otthon, amíg Gerivel lehetek.
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek