36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Benzsay Gergely összes RPG hozzászólása (36 darab)

Oldalak: [1] 2 » Le
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. július 23. 18:19 Ugrás a poszthoz

Bellácska

Minden izmom megfeszül, ahogy a molnárkocsira pakolt dobozokat húzom magam után. Komolyan értékelném amúgy, ha az "izom" valóban izom lenne, és nem azt jelölné, hogy a karom kissé vastagabb, mint az átlag srácoké. Mert jelenleg itt tartok, hogy kissé talán vastagabb, de azért nem leszek egy izmos, trikóban pózoló híres fiúbanda egyik tagja a Bájoló vagy a Szombati Boszorkány kedvencei közül. Leginkább azért nem, mert a hangomat, már az énekhangomat persze, csak akkor hallatom, amikor éppen senki se hallja, másodszor pedig, mert immunis vagyok az olyanokra, mint az izomnövelés. Lényeg, ami a tuti, hogy a sötétzöld Hulkos pólómban - mindig tudom fokozni az iróniát - meg a szürke farmeromban hasítok hegynek fel, mellettem apám bicegve.
A jelenlétében nem szeretek varázsolni, mert bennem tudom, hogy megvan minden, amit ő szeretett volna, és még ha nem is zavarja, engem már az is zavar, hogy őt nem zavarja. Szóval így érünk a bolt elé, majd pakoljuk be a második kör raktárkészletet is. Sosem értem, hogy miért nem lehet ezt könnyebben megoldani, de csak tizenhat vagyok, és az ő fizetésükből élek, szóval jobb, ha nem kezdek el itt kekeckedni, mert még a végén egy leszek azok közül, akiket nem csak gyerekmunkára fogtak, de még túlórázik is a csúnya tekintetekért. Nem ám, amúgy ők tényleg jó arcok.
A bepakolás után eltávot kapok, így terveim szerint deszkára pattanva átszelem párszor a falut, majd hazatérve, éhesen megvacsorázom. A deszkázás azonban egészen odáig tart, amíg meg nem látom a földön ülő lányt, vagyis a hátát meg a haját. Van pár furcsa lány a kastélyban, de úgy tűnik egyre megmagyarázhatatlanabbul viselkednek. Először elhúzok csak mögötte, de aztán egy kövér esőcsepp a fejemre pottyan, és lassításra késztet. Megfordulva visszaindulok a földönülőhöz, és miközben a pálcámat a kezembe veszem, igyekszem valami jó csajozós dumát kitalálni. "Leestél a mennyből?" Béna "Az istenek köztünk járnak?" Ultragáz... "Ámor nyila ledöntött a lábadról?" Hát mi vagyok én, valami rossz szatír? Most már mondjuk mindegy is, mert megérkeztem, és lepattanva az útieszközömről kapom elő a pálcám, és röppentek ki belőle egy esernyő formát, mely megóv mind a kettőnket az egyre jobban csöpögő esőtől. Lehuppanva vele szemben aztán látom, hogy sír, hát azt hiszem, nem kellene még nekem is megríkatnom a béna dumámmal.
- Szia. Elestél?
Na béna kérdés is megvolt, remek, mert hát nem valószínű, hogy felhorzsolt térddel, körülöttünk cukorkákkal, sírva éppen szteppelni tanul. Viszont a hülyeséget helyességgé is lehet alakítani, benyúlva a dzsekim zsebébe egy zacskót veszek elő, és felé tartom. Ugyanaz a cukor, ami az előbb széthullott.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. július 27. 16:45 Ugrás a poszthoz

Bellácska

- Az nem jó.
Gratulálok kisfiam, nagyon értelmes megszólalásaid vannak, de ami tény, az tény, valóban nem kellemes az, ha az ember bokája kibicsaklik. Viszont azért mondhatnék neki valami biztatót is, így nyelek egyet, majd lepillantok a bokájára.
- Az a baj, hogy láttam, ahogy éppen az előbb zárják be a patikát. De jeges pakolást tudok rá varázsolni, ha gondolod.
Mondjuk én már tudom, hogy az első lépésként jó lenne, elvégre eléggé tud fájni az ilyesmi. Kicsit közelebb csúszok hozzá. Az a baj, hogy döntenem kell, mert vagy az esernyőt veszem el a fejünk fölül, vagy hagyom őt tovább szenvedni. Az igazság az, hogy a hormonjaim azt súgják, inkább ázzunk, mert a lányok elég szépek tudnak lenni vizesen, na nem mintha ez a lány ne lenne szép szárazon is, de mondjuk lehet, hogy ha vizes lenne, akkor mérgessé válna, én pedig nem hagynám csak úgy itt őt.
- Akármennyit vehetsz, ha gondolod, neked adom.
Átadva a cukrokat, felszabadult kezemmel kicsit megsimogatom a tarkómat, eléggé jól alakulnak a dolgok, azt hiszem, mert legalább addig sem sír, amíg cukrot eszik. Két kisebb húgom van, de igazából, ha elkezdenek sírni, én a legrövidebb útvonalon hagyom el a helyiséget, és annak környékét is. Nem nagyon tudok mit csinálni a síró lányokkal, legfeljebb megpaskolni a fejüket, de egyszer, amikor nyolc éves voltam, a szomszéd lányt próbáltam így vigasztalni és azt kiabálta nekem fröcsögve, hogy egy nagy, büdös bunkó vagyok. Pedig aznap kétszer is fürödtem. Később tudtam csak meg, hogy az anyukája is ezt csinálja az apukájával. Eléggé érdekesen beszélnek egymással azt hiszem.
- Bele tudsz kapaszkodni a nyakamba? Akkor fedett helyre tudnánk menni.
Jobb ötletem nincs, és így se biztos, hogy teljesen vízmentesek leszünk, amíg odaérünk.  
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. július 30. 20:25 Ugrás a poszthoz

Bellácska

- Én is Gergely vagyok, csak én Benzsay.
Ha lenne Oscar-díja a legrosszabbul csajozóknak, akkor biztos, hogy veretlen bajnok lennék. Nem mintha csajozni akarnék, de ha egy ilyen szép lánnyal szemben az az első megállapításom, hogy ő is egy Gergely, na akkor ott elég nagy problémák vannak.
- Szóval, koboldlány vagy.
De, amúgy eddig is feltűnt, hogy az, vagy, hogy valami keveredés van benne, de azért nem akartam rákérdezni. Mágusvilágban élünk, az lenne a furcsa, ha mondjuk nem lennének megáldva az emberkék ilyen különlegességekkel. Van ebben a faluban minden, ami csak lehet, de ahelyett, hogy csodálkoznék, apám elvét követem. Vevők, én eladó vagyok, és abból élek, hogy ők vásárolnak nálam. Mikor vásárolnak? Ha nem bámulom őket, segítőkész vagyok, és kedves. Ha bámulom őket, na akkor nagyon nem vagyok kedves.
- Tetszik a füled. Mármint, aranyos. Érted, na!
Oké, most ha lenne egy olyan wc, mint ami a minisztériumba visz, akkor tuti biztos, hogy lehúznám magam, vagy elteleportálnék Pestseholse veszélyesebb vidékére. Eddig olyan nagyon jól ment, hogy ne legyek látható, de most nem a boltban vagyok, és nem a pult mögött, most veszélyes terepen járok, nincs ami megvédjen, leginkább attól, hogy önmagam legyek. Ilyenkor pedig, igencsak nagy hülyeségeket beszélek.
- Persze, ne félj, biztosan foglak tartani. Um, csak, hm. Fogd meg, kérlek.
Nyújtom felé a pálcám, mert azért jó lenne, ha az esernyő felettünk maradna. Furcsa érzés ennyire közel lenni egy lányhoz, nem rossz, csak furcsa, érzem, hogy kicsit izzad a tenyerem, de remélem, neki nem tűnik majd fel.
- Ha készen állsz, akkor megemellek.
Nem akarom, hogy csak úgy felpattanjunk, még a végén megint szétgurulnak a cukrok. Milyen kár a mostaniakért is, de hát szerencsére megoldottam, hogy ne sírjon tovább. Ez már azért valami.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 11. 15:19 Ugrás a poszthoz

Hercegnő

Apa elment tárgyalni egy új beszállítóval, azt mondta, nem kell elmennem, menjen vele inkább anya. Gondolom kicsit romantikázni akarnak. Hajnalban indultak, így ma nem nyitott ki a bolt, helyette amerikai palacsintát sütöttem reggelire, és azt mondtam a lányoknak, hogy amit csak szeretnének, azt húzhatnak ma. Panna katicának öltözött, a piros és fekete pöttyös összeállítását két szárnnyal koronázta meg, míg Csenge balerinának, aki egy halálfejes pólót viszel, de szigorúan tütüvel és balerina cipővel. Reggeli után még átnéztem a táskájukat, aztán a sajátomat is, egyik oldalra az egyik lány, másikra a másik, és így sétáltunk el az előkészítőig. Eredetileg még haza akartam menni, elmosogatni, de végül annyira elszöszöltük az időt, hogy muszáj volt elindulnom. Ezek az utolsó napok, jövőhéten megkezdődik a vizsgaidőszak.
Éppen az órarendemet böngészem, amikor megpillantom a lányt, aki olyan szinten kitűnik, hogy az már kikerülhetetlen. Korábban csak egyszer találkoztunk, de tudom, hogy ő az, a cukros lány az esőben. Akkor nem is tűnt fel, mennyire csodálatos. Érzem, ahogy az ajkaim és a szemeim is kiszáradnak, utóbbiakkal elfelejtettem pislogni, így gyorsan bepótolom az elmaradást, de nem akarom elmúlasztani a látványt. Lopva az ajkaimat is megnyalom, mert szinte érzem, ahogy szétrepednek. A Gyógynövények Modern Lexikonának egy vaskos kötete, melyet eddig a jobb kezemben tartottam, egyre jobban kicsúszik a kezemből, izzad a tenyerem, és igyekszem rámarkolni, de alig sikerül. Ez a lány különlegesebb, mint eddig bárki. Csak nézem, ahogy sétál, és úgy érzem, hogy utána kell kiáltanom. De mit fog szólni, ha rákiáltok? Őrültnek fog nézni, meg amúgy is, én nem vagyok olyan, aki emberekre kiabál.
Így hát, elhalad mellettem, még mindig nézem, ahogy távolodik, az illata örökre az elmémbe égett. Csodálatos, és feledhetetlen. Látni akarom. Nem tudom hányad éves, sem azt, hogy milyen órái vannak ma, de látni, nézni, csodálni akarom őt. A tekintetem még mindig rajta, pontosabban úgy csípő tájban látom a lényeget, miközben előrefelé indulok, így történik meg, hogy belecsapódok valakibe, és szegény lexikon tényleg a földre hull.
- Bocs.
Nem is nézek rá a másikra, vörös fejjel igyekszem összekapkodni a holmimat, és elindulni a saját termem felé, azon győzködve magam, hogy a vérellátás az agyam felé haladjon tovább. Kínos.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 11. 19:43 Ugrás a poszthoz

Kimberly

Végre hűvösebb van egy kicsit. Egész nap kókadoztam a boltban, és ilyen melegben Manci néni is csak napi egyszer jön ki, és azt már hat után kicsivel megtette. Pedig kedvelem Mancit meg Erzsikét, mindent tudnak, és mindent terjesztenek. Olyan igazi nénik, akik az utolsó folt bárányhímlőd elvakart formájára is pontosan emlékeznek. Unatkoztam, de most, hogy már végre bezártunk mára, egy kicsit lehetek gyerek. Persze vacsoráztam, és tanultam is kicsit, csak utána indultam neki a vad életemnek, vagyis biciklire pattantam, és bevettem a falut. Imádok biciklizni, a lételemem, sokkal jobb, mint sétálni. Ha tehetném, mindig nyeregben lennék.
Most is, amikor a tavacska felé hasítok, a fülem bedugva, benne a egyik zúzósabb Walpurgis albummal. Imádom ezeket a megbűvölt mugli holmikat, mint az mp3-asom. Kicsi, fel van csíptetve a pólóm nyakára, hogy a fülesem se legyen hosszú, nehogy balesetet okozzak magamnak vagy másoknak. Nem mintha egy hosszú madzag eltávolításával ezt meg lehetne akadályozni, ugyanis a következő pillanatban egy lányt kerülök ki, de nem eléggé szélesen, mert érzem, hogy a keze súrolja a kormányt. Gyorsan lefékezek, majdnem orra is esek, és lepattanva a bicóról, hagyom, hogy szegény eldőljön, és csak forogjon és forogjon a kereke a levegőben. Egy rövid szakaszon a fűcsomónak is annyi lett. Engem ki fognak nyírni otthon, ha a polgi benyújtja a számlát, de most jobban zavar, hogy a lány esetleg megsérült.
- Szia! Ne haragudj, hogy neked mentem. Fáj valamid, megsérültél?
Nem akarom megijeszteni, mert aztán meg lehet, hogy nincs semmi baja, csak én ijedtem meg jobban, mint a kellete.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 20. 08:53 Ugrás a poszthoz

Kimberly

- Hogy...?
Próbálom folytatni, mert a hirtelen riadalomtól meg sem éreztem a meleg folyadék szám irányába történő áramlását, és a következő pillanatban már ott is volt a zsebkendő. Azt hiszem, ezt is kipipálhatom a listámról, olyan, mintha kemény rellonos módjára párbajoztam volna, és most a lány, aki ezt látta, csodálattól áhitatva letörölné a véremet. De hát ugye nem ez történt, mert én okoztam majdnem neki kárt, de ha nem most, hanem pár hónap múlva mesélem el, akkor majd biztos sokkal menőbbnek fogok tűnni.
- Köszi.
Veszem át a zsepit, és még az utolsó kis próbálkozásokat a vérveszítésre letörlöm, majd a nedves és igencsak piros zsepit a kukába hajítom. Néha vannak ilyen érthetetlen dolgaim, most nyilván az ijedtségtől történt, vagy attól, hogy túlerőltettem magam, és megijedtem.
- Várj, véres lett a kezed.
Előhúzom a pálcám, majd magamhoz a kezét, finoman tartom, nehogy fájdalmat okozzak neki, de mégis határozottan, hogy sikeres legyen a bűbájom. Mondjuk lehet, hogy előtte nem ártott volna engedélyt kérnem, de úgy tűnik, túlságosan és nagyon bocsánatot akarok kérni, amiért ráhoztam a frászt.
- Suvickus.
A megfelelő mondattal és mozdulattal pedig tökéletes is, szép tisztává varázsolódik a keze, még szerencsére, hiszen most akkor lennék a bajba, ha ma ez sem sikerült volna.
- Gergő vagyok, levitás.
Fordítom át a kezünket kézfogásra, ha már úgyis itt van a kezemben a keze.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 20. 14:13 Ugrás a poszthoz

Bellácska

- Félkoboldlány.
Biccentek egyet a helyesbítésre, mert valóban, ha teljesen kobold lenne, akkor máshogy nézne ki. Olyan koboldosabban, most viszont pont jó arányai vannak, olyan helyeske és szép.
- Apukád?
Csak egy erős tipp, mert először az anyukájára gondoltam, de aztán meg arra, hogy a lányok nem örökölnek ennyire finom vonásokat az apukájuktól. A húgaim közül Panna az aki inkább az apukámra hasonlít, szegénynek sokkal markánsabb vonásai vannak. Remélem eltaláltam és nem sértem meg, mert tudom, hogy a koboldvérűeknek nagyon erős a mágiája, és azért én csak egy közepes varázsló vagyok, aki a tisztító és pakoló varázslatokban jeleskedik. Ami azt illeti, ezt el se mondom neki, mert még a végén rabszolgának befog. Nem mintha kinézném belőle.
- Akkor most megemellek.
Azt hiszem, kezdjük ezt az emelés részt túlbonyolítani, könnyedén felállok vele, mert ennél sokkal nagyobb súlyokhoz vagyok szokva. Egy pillanatra megtorpanok, hogy merre tovább, de végül a boltot kizárom, és inkább elsétálva mellette a hátsó bejárathoz igyekszem. Most anya is meg apa is a boltban vannak, eléggé furcsán venné ki magát, ha egy kibicsaklott bokájú lánnyal az ölemben oda mennék be, ezért, természetesen arra gondolok, hogy inkább felviszem a szobámba. Ez olyan férfi logika, amire az ember megemeli a szemöldökét, de nem mond semmit. Valószínűleg utólag én is ezt fogom majd tenni. A hátsó ajtó ilyenkor mindig ki van nyitva, mert az emberek nem is tudják, hogy van itt egy bejárat még, zárt udvarral, így könnyen mozgunk. Fel a lépcsőn, be a nappaliba rögtön, majd honnan a szobámba. Ott finoman az ágyra teszem finoman.
- Helyezd magad kényelembe, hozok rá egy kis jeget.
A szobából elég könnyű amúgy megállapítani, hogy levitás vagyok, hiszen ott az egyenruhám, amit anya tegnap akasztott fel a szekrényemre, plusz a téli holmim is, a sálam, a sapkám. Én meg gyorsan ki is megyek a konyhába, hogy szerezzek jeget, addig se gondolkozom azon, hogy mégiscsak megtörtént, és egy lány fekszik az ágyamban.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 20. 22:33 Ugrás a poszthoz

Kimberly

- Sajnálom, nem tudom, hogy történt.
Nem szokása csak úgy eleredni az orrom vérének, furcsa. Elmegyek majd ahhoz a kedves nővérhez, és kérek rá valamit, elvégre boltba dolgozom, pörgök egész nap, nem tenne jót, ha ott is vérezne az orrom. Még szerencse, hogy el tudom állítani viszonylag gyorsan, és őt is meg tudom tisztítani. Mostanában valahogy meglepően sok lány kerül valahogy a kezeim közé. Lassan lehet, hogy le kéne cserélnem a parfümömet, én mondtam apának, hogy a "nőmágnes" nem olyan bíztató név, de nem hitt nekem.
- Csak kicsit tekerni akartam, de elragadott a zene, nem figyeltem. Az én hibám.
Nem vagyok rellonos vagy eridonos, hogy elkezdjek itt veszekedni, hogy minek kell sétálásra használni a sétálásra kijelölt részt, szóval elismerem a hibámat, tényleg én tehetek róla.
- Egy fagyira? Ööö, persze.
Gondoltam rá, hogy valamivel ki kellene engesztelni, de ha már így meg is mondta, hogy mivel, legalább nem kell nekem tippelgetni. Feltűnésmentesen a zsebemhez nyúlok, ami a combomon van, és elmosolyodok, amikor kitapogatom a pénztárcámat.
- Most? Ha ráérsz persze. A legjobb fagyit a közelben lehet kapni.
Ha benne van, akkor akár indulhatunk is, hiszen tőlünk vagy hét méterre ott is van a bódé. Kitelepülések, imádom, hogy a faluban már nem csak télen, de már nyáron is van ilyen.
- Sziasztok! Gergő, rég láttam a szüleidet, jól vannak?
Kérdezi a vidám arcú, bajszos fickó, aki a feleségével főzi ezeket az isteni finom fagyikat.
- Igen, köszönöm.
Biccentek egy kicsit, majd Kimberlyhez fordulok.
- Ami szerintem biztos, hogy kék, aprócukros szélű tölcsérben kérjük a fagyit, abban a nagyobban. Kérhetsz amennyi gombócot csak szeretnél.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 29. 06:44 Ugrás a poszthoz

Kimberly

A szüleim szerint nem kell mindent megcsinálni azonnal, azonban én utálok halogatni. Ha valamit meg kell tenni, akkor meg kell tenni, és most vagyunk itt. Ki tudja, hogy egy hét múlva merre leszünk, az meg olyan rosszul jönne ki, hogy én pl megígérem neki, hogy ott leszek, de aztán mégsem tudok elmenni, és lemondani kényszerülök, mert mondjuk váratlanul leltározunk. Apánál meg van olyan, hogy elkattan valami, és akkor azonnal, de rögtön akarja csinálni, nem figyelve oda rá, hogy a másiknak esetleg máshol kellene lennie.  
- Csak egy gombóc lesz?
Kérdezem csodálkozva, mert hát legalább kettőre vagy háromra számítottam, de hát ő tudja, nekem mindegy. Aztán később meg még majd jól is jön, hogy "csak" egy gombóc.
- De persze, menjünk.
Nem nagyon volt már dolgom így délután, legfeljebb tekerni egyet, így hát inkább a társaságát választottam. Elvégre magántanuló vagyok, szóval nagyon nagyon ritka az olyan pillanat, amikor azt lehet mondani, hogy tartozom valakinek a társaságában, így szeretem kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. Mondjuk azt a szokásomat, hogy vagy sérült lányokat találok az utcán, vagy sérülést okozok nekik akaratlanul, jó lenne, ha le tudná, vetkőzni, mert nem igazán fogja hosszú távon jó híremet venni a dolog. Már szinte látom is magam előtt, ahogy ott állok egy baráti körben és arról beszélgetnek az emberek, hogy kivel hogyan találkoztam. Annabella elmondhatja, hogy én vagyok a cukrosbácsi, aki adott neki cukrot, majd felvitte a szobájába, és ellenkezni se tudott, mert nem ment a lábra állás. Kimberly elmesélheti, hogy lezúztam a biciklimmel. Stella azt, hogy bűbájtanon véletlenül - esküszöm véletlenül - a felsőjét bűvöltem kisebbre a toll helyett. Szóval azt hiszem, vannak itt gondok.
- Mi?
Annyira meglepődök azon, hogy felkiált, hogy a fagylaltot fel sem fogom, ami a ruhámon kötött ki, csak nézem a bogarat, ami gyorsan eliszkol.
- Nem kell aggódni, ő jobban fél tőled, mint te tőle. Viszont a fagyidnak annyi. Vegyek másikat?  
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. szeptember 7. 22:04 Ugrás a poszthoz

CsodaBella

- A félig ember, félig lény leszármazottaknál más a hangsúlyos akkor, ha az anya és más, ha az apa öhm... lény. Biztos van ám erre jobb szó, nem akarok bunkó lenni, ez csak tankönyvi szöveg.
Mondjuk eléggé úgy hangzott, mintha nagy tapló lennék, mert egy halál aranyosnak tűnő kiscsajt éppen most neveztem félig lénynek. Nem is kiscsaj, nagylány, áh, még a gondolataimban is bunkó vagyok. Szuper. Remélem nem olvas gondolatokat, mert komolyan mondom, ég a pofám.
- Szóval, ha anyukád lenne kobold, akkor a hajadon és a bőrödön lenne érzékelhető, meg másabb lenne a szemformád. Azt írja a könyv, amit nemrég olvastam, hogy ha az anya a más fajból származó, akkor sokkal markánsabban jelennek meg azok a jegyek, melyek a faj sajátjai.
Fecsegek, mint valami hülyegyerek. Mondjuk tényleg az is vagyok, és szörnyen kellemetlenül érzem magam, de legalább be tudom fogni, és nem mondok neki olyan, amúgy bóknak szánt dolgokat, amik igazából nagyon nem azok, és nagyon bunkónak állítanának be.
- Az én apám kvibli.
Húúú, igen Gergő, ez az, most aztán mennyivel jobb a renoméd, mert hát a kvibli az éppen olyan horderejű, mint az, hogy a kezedben cipelt lányt éppen lelényezted, meg amúgy az apját is. Randit már nem nagyon kéne kérni, mert az biztos, hogy elmeséli az öregnek, aztán az egész koboldközösség fellázad ellened fiam, és kinyírnak. Mondjuk meg is érdemelném, és talán jobban is járnék, ha elintéznek. Akkor legalább nem tudok majd beszélni.
- A Levita király.
Hú ez egy picit erős kijelentés, kicsit meg is köszörülöm a torkom, mert hát most éppen nem ez a szériánk van.
- Persze most kicsit lerobbant a tornyunk, egy fában lakunk, nem nyertünk pontversenyt, nincs kviddics csapatunk, de amúgy, öhm, a, király.
Azt nem mondom el, hogy miért is van nekem ennyire látványosan levitás hálószobám, inkább a jég finom ráhelyezése után mellé ülök, a hátamat a falnak vetve.
- Mutáns vámpír vérfarkas nindzsateknőc vagyok.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. szeptember 21. 08:15 Ugrás a poszthoz

Kimberly

- Nem, baj, tényleg, nem.
Közben ő dörzsölte a felsőmet, én próbáltam meggyőzni, hogy nem vészes a helyzet, a hideg folt lassan teljesen lehűtötte a testemet, közben meg egészen zavarva jöttem attól, hogy a lány ilyen közel volt hozzám. Mármint, nem igazán volt még ilyen élményem, így eléggé zavarba jöttem, amitől persze a pulzusom egyből kétszázon pörgött, és éreztem, hogy mindjárt kiugrik a szívem. Azt hiszem, ilyen a változókor, eléggé ijesztő, és nagyon örülök, hogy nem vagyok nő.
- Nem, dehogy. Majd anyám elintézi, komolyan.
Mondjuk örülök, hogy anyu nem hallja, amikor így "vagánykodok", mert tudom, hogy nem szereti ezt a stílust tőlem. Meg senkitől se. Szerinte, ha valaki azt mondja, hogy anyám, az nem tiszteli az anyukáját, pedig ez nincs így, csak már nagyobb vagyok, mint tíz éve, nem anyucizhatok mindig.
- Inkább sétáljunk.
Ajánlom fel, ahogy látom, hogy a pad nem igazán jön be neki. Nyilván nem lerázni akarom, csak tudom, hogy jobb, ha nem vagyunk pókos helyek közelében, nekem meg mindegy, hogy hol vagyok, szeretek mozogni.
- Levitás vagyok és igen, a faluban lakom. Innen származom, sosem jártam még máshol.
Oké, ez talán kicsit furcsán hathat neki, de ez az igazság. Még sosem hagytam el ezt a helyet, és ez lehet, hogy valakinek furcsán hathat.
- Na és rólad mit érdemes tudni?  
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. december 8. 19:54 Ugrás a poszthoz

Saci

Könnyed esti séta, avagy ha már egyszer megígértem, akkor elviszem a töltött káposztát Marcsi néninek. Arról mondjuk nem volt szó, hogy anyu vagy harminc litert csomagol neki, de azért csak sikerült épségben leszállítanom a legtávolabbi utcába. Visszafelé azonban gondolok egyet, és úgy döntök, hogy kerülőúton jövök, célszerű lemozogni azt a sok süteményt, amit a káposztáért cserébe kaptam. Meg amúgy is kell némi elmetisztogatás, mert egyrészt sok macska, sok történet, sok név, sok emlék, én meg nagyon sokat bólogattam. Persze, emlékszem Mancsocskára, arra, amelyiknek három folt volt a mancsán, függetlenül attól, hogy akkor még meg sem születtem, és óó igen, hogyne, a kis Hófehérke. Mondjuk rá tényleg emlékszem, mert négyévesen a cicát a nyakánál fogva emeltem fel, amiért Marcsi néni seprűvel megkergetett. Azóta is csak kényszer alatt vagyok hajlandó elmenni hozzá, mosolyogni, és nagyon igyekszem kerülni az érintkezést a bundás élettársakkal.
Sétálok, sétálok, és egyszer csak egy lányba botlok, aki nagyon nézi a vizet. Vannak furcsa szokások erre, de hogy valaki így nézi a tavacskát, azt még nem láttam. Beleszól, aztán tovább halad, megint beleszól, megint továbbhalad. És így folytatja a rendes tókört.
Nem tudok elmenni a helyzet mellett, hogy egy lány tényleg a vizet szólongatja. Ez eléggé morbid és aranyos egyszerre. Oké, én se vagyok teljesen normális, ahogy egy fának dőlve nézem őt, és vigyorgok.
- Helló.
Köszönök vissza végül, mert ha már a víz nem válaszol, akkor legalább én sajnáljam meg ezt a szerencsétlent.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. december 8. 22:02 Ugrás a poszthoz

Saci

- Ahham.
Eléggé sokat beszél ez a lány. Már éppen nyitnám a számat, hogy megmondjam neki, fogalmam sincs, minek akarja, hogy látsszon, de nekem még tippem sincs arra, hogy mi az, amikor hozzáteszi ő is, hogy nem tudja, hogy minek látszik, de nem az. Hát ez igazán remek. Szóval kicsit ráncolom a homlokom, és megvallom, megpróbálom felvenni a fonalat, de azért valljuk be, hogy nem könnyű.
- Szóval.
Emelem fel a kezem, remélve, hogy nem tesz hozzá még hat mondatot az eddigi ismereteimhez, mert most már legalább azt is tudom, hogy minek kellene látszania, annak, ami nem annak látszik, aminek látszik, de mégsem.
- Tényleg van itt sellő, de szerintem ebben a idegben nem dugja ki a nóziját. Neki elég jó ideje van ott lent, majd talán tavasszal.
Akkor szokta néha megijesztgetni a gyerekeket, mert azért valljuk be, egy sellő minden, csak nem szép. A mitológiai alakkal, meg a mesekönyves Ariellel szemben eléggé "brrr" a kinézete. Sőt! Nagyon is az. Mondjuk úgy, hogy a lány nem nagyon vesztett sokat azzal, hogy lemaradt az élményről.
- Aha, köszi!
Bár ettem elég édességet, ez valami átmenet volt inkább a savanyú és az édes között, pont jó arra, hogy lefojtson több tonna cukrot, ami lerakódik majd, és idő előtt feldobom a pacskert.
- Viszont, ha már a fejedben vannak a kívánságok, megpróbálhatom teljesíteni őket.
Nem mintha én olyan sukár sellő lennék, vagy nagyhatalmú, de ínséges időkben, nem árt meggondolni.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. december 9. 09:16 Ugrás a poszthoz

Saci

- Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy neked sincs unalmas életed.
Felelem őszinte csodálkozással, hiszen való igaz, ennyi dolog szerintem velem még életemben nem történt, nemhogy az elmúlt néhány hétben. Ez a lány nem semmi, biztos vagyok benne, hogy Eridonos. Ők szoktak ennyire aktív életet élni.
- Miért hiszel nekik?
Mert hát eléggé átlátszóak lehetnek, és a második után az ember már inkább csak elsétálna, mint, hogy odafigyeljen rájuk. Azonban, ha megvizsgáljuk a dolgokat, lehet jogos is a dolog. Ki ne remélné, hogy élete szerelmét látja meg a vakrandin, vagy éppen tényleg bajban van valaki az erőben, hogyan feküdnél ezzel a tudattal nyugodtan az ágyba? Szóval a lány cselekedeteit még meg is értem, csak mondjuk azt nem, hogy az osztálytársai miért ennyire gonoszok.
- Gergő, negyedikes levitás.
Felelem, ahogy végre sikerül lenyelnem az almaszirmot, és még a kezemet is kinyújtom felé. Azt nem teszem hozzá, hogy prefektus, mert nem nagyon szeretnék megbüntetni egy amúgy kedves, és láthatóan eléggé hiszékeny kislányt.
- Én a faluban lakom, de ha gondolod, szívesen elkísérlek az iskolai kapujáig, nehogy valami bajod essen.
Nem mindenhol biztonságos a falu, és nem mindig, az is igaz, de nekem sincs kedvem kockáztatni, mert ugyanúgy én se tudnék nyugodtan aludni, ha tudom, hogy ő bajban van. Ördögi dolog ez az aggodalom.
- Gondolom, te eridonos vagy.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. december 11. 15:36 Ugrás a poszthoz

Saci

- Hamar lesznek.
Tapasztalatból beszélek. Eddig én voltam a szellem srác, aki néha megjelent, megírt egy vagy két dolgozatot, aztán huss, már el is tűnt, és sokan csak néztek, hogy ki az. Aztán, ahogy egyre több fent létre lett lehetőségem, úgy lett egyre több barátom is, és azt kell, hogy mondjam, egyikőjük sem unalmas. Van egy manólány, Kedves prof elsőszülöttje, és Emese, aki azért jött a világra, hogy engem elrontson.
- De bolond vagy!
Nevetem el magam az elméletére, és jól megrázom a fejem. Nem mondta még senki ezt nekem, de vicces. Sokan amúgy azt hiszik, hogy levitásnak lenni annyit tesz, hogy mindenféle pluszokat csepegtetnek belénk, amitől tiszta szivacs lesz az agyunk.
- Csak fogékonyabbak vagyunk a tanulásra meg az új ismeretekre. De például, mi inkább elméletben vagyunk jók, kivéve Helena Payne-t, mert ő komolyan mondom a legokosabb boszorkány az egész suliban. Viszont, ha valaki tápos, az tuti, hogy az ő családjuk. Tök különbözőek, de nagyon különlegesek és megmaradnak az ember emlékezetében.
Helena nekem első látásra egy olyan plátói szerelem. Szőke, idősebb, intelligens, babaarcú. Eléggé olyan, aki után szívesen megfordul az ember. Aztán a múltkor, amikor Mesivel a pubban voltunk. láttam Ariana-t, neki a szemei maradtak meg a leginkább, hatalmas nagyok és sötétek. Aztán ott van Cath, aki hangos és feltűnő, hát, nála leginkább a domborulatai amik úgy a tini elmém jó részében benne vannak. Szerintem ott nagyon különleges úton vannak kiválasztva a feleségek.
- Laura... nos ő, eléggé pökhendi. Sőt, továbbmegyek, állítom, hogy csak a szája nagy. Okos, de nem intelligens.
Laura sokat kérkedik. Az eredményeivel, a vizsgáival, a versenyeken elért helyezésével. Leginkább az ember arcába tolja azt, amitől ő az, aki, és ez szörnyen zavaró tud lenni.
- Rá nem is éri meg irigykedni. Ebbe meg gyorsan belejössz majd, csak egy-két barát kell, ha gondolod, én szívesen leszek az egyik. Mondjuk nem mindig vagyok a suliban, de ha igen, akkor lóghatunk együtt.
Nem hinném, hogy Maja vagy Bella ellenezné, ők is nagyon kedvesek, és szerintem eléggé örülnének is neki, ha lógna velünk még valaki.
- Persze, szívesen. Akkor arra menjünk.
Mutatom az utat vissza a falu felé, mert ez még szerintem bőven belefér. Menet közben pedig válaszolok az utolsó kérdésére.
- Először még nem volt egyértelmű, mert almaszirommal hívogatni egy sellőt, nos ez navinés dolog inkább, tudod, olyan kis helyes. Azonban jóval élénkebb és pattogósabb vagy náluk, így betippeltelek az eridonba.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. december 12. 17:38 Ugrás a poszthoz

Saci

- Várffy, óóó, részvétem.
Hallottam, hogy szeretnek rászállni az olyanokra, akik tanárgyerekek vagy vannak hozzátartozóik a tanári karban. Nem csodálom, hogy Sára is lehalkította a hangját a megfelelő pillanatban. Nem értem mondjuk, hogy mire jó ez, mit éreznek azok, akik ezt csinálják. De gondolom, nem is kell értenem, mert én ilyet nem csináltat sosem, ez meg ilyen lelki kielégüléses dolog.
- Igen, ő eléggé ismert, és az biztos, hogy akivel ő barátkozik, az menő. Nem, én sem, de hát meg kell próbálni, hátha nem is olyan rossz fej. Az ilyen lányok tudod, mindig elképzel valamit az ember róluk, főleg azt, hogy ők jobbak, mint azok, akik nem így népszerűek, aztán meg kiderül, hogy ők is átlagosak, csak jobb a marketingjük.
Tudok egy-két lányt, akik eléggé népszerűek, és ők például megtervezik az egész napjukat, előre. Hogy hogyan viselkednek, milyen szavakat használnak, kivel érnek rá barátkozni. Mondjuk nekem ez így nem tetszik, mert ők is annyira mássá tudnak válni. Jó, ők nagyon igyekeznek a látszatnak élni, de pont az igyekezetben vesztik el önmagukat. Legalábbis én így látom. Szóval nem minden a népszerűség, hiszen nem is biztos, hogy te magad, a valódi ember a népszerű.
- Lehet, hogy ilyen háremes törekvései voltak az apjának. De ha jól tudom, nem is Helenáék anyja az első felesége, hanem ők valami harmadik vagy negyedik anyától vannak.
Láttam egy régebbi tablón, hogy volt itt már egy Payne, valami Trevor. A múltkor, amikor járőröztem, akkor olvasgattam a tablókon a neveket, és ott szúrtam ki. De az a srác mostanra már valami harmincéves, vagy annál is több. Szóval utána a könyvtárban megnéztem a családfájukat, és akkor láttam, hogy mennyire sok anyától születtek.
- Annak tartom magam.
Sok mindent mér az intelligencia, de úgy gondolom, hogy a legtöbb dolognak, amit jelent, megfelelek, valamint a viselkedésem is olyan, ami engem tükröz, és amivel nem bántok meg másokat. Ezt - hogy intelligens vagyok - bátran merem mondani.
- Vannak itt furcsa alakok, az biztos, de szerencsére nem olyan sokan. Ennek kifejezetten örülök.
Régebben többen voltak, apa is az olyanok miatt robbant le, akik átléptek egy határt. Amikor betörtek a boltba, és ott találták az öregemet, nem volt kegyelem. Persze járhatott volna rosszabbul is, ő is, mi is, de szerencsére ez nem történt meg, hiszen a mai napig morgósan dirigál nekem.
- Igen, és nem, nincs. Vannak szobatársaim, ha jól tudom, fent, de én mindig lesétálok a faluba. De van egy ágyam valamelyik szobában arra az esetre, ha mondjuk nem tudok hazajutni.
Mondjuk az a nagy helyzet, hogyha ez bekövetkezne, akkor szerintem azt se tudom, hogy melyik szobába kellene mennem, ennyire nem voltam még fent sosem hosszú távon. Mostanság is a prefektusi feladataim miatt vagyok láthatóbb.
- Nem, nem zavar. A legjobb barátom, Annabella is eridonos és pattogós. Ő az egyik prefektusotok.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. május 26. 07:06 Ugrás a poszthoz

Kiscsibém  Love


Tanulósrandi. A hivatalos megfogalmazása talán annyi, hogy anyádék akkor nyugodtak, ha a találkozásotok nevében benne van a tanulás szó, de igazából az első húsz perc varázstani alapismeretek után elkezdenek elindulni a kezek. Először persze csak "véletlenül" érsz hozzá a másikhoz, éppen csak, hogy megkérdezd: "Mennyi időm is van kidolgozni a B tételt?", aztán mosolyogtok egymásra, majd közelebb csúsztok, egyre sűrűbben érzitek, hogy a másik néz titeket, és ti is sűrűbben pillantotok fel, aztán egyszer csak bumm, azon kapod magad, hogy egy apró puszin túl nyelveddel kérsz bebocsátást a szájába.
Ez volt olyan, három órája. Saccra. Azóta leginkább csak csókolózom, simogatom az ölembe húzott aprócska lányt. Imádom őt, az egész lényét, ahogy az arcával grimaszol, ahogy próbálom őt zavarba hozni. Ahogy egyre inkább fiúvá válok mellette. Bolondos, kissé akaratos és makacs kölyökké. Akaratos, de tisztelettudó kölyökké. Nem léptünk át még egy határt, még ha nagyon akarom is, mert, azt mondtam, ez a dolog csak akkor történhet meg, amikor ő is akarja. Nem leszek olyan gyökér, aki kiköveteli magának a dolgot, aztán elégedetten csettint, hogy kösz, ez jó volt. Nem. Eszemben sincs. Mélyen tisztelem őt, és érzem, hogy vannak dolgok, amikről nem kell beszélnünk, például a családja, és van, amiről kell, például a kviddics, a képregények, mi.
- Megszöktetlek a hétvégére.
Suttogom az ajkaiba, szorosabban húzva magamhoz, és mivel valahogy - magam sem tudom, hogyan - a székekről a fotelekbe telepedtünk, így most kérlelőn pillantok fel rá, hogy mondjon igent. Igazából már mindent elterveztem, és kivételesen áldását adta apám is arra, hogy ne legyek itthon a hétvégén. Viszont ehhez mondjuk Mei sem árt, egyedül nem olyan izgalmas a dolog.
- Arra gondoltam, hogy felmegyünk Pestre. Turistáskodunk, elviszlek vacsorázni, veszünk pár új játékot. Kell valami, amiben nem alázol szét harminc perc után.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. június 9. 06:53 Ugrás a poszthoz

Kisszerelmem Love


Megvallom őszintén, amikor Mei és én programot tervezünk, mindig olyan helyet választok, ahol folyton érezhetjük a másik jelenlétét, ahol ha felé fordulok, a kapcsolatunkba nem vonunk bele még hat embert. Imádom őt, és imádok benne mindent. Imádom, hogy úgy szereti a Marvelt, ahogy én, még ha ő inkább Amerika Kapitányhoz húz is. Team Tony, sorry baby. Szeretem, hogy alacsony, hogy a vonásait nem tudja elrejteni, olyan őszinte a mimikája mindig. Szeretem, ahogy gondolkozik, ahogy lép, ahogy kezeit a kezeimbe rejti. Néhány napja, amikor éppen elmagyarázta nekem, hogyan közelítsek meg egy bűbájt, rájöttem, hogy amit érzek iránta, az a különös és megmagyarázhatatlan érzés, ami átjár, az a szerelem.
Hittem már korábban is, hogy szerelmes vagyok, Annabellánál azt éreztem, hogy igen, ez az az érzés, de már tudom, hogy az nem teljesedett ki, hogy Mei az, aki kiváltotta belőlem a teljes szerelmet, hogy ő adta meg nekem ezt az érzést. Mosolyogva pillantok le rá, ahogy megérzem kezeit, és imádom, ahogy pipiskedve emelkedik fel, én pedig engedelmesen hajolok le hozzá, hogy apró csókot nyomjak az ajkaira. Sosem vagyok tolakodó, tömegben meg pláne nem, nem hiszek abban, hogy a nyelvem a torkán kell ledugnom ahhoz, hogy megmutassam a világnak, a csaj hozzám tartozik.
- Bolond vagy, hát szerinted ráérek majd kinevetni téged, miközben én is sírok?
Tudom, hogy mennyire fontos neki Steve, és éppen ezért remélem, hogy nem fog meghalni. Vagy, ha meg is hal, már úgy tegye, hogy elért mindent, nem hagyott nyitottan semmit, hogy ne legyen benne megbánás. Lépek egyet, és elkapva a derekát, fordítom a pénztár felé, válla felett áthajolva mosolyogva köszöntöm a fiatal lányt, aki szembenéz velünk.
- Jó napot! Foglalásunk van a Végjátékra. Benzsay Gergely néven.
A jobb kezemmel ügyesen veszem elő a pénzt, fizetek, miközben a bal kezem végig Mei hasán pihen, egészen hozzábújva szerzem meg a jegyeinket, gyors búcsú, majd kiegyenesedve indulok el vele a büfé felé.
- Három órás... mit vegyünk?
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. június 9. 07:09 Ugrás a poszthoz

Kiscsibém Love


- Hablabla.
Ennyit tudok felelni arra, hogy neki se megy mindig az én legyőzésem. Kamus. Hatalmas kamus maga Ms. Watts. Dehogynem. Lehet, hogy megnehezítem a dolgát, de nem győztem hetek óta. És nem, én nem a cuki barát vagyok, aki hagyja a barátnőjét nyerni, mert abban reménykedik, hogy a felfokozott hangulatban majd a lány kapható lesz mindenre. Nem, én a fiú vagyok, aki vért izzadva próbál taktikusabb lenni, mint a mellette ülő, próbál jobban kellékeket választani, és a végén mégis gyöngyöző homlokkal nézi végig, ahogy veszít. Nem értem, hogyan veszítek. Vagyis de, de néha csak nézek, mint a lukinyúl.
- De bolond vagy.
Nevetem el magam az egyértelmű utalásra, ami a származását illeti. Valóban, az ő népe igazán ért ahhoz, hogy egy utcán végigsétálva nettó nyolcvanhat jó és húsz elfogadható képet készítsen. Én meg, csóró, éppen csak kihozok valamit ugyanabból a látványból. Nevetésem enyhül, ahogy a nyakam köré fonja a kezeit, és eláll, amikor a tekintete találkozik a tekintetemmel.
- Azt nagyon jól teszed.
Illedelmes és türelmes vagyok, de fiú is, nagyon kamasz, ha Meiről van szó, így a derekát átölelve rántom közelebb magamhoz az ölemben, és ajkaimmal ajkait célzom meg, már nem udvariaskodom, ha csókról van szó, ennyi idő alatt kiismertem az ízlését, és illik az enyémbe. Szeretek vele csókolózni, és nyilván minden mást is szeretnék, de türelmesnek kell lennem, mert nem akarom elveszíteni. Azt akarom, hogy akkor történjen meg közöttünk, ha ő készen áll. Addig pedig teljesen nyugodtan csókolózok vele órákon át. Kicsit előre hajolok, hogy testem a testének feszülhessen, és érezhessem, hogy itt van velem.
- Annyira gyönyörű vagy ma is.
Suttogom az ajkaiba, és csillogó szemekkel nézek a szemébe. Mei mindig szép, de egy ideje már gyönyörűbbnek látom mindenkinél.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. június 18. 07:53 Ugrás a poszthoz

Kiscsibém Love


- Ez így igaz.
Folytatnám azzal, hogy örökre, de egy nevét elhallgatni kérő háztársunk azt mondta, hogy a kapcsoltunk statisztikailag halálra van ítélve, mert a korunkat nézve még diákszerelemnek számítunk, ráadásul túl nagy a kulturális differenciáltság - jelentsen ez bármit is -, és, hogy egy olyan lány, mint Mei nem illik egy olyan kölyökhöz, mint én. Azóta, amióta ezt ilyen simán a szemembe mondták, azon gondolkozom, hogy igaz lehet-e, hogy tényleg képes-e a statisztika győzni az érzelmeinken, hogy lesz-e egy olyan pont, amikor azt mondja, hogy nem kér belőlem, hogy szép volt, jó volt, de inkább egy igazi férfi az, akire vágyik. Hiába nézem magam a tükörben hosszú órákon át, nem tudok férfiasabb lenni, nem tudok olyan lenni, mint mondjuk a házvezető-helyettese, vagy a tanári kar többi tagja, vagy a rellonos alfahímek. Én túlságosan is anya vonásait örököltem.
- Szeretlek.
Mosolyogva hunyom le a szemem, ahogy a homlokát a homlokomnak dönti, megnyugszom. Nem érdekel az, ha ez egyszer véget is ér, az a jövő, nem a jelen. A jelenben pedig mindennél jobban hiszek magunkban, hiszem, hogy boldog, hiszen én is az vagyok. Nem tudom már felvenni apám megjegyzéseit, mert ha beszól valamit, csak az jut az eszembe, hogy Mei mellett vagyok, és ez erőssé tesz, mintha a kapcsolatunk egy láthatatlan, erős pajzsot képezne a világ ellen. Persze néha az olyan kis szemetek, mint a statisztikázós átjutnak rajta, de többségében mindent kibír. Vagyis majdnem, mert a célozgatására rákvörössé válok.  
- Hm.
Hümmögök, torkot köszörülök, a világ legvonzóbb embere lehetek ebben a pillanatban. Ujjaim feljebb csúsznak, a nyakát simogatják, majd két kezem közé fogom az arcát, és komolyan nézek rá.
- Oké.
Nem csak a legvonzóbb, de a legromantikusabbnak ható is tudok lenni. Oké... Istenem Gergő, ez már túlmegy azon is, mint a Star Wars ikonikus Szeretlek - Tudom párbeszéde. Nem, ez nem egy félvállról vett oké, az arcom, a szemem ezt mondja, de a hangom, az nem tudom, a mutáláskori Gergőt idézi inkább.
- Valamit tudnod kell.
Ajkaimat megnyalva nézek rá, bátorságot gyűjtve hozzá, hogy kimondjam. De hát csak nem olyan vészes a dolog nem. Ez is vajon része lesz a statisztikának? Remélem, hogy nem.
- Én még soha.
A fejem is megrázom, hogy értse, mire gondolok. Elméleti ismereteim vannak, számos, de gyakorlati? Annak rendesen híján vagyok, és aggódom, hogy mi van, ha kiábrándítom.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. június 19. 09:36 Ugrás a poszthoz

Kiscsibém Love


Felfedni magunkat a világ egyik legnehezebb dolga Egy ember kezébe helyezel egy hatalmas súlyt, megadva a bizalmat neki, hogy képes lesz az idők végezetéig tartani. A szerencsésebbek elég erős kezekbe adják a "csomagjukat", és valóban bíznak a lehető legjobb végkimenetelbe. Én pedig most remélem, hogy életem legerősebb markát fogtam ki.
Válaszára a zavarom növekszik, mégis megjelenik valami más, a megkönnyebbülés. Meg persze ezáltal az aggodalom is, mert mi van, ha nem lesz jó neki, de mi együtt jók leszünk, és életünk végéig összetartozunk majd, és amikor a játszótéren beszélget majd a többi anyukával, ő is szélesen mosolyog, de belül aggódik majd, hogy az igazságot nem mondhatja ki, hogy nem több, amit kap, csak egy gyenge közepes. Előreszaladtam.
Az a baj, hogy ezt viszont én tekintem kihívásnak, olyan kihívásnak, amiben nagyon meg kell felelnem, nagyon meg akarok felelni, nagyon azt akarom mondani, hogy igen, ez olyan, amire büszke lehetek. Azt hiszem, megvan a program, hogy min fog kattogni az agyam egész éjjel. Közelebb húzom magamhoz, és újra birtokba veszem az ajkait, hogy éreztetni tudjam vele, mennyire csodálatos, és mennyire örülök, hogy van nekem.
- Egy kicsit sem.
De még mennyire, hogy nem. Csak nagyon messze van az a hétvége, szívem szerint most azonnal, mielőtt még túl mélyre ásnék a témában, megtenném, de nem akarok egy tanulószoba hátsó sarkában elvesztett és elvett szüzesség gondolatával élni. Szeretem Mei-t, szerelmes vagyok belé, és ezt az élet minden terén ki akarom mutatni neki, tisztességesen, elkényeztetve őt. Nélküle nem lennék ilyen erős, ilyen nyílt, nem tudtam volna kiadni magamból azt, ami eddig bennem gyűlt feszültség főleg apám miatt.
- Köszönöm, hogy vagy nekem.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 2. 11:04 Ugrás a poszthoz

Kisszerelmem Love


- Soha.
Ígérem, és ez nem egy elcsépelt közhely. Sosem akarom elengedni a kezét, sosem akarok nélküle élni. Lehet, hogy ez az egész csak pár hónapja tart, de most először érzem magam biztonságban, most először érzem azt, hogy ez működőképes lehet az idők végezetéig. Sosem akartam többet vagy mást, mint azt, amit mellette tapasztalok, és nem hittem volna, hogy valaha többet tapasztalok. Mei tökéletes. Mintha csak nekem küldték volna az égiek. Egy gamer lány. Mekkora esélye volt, hogy éppen egy gamer lány hagy el egy füzetet, ami tele van receptekkel, és amelyek pont olyan ízvilággal rendelkeznek, amelyet imádok? És ha megnézzük, Mei olyan, mint amilyen lányokra mindig is buktam. Alacsony, törékeny, izgalmas, gyönyörű szemű. Évmilliókig el tudnám nézni a szemeit, főleg miután porig alázott.
- Páros popcorn menü.
Mondom ki boldogan, mert ezt a mondatot korábban sosem mondhattam ki, és mindig irigyeltem azoktól, akik viszont igen. Nagy moziba járós vagyok szóval elég sokat irigykedhettem. Lopok tőle egy csókot, amíg az előttünk álló rendel, nem érdekel, hogy más mit gondol rólunk. Észvesztően nyálasak tudunk lenni, és élvezem. Ember, hát kit büntet meg a saját barátnője azért, mert átcsókolózta a takarodóidőt vele? Naná, hogy engem, és bevallom, erre a büntetésre igen büszke vagyok. Az Edictumban is megjelent, és kijelenthetem, igaz. Minden egyes leírt szó, igaz.
- Meg nézzünk valami csokit. Én tuti, hogy veszek egy M&M's-t is.
Gergő és a hasa, jó, hát na, vannak extrák, amikkel el kell fogadnia. Férfinak kell lennem a végén, tudom, de mégis azt érzem, hogy valamiért én fogok jobban összetörni. Ez a film el fogja vinni a lelkem egy darabját.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 4. 08:40 Ugrás a poszthoz

Kiscsibém Love


- Benzsayné?
Emelem meg a szemöldökömet, de a szám szélesebb mosolyra húzódik, mint eddig, és van egy furcsa mellékdobbanása a szívemnek. Végül is, igen, ha azt vesszük ő az, pontosabban nagyon szeretném, ha egy nap az lenne. Mondjuk nem tudom, hogy miként lenne a neve, mert vegyes házasság lenne, de megoldanánk, ebben biztos vagyok.
- Hogy hozzám tartozol.
Mondom ki azt, amit először gondolok a dologról, mert valóban ezt jelenti ezen a szinten. Iskolások vagyunk, és az iskolai párokat általában így szokták hívni, mint a Révay lány, akit még most is Vajdáznak. Mondjuk oké, vannak akik ezt a dolgot komolyan veszik, ezért lett Stella is Kreßler, Cath meg Brightmore. Ha tippelnem kellett volna, akkor én Lilire tettem volna, mint tanulmányai alatt házasodóra, és Stellára mondtam volna azt, hogy ő nem lesz soha házas, mert minek azt, ő egy erős, független nő. Igen, elelmélkedem ezen békésen, egy perc is eltelik így talán, miközben monoton simogatom Mei hátát, és azon gondolkozom, hogy mikor is ideális házasságra lépni.
- Igazából a magyar megfelelője annak, hogy Mrs. vagy.
Oké, és akkor benne is vagyunk a témába, hogy miért is mondják ezt. Mi eléggé látványos szerelmesek vagyunk, de nem nagyon érdekelnek a füttyögők meg azok, akik javasolják, hogy menjünk szobára. Már nem jövök zavarba, csak egy kacsintással jutalmazom az ilyen ötleteket. Megyünk, a hétvégén. Ez a hétvége egy új szint lesz mind a kettőnknek, és nem izgulok, most még, mert vele történik meg. De majd akkor? Na akkor nagyon fogok.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 4. 09:41 Ugrás a poszthoz

Kisszerelmem Love


Sokkhatás. Abban a pillanatban tudtam, hogy ez itt a vége, hogy Dr. Strange felemelte a kezét. Akkor értettem meg, hogy mi is az egyetlen megoldás, hogy mi fog történni. De nem akarom elfogadni, hogy megtörtént. Amikor Morgan megjelent, már akkor is sejtettem, de mégis, mikor Natasáék harcoltak, ott a család volt a döntő. Reménykedtem benne, hogy itt is a család lesz, pedig tudtam, hogy nem épülhet minden erre. Tudtam, de nem akartam ezzel számolni.
Nem könnyeztem meg a halálát, mert még nem értettem meg, hogy ez mit is jelent pontosan. Nem értettem meg akkor még, hogy ez tényleg a vége. De a temetés, ahogy ott volt mindenki, kiváltotta belőlem, hogy a sós lé kitörjön. Nem sírtam, nem drámáztam, de folytak a könnyeim. Most is, mikor Mei meleg, puha ujjai hozzám érnek, érzem, hogy húzódik a bőröm. Rámosolygok, mintha nem épp most vesztettem volna el a hősöm.
- Most majd biztos jól felmegy az ára a Vasemberes cuccoknak.
Mondom rekedten, mert szeretném, ha látná, hogy nincs baj, hogy nincs semmi baj. De ez nem igaz, mert van baj olyankor, mikor látod a hősöd meghalni. Megmentette az emberiséget, a lányát, mégis elment. Lezárult a története. Egyszer mindenkinek kell egy lezárás, és most mind a ketten kaptunk egyet, ki-ki a magáét.
- Az a tánc, gyönyörű volt.
Mosolyodom el, és közelebb hajolva hozzá, puszit nyomok az arcára. Tudom, hogy ebben reménykedett, hogy a kapitány megkapja a megérdemelt boldogságot, és le a kalappal, csodálatosan kivitelezték. Csodálatos volt. Tudom, hogy lesznek a filmnek ellenlábasai, én is számos helyen bele tudnék kötni, de most, első nézésre csak a színtiszta érzelmek vannak bennem. Ujjaim az ujjai köré finom, és felállva, felhúzom, mivel a terem nagy része már kiment, jobb, ha mi is elindulunk ki.
- Beugrom a mosdóba, a kóla.
Vagy a film, mert, hogy célszerű lenne megmosnom az arcomat is, na nem akarom, hogy azt gondolják, szegény lány az érzelmes pasijával mászkál, ahelyett, hogy valami normális csávóval lenne. Nyomok egy csókot még az ajkaira, mielőtt eltűnök.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 8. 21:55 Ugrás a poszthoz

Kisszerelmem Love


- Az FBI-os csaj! Csak néztem, hogy mi van. Borzalmas volt. Nem is értem, hogyan lehet Peggy-n kívül másik szálban gondolkozni!
Én sem gondolkozom már egy ideje másik szálban. Régebben folyton az opciókat néztem. Mi van, ha ez a lány és nem az, mi van, ha vele jönnék össze? Mit szólna a másik? Aztán, ahogy elengedtem ezt a problémát, úgy sétált be az életembe Mei. A tökéletes nő. Hihetetlen, de tényleg így van. Egyszerűen tökéletes. Az biztos, hogy ő sosem fog kiakadni, ha a spórolt pénzemből mondjuk karácsonyra valami Marveles cuccot veszek neki, vagy mondjuk egy játékot, amit együtt pörgetünk ki.
A mosdóra hivatkozás leginkább az érzelmi világom rendezésére szolgált, persze most jön a sétálós rész, amiben kiváló vagyok, minden lány álma, mert nagyon jól tudok sétálni. Nem rohanok és nem unom el. Lehet ez kellene, hogy legyen a foglalkozásom, hogy lányokkal sétálok, és meghallgatom őket. Szóval persze azért gyorsan elintéztem a folyóügyeimet is, megmostam az arcom kicsit, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy szerencsétlen.
- Van egy ajándékom a számodra.
Suttogom a fülébe, mert amíg ő bent volt, én úgy helyezkedtem, hogy ne lásson meg azonnal, és mindenképpen mögé kerülhessek. A haját eltűrve a bal válláról, apró csókot lehellek rá. Imádom ezt a felsőt, nem csak azért mert piros, amit az én kedvemért vett fel, hanem, mert kilátszik a válla, és szerelmes vagyok a vállába. Minden másába is, persze, de a válla egy külön szerelem. A szoknya csücskénél megfogva fordítom magam felé, hogy csókot nyomhassak az ajkaira, mielőtt ujjaim az ujjai közé ékelve, el nem indulnék vele kifelé.
- De nem itt.
Kell egy hely, egy tökéletes és meghitt hely, ahol el tudunk bújni egy csendes sarokban. Máshogy terveztem, de végül a mozi nem ment bele, pedig úgy lett volna az igazi. Kicsit magam után húzom, mint a romantikus férfi példányok mindegyike, aki most nagyon elhatározta, hogy ebbe aztán belefektet mindent.
- Jó lesz.
Szólok még a mellettem robogó - de az sem kizárt, hogy mint a lufi szélben lebegő lánynak -, amíg ki nem kötünk a főtéren, ahol van zöld rész. Mondtam én, hogy jó lesz. A magammal hozott kabátot leterítem, és segítek, hogy le tudjon ülni, én pedig mellé nézek, és egy hosszú percig csak nézek magam elé. Megvan a lendület, csak meg kell fogalmazni.
- Ezt a valamit egy nap, ha szeretnéd, átcserélhetjük egy másikra, vagy megmaradhat örökre ez. Nem kell papír mellé, csak te meg én. Viszont komolyan gondolom, hogy ezt akarom, Mei. Ahogy neked jó. Az elénk vetített példák nem jók, de mi csinálhatjuk jól.
A mondandóm végére előveszem a kis kék bársonydobozt, azt ami hetek óta az éjjeli szekrényemen van, mert ami feltűnő, azt nem vesszük észre, és felpattintva felé fordítom.
- Társak?
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 9. 07:29 Ugrás a poszthoz

Kiscsibém Love


- Viccnek.
Még bólintok is hozzá, mert ezt többnyire tényleg így gondolják, Vagy ha nem is vicc, hát kedves gesztus. El van ismerve a kapcsolatunk, és ez ellen senki nem tehet már semmit. Kőbe van vésve, vagy valami ilyesmi. Szóval a lényeg, hogy már széles körben elterjedt, hogy ezt komolyan gondoljuk, és foglaltak vagyunk mind a ketten. Már jó, Már olyan dolog, ami miatt nem kell aggódnunk, kivéve, ha valamelyik nagyszájú nekikezd az én elhódítom kezdetű dolgoknak, de mivel szinte minden diák nálunk vásárol, erre kicsi az esély. Minket sosem piszkáltak, sosem ugrattak azzal, hogy együtt vagyunk, sem azzal, hogy Mei felettem jár.
- Segítenie kell nekem Benzsayné, mert fogalmam sincs, hogy merre tanuljak tovább.
Apámnak még mindig nem meséltem el, hogy egyelőre nem szándékozom átvenni a kereskedést, hogy szeretnék továbbtanulni. Tudom, hogy ez neki nem szerepel a tervei között, de amikor anyával erről beszélgettünk, ő azt mondta, mindenben támogat, és ott lesz mellettem, amikor közlöm apával, csak gondoljam át, hogy mit akarok. Itt folytatni a tanulmányaimat, vagy esetleg egyetemre menni. Csak annyit kért, hogy segítsek továbbra is a boltba, mert ő egyedül nem bírná. Sem apát, sem az eladást. Szóval ez a része csak természetes.
- Fogalmam sincs, hogy mi lehetnék.
Kellene egy külső, és lehetőleg reális ötlet, vagy kettő, mert jelenleg a szuperhősön kívül nem nagyon jut eszembe, ami lehetnék. Eddig csak sikertelen kísérleteim vannak, mint például a legyen olyan arcszőrzetem, mint Tony-nak. Konkrétan az arcomon szinte semmi sem nő, nem hogy szőr. Szóval egyelőre tényleg kicsit elfuseráltnak érzem magam ezen a téren.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 12. 06:25 Ugrás a poszthoz

Kiscsibém Love


A hideg futkos a hátamon a politika és a vendéglátás emlegetésétől is, viszont van valami plusz, valami jóleső plusz, ami a tanítás szóval együtt érkezik. Lehet, hogy csak azért, mert olyan szépen mondja, lehet azért, meg igazán élvezném, ha tanár lennék. Igazán élvezném? Sosem gondoltam még bele, hogy tanítsak, de be kell vallanom, nem érzem magam rosszul, nem úgy, mint a politikától, attól iszonyatosan rosszul érzem magam.
Tanítani. Látom is magunkat ebben a felállásban, ahogy az oktatás után vidáman hazasétálok, otthon ő vár, belebújva a számlákba, és megállapítva, hogy abban a hónapban meglepően sok sajt fogyott el, mert az új kreálmányát viszik, mint a cukrot. Nézem, ahogy átcsoportosít, miközben lepakolok, és hallom a dübörgő, sietős lépéseket, ahogy felszalad egy tizenéves forma gyerek, riadtan közölve, hogy megint elfogyott a sajt, ő pedig leszalad vele, hogy megoldást találjanak. Ilyen egy jól működő, egyedi ízeken alapuló étterem tulajdonosának lenni. Látom magunkat, és tetszik, amit látok.
Kívülről azonban csak annyi látszik, hogy halványan elmosolyodom, miközben a lehetséges jövőképet elemzem. A hátát simogatva nézem őt, és kicsit nyújtózkodok egy újabb csókért, hogy ne nézzen teljesen bolondnak. Tetszik, amit ez az egész este kiváltott bennünk.
- Szóval tanítás.
Bólogatok párat, miközben elnyomok egy ásítást. Tekintetem az órámra téved, és egy nagy sóhajjal fordítom felé, hogy ő is lássa, hogyan állnak a mutatók.
- Kiváló, megint megbüntethetsz.
Nevetem el magam, mert nem ez lenne az első eset. Sokkal könnyebb volt, amíg prefektus voltam, hiszen akkor nem számított az óra. De most már számít, és ezt a helyzetet úgy hívják, hogy szívás. Viszont ha ő csinálja, annyira nem bánom. Ilyen ez a szerelem dolog.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 12. 06:37 Ugrás a poszthoz

Kisszerelmem Love


Hogy egy egytől tízig terjedő skálán mennyire tud felbosszantani azzal a kérdéssel, hogy vele szeretném-e ezt, miközben ott tart a kezében egy olyan gyűrűt, amit a kedvenc Marveles szuperhőse mintázott? Ezernyolcszázkilencvenkettőszörösen. De ki számolja. Nézem őt, az arcán a hitetlenkedést, pedig már akkor tudtam, hogy ez lesz, amikor először mondta ki, hogy “Benzsayné”.
- Igen.
Mondom ki végül határzottan, végig a szemébe nézve. Azt nem mondom, hogy nem fordult meg bennem a gondolat, hogy beközlöm vele, hogy csak gyakorlásnak szántam, de szerinte Mesi örülne-e neki, de nem akarok én itt hangulatromboló lenni. Szóval igen, csak így határozottan, igen.
- Miért, kivel szeressem?
Kérdezem meg mégis, de nem úgy, ahogy terveztem, és talán jobb is így. A gyűrűt kiveszem a dobozból, és kérdőn rápillantok, hogy szeretné-e, ha az ujján lenne.
- Te végigcsinálnád ezt velem?
Mert erre viszont még nem válaszolt, és jó lenne tudni, hogy szeretné-e egyáltalán, vagy totálisan félreértelmeztem az ő jeleit, és csak nekem lett ez nagyobb elhatározás, mint terveztem. Az életünk egyetlen délután alatt változott meg gyökeresen, de az az egy pillanat, hogy leesett a füzete, éppen elég volt ahhoz, hogy mi legyünk egymásnak a minden. Néha csak nem nyitjuk ki eléggé a szemünket ahhoz, hogy lássunk, pedig ott van a megoldás a szemünk előtt. Nekem ő pedig abban a pillanatban a mindenemmé vált, és ezt semmiért sem áldoznám fel. Ha most nemet mond, nem tudom, hogy mi fog történni.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 16. 10:31 Ugrás a poszthoz

Kisszerelmem Love


Bólintok párat arra, amit mond, igazából az egész pillanat nekem bólogatásokból áll. Pontosan ezt reméltem én is, hogy majd azt mondja, nem kell mással, csak vele. Tudom, hogy fiatalok vagyunk, és tudom, hogy ez egy nagy döntés, de az első alkalommal, amikor megvert, amikor a kedvenc játékomban csúfos vereséget szenvedtem vele szemben, és nem fájt annyira, mint hittem, hogy fog, akkor tudtam, hogy ő az. Nekem ő kell.
Tudom, hogy fiatalok vagyunk, tudom. Tudom, hogy még korai mások szerint, ezzel is tisztában vagyok, de egyszerűen vele látom magunkat, minden helyzetben. És ilyen még sosem volt. Egyik lánynál sem láttam ezt, aki tetszett. Fiúból vagyok, tetszettek lányok, igazából az összes lány barátommal úgy kavarodtam össze, hogy tetszett nekem. Csak aztán nem passzolt valami vagy éppen semmi, és így nem lett több, mint barátság. Mei az idősebb lányokhoz tartozott, még ha csak egyetlen évfolyammal is. Nem nagyon néztem őt, hiszen mindenki azt mondta, hogy az idősebb lányok figyelembe se vesznek minket, “kicsiket”, így én magam sem akartam zavarni a köreit, plusz, amennyit előtte fent voltam, csodálkoztam, hogy tudja, ki vagyok. Őszintén csodálkoztam.
Viszont pont ezért jó, hogy olyan terepen botlottunk egymásba, ahol nem volt egyenruha, ahol nem voltak klikkek, nem volt iskolaszagú a dolog. Sorsszerű volt, hogy éppen akkor és éppen arra jártunk mind a ketten, hogy a füzete leesett, és hogy éppen én vehettem fel. Bele se merek gondolni abba az opcióba, hogy mi lett volna, ha más.
- Háromezerszeresen.
Mosolyodom el, és miközben az ujjára húzom a gyűrűt, lágyan megcsókolom, boldog vagyok, elégedett, és úgy érzem, hogy erre vágyom. Vele élni. Annyira látom magam előtt, ahogy együtt élünk, vidáman, ahogy a gyerekeinkért szaladunk az oviba, ahogy a vállán sírok, mert nyilván én fogok sírni, amikor iskolások lesznek, vagy amikor kijön a Ori széria következő része. A látványvilága lenyűgöző és imádom. Nagyon imádom.
- Én terveztem. Miközben aludtál, még Pesten.
Vagyis akkor, amikor egy igen nagy lépést tettünk a kapcsolatunkban, de ezt ő is pontosan tudja.
- Mit szeretnél csinálni? Menjünk, vagy még maradjunk egy kicsit?
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. július 25. 22:05 Ugrás a poszthoz

Kisszerelmem Love

Először a Navine öltözője, majd a Relloné

Most ennek komolyan ekkora jelentősége van? De ko-mo-lyan?! Egy hülye lista, és teljesen taktikusan lett megszerkesztve. Legalábbis én azt hittem, hogy ez kiváló taktika, ehhez képest nagyon rosszul sült el, és persze kinek a feje lett leszedve? Naná, hogy az enyém.
Ha valami pedig bosszant, az az, hogy nem csak, hogy csúnyán néz rám, de még át is néz rajtam! Én meg állok, mint egy rendes hülye és felháborít, hogy őt felháborítja, miközben persze a többiek még rá is tesznek el lapáttal, mert azért megvan a piszkálódás. Hiába vagyunk nagykorúak, nem nagyon tudunk úgy viselkedni, főleg, mivel gyerekesek vagyunk még, fiúk, akik későn érnek.
- Scotti nem keresett még?
Kérdezi az egyik rellonos nagyokos, aki már annyiszor verekedett össze, főleg kisebbekkel, hogy már abban sem vagyok biztos, hogy az alapvető agyi kapacitása megvan még, de kérdezni nagyon tud. Túl jól. Hozzá társul a hülye haverja, aki csak úgy mellékesen megjegyzi, hogy még jól is jött ki a lépés egy ideje már amúgy is tervezte, hogy elkapja Meit egy körre. Na nem. Biztos, hogy nem, de előbb cselekszem, mint gondolkozom, és verem be az orrát háromszor, mint, hogy reálisan végiggondoljam. Nem elmélkedem azon, hogy ott kellene maradnom, hogy befejezzem a takarítást, vagy, hogy megverjenek. Csak ledobom a törlőrongyot, és kilépve olyan lendülettel szelem át a pályát, véres kezemet rázogatva. Azt mondják, ilyenkor érik valaki férfivá. Hát tessék, megtörtént.
Úgy robbanok be a öltözőbe, mint valami őrült, és nem nézve a többieket, Mei felé indulok, nem érek hozzá, de a testemmel folyamatosan arra kényszerítem, hogy a falig hátráljon. Most dúlnak bennem az érzelmek igazán, mert nagyon is elképzeltem, hogy mit tenne a barátnőmmel, és nem fogja megtenni, mert ő az enyém. És nem akar rám nézni? Na majd akkor segítek.
- Na szia.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Benzsay Gergely összes RPG hozzászólása (36 darab)

Oldalak: [1] 2 » Fel