36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Benzsay Gergely összes hozzászólása (68 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Le
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. július 23. 18:19 Ugrás a poszthoz

Bellácska

Minden izmom megfeszül, ahogy a molnárkocsira pakolt dobozokat húzom magam után. Komolyan értékelném amúgy, ha az "izom" valóban izom lenne, és nem azt jelölné, hogy a karom kissé vastagabb, mint az átlag srácoké. Mert jelenleg itt tartok, hogy kissé talán vastagabb, de azért nem leszek egy izmos, trikóban pózoló híres fiúbanda egyik tagja a Bájoló vagy a Szombati Boszorkány kedvencei közül. Leginkább azért nem, mert a hangomat, már az énekhangomat persze, csak akkor hallatom, amikor éppen senki se hallja, másodszor pedig, mert immunis vagyok az olyanokra, mint az izomnövelés. Lényeg, ami a tuti, hogy a sötétzöld Hulkos pólómban - mindig tudom fokozni az iróniát - meg a szürke farmeromban hasítok hegynek fel, mellettem apám bicegve.
A jelenlétében nem szeretek varázsolni, mert bennem tudom, hogy megvan minden, amit ő szeretett volna, és még ha nem is zavarja, engem már az is zavar, hogy őt nem zavarja. Szóval így érünk a bolt elé, majd pakoljuk be a második kör raktárkészletet is. Sosem értem, hogy miért nem lehet ezt könnyebben megoldani, de csak tizenhat vagyok, és az ő fizetésükből élek, szóval jobb, ha nem kezdek el itt kekeckedni, mert még a végén egy leszek azok közül, akiket nem csak gyerekmunkára fogtak, de még túlórázik is a csúnya tekintetekért. Nem ám, amúgy ők tényleg jó arcok.
A bepakolás után eltávot kapok, így terveim szerint deszkára pattanva átszelem párszor a falut, majd hazatérve, éhesen megvacsorázom. A deszkázás azonban egészen odáig tart, amíg meg nem látom a földön ülő lányt, vagyis a hátát meg a haját. Van pár furcsa lány a kastélyban, de úgy tűnik egyre megmagyarázhatatlanabbul viselkednek. Először elhúzok csak mögötte, de aztán egy kövér esőcsepp a fejemre pottyan, és lassításra késztet. Megfordulva visszaindulok a földönülőhöz, és miközben a pálcámat a kezembe veszem, igyekszem valami jó csajozós dumát kitalálni. "Leestél a mennyből?" Béna "Az istenek köztünk járnak?" Ultragáz... "Ámor nyila ledöntött a lábadról?" Hát mi vagyok én, valami rossz szatír? Most már mondjuk mindegy is, mert megérkeztem, és lepattanva az útieszközömről kapom elő a pálcám, és röppentek ki belőle egy esernyő formát, mely megóv mind a kettőnket az egyre jobban csöpögő esőtől. Lehuppanva vele szemben aztán látom, hogy sír, hát azt hiszem, nem kellene még nekem is megríkatnom a béna dumámmal.
- Szia. Elestél?
Na béna kérdés is megvolt, remek, mert hát nem valószínű, hogy felhorzsolt térddel, körülöttünk cukorkákkal, sírva éppen szteppelni tanul. Viszont a hülyeséget helyességgé is lehet alakítani, benyúlva a dzsekim zsebébe egy zacskót veszek elő, és felé tartom. Ugyanaz a cukor, ami az előbb széthullott.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. július 27. 16:45 Ugrás a poszthoz

Bellácska

- Az nem jó.
Gratulálok kisfiam, nagyon értelmes megszólalásaid vannak, de ami tény, az tény, valóban nem kellemes az, ha az ember bokája kibicsaklik. Viszont azért mondhatnék neki valami biztatót is, így nyelek egyet, majd lepillantok a bokájára.
- Az a baj, hogy láttam, ahogy éppen az előbb zárják be a patikát. De jeges pakolást tudok rá varázsolni, ha gondolod.
Mondjuk én már tudom, hogy az első lépésként jó lenne, elvégre eléggé tud fájni az ilyesmi. Kicsit közelebb csúszok hozzá. Az a baj, hogy döntenem kell, mert vagy az esernyőt veszem el a fejünk fölül, vagy hagyom őt tovább szenvedni. Az igazság az, hogy a hormonjaim azt súgják, inkább ázzunk, mert a lányok elég szépek tudnak lenni vizesen, na nem mintha ez a lány ne lenne szép szárazon is, de mondjuk lehet, hogy ha vizes lenne, akkor mérgessé válna, én pedig nem hagynám csak úgy itt őt.
- Akármennyit vehetsz, ha gondolod, neked adom.
Átadva a cukrokat, felszabadult kezemmel kicsit megsimogatom a tarkómat, eléggé jól alakulnak a dolgok, azt hiszem, mert legalább addig sem sír, amíg cukrot eszik. Két kisebb húgom van, de igazából, ha elkezdenek sírni, én a legrövidebb útvonalon hagyom el a helyiséget, és annak környékét is. Nem nagyon tudok mit csinálni a síró lányokkal, legfeljebb megpaskolni a fejüket, de egyszer, amikor nyolc éves voltam, a szomszéd lányt próbáltam így vigasztalni és azt kiabálta nekem fröcsögve, hogy egy nagy, büdös bunkó vagyok. Pedig aznap kétszer is fürödtem. Később tudtam csak meg, hogy az anyukája is ezt csinálja az apukájával. Eléggé érdekesen beszélnek egymással azt hiszem.
- Bele tudsz kapaszkodni a nyakamba? Akkor fedett helyre tudnánk menni.
Jobb ötletem nincs, és így se biztos, hogy teljesen vízmentesek leszünk, amíg odaérünk.  
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. július 30. 20:25 Ugrás a poszthoz

Bellácska

- Én is Gergely vagyok, csak én Benzsay.
Ha lenne Oscar-díja a legrosszabbul csajozóknak, akkor biztos, hogy veretlen bajnok lennék. Nem mintha csajozni akarnék, de ha egy ilyen szép lánnyal szemben az az első megállapításom, hogy ő is egy Gergely, na akkor ott elég nagy problémák vannak.
- Szóval, koboldlány vagy.
De, amúgy eddig is feltűnt, hogy az, vagy, hogy valami keveredés van benne, de azért nem akartam rákérdezni. Mágusvilágban élünk, az lenne a furcsa, ha mondjuk nem lennének megáldva az emberkék ilyen különlegességekkel. Van ebben a faluban minden, ami csak lehet, de ahelyett, hogy csodálkoznék, apám elvét követem. Vevők, én eladó vagyok, és abból élek, hogy ők vásárolnak nálam. Mikor vásárolnak? Ha nem bámulom őket, segítőkész vagyok, és kedves. Ha bámulom őket, na akkor nagyon nem vagyok kedves.
- Tetszik a füled. Mármint, aranyos. Érted, na!
Oké, most ha lenne egy olyan wc, mint ami a minisztériumba visz, akkor tuti biztos, hogy lehúznám magam, vagy elteleportálnék Pestseholse veszélyesebb vidékére. Eddig olyan nagyon jól ment, hogy ne legyek látható, de most nem a boltban vagyok, és nem a pult mögött, most veszélyes terepen járok, nincs ami megvédjen, leginkább attól, hogy önmagam legyek. Ilyenkor pedig, igencsak nagy hülyeségeket beszélek.
- Persze, ne félj, biztosan foglak tartani. Um, csak, hm. Fogd meg, kérlek.
Nyújtom felé a pálcám, mert azért jó lenne, ha az esernyő felettünk maradna. Furcsa érzés ennyire közel lenni egy lányhoz, nem rossz, csak furcsa, érzem, hogy kicsit izzad a tenyerem, de remélem, neki nem tűnik majd fel.
- Ha készen állsz, akkor megemellek.
Nem akarom, hogy csak úgy felpattanjunk, még a végén megint szétgurulnak a cukrok. Milyen kár a mostaniakért is, de hát szerencsére megoldottam, hogy ne sírjon tovább. Ez már azért valami.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 11. 15:19 Ugrás a poszthoz

Hercegnő

Apa elment tárgyalni egy új beszállítóval, azt mondta, nem kell elmennem, menjen vele inkább anya. Gondolom kicsit romantikázni akarnak. Hajnalban indultak, így ma nem nyitott ki a bolt, helyette amerikai palacsintát sütöttem reggelire, és azt mondtam a lányoknak, hogy amit csak szeretnének, azt húzhatnak ma. Panna katicának öltözött, a piros és fekete pöttyös összeállítását két szárnnyal koronázta meg, míg Csenge balerinának, aki egy halálfejes pólót viszel, de szigorúan tütüvel és balerina cipővel. Reggeli után még átnéztem a táskájukat, aztán a sajátomat is, egyik oldalra az egyik lány, másikra a másik, és így sétáltunk el az előkészítőig. Eredetileg még haza akartam menni, elmosogatni, de végül annyira elszöszöltük az időt, hogy muszáj volt elindulnom. Ezek az utolsó napok, jövőhéten megkezdődik a vizsgaidőszak.
Éppen az órarendemet böngészem, amikor megpillantom a lányt, aki olyan szinten kitűnik, hogy az már kikerülhetetlen. Korábban csak egyszer találkoztunk, de tudom, hogy ő az, a cukros lány az esőben. Akkor nem is tűnt fel, mennyire csodálatos. Érzem, ahogy az ajkaim és a szemeim is kiszáradnak, utóbbiakkal elfelejtettem pislogni, így gyorsan bepótolom az elmaradást, de nem akarom elmúlasztani a látványt. Lopva az ajkaimat is megnyalom, mert szinte érzem, ahogy szétrepednek. A Gyógynövények Modern Lexikonának egy vaskos kötete, melyet eddig a jobb kezemben tartottam, egyre jobban kicsúszik a kezemből, izzad a tenyerem, és igyekszem rámarkolni, de alig sikerül. Ez a lány különlegesebb, mint eddig bárki. Csak nézem, ahogy sétál, és úgy érzem, hogy utána kell kiáltanom. De mit fog szólni, ha rákiáltok? Őrültnek fog nézni, meg amúgy is, én nem vagyok olyan, aki emberekre kiabál.
Így hát, elhalad mellettem, még mindig nézem, ahogy távolodik, az illata örökre az elmémbe égett. Csodálatos, és feledhetetlen. Látni akarom. Nem tudom hányad éves, sem azt, hogy milyen órái vannak ma, de látni, nézni, csodálni akarom őt. A tekintetem még mindig rajta, pontosabban úgy csípő tájban látom a lényeget, miközben előrefelé indulok, így történik meg, hogy belecsapódok valakibe, és szegény lexikon tényleg a földre hull.
- Bocs.
Nem is nézek rá a másikra, vörös fejjel igyekszem összekapkodni a holmimat, és elindulni a saját termem felé, azon győzködve magam, hogy a vérellátás az agyam felé haladjon tovább. Kínos.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 11. 19:43 Ugrás a poszthoz

Kimberly

Végre hűvösebb van egy kicsit. Egész nap kókadoztam a boltban, és ilyen melegben Manci néni is csak napi egyszer jön ki, és azt már hat után kicsivel megtette. Pedig kedvelem Mancit meg Erzsikét, mindent tudnak, és mindent terjesztenek. Olyan igazi nénik, akik az utolsó folt bárányhímlőd elvakart formájára is pontosan emlékeznek. Unatkoztam, de most, hogy már végre bezártunk mára, egy kicsit lehetek gyerek. Persze vacsoráztam, és tanultam is kicsit, csak utána indultam neki a vad életemnek, vagyis biciklire pattantam, és bevettem a falut. Imádok biciklizni, a lételemem, sokkal jobb, mint sétálni. Ha tehetném, mindig nyeregben lennék.
Most is, amikor a tavacska felé hasítok, a fülem bedugva, benne a egyik zúzósabb Walpurgis albummal. Imádom ezeket a megbűvölt mugli holmikat, mint az mp3-asom. Kicsi, fel van csíptetve a pólóm nyakára, hogy a fülesem se legyen hosszú, nehogy balesetet okozzak magamnak vagy másoknak. Nem mintha egy hosszú madzag eltávolításával ezt meg lehetne akadályozni, ugyanis a következő pillanatban egy lányt kerülök ki, de nem eléggé szélesen, mert érzem, hogy a keze súrolja a kormányt. Gyorsan lefékezek, majdnem orra is esek, és lepattanva a bicóról, hagyom, hogy szegény eldőljön, és csak forogjon és forogjon a kereke a levegőben. Egy rövid szakaszon a fűcsomónak is annyi lett. Engem ki fognak nyírni otthon, ha a polgi benyújtja a számlát, de most jobban zavar, hogy a lány esetleg megsérült.
- Szia! Ne haragudj, hogy neked mentem. Fáj valamid, megsérültél?
Nem akarom megijeszteni, mert aztán meg lehet, hogy nincs semmi baja, csak én ijedtem meg jobban, mint a kellete.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 20. 08:53 Ugrás a poszthoz

Kimberly

- Hogy...?
Próbálom folytatni, mert a hirtelen riadalomtól meg sem éreztem a meleg folyadék szám irányába történő áramlását, és a következő pillanatban már ott is volt a zsebkendő. Azt hiszem, ezt is kipipálhatom a listámról, olyan, mintha kemény rellonos módjára párbajoztam volna, és most a lány, aki ezt látta, csodálattól áhitatva letörölné a véremet. De hát ugye nem ez történt, mert én okoztam majdnem neki kárt, de ha nem most, hanem pár hónap múlva mesélem el, akkor majd biztos sokkal menőbbnek fogok tűnni.
- Köszi.
Veszem át a zsepit, és még az utolsó kis próbálkozásokat a vérveszítésre letörlöm, majd a nedves és igencsak piros zsepit a kukába hajítom. Néha vannak ilyen érthetetlen dolgaim, most nyilván az ijedtségtől történt, vagy attól, hogy túlerőltettem magam, és megijedtem.
- Várj, véres lett a kezed.
Előhúzom a pálcám, majd magamhoz a kezét, finoman tartom, nehogy fájdalmat okozzak neki, de mégis határozottan, hogy sikeres legyen a bűbájom. Mondjuk lehet, hogy előtte nem ártott volna engedélyt kérnem, de úgy tűnik, túlságosan és nagyon bocsánatot akarok kérni, amiért ráhoztam a frászt.
- Suvickus.
A megfelelő mondattal és mozdulattal pedig tökéletes is, szép tisztává varázsolódik a keze, még szerencsére, hiszen most akkor lennék a bajba, ha ma ez sem sikerült volna.
- Gergő vagyok, levitás.
Fordítom át a kezünket kézfogásra, ha már úgyis itt van a kezemben a keze.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 20. 14:13 Ugrás a poszthoz

Bellácska

- Félkoboldlány.
Biccentek egyet a helyesbítésre, mert valóban, ha teljesen kobold lenne, akkor máshogy nézne ki. Olyan koboldosabban, most viszont pont jó arányai vannak, olyan helyeske és szép.
- Apukád?
Csak egy erős tipp, mert először az anyukájára gondoltam, de aztán meg arra, hogy a lányok nem örökölnek ennyire finom vonásokat az apukájuktól. A húgaim közül Panna az aki inkább az apukámra hasonlít, szegénynek sokkal markánsabb vonásai vannak. Remélem eltaláltam és nem sértem meg, mert tudom, hogy a koboldvérűeknek nagyon erős a mágiája, és azért én csak egy közepes varázsló vagyok, aki a tisztító és pakoló varázslatokban jeleskedik. Ami azt illeti, ezt el se mondom neki, mert még a végén rabszolgának befog. Nem mintha kinézném belőle.
- Akkor most megemellek.
Azt hiszem, kezdjük ezt az emelés részt túlbonyolítani, könnyedén felállok vele, mert ennél sokkal nagyobb súlyokhoz vagyok szokva. Egy pillanatra megtorpanok, hogy merre tovább, de végül a boltot kizárom, és inkább elsétálva mellette a hátsó bejárathoz igyekszem. Most anya is meg apa is a boltban vannak, eléggé furcsán venné ki magát, ha egy kibicsaklott bokájú lánnyal az ölemben oda mennék be, ezért, természetesen arra gondolok, hogy inkább felviszem a szobámba. Ez olyan férfi logika, amire az ember megemeli a szemöldökét, de nem mond semmit. Valószínűleg utólag én is ezt fogom majd tenni. A hátsó ajtó ilyenkor mindig ki van nyitva, mert az emberek nem is tudják, hogy van itt egy bejárat még, zárt udvarral, így könnyen mozgunk. Fel a lépcsőn, be a nappaliba rögtön, majd honnan a szobámba. Ott finoman az ágyra teszem finoman.
- Helyezd magad kényelembe, hozok rá egy kis jeget.
A szobából elég könnyű amúgy megállapítani, hogy levitás vagyok, hiszen ott az egyenruhám, amit anya tegnap akasztott fel a szekrényemre, plusz a téli holmim is, a sálam, a sapkám. Én meg gyorsan ki is megyek a konyhába, hogy szerezzek jeget, addig se gondolkozom azon, hogy mégiscsak megtörtént, és egy lány fekszik az ágyamban.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 20. 22:33 Ugrás a poszthoz

Kimberly

- Sajnálom, nem tudom, hogy történt.
Nem szokása csak úgy eleredni az orrom vérének, furcsa. Elmegyek majd ahhoz a kedves nővérhez, és kérek rá valamit, elvégre boltba dolgozom, pörgök egész nap, nem tenne jót, ha ott is vérezne az orrom. Még szerencse, hogy el tudom állítani viszonylag gyorsan, és őt is meg tudom tisztítani. Mostanában valahogy meglepően sok lány kerül valahogy a kezeim közé. Lassan lehet, hogy le kéne cserélnem a parfümömet, én mondtam apának, hogy a "nőmágnes" nem olyan bíztató név, de nem hitt nekem.
- Csak kicsit tekerni akartam, de elragadott a zene, nem figyeltem. Az én hibám.
Nem vagyok rellonos vagy eridonos, hogy elkezdjek itt veszekedni, hogy minek kell sétálásra használni a sétálásra kijelölt részt, szóval elismerem a hibámat, tényleg én tehetek róla.
- Egy fagyira? Ööö, persze.
Gondoltam rá, hogy valamivel ki kellene engesztelni, de ha már így meg is mondta, hogy mivel, legalább nem kell nekem tippelgetni. Feltűnésmentesen a zsebemhez nyúlok, ami a combomon van, és elmosolyodok, amikor kitapogatom a pénztárcámat.
- Most? Ha ráérsz persze. A legjobb fagyit a közelben lehet kapni.
Ha benne van, akkor akár indulhatunk is, hiszen tőlünk vagy hét méterre ott is van a bódé. Kitelepülések, imádom, hogy a faluban már nem csak télen, de már nyáron is van ilyen.
- Sziasztok! Gergő, rég láttam a szüleidet, jól vannak?
Kérdezi a vidám arcú, bajszos fickó, aki a feleségével főzi ezeket az isteni finom fagyikat.
- Igen, köszönöm.
Biccentek egy kicsit, majd Kimberlyhez fordulok.
- Ami szerintem biztos, hogy kék, aprócukros szélű tölcsérben kérjük a fagyit, abban a nagyobban. Kérhetsz amennyi gombócot csak szeretnél.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. augusztus 29. 06:44 Ugrás a poszthoz

Kimberly

A szüleim szerint nem kell mindent megcsinálni azonnal, azonban én utálok halogatni. Ha valamit meg kell tenni, akkor meg kell tenni, és most vagyunk itt. Ki tudja, hogy egy hét múlva merre leszünk, az meg olyan rosszul jönne ki, hogy én pl megígérem neki, hogy ott leszek, de aztán mégsem tudok elmenni, és lemondani kényszerülök, mert mondjuk váratlanul leltározunk. Apánál meg van olyan, hogy elkattan valami, és akkor azonnal, de rögtön akarja csinálni, nem figyelve oda rá, hogy a másiknak esetleg máshol kellene lennie.  
- Csak egy gombóc lesz?
Kérdezem csodálkozva, mert hát legalább kettőre vagy háromra számítottam, de hát ő tudja, nekem mindegy. Aztán később meg még majd jól is jön, hogy "csak" egy gombóc.
- De persze, menjünk.
Nem nagyon volt már dolgom így délután, legfeljebb tekerni egyet, így hát inkább a társaságát választottam. Elvégre magántanuló vagyok, szóval nagyon nagyon ritka az olyan pillanat, amikor azt lehet mondani, hogy tartozom valakinek a társaságában, így szeretem kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. Mondjuk azt a szokásomat, hogy vagy sérült lányokat találok az utcán, vagy sérülést okozok nekik akaratlanul, jó lenne, ha le tudná, vetkőzni, mert nem igazán fogja hosszú távon jó híremet venni a dolog. Már szinte látom is magam előtt, ahogy ott állok egy baráti körben és arról beszélgetnek az emberek, hogy kivel hogyan találkoztam. Annabella elmondhatja, hogy én vagyok a cukrosbácsi, aki adott neki cukrot, majd felvitte a szobájába, és ellenkezni se tudott, mert nem ment a lábra állás. Kimberly elmesélheti, hogy lezúztam a biciklimmel. Stella azt, hogy bűbájtanon véletlenül - esküszöm véletlenül - a felsőjét bűvöltem kisebbre a toll helyett. Szóval azt hiszem, vannak itt gondok.
- Mi?
Annyira meglepődök azon, hogy felkiált, hogy a fagylaltot fel sem fogom, ami a ruhámon kötött ki, csak nézem a bogarat, ami gyorsan eliszkol.
- Nem kell aggódni, ő jobban fél tőled, mint te tőle. Viszont a fagyidnak annyi. Vegyek másikat?  
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. szeptember 7. 22:04 Ugrás a poszthoz

CsodaBella

- A félig ember, félig lény leszármazottaknál más a hangsúlyos akkor, ha az anya és más, ha az apa öhm... lény. Biztos van ám erre jobb szó, nem akarok bunkó lenni, ez csak tankönyvi szöveg.
Mondjuk eléggé úgy hangzott, mintha nagy tapló lennék, mert egy halál aranyosnak tűnő kiscsajt éppen most neveztem félig lénynek. Nem is kiscsaj, nagylány, áh, még a gondolataimban is bunkó vagyok. Szuper. Remélem nem olvas gondolatokat, mert komolyan mondom, ég a pofám.
- Szóval, ha anyukád lenne kobold, akkor a hajadon és a bőrödön lenne érzékelhető, meg másabb lenne a szemformád. Azt írja a könyv, amit nemrég olvastam, hogy ha az anya a más fajból származó, akkor sokkal markánsabban jelennek meg azok a jegyek, melyek a faj sajátjai.
Fecsegek, mint valami hülyegyerek. Mondjuk tényleg az is vagyok, és szörnyen kellemetlenül érzem magam, de legalább be tudom fogni, és nem mondok neki olyan, amúgy bóknak szánt dolgokat, amik igazából nagyon nem azok, és nagyon bunkónak állítanának be.
- Az én apám kvibli.
Húúú, igen Gergő, ez az, most aztán mennyivel jobb a renoméd, mert hát a kvibli az éppen olyan horderejű, mint az, hogy a kezedben cipelt lányt éppen lelényezted, meg amúgy az apját is. Randit már nem nagyon kéne kérni, mert az biztos, hogy elmeséli az öregnek, aztán az egész koboldközösség fellázad ellened fiam, és kinyírnak. Mondjuk meg is érdemelném, és talán jobban is járnék, ha elintéznek. Akkor legalább nem tudok majd beszélni.
- A Levita király.
Hú ez egy picit erős kijelentés, kicsit meg is köszörülöm a torkom, mert hát most éppen nem ez a szériánk van.
- Persze most kicsit lerobbant a tornyunk, egy fában lakunk, nem nyertünk pontversenyt, nincs kviddics csapatunk, de amúgy, öhm, a, király.
Azt nem mondom el, hogy miért is van nekem ennyire látványosan levitás hálószobám, inkább a jég finom ráhelyezése után mellé ülök, a hátamat a falnak vetve.
- Mutáns vámpír vérfarkas nindzsateknőc vagyok.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. szeptember 21. 08:15 Ugrás a poszthoz

Kimberly

- Nem, baj, tényleg, nem.
Közben ő dörzsölte a felsőmet, én próbáltam meggyőzni, hogy nem vészes a helyzet, a hideg folt lassan teljesen lehűtötte a testemet, közben meg egészen zavarva jöttem attól, hogy a lány ilyen közel volt hozzám. Mármint, nem igazán volt még ilyen élményem, így eléggé zavarba jöttem, amitől persze a pulzusom egyből kétszázon pörgött, és éreztem, hogy mindjárt kiugrik a szívem. Azt hiszem, ilyen a változókor, eléggé ijesztő, és nagyon örülök, hogy nem vagyok nő.
- Nem, dehogy. Majd anyám elintézi, komolyan.
Mondjuk örülök, hogy anyu nem hallja, amikor így "vagánykodok", mert tudom, hogy nem szereti ezt a stílust tőlem. Meg senkitől se. Szerinte, ha valaki azt mondja, hogy anyám, az nem tiszteli az anyukáját, pedig ez nincs így, csak már nagyobb vagyok, mint tíz éve, nem anyucizhatok mindig.
- Inkább sétáljunk.
Ajánlom fel, ahogy látom, hogy a pad nem igazán jön be neki. Nyilván nem lerázni akarom, csak tudom, hogy jobb, ha nem vagyunk pókos helyek közelében, nekem meg mindegy, hogy hol vagyok, szeretek mozogni.
- Levitás vagyok és igen, a faluban lakom. Innen származom, sosem jártam még máshol.
Oké, ez talán kicsit furcsán hathat neki, de ez az igazság. Még sosem hagytam el ezt a helyet, és ez lehet, hogy valakinek furcsán hathat.
- Na és rólad mit érdemes tudni?  
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. december 8. 19:54 Ugrás a poszthoz

Saci

Könnyed esti séta, avagy ha már egyszer megígértem, akkor elviszem a töltött káposztát Marcsi néninek. Arról mondjuk nem volt szó, hogy anyu vagy harminc litert csomagol neki, de azért csak sikerült épségben leszállítanom a legtávolabbi utcába. Visszafelé azonban gondolok egyet, és úgy döntök, hogy kerülőúton jövök, célszerű lemozogni azt a sok süteményt, amit a káposztáért cserébe kaptam. Meg amúgy is kell némi elmetisztogatás, mert egyrészt sok macska, sok történet, sok név, sok emlék, én meg nagyon sokat bólogattam. Persze, emlékszem Mancsocskára, arra, amelyiknek három folt volt a mancsán, függetlenül attól, hogy akkor még meg sem születtem, és óó igen, hogyne, a kis Hófehérke. Mondjuk rá tényleg emlékszem, mert négyévesen a cicát a nyakánál fogva emeltem fel, amiért Marcsi néni seprűvel megkergetett. Azóta is csak kényszer alatt vagyok hajlandó elmenni hozzá, mosolyogni, és nagyon igyekszem kerülni az érintkezést a bundás élettársakkal.
Sétálok, sétálok, és egyszer csak egy lányba botlok, aki nagyon nézi a vizet. Vannak furcsa szokások erre, de hogy valaki így nézi a tavacskát, azt még nem láttam. Beleszól, aztán tovább halad, megint beleszól, megint továbbhalad. És így folytatja a rendes tókört.
Nem tudok elmenni a helyzet mellett, hogy egy lány tényleg a vizet szólongatja. Ez eléggé morbid és aranyos egyszerre. Oké, én se vagyok teljesen normális, ahogy egy fának dőlve nézem őt, és vigyorgok.
- Helló.
Köszönök vissza végül, mert ha már a víz nem válaszol, akkor legalább én sajnáljam meg ezt a szerencsétlent.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. december 8. 22:02 Ugrás a poszthoz

Saci

- Ahham.
Eléggé sokat beszél ez a lány. Már éppen nyitnám a számat, hogy megmondjam neki, fogalmam sincs, minek akarja, hogy látsszon, de nekem még tippem sincs arra, hogy mi az, amikor hozzáteszi ő is, hogy nem tudja, hogy minek látszik, de nem az. Hát ez igazán remek. Szóval kicsit ráncolom a homlokom, és megvallom, megpróbálom felvenni a fonalat, de azért valljuk be, hogy nem könnyű.
- Szóval.
Emelem fel a kezem, remélve, hogy nem tesz hozzá még hat mondatot az eddigi ismereteimhez, mert most már legalább azt is tudom, hogy minek kellene látszania, annak, ami nem annak látszik, aminek látszik, de mégsem.
- Tényleg van itt sellő, de szerintem ebben a idegben nem dugja ki a nóziját. Neki elég jó ideje van ott lent, majd talán tavasszal.
Akkor szokta néha megijesztgetni a gyerekeket, mert azért valljuk be, egy sellő minden, csak nem szép. A mitológiai alakkal, meg a mesekönyves Ariellel szemben eléggé "brrr" a kinézete. Sőt! Nagyon is az. Mondjuk úgy, hogy a lány nem nagyon vesztett sokat azzal, hogy lemaradt az élményről.
- Aha, köszi!
Bár ettem elég édességet, ez valami átmenet volt inkább a savanyú és az édes között, pont jó arra, hogy lefojtson több tonna cukrot, ami lerakódik majd, és idő előtt feldobom a pacskert.
- Viszont, ha már a fejedben vannak a kívánságok, megpróbálhatom teljesíteni őket.
Nem mintha én olyan sukár sellő lennék, vagy nagyhatalmú, de ínséges időkben, nem árt meggondolni.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. december 9. 09:16 Ugrás a poszthoz

Saci

- Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy neked sincs unalmas életed.
Felelem őszinte csodálkozással, hiszen való igaz, ennyi dolog szerintem velem még életemben nem történt, nemhogy az elmúlt néhány hétben. Ez a lány nem semmi, biztos vagyok benne, hogy Eridonos. Ők szoktak ennyire aktív életet élni.
- Miért hiszel nekik?
Mert hát eléggé átlátszóak lehetnek, és a második után az ember már inkább csak elsétálna, mint, hogy odafigyeljen rájuk. Azonban, ha megvizsgáljuk a dolgokat, lehet jogos is a dolog. Ki ne remélné, hogy élete szerelmét látja meg a vakrandin, vagy éppen tényleg bajban van valaki az erőben, hogyan feküdnél ezzel a tudattal nyugodtan az ágyba? Szóval a lány cselekedeteit még meg is értem, csak mondjuk azt nem, hogy az osztálytársai miért ennyire gonoszok.
- Gergő, negyedikes levitás.
Felelem, ahogy végre sikerül lenyelnem az almaszirmot, és még a kezemet is kinyújtom felé. Azt nem teszem hozzá, hogy prefektus, mert nem nagyon szeretnék megbüntetni egy amúgy kedves, és láthatóan eléggé hiszékeny kislányt.
- Én a faluban lakom, de ha gondolod, szívesen elkísérlek az iskolai kapujáig, nehogy valami bajod essen.
Nem mindenhol biztonságos a falu, és nem mindig, az is igaz, de nekem sincs kedvem kockáztatni, mert ugyanúgy én se tudnék nyugodtan aludni, ha tudom, hogy ő bajban van. Ördögi dolog ez az aggodalom.
- Gondolom, te eridonos vagy.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. december 11. 15:36 Ugrás a poszthoz

Saci

- Hamar lesznek.
Tapasztalatból beszélek. Eddig én voltam a szellem srác, aki néha megjelent, megírt egy vagy két dolgozatot, aztán huss, már el is tűnt, és sokan csak néztek, hogy ki az. Aztán, ahogy egyre több fent létre lett lehetőségem, úgy lett egyre több barátom is, és azt kell, hogy mondjam, egyikőjük sem unalmas. Van egy manólány, Kedves prof elsőszülöttje, és Emese, aki azért jött a világra, hogy engem elrontson.
- De bolond vagy!
Nevetem el magam az elméletére, és jól megrázom a fejem. Nem mondta még senki ezt nekem, de vicces. Sokan amúgy azt hiszik, hogy levitásnak lenni annyit tesz, hogy mindenféle pluszokat csepegtetnek belénk, amitől tiszta szivacs lesz az agyunk.
- Csak fogékonyabbak vagyunk a tanulásra meg az új ismeretekre. De például, mi inkább elméletben vagyunk jók, kivéve Helena Payne-t, mert ő komolyan mondom a legokosabb boszorkány az egész suliban. Viszont, ha valaki tápos, az tuti, hogy az ő családjuk. Tök különbözőek, de nagyon különlegesek és megmaradnak az ember emlékezetében.
Helena nekem első látásra egy olyan plátói szerelem. Szőke, idősebb, intelligens, babaarcú. Eléggé olyan, aki után szívesen megfordul az ember. Aztán a múltkor, amikor Mesivel a pubban voltunk. láttam Ariana-t, neki a szemei maradtak meg a leginkább, hatalmas nagyok és sötétek. Aztán ott van Cath, aki hangos és feltűnő, hát, nála leginkább a domborulatai amik úgy a tini elmém jó részében benne vannak. Szerintem ott nagyon különleges úton vannak kiválasztva a feleségek.
- Laura... nos ő, eléggé pökhendi. Sőt, továbbmegyek, állítom, hogy csak a szája nagy. Okos, de nem intelligens.
Laura sokat kérkedik. Az eredményeivel, a vizsgáival, a versenyeken elért helyezésével. Leginkább az ember arcába tolja azt, amitől ő az, aki, és ez szörnyen zavaró tud lenni.
- Rá nem is éri meg irigykedni. Ebbe meg gyorsan belejössz majd, csak egy-két barát kell, ha gondolod, én szívesen leszek az egyik. Mondjuk nem mindig vagyok a suliban, de ha igen, akkor lóghatunk együtt.
Nem hinném, hogy Maja vagy Bella ellenezné, ők is nagyon kedvesek, és szerintem eléggé örülnének is neki, ha lógna velünk még valaki.
- Persze, szívesen. Akkor arra menjünk.
Mutatom az utat vissza a falu felé, mert ez még szerintem bőven belefér. Menet közben pedig válaszolok az utolsó kérdésére.
- Először még nem volt egyértelmű, mert almaszirommal hívogatni egy sellőt, nos ez navinés dolog inkább, tudod, olyan kis helyes. Azonban jóval élénkebb és pattogósabb vagy náluk, így betippeltelek az eridonba.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2018. december 12. 17:38 Ugrás a poszthoz

Saci

- Várffy, óóó, részvétem.
Hallottam, hogy szeretnek rászállni az olyanokra, akik tanárgyerekek vagy vannak hozzátartozóik a tanári karban. Nem csodálom, hogy Sára is lehalkította a hangját a megfelelő pillanatban. Nem értem mondjuk, hogy mire jó ez, mit éreznek azok, akik ezt csinálják. De gondolom, nem is kell értenem, mert én ilyet nem csináltat sosem, ez meg ilyen lelki kielégüléses dolog.
- Igen, ő eléggé ismert, és az biztos, hogy akivel ő barátkozik, az menő. Nem, én sem, de hát meg kell próbálni, hátha nem is olyan rossz fej. Az ilyen lányok tudod, mindig elképzel valamit az ember róluk, főleg azt, hogy ők jobbak, mint azok, akik nem így népszerűek, aztán meg kiderül, hogy ők is átlagosak, csak jobb a marketingjük.
Tudok egy-két lányt, akik eléggé népszerűek, és ők például megtervezik az egész napjukat, előre. Hogy hogyan viselkednek, milyen szavakat használnak, kivel érnek rá barátkozni. Mondjuk nekem ez így nem tetszik, mert ők is annyira mássá tudnak válni. Jó, ők nagyon igyekeznek a látszatnak élni, de pont az igyekezetben vesztik el önmagukat. Legalábbis én így látom. Szóval nem minden a népszerűség, hiszen nem is biztos, hogy te magad, a valódi ember a népszerű.
- Lehet, hogy ilyen háremes törekvései voltak az apjának. De ha jól tudom, nem is Helenáék anyja az első felesége, hanem ők valami harmadik vagy negyedik anyától vannak.
Láttam egy régebbi tablón, hogy volt itt már egy Payne, valami Trevor. A múltkor, amikor járőröztem, akkor olvasgattam a tablókon a neveket, és ott szúrtam ki. De az a srác mostanra már valami harmincéves, vagy annál is több. Szóval utána a könyvtárban megnéztem a családfájukat, és akkor láttam, hogy mennyire sok anyától születtek.
- Annak tartom magam.
Sok mindent mér az intelligencia, de úgy gondolom, hogy a legtöbb dolognak, amit jelent, megfelelek, valamint a viselkedésem is olyan, ami engem tükröz, és amivel nem bántok meg másokat. Ezt - hogy intelligens vagyok - bátran merem mondani.
- Vannak itt furcsa alakok, az biztos, de szerencsére nem olyan sokan. Ennek kifejezetten örülök.
Régebben többen voltak, apa is az olyanok miatt robbant le, akik átléptek egy határt. Amikor betörtek a boltba, és ott találták az öregemet, nem volt kegyelem. Persze járhatott volna rosszabbul is, ő is, mi is, de szerencsére ez nem történt meg, hiszen a mai napig morgósan dirigál nekem.
- Igen, és nem, nincs. Vannak szobatársaim, ha jól tudom, fent, de én mindig lesétálok a faluba. De van egy ágyam valamelyik szobában arra az esetre, ha mondjuk nem tudok hazajutni.
Mondjuk az a nagy helyzet, hogyha ez bekövetkezne, akkor szerintem azt se tudom, hogy melyik szobába kellene mennem, ennyire nem voltam még fent sosem hosszú távon. Mostanság is a prefektusi feladataim miatt vagyok láthatóbb.
- Nem, nem zavar. A legjobb barátom, Annabella is eridonos és pattogós. Ő az egyik prefektusotok.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 14:53 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts

A tóparton

Tavasz van. Éled a természet, élednek a hormonok, meg a biciklizés utáni vágyak. Végre egy szombat, amikor anya dolgozik, mert az ikrek a nagyinál vannak, vagyis én kedvemre mehetek bármerre. Fel is pattantam amint lehetőségem volt a kék-fekete csodára, és belevetettem magam a szombati "forgatagba". Imádom, hogy már vannak kint, de még nem olyan sokan, így nyugodtan arcoskodhatok kicsit. Persze csak ésszel, mert ha eltöröm valamimet, apám még jól meg is ver. Persze ez eddig nem történt meg, de az öregnél úgy hiszem, hogy ez nem csak üres fenyegetés.
- Mei!
Messze vagyok ugyan tőle, de látom, ahogy egy füzet vagy notesz vagy mit mondanak erre a kisméretű jegyzetizére a lányok, kiesik a táskájából, szóval gyorsítok, és nem messze tőle lepattanok a járgányomról, hogy felkapjam, majd visszapattanva rá, lassabban, hogy ne ijesszem meg, beérem őt.
- Mei, valamit elhagytál.
Szinte csak gurulva mellette, felé nyújtom a füzetkét.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 15:06 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


Egy kicsit meglepődök a hevességétől, ahogy elveszi tőlem a füzetet, szemeimet összehúzva nézem, ahogy elteszi, és elmosolyodva vonom le a végkövetkeztetést.
- A naplód? Merlin szerelmére! Előbb el kellett volna olvasnom, hogy kibe vagy szerelmes.
A homlokomra csapok, ahogy rájövök, valóban micsoda kincset adtam vissza. Mei nagyon aranyos, sokszor néztem őt a folyosón. Különleges. Vannak emberek, akik kitűnnek a tömegből. Leszállva inkább mellette sétálok.
- Vajon szerepelek a naplódban?
Lepillantok rá, és megint muszáj mosolyognom. Tavasz van, én szóltam.
- Aggódom emiatt a végzős év dolog miatt, meg, hogy mi legyek, ha nagy leszek. Te hogy élted túl?
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 15:18 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


- Receptek. Értem. Akkor azt hiszem, jobb, hogy nem vagyok benne.
Nem szeretném, ha az én térdkalácsom lenne a kedvenc édessége. Néztem én Walking Deadet és Trónok harcát is, tudom mi fán terem a kannibalizmus.
- Viszont, ha valakin kísérleteznél, én itt vagyok.
Nem, tudom, hogy nem mondtam konkrétumot, hogy mégis mivel. Nem vagyok hülye, hogy szűkítsem a lehetőségeimet.
- És már nem? Miért nem? Olyan áramvonalas vagy, hajtóként vagy fogóként szerintem nagyon jól beválnál.
Benzsay Gergely és az udvarlás. Igen, a lányok szeretik, ha áramvonalasnak vannak titulálva.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 15:35 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


- Egyszer élünk.
Ezer éve nem mosolyogtam ennyit, pedig a néniknek folyamatosan tolom a colgate-vigyort a boltban, főleg mivel mindig egy kicsit több szalámit vágok le, mint szeretnék.
- Mondjuk ha félig megennél, apám biztos még jól meg is verne, amiért hülye voltam, hogy hagytam, de kihagyni egy ilyen lehetőséget? Kár lenne.
Mei és én kettesben vacsorázunk, eddig jól hangzik, az már mondjuk kevésbé, hogy cuppog a bordám felett, de engedjük el az ilyen apróságokat. Az a helyzet, hogy nem nézem ki belőle, képes lenne ilyenre, de a sorozatgyilkosok is elég messzire jutnak el, mire gyanússá válnak. Leginkább sorozatban gyilkolnak.
- Hát szívesen.
Vagy mi, nem tudom, hogy egy bókot - igen, ez az volt - illik-e a megköszönés után ezzel illetni. Tarkómat vakarva nézek a tóra én is, majd lepillantok rá.
- De, bár nem konkretizálódott le. De azt tudom, hogy boltos nem akarok lenni. Eléggé meguntam. Viszont még nem jártam a világban, nem értek ingerek.
Konkrétan a falut se hagytam el, talán ezért nem tudom, hogy mi akarok lenni.
- Szerinted, ha most így rám nézel, mi lehetnék?
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 15:49 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


Ahogy megáll, megtorpanok én is, és pofátlan vigyor kerül az arcomra attól, hogy végigmér. Igazából nagyon zavarban vagyok, hogy néz, ezzel próbálom ellensúlyozni, és még egy kicsit pózolok is.
- Tegyük fel, hogy többi nem szabadulok.
Elméletek, mégis, lopok egy kis távot kettőnk között. Biciklim varázslatos módon magától is megáll. Egyszer elütöttem egy lányt vele, azóta vigyázok.
- Szóval, a rabszolgáddá tennél, mi?
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 16:04 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


- Szóval nem.
Azért lopva nyelek egy nagyobbat, mert hirtelen elképzeltem, ahogy valóban ott vagyok, a közvetlen közelében, ő meg olyan öltözetben, hogy zavarba jövök csak a gondolattól is néz rám. Nem mintha most ne jönnék tőle teljesen zavarba.
- Egyszer kipróbálhatnánk.
Hirtelen jött ötletfelvetés, de már el is kezdtem lepörgetni magam előtt, hogy  mikor is lesz az, amikor anyáék elmennek árubeszerző körútra. Olyankor két napig is távol vannak, az ikrek pedig a nagyinál. Én mostanában nem megyek, tanulásra hivatkozva.
- Én adom az alapanyagokat, te a tudásodat, és lehet, hogy ez egy eléggé jól működő dolog lehetne közöttünk.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 16:20 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


Agyfagyásom van szerintem, és nagyon remélem, hogy Mei nem gondolatolvasó, mert most mintha értelmi fogyatékos lennék, próbálom kitalálni, hogy mikor nem lesznek otthon a szüleim, meg, hogy egyáltalán ma milyen nap van.
- Ma este?
A hónap utolsó hétvégéjén mennek el, mindig, és az most van. Vagyis ma koraeste indulnak, az ikrek ezért vannak már a nagyinál.
- Vagy holnap.
Hétfőn hajnalban jönnek vissza, szóval holnap is lehet, ha a mai napot túl korainak találja. Kicsit úgy érzem most, hogy már a tegnap is későn lett volna.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 16:43 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


Megint meglepődök, mert nem hittem volna, hogy tényleg igent mond, elvégre eddig úgy nagyon komolyan nem beszéltünk, de ha láttuk egymást, azért mosolyogtunk, most meg főz nekem, és eltöltünk egy estét kettesben. Ma este. Merlin szent szerelmére Benzsay Gergely te se vagy normális, az már biztos.
- Ha a prefektusi jelvényed hátuljába van egy madár vésve, akkor te örökölted az én jelvényem.
Mert, hogy nem is olyan rég, még én is voltam prefektus. Csak a bolt meg a magántanulói státusz miatt nem tudtam úgy csinálni, hogy büszke is legyek rá, így inkább visszaadtam a jelvényt.
- De jöhetsz akár hozzánk is. A családom nincs otthon, viszont nagyon király a konyhánk.
~ Mi van, ember?! Nagyon király a konyhánk?! Édes Jézus ember, ne most ess szét! ~
- És vannak képregényeim is, mármint, ha érdekel az ilyesmi.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 17:02 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


- Igen, és nem tudom megmagyarázni. Azt hiszem, szörnyen unatkoztam életvitelen.
Biztos, hogy Kirill magyarázott valamit, én meg véstem a prefektusi jelvény hátuljába. Akkor még nem terveztem leadni, és nem gondoltam bele, hogy majd ezt más is megkapja, pedig én is mástól kaptam.
- Szeretem a madarakat, és akkor nagyon azt éreztem, hogy kalitkába vagyok zárva. Ráadásul pont olyan padtársam volt, aki mindent lejegyzetelt, és nem akart velem kártyázni.
Ennyit arról, hogy minden levitás odafigyel, jegyzetel és nem tud mást csinálni a tanórán, mint figyelni, válaszolni, és túlmagyarázni. Nekem azt hiszem a vérembe egy adag navinés is keveredett. Elengedtem a problémát, amit az aznapi odafigyelés jelentett.
- Milyen szép a szemed, amikor csillog.
Állapítom meg mosolyogva, és kicsit közelebb hajolok, hogy jobban lássam, tényleg mennyire szép.
- Akkor nálam jó helyed lesz. Elég sok mindenem van lapon.
Utoljára módosította:Benzsay Gergely, 2019. március 30. 17:02
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 17:21 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


- Most valami egészen mást érzek.
Nem tudom megmagyarázni, hogy mit, de az biztos, hogy nem bezártságot. Biztos furcsán nézhetünk ki, ahogy én fölé hajolva nézem, hogy milyen szépen csillognak a szemei, ő meg nézi, ahogy én fölé vagyok hajolva. Ösztönösen megnyalom az ajkaim, a mozdulat mosolyban zárul.
- Mit szeretsz még?
Nem mintha ez annyira kényelmes póz lenne hosszútávon bármelyikőnknek, de most valahogy nem szeretnék elmozdulni ebből.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 17:41 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


- Nagyon jó érzés.
Szerintem igaz, hogy amikor olyan embert találsz, aki a másik feled is lehetne, akkor nincs olyan, hogy elsietett dolog. Valahogy szeretnék még közelebb hajolni, nem is akarok kettőnk közé távolságot, mégis, azt akarom, hogy izgalom legyen a mai estében. Beszélgetni, nevetni, megismerni egymást.
- Óóó... mi?
Az eleje eljutott a tudatomig, és már majdnem rávágtam, hogy rendben, benne vagyok, de a menéssel kicsit megzavart, így összezavarodott arccal nézek utána, hogy hova tűnt, és amikor meglátom a biciklimen, a mosolyom szélesebbé válik.
- Jól áll.
Soha senki sem ült még rajta, aki nem én voltam, szóval határozottan tetszik most a kép. Mellé lépve megérintem a kormányt, így a mágikus fékezés is felold. Tartom, hogy ne lepődjön meg a hirtelen jött rántástól, így maximum rám eshet, de vigyázok, hogy ne legyen baj.
- Most már tudsz vele menni.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 18:05 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


A közelében lenni nem csak, hogy kellemes, de természetes is. Mintha mindig is ilyen közel lettem volna hozzá, nincs benne semmi természetellenes, semmi kínos. Tökéletesen jól érzem magam, és úgy vélem, jó helyen vagyok.
- Ne félj, vigyázok rád.
Felelem csendesen, és ösztönösen, át se gondolva a lépést, adok egy puszit a fejére. Az ujjaimat óvatosan nyitom szét, hogy ujjaim közé csússzanak az ujjai, és biztatóan, de finoman összeszorítsam őket.
- Nem tudsz elesni, vannak benne védelmi funkciók. Egyszer eltörtem a kezem, apám megelégelte, és felszerelte mindennel. Nincs benne izgalom, igazából, mert védve vagy. De szeretek én is száguldani.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 18:22 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


Jól esik nézni a kezünket, jól esik az érintése. Fene se gondolta volna, hogy közelebb van ez az egész, mint hittem. Eridonos lányok? Miért is? Egyikkel se találtam meg teljesen a hangot. A saját háztársammal viszont, egy pillanat alatt.
- Igen, szeretem a száguldást, a kockáztatást, ha dolgozik az adrenalin.
Lepillantok rá, és a mosolyom vigyorrá válik.
- Miket pletykálnak rólam a női mosdóban, hogy unalmas kölyök vagyok?
Biztos, hogy van rólam szó, szoktam látni, ahogy összenéznek olykor. Lehetetlen, hogy ne legyen így.
Benzsay Gergely
INAKTÍV


Boltosfiú | Watts Védelem <3
RPG hsz: 82
Összes hsz: 169
Írta: 2019. március 30. 18:55 Ugrás a poszthoz

Miss Mei Watts


- A...
Még a szó is a torkomon akad, ahogy realizálom, hogy Mei háta a mellkasomnak van dőlve. A nők nagyon kis gonosz boszorkák, mert olyan ügyesen keverik a lapjaikat, hogy azt se tudom hirtelen, mire akartam reagálni. Nem is baj, ha beszélnek rólam, mert ezek szerint nem nagyon tudják az igazságot, hiszen Mei is meglepődött, vagyis, lehetek még a számára érdekes.
- Ez a verseny eléggé érdekesen hangzik.
Elgondolkozva pillantok le a járgányomra, meg arra, hogy még mindig nekem van dőlve. A szám kiszáradt, a torkom kapar, elég rendesen zavarban vagyok, és örülök, hogy nem látja az arcom.
- Azt hiszem, ez valami olyan dolog, amit ki kellene próbálnunk.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Benzsay Gergely összes hozzászólása (68 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Fel