29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. február 8. 17:31 | Link

Mea

Gondoltam sétálok egyet. Nem volt pontos célom, csak felöltöztem, és elindultam ki a kastélyból. Mivel Lukeot is meg kellett volna sétáltatnom már, ezért őt is vittem magammal pórázon, aminek ő nagyon is örült. Mostanában sokszor volt kint, a kastélyon kívül. Lehet rajta látni, ahogy örül, hogy felfedezhet új szagokat, és találkozhat új emberekkel. Szeretem látni, ha boldog.
Elindultam a falu felé. Arrafelé már úgy is jártam, nem ismeretlen a környék. Sétálgattam egy darabig, nézegettem a boltokat. Egy idő után már kezdtem megunni a hideget, és Luke sem szaladgált már örömében, (ahogy általában szokott) így hát visszafele vettem az irányt.
Lassan már ott is voltunk, már láttam a kastélyt. Egyszer csak Luke megállt, körülnézett, majd odafutott egy hatalmas fához. Nem értettem miért akar odamenni, de legyen. Utánamentem és megálltam a fa előtt. Kutyám egyfolytában felfelé tekingetett és egyre csak a fa tövét kaparta. Én is felnéztem, majd az ágak sűrűjében megláttam egy hatalmas házat a fa tetején.
- Ügyes vagy Luke! - simogattam meg kutyámat. Kopottnak és réginek tűnik. Imádom az ilyeneket. Vajon ki építhette? És mikor? Egyre csak ezek a kérdések jártak a fejemben, amikor észrevettem, hogy nem messze van egy felfele vezető lépcsőszerűség. Odasétáltam, majd Luke azonnal elkezdett felugrálni a lépcsőfokokon.
- Hé, lassabban! - szóltam rá, de ő természetesen nem lassított. Istenem! Mindig elfelejtem, hogy ő angolul kapta tőlem a parancsokat. Á, mindegy...
Felértünk a lépcső tetejére, és egy kissé korhadó ajtót láttam magam előtt. Benyitottam. Kellemes meleg volt a faházban, és külseje ellenére szépen be volt rendezve újabbnak számító bútorokkal. Az egyik fal tele volt firkákkal. Tipikus. Mindegy, hogy varázsló vagy nem varázsló, mindenki szeret firkálni. Ez már csak így van. Az egyik babzsákfotelre lehuppantam és vártam. De hogy mire, azt én sem tudom. Csak olyan kellemes ez a hely, hogy legszívesebben soha nem mennék el innen. Mindenesetre biztos hogy itt maradok egy darabig.
- Úgy érzem ide még többször is el fogok látogatni. - mondtam Lukenak. De hogy minek mondtam neki, ezt ne tőlem kérdezzétek.
Hozzászólásai ebben a témában

Kámea Nimoá
INAKTÍV


*Mea*
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 225
Írta: 2015. február 8. 20:22 | Link

Lucy

Nem is tudja, hogy mi hozta erre. Egyszerűen csak úgy érezte, hogy egyedül akar lenni. Távol a kastély zárt falai közül és távol a nyüzsgéstől. Ritkán tud igazán magával foglalkozni, hiszen az elmúlt pár hónapban vagy tanul vagy kviddicsezik vagy a barátaival nevet valahol. Igazából imádja ezt az egészet. Nem gondolta volna, hogy ilyen hamar jó barátokra lel.
Kabátját még jobban összehúzza, miközben halad a fák felé. Lassan, komótosan, a környezetét figyelve.
Hamarosan itt az újabb meccs. Kicsit ideges miatta, ráadásul valami menthetetlenül hiányzik az életéből, bár maga sem tudja, hogy mi is az.
Ahogy sétál, a fák szürke ágait nézi. Olyan jó, hogy még mindig látszik a hó. Sokkal szebbnek tűnik miatta minden.
Így akad meg a tekintete a házikón is. Karbafont kezekkel körbenéz, de nem lát senkit, így megindul felé.
Nem tűnik túl jó állapotúnak, de talán egy fokkal melegebb lesz ott bent, mint itt, főleg úgy, ha láthatóan lépcső vezet fel a házikóba.
Kiskorában mindig is szeretett volna egy hasonlót. Ami csak az övé, de sosem kapott. Gyorsan kapaszkodik fölfelé, így néhány pillanat alatt már ott is áll az ajtaja előtt.
Bentről mintha valami furcsa hangot hallana, de miért jönne ide fel egy kutya? Óvatosan belöki az ajtót, majd félig belép a kunyhóba.
- Hahó!
Tekintete először a szőke lányon akad meg, majd a kutyán. A lány valahonnan nagyon ismerős neki, de hirtelen nem ugrik be, hogy honnan.
- Szabad?
Mutat a kutyára, hiszen szereti az állatokat, de megtanulta őket tisztelni.
Hozzászólásai ebben a témában


Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. február 9. 18:39 | Link

Mea

Egy jó darabig elücsörög a melegben, kényelmesen elterülve a fotelben. Luke is örült a melegnek, még egyet ugatott is, majd lefeküdt az ölembe. Nem is voltam ott sokáig, már hallottam is hogy valaki jön felfele a lépcsőn. Gondolhattam volna, hogy más is jön ide, hiszen nem feltűnéstelen ez a hatalmas házikó a fa tetején. Biztosan mások is ismerik, és ők is gyakran jönnek ide. Egyszer csak a falépcsők nyikorgása abbamaradt, amiből arra következtettem, hogy a látogató felért, és nemsokára benyit a korhadó ajtón. Feltételezéseim beigazolódtak, pillanatokon belül egy körülbelül velem egykorú lány lépett be a kis faházba. Barna haja volt, és ha jól láttam, sötétebb színű szeme. Bár ebben a félhomályban nem sok mindent lehet megállapítani.
- Szia! - köszönök rá illedelmesen. - Persze! - mosolygok rá.
Bár mielőtt még belépett volna, Luke máris az ajtóban állt és ahogy csak a lábát tette be, már el is kezdett ugrálni a lány körül.
- Bocsi, mindig ezt csinálja. Egyébként az én nevem Lucy. Téged hogy hívnak? - kérdezem.
Hozzászólásai ebben a témában

Kámea Nimoá
INAKTÍV


*Mea*
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 225
Írta: 2015. február 20. 14:18 | Link

Lucy

A válasz hamar érkezik, bár a felé nyúló mancsok talán méghamarabb találják meg.
- Hát sziaaa!
Kapja el a kutya mancsait, majd legugolva mellé egy kiadós fülvakargatásban részesíti.
- Nagyon szép állat! Mi a neve?
Néz fel a gazdira, majd még egy kicsit tovább gyömöszöli a fellelkesedet kutyát. Nevetni kell rajta, hiszen mindezt annyira aranyosan csinálja.
- Lucy... akkor ugye te vagy Derek...unokatestvére?
Villan be hirtelen az apró kis emléktöredék.
- Derek már sokat mesélt rólad!
Mosolyog, hiszen a híre valóban megelőzte a szöszit, na meg persze örül neki, hogy mindez az eszébe jutott.
- Én pedig Mea vagyok.
Mutatkozik be azért ő is, hiszen fordítva nem biztos, hogy ugyanúgy állnak a dolgok.
Lassan feláll a kutyus mellől és rendesen körbenéz a kunyhóban.
- Azta! Azért ezt nem gondoltam volna lentről!
Hozzászólásai ebben a témában


Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. február 20. 14:50 | Link

Mea

- Luke a neve. - nézek le a még mindig ugráló kisállatomra.
- Igen én vagyok az. Rólad is mesélt már nekem Derek, meg a másik barátnőjéről is, azt hiszem... Kira? Igen, Kirának hívják. - mosolygok a lányra. - Örülök a találkozásnak Mea.
A kutya a simogatás után még ugrik egyet-kettőt a lány felé, majd megnyalja Mea cipőjét (mert a kezét nem éri el) és visszaszalad hozzám majd leül.
- Ugye? Én is így voltam vele.
Körbenézek még egyszer, hátha találok még egy ülőhelyet, majd észreveszek tőlem nem messze egy ugyanolyan babzsákfotelt, mint amilyenben én ülök.
- Nem ülsz le? - kérdezem az puffra mutatva.
Ha a lány leül, akkor végre "szemtől szemben" is beszélhetünk, nem kilométer távolságokról. Hátradűlök a fotelben, majd Luke felugrik az ölembe. Kényelembe helyezve magam várom a lány válaszát.
Hozzászólásai ebben a témában

Kámea Nimoá
INAKTÍV


*Mea*
offline
RPG hsz: 70
Összes hsz: 225
Írta: 2015. február 27. 15:39 | Link

Lucy

Igazság szerint egy kicsit meglepődött, mikor a faházba felmászva talált itt valakit. Még az is előfordulhat, hogy átvillant az agyán az a bizonyos csalódottság, hiszen így nem lehet egyedül, de Lucy-re pillantva, na meg persze Luke-ra, ezek a dolgok nem is tűnnek olyan elkeserítőnek. Úgy is kíváncsi volt már rá, hogy ki lehet az a bizonyos unokatestvér, mivel csak annyit tud, tudott róla, hogy szőke, nagyon aranyos, Derek imádja és hogy Navinés. Talán még a kutya is említve lett egyszer, de úgy látszik kellett hozzá egy kis emlékeztető, hogy ezt el is raktározza az emlékeiben.
Kíváncsian az ablakok felé lépked, majd a lány felajánlására mosolyogva visszafordul.
- De, mindjárt!
Kinéz a teraszra.
- Szerinted...ahh...azt hiszem ezt most nem lehetne megállapítani!
Neveti el magát, majd a tőle telhető legynagyobb női eleganciával lehuppan a mutatott puffra.
- Azt hiszem az ilyen helyek miatt kedvelem egyre inkább az iskolát!
Tényleg! Eddig milyen? Hogy érzed magad? És bocs ha sokat kérdezek, csak tényleg érdekel!
Hozzászólásai ebben a témában


Lucy Blake
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 62
Összes hsz: 141
Írta: 2015. február 28. 13:38 | Link

Mea

Éppen simogatom Luke kis fejecskéjét, amikor a lány leülve kérdez tőlem valamit. Rámosolygok.
- Hát, igazából nem régóta vagyok itt, nem sok embert ismerek, de eddig csak kedves emberekkel találkoztam. Jó hely, és minden nap vár valami új meglepetés, főleg amikor ilyen helyeket találok csak úgy. És kint jobban szeretek járkálni, mint a kastély négy fala között ülni. - mondom. - Ja és egyáltalán nem kérdezel sokat! Néha én is hajlamos vagyok sok kérdést feltenni.
Visszafordultam kutyusomhoz, megvakartam a füle tövét, majd megnyalta a kezem és leugrott az ölemből.
- És, hogy ismerkedtetek meg Derekkel? - igazából nem nagyon tudom mit kérdezhetnék, pillanatnyilag Derek a közös témánk.
Eközben Luke elmászkált a faház másik sarkáig, és ott szimatolt valamit.
- Ja és voltál már itt ezelőtt, vagy te is most vetted észre hogy ez a nagy faház a fa tetején van? - kérdezem mosolyogva. A lány válaszára várva rápillantottam még egyszer Lukera, aki még mindig valamit nagyon szaglászott a sarokban, majd miután meggyőződtem róla, hogy jól van, visszafordultam Meához.
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék