33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. október 23. 11:22 | Link

S C A R L E T T, a romániai sárkányrezervátumban
[zárt]

Mosolygott. Felszabadult volt. Levetette Máté szemüvegét és talárját, hogy Nicolas bőrébe bújva ismét meglátogassa egyik ismerősét. Kevés emberrel tartotta a kapcsolatot előző életeiből. Nagyon kevéssel. Igazából Traiannal sem levelezgetett, de a segítségét akarta kérni egy-két dologban.
Ritkán tért vissza ugyanarra a helyre, és most, hogy a rezervátum istállói mellett sétált, elkapta a nosztalgia. Majdnem egy egész évig dolgozott ott Nicolasként. Az angliából érkező ifjú, akinek se pénze, se szállása, csak egy hátizsák tele kopott ruhával. Akkor nyugodt életet akart. Előtte csempészekkel dolgozott, és ez bizony az arcán is meglátszott. Nyúzott volt, kissé beesett, és tökéletesen passzolt Nicolas előtörténetéhez.
Itt azonban befogadták, megnyugodott, már amennyire ez South-tól tellett. Traian pedig azóta istállófiúból gondozóvá lépett elő. Nem tudta, hogy South megjelenik nála. Nem értesítette, így most csak az istállók körül ólálkodott, hátha meglátja majd egykori barátját. Igen, mert Traian csak egy évig, de a barátjának mondhatta magát.
Nem tudta, hogyan fog reagálni, ha megjelenik. Azok után, hogy hosszú éve elteltével sem válaszolt egyetlen levelére sem.

Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2017. október 23. 12:20 | Link

Máté tanár úr
zárt

  Még csak egy hete sem volt Romániában, de úgy vágyott haza, mint még soha. Szeretett volna bekopogni az elhagyatott kis szobácskába, amelyben North él, és hozzábújni. De nem tehette meg. Helyette mehetett szart kaparni.
  Magában morgott, miközben a mostanra már ismerőssé vált kis utacskán haladt. Dühösen lóbálta kezében a lapátot. Amióta itt volt, még semmi hasznosat nem csinált, és az volt a sárkányokhoz való legközelebb érintkezése, amikor elment a ház mellett, amelyben tartják őket. Meg most, hogy konkrétan azzal érintkezhet, amely kijön az állatból.
  Nagy duzzogásában majdnem el is ment az ismerős férfi mellett, de aztán észhez tért, és meglepődve állt meg pont előtte.
  - Szia! - nézett Mátéra, bár most nem is hasonlított magára. - Mit keres itt? Látom lazábbra vette a figurát - somolygott a lány, amikor végigmérte tanárát. A mindig kínosan precízen öltöző férfi levetette nyakig gombolt ingjét, és jólfésült haját is kócosan hagyta a szél minden irányába lógni. De még ezen kívül is ott volt valami...
  - Maga kontaklencsét visel? - ráncolta össze a szemöldökét a lány, és nézett mélyen a szemébe. De nem látszott úgy, hogy előbbi felvetése bizonyosságot nyerne.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. október 23. 12:38 | Link

S C A R L E T T, a romániai sárkányrezervátumban
[zárt]

Zsebre dugott kézzel próbált belesni az istállóba, hátha Traian éppen ott dolgozik. Vagy bent az irodában ül, és a beosztásokat intézi. Az lett volna a második helyszín, ahol kereste volna a férfit, ha az ismerős hang nem ütötte volna meg a fülét.
Megpördült, és a kotnyeles szőke rellonossal nézett farkasszemet. Egy pillanatra elkerekedett a szeme. Nem várt ilyen találkozást. Úgy tudta, hogy az iksolából többnyire a kisebb, magyarországi rezervátumba mennek gyakorlatra a diákok. Szerencsére Scarlett annak ellenére, hogy felismerte őt, még nem veszett minden kárba. Hacsak Traian mégsem kezd el itt sétálni.
- Scarlett! Mit keresel itt? - Egyértelmű volt a válasz, mégis meg kellett kérdeznie. A minimális bájcsevely még szükséges ahhoz, hogy utána lerázhassa a lányt.
Kissé hátrább hajolt, ahogyan Scarlett közelebbről kezdte vizsgálni a szemét.
- Igen, konkaklencse. Ez még új, éppen csak most próbálom ki - jelentette ki. Stílusra talán kissé nyersebb volt a szokásosnál. Óvatosan körbelesett. Csak egy pillantás, nehogy egy régi ismerős meglássa őket. - Hogy tetszik itt? Sok dolgod van?
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2017. október 23. 12:52 | Link

Máté tanár úr
zárt

  Nagy mosollyal jutalmazta a felfedezését, hogy bizony, tényleg jól felismerte a férfit minden változása ellenére. - Gyakorlaton vagyok itt. Sikerült egy kis protekcióval bejutnom ide. - Igen, azért nem volt olyan rossz, hogy Ardai nővérének a barátja a HV volt. Egészen előnyösen jött ki a dologból. Életében először jól választott barátokat.
  - Állítólag elég rossz érzés. Mintha mindig a szemedben lenne valami - gondolkodott el a lány. Próbálta kihúzni a beszélgetést annyira hosszúra, amennyire csak tudta, hogy ne kelljen mennie szart takarítani. Ez tipikusan az a fajta munka volt, ami jobb később, mint előbb.
  - Igazából eléggé elkeserítő. Csak olyan munkákat osztanak rám, amit ők nem akarnak megcsinálni. És a legrosszabb, hogy ezóta, amióta itt voltam, még egy sárkányt sem láttam - a lány tökéletesen látta az el-elforduló fejből és a kissé nyers stílusból, hogy a férfi már nagyon menne, de nem akart megint ott maradni egyedül. Ráadásul valamiért megnyugtatta Máté jelenléte. Most, hogy így jobban megnézte, valami volt benne.
  - Tudod nagyon hasonlítasz valakire. Csak nem tudok rájönni kire - mondta egy lélegzetvételnyi szünet után a szőke.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. október 23. 19:55 | Link

S C A R L E T T, a romániai sárkányrezervátumban
[zárt]

Nem volt különösebb problémája Scarlettel, pláne, mikor látta, hogy bánik a lány az öccsével. Azonban abban a pillanatban kifejezetten frusztrálta a jelenléte és a csacsogása. Nem tudta, mikor jár arra egy olyan személy, akit évekkel ezelőtt még ismert.
- Igen, az iskolában valószínűleg a szemüvegre szavazok majd - vont vállat a körülményekhez képest könnyedén, de elgondolkodott azon, vajon Scarlett szándékosan nem akar lekopni, vagy csak ennyi szeretett vele beszélni.
- Aha, hát biztosan az egyik tanárodra, nem? - vetett egy félmosolyt rá. - Biztosan neked is sok dolgod van, és nekem is mennem kéne, úgyhogy... - kezdett bele a kicsit konkrétabb lerázó szövegére, mikor a hatalmas istálló egyik végéből egy még az épületnél is nagyobb robbanásszerű hang, majd repülő törmelékek vonták el a figyelmét.
Azonnal előkapta mindig keze ügyében lévő pálcáját. A felszálló füstből egy sárkány nyaka és szárnyának egy része kezdett kibontakozni. South minden figyelmét a bestiára fordította, csak egy apró megjegyzést tett Scarlettnek.
- Itt van az első sárkányod.
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2017. október 24. 17:00 | Link

Máté tanár úr
zárt

  A szőke egyszerűen nem bírt a gondolattal bírni, hogy annyira ismerősek a vonások, de nem tudja kire hasonlít. - Nem, valaki egészen más - filózott tovább, és tovább fürkészte az arcot. Ott volt a nyelve hegyén, egy pillanat és kiböki, erre a férfi megszólalt.
  Már épp válaszolt volna valami szellemeset, amiben a büdös kaki is benne van, amit el kell takarítania, amikor észveszejtő lárma kerekedett. Az ispotály darabjai hangos robbanással váltak szét, ahogy engedtek a bentről jövő erőnek - egy sárkánynak.
  A szőke hatalmas szemekkel nézett az állatra. Már volt szerencséje egyhez, de az kicsi volt, és be volt nyugtatózva. De ez forrongott a dühtől, és az elkeseredettségtől. A bal szárnya lógott, és semmiképpen nem akarta az ápolókat odaengedni hozzá. Scr egyszerre érezte, hogy közel akar menni hozzá, és hogy elfutna inkább a világ végére, és ez csak azt szülte, hogy ott állt egy helyben, és nézte a csodálatos lényt.
  Pillantása a sárkány himbálódzó farkára esett, mellyel össze-vissza csapkodott az állat, hogy távoltartsa magától az embereket. Közel voltak, így a szőke hátrált pár lépést. Éppen Máté karja után nyúlt, hogy őt is maga után húzza, amikor hirtelen eltűnt mellőle. A hatalmas farok elkapta.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 590
Írta: 2017. október 29. 17:15 | Link

S C A R L E T T, a romániai sárkányrezervátumban
[zárt]

South-nak az itt töltött ideje alatt nem egyszer volt már dolga dühös sárkányokkal. Volt, mikor rossz helyre tévedt, volt, mikor egyszerűen az ápolásra szoruló bestia nem volt megfelelő módon elkábítva. Valószínűleg ez esetben is erről volt szó. Ám legtöbb alkalommal tudta a megfelelő igéket, vagy mindig volt valaki, aki fedezte.
Azonban az hosszú évekkel ezelőtt volt, és a hirtelen eszébe jutott kábító átkai egyszerűen lepattantak a kemény páncélról. Így inkább mással próbálkozott.
Valami erősebbet akart használni, azonban először a megszeppent Scarlettet kellett biztonságba helyeznie. Csak egy pillanatra tekintett hátra, hogy elküldje innen jó messzire, mikor a csapás érte.
Mintha minden összetört, összeroppant és szétfröccsent volna benne. Hallotta a bordák repedését, és a tüske érkezését, mely keresztüldöfte. Érezte, ahogy a levegőben van, majd teste nekicsapódott valami keménynek. Egy fa, egy szikla, mindegy is volt. Teste úgy csuklott össze, mint egy rongybaba. Csupán egy halk nyikkanás volt az, amit még ki tudott adni. A levegő beleszorult a tüdejébe, bár abban sem volt biztos, hogy egyáltalán még ép volt a tüdeje. Még tompán érezte, amint teste a kemény, és poros földet érte. Aztán a jótékony sötétség körbeölelte őt.
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2017. november 15. 13:02 | Link

Máté tanár úr
zárt

  Látta, ahogy a test a levegőbe emelkedik, és ahogy a férfi arca a fájdalomtól összeszűkül. S mintha már nem is Máté lett volna ott. Scart egy pillanatra megtévesztette a saját látása, és azt hitte, hogy North van ott és csapódik neki a fának.
  Gondolkodás nélkül kezdett el ordítani, ami a melodimágus képessége és elkeseredettsége miatt még erősebbre sikerült. A sárkány a hangra előbb megszédült, majd összerogyott, s ugyanígy Scar is. Az a hang, melyet kiadott annyi energiáját leszívta, hogy hirtelen már nem tudta megtartani a saját lába. A szemébe könny gyűlt, és lihegni kezdett. Érezte, hogy mégtöbb hang tolul a torkára, de minden erejével ara koncentráljon, hogy visszaszorítsa azt oda, ahol volt. Szeme közben újra a földön fekvő férfira esett. Northra hasonlított. Csak idősebb volt. És ekkor kattant a helyére minden. A történet amit barátja mesélt neki, és az, hogy a férfi miért nem rúgatta ki Northot amikor kiderült a tetoválása, és miért bízta őt meg.
  Négykézláb kúszott oda a férfihoz. A képességét már visszaszorította annyira, hogy az elméje uralkodjon már felette. A nyakához tette a kezét. A férfi még lélegzett, bár elég gyenge volt a pulzusa.
  - Segítség... - szólalt meg erőtlen hangon, aztán megköszörülte a torkát. - Valaki - szólt már erőteljesebben, mire felfigyeltek rá, s szinte azonnal lökték is arrébb, hogy őt is megvizsgálják, Mátét...vagyis South-ot pedig elvitték. Ekkor látta utoljára.
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek