37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Adler Szabolcs Iván
Tanár, Egyetemi tanár


Klasszik a nem felvevés.
offline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 110
Írta: 2022. április 10. 17:45 | Link

Szilágyi Rozina

Távolról sem indult zökkenőmentesen ez a tanév, amit valahol őszintén sajnálok. Túl nagy elvárásokkal álltam volna ez előtt a változás előtt? Meglehet. De egy pillanatig sem jelenti, hogy megfordul a fejemben a megfutamodás gondolata.
A legnagyobb feladatot talán az adta, hogy helyettest jelöljek ki. Rengeteg kiváló tanár van a kastély falai között, de összefutva Laines-szel már nem is volt kérdés. A birtokom ügyeit is rábízhatom, akkor a közös munka gördülékenysége már garantált. Jelenlegi helyzetben pedig örülök, ha valami könnyebb. Ezért is keresek magam mellé aszisztenst. Soha nem gondoltam, hogy ide jutok - ez már majdnem olyan, mintha a hatalmas Adler Vince nyomdokaiba kívánkoznék lépni.
Péntek délután hagyom el a kastélyt, de nem megyek azonnal Villányba. A városba a vendéglátó negyedben ülök be az egyik étterembe, ahogyan azt a hirdetésben is már előre tudattam minden potenciális jelentkezővel. Magamhoz hívom a pincért, aki vagy átáztatta magát is rozéval vagy megbotlott a saját lábában, de miután kikérem a konyakomat, már nem is foglalkoztat.
Apró, bőrkötésű noteszemet nyitom ki és amíg várakozom áthúzok néhány teendőt. A prefektusi pályázat láttán egy halvány mosolyra görbül ajkam széle, mert elég ígéretesnek tűnik már most a mezőny. Jókedvem illan el, Borbély neve láttán, mellette a böntetése határidejével. A fekete notesz végül a kabátzsebemben köt ki, közben pillantok körbe, hátha érkezett már jelentkező, aki a találkozóra jött.
Utoljára módosította:Adler Szabolcs Iván, 2022. április 10. 17:50
Hozzászólásai ebben a témában
Szilágyi Rozina
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 59
Összes hsz: 85
Írta: 2022. április 15. 21:25 | Link

Adler Szabolcs Iván

kinézet

Még mindig bosszús voltam egy kicsit, amiért csak úgy rám nyitotta az ajtót az a szemüveges srác. Oké, az is igaz, hogy elnézést kért, meg igen csak meglepődött azon, hogy abban a szobában vagyok, de végül azt is megtudtam, hogy Leilát kereste, és náluk ez normális, hogy bejárnak egymáshoz, meg nem tudta, hogy lett a Borbélynak szobatársa. Ezután mutatkoztam be neki, és szépen megkértem, hogy legközelebb kopogjon, mielőtt csak úgy beront, mert nem csak, hogy nem illő, de bármikor öltözködhet az ember lánya, amit ez a helyzet is jól példázta.
Szerencsére nem is akarta ott megvárni a lányt, értett a szóból, nekem pedig maradt időm arra, hogy felöltözzek. Interjúra készültem, de nem akartam kiöltözni, ezért csak egy farmert vettem fel egy fehér blúzzal, mellé kényelmes sportcipőt, hogy a macskaköveken ne kelljen bukdácsolnom. Persze hiányzott már egy kicsit a magassarkú, de míg bottal jártam és nem jött helyre a lábam, addig szóba sem jöhetett a csinosabb lábbeli.
Igyekeztem időben odaérni a megadott helyszínre, bár volt bennem némi izgalom, hisz a hirdetés alapján bárki megjelenhetett ott. Márpedig ha netán kések, és beesik előttem valami szuperasszisztens, akkor nekem lőttek.
Igazából sokat a feladatról sem tudtam, sem arról, hogy kit kell keresnem, csak a keresztnévre emlékeztem, Szabolcs. Beérve az étterembe azonnal pásztázni kezdtem az asztalokat, miközben beljebb sétáltam, ekkor akadt meg a pillantásom egy napszemüveget viselő, helyes férfin.  Valamiért nagyon ismerősnek tűnt, de nem jöttem rá, hogy ki lehet, talán a vonaton láttam. Mindenesetre, mivel nem volt odabent más rajta kívül, ezért feltételeztem, hogy ő adhatta fel a hirdetést.
- Jó napot kívánok, az asszisztensi állás miatt érkeztem - bicegtem egész közel az asztalához, és zavaromat egy kedves mosollyal igyekeztem leplezni. Izgatott voltam, reméltem, hogy nem maradtam le a lehetőségről.
Utoljára módosította:Szilágyi Rozina, 2022. április 15. 21:27
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed