30. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek:
Kiírásra kerültek az év végi/eleji pályázatok, ne felejtsd el csekkolni a híreket! Wink

Március 15-én zárul a karácsonyi vásár és a korcsolyapálya témája, így kérünk titeket, hogy ott futó játékaitokat addig zárjátok! Wink
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet
Gyengélkedő - Leonie Rohr hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Leonie Rohr
INAKTÍV


padláslakó
offline
RPG hsz: 467
Összes hsz: 3431
Írta: 2013. március 5. 14:49 | Link

II. felvonás
Erkélyjelenet folytatása

Már unta a sok rizsát meg hegyi beszédet, amivel az ő és egymás lelkére akartak hatni, egyetlen vágya volt, hogy elmenekülhessen. Nem kell neki a tinidráma, ez az amiből mindig is szívesen kivonta volna magát, mert nem az ő stílusa. Most is inkább csak bután néz, mint értelmesen szól, meg próbál nem nevetni Adrika lehengerlő stílusán, ahogy éppen osztja két diáktársukat. És ilyenkor azt hihetné az ember, hogy több meglepetés már nem érheti őket, de az igazi Máricsuri forgatókönyvírók sosem adják fel, szóval jön egy vödörnyi flatty, ami egyenesen Mary nyakában landol. Kis vörösünk először nem győz eléggé frászt kapni a hirtelen fordulattól, aztán pedig annak hatásától.
-Mary! Te összemész! – Állapítja meg a helyzet magaslatán állva, a valószínűleg mindenki számára látható tényt. Gyorsan összekapja magát, és a fiúkákkal alig foglalkozva odaugrik a lányhoz, de nem mer hozzáérni, nehogy maga is elkezdjen összemenni. Te jó ég! Nem akar még a mostaninál is törpébb lenni, már éppen elfogadta önmagát, nem akar újra terápiás kezelésekre járni.
-Menjünk! – Ért egyet hevesen bólogatva a szőkével, és már rohannak is a gyengélkedőre. Talán nem ártott volna babakocsit is hozniuk magukkal, Mary számára kevésbé lenne fárasztó úgy az út.
-Nyitom! – Odaszökken a Gyengélkedő ajtajához, és kivágja azt. Szó szerint beesik Mary előtt a nagy hévtől, de egy pillanattal később már el is áll az útból, hogy a többiek bejöhessenek.
-Csókolom! – Köszön hangosan, bár körbe sem nézett, hogy van-e itt valaki rajtuk kívül. Azért lehet, hogy nem ártana, ha jönne a segítség, mert szegény Mary roppant ramatyul néz ki, és valószínűleg nem szeretne örök életére ilyen kis pici maradni. Bár vállalhatna munkát eztán, mint kerti törpe, nincs is egészségesebb, mint a szabadban lenni a nap huszonnégy órájában.
-Ha ilyen maradsz, hazavihetlek? – Vigyorog a lányra. Semmi gúnyolódás, teljesen komolyan gondolja. Lenne egy saját babája, és biztos remekül tudna gondoskodni róla, csak néha felejtené el megetetni…
-Vennék Neked sok szép ruhát, meg mindent, amit szeretnél! Csak vigyáznod kéne a nyulammal, mert alig kisebb nálad, csak szőrösebb. Lehet, hogy féltékeny lenne, és meg kéne vele birkóznod… - Sosem vezérelné rosszindulat, de tényleg kezd jót mulatni a lányon. Hát szégyen, de ez a kis vörös semmit sem tud elég komolyan venni.
-Ha hozzád érünk, mi is összemegyünk? - Adri felé fordul lelkesen – Nem próbáljuk ki? Csak a kisujjunkkal! Képzeld csak el, egy mini kisujj! – Jót mulat a szeme előtt lebegő látványon, a szőkeség meg a mindjárt lecsapja, amiért ilyen idegesítő.
Szál megtekintése

Leonie Rohr
INAKTÍV


padláslakó
offline
RPG hsz: 467
Összes hsz: 3431
Írta: 2013. március 8. 20:40 | Link

Túl sokan

-Nem tud magyarul? – Csodálkozik Adria szavain. Hogy lehet egy olyan gyógyítót idehozni, aki nem beszéli a nyelvüket? Akkor hogyan érti meg a diákok panaszait?
-Biztos szeret activityzni a gyógyító néni! De mi van akkor, ha valami súlyos eset jön? Akkor nincsen idő mutogatni meg ilyenek, vagy ide szótárral kéne jönni? De az is lehet, hogy csúcsszuper, és elég rápillantania a betegre. Vajon, ha rám nézne, megállapítaná, ha valami lappangó betegségem lenne? – Az agybajt minden bizonnyal, többet valószínűleg nem. Viszont még csak nem is sejti, hogy Adriánál lenne mit kitalálni, úgyhogy a kis vörös beletrafált a közepébe. A fecsegést viszont abba nem tudná hagyni, tény, hogy nem pánikol kellően Mary törpeségét illetően.
-Én csak egy hangyányit tudok angolul. Esetleg köszönni. – Vigyorogva megvonogatja a vállát, és már-már tényleg azt hihetné az ember, hogy nincs több új a nap alatt, de ekkor megérkezik.
-Gyógyító bácsi? – Eddig mindig javasasszonyokról hallott itt az iskolában, szóval ez most meglepetés a számára. Ráadásul egy indián. Apacs pacsit neki! Apacsit!
-Csókolom! Ön… húúú… indiánnak tetszik lenni? – Egészen belelkesedik ettől a tudattól. Meg, ha már a bácsi úgysem érti, nyugodt szívvel beszélhet közben Adrinak is.
-Szerinted vannak neki woodoo babái is? – Kérdezi izgatottan Riától, kicsit még suttog is, miközben odalép mellé. – Vagy most áldozatot fog bemutatni? Vagy hogyan szokás ez? Ha valakinek kell a szíve ahhoz, hogy Mary jobban legyen, akkor Te mész.. – Mennyire gondolja komolyan a szavait? Igazából ez elég kérdéses nála, de mielőtt még közösen eltöprenghetnének ezen, beállít Ronci is. Áhh, ezek szerint nem verték agyon. Remek, elvégre szegény gyerek semmit nem csinált, csak mókáztak a vöröskével. Most már akár Maryre is figyelhetne.
-Meg lehet gyógyítani? Újra nagy lesz? – Kérdezi a fura nevű úriembertől, akiről még mindig azt hiszi, hogy nem érti, szóval akár be is foghatná. Ez meg is történik egy pillanatra, hogy mintegy véletlenül a háta mögé lopózzon, és szemügyre vehesse a csodaszép haját.
-Milyen szééép a haja! Adri, látod? – Zsolti fiú is berobban, mire törpénk ugrik egy nagyot ijedtében, de a hang a torkán akad, mikor meglátja, hogy a srác kirángatja háztársát. Oké, ez most komolyan ijesztő!
-Jajj! Jajajajj! Tessék csinálni valamit, bácsi, kérem! – Mondjuk zárja be az ajtót utánuk, az a biztos.
Szál megtekintése

Leonie Rohr
INAKTÍV


padláslakó
offline
RPG hsz: 467
Összes hsz: 3431
Írta: 2013. március 14. 15:20 | Link

Szupercsapat

Igaza van a nehezen megjegyezhető nevű bácsinak, mert hölgyikénk ugyanúgy ontaná magából a kultúrát, ha tudná, hogy a törzsfőnök éppenséggel érti minden egyes szavát. Csak annyiban változna a helyzet, hogy akkor neki címezne minden kérdést, és nem diáktársainak, akik legalább annyira nem tudják a válaszokat, mint ő maga.
-Miért ne lehetne woodoo babája? – Vonogatja meg a vállát. – Szerintem az nem csak gonosz dolgokra való. És amúgy is… fő a biztonság – Rávigyorog Adrira, miközben maga is hátrasimítja tincseit. Lehet, igaza van a leányzónak, jobban kéne vigyáznia a hajszálaira, nehogy áldozattá váljon időközben. Ki tudja, talán Fekete Sörény szabadidejében szeret babázni. Máskor is láttunk már felnőtt testbe zárt gyermeki lelket. Valószínűleg egyszer Leonie is remek példája lesz ennek.
-Úúú, Neked baj van a szíveddel? – Kérdezi elkerekedett szemekkel, és ha nem illetődne meg ennyire a hírtől, talán még el is kezdene énekelni a témában: „Varázsolj a szívemmel…” Ha már egyszer áldozatbemutatásról volt szó.
-És nem akarsz szólni Copfos Sas bácsinak, hátha tud valami okosat? – Nem gúnynévvel illeti a férfit, csupán a mugli tv-ben egyszer látott egy filmet, ahol minden indiánt hasonló neveken szólítottak. Volt Ülő Bika meg Sólyomszem és társai… ennek a bácsinak meg olyan a pillantása, akár egy sasnak.
-Úúú, nagyon szép a haja. – Kommentálja az eseményeket, miközben visszamászik Adri mellé. – Majdnem olyan hosszú, mint a tiéd, csak csillogó fekete. Vajon balzsamot használ? Biztos valami indiános, füves pakolás. Kár, hogy nem értjük egymást, mert akkor megkérdezhetném… – Állapítja meg, miközben tekintete az említett frizura és Mary között vándorol oda-vissza. Bár nem látszik, igenis érdekli a manócska sorsa. Talán azért nem aggodalmaskodik olyan feltűnően, mert velük van Gyógyí-Tó is. Akinek a látvány olyan nyugodtságot áraszt vöröskénk számára, mintha tényleg egy tavat bámulna a partról. Szörnyen igazságtalan, hogy a bácsi még mindig nem árulta el, érti őket, mert Leonie-t láthatóan roppantul érdekli az indián úr, és amit csinál. Még a folyosón tomboló fiúcskákat is képes elfelejteni miatta.
-Váóóó! Megálltál az összemenésben! Láttad ezt Adri? – Mivel senki nem mondta, hogy tartsa a távolságot, egészen közel lép a kísérletező pároshoz, hogy mindent jól megfigyelhessen.
-És abban mi van? – Mutogat a fiolára, mintha legalábbis lenne olyan, aki válaszolni tudna a kérdésére. Talán meg kéne tanulnia angolul, még hasznát vehetné az elkövetkezendő időkben. S miközben Cudar Szem felveszi a kislányt, Leonie újból Adria felé fordul.
-Azt hiszem, gyógyító akarok lenni! – Áll elő neki újabb őrült gondolataival roppant vidáman és még annál is lelkesebben. – Szerinted lehetnék? Hmhm? Ez olyan izgalmasnak látszik! – Nagyjából minden nap mást talál ki, mi szeretne lenni, ha egyszer megnő… mármint korát tekintve.
Szál megtekintése

Gyengélkedő - Leonie Rohr hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet